Hello, végre szinte mindenki itt van/volt.
Musz, nekünk úgy sikerült tárcsát szerezni, hogy -tudod- nagy fálúbán lákúnk, tele gumicsizzmáss parasztbácsikkal
, meg jószagú kofaasszonyokkal
, ahun sokak járnak illen mezőgazdasági gépjárművee... Oszt kértünk egggyet Józsi báttyátúú...
Többen kérdeztétek, apa mit szólt. Az első tesztnél nem volt ott, fent nézte a mailjeit. Én megcsináltam, halvány csíkot láttam, de mondtam magamnak: neeeem
, én ezt már csak beképzelem, e nem lehet. Így felmentem apához, hogy lát-e valamit? Erre: két csíkot. Mondtam, hogy az pedig pozitívnak számít. Nem hitte el, nem volt eszénél. Azt mondta, mi van, ha ez rossz ez a teszt??? Lehet, hogy nem jót mutat?!?! Így elmentünk a gyógyszertárba, vettünk még másik kettőt (különbözőt, hátha valamelyik még rossz
) Hazaérve kierőltettem 0.5 dl pisikét, apa ott guggolt mellettem, és nézte őket. Meglátta az elsőt: ba..meg két csík van rajta, ba...meg, a másikon is. Úr isten, ba...meg, te terhes vagy.... Úr isten, gyerekünk lesz!!!
És átölelt, puszilgatott, de még mindig nem volt magánál.... Mostantól nagyon vigyáz rám, nem enged semmit emelni, stb. Szóval rettenetesen örülünk. Illetve akkor lesz az igazi, ha látjuk ŐT uh-n is..
Csajok, ilyen gagyik vagytok???
IKEAs olló?? Nekem Sanel és Depártyiő ollóim vannak, nem ám ilyen sz@rok
Sziszi, remélem jól alakulnak a dolgaitok apával. Írásod alapján már jobb a helyzet.
A fürdést öllég csak minden másnap béiktatnyi: húsvét és karácsony másnap
Tudod, a sok víz árt a bőrneek.
Máté és Tomi igazi nőcsábászok már most, mi?? Csak a csajok nevét tudja? Még jó, milyen ciki lenne, ha azt emlegetné, Józsika olyan aranyos kisfiú