Új privát üzeneted érkezett!

na példa a feledékenységre :(

azt akartam még írni, hogy ma voltam a cukros vérvételen, du megyek a leletekért.
Melba én a zsemle+tej+1 óra típusút csináltam.

meg azt akartam még írni, ha jól emlékszem Zsófi egyszer leírta a felkészítő témáit, és a héten volt az utolsó és jövő héten kezdődik az első: vajúdás szülés. Mi a követlező héten fogjuk elkezdeni. Remélem erre jól emlékszem és nem kevertem össze :)

M.
mangó
 
 


SZÜLÉSELŐKÉSZÍTŐ TÉMA:

Lányok!


Most volt a császáros a héten, mert múlt héten a szülőszoba látogatás miatt elmaradt, így nem jövő héten kezdődik újra, hanem csak az azutáni héten. Most az Újszülött első hete otthon- avagy gyakorlati teendők lesz: ez a ciklus utolsója. nagyon ajánlom mindenkinek, én ezen voltam először és szerintem ez volt a legjobb!
kerekpocak
 
 


Zsófi!!!!

köszi az információt!!!

látom jó már a régi ticketed? :)

M.
mangó
 
 

 
 

Mangó milyen lett a terhelés eredményed????
Beeb
beeb
 
 


Sziasztok!

Zsófi!
Kitartás! Már igazán nincs sok hátra!
Ha lesz erőd, s időd, hogy írj egy sort (csak annyit, hogy indulunk :P ), ha jelezne Samu, akkor tudunk neked aktívan szorítan a távolból.
A babakocsi tényleg szupi!
A felmerülő kérdéseid zápora teljesen normális. Hiszen még nem szültél, nem voltál Anya. S nem megnyugtatás képpen, de később is lesznek, amikor Samut már a kezedben tartod. :)
Az alvás miatt is kitartás, együtt érzek veled, én is ettől szenvedtem a legjobban.

Übi!
Szurkoltam nagyon nektek! Hogy vagytok?

Beeb!
Ezt a köldökzsinórvér levételt nem értem a doki részéről! Hiszen nem csak egyedül lesz bent nálad, mint doki. Én el se akartam hinni, hogy egy császárnál ennyien állnak az ember körül (ráadásul mindenki az éjszaka kellős közepén került elő a tiszteletünkre). Szerintem megoldható lenne.
Légkondi tényleg nincs. A szülőszobán sem. A császár alatt viszont majdnem megfagytam.
Ügyetlenség: Ne is mond! Én is tiszta lükének éreztem magam. Mindent elfelejtettem, meg hülyeségeket tettem. Dolgoznak a hormonok! :lol:

Jó lehülést mindenkinek!
Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Sziasztok lányok!

Köszi a válaszokat légkondi és egyén kérdésekben :)
Nagyon megkönnyebbültem , hogy nem csak én vagyok ilyen kis kétbalkezes.A párom csak nevet a dolgon, azt mondja ne foglalkozzak vele, engem mégis kicsit bosszant, amikor minden vacakért le kell hajolnom, mert kiesik a kezemből.Ha a párom itthon van mindent felvesz meg segít, de egész nap egyedül ügyetlenkedek itthon. :lol: :lol: :lol:
Beeb
beeb
 
 


Hahó!

Timi köszi! hát nem ígérem, hogy tudok majd írni, de majd a férjemet valahogy ráveszem. Egyébként már épp akartam kérdezni, hogy hova tűnt Timi? nyaraltatok?

Beeb nem válaszoltál, hogy láthattalak e a szüléselőkészítőn? viselsz szemüveget?

Samu tegnap egész nap mocorgott, nem durván- csak helyezkedett, de néha attól féltem kiszakad a hasfalam :)

megyek kakaóscsigázni...
kerekpocak
 
 


Ez érdekes, Zsófi, Marcim születése előtti napon nagyon virgonc volt.Még a dokimnak is mondtam, hogy nem akar ez a gyerek még megszületni, mert ugye azt szokták mondani, hogy inkább elcsendesednek a babák születés előtt.
Hajrá Samu!!!!!!!!

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Szerdán voltunk az amnion, ma már péntek van, és minden rendben!!! Legalábbis nem görcsölök, és a pocim sem fáj. Hallottam valamit a magzatvíz elfolyásárol, de gondolom annak más jelei is vannak.
Kétszer szúrtak, elsőre megmozdultam, mert teljesen más érzésre számítottam. Akkor nem tudtak vizet leszívni, ezért kellett újra, akkor sikerült. Kérdeztem a dokit, hogy a baba "belenyúlt-e", a válasz nem volt. Remélem tényleg nincs semmi baja a babának.
Kedden voltunk uh, láttuk a kukacát!!! Rolandnak hívják!

Szerintetek sincs rá esély, hogy a babát megszúrják?

Ráadásként összeszedtem valami gombás fertőzést, ami abból eredhet, hogy a végbélbe termelődik ha valami olyat eszel. Először tiszta cikinek tartottam a dolgot, de így már egy kicsit más. Gondolom mással is előfordult. Szerintetek ronthat valamit az esélyeinken, hogy pont most szereztem be ezt a fertőzést amikor az amnio is volt? Fertőződhet a baba?

Köszi a dukkot, és minden mást. Jó tudni, hogy gondolnak az emberre.

Várom a válaszokat, mindenkinek puszi!
übi
 
 


Übi!

itt is gratulálok, hogy túlvagytok rajta. Úgy gondolom semmiképp se fertőződhet meg a baba, nem lesz semmi baj meglátod!
Szerintem ösztönösen elhúzódnak az idegen tárgyak elől a babák.
Minden rendben lesz, fel a fejjel :lol: :lol:

Zsófi

Bocs, hogy nem válaszoltam, nem én voltam, akit láttál.
Nem járok szüléselőkészítőre, mert azt mondta a dokim, hogy ne utazzak annyit és különbenis Császár lesz az ikrek miatt ( valószínű) úgyhogy felesleges. Azért szívesen meghallgattam volna, de be kell látnom, hoyg Érdről a János kórh. nem két perc :D

Timtom

Köldökzsinórvér ügyben nem tudom miért mondta ezt a doki.Azért ezt a témát még átbeszáljük a párommal.

Mindenkinek jó hétvégét
Beeb

Min
beeb
 
 


sziasztok lányok

remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok ???? Én 27 éves vagyok 20. hetes. Mikulásra vagyok kiírva és a Jánosban fogok szülni. Ez az első gyerek. Szeretnék néhány jó vagy rossz tapasztalatról beszámolót olvasni, illetve nem tudom ki mit hallott a kórházról. Én a Kaszár dr fogok szülni nem tudom róla mit tudtok ??????? Arra is kiváncsi lennék milyen az a szülés felkészítő tanfolyam, bár elvéteve olvastam már beszéltetek róla....

köszönöm előre is
kki

és remélem nem baj???
kki
 
 


bocsi kaszás dr.

kki :D
kki
 
 


Szia Kki!

Üdv közöttünk és jó pocakosodást!
A dokidról csak jókat tudok mondani, bár csak egyszer voltam nála, mert a saját dokim szabin volt, s Ő helyettesítette. Biztos kezekben vagy nála, ezt egy alkalomból is leszűrtem. Ha nem lennék megelégedve a sajátommal, akkor bizti Őt választanám a második szüléshez.

A tanfolyamról nagyon ok infót találsz, ha visszaolvasgatsz a topikon.

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Zsófi!

Nagy a csend felőletek! :shock: Csak nem ... ??? :lol:
Ha igen, akkor megy a drukk!!! (Meg egyébként is :D )

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Szia Timi!
Sziasztok lányok!

Még egyben:) remélem még 10 napig maradok is. Mostanában, ahogy közeledik a vége joban parázom mint eddig. nemcsak a fájdalomtól félek, hanem a szülői szerepkör vállalásától. ezek a parák az elmúlt 8és fél hónapban eszembe se jutottak, most annál inkább. remélem ezen mindenki átmegy és nem én vagyok ilyen idióta.
kicsit olyan érzés, mintha időzített bomba lennék, amelyik bármikor robbanhat... vagy halálraítélt, aki nem tudja pontosan mikor hajtják végre rajta az ítéletet.. :wink:

kki welcome! én is 27 vagyok és nekem is első baba. írj gyakran!
szüléselőkészítő: 6 alkalom, körbe-körbe- bármikor bármilyen terhesen be lehet csatlakozni, kedden könyvtárszoba- 5 óra nagyon jó! részletesebben lásd korábbi hozzászólások. az orvosodról sajnos nem tudok semmit :cry:

éljen a hidegfront!!! sajnos nem sokáig már- ugyanis jön megint a kánikula. pedig már végre aludtam is egy-két éjjel.

sziasztok

Zsófi
kerekpocak
 
 


sziasztok lányok

köszönöm, hogy befogadtatok. Képzeljétek el ma reggel fél hat körül arra ébredtem, hogy csuklok, de csak kettőt aztán abba maradt ? mi volt ez ??? nekem még ilyen nem volt.
Kicsit félek a holnapi időjárástól megint jön a meleg, a múltkor is nagyon nehéz volt.....
kki
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsófi!!! nagyon drukk-drukk!!!! már csak 9 nap, ha valahogy tudnál jelezni hogy elindultál az jó lenne, persze ha sikerül valahogy! :)

kki! szia közöttünk, gyere sokszor!! sajnos én sem tudok semmit a dokidról, viszont a jövő héten megyünk először felkészítőre, eddig mindenki nagyon jókat mondott!

beeb! a cukrom 5,5 lett, szerintetek az jó, rossz? vagy milyen?

Mangó
mangó
 
 


asszem 7-ig jó a cukor. hmm?
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Üdv közöttünk Kki, gratulálok a kis pocaklakódhoz!
Az én orvosom Kaszás doktort jelölte meg helyettesítő orvosnak .Egyszer találkoztam csak vele, de nekem nagyon szimpatikus volt, és csak jókat hallottam róla. :wink:
(Timi, Te is Sóvágó doktornál szültél?)

mangó, a cukrod tökéletes!!!!!!!!!!! :D

Zsófi, nagyon drukkolok nektek! Mostmár mindenórás vagy, Samu bármikor megszülethet. Ezek teljesen normális érzések és gondolatok amik benned kavarognak,de ne izgulj, meglátod szuper anyuci leszel!!

Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Logi!
Igen, Sóvágónál szültem :lol: , s most egy kis hormonális kavar keletkezett bennem, mint kiderült. Három hét után sem akart elmúlni, így felhívtam, hogy nézzünk utána a dolgoknak. Első szabinapját töltötte éppen, s a Kaszáshoz irányított engem is. S tényleg nagyon jó fej volt a doki, meg az asszisztensnője is. Kiderült, hogy a szervezetem felül még szoptatni szeretne (pedig már 1,5 hónapja leálltunk), alul pedig már kész a szervezetem a következő baba fogadására. Így a hormonok veszekednek bennem. :evil: Jó mi?

Zsófi!
Kitartás! Ha úgy alakultok mint mi, akkor még 21 napotok van :wink: Ezzel nem akartam a frászt hozni rád! :)

Kki!
A meleghez kitartást, lassan kifele fogunk menni a nyárból.
Nekem volt egy időszakom, amikor sokat csuklottam, aztán felváltotta Bala csuklása. Anno nekem az volt nagy meglepetés, amikor arra ébredtem, hogy ritmikusan ugrál a pocakom :lol: . Olyan jó érzés volt.

Mangó!
Én is úgy tudom, hogy a cukor 7-ig jó. A leleten elvileg becsillagozzák azt a sort, ami nem jó érték. (De lehet, hogy ez más rendszer, én még nem itt csináltattam a laborjaimat anno).

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


holnap szerelik be a légkondit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
éljenéljenéljenéljenéljen
kerekpocak
 
 


sziasztok lányok

olvastam, hogy többen voltatok már cukor vizsgálaton. Mi történik olyankor és ugye rendesen veszik a vért nem az ujjból ugye ????? én borzasztóan félek a vérvételtől meg minden olyan dologtól, ami tű szúrással jár le lehet ezt valahogy küzdeni?????

kki

borzasztó meleg van és mindjárt megyek dolgozni pont most
kki
 
 


kki!
én is nagyon félek a tűszúrástól, sajnos valahogy le kell küzdeni, nincs mese. a cukor vizsgálatot a 24.-26. héten csinálják vénából vesznek vért és különböző féle képpen működik, majd az orvosod megmondja, hogy neked hogy fogják csinálni. nekem pl 1 zsömlét és 2 dl tejet kellet elfogyasztanom és az evés-ivástól számított 1 óra múlva vettek vért tőlem. ennyi. van akitől vesznek vért majd valamilyen cukros lötyit kell meginnia és újra vesznek vért bizonyos idő után. (van akitől 1 van akitől 2 óra múlva). kb ugyan olyan mint bármilyen vérvizsgálat.

lányok!
voltam ma ctg-n minden ok. kérdeztem a nővértől, hogy ugye nincsenek méhösszehúzódásaim, erre mondta hogy dehogynem 60-asok (??????????) és hogy ez nem lényeg csak gyakorlás. gondolom jóslófájásra célzott?? Aztán a főorvosnak megmutatta a leletet, aki visszaküldte azzal, hogy tökéletes. tehát nem valszin hogy holnap szülök :)

hétfőn megyek megint, akkor már Baltschik is lesz és meg is vizsgál, mert hazajön a szabiról. kíváncsi leszek.

van valaki aki tudja mi ez a 60-as? nem is hallottam még.

jó izzadást mindenkinek :lol:
kerekpocak
 
 


sziasztok Lányok!

köszönöm a megnyugtatást a cukor miatt, Timi igen olyan papírt kaptam ahol vannak csillagok ha valami nem stimmel, de pont a cukornál nincs meg az, hogy mettől meddig jó.
Amúgy csak azért paráztam egy kicsit, mert az utóbbi időben nagyon szeretem az édességet és az étvágyam is jobb volt :wink:

Zsófi, minden nap eszembe jutsz :) tényleg mindjárt megérkezik Hozzátok a pici Samu :) én ma megyek Baltschikhoz.

kki, kitartás!!! :)

mangó
mangó
 
 


Zsófi, nekem márc.18-án du 4 órakor tökéletes volt a ctg-m, este 11-kor kezdődtek a fájások,19-én hajnali 5.30-kor megszületett Marci. :D
Szóval a ctg ilyen szempontból nem sokat ér. Inkább a szívhang ellenőrzésére jó szerintem.

KépKép
logi
 
 


Mangó! Mi volt baltschiknál?

Logi, hát igen. nekem nagyon kellemetlen görcsölgetéseim vannak, de főleg akkor ha jobbra kitolja a lábacskáit balra meg erőteljesen a popsiját. szóval ezek valszin nem igazi összehúzódások. vagy?

Zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Zsófi! a doki is azt mondta, hogy tökéletes a cukrom :)
A Pici fiam már megint szundikált :lol:
Mondtam is a dokinak, hogy ebben az időpontban mindig pihi van nála, mondta hát csak felébred, mondom nem biztos :) így is volt, ránk sem hederitett :) olyan édes volt!!!!

Ti hogy vagytok? beszerelték a légkondit?

Mangó
mangó
 
 


mangó:
légkondit ma szerelték 9-től f4ig azt hittem meghalok közben, mert a kisszobában a 40 fokban kellett meghúznom magamat, de nem rinyálok a fő az, hogy most már kellemes a hüvi.

éjszaka 2x arra ébredtem, hogy méhösszehúzódásom van, de mondtam Samunak, hogy még pár napot bírjon ki. jó lenne ha oroszlán bébi lenne, mint az apja (mármint ő azért már nem bébi...)
és ugye vasárnap már oroszlán.. baltschik meg hétfőn jön vissza a szabiról. persze samu dönti el..

remélem ma éjszaka jól kialszom magamat- iszonyú fáradt vagyok és ugye kell az erő, ha mostanában szülünk. de most, hogy éjszaka jó lesz a hőmérséklet, nagyon gyúrok egy pihentető durmolásra!!!
bár ha Timit vesszük alapul, akkor lehet, hogy még nagyon odébb van az egész..


traumatikus élmény: ma fürdés közben már nem értem el a dugót!!! a férjemet kellett riasztani :D
kerekpocak
 
 


Sziasztok kismamák!!!

Infókra lenne szükségem a János kórház szülészetéről, és Varga Antal dokiról (ő az orvosom). Kinek milyenek a tapasztalatai?
18-19. hétben vagyok, és kezdek izgulni a szülés miatt...fel kéne készülni lelkileg. még nem láttam a János kórház szülészetét...remélem jókat is tudtok mondani róla! hozzáállás, emberség???

előre is köszi a segítséget!!!
Szép napot mindenkinek!!!!!
Dóra
virradora
 
 


Szia Dóra!

Szerintem az a leghasznosabb, ha visszaolvasod a hozzászólásokat! Ez a téma mindig újra és újra felmerül és alaposan ki van vesézve. Elég ha egy pár 4-5 oldalt átfutsz.
Dióhéjjban: van előkészítő tanfolyam, a doki+szülésznő gárda jó, fel van újítva, viszonylag kultúrált.

Jó olvasgatást!
kerekpocak
 
 


konkrétan a 66.oldalon sokat írunk a kórházról! nézd meg!
kerekpocak
 
 


Nagyon köszönöm a segítséget, megnéztem a 66. oldalt, és okosabb lettem, meg kicsit nyugodtabb is.

Zsófi, kitartás, te már legalább látod az alagút végét!!!!

Nagyon jó hétvégét mindenkinek!!

Dóra
virradora
 
 


ma voltam ctg-n meg vizsgálaton..
a doki szerint még egy hét....
kerekpocak
 
 


Zsófi!! nagy drukk!!!! :D
mangó
 
 


Zsófi, Ti ugye az ikea-ban vettétek meg a babaágyat és a pelenkázót hozzá. (remélem jól emlékszem)
A kiságy, nem tünik Neked nagyon picinek? a matracot ott vettétek hozzá? (most egy picit tanácstalan lettem, mert szétnéztünk több helyen, és még mindig az a nyerő, csak mikor most megint láttam egy picit meglepődtem, kicsinek találtam, azt hiszem 50x115 cm)
mangó
 
 


Mangó!
Az 50 az nagyon pici, azt ne vedd meg szerintem. Pár hónaposan szétteszi a kis kezeit és nem fog elférni.
M.
mircike
 
 


Nekünk nem ikeás ágyunk van csak a pelenkázó van onnan. mi kölcsön kaptunk ágyat hozzá való kókuszmatraccal. a standard ágy 60x120-as, a miénk is ekkora, szerintem ennél nem kell nagyobb. a brendonban majdnem minden ágy ekkora. Ha vettünk volna biztos az ikeásat vesszük, mert azok közül, amit néztem az volt a legeslegszebb.

Na közben megnéztem neked az ikea honlapján mekkora az ágy (gondolom te is a diktadról beszélsz) és tényleg csak 55x117. nem tudom mennyit számít az az 5 cm. 60 vagy 55? matracot nemtom, hogy lehet e ott kapni.

hát érdemes tapasztalt anyukákat kifaggatni.

kiderült hogy Samu nyomja az epémet ezért a vizeletemben az egyik érték 3x akkora mint kellene és néha őrülten viszketek. klassz. remélem aug 1 (az eredeti időpont) -hez képest túlhordom 1 héttel és addig ez csak fokozódni fog...

vegyek mózest vagy ne a BBC Trophy kocsihoz???
kerekpocak
 
 


Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, de remélem, azért még szóba álltok velem...
Gyűlölöm ezt a kánikulát, egyszerűen naponta többször csak úgy sírva fakadok. Bocs Zsófi, de most egy kicsit nagyon irigykedem a légkonditok miatt. Igaz, vissza is szívom, mert így az utolsó napokban Nektek még nagyobb szükségetek van rá. :wink:
Mi felújítunk, pakolunk ezerrel és kerítést építünk. :cry: Most estem pánikba, hogy mennyi dolgom van még és ehhez képest milyen kevés időm van hátra... Ez normális szerintetek?

Zsófi, igazán nagyon rendes fiad van! Minden kívánságodat teljesítette eddig. :lol: Mennek a drukkok Nektek!!! De mikor is szeretnél akkor most szülni? Mert aznapra drukkolnék...
Én ugyan még nem babáztam, de a húgicámnak két lánya van. Ő azt mondta, kár a mózesre pénzt kiadni, mert nem sokáig tudod használni, ellenben utána azt is el kell pakolni valahova. Meg azt is gondold végig, jársz-e el annyit otthonról, hogy kihasználod, vagy sem. Persze van, aki otthon is használja, de a húgomék megvoltak nélküle.

Szia Dóra! Mesélj egy kicsit magatokról! Érzed már Őt? Hogy érzed magad, hogy bírod a kánikulát?

Mangó, gratula a jó cukoreredményedhez! :wink:

Szia Kki, remélem azóta túl vagy már a cukorteszten és el is felejtetted a tűszúrásokat! A télapó hozza a babátokat? De jó! :wink:

Übi ugye rendben vagytok, csak pihengetsz??? Biztos nem szúrták meg a babádat, ne aggódj! Tudják ők, hogy mit csinálnak! Nekem is volt ilyen gombás fertőzésem, kb. Veled egyidősen, nyugi. Dévai időben észrevette, kaptam rá hüvelykúpot, már minden ok. A babád tuti nem fertőződhetett meg tőle! Ne aggódj! A Roland igazán szép név. :wink:

Tényleg, a mi babánk neve is megvan végre. Dominikunk lesz! :wink: Ill. van. :lol:

Beeb, mi van Veletek? Most kell bevonulnod a kórházba vagy kapsz még haladékot? Hogy bírod?

Szép estét Nektek! Megyek zuhanyozni...
Melba

KépKép
melba
 
 


Köszi melba, végül egy barátnőm, akinek 3 lánya van ugyan azt mondta, amit te. szóval nem veszek mózest.
jó lenne azért csütörtök-péntek körül szülni, de hát majd meglátjuk. legföljebb kicsit még bent marad..

Kitartás neked a melegben! én csak úgy viselem, hogy klíma és ventilátor egyszerre megy...

jó éjt!
kerekpocak
 
 


lejebb ment a hasam és asszem elment a nyákdugó-legalábbis egy része.

khm khm
kerekpocak
 
 


JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ DE IZGI! HA AZ TÉNYLEG A NYÁKDUGÓ VOLT, AKKOR HAMAROSAN MEGÉRKEZIK SAMU!!!!!!!!!! :wink: :lol: :) :D :!: :!:
NYÁLKÁS VÍZSZÍNŰ V.MI TÁVOZOTT??

KépKép
logi
 
 


Húha! Micsoda hírek! Látod Zsófi, milyen aranyos ez a Samu! :wink: Meghallgatta, hogy a csütörtök vagy péntek lesz a jó nap... Drukkolok nagyon! Azért írj, amíg még egyben vagytok, hogy tudjuk! :wink:

KépKép
melba
 
 


Na it vagyok, egyben még. Tegnap éjjel, amikor pisilni mentem akkor érzékeltem, hogy a tisztasági betétem totál átázott, söt a bugyim is- ez teljesen átlátszó valami volt, nemtom mi, aztán utána már éjjel nem történt semmi. Délelőtt viszont barnás izét találtam pisiléskor...
olvastam már olyanról, hogy a nyákdugó nem zselés hanem folyósabb volt- hát majd meglátjuk. furán is érzem kicsit magamat- mintha idegen lennék a bőrömben, de lehet, hogy csak beképzelem. a barnás váladék minimálisan de azóta is jött.

a hasam biztos, hogy lejebb ment ez egyértelmű. nem nagyon de biztosan. ja- azt elfelejtettem említeni, hogy a hajnali valami egy összebújás után volt- gondoltuk a férjemmel, hogy ki tudja mikor lehet majd megint, megünnepeljük a terhesség végét :D

no majd meglátjuk mi lesz- ha ez az izé a nyákdugó akkor is még lehet akár egy hét is, de persze bármi.

gondoljatok azért rám, ha nem szülök akkor is- néha azért stresszelek rendesen... :shock:
kerekpocak
 
 


HAJRÁ ZSÓFI ÉS SAMU!!!

Samu már biztos helyezkedik, s készülődik :lol:
Sok sikert, gyors, szép emlékű szülést kívánok nektek!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Kedves Mindenki: Kismamák, Babák, Pocakok!

Új vagyok Köztetek! 30. éves vagyok, két rosszcsont Pasi anyukája: Zsigusz lassan 3 éves, Zsombesz 8 hónapos múlt. Mindkettőt a Jánosban szültem Kaszás dr-nál. Fent írtatok már róla, és én is csak JÓT!!!!!!!!!!!!! tudok róla mondani!!!!!!!! Szeretnénk majd egy harmadikat is - reménykedünk egy KisTündér érkezésében...-. Nem most, majd később, csak gondoltam, néha "benézek" Hozzátok, és elolvasgatom az újdonságokat Rólatok, a Babákról, és a kórházról, és ha esetleg tudok, segítek a válaszokban.
Kerekpocaknak szorítok, nekem a második szülésem indult hasonlóan: elment a nyákdugó, de "többször" is észleltem, aztán jött a magzatvíz, így egyből indulás, és hamar lett Baba! Úgyhogy már tényleg a célban vagy! Veled vagyunk, drukkolunk!
Most hirtelen ennyi, megyek ellenőrizni...

Sok Puszi Mindenkinek: Edus
mazsolák
 
 


szia edus

én a kaszásnál fogok szülni mikulásra vagyok kiríva. Kérlek mesélj nekem az orvosról milyen bár eddig mindenki dicséri de ha leetne egy kicsit részletesen mégis milyen ? volt e szülésznőd olyan aki a kaszással mindig együtt dolgizk vagy sem ? milyen volt a kórház

köszi
kki
kki
 
 


Kerekpocak
Szurkolok nektek, várom a képeket, mert ugye feltöltesz egyet-kettőt!?!?!?!?!

KKI
Üdvözöllek! Én 24 éves vagyok, 21.hetes terhes, első babánkat várjuk apával. Az orvos még nem mondott időpontot, de az általam kikalkulált dátum december 10-12. Még az is lehet, hogy találkozunk!!!!!
Örülök, hogy van velem egyidős állapotos a csapatban. Remémel tudunk egymásnak különféle infókkal szólgálni!!

Pusza mindenkinek, megyünk Rolandbabával beszélgetni, és lassan apa is megérkezik, akkor pedig övé a pocak, és aki bennevan.
übi
 
 


még semmi. csak vasárnap lesz hidegfront...

pedig ma könyveket pakoltam, sétáltam...
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Edus!
Üdv közöttünk! Kérhetünk képeket?
Második babának is már lányra "gyúrtatok"?

Zsófi!
Ma együtt nyomtam veled gondolatban, de ezek szerint nem jókor még :? . Ugyanis egy hoszzú év után eljutottam ma este végre spinning órára. Hát, rá kellett döbbennem, hogy igen csak el kell járnom heti kétszer. Csak olyan nehéz otthon hagyni Balát. Pedig egy kis kikapcsolódás is kell, s jól is esett, meg kell is, ... meg BAla is nagyon jól érzi magát a nagyiékkal, a nagyikról nem is beszélve. De hát valahol mégis csak leliismeretfurdalásom van. :(
Szóval. Az óra kellően dinamikus volt (spinning: terembiciklis óra edző által adott tempóban, zenére). Az óraadó az egy órát végig dirigálta, hogy:
"1-2-3"
"Ne add fel!"
"Nyomd a pedált! 1-1-1! Csak így tovább!"
"NYomjad még!"
"Mindjárt itt a vége, s elmondhatod, hogy ezt is megcsináltad!"
"GYerünk, csak így tovább!"
"Most egy kis pihi, aztán újra hegymenet jön, tapossatok bele, s nyomás fel a hegyre!"
"Na még két perc! Nyomjad még!"
Ezeket a vezényszavakat hallva, végig rád gondoltam, hogy hátha együtt nyomunk? Olyan jókat mosolyogtam ezen magamban, s közben szurkoltam ezerrel, hogy lehet, hogy tényleg szültök már.
De ezek szerint még nem. De semmi gond, a jövő héten is tervezem, hogy elmegyek, de szerintem Ti előbb fogtok nyomni. :lol:
Kitartás! Már igazán nincs sok hátra!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timi köszönöm szépen, nagyon jól esik! Gondolj rám!

Übi, Edus nektek is! Übi ezek szerint minden rendben azóta is, hát ez nagyon jó hír! Edus kérjük a képeket és üdv itt!

Melba, Logi ti is aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám. remélem senki nem unja el magát, várakozás közben, ha mondjuk csak a jövő hét lesz Samu a dologból...

Jó éjt mindennkinek!
kerekpocak
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?