Új privát üzeneted érkezett!

Tücsimami,
akkor én is a gmail-re küldöm, mert a másikról visszajött, hogy megtelt!

Nocsak, úgy látom, nem csak a legkisebbek találnak egymásra a topikban? :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megvolt a vendéglátás, tartott vagy két óra hosszat, és takarítottam rá két napot.
Sajna mostanában Ádusz alvási szokásai visszafejlődött a hat kónappal ezelőtti állapotba. Éjszaka három óránként ébred. Nem fekszik neki a kiságyban levő helyhiány. Remélem nemsokára elmúlik, nem bírom már ezeket a zavaros éjszakákat.
Ma ne aludt egész nap egy órát összesen. Várom mikor lesz K.O.

Erika, Hajni megkaptam a képeket köszi. Én is elküldeném csak írjátok meg a címeteket. Az enyém p.mariann@drotnet.hu.

Gabuska boldog hófordulót Lívinek!!(egy hónap múlva babazsúr :lol: ) Te is írj címet. Van sok aranyos Lívike fotóm.

További kellemes napot! Jó nyaralást a nyaralóknak!

Mi lesz a jövő heti talival?

Kép
vanília

Vanília,
elküldtem a címem, és 4 képet a taliról!

Hát igen, már nagyon várjuk aug. 16-át! Szerintem én végig fogom bőgni az egész napot. :oops:

Mindenkitől szívesen fogadok ajándék ötletet, minek örülne egy 1 éves. Nekem vannak elképzeléseim, de azok még koraiak.

Az 1 éves Szilvi:
Kép

A majdnem 1 éves Livi:
Kép

Közös képet ma nem csináltunk, pedig majdnem másfél órát sétáltunk... :cry: :cry:

Apropó, Vanília, holnap megyünk hármasban? :wink: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Tücsökmami!
Légyszi,azért nézd meg a másik postaládádat is!Hátha az én képeimmel van tele. :wink: Ha nem,akkor holnap küldöm újból de már a másik címre.

Mariann!
Neked is elkültem a képeket!

Kormi!
Neked is mentek a képek.Ha gondolod veszek olyan kulacsot Nektek is mint amilyen Dominak van.a Kossuth téri(Kispest) piacon vettem,nem az Europarkban!
Azt hiszem 950ft volt.Hm???

Gabi!
Édesek a csajok. :wink: Domi még mindig lázas(39,3 :evil: )de eleven. :roll: Viszont Nekem egész nap hányingerem van és szédülök nagyon. :roll: :shock:

Szilvike!
Nagyon Boldog Születésnapot Kivánok!!Nem is tudtam,hogy ma van(vagy volt???). :oops:
Kép
Mindenkinek puszi!Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
akaratomon kívül félrevezettelek, egész pontosan holnap lesz Szilvi 1 éves, csak 1 napon már nem akadtam fenn, megelőlegeztem neki! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok, most csak gyorsan írok pár sort, mert Marci sem alszik mostanában éjjel, így olyan vagyok mit a mosott k@ki....

Na szóval, javaslom a csütörtököt tali szempontból. Akkor már tuti idő lesz, és szerdán még nekünk menni kellene tanácsadásra...(milyen egy önző dög vagyok... :oops: )

Tali akkor eszerint:
júli 20. csütörtök 12.00h Liget, Pecsánál, ill. a Nagy Fánál :lol: . Ki mikor ér oda. Jó így?

Nem tudja valaki Coolasáék mikor jönnek haza?

Vanília, kaptál tőlem képeket?

Timi, majd küldöm, de nem most mert télleg szörnyű fáradt vagyok. :cry:
Dia, neked is. neked mondom a mailcímemet, de kellett hogy kapjál tőlem mailt, képekkel. Nem kaptál? Abban benne van a mailcím.
orban.hajnalka kukac iqjb.hu

Na akkor jó éjt.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, Szilvi mindjárt egy éves!!!!! Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
Kép

Majd a ligetben megünnepeljük. Livivel együtt! Boldog hófordulót neki is!!!
Kép

Na jó éjt mindenkinek!

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Szilvikének nagyon boldog első születésnapot kívánok!!! Igazi nagy esemény!

Gabuska!
Livikének boldog hófordulót. Ajándékötletem sajnos nem igazán van, mert amiket a fiúk kaptak 1 éves korukban az mind-mind túl korainak bizonyult, bár nagyon szerette mindkettő a babytaxit, használni nem tudták még, csak folyton rá kellett ültetni őket és az volt a legjobb játék, hogy 2 ms-ként fel-le kellett őket pakolni. Na meg tologatni őket.
Emlékszem, mikor Gabcsi lett egy éves.... Hú aznap nagyon korán keltem (nem direkt) és folyton az órát néztem. Hú, most indultunk a kórházba, na most repesztették a burkot, most már fájtak a fájások, most kaptam a szurit.... most kötik be az infúziót, most jönnek a tolófájások.... Végigéltem újra az egész születését a gyereknek, persze fájdalom nélkül, de nagyon furcsa volt. Úgy emlékszem rá, még mindig mintha tegnap történt volna.

Dia!
Gyors gyógyulást, fránya betegség! :evil: De legalább jó jel, hogy Dominak van ereje huncutkodni, így legalább biztos lehetsz benne, hogy nem fáj semmilye és nem viseli meg a betegség.
Annál ilyesztőbbet még nem láttam amikor egy gyerek egyhelyben marad, lángol az egész teste, csillognak a szemei és csak fekszik...
Vagy amikr a Dancim benyelt egy hányós-fosós vírust és komolyan nagyon-nagyon rosszul volt, hát az se volt semmi.
Úgyhogy tényleg nagyon jó, hogy Domi rohangál és rosszcsontkodik a láz ellenére!
Itt egy lázról szóló cikk. Érdekes!!!
http://www.babanet.hu/szak/laz.html

Kép
sasha

Íti hívja Földet....Föld vétel!

Jönnek az élménybeszámolós fotók.

Ezt láttuk a szobánk balkonjáról...

Kép

Tüpisch salzkammerguti táj
Kép

Salzburgban hihetetlenül megáztunk. Feladat: találd meg Noémit a képen
Kép

Az előbbihez kis segítség:
Kép

Idegen helyen is remekül ment az alvás

Kép

A kocsiban is remek volt a hangulat..
Kép

A család 2/3-a
Kép

Kép Kép
coolasa

Lányok, többé kevésbé visszaolvastalak benneteket, megcsodáltam a fotókat (az orczy kert nagyon jó hangulatúra sikeredhetett, az állatkertieseknél meg jót nevettem azon, hogy a gyerekek a galambot, vagyis méltán a legegzotikusabb állatot pécézték ki, mint főlátványosság...érthető, mivel galambok sehol máshol nem láthatók...)

Gabus, lehet, hogy túl felületesen olvastam...de nem azt írtad, hogy Livi most 11 hósan (boldog hófordulót) 7,3 kg? És már félévesen "alig 6kg" volt? Onnantól ezek szerint csak jóval kisebb ütemben híznak a bébik? És mennyi volt a súlya 4 hósan, nem emlékszel véletlenül? Vele akarom összevetni Noémit, mert mindketten úgy tűnik, vigyáznak a vonalaikra....
Ja, olvasom, hogy aug 16-át tervezed végigbőgni....milyen kedves! Csak mert nemkünk akkor van a házassági évfordulónk még nem kell így elérzékenyülni, komolyan meghatódtam!

Bubek, jóhír, van 2db 78-as pampers kódom számodra, helyesen mondta Kolmol, én már próbáltam korábban is rádtukmálni, de szilárdan ellenálltál. Talin/postán eljuttatom hozzád...ez ugye 6 pontot jelent?

Natasa, nagyon szép arca van Szonjának a 2. evős fotón.... de az jutott eszembe, hogy bár nincs nagy korkülömbség zsenge utódaink közt, nekünk még nem mondták, hogy kezdjünk kóstoltatni bármit.... és én még nem is mertem. Szabad? Tegnap a védőnő tanácsára kiskanállal kínálgattam Nokinak HA tápszert, merthogy elvileg van rá esély, hogy az abban lévő, tejtől különböző fehérje aktivizálja a másikat, és meglódítja a hízást....hát, nem lelkesedett érte. Gabus, Ilba, ti mindentudóak vagytok, szabad ezt a tápszert tejbe is tenni vagy csak megfelelően kezelt vízbe? Mert szerintem tejben eloszolna, észre sem venné, csak lehajtaná, vízzel higítva viszont egyelőre esélytelennek látom a próbálkozást.

Eszti, megint nagyon jók rólad a képek, a türkiz szín nálad telitalálat.

Vuka, írtad, hogy sokan eljöttek a babamamaklubba legutóbb.....ez tulképp mi is? A babamamatornát értem, de itt mi történik? Anyukák beszégetnek, babaák játszanak? Nálunk nincs hasonló, még torna sem.

Többen írtátok, hogy idegen környezetben mekkora a változás, mi is ezt tapasztaltuk, egyrész együtt volt a család sülvefőve, másrészt egyetlen dolgunk a pihenés volt, tehát nem vonta el semmi apukaanyuka figyelmét a családi idillről, Noémi is folyton kukorékolt, közös játékokat találtunk ki, sokat strandoltunk árnyékban (a panzió magánstrandján), finomakat ettünk, isteni volt a szállás (balkonos szoba naaagy ablakokkal szinte minden falfelületen - én világosság-mániás vagyok), ls mindezt olcsón. Ha valaki kipróbálná közületek, privátban még tisztázhatunk részleteket, a többieket nem úntatnám ezzel.

Mancs, aha, szóval megsétáltattad a pokrócunkat, biztos élményekkel teli jön majd haza hozzánk, ezer hála.

Tücsi, lemaradtam, hol tart a hitelprojekt?

Kormi, neked mitől jelentkeznek visszatérően ezek a gyulladások?

Timi, Fanni hihetetlenül csinos, olyan őziketípusú törékeny kreol lány...

Dia, ti is remekül mutattok a képeken.....megyek & visszanézem, kit hagytam ki.

Kép Kép
coolasa

Pardon, Sasha lemaradt. Szerencsére Noémi még nem volt beteg, de tényleg rémületes lehet egy már rosszalkodni sem bíró kisgyerek pihegését szemlélni szülői aspektusból. A 3 lurkód akcióiról, zuhanásairól meg az jutott eszembe, hogy olyan ez, mint a kvarcjátékok - tudjátok, gameboy elődje - ahol nyomogatni kellett a balrajobbra nyilakat szésebesen ahhoz, hogy le ne potyogjon a földre az égből érkező akármi (az enyémen pl tojások, amikből útközben a föld felé madárfiókák akartak kikelni...). Szóval te is így ugrándozhatsz naphosszat, miközben azt is megkísérled elkerülni, hogy kis családod kiszáradjon, éhenpusztuljon, stb. Jár ezért valami plusz pont vagy legalább még egy élet?

Kép Kép
coolasa

SZIASZTOK!
Nagyon szépek lettek a talis képek! örömmel látom, hogy csoportkép is készült. Azt már kevésbbé veszem vidáman, hogy mi nem vagyunk rajta :cry: És azt is sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen is megismerkedni az eddig csak topikról ismert anyukákkal, babákkal. No, majd legközelebb :D

Vuka, csalódottan olvastam, hogy nem lesz torna 2 hétig. Ennyit arról, hogy mi van akkor amikor én motivált vagyok :?

Dominak küldök egy vitruális Lázcsenőt :!:

Szilvi, boldog születésnapot!!!!!!!!!!
Livi neked meg boldog tegnapi hófordulót!!!!!
Milyen nagylányok vagytok ti már :wink:

Coolasa, látom te is Mamachoz jársz a fotoiskolába?! :D Szupik a képek! Az a lábas a kedvencem. Nagyon szép helyen voltatok!!!
Kérdésedre,...amint azt már tuti észrevetted én nem vagyok egy védőnő+dokifüggő anyuka. Azt hiszem vagyok annyira elővigyázatos, de laza. Tájékozott, de figyelmes, hogy ne tegyek magam kárt a gyerekemben, de merjek egyedül elevickélni a borzasztó sok ötlet, tanács, tapasztalat és olykor oltári nagy baromságok között amiket az ember olvas itt-ott.
Nos a lényeg, hogy én nem kérdeztem csak mondtam a védnőnek, hogy Szonja kóstolgat. Erre ő nem esett le a székről csak mondta, hogy kiválthatom vele a déli szopit. (Ilyen nekünk nincs csak dél közeli attól függően Sz. mikor ébred.) Én viszont nem váltom ki csak a kajcsival kitolódik 15-30 percet. Egyrészt nem adok neki teljes adagot, másrészt Szonja rémisztően cicifüggő még mindig :) Azért kezdtünk el kóstolgatni, mert rácuppant egy barackra amit a szájához tettem és azóta minden kajára amit kínálok neki. Szerencsére az ég világon semmi baja tőle. Se emésztésileg,...kakailag, se közérzetileg. Annyit változott a dolog, hogy csápol amint meglátja az előkét vagy a kanalat a kezemben.

Most becserkészek pár képet, mert mi az én szüleimnél nyaraltunk 3 napot.
Kép Kép

és kajálásról:
Kép Kép

Kép Kép
natasa1975

Helllllllló!

Üdv a visszatért nyaralóknak!!!!

Coolasa,
az első fotón, amin a férjed van, eéső ránézére azt hittem, hogy ... szóval, hogy nem Noémi lábát fogja... :oops:

Livi 4 hósan 5 kiló volt, de onnantól már lassan hízott, így történt, hogy fél évesen csak 6, 9 hónaposan meg 7 kiló volt. De enni mindig jól evett, úgyhogy nem izgattam magam miatta. Csak sosem értettem (még most sem), hogy hova tűnik az a sok kaja, amit megeszik. :roll:

Natasa,
betojok, micsoda nyakláncot akasztottatok Szonja nyakába! Édes nagyon!!!

Bubek,
tali nekünk jó!!! 8) 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa, már megbocsáss, igazán említhetted volna azt a parányi kis körülményt, hogy szüleid egy honolului törzs tagjai...másképp hogyan készülhetett volna ilyen buja növényzetben ez a néhány fotó....

Gabus....először nem is értettem a fotócélzást... aztán visszanéztem.....nahát-nahát, mit szólna ehhez Freud bácsi.....

Kép Kép
coolasa

Bubek, tali nekünk is jó :)

Mancsi, mit olvasok???? Forog Petike? Milyen ügyes manótok van. Ő is Görgö Gergő nyomdokaiba lép? Kezelésbe vehetnének az én kényelmes csajom,....csak hogy ő is jobban forgolódjon. Marciról nem is beszélve az ő produkcióját láttam ám a multkori talin!

Gabus, Szonja nyakában fogzást segítő borostyánkő lánc van :wink: Nem tudom mennyit segít majd, de nem akadályoz az fix. Egyenlőre szkeptikus vagyok, de még nem rágcsálja addig maradhat.

N

Kép Kép
natasa1975

Coolasa, albínó törzstagok vagyunk, nem említettem.

Noémi pár év múlva:
"Az én apukámnak kettő van be be!"
:D :D :D

Gabus, nem is tudtam, hogy te ilyen perverzke vagy :lol:

Kép Kép
natasa1975

Szióka!

Gabuska küldtem neked 3 mail. Remélem megkapod. Ma délutáni séta ok?

Coolasa üdv. ismnét köreinkben, nagyon szupi helyen nyaraltatok. Apukának kettő van :oops: Mázllista vagy :lol:

Ildicsi milyen címről kelett volna jönnie a képeknek? Jobban vagytok már?

Kép
vanília

Hali!

Küldtem talis képeket, megkaptátok? Csak azért, mert berakta az elküldött mappába, de utána meg kiírta, hogy nem tudta elküldeni :shock: :evil:

Natasa,
nagyon aranyos a kajáló Szonja! És a nyaklánccal olyan nőcis! :D

Coolasa,
tetszenek a képeid! Hát így utólag megnézve a papás-kengurus fotót... tényleg mintha mást fogna az urad :lol: :lol: :lol: Viszont most nagy bajban vagyok: mi ma utazunk el Ózdra 1 hétre, és a csütörtöki talin nem leszünk ott... Tehát nem tudom odaadni Neked a pokróckádat :oops: :oops: :oops: Nem baj? Olyan ciki...

Egyébként itthon vannak történések... Anyósomat éjjel elvitte a mentő (vagyis akarta, de inkább apóssal ment be az Istvánba) annyira eleredt az orra vére, mintha egy mészárszéken lettünk volna. Még ma is dőlt neki belőle. Be is fektették, lehet, hogy műteni kell, mert annyira hátul van az az ér ami elpattanhatott... Sajnálom szegényt.

Nem tudom jelentkezünk-e még indulás előtt, elég nyűgi Petike. Majg Ózdról is jövök, feltéve, ha lesz időm. MErt sok jó programpt terveztünk! Ki akarunk menni Szilvásváradra is.

Ja, nálunk is visszaesés van alvásügyileg: éjjel 3 körül felébred, utána 6 körül, és már nem alszi vissza. Hulla vagyok. :evil: :shock:

Kép
mancs

Vanília, figyelemreméltó a fejtegetésed a szerencsémet illetően, ám apró bibike az, hgoy ha neki kettő is van, nekem továbbra is csak 1, így ez mégsem akkora mázli...

Mancs, a pokróc-botrány fölött hajlandó vagyok szemet húnyni, ha megígéred, hogy ózdra is leviszed, hadd lásson világot, hamár...

Kép Kép
coolasa

Szijasztok,

Coolasa, üdv a fedélezeten! A képek tuti jók lettek és ezek szerint elfogadták a csekket. Hála.... :) Coolasabá azzal a lábfogással, úúúúúhhhhh :oops:
Viszont nem olvastál pontosan vissza, mert azt akkor kihagytad, hogy én is gyűjtöm a vonalkódokat, nem csak Bubek. (bocs, Bubek! :wink: )
Gabi, utólag boldog hófordulót, most az egyszer nem felejtettem el. (képek??????)
Mancs, sajna anyós. Én szülés előtt két héttel voltam ilyen orrérelégetésen, nem kellemes, de viselhető, utána viszont jó sokáig jó szar. :?
Bubek, tali nekünk jó! :)
Novum Timi, jók a képek.

Nálunk az a helyzet, hogy Benyó megint átalussza az éjszakát, majd csütörtökön elárulom, hogy szerintem miért..... :?:
Vendég

Eszti, nahát mostmáraztántényleg..... hogyhogy én nem láttam bele azt a képbe, amit ti igen?? (nem kell válaszolni..)
Tényleg nem olvastam, hogy te is gyűjtöd, roppant figyelmetlen vagyok, az én hibám, tegnap érkeztünk, néhány órán keresztül olvasgattam vissza a nyolcszázezer oldalt, amit voltatok szívesek teleírni, és ez kimaradt, hát igazán szégyellem magam, haha...(Bubek, ha átengeded Esztinek az egyiket, én boldogan trallalázva... főleg ha megindokolja talin egy kis muffinnal...)

Kép Kép
coolasa

Coolasa, na jó, eeee van nézve, hogy kihagytad a nyolcszázezer oldalon belül lévő eme roppant fontos információt.
Egyébként: Hey, kijk! :wink: Beszéled ezt a nyelvet??
Natasa, én viszont beíratnám Benyót hozzád egy kis nyugitréningre, mert iszonyú, amit művel, mozgásilag, nem bírom követni, és még el se kezdett mászni....

Mindjárt teszek képek, hogy 1 perc alatt hova tornázta be magát....
Vendég

Kép Kép
Vendég

Eszti,
:lol: :lol: :lol: legalább összeszedte a porcicákat az ágy alatt Benyó :lol: :lol: :lol: Valszeg nem elégetik az orrában az eret, hanem elvarrják. Mbának volt pár éve ugyanilyen égetése, hát neki se tetszett. Most vmi olyat mondtak anyósnak, hogy azért nem jó ekkora vérzésnél égetni, mert marad ott egy kis seb, amiről ha esetleg lejön a var, ugyanúgy elkezdhet vérezni. Én nem leszek ott a csütörtöki talin és naggyonnnn kíváncsi vagyok, hogy miért alussza át az éjszakákat a lurkó!!!!

Coolasa,
:oops: :oops: :oops: akkor jó :oops: :oops: :oops: Legközelebb megkapod a kis világlátottat :lol:
Ezen a kengurus képen én még mindig röhögök (bocs) de minél többet nézem, annál jobban látom azt, ami nem is AZ. :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: Mesélj már, milyen volt a hetetek? Szállás? Kaja? Estébé?

Az előbb olyan hiszti, volt, azt hittem megőrülök. Az éjszakai nemalvást egyáltalán nem váltotta fel nappali alvás. :evil: :evil: :evil:

Kép
mancs

Eszti, a hollandot fél éve tanulom, Mancsbá próbálta pallérozni a tudásom holmi napraforgós fordítási kihívásokkal a legutóbb, de minthogy én soha nem tanultam németül, ő meg bevallottan igaen, szerintem els blikkre többet értett belőle, mint én..
haha, aranyos Benyó, és láthatóan meg van elégedve az akciójával!

Mancs, nem is kommentálom a képzelőerőd jelentette erkölcsi fertőt! Inkább előadom, hogy a szállás hegyek közt tóparton volt, egy panzió és szálló közti képződményben (de amúgy kempinget is üzemeltet ez a család), csendes helyen, persze vigyázni kellett ha vki nem szereti a falusi turizmust, mert sajét tehénkékből állították elő a vajat, sajtot, és ezek forrása némi illat-jelenséggel párosul, de egyáltalán nem, vészes mértékben, és leginkább csak ott, ahol tartózkodnak. Volt saját tópartrész kényelmes nyugágyakkal, meg csónakkal, külföldiek amúgy csak mi voltunk, ide tipikusan úgy tűnik osztrákok és németek gyünnek a nagyvárosbú. Az ennivaló fincsi volt, reggel svédasztal, vacsorára 3 fogás, és mindig meg voltunk vele elégedve, meg amúgy a hozzáállással is, mert igyekeztek mindenféle kívánságot teljesíteni.... melyek részletezésébe ilyen erkölcsileg romlott banda előtt most inkább nem mennék bele... :D

Kép Kép
coolasa

Mancs, akkor neked majd külön megírom, de aztán nehogy elmondd.... :wink:
Vendég

Halihó :D

Drága Szilvike:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Livinek:
Boldog hófordulót
Kép

Gabuska,
Te miket veszel észre???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az ilyenek én szoktam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Küldöm én is a képeket csak még időt kell rá szakítanom.
Most is mennem kell Zsófi álmos.
Csak bejelentkeztem, hogy vagyunk még.

Kép

Kép
sajtine

Eszti, most gondolod, hogy a máktea olyan nagy találmány??? Aztán látod mit produkál tőle a gyerek napközben?! Egyébként takarításnak nem rossz. Lehet én is begörgetem Szonját a bútorok alá :)

Láta valaki az Amelie csodálatos életét? Azt hiszem lassan Coolasa pokróca és a filmeli kerti törpe,....

Sajtine, a topikfotókon van pár Zsófis közeli,....hát, mindegyiken aranyos, de amelyiken olyan kis oroszlános ott nagyon zabálnivaló!

Coolasa, azt hiszem addig van biztonságabn a párod amíg egyszer meg nem jelenik ő is egy topiktalin :D

N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, tényleg, kérni fogok Mancséktól fényképes dokumentációt. A pokrócom, és háttérben a Vaszilij Blazsennij, a Tadzs Mahal, stb...

Coolasabá: és ő még abban a hitben ringatja magár jelen pillanatban is, hogy az a fotó csak Noki eső előli védelméről szól...

Kép Kép
coolasa

Sajna nem láttam az Amélie-t. De hallottam róla, hogy nagyon jó film. Vagy inkább SZÉP.
Szegény Coolasa-férj nem is gondolja, hogy miket írtok/írunk róla :lol: :lol: :lol: :oops:

Eszti,
e-mailt lécccilécci minél előbb! Max. 2-ig fogom tudni megnézni a leveleimet, addig lécciiiiiii!

Coolasa,
mennyé má bele lécci a részeletekbe, én kíváncsi vagyok!!!!!!! És különben is, nem én kezdtem ezt a lábizé dolgot, a Gabi nézte félre! :twisted:

Kép
mancs

Előző 2 percem tanulsága: ne próbaálatok meg felállni forgós-görgő irodai székre, mert meglepetésben lesz részetek :lol: :evil: Én egy könyvért másztam fel.

Kép
mancs

Mancs, ha behatárolod kissé közelebbről, hogy mely tipusú részletekbe is menjek bele, akkor azonnal. Ennek hiányában olyamiket fogok írogatni, hgoy az igazi, osztrák kajzersmarni az nem is grízből készül hanem palacsinta tésztából, a Bad Ischl-i originál isler meg nem lekvártöltelékű, hanem valami vacak csokikrémmel rontják el.
Ezzel tulajdonképp valósághű betekintést is kaphattok abba, mivel töltöttük időnk nagy részét..

Kép Kép
coolasa

Szasztok!

Csak egy gyors bekukk, épp befejezem munka, aztán irány haza, meg Ózdra.
Amint Mancs írta, zajlik az élet nálunk, szegény mutter úgy nézett ki reggel, mintha Klicskóékkal találkozott volna :evil:

Boldog hófordulókat minden érdekeltnek :lol: (ide egy felsorolást képzeljetek)

Coolasa,
szépen növekszik a napraforgócska :lol: :twisted: , szóval ezzel tuti nem leszünk a blikk címlapján (hiába, nem vagyok egy Palik Vili)

Kép
Kép
mancsbá

Ezt a szép grillázstortát kapta Petike szombaton a rokonoktól (nagynagy örömünkre :lol: :lol: ) meg még soksok minden mást is....
Kép

Új mutatvány kb. 1 perccel azután, hogy leraktam :lol: Kép

Kép
mancs

Coolasa,
ugye örülsz, hogy ilyen kis szemfüles vagyok, és most hallgathatod (izé... olvashatod) a poénkodásokat? :twisted: :twisted: :twisted:
Csak nehogy az a drága ember eltiltson a babanettől, legalábbis a fotók közlésétől. :roll: :wink:

Mancs,
anyós :cry:. Nagymamámnak is volt egy ilyenje ecccer, aszonta a mentős, hogy ez még a jobbik eset, mert agyvérzést is kaphatott volna. Mielőbbi gyógyulást neki!!!!!

Nálunk is zajlik az élet, ma eddig kétszer kaptam hátsó fali infarktust. Reggel elmentem 6 lépésre Livitől (tényleg 6, utólag lemértem...), mikor arra lettem figyelmes, hogy üvölt. Visszafordultam, semmi nincs a kezében, ugyanúgy ül a szőnyegen, mint 3 másodperccel azelőtt, csak folyik a vér a szájából. Úristen, bent maradt a kés a reggeli után és megtalálta??? Dehogyis, még nem is reggeliztem. Akkor elvágta valami játékkal? Körülnéztem, a környéken semmi éles tárgy. Közben törölgettem ki a száját textilpelenkával és próbáltam rálelni a vérzés helyére, de a sok nyál miatt az egész szája tele volt vérrel, ezért semmi esélyem nem volt rá. Kétségbe is estem, hogy ha nem áll el, akkor kit kell hívni? Mentőt? Háziorvosa nem rendel most, akkor ügyelet? Vagy mi a szösz? De szerencsére pár perc múlva elállt magától, viszont még mindig nem tudom, mi történt. Azóta már rágcsált kiflicsücsköt, ebédelt, ivott, nem vettem észre, hogy fájna a szája vagy a nyelve.
A délelőtti séta végén pedig egy járókelő megkérdezte, hogy hol az Árpád-híd (Kispesten????), és mellesleg megemlítette, hogy egy méhecske sétálgat a gyerek fején. Ha 5 centivel magasabb lennék, belátnék a babakocsiba felülről, de így... Szóval a kis méhecske a homlokától a szeme irányába tartott. Ha ez a nő nem akar épp az Árpád-hídhoz menni, akkor Livi odanyúlt volna a szeméhez a csiklandozásra és jól megcsípte volna.

Vanília,
ma délután nem jó, megyünk linóleumot venni az előszobába.
:cry:

Kapott törpilla egy köntöst Zoli keresztmamájától, tök jó! Olyan benne, mint Obi Van Kenobi::twisted: :twisted:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó Mindenkinek!

Először is üdv Coolasa a Földön! Én többször megnéztem AZT a képet, de nem is lácccik annak, mert AZ olyan kicsi. (mármint a képen, ami kilátszik...hihi)

Esztipeszti, Bubek,
ma feladtam a postán a kódokat.
Látom Leventegyerek is szép szabályosan, kizárólag a játszószőnyegén játszik.

Gabus,
ha úgy is szeret hintázni Livicsek miért nem kap egy klassz lakásba való hintát. Úgy tudom két éves korig lehet használni ezeket és már olyan klasszak kaphatóak. Szép színesek, némelyikhez mászókötél is van, plafonba erősíthető. (és hát következik megint az ősz és tél, a csajszi mozgásigénye meg nem csökken...)

Natasa,
Szonja nagyon vagány a nyaklánccal, éjszaka is felteszed neki??
Mi mindent kóstoltatok már??

Szilvikének nagyon Boldog Születésnapot kívánunk, Livicseknek Boldog Hófordulót!!

Mancs,
Petike nagyon ügyes, hogy már pörög-forog!! :shock: :lol:
Nálunk már legalább 4 hete újra van 2órakor is ébredés-kajcsi, korábban 4-5-ig aludt Bálint. És így 8×eszik egy nap. :shock: :roll:
Ha tudjátok a megoldást az átaludt éjszakára, hajlandó vagyok jogdíjat fizetni... :twisted:

Készítettem fotókat a ballószögi fürdőről. Itt közvetlenül nincs szálláslehetőség csak bent Kecskeméten.
Az egész napos belépő árát elfelejtettem megkérdezni :oops: , de majd legközelebb.
ebben a medencében van a babaúszás:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A WC-zuhanyzó-öltözőről is akartam képet, de azt is elfelejtettem. Azok hasonlóan igényesek.
Na és itt egy ráadáskép, a Manómról(vízi).
Kép

KépKép
kolmol

Kolmol!

Bálint milyen szépen kerekedik!

Figyi:
Kép

Persze a játszótéri hintázást jobban élvezi, nézi a gyerekeket, figyeli, hogy játszanak meg sikongatnak stb. De azért itthon is jóóóó, főleg, ha énekelünk neki közben.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
Zsófi az egyik képen (mikor felhuzza az orrát) olyan mint csáki a gyerekjáték című filmben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabuska,
te jó ég, remélem nincs baja Livinek.
Asszem' az ilyenekre számítani kell lassan nekünk is. Bárhogy figyel az ember tuti, hogy mindig abban a 100-ad másodpercben rosszalkodnak amig nem néz oda az ember.

Kolmol ,
nagyon tuti hely lehetett
vizimanó fázik az utolsó képen?

Mancs,
jobbulást anyósodnak.
Petike olyan cuki :lol:

Voltunk szombaton kerti partin.
Zsófi megismerkedett a cicussal
Kép

Kép

Kép
sajtine

mindenki eteti a maga csemetéjét
Kép

a barátnőm kisfia 4 hetes (Máté)

Kép

Kép
sajtine

Bubek,
mi nem megyünk csütörtökön sajnos.

Marci remélem nem utál már engem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
nekem is rögtön Csáki jutott eszembe, de nem mertem írni! :lol: :lol: :lol:

Nagyon édin falatoznak a gyerekek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus,

jaaa, így könnyű. (főleg ha alvásra is alkalmas). Majd még töröm a fejem. :lol:

Igen, Bálint elhagyta az 5 és fél kilót, pontosan nem tudom, mert a múlt héten visszavittük a mérleget!!
És nem is azt a képet akartam föltenni, hanem ezt!
Szóval, ő a Vízimanó!
Kép

KépKép
kolmol

Kolmol,
most esik le, hogy az ajándék ötletes kérdésre írtad a hintát, köszi, hogy foglalkozol a dologgal!!! :D

Nagyon aranyos a kis vízimanó!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Most csak egy rövid időre kukkantok be,mert Szilvi rámol ezerrel,de később képeket is teszek fel!

Köszönjük a köszöntéseket az 1 éves Szilvikének!!!!
Sajtine tetszenek a betűid/mármint a köszöntésé/ :lol:
Mi már tegnap megköszöntöttük a kisasszonyt,nagyon szűk körben.Volt csigabigás torta,gyertyázás,játék az új játékokkal.

A mai nap elég vacakul indult,mert temetésre kellett mennem,egy régi barátnőm nem tudott megbirkózni a betegséggel.Annyi idős volt,mint én.Elég szörnyű :lol:

De hazajövet éppen azon gondolkodtam,hogy tavaly ilyenkor már a kórházban vártuk Szilvikét!Pont úgy ahogy Sasha irta,végig élem a történéseket este 8-ig!

Coolasa:
Nagyon szép helyen voltatok!!Tök jó helyre dugtátok Noémit az eső elöl! :lol: Én semmi rosszra nem gondoltam :lol:

Bubek:
Tali: nekünk is jó a csütörtök!
Ráérsz küldeni a képeket!

Tücsimani:
Ezek szerint tegyek fel gyakrabban képeket Fanniról? :lol:

Dia:
Jobbulást Dominak!
Nagyon szexi képeket küldtél! :lol:

Gabi:
Nem fogod elhinni,de Szilvi nemcsak a zongorával játszik szivesen,hanem a zacsival is amibe becsomiztátok! :lol:

Kolmol:
Nagyon édes a kis vizimanód!!!!

Eszti:
Nagyon kiváncsi vagyok a titokra! :D

Kép

Kép
novum

Sajtine,
nem fázik, (legalábbis nagyon nem :oops: , mert akkor azt jelezné)mindig olyan kis tarjagos a bőre, sokszor azt hiszik fázik vagy vmi betegség jele, de mégsincs semmi baja. Remélem kinövi, úgy gondolom, hogy a születéskori köldökzsinór nyakra csavarodás lehet a ludas, a keringési rendszere nem elég erős!?? (De lehet ez csak az én butaságom)

A kis Zsófi utánozza a cicát? És ki az a Csáki :?: Fogadjunk valami alapmű.

Gabus,
ilyenkor mindig eszembe jut, amikor felmenőink mondják (ták), hogy "Majd megtudod Te is ha lesznek gyerekeid, örök aggodalom, stb..." Hát van benne igazság!!

KépKép
kolmol

Sziasztok!

Már nem voltam erre jó régen. A nagypapám meghalt a kórházban, csendesen elaludt. A múlt hetet lent töltöttük a nagymamámmal, hogy ne legyen egyedül és felviditsa Marci.
Bubek küldtem neked emailt képpekkel. Ha van türelmed, kérlek kicsinyicsd le. Az egyiken rajta van a papám Marcival a kórházba, és megtudom mutatni mennyit nőtt már Marci.
Mamac tart még a kiállításod, mert akkor a héten megnéznénk
A találkozó helyszíne nekünk eléggé kiesik, de ha nem lesz olyan nagy meleg, lehet hogy elmegyünk. Meddig lesztek?

https://babafalva.hu">https://babafalva.hu/tickers/g4.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
omo

Novum, ugyeugye, hogy nem is látszik....ööö....öö....tudodminek... Szal Te vagy az én emberem!

Kolmol, te tdsz válaszolni a HA tápszeres kiváncsiságomra? Bálintnak ezt adod? Vagyis hogy csak vízzel lehet kutyulni vagy esetleg tejjel is? Nagyon kedvesek a képek, Noémi is így szokott kuksolni ha elgondolkodik, mint Bálint az 1. fotón..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Coolasa!
Nem is tudod, hogy mennyire hiányoztak az írásaid:)
A képek nagyon jók, de azt hiszem, csak én láttam az első képen Noémit, meg a lábait, meg a dudort az ing alatt... szinte szégyellem magam :twisted:

Annyi mindent írtatok, hogy nem emlékszem rá és most nem tudom mennyit tudok válaszolni, mert a közepes törpe felébredt!

Coolasa!
Hát igen, kicsit soka baleset, de meg kell valljam, nagyon sokszor eszünk hideget, meg ha egyszer főzök akkor 2 napig azt esszük... :oops:

Mancs!
Azt hiszem kezet foghatunk! :evil: Vettem Sofix padlófényezőt, mert ez az ósdi régi parketta nagyon le van kopva (csiszolni és lakkozni kéne igazság szerint naggyon ráférne), hogy legalább valami történjen vele. Történt 2 fokkal jobban néz ki, de baromi csúszós. Én meg jöttem nagy slunggal és akkorát tanyáztam, de úgy, hogy a honom alja a széken maradt amit persze magamra rántottam, úgyhogy fájt a karom is meg a seggem is meg a fejem is. Ha nem lettem volna mérges akkorát röhögtem volna magamon :twisted:

Mancsok!
Anyukának jobbulást kívánok! Elgondolkodtató (ki is írta), hogy jobb, hogy elkezdett vérezni az orra. Tényleg, mi van, ha a szervezete így előzött meg pl egy agyvérzést?! Akkor viszont mázlinak lehet felfogni azt a vérfürdőt!

Egyébként csajok, nektek micsoda perverziótok van a Coolasabával kapcsolatban. EJnye! :twisted:

Gyorsan elküldöm, mert a gyerek matat, nehogy elnyomja már amit eddig írtam...
mert egy rossz mozdulat és a mentés se megoldás, mert nyom egy resetet aztán szevassz

Kép
sasha

Na mégegyszer.
Coolasa,
én kifejezeztten sűrítésre alkalmas tápszert keverek az anyatejbe, amely fel nem szívódó poliszacharidot tartalmaz és minimális a tápértéke. (Nutriton)

Egyébként szerintem ha az a cél, hogy az egyik beindítsa a másikat, akkor tehetsz bele csak kevesebbet. "Cél szentesíti az eszközt". Azért én feltétlenül rácsörrennék a dokimra. :roll:
Sokat segítettem, ugye?

KépKép
kolmol

Na most látom, hogy Novum se látott bele semmi rosszat Coolasabá csípője tájékába...

Gabuska!
De szerencse, hogy szóltak a méhecskéről, újjj, de hogy fájhatott volna neki!!! DE! A Dancit hétvégén anyukáméknál megcsípte egy méhecske, sajnos ezzel együtt már a második. Anyukám egyből elkezdte nyomkodni, hogy jöjjön ki a méreg (mondta, hogy mégjobban sírt a gyerek, de muszáj volt, hiába sajnálta) és azonnal ecetes ruhát tett rá. Képzeld! 1 nap, azaz 24 óra alatt annyi se látszott belőle, mint egy friss szúnyogcsípésből. Amikor még nem duzzad be, hanem közvetlen a csípés után, szóval pici piros pötty. Én meg ugye nem vettem észre azonnal a fránya csípést, nem is tudtam már kinyomkodni, mert bekeményedett és nem ecetes ruhát tettem rá, hanem a doki által ajánlott kenőcsöt... 2 hétig meglátszott a csípés! Ezek után én betartom anyukám tippjeit.
Amire még gondoltam, hogy LIvinek mitől vérezhetett a szája. 6 lépés csak annyira elég, hogy egy rossz mozdulattal beleharapjon a saját nyelvébe, vagy arcába belülről... De inkább a nyelvébe, az nagyon tud fájni és vérzik is, de hamar eláll.. Legalábbis én emlékszem hogy kiskoromban (sokáig megtartotam ezen szokásomat ám) folyton beleharaptam a nyelvembe. Hol kajálás közben, vagy csak futottam, vagy egyszerűen véletlenül :lol:

na megyünk uzsizni

Kép
sasha

Kolmol, ja perszeeee, te nem tej helyett, hanem bukás ellen tápszerezel.... csak arra emlékeztem, hogy a "tápszer" szó már elhagyta valaha a klaviaturádat.. ehehe

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?