Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Nice!
Talán ha elolvasod az utánam következők hozzászólásait, átgondolod azt, hogy kettőnk közül ki az aki önző és csak magára gondol.....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni és mindenki!

Én nem azért tűntem el, mert zavarnak a babások!!! Én azért tűntem el, mert zavarnak az állandó viták. Minden hétre jut valami. Hol nekem támad valaki, hol másnak,most pl. Zsebinek.
SZerintem ez a fórum, ill. topic nem ezért van!!!
Olvasni szoktalak titeket, ha nem is olyan rendszeresen.

Amúgy én több babással is napi kapcsolatban vagyok a fórumról, örülök a sikerüknek és biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinek sikerülni fog, csak ki kell várni.

tiko

Sziasztok!
Már több mint egy éve olvaslak titeket és szomorúan olvasom, hogy mi történik. Így -számotokra ismeretlenül- talán nem sok jogom van véleményt formálni, de annyi nekem is van mint Nice-nak.
A fotók szerintem gyönyör?ek, engem mindig jobb kedvre derítenek, reményt adnak! Biztos, hogy nem mindenki érzi ugyanezt.
A lényeg: nem gondoljátok, hogy egy rosszindulatú sz..keverôvel van dolgotok Nice név mögött? És csak az hajtja, hogy szétzuzzon egy jól m?ködô csapatot? Ha pedig sikerül neki, otthon dörzsölgeti elégedetten a kezét? :shock:
Szerintem vigyázzatok magatokra és a topiktársaitokra is!

Hogy ne legyek teljesen inkognítóban: 2 és fél éve várjuk a mi kis babánkat. Most augusztusban lesz az elsô inszem. Mi is a Kaáliba járunk.
Ne essetek szét!! :cry: Légyszi!

Mégegyszer elnézést, hogy beleszóltam! :oops: :oops:
Minden jót kívánok mindannyiótoknak!!
Sziasztok:lona
lona1

Kérhetsz is elnézést a csúnya szádért! Te miért mondod egy számodra ismeretlen emberről, hogy rosszindulatú és amit én le is írok keverő! Hát nem szégyelled el magad? Aki ilyen csúnyán beszél annak nem is csodálom, hogy nem jön össze! Így nem is fog! Jobb is hogy eddig nem írtál, na ilyen emberek aztán végképp nem hiányoznak ide!
nice

lona!

Üdv a csapatban! A drukk megy ezerrel. Meglásd, jön az a kis lurkó, csak még várat magára egy kicsit.

Ne csak olvasd sorainkat, hanem írj is nyugodtan.

Timi
latimi

Iona!
Nyugodtan szólj bele máskor is az eszmecserébe!! Sok sikert az inszemhez!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiko!
Jó volt rólad hallani!! Tudtam, hogy itt vagy valahol a háttérben :D :D Mizújs veled?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Most olvastam vissza,hát már megint vita van,de milyen!!!
Nice!
Már ne is haragudj,de nem gondolod,hogy durva hangot ütöttél meg!?Mit képzelsz te magadról?Főleg amit Melcsiről írtál!Felháborító!!!
Én új vagyok a fórumon,de nem vettem észre,hogy zavarnék bárkit is pocakosan!Sok segítséget és bátorítást kaptam itt a lányoktól,és már én is adtam pár jó tanácsot.Szerintem ha zavarnék itt valakit,akkor biztosas megmondták volna normál,emberi hangon,úgy,hogy nem bántottak volna meg!

Amúgy a babavárók topicját jó ötletnek tartom,én át fogok menni oda,nehogy bárkit megbántsak.Ha esetleg ez már megtörtént,akkor elnézést kérek!

Elérhetö vagyok priviben,:anda78@vipmail.hu

Mindenkinek sok sikert kívánok!Köszönök mindent!
Andi
10+6
aanda

Lois!

Küldtem mailt! :D

tiko

Iona!
Üdvözöllek én is itt!Sok sikert az inszemhez!
Irj nyugodtan,szeretettel várunk!

Tiko!
Örülök,hogy olvashatok rolad!Nagyon édes a kutyus az avatarodban!

Zsebi!
Én is arra kérlek hogy ne add át a táblát!Tényleg te vagy ennek a topiknak a szive és a lelke!

Nagyon szomoruan olvastam a délutáni termést!És igen csak "kamillázni" kellett a szemem! :shock:

Ja és lányok!
Szerintetek én hova irjak?!
Nekem van egy gyerekem aki természetes uton fogant és három és fél éve küzdök a kistesóért és két és fél éve járok a Kaáliba meddőségi kezelésre!A Kaális babások közé nem tartozom a babavárok közé sem akkor hova?Én ugy gondoltam hogy az hogy Kaális párok foruma az egy tág fogalom és ebbe belefér mindenki aki egyszer is megfordult ebben az intézetben!De ez csak az én véleményem!Én is elutazom most egy hétre nyaralni!És remélem hogy mielöbb rendeződik itt a hangulat!Ja és még annyit szerettem volna leirni,hogy amikor volt az első lombikom akkor senki nem tudott nekem segiteni hogy mit csináljak és mit ne, mit egyek, vegyek be, mit kell érezni és még sorolhatnám....ha csupa olyan ember maradna egy topikba akinek nem sikerült vagy még nincs tapasztalata akkor ki látna el minket jo és hasznos tanáccsal ha nem az akinek már sikerült és megosztja velünk a saját tapasztalatát!Mert ha igy megosztjuk a topikot akkor nekünk sincs keresnivalonk a babások között és nem tehetnénk fel a kérdéseinket nekik!És ha visszaolvastok Zsebi és Andi amiota babás lett csak probál segiteni mindenkinek hogy mit hogy csináljon!Mert nekik sikerült!És nekem ez nagyon sokat jelent!Főleg hogy a mostani lombiknak már tapasztaltabban fogok nekivágni!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Megnyitottátok azt a cimet amit bemásoltam nektek?
Ikres szülés van rajta!Csodaszép, és a szeretett Krizsa dokitok szerepel benne!Megkell mondanom egy tündér az a pasi!Nem hozzá járok de én is a rajangoi közé tartozom mátol!
Nézzétek meg!

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Latimi, Loislane és Anikó!

Köszönöm a szívélyes fogadtatást és a drukkokat!Kedves tôletek!
Én továbbra is szorítok- akárcsak eddig- mindenkinek, hogy mihamarabb teljesüljön a vágya!
Anikó! Megnyitottam az oldalt, sôt már több filmet is megnéztem!
Szép történetek!Most már én is tudom ki a híres Krizsa doktor :D .
Egyébként én is Kovács doktornôhöz járok mint te (enyhe túlzás eddig egyszer voltam)...szimpatikus volt.

Puszi: Lona
lona1

Sziasztok

Anikó
Én megakartam nézni, de sajna valami egész más van ott.
Nagyon sajnálom, úgy megnéztem volna.
erika13

Erika!
Akkor megprobálom még egyszer mert lehet valamit nem jol irtam!
http://www.kanditv.hu/faat.htm
A képsorozat ami a szélén van azok alján lévő szövegre rákattintassz és 6 részből állo kisfilm van rajta külön-külön!
Nyiltan beszélnek a meddőségről!És hogy nekik hogyan sikerült!És Krizsa doktor olyan szimpatikus ebben a tv műsorban hogy kész vagyok tőle!És természetes uton születnek a babák nem császárral egy kisfiu és egy kislány!Lehet hogy tul érzékeny vagyok de végig bőgtem!Már amikor megláttam a Kaálit akkor potyogtak a könnyeim!Ez a Kandász Andrea műsora!
Remélem most talán sikerül megnyitnod.

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok!

szép kis vita alakult ki megint!

babások el ne menjetek, szükség van rátok, a tapasztalataitokra.
engem nem zavar. én is szoktam haragudni babásokra, de olyanokra akik le se szarják a gyerekeiket és már az ötödiket potyogtatja....
nem értem miért kellene eltünnie azoknak az embereknek akiknek éppen pozitiv lett a teszt...
én ugy gondolom senki nem kérkedik a sikerével, zsebiből egyenesen ugy kellett kikönyörögni, hogy mondjon már valamit...
katától meg kértem, hogy tegye fel az uh képet.
és nagyon örültem a képeknek, még soha nem láttam iker uh-at

Nem vagyok itt régóta, de szeretném kérni az ujabbakat, hogy meggondolatlanul, ne vagdalkozzanak, főleg hogy nem is tudjuk mia problémájuk... egy kicsit figyeljünk egymásra is

nice!
nem gondolod, hogy bántasz embereket, vagy a te fájdalmadért mindenkinek fájjon??
ez nem kötelező program, nem kell itt lenni. amugy ha figyelmesen végig olvasod mindenki megkérdezte, hogy lehet-e mielőtt feltett a babákról valamit.
végállomás meg akkor lesz ha megszülettek a babák.
melcsinek meg minek estél neki, bántott ő?
ha nem tudod feldolgozni a problémád igyexünk segíteni, de vegyél vissza a lendületből...

melcsi!
nagyon édes az a kép ahol a két gyerkőc együtt van, a nagy fiad meg kész felnőtt.
és köszi a drukkokat, igyexem rózsaszínben látni a világot :)

aniko, iona

én is a kováts doktornőhöz járok és most már megnézem magamnak a krizsa dokit :)
a kaaliban mindig találgatunk a párommal melyik lehet, de most tuttira megyek.

tiko,

te is a kováts doktornőnél vagy nem? mi van a vér vizsgálatoddal sikerült elintézni?
katyerina

Bocs Anikó

Én írtam félre, de már meg van, én is sírva fakadtam ölemben a babámmal, szegény aztsem tudta mi van.
Köszi szépen, hogy felraktad a címet.
erika13

Mégegyszer Sziasztok

Zseboroszlán
ha megkaptad a levelet kérlek írd meg, mert nem bizti hogy el is ment, de remélem!
erika13

Megnéztem, hát még most is teljesen meg vagyok hatódva.... De az a diagnózis, amit szegény csaj először kapott, azért az nem volt piskóta!!! Én bele is pusztulnék, ha azt mondanák, hogy először vetéljek el hétszer, akkor talán összejön.. feladnám és kész....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Anikó!

Tegnap éjjel megnéztem a filmeket. Valóban nagyon megható volt! Én is itt pityeregtem a monitor előtt.
És végre láttam Krizsa dokit is, majdnem előben... Hát nagyon szimpatikus!
kismokus

Sziasztok,
Gigi vagyok, és alapból egy másik topicban írok-olvasok. Zsebi adta az ötletet, hogy itt vannak Kaális párok. Visszaolvastam néhány oldalt, és :x . Nem tudom kell-e nekem ez a negatív energia.
Mindenesetre próbálkozom , remélem többségben azok vannak, akik nagyon pozitívan állnak másokhoz. Azt gondolom mindenkinek kijár a tisztelet. Ha ez a vezérelv, baj nem lehet, senki ne utasítson és figyelmeztessen senkit, (mondhatnám a saját háza táján söprögessen), s akkor minden rendben.
Nekem egyébként Zsebi adott erőt, mi is a 4. beülti előtt vagyunk.

Szegedre járunk a Kaáliba, Krizsán drnő az orvosunk. 1 éve kezdtük a lombikot. azelőtt 2 évig próbálkoztunk, mert nem hittük, hogy baj lehet. Kiderült, hogy el van záródva a petevezetékem, mindkettő, így várhattunk volna a fogantatásra, soha nem jött volna össze.
Most fagyibabákkal próbálkozunk, ha van már valakinek tapasztalata, azt megköszönném. Jár még vki Szegedre?
gigi002

Szia Gigi!
Üdvözöllek közöttünk!

Lányok!
Örülök,hogy tetszett a film!És Krizsa doki fantasztikus benne!
Én is a hatása alatt vagyok még mindig!

Most elbucsuzom egy hétre tőletek mert elutazunk!
De nagyon szoritok mindenkinek és egy hétig teljes csuriba nyaralok! :wink: Vigyázzatok nagyon magatokra!
Sok-sok puszi nektek: Kép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Gigi, üdv közöttünk!

Anikó és minden nyaraló, Fanni! Jó pihenést és feltöltődést Nektek!

Kata
dkata

hi,

aniko,
jo pihit, sajna a videokat nem tudtam elinditani, de kép alapján beazonositottam krizsa dokit

gigi,

üdv, nekem most ültettek be fagyibabákat, ezzel kapcsolatban vagy kiváncsi, vagy csak ugy általánosan mindenre

kata

a tegnapi zűrzavarban elfelejttem mondani, h köszi az ultrahang képet, tényleg jol látszik mind2 pötty, a kicsi megmég utol érheti a nagyot ne aggodj

most megyek pozitiv eroket gyűjteni az erdőben

mindenkinek a legjobbakat!!!!!
katyerina

Sziasztok,

Katyerina, a fagyis stimura vagyok kíváncsi,
1. Hanyadik napon ültették vissza
2. Hány db volt lefagyasztva?
3. Mindet 'felolvasztják' ilyenkor vagy csak annyit, amit visszatesznek? (Nekem 7db lett az első fagyasztáskor)
4. Fizetsz érte? ( Mi nem akarjuk az 5 TB-set ilyenre elhasználni) Ha igen, mennyit?
5. Milyen gyogyit kaptál? Szuri? Mennyivel előtte kezdted?
6. Milyen gyakran mész UH-ra?
7. hány 'rendes' beültid volt előtte?
8. Hova jársz?

Dióhéjban ennyi lenne :oops: :oops: :oops:

Köszi a válaszokat! :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

Sziasztok
Jó Reggelt Mindenkinek

Zseboroszlán remélem, hogy megkaptad az e-mail-jeimet, bocs hogy így részletezve!
erika13

Katyerina!
Sok sikert, nagyon szurkolok! :lol:
kismokus

háhhhhááá !!! nem szeretem ezt mondani, de "na ugye én megmondtam"... vissza lehet olvasni !! a babatapik és babanövesztő energiák, mind megjátszás, a többség annak örül, ha a másiknak nem sikerül, mert csak ÍGY JÁRTOK / MARADTOK EGY CIPŐBEN !! akinek meg sikerült a műgyerek, azt kivetitek magatok közül ! hát micsoda dolog ez???? :shock:
arabella

front van?
miért kötözködik mindenki?

gigi!

szépen feladtad a leckét :D
megpróbálok semmit sem kihagyni :)
nem sorrendben haladok...

a fagyibabákat normál ciklusba ültetik be. A 10. ciklusnap körül kellett uh-ra mennem, megnézik hogy hol tart a spontán peteérés.
A doktornő ehhez viszonyitja a következő teendőket. álltalában nekem ugy jött ki, hogy a 14. napon adtam be az ovitrell injekciót, hogy az ovulációt mesterségesen idézzük elő, mert ehhez tudja viszonyítani a beültetést. nálam a 18.napra jött ki.
a beültetés reggelén kellett felhivnom a labort, az embriók és a beültetés miatt. Nekem összesen 9 volt lefagyasztva, abbol az első alkalommal 3-at olvasztottak ki, 1 nem ébredt fel , 1nél meg elhalt pár sejt, de az nem okoz problémát, mert ilyenkor még regenerálódik az embrió, sajna ezek nem jöttek össze, ugyhogy most fel kellett olvasztani mind a 6-ot. általában 3-at olvasztanak egyszerre fel, nekem a 6-ból 3 nem ébredt fel szintén, de mikor lefagyasztották akkor mondta a doktornő, hogy van benne kevésbé szép, de azért lefagyasztják. a beültetés meg teljesen ugy zajlott mint a teljes lombiknál. most szintén utrot szedek.

Általában a fagyibabáknál azt szokták javasolni, ne tb-re menjen, igy a transvert kell kifizetni, az most drágult 50000 forint
ja én a pesti kaaliba járok, nem tudom szegeden miujság.
azt hiszem nem hagytam ki semmit.
szóval neaggódj! a doktornő nekem azt mondta, ha felébrednek az eszkimók ugyanolyan esély van rá, hogy megtapadnak, mintha frissen rakták volna össze.
én most nagyon remélem, hogy ezek jól érzik magukat a hasamban...
remélem tudtam segíteni
katyerina

Katyerina,
köszi, sokat segítettél. :lol:
Még annyit, hogy hanyadik beültis volt ez? Szóval Ti miért választottátok ezt a megoldást? Nekem volt már 3 rendes (punkció+transzfer), mivel tanárként dolgozom, és jön a suli, így ez volt az egyetlen lehetőség, hogy még augusztusban elinduljunk. :roll: :wink:
Csak az Ovitrell kellett? Más gyogyi nem?
Szurkolok Neked!!!

Pusza
Gigi :wink:
gigi002

Szia Gigi

Én is Szegedre járok, de nem a doktornőhöz, hanem a dokihoz. nekem is 2 oldali elzáródásom van.

nekem is 3 lombikom volt már, de fagyiba soha nem jutott sajnos.

zsuzsi
zsuzsi73

Nice, ne haragudj, de te nem tanultál illemet? Ha egy társaságba be akar illeszkedni az ember, akkor először megpróbálja elfogadni a belső szabályokat, aztán ha már tagja a társaságnak akkor próbálja a saját ötleteit felhozni és reformálni. De addig szerintem első hozzászólásban nem illik puccsot szervezni és megpróbálni kiebrudalni olyan embereket akik már régóta oszlopos tagjai a fórumnak. Azt hiszem ez a társaság azt határozta el, hogy elfogadja a babások jelenlétét, tehát egy új tagnak elsőre illik elfogadni ezt a szabályt, vagy lehet indítani egy saját társalgást ami jobban tetszik lés ahol te szabod meg, hogy ki ülhet az asztalhoz.
A másik meg, hogy ki vagy te, hogy felülbírálod Melcsi bánatát? Honnan tudod, hogy neki nem fáj-e kevésbé, hogy nehezen lehet második gyereke mint az, hogy neked fáj az ő gyerekeinek a látványa? Senki nem ítélkezhet szerintem a másik felett.
A magam részéről ezen a topikon soha nem jutott eszembe, hogy bárkire is irigykedjek, mert tudom hogy abszolut sorstársak írogatnak ide, akik valszeg ugyanazokon az élményeken és érzelmeken mennek át sok éven keresztül. Tudom, hogy mindenki megszenved a babáért, ezért hogy irigyelhetném tőlük?
Azon kívül hidd el, lassan úgyis kikopnak a társalgásból a babások, mert nem lesz kivel megbeszélni az őket érintő témákat. Azt hiszem nagyjából a 10-12. hétig amúgy is majdnem mindenkiben benne van a félsz, hogy akkor most tényleg babásnak számít-e már. Addig is pedig nagyon sok hasznos infoval szolgálnak nekünk is.
Úgyhogy szerintem senki ne menjen sehová.
Uff, én szóltam. :?
zsizzsik

Babások!

Ugye ez csak véletlen, hogy ilyen régóta nem hallani felőletek?
Remélem, nem hagytatok el minket!!!
kismokus

Arabella :!: :!: :!: :!:
Ki a f@sz vagy te :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Ja, és anyád a műgyerek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

Én is valami hasonló beszóláson agyaltam! :lol:
Sikerült tökéletesen szavakba öntened az én gondolataimat is! :P

Zsu!
bzsuska

Sziasztok Lányok!

Gondoltam, most van időm, benézek kicsit...
Hááát... Mi van itt!!! Az eszem megáll! Műgyerek???
Ne haragudjatok, de így "korán" reggel nincs a vitához gyomrom.

Zsebi Drága!
Örülök, hogy minden rendben. :)

L.
leona

Szia Zsuzsi,
örülök, hogy végre találtam valakit, aki szintén Szegedre jár. Milyen stimud volt? Hány sejtecskéd lett a különböző alkalmakkor?
Mikor mész legközelebb?

Lányok,
nem vagyok régi felhasználó, és maximálisan alkalmazkodom. Megértem a felháborodotságotokat, de ez a vita addig marad életben, amíg reagáltok a Nice és társai felszólalásaira. Ha figyelmen kívül hagyjátok őket, akkor előbb - utóbb (remélhetőleg előbb) lemorzsolódnak innen. Van, amit nem szabad szóra sem méltatni, függetlenül attól, hogy én sem álltam meg. Szerintem "priviben" nekik, aztán ott hadd szóljon! Ne haragudjatok, hogy szóvá tettem, de szeretném ha a babások nem mindig erre emlékeznének, és tényleg itt maradnának. :oops: :oops: :oops:

Zsizsik, Nviki és Bzsuzska
írnátok magatokról egy pár szót? Nem tudok minden topicot visszaolvasni, szeretnék képben lenni. :wink:

Mi a harmadik beültin vagyunk túl, Szegedre járunk a Kaáliba. Inszem nem volt, elzáródott két vezetékem van :roll:

Pusza, Szép napot Nektek! :lol: :lol: :lol:
Gigi
gigi002

Gigi!

Ne haragudj igazad van, de annyira kinyílt a bicska a zsebemben! Elkeserítő hogy embereknek ez legyen a hobbija hogy már amúgyis teljesen padlón lévő embereket rugdossanak!

Egyébként magamról:
Sajnos már nem nagyon ismerek senkit ezen a topicon de nagyon sokáig ideírtam. Az 5. lombikra készülődünk Krizsa dokinál. Az előző beültetésnél félig sikerrel jártunk de sajnos a 20. héten megszülettek a mi kis angyalkáink. Ennyit rólunk. És ennyi fájdalom után kifejezetten rosszul esik hogy holmi "arabellák" idejönnek és osztják az észt!
Drukkolok nektek nagyon és ha nem is vagyok mindig aktív tagja a topicnak én már mindig ide fogok tartozni. Remélem sikerül majd újra rendbe rakni ezt a zűrzavart!

Puszi: Zsu!
bzsuska

Sziasztok

Mégegyszer utoljára
arabella + nice

egyetértek nviki + bzsuska-val
egyébként meg miért haragudtok ti a babásokra, már én is az vagyok, szerecsémre 1-sőr sikerült és már meg is született januárban -
amúgy meg haragudjak az egész világra, hogy nekem - nekünk csak így lehet (lombik)?
Nem tehet róla senki, csak a természet, és a gének - ezt tudni kell elfogadni, mert ha nem akkor haragudhatnék az egész nagy családomra is mivelhogy nálunk is és a férjem családjában is rajtunk kívűl senkivel nincs gond csak velünk. Akkor most velük se tartsam a kapcsolatot mert nekik lehet - lehetett pl. a sogóromnak van 3 gyereke is spontán a férjemnek meg csak így, vagy én is az anyukámra.
Elnem tudom képzelni, hogy ha itt ilyenek vagytok (arabella + nice) akkor milyenek vagytok otthon!!!!!!!!!!!!!!!
erika13

Arabella, képzeld, a mű gyerekek sokkal tovább élnek, mert több bennük a tartósítószer! Sőt, okosabbak, szebbek, tökéletesebbek, mert mi katalógusból választjuk ki, hogy milyen géneket szeretnénk beléjük rakatni. Úgyhogy csakis az irigység beszélhet belőled! :lol:

Gigi, rólam annyit, hogy három éve várunk babára, túl vagyok három inszemen sikertelenül és elképzelhető, hogy lombik lesz a dologból hosszú távon. Krizsa doki az orvosom a budapesti Kaáliban. Amúgy meg igazad van, hogy nem lenne szabad reagálni egy csomó dologra, de azért nem priviben írtam, hogy nyilvánosan tegyem le a szavazatomat a babások jelenléte mellett.
zsizzsik

SZiasztok!

Viki,
ez király volt! :mrgreen:

Lányok, lenne egy kérdésem:
most szedem a fogigátlót, és köztivérzésem van tőle. Láttam a papírjában is, hogy ez elvileg nem baj, de nekem az jutott eszembe, hogy mi van, ha esetleg nem hat? Járt már vki így?

Köszii!

Gigi, üdv itt! :) És drukk!

És persze DRUKK mindenkinek! :)
angel37

Gigi

írok priviben
zsuzsi73

Kedves Lányok!
Szeretnék Nektek bemutatkozni:
2002-ben én indítottam ezt az azóta igen népszerűvé vált topicot. 4 inszemen és 4 lombikon vagyok túl...
A jogot, hogy most megszólalok ez adja.
Végtelen szomorúsággal olvasom ezt a vitát, mert én akkor azzal az elgondolással írtam ide, hogy mi akik a Kaáliba járunk :BESZÉLGESSÜNK!!
Értelmesen, sorstársakhoz megfelelő módon, megadva a másiknak kijáró tisztelettel.
Én személy szerint mindenkinek örültem aki itt az évek alatt megszólalt, mindenkiért szorítottam; akinek sikere volt attól erőt merítettem, akinek bánata volt azt megsírattam.
Most, hogy az ötödik, TB által támogatott lombikra készülök megint az erőt keresem, félek és rettegek egy esetleges kudarctól a hogyan továbbtól...és most a "gyermekemtől" az én fejemből és gondolataimból induló topicból csak egy zűrzavart kapok.
Ha tehetném, megszüntetném ezt a topicot :twisted:
Fáj ezt mondani...de remélem megtaláljátok a békét, én nagyon szeretném és kérlek is erre Titeket.
Többet itt nem jelentkezem, maradok változatlanul a háttérben.
Üdvözlettel: a topic "édesanyja"
kaálislombikos

te jó ég, hogy mennyi rosszindulatú ember jár mostanában erre!!

Műgyerek, meg hogy örül mindenki, ha valakinek nem sikerűl!! Na ezek a feltételezések nyitják ki a zsebemben a bicskát!!
Ilyen bunkó f. embereket!!

Én , és szerintem itt a többi régi ember igenis örűl, ha valakinek összejön, mert az plussz erőt tud adni, hogy akkor nekem is sikerűlhet!! És ha nem sikerűl valakinek, az pedíg tényleg szomorúsággal tölti el a szívem,mert tudom, hogy én is hogy ki tudok borulni, ha nem sikerűl!

Csak azt nem értem,hogy ezeknek az embereknek ez miért nyújt élvezetet, hogy beszólhatnak. Csak azt tudom ajánlani, hogy menjenek el pszichológushoz, és majd ott segítenek a lelki bajukon, de minket hagyjanak békén!!
Ági28

Köszi mindenkinek a gyors bemutatkozást,

mindenkinek egy nagy :D :lol: :D :lol: , igazatok van, de ne foglalkozzatok a dilisebbekkel, mert a pozitív energiáknak kell hatniuk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Angel,
szerintem ez belefér, nekem is volt, a közti vérzésre azt mondják (az én orvosom legalábbis) , hogy, amikor peteérés közeli és közti állapotban van, előfordul, hogy így reagál rá a szervezeted.
Biztos semmi gáz nincs! :wink:

Pusza
Gigi
gigi002

Gigi köszi! :)

Úgy, ahogy mondod, épp azon a napon kezdte, mikor pé lett volna egy term. ciklusban! Csak azóta is van.

Valaha évekig szedtem fogigátlót, és egy deka mellékhatás nem volt, és most szokatlan, hogy van... de ha nem gond, akkor jó!

Amit így hirtelen érdemes tudni rólam, benne van a tábliban! :wink:
angel37

Gigi igazad van, hogy nem kell ezekkel foglalkozni, csak hirtelen felidegesítettem magam.

Egyébként üdv itt!! :wink:
Ági28

Sziasztok

Igazatok van nem kell velük foglalkozni, de nekem már az is az eszembe jutott, hogy lehet, hogy ezeknek semmi közük az itteni dolgokhoz és csak szórakoznak - úszítják az embereket.
Remélem, hogy többet még véletlenül sem tévednek errefelé!

Üdv mindenkinek, és nagyon remélem, hogy KAÁLISLOMBIKOS hamarosan azért hallatsz magadról és jó hírrel szolgálhatsz nekünk, mi legalábbis én nagyon nagyon szorítok érted is.

Mégegyszer üdv mindenkinek!
erika13

Na ide figyelj erika! Én nem bántottalak és senkit nem bántottam! És légyszives ne vegyél egy kalap alá arabellával! Én nem haragszom senkire, se babásokra, se babátlanokra! Milyen jogon mersz te elítélni bárkit? Főleg aki hozzád se szólt! Én annyit mondtam, hogy sok a gyerek téma és ez bánthat másokat akiknek egyébként nem sikerül. Mert akinek már sikerült annak könnyű! 10000000 x könnyebb, mint nekünk. Ezt beláthatod még te is!

kaálislombikos nem tudom ki vagy, de, hogy nem te nyitottad a topicot az is biztos! Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy én nyitottam!

Én a sorstársatok vagyok és senkinek nem akarok rosszat, mert jó ember vagyok, akármilyen furcsa is! Mindenkinek látszik az írásán, hogy milyen ember. Mindenki magát minősíti a hozzászólásaival!
Amúgy még egy csúnya szó és kimoderáltatom, mert ez már több a sokkkkkkknál!
nice

Kedves Nice!
Igen, igazad van ezt bárki írhatja.
Akkor úgy írtam alá a topic indításakor a nevemet, hogy Cicvarek.
Igen, ez vagyok én és bármennyire is fura a számodra: nem hazudok, tényleg én indítottam ezt a topicot.
Akkor amikor az első bejelentkezésem volt már túl voltam az első lombikomon, 6 hetesen elvesztettem a babánkat...azóta volt mégegy pici szív...Ő 12 hetesen hagyott itt minket.
Nem szokásom hazudni, én már nem az fiatal "mondok valamit és kész " nő vagyok, ha kell megesküszöm itt Neked akár az 5. lombikomra is, hogy én vagyok a topic "SZÜLŐANYJA".
Bár minek is bizonygatom...
Cicvarek
kaálislombikos

Nice!

Nem írnál végre valamit magadról?

Zsu!
bzsuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?