SZIASZTOK!
Nagyon szépek lettek a talis képek! örömmel látom, hogy csoportkép is készült. Azt már kevésbbé veszem vidáman, hogy mi nem vagyunk rajta
És azt is sajnálom, hogy nem tudtunk személyesen is megismerkedni az eddig csak topikról ismert anyukákkal, babákkal. No, majd legközelebb
Vuka, csalódottan olvastam, hogy nem lesz torna 2 hétig. Ennyit arról, hogy mi van akkor amikor én motivált vagyok
Dominak küldök egy vitruális Lázcsenőt
Szilvi, boldog születésnapot!!!!!!!!!!
Livi neked meg boldog tegnapi hófordulót!!!!!
Milyen nagylányok vagytok ti már
Coolasa, látom te is Mamachoz jársz a fotoiskolába?!
Szupik a képek! Az a lábas a kedvencem. Nagyon szép helyen voltatok!!!
Kérdésedre,...amint azt már tuti észrevetted én nem vagyok egy védőnő+dokifüggő anyuka. Azt hiszem vagyok annyira elővigyázatos, de laza. Tájékozott, de figyelmes, hogy ne tegyek magam kárt a gyerekemben, de merjek egyedül elevickélni a borzasztó sok ötlet, tanács, tapasztalat és olykor oltári nagy baromságok között amiket az ember olvas itt-ott.
Nos a lényeg, hogy én nem kérdeztem csak mondtam a védnőnek, hogy Szonja kóstolgat. Erre ő nem esett le a székről csak mondta, hogy kiválthatom vele a déli szopit. (Ilyen nekünk nincs csak dél közeli attól függően Sz. mikor ébred.) Én viszont nem váltom ki csak a kajcsival kitolódik 15-30 percet. Egyrészt nem adok neki teljes adagot, másrészt Szonja rémisztően cicifüggő még mindig
Azért kezdtünk el kóstolgatni, mert rácuppant egy barackra amit a szájához tettem és azóta minden kajára amit kínálok neki. Szerencsére az ég világon semmi baja tőle. Se emésztésileg,...kakailag, se közérzetileg. Annyit változott a dolog, hogy csápol amint meglátja az előkét vagy a kanalat a kezemben.
Most becserkészek pár képet, mert mi az én szüleimnél nyaraltunk 3 napot.
és kajálásról: