Jó reggelt!!!!!
BEA!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!Olyan boldogok lehettek,1000%-an osztozok benne!!!!Gondolom Apa most nagyon büszke!!!!!!!!!Meggyógyult a cicád????Puszi
Zsizsi,én csak most reggel örülök a NETnek nálad,remélem minden nap jössz és csupa jó híreket hozol!!!Szeded már a gyógyszert???Csinálhatnál magadnak te is tickert,hogy tudjuk merre jársz
puszika
Málna,jó pihenést az egész családnak!!!!!HIHI,a baromfiudvarra néző kiskonyha...ezt egy darabig nem fogom elfejejteni!!!!!Jó kis kínzást eszeltél ki....várjunk az eredményedre hétfőig???
Hoppácska,ne csinálj egy darabig új tickert,hátha már babásat kell csinálnod!!!!Én is kívánósan születtem....ez gáz,mert pillanatok alatt képes vagyok felszedni 3kg-ot,amit aztán nagy kínkeservvel tudom csak leadni!!!!
Nektarin,bocs,hogy rég nem üdvözöltelek,de olyan ritkán jössz.....na persze...friss házasként
Musz!!!Jó kis nyulas hétvégét nektek.....mi is lassan pé-hez érünk,aztán majd,mint a nyulak......
Plutócska,mi van veletek??Kaptál időpontot a dokinál???Kis Bütyi már legalább tuti látható lesz!!!!Kipihented magad?????Régen mindig te voltál az első(ha nem én)hová lett a frissesség??Gonosz vagyok....majd én is megtudom....
Dóri?????És a többiek???
Candi drágám,szívesen elmennék veled vásárolni,még értek is hozzá
együtt jó kis csapat lenneénk!!!
Kisördög,sajnálom,ha megbántottunk,de tudod te is és még be is ismered,hogy hibáztatok,szóval nem kellene ilyen hiperérzékenynek lenni.....amit most fogok írni,azt vedd úgy,hogy nem írtam semmit és ne sértődj meg ezen:de egy olyan pasinak,aki tudja,hogy ő is vétkes,29 éves és ezek szerint nem is akar soha gyereket ÉN soha nem is szülnék....de nem is maradnék mellette....Te,aki gyereket akarsz,ha most nem is vagy terhes,néhány év múlva már szeretnél szülni nem értem hogy lehetsz egy olyan férfival,aki téged és a leendő gyermekét annyira nem tiszteli,hogy egyáltalán higgadtan és intelligensen elbeszélgessen róla!!Valszeg téged is maximálisan tisztel és szeret.....ne vedd sértésnek,de nyilván nem ezt érdemled....szóval ez a véleményem.....
Mindenkinek nagyon szép napot!!!!Nálunk gyönyörű napsütés van és olyan jó hűvös még a levegő!!!De remélem délutánra is így marad,mert motorozni akarok!!!!!!!Puszi