Új privát üzeneted érkezett!

Megyek dolgozni,ha lesz időm még jövök az üzletből!!!Puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

Meli: :lol:
Kriszti: ez a gólya roppant szimpatikus..... :wink:
Ági: hiába nem adtatok fini paprikás krumplit neki, kénytelen volt azt enni amit talált!
Tegnap én is bepróbálkoztam a macsekoknál egy kis tengeri hallal, na azt a méla undort ahogy ezek nekiláttak... ki gondolná, hogy ilyen finnyásak!
Bea: megint az ínyed miatt mész? Vagy most tömést cserélnek?
Magad helyett muszkuru nyulát kéne elküldened :wink:

Andi
candi

Muszkuru
nem semmi nyulatok van :lol: A szomszédnak is vannak kinnt ketrecben, és képzeld született neki egy fülnélküli. Olyan kis csúnyácska, a nyusziban pont az a nagy füle a szép. :wink:

Meli
jó munkát!

Na én most megyek ebédelni, éas vasalok utána :cry: bár aludni nagyobb kedvem lenne :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Elvileg a tömést akarnám kicseréltetni,de van még egy lyukas fogam! :( Megakarta röntgenezni,de a baba nem szeretné a fölösleges sugarat!Pedig úgy volt,hogy ma csinálja az utolsó fogamat!Aztán megy 2 hétre nyaralni.Elengedem!De szerintem az amalgánka marad a nyaralása utánra!Ez van..................!
Ugye milyen inteligens a kiscicus?

Kép
bea27

Andi, a halat én sem szeretem. A macsekoknak van igazuk. Le a tengeri hallal :lol:

Gabi, szegény kis fülnélküli nyuszi. Mi lesz vele? Egyáltalán nincs füle vagy csak rövidebb a kelleténél? :(

Bea, az én nyulam is inkább levelezne veletek függönyrágás helyett
Beíratom a cicusodhoz írás-olvasás órára.
Bár amit Picur írt, nem teljesen értem, lehet, hogy macskanyelven van :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru
olyan kicsi a füle mint az egereknek. A szomszédasszony is meglepődött, mert először észre sem vette. Olyan kis csonk. Ja, és nem a többi nyúl rágta le mert az ugye vérrel járna, meg sebesedéssel.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Bea, tegnap olvastam, hogy ÁLLÍTÓLAG a fogröntgen nem árt a babának. :) A fogorvost úúútálom. Pedig így főleg el kell mennem...

Beszéltem a dokimmal, azt mondta egy normális terhességnek nem árt a repcsiút. Ha meg árt, akkor mindenképp bármi ártana... Ha nem maradna meg, akkor úgysincs ellene mit tenni.

Remélem mindenki túl van az ebéden, és fincsit evett. Bea, azért ugye nem sokat "nyalakodsz" a macsekkal? Mert azért az nem biztos, hogy jó neked, ha puszilgatod vagy ilyesmi, nem??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Mi azért nem kockázatjuk meg a röntgent! :x Jut eszembe Kata!(milyen furcsa igy!)Szóval Te mikor mész Dokihoz?Ugye majd nem felejtessz el UH képet kérni??

Kép
bea27

Hoppá!Nem túl sokat!Nyugi!!Vigyázok! :lol: :oops:

Kép
bea27

Sziasztok,már itt vagyok és ráérek írogatni....megint nincs forgalom....van itt valaki,vagy mindenki ebédel?????????

Kép Kép
meli1118

Már megkajáltam,de lassan öltözködnöm kell,mert 15:00kor megyünk a Fogdokihoz!

Kép
bea27

Én is ebédeltem már, a fél fogammal, nem volt túl vicces
Ráadásul jó rágós volt a marhahús :evil:

Most barackot majszolok, az legalább jó puha, nem kell annyit rágcsálni :?

A doki szerint még 1-2 nap és rendbejön :(

Musz

KépKép
muszkuru

Most megint hívtam a dokimat, hogy szedjem-e még a gyógyszeremet, meg, hogy szeretném még utazás előtt tudni-látni, hogy tényleg van ott valaki. Csak akkor nyugszom meg, ha mond valami bíztatót. Azt mondta, pénteken 2-re menjek, de előre mondja, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lehet már látni. Azért ez így rendes tőle :) , hogy nem akkor bizonytalanít el, hanem előre szól, hogy nem biztos, hogy látszik. Ezért mentem hozzá. :wink:

Természetesen, ha lehet, kérek képet. A kórházba megyek hozzá, ott van hüvelyi uh.

Kép

Kép

hoppá

Szerintem a hüvelyin azt fogjátok látni,amit én LEGELŐSZÖR!!Nézd vissza az április 26.-át,azthiszem ott van,hogy milyen az első UH-ám!!
Most megyek!Szisztok!További szép napot!Puszi,Bea
18+0 :lol:

Kép
bea27

Hát sziasztok!
Eltűnök két hétre és mindenki babás lesz. GABI, KATA GRATULA!!!! Akkor most megint nem jövök egy darabig hátha sikerül a többieknek is.Olyan jó volt olvasni, hogy boldogok vagytok.Vigyázzatok magatokra!
Gabi!Mire végigolvastam mindent már nem maradt időm írni. Apukámat megműtötték, jól van és a Balcsin is voltunk, ezért nem jelentkeztem.Szóval gratulálok mégegyszer, nagyon örülök!
Kata!Gratulálok neked is! Úgy örültem amikor olvastalak, hogy vigyorogtam itt magamban. Szerintem nem lesz baj a repüléssel, de kérdezd meg a doktor bácsit. Mallorcán nagyon meleg van (a sógornőm most van kint), vigyetek napernyőt( simán fel lehet vinni a gépre és nagyon hasznos).
Meli! Horvátországba mehetsz igazolvánnyal, a szállást lehet, hog euróba kell fizetni (mi is csak annyit vittünk) kunát vigyetek inkább, szerintem. A határ 3 óra Pestről, onnan pedi Vir nincs messze,kb. 2 óra. Nagyon jó nyaralást!
Málna!Sajnálom,hogy neked még nem hoztam szerencsét a távollétemmel, de a Tiszánál biztosan sikerülni fog! Mindent bele, szurkolok! Most mennem kell főzni, mert apa mindjárt itthon lesz és még csak a levesnél járok, majd jövök.
Üdv. Mamen
mamen

Szia Mamen!!!!!!!!!!!!!!!De rég "láttunk" :lol: köszike az infot!!!Mi is úgy gondoltuk,hogy a szállást euroben kell fizetni,kivéve persze,ha nem tudunk menni az ismerősökhöz!!!Az lenne a legjobb,ha tudnánk,minden 100%-os lenne,nem kellene félni,hogy valami nem klappol majd!!!!!
Amit most írok,azt ne vedd komolyan,szóval,ha ezen múlik a babásodás,akkor tényleg csak kéthetente gyere!!!!!Ne fogadd meg :lol: :lol: Írjál már magadról adatokat,mert a táblában csak a neved van benn,meg talán még valami,talán az,hogy hol laksz,de nem tudunk rólad semmit(ill.az én szita agyamból olyan gyorsan kimegy minden :oops: )

Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Málna..... :cry: :cry: sajnálom, de a Tisza és a stresszmentes szerelmeskedések biztosan meghozzák a kivánt hatást....!!! :wink:

A másik topicban is babás lett egy lány, aki nem is tudom mióta, de jó régóta küzd a PCO-val...... éljenek a kismamik !!!

Ma még dolgozom, mert a múlt heti skarlátos kényszer otthonlét miatt van egy kis elmaradásom, aztán végre élvezhetem a szabadságot !! A héten otthon leszünk, illetve kisebb, egy napos kirándulásokat tervezünk, és jövő héten utazunk csak el Alsópáhokra, a Kolping Hotelbe. Itt már voltunk tavaly, nagyon szuper volt, szinte az egész a gyerekekről szól, és arról, hogy kulturáltan tudjon a család minden tagja pihenni, szórakozni, együtt, külön, mikor hogy. Nem olcsó, de megéri.
zsizsik

Sziasztok!

Meli!
A lényeg,hogy menjetek valahova.Azért szorítok,hogy összejöjjön a Vir :D
Még nem éreztem a babát sajna,de nagyon várom már,hogy kopogtasson.
Mi jót főztél?

Muszkuru!
Köszi a vadvizi evezős ötletet.Pár év múlva tuti,hogy kipróbáljuk :D
Elkezdted már az úszó edzéseket?14km nem semmi :D
Milyen hajkisimítót vettél?Szárazon lehet simítani a hajat vele?Nem túl időigényes?
A fogadnak jobbulást :D

Kis_Plutó!
Köszi az infót a mozgással kapcsolatban.
A köldök miatt én is ezért nem ijedtem meg.Ja,azt nem is mondtam,hogy álmomban az autónkat is ellopták :roll:
Azt nem is írtad,hogy Anyósod mit szólt.. :?:

Candi!
Én is arra számítok,hogy nem lesznek felesleges fél óráim a hajszárításra.Tényleg tehetnél fel képet,hogy milyen lett a hajad. :D

Hoppá!
Akkor mostmár tényleg nyugodtan és boldogan utazhattok nyaralni :D
Persze biztos aggódsz még a pénteki vizsgálaton,de nyugi,nem lesz semmi gond :D

Bea!
Igazán odaültethetted volna Picurt a helyedre,hogy helyettesítsen :D

Szia Mamen!
Remélem mostmár gyakrabban jössz.

Zsiszik!
Azért ne hajtsd túl magad :!: És előre is jó nyaralást kívánok.Majd jövőre nekünk is adhatjátok az ötleteket,hogy hova érdemes menni a babával :D

Málna!
Lehet,hogy úgy vagy,mint Kis_Plutó.Neki van egy hónap mikor tuti összejön,neked meg lehet,hogy van egy hely.Én nagyon szorítok,és ha jövő hónapban sikerül neked,meg még valakinek tuti(mert eddig is csak párosával jöttek)akkor már többen leszünk a rózsaszín sávba,és hamarosan már csak az lesz :D

KépKép
takido

Zsizsik: nagyon jó pihenést kívánok akkor az elkövetkezőkre. Én is most olvastam a másik topic kismamijáról, nagyon örömteliek ezek a hírek!
Mamen: jó, hogy előkerültél és milyen jó hírekre, igaz? Ti jól vagytok? Kipihentétek magatokat?
Bea: kalappal a fogdokihoz!
Kata: és a gyógyszerre mit mondott a doki kell még szedned? Azért ez jó, hogy ilyen korrekt és előre tisztázza a dolgokat!
Nem is írtad, mi volt a Párod reakciója?
Muszkuru: tejbepapi marhahús helyett? :wink:

Andi
candi

Muszkuru:

Egy kis függöny?! :wink:

málna2162

Szia Dóri,köszi,aranyos vagy!!!!Azt hiszem elég legyen az ilyen álmokkal!!!!Paradicsomos-tonhalas spagettit főztem teljes kiőrlésű lisztes tésztából...fini lett,csak azt rontottam el,hogy ráküldtem egy nagydarab csokit :twisted: ma már csak gyümit ehetek :roll: nem mintha ez gond lenne :lol:

Kép Kép
meli1118

Jaj képzeljétek,vettem a múltkor a bioboltban árpapelyhet,teljesen bio és nincs benne sem tartósítószer,sem semmi károsító,meg vettem hozzá bio bodzalekvárt,cukor nélkül.Azt reggeliztem,a pelyhet leöntöttem meleg tejjel és rázuhintottam egy kis lekvárt.....isteni,teljesen olyan az íze,mint a tejbegríz,nagyon egészséges és nem is hízlal....és az emésztésemet is rendben tartja....csak azt a csokit bánom :oops:

Kép Kép
meli1118

Meli: ne bánd annyira azt a csokit, ha jól esett, akkor annak ott volt a helye :wink: Érdekes dolgokat eszel, tényleg fini?

Andi
candi

Én ezzel sose viccelek :wink: és elég finnyás vagyok,tényleg csak azt eszem meg,ami jó :lol: de ez jó....bár én imádom a spenótot és a pácolt heringet is :shock: na erre varrj gombot 8) puszika

Kép Kép
meli1118

Csajok, köszi a tippet, azt sem tudom, melyiket egyem előbb - tejbepapit vagy egy kis függönyt :D

Mamen, jó hogy benéztél, és nem hiszem, hogy lenne összefüggés, szóval gyere nyugodtan!

Dóri, a Rowenta "vasalóját" vettem meg, ez volt a legolcsóbb 8)
Szééép lila... Kép
Szárazon kell vele a hajat variálni, sőt erre külön felhívják a figyelmet. Van egy kis víztartálya, abból szedi a gőzhöz a hozzávalót, és már egy húzásra szép simára varázsolja a sehogyseálló tincseket. Persze én tegnap este jóóó sokat vasalgattam - tudod, az új játék öröme :roll:

Meli, én is szeretem a bio dolgokat, de a múltkori bio-tönkölypehely bio-szójatejjel reggelim már sok volt, alig bírtam leküdzeni...

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru: hűűűűű... nyuszi akkor megúszta a vasalást, most jó, hogy ketrecben volt!
Ez a kép...nagyon eszembe juttat valakit. :shock:
Főleg, hogy Meli is írja nem eszik akármit...csokiról nincs fényképed Meli? :wink:
Én is szeretem a heringet+spenótot, csak ne keverjük!
Na én mára elköszönök tőletek, másnak is kell itt a gép.
De holnap nem úsztok meg, visszatérek!

Andi
candi

Musz,ez aztán a bio kaja....én is szanálom kifelé azt,ami már nagyon rossz...pl.nekem a zabpehely tejjel az ehetetlen....ez a hajsimító nem töri le a hajvégeket...nekem alapból egyenes a hajam,csak vizesen hullámosodik be,de mindig vágnom kell a végét,mert nagyon törik....gondolkodom rajta,hogy veszek egy olcsóbb fodrászollót,az lezárja a hajvéget....szófosásom van :lol:

Kép Kép
meli1118

Nocsak, Andi, kit? :shock:
Nekem egy krokodilt...ha nem lenne lila... :lol:

8) ha olyan lennék, amilyen nem vagyok, akkor tuti, hogy nem ezt a gagyi cuccot vettem volna és raktam volna ide. Voltak ám 18e forintért is hajpiszkálók 8) :D

Musz

KépKép
muszkuru

Candi,csak az igazán márkás desszerteket vagyok hajlandó elfogyasztani,ami legalább annyiba kerül,mint egy komolyabb Nike cipő :wink: most épp egy kis Boci volt itt.....ja meg nyalakodtam egy kis mogyorókrémet is :oops: :oops: mindjárt felteszek róla 865 képet :lol: :lol: :lol: puszika és szép estét neked!!!Vezess óvatosan!!!

Kép Kép
meli1118

Musz,privi!

Kép Kép
meli1118

Meli, igaz, hogy nem menő, de én magamnak nyírom 8)
Először akkor vetemedtem rá, amikor nagy céges projektben voltunk benne, és minden este 11kor támolyogtam haza, a nagy nap előtt is - így nem jutottam el a fodrászhoz.
Viszont azzal a fejjel nem mertem kiállni, így reggel indulás előtt nekiestem :?
És bent mindenki megdícsérte, hogy milyen jó a hajam, és hogy fodrásznál voltam e :D
Így vérszemet kaptam, és azóta én nyírbálom :D

Ja, fodrászollóm nincsen, csak egy jó kis IKEA olló (ha jól tudom, konyhai olló néven fut... :shock: )

Asszem elkaptam tőled a szófosást... :shock:
Csajok, vigyázat, ragályos :lol: :lol: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Meli, válasz ment a privire :D

Musz

KépKép
muszkuru

Szia,hát szerintem nem is lehet elfelejteni :wink: :wink: :wink: a hajam én 10 éve vágom magamnak,egyedül az esküvőm miatt voltam fodrásznál....nekem hosszú és egyenes,nincs vele sok csinálnivaló,vizesen lecsapok a végéből 2cm-t és kész!!!Nekem is kell egy olyan olló,amit csak arra használok....szerintem megkérdezem egy fodrász rokonom,hogy melyik a legjobb márka és megrendelem...mert mi csak nagyban játszunk :wink: :wink:

Kép Kép
meli1118

Muszkuru!
Azért az érdekelne,hogy hátul hogy vágod le a hajad..Vagy oda nem nyírbálsz?
Jónak tűnik ez a vasaló.igaz az bennem is felmerült,hogy nem roncsolja-e nagyon a hajat.?

Meli!
Hogy készíted a paradicsomos-tonhalas spagettit?

KépKép
takido

Dóri, mivel valamennyire hosszú, előrehúzom, és úgy nyírom. És megpróbálok mindenhonnan egyforma hosszt levágni.

Hát lehet, hogy az új játékom roncsolja a hajat, de ez majd pár hét múlva fog csak kiderülni... :shock: :wink:
Teflonos bevonatú, és hőszabályozós (marketingduma), szóval annyira nem szabadna ártania...

Meli, ha gondolod, teszek fel pár képet a legmenőbb fodrászollókról :twisted:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz,epedek a kíváncsiságtól és alig várom,hogy a piacvezető cég legdizájnosabbját a kezemben tarthassam :lol: :lol: én is úgy váom:középen választék hátulról kétoldalt előre-és kész!!!

Dóri,csak itt,csak neked:Felteszem a spagettit a forrásban lévő vízbe,ez ugye alap....
Közben (én Wokban szeretek ilyesmit készíteni,mert feleannyi idő alatt elkészül)kevés margarinon megpirítok kb.5 gerezd fokhagymát és egy kicsi vhagymát apróra vágva!Ha megpirult beleteszem a meghámozott,felkockázott paradicsomokat..Tele van a teraszom friss fűszernövényekkel,na abból én most ész nélkül mindenbe teszek,valamint kevés sót és borsot.Amikor megpuhult felöntöm tejszínnel és beleteszem a tonhalat(én olyat szoktam venni,ami sós vízben és nem olajban van,ezért a szószt nem szabad nagyon megsózni)Egyet rottyan és kész is,a megfőtt tésztát szűrés után én szeretem beleönteni a szószba.Sajttal tálalhatod,de nekem jobban ízlik nélküle,pedig én nagyon sajtos vagyok!!!
Jó étágyat hozzá!!!!

Mindenkinek kívánok további szép napot!!!Bezárok és megyek a pékségbe,segítek apának!A szabadságolások miatt nekünk kell felszeletelni a kenyereket :x :x jó másfél órás munka még....még jó,hogy nem kézzel kell csinálni :o érdekes lenne!Puszika

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Végeztem a főzéssel, sőt már az evéssel is, szóval itt vagyok.
Candi! Pihentem is meg nem is, mert a strandolás mellett takarítottam is. Ugyanis a barátnőmnek lánybúcsút szervezek. Már alig várom, hogy bulizzunk egy nagyot. Utána pedig lagzi, tehát megint nem sokat leszek itt.
Muszkuru! Tök jó a vasalód, biztos csini leszel. Van direkt vasaláshoz való olaj, amitől tartósabb lesz és nem roncsolja a hajat. A fodrászom a Mátrix termékeket használja és tényleg jó.
Minden elismerésem nektek, hogy egyedül fodrászkodtok.Én még beszárítani is alig bírom hátul, nem hogy levágni. Azért ezt én is megnézném.
Hoppá!Én a pozitív tesztem után rögtön mentem a dokimhoz (sajnos beteg voltam) aki meg is nézett és 5 hetesre mondta,majd az uh-on is megnéztük és látszott. Azt akartam írni, hogy 5 hetesen már látszott. Szorítok neked pénteken.
Az adataim:28 év
1978.02.28.
Tököl
utolsó m:júli 8.
babagy.:majd augusztustól
cikl.:30 nap

Üdv.:Mamen
mamen

Meli, jól hangzik a recepted, csak az a hal ne lenne benne :roll: :wink:
Jó szeletelést - hány kg-t kell aprítanotok?

Kata, így már tudom, mi a tárcsás hús. Csak azt nem tudom, honnan szerezzek szétszedhető mezőgazdasági gépet :lol:
Itt a 11. kerületben nem nagyon futok össze velük :lol:

Mamen, a lánybúcsú klassz dolog - nekem nem volt, hiphop kellett összerakni az esküvőt, így elmaradt...
A Mátrix 8) termékeket lehet sima bolti forgalomban is kapni?
Csak a végére kell tenni, vagy az egész felületre, ahol sütögetem?

Na eldugultam, megyek haza vacsizni, Meli receptjétől megéheztem, pedig nem is szeretem a halat :shock: :D

Kellemes estét mindenkinek

Pusz

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru!
Értem,bár nekem ettől függetlenül nem menne.
Le a kalappal!

Meli!
Köszönöm a receptet,nagyon jól hangzik.Eddig a sonkás-gombás tejszines volt a kedvencünk,de ezt is ki fogjuk próbálni,hátha még jobb :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Költözközdtünk párom szüleihez, azért nem voltam. Én persze nem cipekedtem, de pakoltam egész nap. Reggel fél 6-kor keltünk szombaton és estig húztuk az igát, szörnyű volt, de még mindíg nem lesz vége, mert ha kész lesz a lakásunk akkor meg oda cuccolhatunk. Azt tuti, hogy onnan egy jó ideig nem költözünk el. .

Hoppá: Nagyon nagyon gratulálok, megkönnyeztem mikor olvastalak, teljesen át éltem a helyzeted milyen boldog lehettél mikor megláttad a két csíkot. Emlékszem én is magamra, nem akartam hinni a két szememnek, meg persze el is homályosodott a kép elöttem annyira bőgtem a boldogságtól. Egyből hívtam telefonon a férjemet pedig nem így terveztem el a baba bejelentését. Szóval mégegyszer GRATULÁLOK!!!!

A többieknek meg nagyon szurkolok, bár szerintem ha így haladunk akkor ez az év tényleg a miénk lesz :lol:

Kép
vikike_

Musz! Nem tudom, hogy boltban lehet-e kapni, de biztosan van már másik márkából is. Én most a Wella Lifetex hajvégápoló olajat használom, de az egészre szoktam kenni és utána vasalok.
Takido! Hogy vagy? Most vagytok 4 hónaposak, akkor nemsokára megmozdul? Nő már a poci? Nekem ilyenkor már gömbölyödött.( Igaz most is, pedig nem vagyok terhes.) El is megyek futni, csak ne ettem meg volna azt a bögre jégkrémet.
üdv Mamen
mamen

Sziasztok,

Hoppá
NAGYON GRATULÁLOK én is Nektek. Ügyesek vagytok. Látod, nem jó az az állandó mosakodás sem!!!!
Holnaptól megbeszéltük apával, hogy mi sem fürdünk többé! :evil: Lesz, ami lesz...

Muszkuru
a függönyevős sztori nagyon helyes volt, Jófej nyuszid van.

Málna
sajnálom, pedig azt hittem trió lesz ebben a hónapban.

Meli
Én imádom a halat minden formában és mennyiségben. Ezt a receptet kipróbálom, köszi.
Vendég

Kép
Tomi a csajokkal a bölcsiben.

Kép
A Dunánál...

Kép
Végül a kopaszon, amit a múltkor igértem.
Vendég

Úgy látom nincsen senki, nekem meg már kifolyik a szemem, hogy állandóan gépezek, megyek pihizni.
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!Elmaradt a fogodrvos!(Családi okok miatt!) :(
Szóval holnap reggel kell mennem !10:00re! :(
Mostmár minden rendben van!Csak nagyon ideges voltam!Na mindegy.....................!Elmúlt!
El felejtettem,hogy mit akartam irni!Biztos nem volt olyan fontos!Na megyek!Majd holnap ha hazajöttem jövök!
Már úúúgy izgulok az UH miatt!!Ez tulajdonképpen érthető,hiszen már 6 hete nem láttam! :shock:

Kép
bea27

Sziasztok!

Meli,Musz

:lol: :lol: :wink:

Meli

Csoki...ne legyen lelkiismeret furdalásod,jó!Mert akkor nekem sem lesz.Én tegnap délután faltam fel (egyedül),egy méregdrága Milkát...attól függ hol veszem.De szerintem 1 euró sem volt.Apa meg csak nézett a pénztárnál.Ja és azzal az egy táblával volt tele a szatyrom :lol: :lol:
Olló helyett sövény vágóolló.Csak egy nyisssz és kész :wink:
Nagyon jól handzik ez a tonhalas cucc.

Muszkuru

Paprikás krumpli...Hát elég poor...nem csoda hogy nyúlgyerek a drága függönyt választotta :lol:
Én is akartam venni ilyen hajvasalót,de apa nem engedte...Szerinte jobb ha göndőr.Szerinte...
Ha nagyon begöndörödik akkor Neményi Lilinek szokott hívni... :?

Anyusziszi

Azért ezt a fürdés dolgot ,jól meggondoltátok?! :lol:
De a stílusodból ítélve, úgy látom rendeződnek a dolgok :wink:
Tomi nagyon helyes.Máté is csajozik a bölcsiben.Csak a lányok nevét tudja.És minden reggel elmondja,hogy cici-bugyi...Ki taníthatta neki?!

Bea

Én is holnap megyek a fogdokihoz...Majd szorítunk egymásnak.Én 11 -re megyek.
Mi van akocsival,meg a lakással?És anyós?Nagyon hallgatsz róla mostanában...Mit csináltál vele?! :wink:

Viki

Ne hajtsd túl magad!!Én 18 hetes voltam amikor költöztünk,de mimár a végső helyre.De nem csinálnám végig mégegyszer,pedig nem volt sok cuccunk.

Kis_plutó

Mi újság veled?Veletek!!!Gyerekek nem nyaralnak?
Mókuska hova lett,hogy ott nincs net?

Hoppá

Tényleg Apa ,hogy fogadta a hírt?!

Megyek mert Máté befejezte a vacsit.
Jó éjszakát mindenkinek.Holnap csak délután leszek.

Képzeljétek Máté ma megevett két barackot!Magától,mégcsak noszogatnom sem kellett :D

málna2162

Muszkuru, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Könnyesre röhögtem magam itt a gép előtt, néha olyanokat tudsz írni........ :D :D
Ilyen tárcsánk nekünk is van, de a miénk nem igazi tárcsa ám, Svédországban (vagy Finnországban ?? ) lehet kapni direkt ilyen tárcsaszerű izéket, kültéri sütögetésre, az a neve hogy Murikkaa. Teljes iparág van körülötte, gázrezsótól a 10 féle méretű tárcsáig egy csomó kapcsolódó cuccot lehet hozzá kapni.

Vikike, jó, amit írsz a pozitiv tesztről, érdekes lenne tudni, ki hogyan mondta el, és milyenreakciót váltott ki az urából a bejelentés.....

Én 8 hetesen csináltam azelső tesztet, azt is párom nógatására, mert nekem elvileg nem lehett volna gyerekem csak úgy (hormon probl.) Mikor elkezdtem rápisilni a tesztre, még pisilés alatt becsikosodott. Én pedig lefelé fordítottam, hogyne lássam....mintha az változtatott volan valamit is a dolgok állásán..... de aztán jó vége lett a történetnek, épp most volt 6 éves... :wink:

Anyukák, kismamik, ki mit csinált, mikor megtudta ? Hogy mondta el ?
zsizsik

Hello, végre szinte mindenki itt van/volt.

Musz, nekünk úgy sikerült tárcsát szerezni, hogy -tudod- nagy fálúbán lákúnk, tele gumicsizzmáss parasztbácsikkal :lol: , meg jószagú kofaasszonyokkal :lol: , ahun sokak járnak illen mezőgazdasági gépjárművee... Oszt kértünk egggyet Józsi báttyátúú... 8)

Többen kérdeztétek, apa mit szólt. Az első tesztnél nem volt ott, fent nézte a mailjeit. Én megcsináltam, halvány csíkot láttam, de mondtam magamnak: neeeem :? , én ezt már csak beképzelem, e nem lehet. Így felmentem apához, hogy lát-e valamit? Erre: két csíkot. Mondtam, hogy az pedig pozitívnak számít. Nem hitte el, nem volt eszénél. Azt mondta, mi van, ha ez rossz ez a teszt??? Lehet, hogy nem jót mutat?!?! Így elmentünk a gyógyszertárba, vettünk még másik kettőt (különbözőt, hátha valamelyik még rossz :lol: ) Hazaérve kierőltettem 0.5 dl pisikét, apa ott guggolt mellettem, és nézte őket. Meglátta az elsőt: ba..meg két csík van rajta, ba...meg, a másikon is. Úr isten, ba...meg, te terhes vagy.... Úr isten, gyerekünk lesz!!! :lol: És átölelt, puszilgatott, de még mindig nem volt magánál.... Mostantól nagyon vigyáz rám, nem enged semmit emelni, stb. Szóval rettenetesen örülünk. Illetve akkor lesz az igazi, ha látjuk ŐT uh-n is..

Csajok, ilyen gagyik vagytok??? :lol: :lol: IKEAs olló?? Nekem Sanel és Depártyiő ollóim vannak, nem ám ilyen sz@rok :D

Sziszi, remélem jól alakulnak a dolgaitok apával. Írásod alapján már jobb a helyzet. :wink: A fürdést öllég csak minden másnap béiktatnyi: húsvét és karácsony másnap :wink: Tudod, a sok víz árt a bőrneek.

Máté és Tomi igazi nőcsábászok már most, mi?? Csak a csajok nevét tudja? Még jó, milyen ciki lenne, ha azt emlegetné, Józsika olyan aranyos kisfiú :?

Kép

Kép

hoppá

Mamen!
Köszönöm kérdésed,jól vagyunk.Már gömbölyödök,de a mocorgását sajna még nem éreztem.de minden nap erre várok :D

Vikike!
Azért próbálj meg pihenni is :)

Anyusziszi!
Tomi nagyon édes,főleg ezzel a tüsi hajjal.
Rendeződtek a dolgaitok Apával?

Bea!
A doki miatt voltál ideges?
Az Uh miatt ne izgulj,minden ok.Annál nagyobb lesz a meglepetés,hogy mekkorát nőtt. :D

Málna!
Majd gondolok rád.Neked még hányszor kell menned fogorvoshoz?
Máténak meg nagy puszi a két barackért :D

Zsizsik!
Én sem bírtam kivárni,hogy hazajöjjön,hanem telefonon közöltem.Bár az első tesztem nagyon halványan lett csak 2 csíkos.A másodknál is telefonon hívtam,és kérdezgette,hogy tényleg erősebben látszik,mint a múltkori.Mondtam neki,hogy tényleg.De azért míg nem voltunk dokinál,ő nem élte bele magát a dologba.

KépKép
takido

Szia Hoppá!
Ez filmbe illő történet volt :D Aranyosak vagytok :D

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?