Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tényleg nem volt sok termés az elmúlt pár napban. :? Bedöglött a gépünk. :? Férjem tönkretette az alaplapot. :evil: Most egy másik gépről írok, ami eladásra vár. Ha ezt eladtuk, veszünk a miénkbe alkatrészeket. :? Úgyhogy ki tudja mikor tudok legközelebb írni. :cry:

Mi van a találkozóval????? :roll: Mert úgy elsiklott a téma. :roll:

Ildi,
ha van vmi fejlemény ez ügyben, kérlek, írj egy sms-t nekem, én meg továbbítom Csillának. Köszike :wink:

Barátaink most jöttek haza Olaszból, két hetet voltak a tengerparton, három gyerekkel. Egy 16, egy 10 és egy 3 évessel. Kisbusszal mentek, hamar lenn voltak. Meséltek, néztünk képeket, nekem meg fájt a szívem. Hmmm... de jó lenne, ha mi is kijutnánk vmi jó kis vízhez!!!! :roll:

Móni,
hát ez a babakocsis mizéria nem jó dolog, gondolom a negyedik töpihez is jó lett volna. Dávid mennyi idős? Kell még neki kocsi? Bocsi, de elfelejtettem. :oops:
Vmelyik nap elhagytam az egyik dísztárcsát az új kocsinkról. :oops: Nem mertem Apának elmondani.... :oops: majd ráfogom vmikor, hogy Ő hagyta el! :lol: :lol: :lol: ÁÁÁÁááááá :lol: :lol: :lol: nem tennék ilyet, csak viccelek! :lol: :lol: :lol: Mindegy, úgyse létkérdés. :?

Ildi,
helyes vagy nagyon a képeken. :D JÓ nagy a pocid, de nekem is volt ekkora ennyi idősen, pedig első baba. Mindenki azzal cukkolt, ikrek lesznek, mert olyan voltam, mint egy hordó a végére. :lol:

Nem zavart, a mostani kinézetem, ami rajtam maradt, hát az igen... :oops: de már kb 9 kiló lement, még úgy 5 van a régi súlyomhoz képest, az pedig a pocin és a popsin főleg.

Én eleinte semmit se híztam, aztán az 5. -ben feljött 5 kg. :shock: :shock: hát jól le is szúrt a doki, pedig akkor még mindig nem tudtam enni, csak savanyú csümölcsöt vagy káposztát vagy kovi ubit. :shock: 8. hóban 8 kg-nál tartottam. Aztán a 9.-ben megugrott és a kórházi 5 nap szülés elött, na akkor sok feljött a semmittevéstől. Utána még itthon szopi alatt. Olyan volt, mintha a testem minden idegszála ragaszkodna a kilókhoz, és még szedtem fel, köszönhető Anyukám gazdag főztjének, amit két hétig kaptam. Persze csak jót akart. :oops:
Akkor indult meg, mikor befejeződött a szopi és nekiálltam rengeteget sétálni a Picivel. Most meg is ált, hogy olyan nagy meleg volt és csak esténként tudtunk kimenni.
Tegnap 4x voltunk kinn Gabival. Ma is ki akarok vele menni, csak visszaaludt. De nem baj, alig alszik, így örülök neki! :D

Jaj, tegnap este ölembe és magára hányt. :oops: Még a lábam között is folyott a cucc, ragadtam. :oops: :oops: Az egész vacsorát!!!! :oops: :oops: Kicsit megijedtem! :oops:
De tudjuk mi volt az oka. :!: :!: Állandóan jár keze-lába. Vacsi elött és után is izgett-mozgott, nem lehetett leállítani. Aztán megjött anyós, hát neki nagyon szereti magát produkálni. Na volt olyan pörgés-forgás, próbált felállni, stb.... nem csoda hogy kijött belőle a kajcsi. :oops:
Mondtam Gábornak, vacsi után is szigorúan bekötözzük az autósülésbe és 10-15 perc pocakpihentetés :!: :!:
Egész nap ezt csinálom, így etetem. Az ülésben eszik, utána felveszem, lógatom magamon, büfizünk, majd vissza az ülésbe. Kap játékot és elvan. 10-15 perc után meg már azt csinál amit akar. Muszáj :oops: , csak így tudtam elérni, hogy nem hány, max egy héten egyszer. :oops:

Judit,
tényleg tök jól nézel ki!!! 8) Szerintem nincs is ott olyan poci... :wink: És van akinek a pici cici áll jól! :wink:
Benci nagyon édes! 8)

Évi,
jó hogy itthon vagytok!!!! És akkor most hova költöztök? :roll: Merre Bp-re? :roll:

Kép
dianab

Sziasztok!!

Móni:
Akkor odaadjam a kocsit amíg vesztek másikat??
Roan kocsit lehet venni a dómusz melett lévő babaországban.

Jucus:
Még nincs konkrét lakás szombaton megyünk megnézni őket. Ha minden igaz akkor a XI.kerületben veszünk ki, ez van közel az infóparkhoz.

Dia:
Sajnálom, hogy ennyít hány Gábi :cry: Flóra nagyon sokat bukott mikor csak anyatejes volt.Csurgott nekem is mindenhol.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert megyünk holnap a telekre és mindent összeakarok pakolni,hogy holnap beleférjen a tali veletek.
Takarítottam is közben,meg a ruhákat pakolom ezerrel.Vasárnapig lemegyünk a Tiszára a hugomékkal és a két gyerkőjükkel.
Remélem jó idő lesz és felmelegedett a víz a medencébe.

Évi!
Őrülök,hogy visszajöttél,most viszont én megyek el. :(

Drukkolok,hogy sikerüljön minél előbb találni egy jó kis lakást.A 9.ker nincs is olyan messze tőlünk. :wink: (Tőlünk se,Csepel még közelebb van :wink: )

Dia!
Holnap talizunk Kökin 9-kor?

HA nem bírsz délutánig itt válaszolni,akkor írok sms-t.

Szegény Gáborka!Reméljük,hogy tényleg csak a sok mozgás miatt hányt,és nem rontotta el a gyomrát. :(

Dísztárcsa :mrgreen:

Moni!
Sajnlom a babakocsit :(

Judit!
Remélem jössz holnap.

Jucu!
Te jössz holnap?

Csilla!
Remélem ti is jöttök.

Tali:)
Akkor jó nektek a fél 10 és 10 között?????? vagy legyen előbb?

Most megyek tovább pakolni,de benézek,csak írjatok!

Ildikó
ilgya1

Hello!

Nekem jó a holnap és a 9 óra is. Hova megyünk? Merre? Hol talizzunk kökin? A bejárattal szemben a könyvesbolt elött? :wink:

Többiek? Jöttök lányok? :wink: Azért kell tudnom, hogy hova megyünk, mert Csillának úgy tudom megírni a talit, ha konkrétan tudok mindent. :roll:

Azt hiszem anyós felhúzza az orrát megint egy darabig. :? Szóltam neki, hogy ne grimaszoljon a gyereknek, mert eltanulja és nem tudok egy ekkorát ilyesmiről leszoktatni. :? Láttam rajta, hogy besértődik. :oops: De nem akarom, hogy hülyegyereket neveljen a fiamból. :evil:

Kép
dianab

Sziasztok!

Dia!
Nekem jobb lenne inkább fönt talizni a Metro -nál,mert a parkolóból jövök. Ott is van egy trafikszerű (baloldalt,mielőtt lemennél a lépcsőn) ,úgyis kell jegyet venni.Jó az nektek?

Akkor 9 kor ott leszek.(ha a forgalom is engedi)

Még a múlt héten úgyvolt,hogy a Városligetbe megyünk. És ott talizunk fél 10 és 10 között a Juditékkal a fürdő előtt.
Talán nincs annyira kánikula,mint a múlt héten. :roll:
Jó lenne tudni,hogy tényleg ki jön?

Judit? Jucu?
ilgya1

Sziasztok!
Rosszal kezdem,
Holnap reggel még be kell mennem ,mert nem tudtam mindent átadni Anikónak és áru is jött.
De ha hamar végzek vele,megyek utánatok jó?Csak pontos hely kell.Ha mégse, legközelebb nekem júli 24-től jó,2 hét szabim lesz.

Jó hír!
Van 21 mm-es petécském ami érőfélben van.Úgyhogy apját kergetem mától:-))
Pusza

Kép

Kép
jucu

Hali!

Én ma tudtam rendelni alkatrészt a forgalmazótól,4000 ft+postaköltség,2-3 nap és itt lesz.De most ráakarom beszélni az uram,hogy vegyünk egy esernyőset,most felére levan akciózva.Azzal könyebben tudnék közlekedni.
A Dávid most lesz 26.-án 2 éves.Tud menni :lol: ,csak néha kilómétereket kell gyalogolnunk és akkor még nagyon kell a kocsi.

Ma voltunk súly és magasság mérésen.
Brigi:21 kg,120 cm
Bence:19 kg,112 cm
Dávid:15 kg,94 cm

Nem sok külömbség van köztük,pár év és olyanok lesznek mint az ikrek. Kép
Kép

Azért rakok pár képet. :lol:
Most megyek,fürdés idő van.
Jó éjjszakát mindenkinek. Kép

Puszi:Móni
memó

Hello!

Beszéltem Ildivel és Csillával, vannak konkrétumok.

Mi hárman + lurkók 10-re érünk oda a fürdő elé. Mi Ildiékkel kökiről, Csilla az örs felől.

Viszek sütiket :D , de nem házit :oops: .

Jucu,
akkor várunk! És..... :lol: :lol: :lol: kapd el apát!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

Végre én is ideértem. :D

Az a lényeg,hogy 10 körül a fürdő előtt a Földalatti megállójának a közelében lesz a tali,oké?Majd onnan elmegyünk valahova tábort verni.....jó?

Jucus,te pedig gyere a hajós mászókához,ha odaértél. Vagy tudod valamelyikünk számát esetleg?

Végül is azt beszéltük a Diával,hogy Bkv-val megyünk,mert így a legegyszerűbb :D majd valahogy megoldom a babakocsi cipekedést. :(

Akkor viszek egy pár homokozó játékot,mert Juditnak megígértem Msn-en :wink: esetleg másnak mi van az eszébe? Mit vigyünk?

És úgy készüljetek,hogy holnapra ismét kánikulát mond,ja és a fényképezőt ne hagyjátok otthon :D

Kép
Jucus!
Megy a sok drukk!!!!!!!!!!! Kép

Móni!
Örülök,hogy sikerült az alkatrészt beszerezni,de tényleg írtó drága.

Évi!
Remélem a köv. talin már ti is ott lesztek. :wink:

Kép

Akkor holnap:Ildikó
ilgya1

Helló!

Én se fogok nem tudom mennyi játékot vinni,csak mértékkel,így is lesz mit cipelni rendesen....... :cry:

Labdát vigyek?

Dávid után is kell rohangászni,majd rohanunk együtt..... :D

Reggel még benézek,na puszzancs:Ildikó
ilgya1

Lányok!
Meddig lesztek ott kb?
8.30-ra megyek be kb .11-12-re végzünk.
Utána tudnék csak menni,úgyhogy szerintem mostani elmarad ,de lesz még ugyi?
Puszi Jucu

Érezzétek jól magatokat és képeket feltétlen csináljatok!

Kép

Kép
jucu

Jó talizást mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Móni:
Örülök, hogy sikerült alkatrészt venned :wink: a cam kocsit nem adom el, mert ez már a végleges kocsim. A férjem se engedné, mert ez végre belefér könnyedén az autóba :wink: Bár mostanában nem nagyon használjuk. elteszem a kistesónak :wink:

Jucus:
Hajrá!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Nem mentem ,mert 12 után értem haza :(( és nem indultam neki,mert mire odaértem volna .......jöttök haza.
De nagyon jók a képek:-)) és milyen helyesek srácok.Tök jó ,volt árnyékos hely?
Homokozóas képen ki kié?Én megkeveredtem:((

Kép

Kép
jucu

Kitaláltam :-))
Judit ,Ildi:-)) gyermekek

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!!

Nagyon -nagyon jók a képek!!!!!!!

Már sokkal jobb a kedvem, hogy elkell innen mennem. du. már depiztem Móninak egy kicsit, de ezekkel a képekkel teljesen feldobtatok :wink: :lol:

Apát is szeretettel várják az új munkahelyén már a munkaszerződése is ott van :)

Jucus:
Tudtál valamit intézni?? Este majd Msn-en bezsélünk :?:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Helló!

Judit,mindenhol kerestem a tokot,de nembaj ,majd legközelebb...

Úgynéz ki,hogy csak holnap reggel megyünk,úgyhogy lekícsínyítettem a képeket:

Egy kis csopi kép, még Csilláék nélkül.
Kép

A nagy lakoma:
Juditék megkostólják a sütikét,amit nem én sütöttem :D
Kép
Diáék is esznek,vagyis Gabika
Kép

Judit és Bencike:
Kép
A nagyfiúk homokoznak:
Megmutatom,hogy én hogy csinálom,nagyon figyelj Benci!
Kép
Dávid divatbemutatót tartott, a hűlye anyja állandóan öltöztette szegényt :(

Kép
Benci mindenkit levett a lábáról,nekem is udvarolt ám,és kaptam tőle egy szép száraz falevelet:

Kép
Anya,várj már egy picit,valami belement a fogamba:
Kép
Akkor most egy picit leülök pihizni:
Kép
Na ennyi pihenés bőven elég volt,inkább felmászom ide:
Kép
Vagy inkább ide???!!
Kép
Bencike,ez tényleg nagyon szuper:
Kép
Anya,gyere próbáld ki te is!
Kép
Csilláék:
Kép
Kendős Dávid:
Kép
Mégegy kis kis csopi kép Csilláékkal:
Kép
Judit fényképész:(Tavaly is volt hasonló :D )
Kép
Gabika repülni tanul:
Kép
Bencike gyorsan elolvasta Dávidka könyvét
Kép
Aztán mentek aludni:
Kép

Mi is nagyon jól éreztük magunkat,igaz sokat kellett cipekedni a lépcsőn a metrónál,de kocsival meg úgy jártam volna,mint a Csilláék :wink:

Ja küldött sms-t a Csilla,hogy megérkeztek szerencsésen,igaz 1 órán keresztül keresték a kocsit,de végül meglett. :D

Jucu!Kár,hogy nem tudtál jönni!

Na puszika:Ildikó
ilgya1

sziasztok Csajok!!

Merre jártok? Mit csináltok?

Mi semmi különöset , pakolgatunk.Holnap megyünk este a Balatonra.Remélem sikerül fürdenünk is :)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Mindenki jól van?
Engem felidegesített öreganyám.
Tele van a hócipőm a családommal,legszívesebben elköltöznék jó messze.
Nem is húzom fel magam jobban inkább csinálok egy matricát? Kép

memó

Sziasztok!
Csak bekukk :))
Puszi mindenkinek ,pihenjetek sokat és fürcsizzetek:P

Évi
Na ???????????????? Kilukad az oldalam?

Kép

Kép
jucu

Hali!

Mi is megyünk holnap pancsizni. Kép

Igaz nem ide,csak a balcsira.Vonattal megyünk,kiváncsi vagyok a gyerköcöknek,hogy tetszik majd.Reggel megyünk este jövünk.Most megyek mert még összekell pakolnom,meg kikell takarítanom is.

Évi már a balcsin van.

Képzeljétek a szomszédba lesz baba,októberbe fog megszületni,kisfiú lesz,ha minden igaz.

Megyek,mert nem bírnak magukkal agyerekeim.

memó

Hello!

Hát nagyon jó volt a tali!!!!! A gépünk még mindig rossz, így nem tudom lementeni őket, de majd, úgyse tünnek el.

Nekem mindenki nagyon szimpi, a mamák és a picik is!

Jól éreztem magam. Remélem mihamarabb lesz újabb tali! :wink: Most már Éviék is tudnak jönni! :wink:

Jó lenne vmi vízparton lenni..... :roll:

Ma otthon voltunk a szüleimnél. Szuperbuli volt. Anyu, Öcsi és az én szülinapomat ünnepeltük. Igaz, én előre... :wink:
Jó volt újra otthon, már nagyon hiányzott és annyit ettünk, hogy még mindig tele vagyunk. Ennyit a fogyókúráról! :lol: :lol:
Modtam Apunak, jövő héten is lemegyünk egy napra, de vigyen le minket a szigetszentmártoni strandra pancsolni. :wink: HÁtha jó idő lesz akkor is! Mert már úgy érzem, kicserepesedett a bőröm a vízhiánytól. :lol: ill. a pancsi hiánytól, mert azért fürdeni szoktam itthon. :lol: :lol:

Móni,
írd majd meg milyen volt a balcsin! :roll:

Judit,
biztos elmaradtam :oops: , de most mi van? :oops: Sógorod nősül? Gondolom. Ezt még kikövetkeztettem. :oops: De most nektek meddig kell elmennetek, és miért????? :oops: Azért igyekszem utána olvasni, hátha vhol írod és csak figyelmetlen vagyok. :oops: Akkor bocsika! :oops:

Jucu,
nálatok mi újság? Baba???? :wink:

Puszi

Kép
dianab

Jó reggelt,sziasztok!
Dia
MÉg nincs ,de végre peteérésem volt és tettünk érte az elmúlt napokba,hogy legyen kistesó.Többit majd a fentiek intézik :P
Bizony kell egy kis pancsizás ebbe a melegbe a "mamiknak" is.
Mi is tegnap kerianyunál voltunk grillezni,fürödni:-)) nagyon tuti volt.
Ma pedig apósékhoz megyük áztatni a puha testünket :P
Kicsi fiad ,hogy bírja a meleget?Pároddal rendeződtek a dolgok?
Évi,Móni
Remélem nagyon jó volt a balcsin!Fürödni biztosan tudtatok.
Képes beszámolót kérünk.
Ildi,Csilla,Judit ti is biztosan családi kikapcsolódáson vagytok ,de ne tűnjetek el sokáig jó?
Puszi mindenkinek szép napot.

Kép

Kép
jucu

Judit
Oh,csak nem itt voltál nálunk esküvőn.Levinbe agy Bajnokok klubja,vagy Rákóczi kertbe volt?
Biztosan aranyos volt Bencike.Jól bírta a gyűrődést?
Nem is olyan rossz a közlekedés:((( Hévvel tök hamar itt vagy....
Uccsó képen már nagyon el van fáradva a picur :))
Remélem örülhetünk végre.

Kép

Kép
jucu

Hello!

Judit,
akkor talán jobb lesz nektek, nem? Hogy anyukád besegíthet ebbe-abba, meg Benci is látja majd minden nap, és akkor most jöhet a tesó? :wink:
Persze anyukádnak szokatlan lesz. De gondolom a lakást nem örökbe adja, csak használatba. :roll:
Végül is ez így a legkevésbé rossz megoldás nektek, nem? Nem tudom, csak gondolkodom. :oops:

Benci édes lehetett, ahogy bírtokba vette a táncparkettet. :lol: Sokan voltatok?

Jucu,
barátnőm is vmi peteérést elősegítő bogyót szed és most pénteken megy uh-ra, hogy mi van. Izgulunk! :wink:

Móni, Évi,
milyen volt a Balcsin?

Kép
dianab

Hali!

Megjöttünk,nagyon szupi volt.Igaz a hátam úgy néz ki mint a pecsenye,de nagyon élveztük.Dávidnak olyan úszógumija van aminek az alján van két lyuk ahol kitudja dugni a lábát.Beleültettük,járt keze-lába és jó nagyokat kacagott.Olyan édi volt.
Képeket sajna nem tudok csinálni,mert nincs fényképezőnk,csak kameránk azt meg nem mertem elvinni,nehogy ellopják.
Képzeljétek el a jegyünk 324 ft-ba került,hármonknak oda-vissza.
Fonyódra mentünk,vittünk kaját meg innivalót és a jeggyel együtt kb 2000 ft-ba került a pancsolós napunk.Kaposváron,ha elmegyünk a strandra 5000 ft csak a jegy.

Megbeszéltük a Zsoltival,hogy minden második hétvégén elmegyünk.

Az a jó,hogy nincs messze,1 óra alatt ott vagyunk.

Megyek mert hulla vagyok. Kép Kép

Sép álmokat mindenkinek.

memó

Sziasztok!

Mi is megjöttünk a Tiszáról,holnap jelentkezem az élménybeszámolóval és a képekkel,mindenkinek szép estét:Ildikó

Megyek tovább drukkolni a csapatomnak! :wink:
ilgya1

Hali!

Képzeljétek elkellett vini a Brigit a dr.néninkhez,megcsípte valami a szeme mellett és az egész szeme bedagadt.Úgy néz ki mindha behúztak volna neki.

Én meg ezt csináltam a szomszédnak,matricát. Kép

Mennem kell szétpakolnak mindent.

memó

Sziasztok

Évi
Nagyon örültem a találkozásnak:))Azért remélem nem voltam túl sok????:-))Nagyon jó lenne ,ha ide jönnétek :))
Móni
Jobbulást Briginek.Kapott valami gyógyszert?

Kép

Kép
jucu

Hali!

Kálcimuszkot meg fenistil cseppet,és szemcseppet is.
Ma megjött az alkatrész a babakocsihoz,3815 ft volt postaköltséggel együtt.

memó

Sziasztok!!

Jucus:
nincs semmmi:( Majd legközelebb talán:) Dehogy voltál sok!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira örültem, hogy taliztunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aranyos egy csajszi vagy!! és Dius annyira de annyira aranyos:)

Dia:
Hány éves lettél vagy leszel??? Én 26 lettem a hétvégén(júli 8 ) mi csak grilleztünk vasárnap.

Judit:

Örülök, hogy sikerült megoldani a lkaás sógor dolgot!! Anyukáddal szerintem sokkal jobb lesz együtt élni. Nagyon rendi tőle amit tett értetek! Rendes egy anyukád van:)

Képek nagyon jók. A sógorodékról nincs kép??

[quote]m írta:ost meg meghülyültem, kezdek nosztalgiázni, hogy úgy sem volt rossz élni....hiába, a női hormonok munkálkodnak , egy korszak lezárult és ettől mindig érzékenyebb leszek egy kicsit

Pont így érzek én is, hogy elmegyünk innen, de mr nem depizek miatta!

Móni:
Flórának is van olyan úszógumija:) praktikus nagyon!
Brigi szeme már nem is olyan vészes:) Flóra ebéd után olyan hisztissé változott, hogy lekellett raknom aludni.Ez a meleg szerintem kimerítette.Majdnem megpusztultam mire hazaértem tőletek:)

A hétvégén csak apa fog költözni a hugához zuglóba.Mi itthon maradunk vagyis anyukáméknál. Aztán ha lesz megfelellő lakás akkor mi is megyünk.

Na megyek pakolgatni a hírdetéshez nem akarok kupis konyhát felrakni:):)

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi,
Kép Kép Kép
Nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Én 27-én leszek 16, ümmmmm :lol: :lol: :lol: na jó, 16-án leszek 27. :lol: :lol: :lol:
Itthon Gáborral, Töpivel és anyóssal tortázom, jövő hét végén pedig vacsizni megyünk egy itteni étterembe a barátainkkal, mert plusz kettő szülinap is lesz. Sátoros ünnep a nyár minálunk! :lol: :lol:

Csajok,
drukkoljatok, ma este alszik előszőr Gabika egyedül a saját szobájában. :oops: :oops: :oops: Tegnap óta készülünk, a bútorok a helyén, de a kiegészítők csak holnap kerülnek fel, meg a matricák lassan lassan ahogy elkészülnek. Csak az ágya van kész teljesen, talán az elég, teleraktam minden ismert csecsével, játékkal, hogy otthon érezze magát. :wink: Izgulok, mi lesz, már most elég hisztis a kiscsávó.... :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
dianab

Hali!

Évi nem is mondtad mikor itt voltatok,hogy volt a szülinapot.
Így utólag kívánok sok boldogságot. Kép

memó

Köszönöm szépen nektek Móni és Dia!!

Dia:
Megfogja szokni Gabika a saját kis szobáját ne parázz!! :lol:

Flóra hamar külön aludt így vele nem volt gondd.3 hónaposan.

Boldog szülinapot!!!!

(csak azért most, mert holnap lemegyünk a balcsira és ott leszünk jó sokáig. :wink: :lol: )

Ildi:

Mi van veletek?? Jól vagytok?? Milyen volt a telken??

Jucus:
Megrémültél, hogy találkoztunk???? :cry:
Merre jársz?

Csilla:
Jól vagytok?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Kép

Ma elkészült a konyhám :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Évi
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked. Kép
Dehogy rémültem meg,komolyan nagyon szimpatikusak voltatok a fárjeddel :-))))
Jó lett a konyhád nagyon.És megvan az étkezőm színe.Koppintok:P
Sajnálom ,hogy nem ide jöttök :(
Meddig lesztek balcsin?
Dia
Szerintem sem lesz gond,ha meg kicsit nyügi az csak 1-2 napig tart még megszokja :))
Teszek fel képet nektek majd a vacsinkról/fincsi sali,túrókrémes sonkával/most éjjel nappal eszt esszük ebbe a melegbe.

Kép

Kép
jucu

Jucus:

Köszi neked is!

Azért sajnálom én is , de a rezsi több lenne mint itt a családi házunkban.

A konyhám színe nagyon jó nekem is borzasztóan tetszik :wink:
a hálónk meg kék az sem rossz de legközelebb bordóra fogom kenni. :lol: Flóránál meg rózsaszínre. (köv.házunkban)

A balcsiról jövőhéten fogunk hazajönni, de nem tudom mikor pontosan.

Most kész lett konyhabútorom erre holnap elhagyom a várost :lol: :lol: már nem fogok főzni itt többet.
Ma a gázt a villanyt is nullásra tettük az Eon-nál.
+vettüml apának nyári nadrágokat, ingeket. Nem kell neki nyakkendőt hordani munkához. Nem volt valami sok ilyen laza fiatalos cucca, mert itthon polót hord munkába meg inget nyakkendőt viselt eddig.
Ma végre sikerült az egész lakást kitakarítanom mindent lefényképeztünk.

Móni:
Most sokáig nem leszek ha viszsajöttem a balcsiról 18-20-a körül akkor majd jelentkezem itt a neten.
(ez végül is mindenkinek szól :lol: )
Utána meg anyuéknál leszünk 2 hetet legalább ha addig nem talál a férjem albit akkor tovább.

Mindenkit puszilok!! Vigyázzatok magatokra!!!
Majd jelentkezem!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

ui: már nem vagyok depis, hogy elkelle innen mennem!
Anyukáméknál nincs net ezért onnen sem tudok jelentkezni, de hetente 2 szer Jövök virágot öntözni akkor gyorsan pótolok najd mindent.

Apa azt mondta, hogy neki mindent pénzt megér cska vele menjünk/költözzünk majd.hhm aranyos volt
Kép
Nem tudtam neki nemet mondani ezért csajok majd megyünk :wink: :lol:

Bár én azért vaciláltam, hogy így tudnánk spórolna ha külön lennénk egy pár hónapig,de inkább megyek!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ez a reggelink ,ebédünk, vacsink
Kép
Közös fogyi van.
Puszi jó éjt.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Most gyors leszek:

Évi!
Nem kaptad meg az üzimet? Na mindegyj,akkor utólagosan itt kívánok nagyon sok boldog születésnapot:
Kép

Nagyon jó a konyhád!

Jó pihit!

Jucu!
Ez nagyon guszta,ez a kaja,te csináltad?Biztos fincsi is,így én is fogyoznék,ha valaki ilyeneket gyártana nekem..... :D

Dia! Hogy sikerült az egyedül alvás Gabikának?

Csilla!
Tudom,hogy nincs még neted,de ha tudsz jelentkezz.

Judit!

Köszi a nosztalgia képeket,én olyan jót nosztalgiáztam....

Mi többnyire jól vagyunk,a Tiszai kirándulásról itt olvashattok:

http://davidbaba.b13.hu/

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Ildi
Én is olvastam kirándulásról.Nagyon jó,tetsztett a "leesettem".
Édes Dávidka ahogy alszik,és ügyi,hogy mmindez egyedül ment neki.:-))
Judit
Nagyon szép meghitt estét kívánok nektek. :lol:
Mit szólnál ,ha valóban három ilyen korú lurkód lenne?:P
Azért szépek vagytok :))

Tesztet nem vettem még hiszen nem tudom még mi újság.TRemélem nem jön meg ,mert az nagyon keresztbe húzná a számításunkat.Mert ha netalán jön,akkor fuccs nyaralás,mert Uh-ra kell mennem 14 napon.És ezért kellene feljönnöm előtte 1 nappal Balcsiról :( utána meg vissza ....kinek van ehhez kedve?????Tehát nem jöhet meg!!!!!!!!
Évivel itt nálunk Csepelen találkoztunk,mert eljöttek megnézni a lakást mellettünk levő lépcsőházban. Tökre örültem :)) remélem nemsokára mindenkivel találkozok........"hátha nektek nem is leszek szimpi":PP hihihihi
Na pusszantás,szép hétvégét mindenkinek.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Gabi jól viseki nagyon a külön alvást. Olyan kis édes, pici 10-15 perc hiszti, aztán elájul. Sajnálom Őt, de most kell keménynek lenni. Viszont gondot okoz, hogy nem hallom, mikor felébred, csak mikor már a kajáért sír. Mivel Ő ébredéskor kis mosolygós és játszani szokott az ágyában, én megébredek a motoszkára, gyorsan kajcsit csinálok neki, így nincs sírás. Most viszont nem hallom a motoszkát.... :? Férjem meg nem akarja a bébiőrzőt.... :?

Most a szüleimnél vagyunk Szigetzcsépen. Gábor otthon maradt, csak Töpivel jöttem le. Kicsit fura, de nem rossz. Jó picit távol lenni hatulról, már kezdtem begágyulni az állandó mókuskeréktől. :lol:
Most picit pihenek! 8)

Judit,
a gyümölcsnap jó dolog, remélem bírni fogod Benci mellett. :wink:
Irigyerllek, hogy randizol! :D Nekünk is jól jönne már a férjemmel egy kis romantika. :oops:

Jucu,
kell tesztet venni? Nem figyelnek meg folyamatosan uh-val??? :roll: Mert a koleganőmet folyton nézték, meg vért vettek tőle és igen, emlékszem már, nála a vérvételből tudta meg, hogy sikerült. :wink:

Barátnőm jövő héttől szurit kap, mert a bogyó nem használt. Szegény. :cry: De hátha bejön. Csak a pasija már most egy hernyó, lusta anyaszoknyás. Minek ennek gyerek??? :shock: Szegény barátnőm már annyira akar babát, nem érdekli ha egyedül marad a picivel, akkor is akarja. :oops:

Na lányok, megyek. Ma van régóta az első nap, hogy ilyen korán ágyba bújhatok. :D Most Apa sem hiányzik... :lol: :lol: édes alvás....

Sziasztok, jó éjt!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!
Most jöttem meg uszikázásból.Pont elég ez a másfél óra úszkálás meg szauna.holnap is megyek:-)
Dia
Nekem is nézték a closty mellett Uh-val a peteérést ,mivel volt így 2 naponta akció.És ha "esetleg" megjön akkor vissza uh-ra és akkor köv.hónapban nekem is kezdi a szurit ,akkor többször kell menni uh-ra mert a repesztő injekció előtt is kell menni.Nem bánám ha odáig nem jutnánk,inszemhez nincs sok kedvem :((

Gabika nagyon ügyi már .Okosan csinálod ,inkább kis hiszti ,de legalább nem lesz később gondod.
Szigetcsépen vagy?Az nagyon jó hely ,ott is nézelődtünk amikor lakást akartunk venni:))
Puszi megyek főzni

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Judit:
Jucus már leírta hol találkoztunk :lol:
Te még fogyni akarsz??? Szerintem te jól nézel ki nagyon!!!! :wink:

Ildi:
Megkaptam az üzidet csak már nem tudtam rá válaszolni.
Köszönöm szépen!!
(én sem emlékszem mikor van a tiéd :cry: :oops: )
Dávid nyaralását majd otthon megnézem, mert itt csiga módban netezek :lol: :lol:

Dia:
Jó egy kicsit pihizni :) mi is megyünk anyukámékhoz 2 hétre most meg itt leszünk még a jövőhéten is.(balatonon)

Móni:
Hogy bírjátok a meleget??

Flóra azt kérdezte tegnap, hgy szóltam-e nektek, hogy jövünk a balatonra és, hogy majd bp-re költözünk??? Olyan aranyos volt :)

Jucus:
Máskor is talizzunk majd ok?? tök kedves csajszi vagy!!!
Anikóék lakása meg tök jó lett!! szépen megcsinálta a férje.

Na jól van csajok megyek, mert ver a víz itt a tetőtérben.
Vettünk apának egy új mobilt ,hogy ingyen tudjun minket hívni.Van t-mobilos céges telója. Na és ezzel sokkal jobban lehet itt netezni is :wink: :D
Holnap még lehet, hogy jelentkezem, de ha nem akkor csak pénteken.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jucus:
A kajcsi nagyon jól néz ki elküldenéd mailben majd, hogy miből van?? kép is jöhet :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi elküldtem a mailt :))

Kép

Kép
jucu

Jucus:

Köszi!!!

Judit:
a konyhám nem került sokba, mert csak az ajtókat cseréltük le a belsőrész egy régi vacak. 20ezer körül volt az ajtó.

legközelebb pénteken jövök majd!

puszi mindenkinek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Ma kivételessen nem volt olyan nagy meleg,csak a konyhába,mert palacsintát kellett sütnöm ( 40 db-ot sütöttem ).Tegnap meg töltött paprikát csináltunk a Brigivel,ő töltögetett,nagyon ügyi volt. Kép

Bocsi mennem kell őlik egymást.

memó

Sziasztok !

Ma nagyon roszul indult a napunk.Kicsit megzuhantunk apával,lehet ,hogy a rossz idő miatt volt. :cry:
De hála istennek barátaink kitalálták menjünk le Agárdra a termálba fürdeni.Nagyon jól éreztük magunkat ,a víz is isteni volt. :lol: és annyira kifáradtunk a nagy pancsizásba ,hogy a gyerekek már a Velence táblánál horpasztottak,de szerintem minket sem kell elaltatni :P

Móni
Brigi nagyon ügyi.Az én kislányom is sokat segít,legójabban mosogatni szeret.Igaz én utánaöblítek :))

Évi
Nagyon szívesen :)))))))

Judit,Ildi.Dia,Csilla???Semmi újdonság?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Megérkeztünk Dávodról.......jó volt,sokat sétáltunk,kirándultunk,pihiztünk, bejártuk a környéket,Baja,Herczegszántó (határváros :D ),Nagybaracska,stb....
Kipróbáltuk Baján a mexikói kaját,és hű de nagyon fini volt!Kicsit fűszeres,de szuper finom.....
Szerencsére nem volt túlságosan meleg,így én is kicsit felfrissülhettem,mert kezdett nagyon megviselni a meleg,nagyon elkiabáltam az elején....

Nagyon szép a környék arra,olyan szép hangulatos és főleg tiszta falvak vannak,mindegyik Európai falu-Ez van kiírva komolyan!!!
Rengeteg a gólya arra is!!!!

Judit!
Képzeld el felejtettem hívni a dokit a megbeszélt időpontban,de így is előjegyzett genetikai uh-ra a korházba,24-én megyek 11:20-ra. Nagyon rendi volt,"nélkülem" is elintézte. Újabban a 20-21 héten ajánlja a szakmai kollégium a genetikai uh-t ,Dávidnál én is a 18 héten voltam. Már alig várom......ezt is specialista végzi...

Megpróbáltam bejelentkezni a 4d uh-ra a Kárpát utcába,erre azt mondta a csaj,hogy ráérek másfél héttel előtte szólni,(én augusztus elejére-közepére gondoltam),úgyhogy azzal még ráérek.
Gondoltam,most kicsit később megyek,mint a Dávidnál,minél később akarom megtudni a nemét.........asszem ott 22 hetesen mentem,és akkor derült ki a neme is.....

Az afp-m 0.7 MOM lett a 16 héten,és mostmár nem is fogok semmit se utána olvasni,mert mindenhol mást mondanak......A dokim szerint normális,de már olvastam,hogy 0,9 az alsó érték(2006/2007 babák) szóval nem is tudom,hogy mit higgyek,igazad van csak paráztatásra van az egész...De azért kicsit aggódok,de jó,hogy nem voltál netközelben...........de sok mindentől függ ez is.

Gyüminap????És hogy bírtad? De tényleg minek neked két kilótól megszabadulni,??Pont jó az alakod!!!!

Randi?????Hogy sikerült? Ezentúl majd többször megtehetitek szerintem :wink: Hol voltatok végül is?

Jól álll neked a 3 fiú!!! :wink:

Gólyáék és őzikéjék nagyon aranyosak,arra felé ahol voltunk majdnem minden második,ill. harmadik oszlopon voltak fészkek,és teli volt gólyával......

Jucu!
Köszike,hogy megnézted és elolvastad a kirándulós beszámolót!

Érzem,hogy nem fog megjönni!!!!!!!

Nem fáztatok? :D
Nem csoda,ha elfáradtak a gyerekek, a víz kiszívja az ember energiáit....

Nekem is jöhet a recept.

Ja és nekünk is szimpi az Évi :wink: találkoztunk vele tavaly júniusban a Margit szigeten.(Judit és én)

Évi!
További jó nyaralást,élvezzétek a jó meleg Balatont és a napsütést!!!!
Tényleg ari Flóra beszólása,olyan ,mintha egy nagy család lennénk, :roll: :wink:

Dia!
Ügyes vagy Gabi alvásával kapcsolatban,én nem voltam ilyen erős,a mai napig nem alszik el egyedül a Dávid.(Na jó azt az egy két kivételes alkalmat eltekintve) Mondanom se kell,hogy azóta se ismételte meg a szerdai produkcióját.

Aztán nem sokat egyedül hagyni az apát..........

Móni!
Nem semmi 40 palacsinta?Ilyen melegben.......Azért dobhatsz egyet......
Ügyes a lányod!

Csilla!
Mikor jösz?????

A hét közepéig leszek,majd megyünk a Tiszára a szüleimmel,az lesz ám az igazi pihenés,majd tanulhatok is.......

Minden jót:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Judit!
Nagyon jók a képek!
Innen is látszik,hogy a legszebb város a világon,Budapest. A fótós ismét profi volt.....

Milyen rég nem voltam már a Gellért hegyen ....

Sajnálom,hogy nem úgy alakult a gyümölcsnapod, ahogy eltervezted,de nem is kell ilyen módon fogyoznod,főleg,ha ennyit mentek,akkor nem lesz gond... :wink:

Most mit ünnepeltetek?Vagy csak úgy elmentetek kimozdulni a férjeddel?

Aranyos vagy,de azóta se ismételte meg az egyedül elalvást,hiába is próbálkoztam,igaz nem nagyon voltunk itthon....majd,ha nem mászkálunk ennyit,talán....(álmodik a nyomor! :D )

A beszéde viszont napról napra fejlődik,annyira édes a hangja.....fel fogom venni.
Odafele Nagybaracskán is bementünk egy étterembe,és mikor hozták a kaját néma csönd volt,erre megszólal a Dávid,köszi.
Úgy elkezdtünk röhögni...

Azért naplementés képem van:
Kép

Ildikó
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?