Sziasztok!
Tényleg nem volt sok termés az elmúlt pár napban.
Bedöglött a gépünk.
Férjem tönkretette az alaplapot.
Most egy másik gépről írok, ami eladásra vár. Ha ezt eladtuk, veszünk a miénkbe alkatrészeket.
Úgyhogy ki tudja mikor tudok legközelebb írni.
Mi van a találkozóval?????
Mert úgy elsiklott a téma.
Ildi,
ha van vmi fejlemény ez ügyben, kérlek, írj egy sms-t nekem, én meg továbbítom Csillának. Köszike
Barátaink most jöttek haza Olaszból, két hetet voltak a tengerparton, három gyerekkel. Egy 16, egy 10 és egy 3 évessel. Kisbusszal mentek, hamar lenn voltak. Meséltek, néztünk képeket, nekem meg fájt a szívem. Hmmm... de jó lenne, ha mi is kijutnánk vmi jó kis vízhez!!!!
Móni,
hát ez a babakocsis mizéria nem jó dolog, gondolom a negyedik töpihez is jó lett volna. Dávid mennyi idős? Kell még neki kocsi? Bocsi, de elfelejtettem.
Vmelyik nap elhagytam az egyik dísztárcsát az új kocsinkról.
Nem mertem Apának elmondani....
majd ráfogom vmikor, hogy Ő hagyta el!
ÁÁÁÁááááá
nem tennék ilyet, csak viccelek!
Mindegy, úgyse létkérdés.
Ildi,
helyes vagy nagyon a képeken.
JÓ nagy a pocid, de nekem is volt ekkora ennyi idősen, pedig első baba. Mindenki azzal cukkolt, ikrek lesznek, mert olyan voltam, mint egy hordó a végére.
Nem zavart, a mostani kinézetem, ami rajtam maradt, hát az igen...
de már kb 9 kiló lement, még úgy 5 van a régi súlyomhoz képest, az pedig a pocin és a popsin főleg.
Én eleinte semmit se híztam, aztán az 5. -ben feljött 5 kg.
hát jól le is szúrt a doki, pedig akkor még mindig nem tudtam enni, csak savanyú csümölcsöt vagy káposztát vagy kovi ubit.
8. hóban 8 kg-nál tartottam. Aztán a 9.-ben megugrott és a kórházi 5 nap szülés elött, na akkor sok feljött a semmittevéstől. Utána még itthon szopi alatt. Olyan volt, mintha a testem minden idegszála ragaszkodna a kilókhoz, és még szedtem fel, köszönhető Anyukám gazdag főztjének, amit két hétig kaptam. Persze csak jót akart.
Akkor indult meg, mikor befejeződött a szopi és nekiálltam rengeteget sétálni a Picivel. Most meg is ált, hogy olyan nagy meleg volt és csak esténként tudtunk kimenni.
Tegnap 4x voltunk kinn Gabival. Ma is ki akarok vele menni, csak visszaaludt. De nem baj, alig alszik, így örülök neki!
Jaj, tegnap este ölembe és magára hányt.
Még a lábam között is folyott a cucc, ragadtam.
Az egész vacsorát!!!!
Kicsit megijedtem!
De tudjuk mi volt az oka.
Állandóan jár keze-lába. Vacsi elött és után is izgett-mozgott, nem lehetett leállítani. Aztán megjött anyós, hát neki nagyon szereti magát produkálni. Na volt olyan pörgés-forgás, próbált felállni, stb.... nem csoda hogy kijött belőle a kajcsi.
Mondtam Gábornak, vacsi után is szigorúan bekötözzük az autósülésbe és 10-15 perc pocakpihentetés
Egész nap ezt csinálom, így etetem. Az ülésben eszik, utána felveszem, lógatom magamon, büfizünk, majd vissza az ülésbe. Kap játékot és elvan. 10-15 perc után meg már azt csinál amit akar. Muszáj
, csak így tudtam elérni, hogy nem hány, max egy héten egyszer.
Judit,
tényleg tök jól nézel ki!!!
Szerintem nincs is ott olyan poci...
És van akinek a pici cici áll jól!
Benci nagyon édes!
Évi,
jó hogy itthon vagytok!!!! És akkor most hova költöztök?
Merre Bp-re?