Sziasztok!
Nárcisz!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok de így utólag.
És szerintem is tuti,h. a drága kis Moszatkákat érzed. Tényleg elvileg a jövő heti UH-n már talán a nemüket is megtudod. Elárulod majd nekünk? És ugye raksz majd fel róla képeket?
Mindenképp rakok majd nektek fel sok-sok képet az esküvőről. Lassan elkezdek örülni is neki.
Én is én is szeretném látni a videót. Nem tudod hol lehet a régi szülőszobás videókat megnézni?
Anikó!
Hol találom a Kaális topicot? Meg szeretném én is nézni a 3-as ikreket. Add át üdvözletemet Katinak! És neked is nagyon köszönök Mindent. Az sms-eid nagyon jól estek.
Kacsa!
Köszönöm Neked is. Megpóbálom mindenképp pozitívan látni a világot. Neked meg mihamarabbi babát kívánok.
Évi!
Ez gyönyörű történet. Én bizony most beállnék, csak legyen újra baba a pocimban.
Dido!
Örülök,h. tetszik a vonalzóm. Valamit ki kellett találnom. A párom szeretne ikreket, hisz a nővérének a fiai is ikrek. Mondjuk már 18 évesek.
Örülök,h. a genetikus ilyen rendes volt, azt viszont igazságtalannak tartom az állam részéről,h. pont ilyen dolgokon akar spórolni. Nem értem, akkor miért csodálkoznak,h. egyre kevesebb gyerek születik ma Mo-on.
Timika!
Megfogadom a tanácsaitokat és pihizek. Kristófka hogy van? Azt szerettem volna még mondani,h. a párom mivel a Lorealnal dolgozik (ők forgalmazzék a Vichyt is) ezért ha gondolod én tudok neked hozni jóval olcsóbban mint a gyógyszertári ár. Ás másnak is nagyon szívesen, bármit.
Annácska!
Örülök,h. neked is tetszik a vonalzóm. Az életkedvem? Hát igen, sok mindenkinek köszönhetem ezt a lassú, de kedvező változást, és Te is köztük vagy!
Angie!
Drága nagyon sajnálom,h megjött. Te, akinek akkora hite van,h bárkinek jut még belőle, légy erős. És hidd el jönni fog hamarosan a baba, nem mondom,h várj meg engem, mert szeretném,h. mire nekem megint a pocimban csücsül egy kis tündér, te már érezd is majd a kistündéred mozgását. Jobb is,h. így történt ha beteg voltál Drága, hisz emlékezz vissza én is elkaptam egy csúnya vírusfertőzést és lehet,h. Bubika azt nem bírta ki.
Tudod mit? Gyönyörű lesz a házatok és az is ahol épül. Próbálj meg most ennek is örülni, mint én az esküvőnek (pont én beszélek) és ha minden kötél szakad, akkor októberben együtt leszünk babásak.
DE addig még van 3 HÓNAP!
Niki!
Nagyon örülök,h. minden rendben van Veled és Buborékkal is. Leírod nekem ,h. mit is érzel? Annyira kíváncsi vagyok.
Norwell!
Mi újság? Kende baba hogy van?
Évi79!
Nagyon örülök,h. minden rendben Veletek is. Bizony most te vagy a dobogó legfelső fokán, és nagyon örülök.
Vigyázz magatokra nagyon. (Remélem egyszer én is eljutok az aranyéremhez)
Ági!
Annyira sajnálom, pedig egész reggel róla beszéltem Apának. Hogy milyen jó lesz. Dehogy vagy te genetikai hulladék, ilyet ne is halljak. Nem te vagy az egyetlen,akinek mindig van vmi baja. Mi azért is vagyunk egymásnak,h ha van vmi bajunk elmeséljük. A sógorodat nem küldted el melegebb éghajlatra?!
Zsúka!
Dejó,h. látlak, már hiányoztál. Bizony jó lenne ha végre mindenki átmehetne a narancs részbe, és onnan nem is eshetne vissza. Esetleg egy szőrös kis ostor nem lenne jó? Hajthatnád a kis katonákat!
Monyo!
Neked is nagyon remélem,h segít az a doki.
Most megyünk Apávl strandolni. Ha már nekem nem lehet jó, legalább neki az legyen. Ő fürcsizik én meg napozok és olvasgatok majd.
Sok puszi!