Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, de remélem, azért még szóba álltok velem...
Gyűlölöm ezt a kánikulát, egyszerűen naponta többször csak úgy sírva fakadok. Bocs Zsófi, de most egy kicsit nagyon irigykedem a légkonditok miatt. Igaz, vissza is szívom, mert így az utolsó napokban Nektek még nagyobb szükségetek van rá.
Mi felújítunk, pakolunk ezerrel és kerítést építünk.
Most estem pánikba, hogy mennyi dolgom van még és ehhez képest milyen kevés időm van hátra... Ez normális szerintetek?
Zsófi, igazán nagyon rendes fiad van! Minden kívánságodat teljesítette eddig.
Mennek a drukkok Nektek!!! De mikor is szeretnél akkor most szülni? Mert aznapra drukkolnék...
Én ugyan még nem babáztam, de a húgicámnak két lánya van. Ő azt mondta, kár a mózesre pénzt kiadni, mert nem sokáig tudod használni, ellenben utána azt is el kell pakolni valahova. Meg azt is gondold végig, jársz-e el annyit otthonról, hogy kihasználod, vagy sem. Persze van, aki otthon is használja, de a húgomék megvoltak nélküle.
Szia Dóra! Mesélj egy kicsit magatokról! Érzed már Őt? Hogy érzed magad, hogy bírod a kánikulát?
Mangó, gratula a jó cukoreredményedhez!
Szia Kki, remélem azóta túl vagy már a cukorteszten és el is felejtetted a tűszúrásokat! A télapó hozza a babátokat? De jó!
Übi ugye rendben vagytok, csak pihengetsz??? Biztos nem szúrták meg a babádat, ne aggódj! Tudják ők, hogy mit csinálnak! Nekem is volt ilyen gombás fertőzésem, kb. Veled egyidősen, nyugi. Dévai időben észrevette, kaptam rá hüvelykúpot, már minden ok. A babád tuti nem fertőződhetett meg tőle! Ne aggódj! A Roland igazán szép név.
Tényleg, a mi babánk neve is megvan végre. Dominikunk lesz!
Ill. van.
Beeb, mi van Veletek? Most kell bevonulnod a kórházba vagy kapsz még haladékot? Hogy bírod?
Szép estét Nektek! Megyek zuhanyozni...
Melba