Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Bea: akkor sms ment , de privit is írtam vissza!
Szép hétvégét annak aki nem lesz holnap és jó pihenést! 8)

Andi
candi

Hello csajok,
látom "vendégünk" volt. Kíváncsi leszek, mi lesz a végkifejlet.

Mindenkinek mondom: én NEM tesztelek, nincs is itthon, nem is akarok venni. Nálam szokásos, hogy nem akkor jn mg, amikor várom... Semmi terhességes tünetem nincs, hacsak a torokfájást nem lehet annak venni :lol: . Napok óta ismételni tudom magamat- fájdogál a cickóm, meg néha-néha "érzem" a hasamat. Ezen kívül semmi. Az, hogy kívánok dolgokat, nem érdekes, így születtem, mindig kívánós voltam.
Lehet, hogy átvágott Bilings, és mégsem akkor volt pé-m. Nálam a 37 nap is előfordult, így addig mindenképp várok. Mensis érzetem egyáltalán nincs.

Tényleg, minden hónapban új tickert kell csinálni, ugye?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

HUÚÚÚÚ, hol vagytok???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Csajok!!Szóval!!Akivel még nem közöltem annak mondom,hogy:MA HIVATALOSAN MEGMOZDULT ÓRIÁSKA!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

Hahó mindenkinek itthonról !!! :lol: :lol: :lol:
Van itthon is netünk !! Kicsit kurblis, kicsit betárcsázós, de a miénk !! Aztán majd lesz ADSL is, ez egyelőre a csevegő dijcsomagunk rovására megy, de mindegy, itthon van időm kivárni, mig kinyit egy-egy lapot. Hip-hip hurrá !

Látom most itt egymagamban örülgetek, de azért örülök ám nektek is!

Bea, szerintem a világon a legcsodásabb dolgok egyikét érzed most, annyira jó neked !!! Próbálj meg Óriáskával kontaktust teremteni, simogasd őt,hátha reagál. Ez egyre intenzivebb lesz majd, hétről hétre.

Candi, te otthonról is tudsz netezni ? Úgy rémlik, minthate is mh-ről neteztél volna eddig, nem ?
zsizsik

Jó reggelt,

Bea, csodás érzés lehet(ett). És miyen jó lesz ezt sokszor átélni :D

Lányok, illetve Bea! A Málnával nem beszélted meg, hogy ha tesztel, elküldi az eredményt sms-ben??? Nagyon kíváncsiak lennénk rá. Szerintem úgyis pocaklakója van, ha igazi mensi sehol, hő pedig az egekben :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ezek szerint tickerem (IS :lol: ) okos, nem kell újat csinálni, mivel azt hiszi, mától újraindulok... De még sehol semmi :roll: :roll: :roll: !?!?!?

Kép

Kép

hoppá

Ja, és én is szerny vagyok :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!!!!
BEA!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!Olyan boldogok lehettek,1000%-an osztozok benne!!!!Gondolom Apa most nagyon büszke!!!!!!!!!Meggyógyult a cicád????Puszi

Zsizsi,én csak most reggel örülök a NETnek nálad,remélem minden nap jössz és csupa jó híreket hozol!!!Szeded már a gyógyszert???Csinálhatnál magadnak te is tickert,hogy tudjuk merre jársz :lol: puszika

Málna,jó pihenést az egész családnak!!!!!HIHI,a baromfiudvarra néző kiskonyha...ezt egy darabig nem fogom elfejejteni!!!!!Jó kis kínzást eszeltél ki....várjunk az eredményedre hétfőig??? :roll:

Hoppácska,ne csinálj egy darabig új tickert,hátha már babásat kell csinálnod!!!!Én is kívánósan születtem....ez gáz,mert pillanatok alatt képes vagyok felszedni 3kg-ot,amit aztán nagy kínkeservvel tudom csak leadni!!!!

Nektarin,bocs,hogy rég nem üdvözöltelek,de olyan ritkán jössz.....na persze...friss házasként :wink:

Musz!!!Jó kis nyulas hétvégét nektek.....mi is lassan pé-hez érünk,aztán majd,mint a nyulak......

Plutócska,mi van veletek??Kaptál időpontot a dokinál???Kis Bütyi már legalább tuti látható lesz!!!!Kipihented magad?????Régen mindig te voltál az első(ha nem én)hová lett a frissesség??Gonosz vagyok....majd én is megtudom....

Dóri?????És a többiek???
Candi drágám,szívesen elmennék veled vásárolni,még értek is hozzá :wink: együtt jó kis csapat lenneénk!!!

Kisördög,sajnálom,ha megbántottunk,de tudod te is és még be is ismered,hogy hibáztatok,szóval nem kellene ilyen hiperérzékenynek lenni.....amit most fogok írni,azt vedd úgy,hogy nem írtam semmit és ne sértődj meg ezen:de egy olyan pasinak,aki tudja,hogy ő is vétkes,29 éves és ezek szerint nem is akar soha gyereket ÉN soha nem is szülnék....de nem is maradnék mellette....Te,aki gyereket akarsz,ha most nem is vagy terhes,néhány év múlva már szeretnél szülni nem értem hogy lehetsz egy olyan férfival,aki téged és a leendő gyermekét annyira nem tiszteli,hogy egyáltalán higgadtan és intelligensen elbeszélgessen róla!!Valszeg téged is maximálisan tisztel és szeret.....ne vedd sértésnek,de nyilván nem ezt érdemled....szóval ez a véleményem.....

Mindenkinek nagyon szép napot!!!!Nálunk gyönyörű napsütés van és olyan jó hűvös még a levegő!!!De remélem délutánra is így marad,mert motorozni akarok!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Szia Meli, ha közeleg a pé-d, kapd el apát "rendesen"! Ne hagyd futni....

Már kezdek rákattanni, hogy még mindig nem jött meg. Az előbb majd kiszakadt a hasam, most semmi. Pár napja úgyérzem, árad ki reggelente a testemből a forróság. "titokban" elárulom, tegnap és ma reggel mértem a hőmet, kerek fél 7-kor, tegnap 36.9C, ma meg 37.0C volt. De eddig nem mértem, csak most kíváncsiságból. Bár így nem sok értelme van, de mindegy.

Többiek, remélem jöttök ma is.

Na, átugrunk a Metróba, holnap délután jönnek a férjem haverjáék tárcsa-husira, és be kell pácolnom.
Puszi mindenkinek.

Ja, nálunk is szikrázó napsütés, és hűvös levegő van (még most).

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!Ma még neméreztem a baba mozgását,viszonta cicimből megint jött az elő tejci! :? Ilyet......................!És csak a balból! :?
Kiváncsi lennék,hogy a Málnának milyen lett a tesztje! :shock: De ezt csak hétfőn tudjuk meg! :x

Kép
bea27

Sziasztok én is megvagyok, csak eddig szórakoztatott egy ismerősöm. Szegények 3 éve várnak egy bébire, elmentek kivizsgáltatni mgukat, a lánynak gyógyszert is adtak, semmi. Most átküldik őket másik kórházba, mert ők nem tudnak segíteni, ott meg újra kezdik a vizsgálatokat. Körzeti orvosról ennyit...
Bea: Írtam már, de fantasztikus érzés lehetett Óriáskát érezni, lehet , hogy Apa közreműködése váltotta ki :shock: Talán meg kellene próbálni újra kiprovokálni, nem :wink:
Zsizsik: én munkahelyről "beszélgetek", otthon nekünk is csak betárcsázós van, de azon mire bejön valami rámegy a gatyám a számlára. Majd, ha egyszer tartósabban otthon leszek, tuti beköttetem ott is ezt a gyorsabbat. Addig meg legalább hétfőn van sok olvasnivalóm! :wink:
Meli: legközelebb akkor szólok, mindig jól jön a segítség! :wink: :lol:
Kata: akkor mi is várunk türelemmel :( :) Gyorsan teljen el ez a néhány nap...és++ ++ dolgokat hozzon.
Kértem felhatalmazást Málnától, hogy elárulhassam mi újság vele! Szóval: pirike szerencsésen elkerüli még most is, a hője továbbra is magas, viszont az a .... teszt / ezt én mondom / nem mutat még semmit. Hétfőn lesz újabb próbálkozás, reméljük pozitív előjellel.
Puszi mindenkinek!

Andi
candi

Váu Candi!!Te ugyanazt tudod,amit ÉN!!!!!!!!
Mindenkinek SZIVBŐL kivánom a pozitiv tesztet!!! :lol: :lol: :lol:
Ja!!Tényleg!!A macskának a szemére kaptunk egy krémet,amit bele kell nyomnom a golyójára!Meg törölgetnem kell kamillával,mert még azért folyik,de már nagyon szép kezd lenni!!Apropó kamilla!!!Nincs is itthon!Marad a vizes vatta!!Ugyanolyan szépen letudtam takaritani neki,mint tegnap a Doki!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok!

Bocs,hogy kicsit felszívódtam,de nem nagyon voltam itthon.Nyaralást szerveztük,meg tegnap voltam AFP-n.Most nagyon szépen,és fájdalom mentesen sikerült a levétel.+Balcsin is voltunk-gondoltam ám rátok :!:

Candi!
Férjem görögbe szeretett volna menni,ugyhogy maradtunk annál,és a 3.utazási irodába sikerült is találnunk szállást ott,ahol szerettünk volna :x Na,mindegy mostmár végre megnyugodtam.
Remélem minél előbb szükséged lesz az otthoni gyors netre :D
Köszi a keresztszemes oldalt.Már épp rá akartam kérdezni,hogy hol találsz mintákat :D

Bea!
Nagyon örülök nektek.Meséld el,hogy mit is éreztél pontosan :D
Nem lehetséges,hogy a macskát más kezelgesse?Az persze nagyon jó,hogy remdbe lehet hozni.

Málna!
Tudom,hogy már nem vagy itt,de a görbéd tényleg nagyon szuper.Én sem használtam olyan tesztet.Most is olyannal teszteltél?lehet,hogy érdemes lenne egy más fajtát is kipróbálnod :D

Hoppá!
Kíváncsian várom a fejleményeket.Egyébként szerintem is mindenkiben van egy alapvető kívánósság :D

Meli!
Tudom,hogy már régebben írtad,de megakadt rajta a szemem.Hogy értetted,hogy jól döntöttél,még akkor is,ha magában hordozza annak a veszélyét,hogy megsérülsz?

Nektarin!
Tényleg gyorsan eltelt ez a hónap.Hiszen nemrég még izgultunk érted,aztán mindjárt megint ez következik.

Nika!
Jó nektek.Vigyázzatok magatokra,és jó pihenést :D

Muszkuru!
erről a vadvízi evezésről majd írhatnál részletesebben is.Persze ezt nem terhesen akarom kipróbálni :D

Kisördög!
Azért beszámolhatnál arról,hogy mi lett a teszt eredménye.

KépKép
takido

Kis_Plútó!
Mi van veled?remélem csak a szokásos pihiadagod nőtt meg :D

KépKép
takido

Sziasztok,van egy percem a nagy rohanásban,ma jó kis forgalmam van!!!!!!!!!!!

Candi,még szerencse,hogy ze is olyan kis sztahanovista vagy,mint én és sokat vagy a munkahelyeden!!!Itt van időm legtöbbször nakam is írni nektek!!!

Attól tartok,hogy Kata és Málna a következő páros!!!!!!!!!Ez már több,mint gyanús!!!

Candi,mi meg legyünk az őket követők és aztán szépen át is írhatjuk a topik címét......ha mindenki bebabásodik,mi lesz a nevünk?Legyen az,hogy:Nekünk sikerült 2006-ban!!!!!!!!

Bea,a cicusnak jobb lenne a kamilla,az gyulladáscsökkentő!!!!Babód azóta mozgott megint????Apa besegített?? :oops:

Mindenkinek szép napot!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Dóri,úgy értettem,hogy nálunk is voltak olyan problémák,amik ha más fiúnál jönnek elő,hagytam volna az egészet....de ő annyira szeret,hogy amikor megfordult a fejemben az,hogy szakítok vele,akkor el is vetettem gyorsan,mert ő megérdemli,hogy egymást segítve átlépjünk mindenen....még kkor is,ha ez magában hordozza annak az esélyét,hogy megsérülök....de ez minden kapcsolatban fennáll......ennyi csak,de most tökjól megvagyunk,már egy éve nincs köztünk semmilyen komoly súrlódás....

A vadvizivel várj egy pár évet,azt hiszem....puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!
Így már értem.És örülök,hogy egy éve minden rendben nálatok.
Vadvizire nem szándékozom menni Tünci-bogárral.Majd ő eldönti később,hogy szeretné-e kipróbálni :D

KépKép
takido

No!
Bea: milyen golyóját kell benyomni :shock: De örülök, hogy nem kell megválnod tőle :lol: Mi a progarm mára, mikor mentek Tesódhoz? Nem találtam meg tegnap a cickányt a neten, de hasznos oldalt javasoltál, sok érdekes dolog van ott!
Dóri: és mikor mentek végülis és merre felé Görögországon belül?
Nézd meg ezt is www.keresztszemes.lap.hu ez a gyűjtőoldal, sok jó dolog van itt is!
Meli: Új topik cím tökéletes lesz, remélem őszre eljutunk odáig. Addig meg előre Pajtás! :)
Előbb átugrottam a szomszéd üzletbe és levágattam a hajamat, lehet, hogy otthon balhé lesz? De most olyan jó szellős! 8)

Andi
candi

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!
Hétfőn jövök, remélem addig / és utána sem / pirike sem jelentkezik sehol. Puszi : Kép

Andi
candi

Candi!
Köszi a címet :D
Augusztus 5-12-ig megyünk Sartira.(Chalkidiki-félsziget)
Drasztikusan lett a változás,vagy miért írtad,h.lehet,hogy balhé lesz?Írd ám meg,hogy mit szólt hozzá.Én is kacérkodom mostanában a gondolattal.Én általában drasztikusan szoktam.Volt,hogy a derékig érő hajamat vágattam le 2 cm-re.Most is efelé tendálok,mert unom már a hajszárítást,anélkül meg elég érdekesen áll :)

KépKép
takido

Helló!Nemtudom,hogy milyen cickányról irt a Candi!!! :shock: :shock:
Egyébként az meg tévedés,hogy a sex hozta meg a mozdulást,mert ez nem igy van!!Ennek itt volt az ideje,és a Picuri megtette!!Megtette az első jelét a külvilág felé!Illetve ez most csak a Maminak szólt,de lesz ez majd még látható is!Nem beszélve arról,ha megszületik még kézzel fogható is!!Milyen okosakat irok!! :D
Igaziból én nem éreztem semmien pillangó szárnyának a csapkodását sem,meg remegést,lebegést sem,buborékolást sem,csak egy kis nyomást!Nemtudom másképp leirni:mintha az ujjaddal böknél eggyet a bőrödön!ENNYI!!Ma még nem jelentkezett,vagyis sok időm nem volt rá,hogy odafigyeljek erre!Tegnap is csak akkor vettem észre,amikor nyugiba ültem,vagy feküdtem!
Dóri!Hogy áll a pocid?Nekem most hirtelen akkorát nőtt!!Szerintem már a Tiéd sem lehet olyan pici! :) A cicim meg úgy bedurrant,hogy az itthoni pólóm lenyomta!Ez szemétség!Nemakarok mindenből újat venni!!Az kicsinál anyagilag! :?
Na jó!Most én is lépek,de még ma benézek!Megyek főzöcskézni!Ja!!Még annyit,hogy holnap hajnalban indulunk a balcsira! :) Puszi mindenkinek! :lol: :wink:

Kép
bea27

Sziasztok, kellemes sziesztát mindenkinek !

Mi túl vagyunk az ebéden, fincsi rakott krumplit csináltam, aztán kovászos uborkát készítettem be, kiraktam a napra. Szokott valaki közületek kovászolni ubit ? Én a napra tettem, de apukám felesége (aki nem az anyukám .... :wink: ) azt mondja, hogy ne tegyem közvetlenül a napra, mert túl gyorsan megérik. Hát én nem értek hozzá, most csinálok először. De ha az árnyékba teszem,akkor sem jó, nem ?? Segítség, gyakorlott savanyúság készítők !!! :!: :!: Hová tegyem az üveget ??

Kis_plútó: mi újság , hogy vagy ? Furcsa, hogy ma nem jelentkeztél még !

Bea, szegény cicád, sajnálom hogy beteg, de takidonak igaza van, lehet, hogytényleg jobb lenne, ha nem te kezelnéd. Apa biztosan szívesen besegít.
zsizsik

Sziasztok!
Kb 10 perce csináltam meg a tesztet, pozitív...
Ezer köszönet azoknak, akik tényleg szurkoltak, és próbálták bennem tartani a lelket!!! Bocsi, de most név szerint képtelen vagyok utánanézni, de tényleg nagyon köszi!
Aki meg volt olyan kedves, és oltott ezerrel, annak no komment. Ide is leírom, amit a másik topicba. tegye mindenki a szívére a kezét, és mondja: "SOHA nem volt 1 alkalom sem az életemben, amikor ez megtörténhetett volna velem is" Aki ki tudta mondani, attól bocs.
Málna, ez volt az a sor: "Te is egy kisördög vagy, kínzod a társaságot?!" - canditól jött....Köszi!
Meli: Ha valóban így lenne, akkor tényleg igazat adnék neked. De azért teljesen hülye nem vagyok, hogy egy olyan emberrel egyáltalán szóbaálljak, mint amit te leírtál. Annyit helyesbítenék, hogy a párom szeretne majd gyereket, de nem most, hanem majd 3-5 év múlva kb. Azért van ennyire kiakadva, mert sem anyagilag, sem lelkileg, sem sehogy nem áll még készen rá, és a gyerek számára egyenlőre ez miatt nem tud örömöt okozni még. (Mondja ezt az első feltételezéskor, mert először mindent felnagyít, és rápörög) Később biztos vagyok benne, hogy lehet majd vele beszélni nyugodtan, hogy átbeszéljük mi legyen. Mondok egy példát is. Tegnap játszott (DJ) Szegeden, és útközben betértünk egy boltba, hogy vegyen cigit és nekem üccsit. Ekkor egy kislány állt mögötte, és mindketten hallottuk a párbeszédet, miközben pakoltunk. Kért egy fél kiló cukrot, erre az eladó durván közlte, hogy olyat nem adok, esetleg 1 kilót. Erre miután kiléptünk, megszólalt a párom: "Szegény kislány, miért nem tudta azt mondani neki az a nő, hogy olyan nincsen, csak 1 kilós, úgyhogy olyat adok, jó?" És számtalan iylen eset előfordult már, ismerem a gyerekekhez való hozzáállását, imádja őket....De sajátot még nem szeretne, és azt hiszem érthető, mert ő sem ilyen felkészületlen körülmények közé várná a sajátját. Az erős megnyilvánulás a kezdeti ijedtség miatt volt, nagyon remélem, hogy lehet majd enyhíteni rajta, illetve enyhülni fog magától, és belegondol majd ő is, hogy azért csak az ő vére, stb. Persze az is lehet, hogy nem. EZ tipikusan olyan helyzet, amikor bármennyire ismeri az ember a párját, képtelenség előre kitalálni, hogy milyen folyamatok fognak történni az agyacskájában, és el tud-e jutni addig, hogy elfogadja... vagy ragaszkodik hozzá, hogy neki nem kell....MÉG. Én bízom az előbbiben, mert tényleg egy nagyon kedves ember, és van lelke! És azt is tudom, hogy a gyerekeket is szereti... Talán ez elég lesz ahhoz, hogy jól döntsünk.
Mégegyszer köszi annak, aki nem ugrott nekem!
Sziasztok!
Vendég

Szia kisördög, akárhogy is alakul a dolog, gratulálok. A pozitív tesztnek örülnénk mi is, de az adott helyzetnek kevésbé...

Kép

Kép

hoppá

Szia Kisördög,

eddig nem írtam neked, csak olvastam a hozzászólásokat, most is csak annyit szeretnék írni, hogy nagyon drukkolok, hogy meg tudd menteni azt a kis életet aki benned fejlődik. Remélem és kívánom, hogy a legjobb döntést hozzátok meg ti ketten, a szülei.

Puszi
zsizsik

Hoppá, Zsizsik! Köszi szépen!
Vendég

Sziasztok!!!!

Zsizsi,mi a koviubit napra tettük és sokáig,egy hétig kinn volt!És nagyon nagyon fini lett....csak elsóztuk....hiába,no,aki szerelmes.....

Dóri,merész vagy,én a hajamból még azt a havi két centit is sajnálom....de a töredezés végett muszáj.....mindig is hosszú hajról álmodtam és most,hogy megnőtt nem hagyom :lol:

Bea,jó Balcsizást,ringasd el a Picúrt!!Ilyen időt kívánok 8) 8) 8) 8)

Kisördög,gratula és akárhogy döntesz ne felejtsd el,hogy többen most a kezeiket tördelik,mert nekik nem jön össze,te pedig talán rosszul döntesz!És még egy apróság:nem a magm jóeszétől írtam azokat a párodról,te állítottad be egy kicsit olyannak,aki lelketlenül áll a gyerekkérdéshez......vagy ha csak nekem jött le így,akkor bocsánatot kérek!!!

A többieknek,akiket nem neveztem meg jó hétvégét!!!!Pihenjetek sokat!!!!

Ja még valami:GABI??????????????

Kép Kép
meli1118

Meli: Megpróbáljuk meghozni a legjobb döntést, és szerentém, ha mindenki tudná, hogy én minden erőmmel azon vagyok, hogy jobb belátásra bírjam a páromat. Szívből kívánom, hogy mindenkinek még idén hozzon a gólya egy porontyot! Igen, lehet, hogy én voltam a hibás abban, hogy úgy jött le. A mostani helyzet tényleg nem túl jó, de szerntem ő is nagyon megijedt, és megértem azt, hogy most csak az kavarog benne, hogy ő nem akar még gyereket! De remélem az az alap tulajdnoság, hogy imádja őket, majd egy kicsit segít a gondolkodásban. Megkérem, hogy kísérjen el az első vizsgálatra is, ott majd láthatja az UH-n a gyerekét....hátha...persze lehet, hogy nemet fog mondani. :(
Vendég

Szia,és a szüleid hogy állnak majd a dologhoz?Ha jól értettem,te otthon laksz és a párod nálad alszik(lakik)Hamarosan ki fog derülni a dolog és szerintem a szülők támogatása sokat segíthet neki is a döntésben...kívánom,hogy meg tudd győzni és sikerüljön olyan feltételeket teremteni,hogy fel tudjátok a kicsit nevelni!Kicsit tényleg rosszul érintett a dolog,hogy annak,aki annyira szeretné,hogy minden gondolata e körül forog nem jön össze,aki pedig még nem,annak meg véletlenül becsúszik....ez van...

Kép Kép
meli1118

Na csajok,én mára elköszönök!!!Bevonulok a hálószobába apával,hátha nekünk is összejön végre valaki!!!Jó éjszakát mindenkinek!!!!!puszika

Kép Kép
meli1118

A szüleim még nem tudják. Csak akkor mondom el nekik, ha már döntöttünk, és megvolt az első vizsgálat is. Talán majd olyan 10-12 hét körül, mikor elkezd látszani. Először biztos ledöbbenek majd, "te jó isten!", "hogy lehettetek iylen felelőtlenek" és hasonlók...igazuk is lesz. De anyukám tanár, és gyerek úszásoktató, valamint edző, tehát a gyerekek szeretete nála alap, apukám oda van teljesen a gyerekektől, biztosan imádná az unokát, sokszor mondja, hogy bárcsak még olyan kicsik lennénk. Nagyon gyerkőcös apa volt régen is, mikor kicsik voltunk. Biztos vagyok benne, hogy elfogadják majd a döntésünket, és segíteek, ahogyan csak tudnak.
Vendég

Sziasztok!
Először is bocsánat, hogy eltüntem. Ill. nem mert a múlt héten írtam én, hogy pénteken megyünk le anyuékhoz, mert betonozás lesz, de most elfelejtettem jelezni :roll:
Szóval jól vagyunk :wink:

Zsizsik
émelygés az van szinte egész nap. Róka koma eddig kinnt maradt, de én egyik terhességemmel sem voltam nagyon rosszullétes. :) remélem Bütyike is figyelembe veszi ezt.

Bea
gratulálok a mocorgáshoz. Szuper érzés, még akkor is ha olykor fájdalmas lesz :x

Málna, Hoppá, nagyon szorítok Nektek+++++++

Kisördög
szeretnék Neked is pár sort írni...
Mi a párommal 10 hónapos együttlét után "kaptunk" egy kis pocaklakót a sorstól. Én akkor 20 a párom 21 éves volt. Nálunk sem volt tervezve, viszont nagyon örültünk neki. Mi 13 hónapos együttlét után házasodtunk össze. Ennek most már 9 éve lesz, és azóta is boldogok vagyunk :wink: Most várjuk a 3. babánkat :lol:
Kívánom Nektek, hogy a lehető legjobb döntést sikerüljön meghoznotok, és együtt, ami azért nagyon fontos.
És nagyon gratulálok a babához :!:

Jó éjszakát! Puszi Gabi és Bütyike 6+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Plutó,

örülök, hogy újra itt vagy. Köszi a drukkot, bár nem tudom, van-e miért. Nemrég "megszeretgettük" egymást apával, és most rögtön utána mentem zuhizni. Amikor leguggoltam, láttam, hogy ilyen barnás cucc jön belőlem. Lehet, hogy apa megindította a mensimet, ami csak késet!?!? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Helloka,

a mai hőm 37,1C. Mensi sehol :roll: , csak a tegnapi cucc jövöget kifelé...
Majd meglátjuk.

Na, Bea, mocorgott azóta Óriáska?

Dóri, lassan neked is jelezni fog Tünci-Bogár...

Nika, Vikike, szépen-lassan nektek is.
Kismamik így mindenkinek: képek pocikról jöhetnek...

Meli, remélem a tegnap esti elvonulás apával jól sikerült :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Többiek? SZISZI??? Musz? Nektarin? Zsizsik? lcus? Candi? És a többiek???

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Hoppá
szorítok Neked, hogy a barnás ne alakuljon át :wink:
Ez még jó lehet, voltak itt már ketten is a kismamik közül, akik barnázgatással kezdték :wink:

Na, tegnap, hogy jártam. Természetesen a poz. terhességi tesztem el van téve, de fennt a polcon. tegnap miután hazajöttünk, lennt voltunk a párommal az udvaron és Krisztike szalad ki nagy lelkesen kiáltozik az apjának és lobogtatja a kezében a tesztet. :oops: Még jó, hogy műanyak borítású, és a közepét el lehet mozdítani, így az a 2 csíkra rá volt húzva :roll: Nem tudom már megint ki kutakodott a polcon és lökte le :evil:

Ma megint nem leszek olyan aktív, mert a fiúk szorgoskodnak, és porolnak majd, és ha olyan az idő menekülök kifelé :oops:

SDzép napot mindenkinek! Gabi és Bütyike 6+6

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!!!

Gabi,végre itt vagytok!!!!Szegénykém,két gyerkőc mellett egész napos émelygés és álomkór!!!!Igazán becsülöm a kitartásodat!!!!Remélem te nem betonoztál??!!??Nem írtad,hogy kaptál-e időpontot a dokinál????Mikor mész???

Kata!!!Remélem a barna maci csak a beágyazódást jelzi!!!A hőd isteni!!!A tegnap este jól alakult,mire apa befészkelte magát mellém én húztam a lóbőrt :oops: egész nap rohantam,reggel az üzletben,délután lelakkoztam a folyosón a lambériát és gazoltam.....úgyhogy ma délelőtt dolgozok,ma is én nyitottam,de délután a kezembe veszem a dolgok irányítását :oops: egész du ki sem engedem a drágát az ágyból!!!!!

Többiek sehol????Szegény Beáéknak a Balcsinál nem lesz igazi strandidő :cry: :cry:

Na puszika mindenkinek!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bea!
Tudom,hogy már a balcsin vagy,de azért válaszolok.
Nekem is nődögél a hasam.Jelenleg ott tartok,hogy ugyan beleférek még többségében a régi ruháimba,de nem túl kényelmesek :cry: Én is elgondolkodtam,hogy mennyi ruhát kell így majd vennem...? :roll:

Hoppá!
Ez nagyon jó.A barnázgatás meg majd csak elmúlik,és pirit nem engedi a közeledbe :D
Majd rakok fel képet,azt nmem igérem,hogy ma.

Meli!
A hajhoz visszatérve.Én is azon vagyok már 6 éve,hogy a 2cm-es hajamat növesszem.Nehezen ment,mert tesóm menyasszonya fodrász,így gyakran vissza lett vágva a végéből.Most sikerült válligérőre megnövesztenem,mert kb.8 hónapja nem engedtem ollóval a közelembe :D De mostmeg nem bírok fél órákat állni,és beszárítani a hajam.a baba mellett meg mégúgyse lesz.Ugyhogy erősen gondolkozom.Persze félek,hogy megbánom,majd egy hirtelen gondolat dönt :D
ha már az este nem jött össze,remélem a délután annál jobban sikerül :D

KépKép
takido

Sziasztok!

Bea!
Tudom,hogy már a balcsin vagy,de azért válaszolok.
Nekem is nődögél a hasam.Jelenleg ott tartok,hogy ugyan beleférek még többségében a régi ruháimba,de nem túl kényelmesek :cry: Én is elgondolkodtam,hogy mennyi ruhát kell így majd vennem...? :roll:

Hoppá!
Ez nagyon jó.A barnázgatás meg majd csak elmúlik,és pirit nem engedi a közeledbe :D
Majd rakok fel képet,azt nmem igérem,hogy ma.

Meli!
A hajhoz visszatérve.Én is azon vagyok már 6 éve,hogy a 2cm-es hajamat növesszem.Nehezen ment,mert tesóm menyasszonya fodrász,így gyakran vissza lett vágva a végéből.Most sikerült válligérőre megnövesztenem,mert kb.8 hónapja nem engedtem ollóval a közelembe :D De mostmeg nem bírok fél órákat állni,és beszárítani a hajam.a baba mellett meg mégúgyse lesz.Ugyhogy erősen gondolkozom.Persze félek,hogy megbánom,majd egy hirtelen gondolat dönt :D
ha már az este nem jött össze,remélem a délután annál jobban sikerül :D

KépKép
takido

Kis_Plutó!
És gyanakodik Krisztike? Vagy nem tudta,hogy mit lobogtat? Más nem volt a közeletekben?

KépKép
takido

Nem akartam duplázni.nem is értem,hogy csináltam :roll:

KépKép
takido

Lányok,

el kell mondanom nektek valamit, csak kcsit remeg a kezem. Fél órája csináltam egy tesztet: POZITÍV!!!!!!!
Apa azt mndta, még ne kiabáljuk el, hátha valami nem jó, vegyünk még másféle tesztet is. Elmentünk a gyógyszertárba, vettünk még kettőt.... Az is mindegyik POZITÍV!!!! Lányok, felfogtátok???? Jaj, csak el ne kiabáljam,TERHES VAGYOK!!!!!!!! És ami a legfontosabb, ma van/lenne az imádott nagypapám 86. szülinapja. Tegnap eldöntöttem, ha ma sem jön meg, a nagypapikám szülinapján megcsinálok egy tesztet. És igen!! Még mindig nem fogom fel...

Ami gyanús volt, a melleim hatalmasak, és régóta fájnak.

És a lényeg: elárulom a titkot, hogy jött össze: tudjátok, anyukámék felújítják a házukat, és átmenetileg itt laknak nálunk. Így, (talán még bíztattatok is) úgy szeretkeztünk csendben, halkan a mellettük levő szobában, és ciki lett volna kimenni mégegyszer fürdeni utána.

Hát lányok, mi 2004. októbere óta szeretnénk babát. Eddig soha, hangsúlyozom, SOHA nem tettem így, hogy ne mentem volna ki utána zuhizni. És itt a titok: mindenki maradjon ott, úgy, ahogy van. Nem szabad kimenni, TILOS!!!! Ha ezt tudtam volna, lehet, hogy már a 1,5 éves babánk játszana körülöttünk....

Na mindegy, lényeg, hogy a tesztjeim pozitívak, csak maradjon minden így!!!

Szeretek mindenkit és ugyanilyen HATALMAS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Puszi nektek, köszönm az eddigi drukkot és bíztatást. Imádlak benneteket, és szurkolok mindenkinek.

Jelszó: Utána már nem mehetsz ki :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

A hülye tickerem meg felesleges! Bocs, hogy nem írtam senkinek külön, de most kissé felfokozott érzelmi állapotban vagyok...

Málna, drukkolok, hogy te legyél a párom!!!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
sikerült megkönnyeztetned :wink: :wink:
Nagyon-nagyon örülök Neked, Nektek.
de jó van párom :wink: :wink:
Bíztam ám benne, hogy tényleg hatásos lesz ez a hónap a változásokkal.

Dóri ha elfogadsz egy jó tanácsot általában szülés után a hormonváltozások hatására szokott hullani a haj :cry: Nekem Adri után nagyon hullott, de a párom makacsul ragaszkodott a hátközépig érő hajamhoz. Végül mikor Adri 3 hónapos volt, akkor vágattam vállig érőre, és akkor megállt. Krisztike születésekor rövid volt a hajam, és nem hullott. Most növesztem, de sajnálnám levágatni, de lehet, hogy a vállig érő is elég lesz megint.
szóval könyebb kezelni, de majd meglátod :wink:

Meli a jövő hétfőn megyek dokihoz, akkor pont betöltöm a 8 hetet. Így legalább a hasi uh-on is látszódni fog minden.

Mindenkinek szép napotGabi és Bütyike 6+6

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Köszi, Plutó,aranyos vagy. Épp azon izgulok, hogy 9 nap múlva repcsivel megyünk nyaralni. Nem lehet ettől végzetes a dolog? nem vetélhetek el tőle? Mármint, ha betojok a repcsin, amikr rázkódik, vagy ilyesmi. Lehet, hogy hülyeség, csak ilyen hülye parás vagyok...

Kép

Kép

hoppá

Kati
üdvözöllek az állandó aggódó szülők birodalmában :wink:
Most már mindíg lesz mi miatt aggódni.... De hidd el megéri. :lol:
a repülőt szerintem lehet, de kérdezz rá a dokidtól. Addig viszont még rosszulléteid is lehetnek, nem kívánom, na azzal kicsit kellemetlen az utazás. Főként ha több ember van egy helyen és kavarognak a különböző szagok és illatok. Én utálom...mármint ezeket a helyzeteket.
na megyek játszom egy kicsit a gyerekekkel:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá!
Én annyira,de annyira örülök nektek :D Még a hideg is kirázott mikor olvastam :D
Most,hogy így írtad,szerintem nekünk is ez hozta meg az eredményt,mert az volt az elsó olyan hónap mikor nem rohantam utána sehová,hanem maradtam fekve.de ha jól emlékszem valaki ajánlotta,de lehet,hogy egy másik topikon :roll:
Mikor tervezed a dokit? Bár én tapasztalatból azt mondom,ha nincs hüvelyi UH-ja nem érdemes elsietni.Anélkül 7-8.hét körül ráérsz.
A repülőutat meg kérdezd meg így neten egy dokitól.Vagy ha olyan viszonyban vagy a nőgyógyászoddal,akkor hívd fel őt.
Mi két éve voltunk Jordániába,és szerintem kevésbé volt döcögős az út,mint egy kocsikázás hazánk utjain,ugyhogy szerintem nyugodtan bevállalhatod :D

Kis_Plutó!
Köszönöm a tanácsod :D Egyre erősebben gondolkodom rajta.lehet,hogy a nyralás előtt rászánom magam.De lahat,hogy jobban fogom sajnálni annál,hogy meg merjem tenni.egy darabig még elrágódom ezen szerintem. :D

KépKép
takido

KATA!!!!!!!!!!!!!!Annyira bőgök,hogy nem látom a betűket!!!!!Olyan,de olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!Látod,látod,én írtam,hogy az izgis dolog meghozhatja a gyümölcsét és hogy NE menj utána fürcsizni!!!És bejött!!!!!!!!Hihetetlenül örülök,hogy ennyi hónap után most van 3 pozitív teszted és egy babó benned!!!!!!!!!!!

A repülés nem hiszem,hogy árthet,az főleg a mélyvénás trombózis miatt veszélyes a kismamákra,a sok ülés miatt,de már idősebb terhesen!Ami viszont VESZÉLYES:soha ne igyál csapvizet,még fogat mosni is ásványvízzel!!!!!Utcai árustól NE vegyetek ennivalót és minden gyümölcsöt nagyon mossatok meg!!!!Ásványvízzel!!!!!!!Más baj nem lehet,estleg érdeklődj,hogy Mallorkán nincs-e most valamilyen járvány.....egyszerűen pörgök,nem térek magamhoz!!!!!!!MONDTAM,HOGY BABÁS TICKERT KELL CSINÁLNOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindig igazam van látod?????Mi is nagyon szeretünk és határtalanul boldog vagyok!!!!!

Mindenkinek további szép estét!!!Van itt valaki egyébként?????

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?