Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A legfontosabb:
Tegnap beszéltem Ákatával, annyira vidám volt, már nagyon várja, hogy itthon legyen. LAkásfelújításuk a tetőfokára hágott, férje intéz-szervez-készít mindent. Le a kalappal előtte is. Picikkel minden rendben, szépen növögetnek, toxémiás eredményei jók de bármikor rosszabbodhat, és ha vérnyomija hirtelen felmegy, fél órán belül szülnie kell, ezért nem maradhat otthon. Bár abban reménykedik, hogy majd kap 1-2 nap szabit is a hétvégén kívül. Lába nagyon dagad, ezért a közös varrást már nem meri bevállalni. du./este felé jön, mindenkit puszil.

Boróka!

Vigyázz magatokra, ha mindenáron dolgoznod kell, kitartást!

Melinda!

babaszoba élőben is ilyen szép. Nekem is most kezdődött a pocakviszketés. Nincs valami jó kenőcsötök?
Tudom, mit felejtettem el megkérdezni a telefonban: a házassági évfordulót, de most már tájékozódtam.

Livi!
NAgyon szemléletes voltál melltartó ügyben, asszem mindenkit meggyőztél.

Sterilizáló:

Én asszem egyenlőre nem veszek, csak ha valalmihez akciósan árulják majd.
Még mindig hiányzik szinte minden, azt tervezem, hogy 1, max. 2 helyen veszem meg egyszerre a dolgokat.

Doki-téma:
tegnap voltam helyettesítőnél, 2 óra sorbanállás, majd: -Minek jött? a 32.héten nem szokás uhozni, vizsgálni! -A dokim mondta, bocs hogy zavarom. Férjem bent lehet? -Attól függ, mit vizsgálunk, lehet hogy semmit. PAnasza van? - hát, alvás utáni méhösszehúzódás, még a vádlim is begörcsöl...
-NA jó. Ezek után sokkal alaposabban, mint a saját dokim, kívül-belül, adatokkal elhalmozva nagy keggyel megvizsgált. Persze a súlyát-hosszát a kis korongja alapján számította, nem a felvétel alapján. Persze juttit nem kapott. Lényeg, minden rendben van.

Ti mikor mentek utolsó uhra, vérvételre (betöltött hét alapján), ctg-t mikor kezditek?

erika
piciri

Piciri!
Már többször is írtam neked és nem reagáltál, csak nem haragszol? Ki volt a helyettesítő doki? A ctg-t a Jánosba a 36.héten kezdik álltalában.
baboka

Bujka!

Nagyon édes a szoba! Egy szava se lehet a kölöknek. de miért van már most olyan lent a matraca, így akarsz lefogyni? :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Piciri!
Bocsi most néztem a privit, már írtam is.
A sterilizálóhoz csak annyit, hogy én csak folyadékot vettem és bevált, meg kifőzögettem a dolgokat. Persze most lehet nem lessz erre időm és majd én is beruházok egyre. Örülök, hogy Ákata jobban van és kitartást neki!!!!
baboka

Sziasztok!

Macifülkének megy a drukk, tényleg, ő hanyadik hétben jár???

Manó, ezzel a babona dologgal nem nagyon értek egyet, az ok, hogy kb a 24-28. hétig nem veszel meg mindent, sőt, akár semmit, de 9 hónapos nagy hassal azért sokkal nehezebb lavírozni az üzletekben, mint korábban. Babával meg képtelenség. Nem akarok okoskodni, ne érts félre!!! :lol: Csak szerintem iszonyat nehéz lenne egy újszülöttel járni az üzleteket, nem is tudom, hogyan gondolják ezt :lol: a papára pedig nem szeretném rábízni ezeket a vásárlásokat.
Ajánlanám Neked a Babyfun diszkontot, mindent felszerelést itt vettem meg, Csalogány utca. Rugikat meg a nagy hiperekben érdemes nézni, mostanában nagy leárazások vannak.

http://babyfun.fw.hu/

Apasági - Egyre inkább dühítő, amit itt művelnek az önkormányzatok, ez az egész közigazgatás egy kalap sz@r. Hiába az új törvény, az emberek ugyanazok, akik 30 éve is ott ültek. (most mondjuk kirúgnak majd megint pár ezret, nem fog értük megszakadni a szívem.)
Gondoljatok bele, honnan tudhatná biztosra az ember, hogy hol fog szülni??? És ha történetesen Debrecenben vagy Sülysápon indul meg a szülés, vagy ne adj Isten a mentő az ügyeletes kórházba visz minket, akkor mi lesz az anyakönyvezéssel? Ez tök logikátlan.

Bujka, visszavettem a tempóból, tegnap azért húzós volt. Ma csak lájtos felmosás, ebéd Anyunál, unokatesómék is ott lesznek, szóval pihi :lol: (Tegnap 7 előtt 10 perccel átszakadt a fürdőszoba fala, két csempe leesett, azt hittem megüt a guta :lol: )
A gyerekszobátok pedig nagyon szép!!! :lol: Látszik rajta, hogy szeretettel csináltátok, ez valahogy átjön a képen is :)

Erika, ez a doki egy nagy bunkó: jól tetted, hogy nem adtál neki pénzt, már csak az kellett volna. Az utsó mindent eldöntő UH a 37-38. héten lesz, akkor megnézik, hogy faros-e még, mekkora, stb stb. Jövő héttől (34-35. hét) indul a CTG. De máshol csak később kezdik, de nem bánom, hogy nálunk ez a szokás :lol: Vérvétel lesz még valami, de nem tudom, mikor.

ÁKatát felhívom én is, örülök, hogy jó a kedve és jól viseli a kórházat!

Puszi Nektek,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Bujka!
Irigyellek a gyerekszoba miatt, nagyon szép lett. Én nem is tudom én mikor fogok ott tartani, mert még mindíg a lakáscserével bajlódunk.

Az önkormányzatról annyit, hogy én is voltam bent a lakáscsere miatt és a nő tök bunkon annyit mondott, hogy keressek egy csere partnert és adjam utána be a papírokat,aztán majd 1 hónap alatt eldöntik ,hogy jó vagy nem. Persze nem hagytam ennyibe felhívtam a lakáskezelőt és egy hölgy nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy írjak egy levelet a polgármesternek és ők biztosítanak egy nagyobb lakást csereként, mert hogy ilyen létezik. Most már megírtam a levelet ma viszem be aztán kérnem kell egy időpontot a polgármestertől és személyesen is elmondom a nyavalyámat ,így működik a dolog állítólag. Ha minden jól megy azt mondta a nőci akkor lehet,hogy szeptemberre sikerülhet a dolog. Nagypn bízom benne. Ennyit a segítőkész önkormányzati dolgoról.
baboka

Sziasztok!

Most voltam a védőnéninél, 6,5 kilónál tarok és megdícsért :lol: Szerintem lesz az még a duplája is... De meglátjuk. Igazából nem érdekel, majd lemegy, mint azelőtt. Legalábbis remélem :shock:

Siba: Köszi Bencus nevében is a dicséretet :D Átadtam neki.

Macifülke: Jó lenne, ha még maradna egy pindurkát a fiúcska, de ne aggódj, nem lesz gond. Millió drukk és puszi megy Nektek!!!

Gigivel mi van???

Ákata: Jó, hoyg jobban vagytok, Nektek is folyamatosan küldjük az energiákat :lol: Úgy látszik nem hiába.

Bujka: Jujjj, de szép szobácska!!! Én tuti tök jól érezném magam ott :lol: Nekünk egyelőre nem lesz külön szoba, de egy kis sarkot azért mi is csinálunk neki és így legalább van indok a párom felé, hogy miért van velem a bébi :lol:

LÁNYOK!!! Van esetleg köztetek vállalkozó szellemű, aki ráérne egy "Fókuszbeli" forgatáshoz??? Igazából 2-3 pocakos kellene. A témát majd elmesélem priviben, a forgatás pedig valószínűleg jövó héten lenne.

Előre is köszi!!!

Puszi Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
jadey

hello!

...ha valaki mégis a kifőzés mellett dönt!:

"A vízkő ( mészkő) lerakódás megelőzésére 1 kiskanál citromsavat (gyógyszertárban kapható) vagy 1 evőkanál citromlevet (közértben kapható) javasolt a vízhez hozzátenni. Citromsav használata nélkül kifőzés után a az eszközön vízkő, mészkő rakódik le, ami fehér porszerű anyag, amitől az eszköz érdes tapintatú és csúnya lesz, de fertőtlenített.
Mindez javarészt megelőzhető a citromsav használatával, ezért feltétlenül javasolt a használata."

Livi

bali78

Piciri,

a Sote I-en a 35. hettol van CTG (hetente 1x), majd a 38. hettol hetente 2x, tulhordas eseten 40. het utan pedig naponta. Utolso uh a 38. heten esedekes, utolso vervetel 37.-38. heten. Gondolom ez nagyjabol mindenhol ugyanigy kell hogy legyen.

Viola
fj35

óóó, megint vérvételre kell menni? :cry: :cry: :cry:

Livi

bali78

Üdv Mindenkinek!

Gyorsan írok csak pár sort, hogy tudjátok nem vesztem el, csak elköltöztünk és az új otthonunkban nem hogy internet, de még számítógép sincs, nagyon sajnálom, mert most is nagy szükségem lenne a társaságotokra. Iszonyúan unatkozom néha, mert már nem egyszerű jönni menni, így marad az otthon ülés és jó lenne veletek dumálni.
Olvastam, hogy Kata már kórházban van, megindul akkor lassan a kis jövevények áradata, biztos az is nagyon izgi lesz, amikor folyamatosan érkeznek majd a hírek a születésekről.
Azért amint tudok jövök majd, csak annyira tohonya vagyok a nagy melegben még kocsiba is ülni, hogy eljöjjek ide a régi otthonunkba.
Ja, egyébként én is vizes vagyok nagyon, a lábfejem a bokám és a kezemen az ujjaim, valamint most már a kézfejem is borzalmas, de azt mondta a doki, hogy ez még normális, hát nem tudom.....
Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra, már a célegyenesben vagyunk!

KépKép
manka22

Sziasztok!

A Suttogót én is nemrég kaptam ajándékba, de még nem volt időm belenézni, viszont megnyugtató, hogy hasznosítható lesz a jövőben.
Macifülkének és a többieknek pedig drukkolok, hogy időben és ne nagyon idő előtt jöjjön a baba. Esetleg, ha mégis úgy alakul, akkor mindenki egészséges legyen.

Hettie!
Nekem amikor keményedik a pocim (most már naponta 6-8 alkalommal), akkor egy kicsit megfeszül és húzódik, de szerencsére nem fájdalmas, csak kellemetlen érzés.

Bujka!
Anno még én írtam, hogy nagyon viszketett a pocim és apró pöttyök jelentek meg rajta. Erre a védőnőtől kaptam olyan mosakodókrém receptet, amit a babáknak szoktak felírni és elkezdtem használni egy teljesen natúr gyógyszertári testápolót (amit ott kevernek ki színezék és illatanyag nélkül) a pocira. Kb. 3 nap múlva már egyáltalán nem viszketett és csak 1-2 pötty jelenik meg néha. Tehát én ezeknek a használatát tudom ajánlani.
Nagyon szép lett a babaszoba is. Egy kicsit irigykedem, mert nálunk még elég nagy a káosz és csak augusztusban állunk neki bevásárolni a bútorokat és berendezni a kis szobát. Addig még ott alszunk a franciaágyon. Utána a fél nappalinkat el fogja foglalni eme fekvő alkalmatosság :cry: Hát, baráti és családi összejöveteleket egy darabig nem fogunk szervezni, mert csak a földön lesz hely (esetleg a plafonon) :lol:

Gesztenye
gesztenye78

Sziasztok!

Bali78:
Ugylátom napra pontossan egyszerre vagyunk kiirva majd együtt ájuldozunk a vérvételnél is..nekem sem szimpi,ezt nem mondta senki hogy mégegy vár még rám.. :(

Holnap azt hiszem adok a kiloimnak :D 3 szülinap egyszerre..3 torta nyamm nyamm..
Vendég

Gesztenye78:
Az én hasamon is lettek kis pöttyök bár én azt hittem azok a melegtöl jöttek elö..Akkor mégsem?
Vendég

Na hali lányok, eljött a búcsúm ideje :cry:
Most már nem tudok jönni naponta, de ígérem majd bekukkantok néha.
Utolsó napon a melóhelyen, azért sajnálom egy picit, de jobban titeket hogy nem tudok írni.
Szerintem én megyek a babanetes talira 29.-én majd Gesztenyét zaklatnám ez ügyben.
Millió puszi nektek lányok, és szép babavárást kívánok mindenkinek.
Puszi : Betti & Kitti baba (még bentről) :D
bettus79

sziasztok Lányok,

Két napja dögrováson vagyok. Figyeljetek oda nagyon a légkondira!!!
Én 40 fokban beszálltam az autóba és max erővel elkezdtem magamra fújni a hideg levegőt. Az eredmény: felső légúti gyulladás, a keményebbik fajtából. Két napja nem túlzás, megállás nélkül köhögök, és két napja nem aludtam :( Tegnap még ügyeletreis bementünk mert olyan erős rohamaim vannak, hogy a köhögésből egyszer csak hányás lesz :cry: Szóval, ma is reggel ötig a klotyó mellett ültem és köhögtem meg hánytam felváltva, vagy inkább egyszerre. (de elsőnek még az ágyunkat hánytam össze, mert nem gondoltam hogy ilyen van :? )
Persze, nincs rá gyógyszer, legalábbis kismamáknak nincs. Marad a tea. De már nagyon kész vagyok, totál kimerült és nagyon jó lenne már aludni végre, mert ez a legrosszabb benne, hogy így aludni nem lehet. Szegény babókám, nem tudom neki milyen lehet most :cry:

Azért tegnap elmentem a 4D UH-ra, bár a sok köhögéstől, sokszor elmosódott a kép. Na meg Peti is beintett és mindig elfordult. De azért elkaptunk egy egy pillanatot. Sokat csücsörített a szájával, nyújtogatta a nyelvét, nyitogatta a szemét és tömködte az ökleit a szájába. És egyszer úgy tűnt, mintha vigyorogna. Olyan, mint egy kis kövér Buddha, nagyon édes, majd megpróbálok feltenni képet, csak DVD-ről lementeni nehéz

Livi,
Én is rágom ám a szalmát, illetve csak rágnám, mert mi még az építkezés közepén vagyunk. Az ágyban fekve csak még joban elkeserít, hogy kosz és káosz meg faforgács és rumli meg szétszórt csavarhúzók, szerszámok vannak mindenütt, és most még arra sincs erőm, hogy kicsit összepakoljak. A férjem meg megkérdezi hogy mit eszünk, na ettől felment bennem végleg a pumpa!! Alig élek, ő meg nem tud magának összedobni valamit :evil:
Annyira jó lenne, ha már csillogna-villogna a felújított kégli, sokkal nyugodtabban várnám a kis Petit....

Bocsi a panaszáradatért, vigyázzatok magatokra,

Kata
sz_kata

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a babaszoba dícséretét! :D Higyjétek el, Mindenkinek a sajátja lesz a legszebb, ahogy a Babója is és ez így van rendjén! :D

Kata!
VÁRUNK ÁM NAGYON!!! :D SIESS!!! :D :D :D

Erika!
Kata nekem is totál jókedvűnek tűnt az sms-éből, de jó, hogy Te is megerősíted! Pláne, hogy beszéltél Vele. :D
Sajnálom, hogy a szabunk-varrunk-kacagunk szakkörünk hamvában holt :( De ettől függetlenül jövő héten én szívesen látlak vagy varrófelszereléssel, vagy anélkül, mindegy! :D
A viszketésre most arcra használható hűsítő sprayt fújok, hátha a meleg miatt van elsősorban. Ez egy vékony rétegben vizet fúj rá, és jól lehűsíti. Eddig jó. Én csak este krémezem DM-es pocakkrémmel, de napközben nincs nagy kedvem rákenni, mert így is ragadok-tapadok... Te is esetleg próbáld valahogy hűsíteni, hátha csak a meleg.
Igaz, hogy telefonban már mondtam tegnap, de hátha másnak is hasznos lehet: utolsó vérvétel jövő hét szerda (36. héten), utolsó uh rákövetkező kedd (37. héten), következő orvosi vizsgálat jövő csütörtök (36. hét :arrow: hú, pedig akkor nem is kéne :wink: Na mindegy :lol: ), ctg 37. héttől hetente egyszer.

Bali!
Az ágyikó, ami a képen van Marcié :wink: Egyébként elképzelheted, hogy a nagy hasammal milyen élmény Marcit belehelyezni (utolsó 5 centit már pottyan :roll: ), viszont kivételnél szerencsére áll...
Benié még nincs összerakva, sőt nem is rögtön a szobába kerül, hanem a mi hálónkban lesz pár hónapont keresztül.
Köszi, ezt a citromos infot. Igazság szerint a mikrós sterilizálóm is bevízkövesedett és persze a sterilizált cuccokra is rárakódott egy kis vízkő (épp tegnap kapirgáltam róluk). A sterilizálót én mindig egy jó nagy adag ecettel nyomtam be a mikróba, hogy letisztítsam, de ezzel a citrommal két legyet ütök egy csapásra! :D Köszi!!!

Krisszi!
Macifülke most tapossa a 31. hetét, vasárnap tölti majd be. Drukkot majd továbbítom, köszönöm a nevében is.
Pihi - oké! :wink:
Átszakadt a fürdőszoba fal???!!! :shock: A gyerekszobából sikerült valakinek átkéredzkednie?
A gyerekszobát én is szeretem, valahogy olyan kis kellemes ott lenni, még ha Marci egy pillanat alatt szétpakolja is az egészet :lol:

Jadey!
Én is megdícsérlek, a 6,5 kiló tényleg jó! :D És nem feltétlenül lesz a duplája! Én most a vége felé, egészen jól tartom magam, de biztos, hogy a meleg is közrejátszik, mert az étvágyam nem az igazi (bár tegnap egymás után benyomtam két párizsis zsömlét :oops: ). De ha fel is jönne, majd lemegy!
Bocsi, de én inkább nem vállalom a lufi, felpüffedt, barnafoltos fejemet a tévében. Én már ilyen hiú vagyok! :oops: De tök jó lenne, ha a csajszik közül valaki bevállalná és megnézhetném Őket a tv-ben! Téged filmezhetnek? Te nem vállalod be? :wink:

Manka!
Gratula az új otthonhoz! :D Kár, hogy nincs net :( Babaszoba készen van, hogy ennyire unatkozol? Nincs valami tennivaló a babacuccok körül? Olvasgass, az engem nagyon kikapocsol. De persze nem mindenkit. Bocsi, de én úgy szeretnék unatkozni egy kicsit helyetted. Átküldöm Marcit és Ő biztos nem hagy egy pillanatig sem nyugton :lol: :wink:

Gesztenye!
Köszönöm a viszketés elleni tanácsokat! Nekem is vannak ilyen pötyik rajta (melegkiütés?). Már az én fejemben is megfordult, hogy az illatosított miegymások is betehetnek, pláne a meleg. Marcitól lehet, hogy csenek majd mosakodókrémet és egy kis testápolót. Csak nem fogja zokon venni :wink: Köszi! Ja, még Erikának írtam, hogy archűsítő sprayvel fújkálom most és valamivel jobb.

Tina!
Lehet, hogy a meleg is okozhatja ezeket a pötyiket. Én sem tudom, hogy mi ez igazán. De nem csoda, hisz ragadunk-tapadunk napok óta... Én fújkálom, meg valszeg kipróbálom, amit Gesztenye írt (gyógyszertári cuccokat).
3 szülinapi torta?! :shock: Egy felet igazán küldhetnél felénk is :lol: Kit fogtok ünnepelni? De mintha az egyikük Merci lenne, nem?!

Bettus!
Jó pihenést otthon!!! Vigyázz magatokra! És várunk! Remélem többször be tudsz majd kukkantani! Puszi és növeszd Te is szépen a pocakodat!!! :D :D :D

Jól "felizgattatok" ezzel a Suttogós könyvvel. De én azt hiszem a második részét fogom megvenni, ami a nagyobbacska gyerekekről szól, most valahogy Marci "idomításához" jobban elfogadnék okos tanácsokat. Benivel valahogy csak el leszek :wink:

Pusz Mindenkinek: Melinda (35+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sz_Kata!

Jaj, Te szegény! Jobbulást!!! Én ilyen köhögök-hányok "előadást" először és remélhetőleg utoljára Marcimtól láttam, de még nézni is szörnyű, nem hogy végigcsinálni.
A klimával sajnos én tudom,hogy vigyázni kell, mert párszor én is megjártam, de nem ilyen durván. Mégegyszer jobbulást Neked!!!
Petiről várjuk a képeket! Édes lehet a kis Budha :D

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Boróka1973:irtam Neked privát üzit,nem tudom nézted e,ha tudsz irj választ rá,köszi.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok, Lányok!

Újra itt! :lol: :lol: :lol:
És úgy néz ki, hogy csak két hét múlva kell visszamennem, mert jók a laborjaim! Férjem persze vigyáz rám, meg mennem kell vnyomást méretni, meg szedni a bogyókat...
Nem tudok sokat írni, mert ülve olvastam vissza az utóbbi napok termését, és attól olyan a bokám, mint egy kapásnak, és le kell feküdnöm.

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!
Sz_Katának jobbulást ezerrel - vigyázz magatokra!
Melinda, mi ez a sokat emlegetett corás Avent-akció?
Napraforgó, remélem, maradhattál itthon, és nem kellett ismét kórházba menned... Írj majd!
Piciri, ha itthon maradhatok (és kicsit hűl az idő), összehozhatjuk a varrótanfolyamot...
Macifülkével beszéltem a minap, azt mondta, lehet, átszállítják a klinikára (vagy az I-esre vagy oda, ahol én voltam). Sajnos tovább nyílt :cry: Ez még a hét közepén volt, lehet, azóta van frissebb és jobb infótok róla.
Krisszi, sikerült bejutnod a dokidhoz?
CTG: SOTE II-n betöltött 34. héttől fogva heti egyszer, 36.-tól kétszer nézik. Bentfekvőknek gyakrabban. (Szívhanghallgatás pedig reggel-este volt a 20. héttől.)

Szüléspénz: az egyik lány a klinikán a profnál szül 60 ezerért. Császár drágább, ikres szülés drágább. Fogadott szülésznő 20 ezer. Ezt a bent fekvő lányok mondták.

A héten nagyon sok szülést láttam, és még egyszer csak azt tudom írni: arra készüljetek, hogy meglepetések is várhatnak rátok... Ezt abszolút nem elriasztásból mondom, hanem a rugalmasság miatt.

Majd még írok élményeimről. Puszi - Kata[/b]

ákata2

Sziasztok!

ÁKata - szia szia, végre itthon!!!! Bocs, hogy eltűntem, de nálunk őrület volt - majd elmesélem. :lol: Ezek szerint nálatok minden ok, jók a leletek, vérnyomi ok. Dokimhoz bejutottam, jövő héten már megyek is CTG-re. De jó, hogy csak két hét múlva kell visszamenned!!!! Akkor talizhatunk is egyet akár? :wink: Pont ezeket a számokat hallottam én is a szüléstarifákra vonatkozóan. rosszabbra számítottam.

SzKata - jobbulást!!! Nagyon rosszul hangzik, amit leírtál, tényleg pihizz sokat, remélem, a nehezén már túl is vagy! A baba miatt ne aggódj, jól el van szeparálva a pocakodban, ne félj :) Fel a fejjel, sz@rd le a kupit, majd rendet raksz később. vagy tán az Uradat is szelíden presszionálhatod ebbe az irányba :lol:
(Férjed reakciója, mintha az enyémet hallanám: egész nap takarítok, szaladgálok, estére hulla vagyok - erre megkérdezi, hogy miért nem raktam inkább rendet?! :evil: )

most húzok lefeküdni, mert a tervezett egésznapos pihiből 10 órás maratoni takarítás lett, a lábam-gerincem bedurrant teljesen. holnap meg ismét jön a fúróemberünk. :(

puszi Nektek!
Krisszi

krisszi

Szia Ákata!!!

Jujjjj de jó, hogy jobban vagytok!!! A végén még túlhordod a kiscsajszika :lol: Tényleg nagyon vigyázz maatokra, bár most mintha az időjárás is Nektek játszana, végre :D Jó, hogy újra itt vagy!!!

Bujka: Megértelek, hogy nem vállalod, bár szerintem jól nézel ki!!!Én nem vállalhatom, furcsa lenne, hogy riporterből riportalannyá avanzsálok :lol:

Csajszikm senki sem szeretne szerepelni!????

Puszi

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Kata!
Hurrá!!!!!!!!!!! Két hét!!!!!!!!!!!! :D :D :D Örülök, hogy jók a laborjaid és a vérnyomid is oké! Csak így tovább! Akkor tök jó lenne összehozni a tanfolyást is! A jövő hét közepéig egész normális időt mondanak maxi 25 fokkal, akkor talán Te is jobban bevállalod a dolgot! :wink:
A Cora-ban van az Avent mellszívó két 125 ml-es cumisüveggel és ajándékba egy VIA pohárral (amibe szintén lehet tejcsit fejni) 12.990 Ft-ért. Ha vevő vagy rá és nem mennétek a Cora-ba, a jelenlegi helyzetedben, akkor megveszem Nektek a jövő héten és majd rendezzük a piszkos anyagiakat :wink:
http://www.cora.hu/akciok/akciok_0704_0723.php A lakástextil megnevezésű oldalon találod.
Ja és én rendületlenül próbálok rugalmas lenni szülésügyileg :wink:

Krisszi!
Irgum-burgum! :evil: Nem erről volt szó, mármint a 10 órás takiról, hanem a pihenésről!!! Holnap tessék dirigálni a falátfúró mesternek és ennyi!

Jadey!
Na, erre gondoltam, hogy vannak-e szabályok, hogy mint "alkalmazott" szerepelhetsz-e egy riportfilmben. De nem :(

No megyek! Mindenkinek jó éjszakát és kellemesebb, hűvösebb hétvégét!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok lányok!

Nem rég jöttünk a 4D-ről, persze megint nem jó valami... :cry:

"Agykamra hátsó része jelenleg 9-10m kontroll jav. "
A normál érték felső határa 7-8mm... Vízfejűség nem kizárt........ :cry: :cry: :cry:
Tudtok valami tippet adni, hol olvashatnék utána?

Ő a drága! :)
Kép

Livi

bali78

livi:
Istenem de gyönyörü baba..ne idegeskedj nem kizárt az sem hogy 1-2 milit tévedett méréskor.Föleg ha nem is szakorvos készitette hanem szonográfus.
Nem lesz semi baj..
Vendég

Drága Bali!

Tényleg gyönyörű a bébid!!! Én gondolom, hogy most hogy érzed magad, biztosan nagyon rátok ijesztettek... De emlékszel, engem is riogattak közel 2 hónapig, hogy ciszták a koponyában, meg 2 köldökér... Aztán minden rendbejött.. Pontosabban benézték :evil:
Próbáljatok meg megnyugodni és beszélj a dokiddal. Valószínűleg elküld majd az Ies számúra genetikai tanácsadóhoz meg uh-ra. Ott tényleg profik vannak, nap mint nap többszáz problémás vagy csak annak tűnő esetet néznek és szűrnek ki. Szerintem ha gond lenne, az már hamarabb is megmutatkozott volna. Nagyon drukkolok Nektek, értesíts, hogy mi van.

Puszi

KépKép
Kép
jadey

Sziasztok!

Livi, de szép a babód! Mutattam is a páromnak, hogy milyen gyönyörű!
Ne idegeskedj, beszélj a dokiddal, menj el egy genetikus specialistához, mert azért ezek a mozizós ultrahangok nem hinném, hogy tizedmilliméteres pontossággal mérnek!!!
Ahogy Jadeynek is benézték, szerintem nálad is ez a helyzet, meglátod, minden ok lesz!!!
puszi
Krisszi

krisszi

Jaj, de aranyosak vagytok!!!!!!! :)

Az az igazság még meg sem néztük milyen szép, úgy összezavarodtunk... :( De valóban, most hogy mondjátok! :)
Így még jobban fáj szívem...

A lényeg: orvosom nincs, de a lenne sem hiszem, ogy Nyíregyházáról egészen a 1-es számú klinikáig küldene... Nincs, mit tenni, azt mondta a nő várni kell és a 32.heti uh kiválóan alkalmas lesz arra, hogy megnézzük változott-e.... Ettől többet most sok pénzért sem tudnak mondani...
De az még 3hét!!!!! :( Olyan fáradt a lelkem.......

Livi

bali78

Livi, írtam Neked privit, majd nézd meg.
puszi

krisszi

Krisszi!

Én is írtam, majd nézd meg! :)

Livi

bali78

Sziasztok!

Két hét kórház után újra itthon :lol: :lol: :lol:

Mi újság erre? Hogy vagytok?
Vendég

Kata!
Üdv itthon, varrásra várok!!!

Jadey!
Asszem, nem vállalnám, nem vagyok egy szereplős típus.

Livi!
Gyönyörű a baba! Szerintem az izgulásnál jobb, ha megnézeted szakorvossal, vagy legalább véleményt kérsz. Az az 1-2 mm nem tudjuk, mekkora hibaszázalékot enged meg. Nem lesz semmi baj!
Egyetértek Jadey-el, ha baj lenne, az már hamarabb kiderült volna.

Szkata!
Jobbulást!!! A légkonditól én is félek.
Mindenkinek köszi az uccsó uh, vérvétel, ctg idejét.

Erika
piciri

Sziasztok lányok!
Hű de sok mindent történt, mióta legutóbb benéztem!

Livi!
Nagyon szép a gyermeked, és ne aggódj, meglátod nincs miért, az uh-n nagyon könnyű 1-2 mm-eket tévedni (sajnos!) szerintem az orvos által végzett uh-n minden rendben lesz!

Gigi!
De jó hogy ismét otthon lehetsz!!! :lol: Mi van veletek? Minden oké, ugye, hogy hazaengedtek? Vissza kell menned?
Próbálj relaxálni és nem gondolni a kórházra, szívd az otthoni levegőt!

Ákata!
Örülök, hogy két hétre kiengedtek, ezek szerint nagyjából rendeződött a helyzet! Ez jó hír! Nagyon vigyázz magatokra! Szerencsére most nincs őrült meleg, de vajon meddig?... :?
Egyébként én is észrevettem, hogy elkezdett picit vizesedni a lábfejem, (tegnapelőtt először), de nem volt brutális. Csak a papucsomat mikor levettem, észrevettem a pántok helyét. Szegény Párom azonnal aggódni kezdett, de mondtam neki, hogy jól vagyok, ez ellen nem sokat lehet tenni, de megnyugodott mikor mondtam hogy szerdán megkérdezem a védőnőt. Mondjuk aznap sokat mászkáltunk, meg tegnap is, ma nem voltunk sehol és ma nem vettem észre hogy puffadtabb lenne a lábam.
Na de a lényeg, hogy ti jól vagyok!

Sz_Kata!
Szegény, te lettél a soronkövetkező légkondi "áldozat" :cry:
Nagyon csalóka ez a fránya légkondi, bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert eddig semmi hátrányát nem éreztem, pedig mi is ezerrel nyomatjuk a hideget a kocsiban (legalább ott!)... Arra ügyelek, hogy a hasamra ne irányuljon közvetlenül a hideg, hanem azért eloszlik a kocsiban. Pár perc után meg minimálisra állítjuk, amikor már elviselhető a hőmérséklet.
Hát mielőbbi jobbulást neked, szerintem ez azért hamar el fog múlni.
Az uh-hoz gratulálok, nagyon várom a képeket, hol is voltál, a Kleopátrában ha jól emlékszem?... :roll:
A rumlival ne törődj, pihenj amennyit csak tudsz, bár könnyen beszélek mert én ugyanezt élem át, állandóan csinálnék valamit, mindig találok tennivalót, de sokszor nincs hozzá energiám, és csak halogatom... :oops: Pl. most babaruhát kéne vasalni, de annyira nem érzek erőt hozzá... :oops: Lehet hogy csak holnap. Szerencsére a Párom sosem macerál ilyesmiért, vagy kaja miatt, már csak azért is mert imád (és tud!) főzni, bár mindig van itthon kaja, azt azért mindig megcsinálom, de néha nekiáll és meglep valamivel, csak azt veszem észre, hogy jön és hozza a tálcát... egy tündér...

Szalmarágás:
Voltunk tegnap bevásárolni a még hiányzó dolgokat. Most már tényleg minden megvan, már csak 1-2 apróság hiányzik, az sem babaholmi, hanem inkább nekem pl. hálóing, köntös... de ez még ráér. Voltunk a Mária nagykerben, köszi a tippet lányok, tényleg nagyon jó kis hely, ami a választékot illeti. A személyzet hozzáállása már más tészta... :? olyan mogorva volt a pénztáros csaj, hogy már a nyelvemen volt, hogy megkérdezzem, elnézést, hová borulhatok, hogy itt vásárolhattunk?... :evil: Közölte többek között, hogy 20 ezresből nem tud visszaadni, sőt így mondta: "ezzel nem tudok mit kezdeni", csak néztem rá döbbenten, és közöltem hogy én sem, mert nincs kisebb. Aztán (milyen érdekes!) pár perc múlva a kasszában matatva persze előkerült a visszajáró, naná hogy tudott visszaadni. Közben valaki be akart jönni az ajtón, és olyan furán nyílik, hogy be kell nyomni, aztán húzni. Ki is van ugyan írva, de az illető nem vette észre, és párszor meglökte az ajtót. Erre a csaj (miközben számolta az árukat), kiüvöltött neki olyan kocsmai stílusban, hogy "ki van írva, hogy nyomni, nem látja?" - egyszóval biztos bal lábbal kelt fel szegény...
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy megvettük a sterilizálót, 2080 Ft-ért, pont olyan mint az Avent-es 8000-ért. :wink:
Vettünk egy rugit is, bár nagy volt a választék, de az árak elég magasak voltak, én olcsóbbra számítottam. Majdnem 3000 Ft volt egy nagyon aranyos rugi, de még jó hogy megnéztem az árát... Végül egy 1600 Ft-osat vettünk. Meg apróságokat, lázmérőt, szopis melltartót, kiskádat, stb.
Aztán voltunk Csepelen légzésfigyelőért, (Álom Virág), már az is megvan. Beváltottuk a kismama csomagos kupont, így 10 % kedvezményt is kaptunk.
Voltunk a Corában, megvettük a mellszívót. Példátokból okulva én lepecsételtettem a garanciajegyet, bár a nőci le akart rázni, mondván hogy ez kézi mellszívó, erre nincs garancia, csak a blokk. De én mondtam hogy nyissa ki, mert rá van írva hogy a dobozban van garanciajegy. Kibontotta, volt, lepecsételte...
Néztük itt rugikat is, de nem volt nagy a választék kis méretekből, csak nagyobb gyerekre valók voltak, és nem is volt olyan olcsó... Lehet, hogy már elkapkodták a kis méreteket és akciósakat.
Hát ennyi dióhéjban a bevásárlás, most már nyugodt vagyok, hogy minden megvan...

Kép
mamy

Lányok, még valami, írtátok hogy lesz még vérvétel, az mikor esedékes? Mert azt tudom, hogy a CTG-t mindenhol máskor kezdik, nálunk a 36. héten lesz az első. De azt nem tudtam, hogy vérvétel is lesz. Ebből mit néznek meg? Ismét lesz alkalom paráztatni minket?... :evil: Vagy ez minek kell? Csak általános labor?
Még egy hülye kérdésem van... :oops: : mi a különbség a CTG és az NST között?..... :oops: :oops: :oops:

Kép
mamy

Livi, csak azt tudom irni, mint masoknak, hogy mivel a meres a szakteruletem, raadasul tudom hogyan mukodik egy uh gep, ezert EGY MERES, NEM MERES. Nem azt mondom, hogy biztos rossz, de ha nagyon parazol nezesd meg megegyszer. Raadasul mivel 1-2mm az elteres, igy nem is tartom lenyegesnek a dolgot. Viszont meg sosem hallottam errol a meresrol....ez valami uj? Az meg hogy rairjak valaminek a veszelye fennall, azzal nem kell foglalkozni. Vagy Mo-n is lesz osszvissz 1 UH, vagypedig minden papiron rajta lesz, hogy ennek es ennek a veszelye fannall(50x). Pontosan azert, mert ha kifizetsz egy csomo penzt privat uh-ra es nem szurik ki a hibat, marha nagy penzeket kerhetsz karteritesnek...
Amugy tenyleg gyonyoru a kicsi, nezd meg az arcat, elkepzelhetetlen, hogy vizfeju lenne!

Nalunk ctg a 36. hettol van hetente, a kiiras napjatol naponta. A 36. heten verkep, vizelet. De nem terheleses, csak sima cukor. A 38. heten van az utcso uh.

Ggi, Akata jo hogy ujra szabadlabon, de tessek vigyazni!

Szkata, jobbulast.

csengo
Vendég

Mamy
NST= az a vizsgálat, mikor nyugalomban nézik a baba szívhangját és a méhtevékenységet...
CTG= az meg a műszer... (mint EKG, EEG... stb)

Akkor kell visszamenni, ikor Peti kikivánkozik :wink: egyébként itthoni lájtos élet...

Nálunk is megvan már minden...
Mi nem vettünk se légzésfigyelőt, se sterilizálót ... ezeket én teljesen feleslegesnek tartom...

Vérvétel: vérképet néznek, meg ilyeneket... hogy nem vagy-e nagyon vérszegény, vashiányos...
Vendég

Sziasztok!

Livi :)

Gigi - Isten hozott! De jó, ezek szerint minden ok, annyira örülök!!!

Mamy- rá se ránts a Mária nagykerben történtekre, lényeg, hogy jó áron bevásároltatok és minden megvan. ügyi vagy!!! :)

Légkondi - lányok, lányok, még "alapállapotban" is vigyázni kell vele, nemhogy állapotosan. :lol: amilyen kellemes, olyan rohadt veszélyes is tud lenn, nekünk meg ilyenkor alapban gyengébb az immunrendszerünk. Jobbulást!

Képzeljétek, véget ért a -babaszoba festés- fúrás-lakásutolsósimítások - takarítás kálváriám. Nagyjából minden kész :) , 3 napja folyamatosan takarítok, rámolok, mindezt úgy, hogy tegnap éjszaka semmit sem aludtam.
(vesztemre pont belefutottam egy riportfilmbe ami arról szólt, hogy egy 2,5 éves kislányt hogyan kínoztak halálra a "szülei" hónapokon keresztül. annyira felzaklatott, hogy egész éjszaka fent voltam, remélem, senki sem látta a filmet!!!
Bár belőlem is jogász lesz, de ilyenkor arra gondolok, hogy megb...hatják a "jogállamukat" meg a demokráciájukat, a helyi gyámügy ölbe tett kézzel nézte az egészet, a szomszédokkal együtt. Annyira szemét és igazságtalan az élet.)

Na, valami derűsebb gondolattal is zárhatnám, mondjuk azzal, hogy tegnap a kutyáimat be kellett zárnunk a kennelbe - soha nem zárjuk be őket, de most idegenek jöttek látogatóba - és képzeljétek, hogy a macska szolidaritásból bemászott hozzájuk és ott dekkolt velük egészen a fogság végéig. :lol:

pusz,
Krisszi

krisszi

Livi :)

Siba, lefotóztam Ricsi járgányát, a színei kicsit élénkebbek a valóságban. Ez Peg Perego Pramette, de a Chicconak is van hasonló többfunkciósa, az is nagyon tetszett, de azért ezt vettük, mert ennek isofixes a hordozója és tényleg ultrakönnyű kocsi szuperjó rugózással.

(Ma két felmosás között körbe-körbe tologattam a lakásban :lol: biztosan nem néztek tök hülyének)

pusz,
Krisszi

Kép

krisszi

Gigi!
Köszi a leírást az NST/CTG-ről. Ezek szerint a kettő ugyanaz. :roll: Már nagyon várom egyébként, hogy 20 percig hallgathassam a Pindurkám szívdobogását! :lol:
Szorítok neked is, hogy Peti csak a megfelelő időben akarjon kibújni, mint ahogy Ákatának és Macifülkének is sok-sok drukk!!!

Kép
mamy

Szia Lányok!

Amint olvasom, mindenki jól van és a korház látogatók is hazaértek!
Örömmel közlöm, hogy nekem sem kellett bentmaradnom, de azért a szigorú fekvés még fent áll! Azt mindenképpen be kell tartanom.
Már csak Macifülkéről kellene valami jó hírt kapni.......

Lívi!
Csodálatos a babócád és én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, ne izgulj nem lesz itt semmi baj!

Mamy, Krisszi!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már így startra készen álltok a babakelengyével.

Nekem minden olyan lassan alakul, de azért a legfontosabbak már megvannak.

Ákata!

Merre vagy? Egész nap nem is jelentkeztél! Vagy mindenki a szabadban van, mert most egy kicsit elviselhetőbb?

Melinda!
Nagyon szép a babaszobád!
Te már aztán végleg készenállsz a nagy napra!

Sz-katának jobbulást és mostantól kerülje a klímát, az tényleg nem igazán egészséges!

Akit nem tudtam személyesen megszólítani attól elnézést kérek, de ennyit tudtam hírtelen megjegyezni! Hiába, tyúk agyam lett! De ez a terhességgel állítólag majd megszűnik!
:lol:

KépKép
napraforgo13

Napraforgó!
De jó, hogy neked sem kellett benntmaradnod a kórházban! Hát tessék csak pihengélni, és élvezni hogy nincs dögletes hőség... :wink:
Bocs, nem emlékszem hogy írtad-e már korábban, hogy tudod-e már a babócák nemét?... Ha igen, akkor elnézést, nekem is tyúk agyam lett, és mostanában vettem észre, hogy erősen kétbalkéz is vagyok már... (mindent leejtek, összetörök, lehajolni meg olyan nehéz)... :cry:

Kép
mamy

Sziasztok lányok!

A tékozlóknak üdv újra itthon! Ne emberkedjetek, csak csendben, nyugodtan rágjátok a szalmát! :D

Azt hiszem én vagyok az egyetlen ember a világon, akinek ha azt mondják, nyugodjon meg, megnyugszik. :D
Viccet félretéve, nagyon sokat jelent, hogy olvasom a sok bíztatást! Köszönöm!!!! :) :)
Aggódom, de próbálok mazsolzáni a hozzászólásokból és bíztatni magam valamelyik lehetőséggel... Viszont szerintem nem nagyon tudott volna amarabb kiderülni a probléma, mert utoljára 18. éten voltunk uh. Én sem tudtam, hogy ilyet is mérnek, de a nő azt mondta, hogy csak akkor jegyzik fel az adatot, ha gond van vele. A párom nagyon büszke, hogy azt mondtátok szép fiú! :D ...de még mindig nem találtunk nevet... Jöhetnek a javaslatok: vezetéknév: Kiss.....

Puszi

Livi

bali78

Krisszi!!!!
Remélem itt vagy!! Az lenne a kérdésünk, h a gyönyörű babakocsitok ugye mózeskosaras? Mi is ezt néztük, mert isofixes az autónk.
Kedves Lányok,
Nemsokára bekapcsolódom. PUszi,
Rolex
rolex

Mamy!

Nem, még nem írtam a babócáim nemét, mivel én sem tudom!
Nem akartam tudni, mert meglepetést szeretnék. Nem volt könnyű kibírni, de most már nincs sok hátra és kiderül! :wink: :lol:

ÁÁÁÁÁÁKATA!!!!!!

Nem tudjátok mi van vele? Ő azért nem szokott egy teljes napot kihagyni, főleg ha itthon van! :shock:

KépKép
napraforgo13

Lányok!
Üdvözlök mindenkit, aki a kórházból hazajött és otthon pihenhet.
Nagyon vigyázzatok magatokra és sok fekvés és pihenés, csak semmi ugra-bugra!!!!
Napraforgó
De jó, hogy te így kibirod azt, hogy ne kérdezd meg milyen neműek a babák, irigyellek érte. Én azt hiszem nem fogom kibírni, mert a férjecském nagyon kíváncsi.

Most talán mindenkinek könnyebb lesz, mert jött egy kis hűvösebb szellő és így talán könnyebb elviselni ezt a meleget. Hurrá!!! :lol:
baboka

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!!

Klassz, hogy végre mindenki otthon lehet!!! Remélem ez így is lesz a 40. hétig :lol:

Bocsi, Macifülke még bent van... Nem felejtettem el, csak annyira jó lenne, ha ő is kihúzná még egy kicsit...

Bujka: Tényleg, lesz szülés táblánk is? Ki mikor, menyivel szült, stb...Olyan izgi!!! Légyszi a következő alkalommal a Jázmin nevet majd hagyd ki, ráér, de Bencusnak annyira "meghatározó" a fütyije, hogy ő már csak fiú lehet. :lol: :lol: Köszike!!!

Végre egy kicsit enyhült az idő. Már majdnem tudtam aludni éjjel, csak 6x voltam kint pisilni. Aztán meg a hülye szomszédunk kutyája ugatott fel 8kor. :twisted: Mindegy, majd jól visszaadjuk nekik bababőgicséléssel :lol:

Ma megyünk a Röniékhez, olyan édes volt, hogy meghívott grillezni, nyami-nyami.

Szép napot Mindenkinek

KépKép
Kép
jadey

Most Jade szeretett volna Nektek írni, annyira cuki, hogyí megzabálom!!!
Íme:

Sziasztok én a Krisztinek vagyok a lánya és a tesom a Bence

anyu sokszor szokott rólatok beszélni és én asztszoktam mondani hogy dejoneked hogy te beszélsz itt a barátaiddal.

puszilok mindenkit jovolt hogy irhatam 8)

Jade

KépKép
Kép
jadey

"apró" hibákkal, de hát még elsős a kis Hercegnőm és ez volt az első próbálkozása számítógéppel :lol:

KépKép
Kép
jadey

sziasztok lányok!

Hát lezajlott nálunk is a szülinapi zsur összevetve 3.Bujka:Igen a lányom volt az egyik ünnepelt a hugom a másik,párom a harmadik.Sajnos végig kellett kostolnom az összes tortát :D . Utánna irány a vidámpark.

Páromnak nagyon tetszett a tortája Kép

jadey:
A lányod egy pár év mulva felülmulja a számitőgépes tudásod.Az én kislányom már saját weboldalt szerkeszt sajna én meg azt sem tudom mi fán terem :D
Vendég

Sziasztok!

Csengő, milyen méréssel foglalkozol? általában műszaki területen vagy az egészségügyben? Tök igazad van, egy mérés nem mérés!

Gigaboszi, lfigyelő - örülj neki, hogy nem történt a környezetedben olyan, ami miatt hasznosnak tartanád :) Én nem vagyok ilyen szerencsés :(

Szia Jade, nagyon ari vagy, hogy írtál nekünk! Jó nyarat kívánok Neked és tök jó, hogy nemsokára megszületik a kistesód, puszi! :)

Rolex, most olvaslak, szóval ennek a sportrésze alakítható mózessé, tehát nem külön lecsatolható mózeskosár van hozzá. Tehát úgy képzeld el, hogy a vázra rögzítettek egy sportrészt, amit ha átállítasz, akkor kijön egy rendes mélykocsi. A mózest amúgy nem szabad -elvileg- autóba rögzíteni, de már találkoztam olyannal, amit úgy hirdetnek, hogy autóba rögzíthető. Jól értettem, amit kérdeztél? :lol: kicsit furcsán fog az agyam mostanában...
A peg perego honlapján találsz képeket még: www.pegperego.com, asszem itt minden paraméter le van írva. (mondtam már többx, hogy a Chicco-ba is szerelmes voltam, és rengeteget filóztam, melyiket vegyük. Aztán valahogy úgy számoltuk, hogy ennek jobb az ár-érték aránya, a chicco hordozóját - felár nélkül - csak övvel tudod bekötni, ezt pedig a vízszintjelzővel felszerelt talpra tudod rátenni. A chicco ilyen változata 40 forinttal drágább, azért az már lényeges különbség. kitelik belőle egy háromkerekű sportkocsi :lol: pedig a chicconak az a denim színűje valami brutál jól néz ki :lol: ) remélem, nem voltam túl zagyva, de olyan boldog vagyok, hogy mindennel elkészültünk, nagyon nyomasztott a kupi. :lol:

Jaj, voltunk ma délelőtt a Mária nagykerben, már előre felvérteztem magam a bunkóságra és ahogy az lenni szokott, ennek pont az ellenkezője történt: tök normális volt minden eladócsaj - biztos tegnap este megkapták a napi betevőt :lol:
vettem egy n szexi szoptatós melltartót 1600 pénzért, meg eldobható bugyit 400-ért és persze a joggal népszerű mikrós sterilizátort sem hagytam ki :lol:

Lányok, papír WC ülőkét hol lehet kapni??? A kórházba kell, tudjátok...

puszi,
Krisszi

krisszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?