Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá!Ez tök jó!!GRATULÁLOK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenki!!Aki gratulált a Baba mocorgásához,annk igazán KÖSZÖNÖM!Jól esett!
Dóri!Szerintem egy nagyon max.két hét múlva neked is megfog mozdulni a Tünci- Bogárkád!!(Hogy rajta maradt ez a név!De OLYAN CUKI!!)
Most jöttünk meg a Balatonról!Tök jó volt!Nagyon sokat voltunk kinnt a kertben a hintaágyban.Egész nap vártam,hogy megmozduljon a reggeli után,de nem tette!Erre amikor elindultunk hazafele kaptam egy "olyat"!Én nemtudom,hogy merre fele tornázik,vagy szaltózik,vagy úszik,vagy mitcsinál,de akkorát kaptam!!Szegény Apának mondtam,Ő erre egyből odakapott,hogy had érezze Ő is,de mondtam neki,hogy ez nem igy működik,mert csak egy pillanat az egész!!Úgy sajnáltam,mert olyan csalódott volt szegény!
Nagyon jól éreztük magunkat,Eric,meg a Dominic nagyon örültek :lol: Olyan édesen beszél (az Eric) :!: Dombi,meg megpuszilta a pocimat és mondta,hogy az Ő Cusinja van ott!!És már várja!
Dióhéjjban ennyi!Megyek pihenni!Puszi mindenkinek!! :P

Kép
bea27

Szia Bea!!!Én meg sajnálkoztam,hogy milyen rossz idő van rátok,közben meg tökjó idő volt!!!Szegény apa,csalódott volt!!!De lesz még benne része bőven és néhány hónap múlva a kezében is tarthatja a pici fiát!!!!Vagy pici lányát!!!Lényeg a lényeg!!!!Ma már nem jövök,mindenkinek nagyon szép estét!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea!
Örülök,hogy jól telt a napod.Balcsihoz nem mentetek le?
Aranyos az unokaöcséd :D
Már nagyon várom,hogy Tüncike is megmozduljon :D Én azt olvastam,hogy a 20.héttől Apuka számára is érezhetővé válhat :D

Meli!
Remélem a következő a TI hónapotok lesz :D

Holnap pedig Málna szolgál nekünk hasonló hírekkel remélem :D

KépKép
takido

Hoppá, itt ujjongok magamban !!!!! GRATULÁLOK !!!!! Annyira gyanús volt,amit írtál a barna izéről, nekem is volt ilyen a terhesség kezdetén.... akkor egyből az ugrott be, hogy szerintem terhes vagy !!!!!!
Vigyázz magadra, és tényleg ne egyél Mallorkán semmi furcsát, csak főtt ételt, szerintem nyugodtan utazz el !
Jaj de jó neked, ennyi hónap hiábavaló várakozás után végre kisbabád lesz !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kis_plútó: örülök, hogy a nagy róka-mókák azért elkerülnek, már egy ideje szerettem volna megkérdezni tőled, hogy így, hogy már a 3. terhességet éled meg, szerinted volt különbség a koraterhességi jelek között ?? Vagy mindháromnál ugyanazok a jelek voltak így akkor már gyanakodtál amint megjelentek ?

Mi egész hétvégén "nyaraltunk" a kertben, fürödtünk a medencében (felfújhatós műanyag! :wink: ) napoztunk, nagyon szuper volt !!
zsizsik

Szasztok, most mentek el a vendégeink. Alig vártam már, hogy jöjjek benneteket olvasni. Köszönöm mindenkinek, aki velem együtt örül :lol: :lol: :lol: :lol: !! Nagyon drágák vagytok. Most már megvan a titok, mindenkinek ezt kell tennie, és meg lesz az eredmény!!! Ne menj ki utána fürdeni, aludj így!!! Ja, és emlékeztek, mondtam, hogy belefáradtam, hogy minden gondolatom e körül forogjon. Bejött! Ja, és bilingsre hallgattam!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

Holnap felhívom a dokimat. Van hüvelyi ultrahangja. Szeretném tudni, hogy minden rendben van-e.... Elvileg 4+4-en vagyok. (4 hét+ 4 nap, mert ha jól tudom, az utolsó mensitől kell számolni...)
Azt olvatam, az 5-6 héten van már szívhang. Emlékszem, kismamik ti is azt mondtátok, majd akkor hiszitek csak el, hogy terhesek vagytok, ha látjátok az uh-n. Én ugyanígy vagyok. Addig csak reménykedek, hogy van ott valaki.
Mst is fájdogál a pocim. Normális ez???

Bea, apának biztos lesz még része Óriáska-mocorgásban. A sógornőmnek mindig vacsi után mozdult meg. Dóri, hamarosan te is mocorgásról fogsz beszámolni, az biztos.

Olyan jó volt ma, hívtam az öcsémet (28 éves, tehát nem gyerek), nem vette fel. Hívtam a sógornőmet, felvette. Mondtam neki, ha minden jól megy, jó 8 hónap múlva a Rolinak (kisfiúk) lesz uncsitesója. Olyan aranyos volt, ott zokogott örömében a telefonba :)

Meli, és a többiek. Ez a hónap a tietek lesz, mindent bele.

Mindenkinek puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Le is vettem a tickeremet. Ha kell, valakinek "odaadom", hátha szerencsét hoz :D :D

Kép

Kép

hoppá

jÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK! Ja. és 2 napja megálmodtam, hogy pozitívat teszteltem!! A női megérzés :D

Kép

Kép

hoppá

Helyesbítek: :lol: azt álmodtam, hogy pozitívat tesztelek.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Hoppá
hogy pontosan mikortól látszódik a szívhang hüvelyi uh.-on azt nem tudom, viszont a 6. héten ott látszódik ez biztos :wink:
Hasfájás normális, attól ne félj. Tágul a méhfal.
Nekem reggelre a derekam majd leszakad, de én még hason fekszem és szerintem azért.

Bea
okosak ezek a gyerekek, nem mozognak akárkinek. Érzik mikor teszed Te a kezedet, és mikor más. Nálunk apuci az első mozgásokat úgy tudta "elcsípni", hogy odatette a pocimra a fülét, és a kicsi lánya jól fülön rúgta :lol:

Zsizsik
a koraterhes tünetek között nem volt különbség. Adrival+ szédültem. Hányás a legelején egyikkel sem volt. Ciciérzékenység az igen, de így mint most, hogy csak a bimbóm, de az nagyon, így még egyikkel sem. Ja, és ennyire finnyás Adrival voltam, de vele pirítóskenyér után bármit ehettem. Most ami édes, és savat csinál (tegnap brassóit ettem) attól kicsit rosszul vagyok :cry:

Málna
Neked milyen lett a teszteredmény?

Meli
sikerült már kipihenned magadat? Tegnap én is virágokat locsoltam, mert az eső nem akar esni :( Nekem sok lennt van az udvaron, és ebben a melegben van olyan amelyiket minden nap locsolnom kell.

Icu
rég voltál. Jól vagytok?

Bocsánat majd a többieknek írok később, kicsit meg kell mozgatnom a derekemat :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!!!
Képzeljétek,tegnap tesóm mondta,hogy a barátnőjének az uncsitesójának van egy nyaralója Horvátban,Vir szigetén!!Elég kedvező áron kiadja és legalább olyan helyre megyünk,amit Fruzsi ismer és nem csak úgy látatlanba....én még sosem voltam Horvátországban,aki tud,adjon tanácsokat!!!!Tényleg át lehet lépni a határt az új lap-személyivel,vagy csináltassam meg a lejárt útlevelem?Mindenütt elfogadják az EUROT,vagy vigyünk inkább több Kunát?Mgbízhatóak a panziók,hotelek,ha telefonon intézzük a foglalást(ha nem lenne már szabad hely a nyaralóban)mert mi csak magánakció keretében megyünk nyaralni,ráadásul nekünk nem megy többre most,csak max.4 nap!!Aki tud lásson el jó tanácsokkal!!!Köszi!

Kismamik,ha tehetem,a nyomotokba kerülök ennek a ciklusnak a végén!!!!

Szép napot mindenkinek!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Azt hittem már Málna teszteredményének is örülhetünk :cry:

Meli!
Ez nagyon jó,használjátok ki az alkalmat.Személyivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni,mi mindig útlevéllel mentünk.Egy barátunk most jött haza,és azt mondja tök mindegy,hogy kunát viszel vagy eurót.Sokan egyébként úgy vállalják be az utat,hogy nincs előre lefoglalt szállásuk,hanem ott keresnek :D Mi volt,hogy interneten keresztül intéztük,de a pénzt egy pesti utazási irodának fizettük be.Azt mondjuk nem tudom,hogy panziót találtok-e 4 napra,mert állt.-ba mindenki egy hétre adja ki.A hotelt valószínübbnek tartom.

Hoppá,Kis_Plutó!
Sokszor megállok,vagy lepihenek,hogy hátha érzek egy kis mocorgást.Már nagyon várom :D

Kis_Plutó!
Nálad mikor mozdultak meg először a gyerköcök?

Hoppá!
Ezek az álmok :D Én mostanában olyan hülyeségeket álmodok :roll: Multkor épp kifordult a köldököm álmomban.

KépKép
takido

Szia Dóri,köszi a tippet!!!Mi is úgy gondoltuk,hogy viszünk eurot is és kunát is!Interneten találtam nagyon jó szállásokat,de addig nem érdemes bármit is megnéznem,amíg ez a lehetőség nem biztos!Az csak a baj,hogy Vir elég messze van ahhoz,hogy ilxen rövid időre menjünk,lehet,hogy jobb lenne Opatija környéka...majd meglátjuk,nagyon rajta vagyok a dolgon,apát nyúzom,úgyhogy ez a pár nap már biztosnak tűnik :lol:
Ilyen álmot!Kifordul a köldököd!!!
Te még nem érezted a babódat???

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Valaik még TUTI terhes,csak nemtud róla!!Most akartam valamit irni,de az nagy felelőtlenség lett volna!
Tegnap amikor eljöttünk a Tesómék nyaralójából,az Eric kiült a lépcsőre,és kiabálta:BEA,ANDRÁS,BEA,ANDRÁS!!!!Egyem a kis szivét!Olyan édes kiskölykök!! :D

Kép
bea27

Jaj csajok!Már nem csak a bal mellemből szivárog,hanem tegnap óta a jobból is! :?
Már leirtam!Szóval:Ebben a hónapban a Plutó-Hoppá páros a befutó!
Ki lesz a következő?Málna-Candi!!REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
bea27

Szia Bea,mi lett volna nagy felelőtlenség???

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt!

Hoppá: :D :D :D :D :D :D :D Kép Gartulálok!!!!!!!!!
Szinte biztos voltam benne, hogy jó híreid lesznek nekünk hamarosan, de mivel írtad, hogy nem tesztelsz... ez egy csodálatos meglepetés, minden hétfő így kezdődjön. Vigyázz magatokra a nyaralás alatt, repülni nyugodtam lehet még!
Málna híreire is nagyon várok, szeretnék még egyszer bőgni ma, bár már így is megkérdezték ki bántott?! :oops:
Hű..... de jó napom lesz ma.....
Mindenkit puszilok, most dolgoznom kell, később írok részletesebben is!
Málna: szerencsehozónak: Kép

Andi
candi

Szia Candi!Ment a privi!!
Mi van,megint nincs itt senki?? :?

Kép
bea27

Bea: csak nem a 18. héten vagy? :shock: Te jó ég, hogy megy az idő.
Előbb eltünt a tickerem, most új van. Ki érti ezt?

Andi
candi

Igen a 18.héten vagyok!!Jövőhéten megyek megkukkolni a babát(UH-val)Ha ot nem derül ki,hogy fiú-e vagy LEÁNY,akkor rá pár napra megyek a genetikai UH-ra,ott már TUTI megtudom!!Csak feküdjön ÚGY!!Ott mondták meg a barátnőmnek is,hogy 99,9%,hogy lány! :lol:

Kép
bea27

Hoppá, nagyon nagyon örülök! Olyan jó volt olvasni a soraidat! És olyan régóta vártok erre a pillanatra, hogy most egy cseppet sem irigykedem! :D
De mi az a tárcsa husi? :shock:
Már egy csomó receptet tanultam itt – lapított szendvics, savanyú bab, Sziszi fantasztikus pizzájáról nem is beszélve… :lol:

Dóri, mi vadvízi evezésre Bovecbe jártunk (Szlovénia) a Soca-ra. Olcsóbb, mint Ausztria és közel is van. Normál iramban kicsit több, mint félnapnyi autóút.
Közvetlenül a folyóparton van egy kemping, ott szoktunk megszállni, de a faluban vannak magánszállások is normális árfekvésben. (Nálunk csak a banda nemnormális, hogy állandóan sátorban akar nomádkodni…) :twisted:
A csónakot, a védőfelszerelést (neoprén ruha, cipó, mentőmellény, bukósisak) a túrát lebonyolító cég biztosítja, elég egy szál fürdőruhában odacsoszogni. Nagyon jó kis mulatság, az adrenalis meg a társaság miatt is. Mi anno egy-egy hosszú hétvégére mentünk, kétszer csúsztunk, a fennmaradó időben kirándultunk, gyönyörű a hely, erdő, hegy, stb :D
Hááát, furi álmaid vannak :wink:

Andi, küldjél képet az új hajról, különben nem foglak kint megismerni
:shock: Én tegnap egy hajkisimítóval leptem meg magamat, mert már nem tudtam vele mit kezdeni, ez a se rövid – se hosszú állapot, este játszottam vele, klassz
:D

én meg teljesen tropa állapotban vagyok

szombaton leégtem, pedig nyakig be voltam öltözve, de a nyakam kilógott...

aztán bedurrant az éppen növésben lévő bölcsességfogam
gyakorlatilag nem tudok enni, mert ha összezárom a fogsoromat, akkor belenyilall a fájdalom, tehát a jobb oldalon sem tudok rágni, csak elöl, mint a nyulak

aztán éjszaka elaludtam a nyakamat, így a bal oldalam használhatatlan, merev nyakkal elég érdekes volt reggel készülődni

ja, és tegnap nyúlgyerek megette a szobafüggönyét, csini lyukat rágott bele, így most büntetésben van, nem jöhet ki egy hétig a ketrecéből (persze, kérdéses, hogy felfogja e, hogy most mi történt, szóval lehet, hogy idő előtt megesik rajta a szívem :roll: )

Musz

KépKép
muszkuru

[quote="bea27"]I írta:bea27gen a 18.héten vagyok!!Jövőhéten megyek megkukkolni a babát(UH-val)Ha ot nem derül ki,hogy fiú-e vagy LEÁNY,akkor rá pár napra megyek a genetikai UH-ra,ott már TUTI megtudom!!Csak feküdjön ÚGY!!Ott mondták meg a barátnőmnek is,hogy 99,9%,hogy lány! :lol:

Bea nekem a genetikai uh-on még ennyi idősen azt mondták, nem látszódik, ugyhogy 23 hetesen mondták meg.

Muszkuru jó pihenést, munka közben :wink:

Dóri az álmod ha nem is teljesen de részben valóra válhat :wink: nekem mind 2 gyerekkel kijött a köldököm, de ez gyakori.Babamozgás az első a 18. héten mozdult meg rendesen, de előtte jelzések már voltak. Utána már a 14. héttől éreztem, viszont ez függ hasfalvastagságtól is. Neked vékony a hasfalad, biztos hamar érezni fogod Te is. De vannak lustább babák is akik csak félidő környékén kezdenek el jobban mocorogni.

Candi Veled mi ujság?

megyek egy kicsit takarítok, már rosszul vagyok ettől a beton szagtól. Ez borzalmas, pedig még eltart egy darabig amíg rendbe leszünk :cry: .Most amit megtehetek felmosok egy csomószor, hogy kevesebb legyen a por. :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Előre is elnézést kérek az újabb zavarásért, de történt vm, ami miatt megint kérdeznem kell. És ez már talán a topic témájához is tartozik, mert sajnos ti is jártatok ilyen cipőben páran.
Tegnap késő éjjel észrevettem, hogy vm nagyon halvány rózsaszín cucc szivárog belőlem. Ez mostanra picit sötétebb, és több lett, de még mindig nem mensi. Minhta enyge hasgörcsöt is éreznék, ami viszont arra utal. Tudom, hogy ez lehet akár normális is, ezért ki kell várnom a végét, de vetélés is lehet.
De azt viszont meg szeretném kérdezni, hogy ha ez vetélés, akkor 35 napos terhességet már be kell fejezni műtéti úton? Vagy ez még elég korai stádium ahhoz, hogy magától lejátszódjon, és nem is kell elmennem dokihoz? Ha marad az egész ilyen enyhe, akkor holnap megyek dokihoz, mert ilyenkor tudom, hogy a hormonszintekkel van gond, és pótolni kell.
Előre is köszi! Réka

Azért csináltam már egy vonalzót a picinek. Igaz tegnap beszéltünk a párommal, és ő borzalmasan nem akarja, kijelentette, hogy ha elvetetem, akkor maximálisan mellettem áll, és együtt végigcsináljuk, de ha megtartom, akkor ebbe ő nem tud, nem akar, és nem is fog részt venni.
Én azért még foggal körömmel ragaszkodom hozzá, és egyelőre képtelen vagyok az abortusz mellett dönteni. Nem akarom megölni!!

íme: Kép
Vendég

Ági: megmértem a térképen és csak 14km ha minden igaz a távolság! 8)
Gyógyítgasd magadat, mindjárt nyaralás! Nyuszibébi vágyik már nagyon a szabadságra, majd a cicák megnevelik! Bár az én Párom azt szokta mondani, hogy a mi cicánknak csak annyi esze van, hogy egyensúlyt tartson, de Anyukádéknál biztos okosabbak a macsekok és majd ők jólmegnevelik nyúlgyereket. Mire haza hozzátok még nyávogni is fog, meg egereket fogni :wink:
Dóri: tetszett az új frizura, még új napszemüveget is kaptam tegnap hozzá :wink: Egyébként viszonylag drasztikusan vágattam le, bár nem lett rövid, de úgy hullott és tört már és ebben a melegben csak összefogva volt elviselhető, így nem bántam, hogy megkurtítottak!
Szerintem neked is érdemes valami können kezelhető hajat vágatni, Tüncike mellett sem biztos,hogy a szárítgatással tudsz majd foglalkozni.. :wink:

Andi
candi

Andi, hát nyúlgyerekre ráfér a nevelés :D
De azt nem szeretném, ha nyávogna... a nyulak egyik előnye, hogy bármi történik, csendben vannak :twisted: :D
14 km semmi, simán leúszom 8)

Ja, a fogammal nem lehet mit kezdeni, növő bölcsességfognál előfordul ilyen, megjavul magától. De mikooooor :?:

Bea, akkor beszéld meg Óriáskával, hogy feküdjön úúúúgy anya kedvéért :wink:

Gabi, most nincs olyan meleg, és szélmozgás is akad, a szellőztetés - kereszthuzat nem segít? Elvileg akkor gyorsabban is szárad :roll:
Én személy szerint szeretem a betonszagot :? 8) Valahogy a tisztasággal és az újdonsággal kapcsolom össze :)
Lehet, hogy inkább Bütyinek nem tetszik?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Hoppá!!

GRATULÁLOK!!Ahogy olvastam tiszta libabőr lettem.Még1szer nagyon nagyon gratulálok!!!

Kisördög

Szerintem biztos,hogy Candi nem úgy értette a kisördögöt :? .
Gratulálok neked is,végül is Te, a szíved mélyén szeretted volna ezt a babát.A párodnak meg hagyj időt.

Bea

Azt,hogy fiú vagy lány szerintem csak később tudják pontosan megmondani.Nekem a 24.hét utántudta biztosra mondani az orvos.

Meli

Nálunk is voltak problémák.Abban az évben amikor ,novemberben terhes lettem Mátéval,mi még augusztusban szakítani akartunk...
Mindenhol vannak problémák.
A páromnak nem élnek a szülei.A családja az én családom és mi.Nem mondanám,hogy habzsolta az életet( kivéve a főiskola és az egyetem alatt) de nem volt az a megállapodós típus.Egészen addig amíg Kinem derült,hogy terhes vagyok.Pontosabban kellett neki egy kis idő,hogy ezt feldolgozza.
Mostmár tudja,hogy nincs az a pénz amiért elhagyná a családját.

A horvátok elfogadják az eurót is de saját tapasztalatból tudom,hogy jobban jársz a kunával.Az automatákból tudsz kivenni mindkettőt.Az euróból nem mindig úgy adnak vissza...és általában kunát adnak vissza.
Mi csak kunát szoktunk vinni.

Muszkuru

Ketrecfogság?!De ugye kukoricára nem térdelteted?!A greenpeace nevében SZABADSÁGOT a nyúlnak! :lol:

Kis_plutó

Jó lehetett amikor Kriszti szaladt a tesztel...Jó,hogy nem adta oda anyósodnak :wink:

Takido
Candi

Nem tudlak megríkatni.... :cry:

Szóval vasárnap megjött.
Pont akkor lesz pé-m amikor kezdődik a szabadság.Lemegyünk a Tiszához,nincs mobil,nincs munkahely,nincs stressz,nincs semmi amitől ne lenne ideális az időpont.Két hét alatt csak összehozunk valamit.Máté is a Tiszánál készült :) A helynek van valamilyen különös atmoszférája.Na majd meglátjuk :wink:

málna2162

Muszkuru a huzatot meg a fogam nem bírja :shock: ki kéne már húzatni, de megvárom vele a rosszullétes időszak végét, remélem addig nem kezd el drasztikusan fájni.
Tele van az orrom porral :roll: állandóan fújnom kell, de megfázva nem vagyok (kop-kop-kop)
Na oké, nem nyavajgok többet :wink:

Kisördög, akkor most 5 hetes vagy. Estleg hüvelyi uh-al lehet látni valamit. Ha nem nagyon görcsöl a hasad, arra Mg. pezsgőtabletta nagyon jó, mert lazítja a méhfalat, és a babának sem ártalmas.
próbálj pihenni.

Gabi és Bütyike 7+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabip: tessék pihizni, Bütyi nem mondja? Nekem is az a kérdésem, hogy tudta Kriszti, hogy mit lobogtat a kezében, És ki rendezkedett a polcotokon? anósod tud már Bütiről?
Én megvagyok köszi kérdésed, aktívkodunk Apával aztán kiderül, hogy beborul vag sem! És várom már nagyon a pihit!
Meli: én még nem voltam Horváto-ban, de biztos jó lesz és ha oda nem is / bár olyan nem lehet/, de visszafelé teli hassal gyere.
Ági: ilyen edzett vagy? Tegnap mentőmellényeket hajkurásztunk, nem lehet normálisat kapni elfogadható áron..a végén Apa kap egy csodás kacsás úszógumit és így megyünk vitorlázni :lol:
Még nem tudtam elszakadni innen,pedig torlódik a munka....

Andi
candi

Szia Málna!
Csúnya piri :cry:
Anyósom tud a babáról Tibi elmonda neki, hogy valószínűleg lesz. Éreztem, hogy nem bírja ki, na mindegy. Addig nem akartam még neki sem mondani amíg nem voltam orvosnál, mert vele az a baj, hogy nagy a szája.
Amikor volt az az elhalt terhességem utána olyan rossz volt, mert már az egész rokonságnak, meg a szomszédoknak telekürtölte, hogy baba lesz. :( Azt meg nem szeretem, ha sajnálkoznak rajtam.

Ja, tegnap a házunk felett körözött a gólya :lol: meg is jegyezte a sógornőm férje, hogy jó alacsonyan szállt, akár pottyanthatott is valamit, mi meg Tibivel lapítottunk.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kisördög

Most elég hülyén néz ki,hogy én válaszolok neked.de sebaj,max.nem olvasod el.

Nem kell műtéti úton megszakítani.Ilyenkor vérzéssel elmegy abab,sokan még nem is tudják,hogy terhesek.Viszont tényleg lehet a hormonok miatt.Van aki simán vérezget a terhesség első harmadában,de azért beszélj az orvosoddal.

Abortusz...
Sajnos nem csak lelki, hanem egyéb következményei is vannak.Erről is beszéljetek.Ha mégis e mellett "kell" döntened,el kell menned családsegítő tanácsadásra.Csak két részvétel után engedélyezik a megszakítást.Ez nem olyan mint a szocializmusban.Vidd el a párodat is.Ott úgyis arról próbálja meggyőzni egy hölgy a párokat,hogy tartsák meg a babát.
És nem árt ha a párod elgondolkodik azon,hogy utánna tiszta lesz e a lekiismerete...akármennyire is nem akarta ezt a babát,tudta a következményeket

málna2162

Candi Kriszti még kicsi ilyenekhez. Neki csak az tetszett, hogy fehér. hasonló tesóméknak a digit. hőm. tokja, amit elkértem tőle, lehet, hogy azt hitte ez is az, és azért hozta, hogy tegyem el.

Azt, hogy ki kotorászott a polcunkon én is szeretném tudni. A gyerekeim nem az tuti, mert nem úgy vannak szoktatva, és Adri is csak székről érte volna fel. Sógornőm lányának volt tegnap egy burkolt megjegyzése az anyja felé, és szerintem ő, pedig tudja, hogy azt nagyon utálom, mert semmi köze a dolgainkhoz. 16 éves, igazán megérthetné már...

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én ezekhez hülye vagyok,és nemtudok mit szólni!!Mármint a Kisördögös témához! :oops:
Málna!!Sajnálom!
Hajrá a TISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bea27

Kép

málna2162

Málna!
Én nem haragszom rád...és nagyon szépen köszi a segítséget! Annyit még kérdezhetek, hogy mi az a max. magzati kor, amíg még nem kell műtéti beavatkozás? Csak hogy tudjam, mert mindenre fel kell most készülnöm. Köszi!
Vendég

Málna: :( és :cry: sajnálom nagyon. Bíztató amit írsz a tiszai csodahelyről. Remélem most is találkoztok eg kis kobolddal, akit haza is hozhatsz! :wink:
Réka: Málnának szólt ezért nem is értettem amit írsz, de tény, hogy teljesen más értelemben használtam a kisördög kifejezést Málna esetében és itt az Ő csodálatos Kisfiára gondoltam!
Ha tényleg úgy döntöttél, hogy akarod ezt a Kisbabát, akkor meg menjél el mindenképpen az orvoshoz, nehogy baj legyen. Egy orvos biztosan tud válasz adni a kérdéseidre

Andi
candi

A 12.hétig szakítható meg a terhesség.Utánna már csak orvosi vélemény alapján.Nem tudom.Küretet minden esetben csinálnak ,az esetleges visszamaradt szövet darabok egyéb miatt.Szerint 2-3 hét amíg a vérzéssel eltud menni.

málna2162

Candi!!Privi! :lol:

Kép
bea27

Jaj Lányok!!Kell mennem Fogorvoshoz!Nincs kedve valakinek helyettem menni??Mondjuk csak 15:30ra kell menni!Még jó,hogy Apa eltud vinni!
Kisördög!Most mi lesz veled (veletek) :?:

Kép
bea27

Ezt a hétvégén fényképeztem a TISZÁNÁL......Igaz hogy a szomszég kertjében volt(Ott egy idős házaspár lakik...csaknem )de a mi hálószobánk felé nézett :wink:

Kép

Máté így várta pénteken Apát.Még a táskára is ráállt, csakhogy jobban lásson:

Kép

A halacskákat megkellett simogatni

Kép

málna2162

Málna!
OKé, köszi!
De holnap úgyis megyünk dokihoz a párommal, csak ma nem indultunk el, mert meg akarjuk várni, hogy lesz-e holnapig vm ebből a rózsaszínezgetésből. És akkor ő gondolom mindent elmond!

Ez az előbb lemaradt:

Kép
Vendég

Meli!!!Hol vagy :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
bea27

Kisördög, max. 12 hétig :(
Nemrég egy barátnőm döntött így, nem is akartam itt nektek beszámolni róla, sőt a lány sem akarta nekem elmondani nekem (ugye a közismert okok miatt), de nem bírta ki, muszáj volt valakivel megosztania :(
Szrönyű, hogy min ment keresztül szegénykém, és szörnyű állapotban volt, és még mindig nincs teljesen jól - lelkileg értem :(

Málna, akkor hajrá nyaralás és hajrá Tisza :D :D
Látod, nem is kell a flancos üdülőhely meg szálloda...
És nagyon jó, hgy egybeesik a PÉ-ddel. Apa majd Csopakról integet nekem az én PÉ-m idején... :evil:

És akkor a GREENPEACE VESZ NEKEM ÚJ FÜGGÖNYT IS :!: :?: :twisted:

Gabi, ha 16 éves, akkor szerintem már mindennel tisztában van. És talán felnőtt annyira, hogy nemcsak a tesztet ismeri, hanem titeket is megért, ha még nem veritek nagy dobra Bütyike érkezését.

Musz

KépKép
muszkuru

Málna DRÁGÁM!!!Privi ment!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Kép
bea27

hghghdhdmkjkléhélhojnbhbyfdrfsrbxg mv,lépjcbhxh nnj bbbbbbbbbbbbbb 6 gt dusi
Ezt a PICUR irta!(cica!)

Kép
bea27

Muszkuru

Lehet,hogy nyúlgyerek csak kukkolni akar...Mit csináltatok?! :wink:
Most e Te függönyödet vagy a ketrec lakosztály függönyét rágta meg?!Egyébként meg minek éhezteted,látod mi az eredménye.

Akkor irány Csopak!!!

málna2162

Málna!Fennt!!

Kép
bea27

Sziasztok,visszajöttem,csak megfőztem!!!

Málna nagyon sajnálom,de a köv.hó bitos a tiétek!!!Olyan mágikus a Tisza???Én is kipróbálom :lol:

Réka,nekem is van egy volt barátnőm,aki anno így döntött(ahogy remélem te nem)de az ő indoka sokkal nyomósabb volt!Először is 19 éves volt,másodszor a párja szombat hajnalban halt meg autóbalesetben,ő pedig aznap reggel csinálta meg a tesztet!!!Kicsit kiborult szegény és nem is volt nála kérdés,hogy hogyan döntsön...ennek 9 éve és a mai napig kihat a dolog az életére,nem tud megállapodni egyetlen férfi mellett sem és ha igen,akkor is csak arra tud gondolni,hogy igen,lenne egy 8 éves gyereke...az élet kegyetlen és kiszámíthatalan tud lenni!!!Ne kövess el olyan dolgot,amit már most tudod,hogy meg fogsz bánni!!!!

Gabi,nincs annál rosszabb,amikor porzik a beton...nekünk még nincs leburkolva a bejárónk,amíg nincs kész az előtető,de utálom....tiszta por mindig a folyosó,hiába takarítom....

Kdeves kiscsaj lehet a sógornőd lánya....milyen dolog másnál kutakodni!!!!!!!

Mindenkinek puszi

Kép Kép
meli1118

Bocsi a hibákért,de sietek,mindjárt megyek dolgozni!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Málna, nem csináltunk semmit.
De tényleg.
Kint eszegettük az erkélyen a paprikáskrumplit (flancos vasárnapi ebédünk volt, ugye?)

Míg ő a szobájában szépen alattomban bekajálta a rendes, szééép, úúúj függönyt.

Már reggel óta nem bírt magával, falat rágott, ezért adtam neki mindenféle rágnivalót (szárított drága biszbaszokat, a fressnapfban vettem őket, direkt ilyen esetekre), a rágnivalók szépen el is tűntek.

És utána a függöny is...

Musz

KépKép
muszkuru

Musz,lehet,hogy neki is jön a foga,mint a te bölcsességed jelzője.....

Kép Kép
meli1118

Hello, ismét köszönöm, hogy együtt örültök velem.

Málna, sajnálom, pedig nagyon bíztam benned :cry:
De majd a Tiszánál!!!

Muszkuru, a tárcsás husi annyit takar, hogy valamilyen mezőgazdasági gépnek a tárcsája van megcsinálva ilyen grillezős álványnak. Majd csiálok róla fényképet, aztán apa felteszi ide.

Bea, nem is tudtam, hogy a macsekod még írni is tud :lol: Én is kíváncsi lennék a nagy felelőtlenségre! Írd meg légyszi nekem is!

Gyorsan elfuvarozom a hugomat, és jövök.
Sziasztok

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?