Sziasztok lányok!
Hű de sok mindent történt, mióta legutóbb benéztem!
Livi!
Nagyon szép a gyermeked, és ne aggódj, meglátod nincs miért, az uh-n nagyon könnyű 1-2 mm-eket tévedni (sajnos!) szerintem az orvos által végzett uh-n minden rendben lesz!
Gigi!
De jó hogy ismét otthon lehetsz!!!
Mi van veletek? Minden oké, ugye, hogy hazaengedtek? Vissza kell menned?
Próbálj relaxálni és nem gondolni a kórházra, szívd az otthoni levegőt!
Ákata!
Örülök, hogy két hétre kiengedtek, ezek szerint nagyjából rendeződött a helyzet! Ez jó hír! Nagyon vigyázz magatokra! Szerencsére most nincs őrült meleg, de vajon meddig?...
Egyébként én is észrevettem, hogy elkezdett picit vizesedni a lábfejem, (tegnapelőtt először), de nem volt brutális. Csak a papucsomat mikor levettem, észrevettem a pántok helyét. Szegény Párom azonnal aggódni kezdett, de mondtam neki, hogy jól vagyok, ez ellen nem sokat lehet tenni, de megnyugodott mikor mondtam hogy szerdán megkérdezem a védőnőt. Mondjuk aznap sokat mászkáltunk, meg tegnap is, ma nem voltunk sehol és ma nem vettem észre hogy puffadtabb lenne a lábam.
Na de a lényeg, hogy ti jól vagyok!
Sz_Kata!
Szegény, te lettél a soronkövetkező légkondi "áldozat"
Nagyon csalóka ez a fránya légkondi, bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig semmi hátrányát nem éreztem, pedig mi is ezerrel nyomatjuk a hideget a kocsiban (legalább ott!)... Arra ügyelek, hogy a hasamra ne irányuljon közvetlenül a hideg, hanem azért eloszlik a kocsiban. Pár perc után meg minimálisra állítjuk, amikor már elviselhető a hőmérséklet.
Hát mielőbbi jobbulást neked, szerintem ez azért hamar el fog múlni.
Az uh-hoz gratulálok, nagyon várom a képeket, hol is voltál, a Kleopátrában ha jól emlékszem?...
A rumlival ne törődj, pihenj amennyit csak tudsz, bár könnyen beszélek mert én ugyanezt élem át, állandóan csinálnék valamit, mindig találok tennivalót, de sokszor nincs hozzá energiám, és csak halogatom...
Pl. most babaruhát kéne vasalni, de annyira nem érzek erőt hozzá...
Lehet hogy csak holnap. Szerencsére a Párom sosem macerál ilyesmiért, vagy kaja miatt, már csak azért is mert imád (és tud!) főzni, bár mindig van itthon kaja, azt azért mindig megcsinálom, de néha nekiáll és meglep valamivel, csak azt veszem észre, hogy jön és hozza a tálcát... egy tündér...
Szalmarágás:
Voltunk tegnap bevásárolni a még hiányzó dolgokat. Most már tényleg minden megvan, már csak 1-2 apróság hiányzik, az sem babaholmi, hanem inkább nekem pl. hálóing, köntös... de ez még ráér. Voltunk a Mária nagykerben, köszi a tippet lányok, tényleg nagyon jó kis hely, ami a választékot illeti. A személyzet hozzáállása már más tészta...
olyan mogorva volt a pénztáros csaj, hogy már a nyelvemen volt, hogy megkérdezzem, elnézést, hová borulhatok, hogy itt vásárolhattunk?...
Közölte többek között, hogy 20 ezresből nem tud visszaadni, sőt így mondta: "ezzel nem tudok mit kezdeni", csak néztem rá döbbenten, és közöltem hogy én sem, mert nincs kisebb. Aztán (milyen érdekes!) pár perc múlva a kasszában matatva persze előkerült a visszajáró, naná hogy tudott visszaadni. Közben valaki be akart jönni az ajtón, és olyan furán nyílik, hogy be kell nyomni, aztán húzni. Ki is van ugyan írva, de az illető nem vette észre, és párszor meglökte az ajtót. Erre a csaj (miközben számolta az árukat), kiüvöltött neki olyan kocsmai stílusban, hogy "ki van írva, hogy nyomni, nem látja?" - egyszóval biztos bal lábbal kelt fel szegény...
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy megvettük a sterilizálót, 2080 Ft-ért, pont olyan mint az Avent-es 8000-ért.
Vettünk egy rugit is, bár nagy volt a választék, de az árak elég magasak voltak, én olcsóbbra számítottam. Majdnem 3000 Ft volt egy nagyon aranyos rugi, de még jó hogy megnéztem az árát... Végül egy 1600 Ft-osat vettünk. Meg apróságokat, lázmérőt, szopis melltartót, kiskádat, stb.
Aztán voltunk Csepelen légzésfigyelőért, (Álom Virág), már az is megvan. Beváltottuk a kismama csomagos kupont, így 10 % kedvezményt is kaptunk.
Voltunk a Corában, megvettük a mellszívót. Példátokból okulva én lepecsételtettem a garanciajegyet, bár a nőci le akart rázni, mondván hogy ez kézi mellszívó, erre nincs garancia, csak a blokk. De én mondtam hogy nyissa ki, mert rá van írva hogy a dobozban van garanciajegy. Kibontotta, volt, lepecsételte...
Néztük itt rugikat is, de nem volt nagy a választék kis méretekből, csak nagyobb gyerekre valók voltak, és nem is volt olyan olcsó... Lehet, hogy már elkapkodták a kis méreteket és akciósakat.
Hát ennyi dióhéjban a bevásárlás, most már nyugodt vagyok, hogy minden megvan...