Hoppá, nagyon nagyon örülök! Olyan jó volt olvasni a soraidat! És olyan régóta vártok erre a pillanatra, hogy most egy cseppet sem irigykedem!
De mi az a tárcsa husi?
Már egy csomó receptet tanultam itt – lapított szendvics, savanyú bab, Sziszi fantasztikus pizzájáról nem is beszélve…
Dóri, mi vadvízi evezésre Bovecbe jártunk (Szlovénia) a Soca-ra. Olcsóbb, mint Ausztria és közel is van. Normál iramban kicsit több, mint félnapnyi autóút.
Közvetlenül a folyóparton van egy kemping, ott szoktunk megszállni, de a faluban vannak magánszállások is normális árfekvésben. (Nálunk csak a banda nemnormális, hogy állandóan sátorban akar nomádkodni…)
A csónakot, a védőfelszerelést (neoprén ruha, cipó, mentőmellény, bukósisak) a túrát lebonyolító cég biztosítja, elég egy szál fürdőruhában odacsoszogni. Nagyon jó kis mulatság, az adrenalis meg a társaság miatt is. Mi anno egy-egy hosszú hétvégére mentünk, kétszer csúsztunk, a fennmaradó időben kirándultunk, gyönyörű a hely, erdő, hegy, stb
Hááát, furi álmaid vannak
Andi, küldjél képet az új hajról, különben nem foglak kint megismerni
Én tegnap egy hajkisimítóval leptem meg magamat, mert már nem tudtam vele mit kezdeni, ez a se rövid – se hosszú állapot, este játszottam vele, klassz
én meg teljesen tropa állapotban vagyok
szombaton leégtem, pedig nyakig be voltam öltözve, de a nyakam kilógott...
aztán bedurrant az éppen növésben lévő bölcsességfogam
gyakorlatilag nem tudok enni, mert ha összezárom a fogsoromat, akkor belenyilall a fájdalom, tehát a jobb oldalon sem tudok rágni, csak elöl, mint a nyulak
aztán éjszaka elaludtam a nyakamat, így a bal oldalam használhatatlan, merev nyakkal elég érdekes volt reggel készülődni
ja, és tegnap nyúlgyerek megette a szobafüggönyét, csini lyukat rágott bele, így most büntetésben van, nem jöhet ki egy hétig a ketrecéből (persze, kérdéses, hogy felfogja e, hogy most mi történt, szóval lehet, hogy idő előtt megesik rajta a szívem
)