sziasztok!
szép kis vita alakult ki megint!
babások el ne menjetek, szükség van rátok, a tapasztalataitokra.
engem nem zavar. én is szoktam haragudni babásokra, de olyanokra akik le se szarják a gyerekeiket és már az ötödiket potyogtatja....
nem értem miért kellene eltünnie azoknak az embereknek akiknek éppen pozitiv lett a teszt...
én ugy gondolom senki nem kérkedik a sikerével, zsebiből egyenesen ugy kellett kikönyörögni, hogy mondjon már valamit...
katától meg kértem, hogy tegye fel az uh képet.
és nagyon örültem a képeknek, még soha nem láttam iker uh-at
Nem vagyok itt régóta, de szeretném kérni az ujabbakat, hogy meggondolatlanul, ne vagdalkozzanak, főleg hogy nem is tudjuk mia problémájuk... egy kicsit figyeljünk egymásra is
nice!
nem gondolod, hogy bántasz embereket, vagy a te fájdalmadért mindenkinek fájjon??
ez nem kötelező program, nem kell itt lenni. amugy ha figyelmesen végig olvasod mindenki megkérdezte, hogy lehet-e mielőtt feltett a babákról valamit.
végállomás meg akkor lesz ha megszülettek a babák.
melcsinek meg minek estél neki, bántott ő?
ha nem tudod feldolgozni a problémád igyexünk segíteni, de vegyél vissza a lendületből...
melcsi!
nagyon édes az a kép ahol a két gyerkőc együtt van, a nagy fiad meg kész felnőtt.
és köszi a drukkokat, igyexem rózsaszínben látni a világot
aniko, iona
én is a kováts doktornőhöz járok és most már megnézem magamnak a krizsa dokit
a kaaliban mindig találgatunk a párommal melyik lehet, de most tuttira megyek.
tiko,
te is a kováts doktornőnél vagy nem? mi van a vér vizsgálatoddal sikerült elintézni?