Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

6 részben lehet letölteni. érdemes végignézni, mert őszintén beszélneka meddőségről. Majd meglátjátok, hogy mivel kapcsolatban: http://www.kanditv.hu/faat.htm

Kép
narco

Monyoka!
Nekem is macerés, de talán ott sikerülhet.
Gyere és válts Te is!

Narco!
Lehet, hogy össze keverte a heteket :wink:

Kép
Kép
Ági279

Ági!
Én is sajnálom, de neked még nem jött meg. Egy ici-picit lehet reménykedni. A DPO nem szokott 14-15 napnál több lenni, a mnyh. ennyit képes élni, ha nincs megtermékenyítés. Én még egy kicsit reménykedek, hogy neked összejött. Egyébként a dokiváltás nem rossz ötlet.
Vendég

Ja és egyszerre csak 2 részt lehet letölteni, mert a 3-nál befagy a rendszer

Kép
narco

Angie!
Annyira nagyon sajnálom! Kép

Ági!
Pedig annyira reménykedtem! Kép Sajnálom!

Monyo!
Várom a hosszu verziot! :wink:

Niki!
Örülök,hogy minden rendben a véredben!Főleg a cukor értéknek nagyon! :D

Évi!
Ez már nagyon a vége felé halad! :wink:

Katival tegnap beszéltem nagyon jol vannnak!Ma be is megyek és utána részletesen beszámolok!

KépKépKépKép
aniko24

aniko a hossz verzio eluszott.nem ertem mert nem kuldi nekem el a hosszukat.
add at udvozletem Katinak:)

agi.anyunak van ott egy ismerose.oda mondta hogy menjek.DE,ahozz eloszor vizum kellene amit most nem igazan tudnak megszerezni:(
vegso esetben ha itt nem talalok rendes dokit aki nem hajt el,akkor kenytelen leszek atmenni.
de elobb beprobalkozom itt,szeptemberben.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást. :) Ne hargudjatok, de nem tudok mindenkinek személy szerint írni, annyi dolgom van. Két interjú között sikerült csak átfutnom, hogy mit csacsogtatok az elmúlt napokban.

Angie, Ági!

Mérhetetlenül sajnálom. Nem is lehet erre mit mondani.
Most már adjunk végre melót Mátrának, hogy tudja rakoskadni a kis zebrákat. :D

Nárcisz!

Mit jelent az, hogy Figo 8 óra után megbolondul? :wink:

Zsúka
zsúka

Angie!
Remény az mindig van. Ugyan ezt mondja a barátnőm is.
Lehet, hogy mégis csak igaza lesz a sogoromnak!?
Azt mondta, hogy "egy genetikai hulladék vagyok" viccnek
szánta, de lehet hogy igaza lesz.

Kép
Kép
Ági279

agi hat eleg hulye vicc a sogorodtol.nem vagy te genetikai hulladek.ilyen eszedbe se jusson.
en inkabb azt mondanam hogy kicsit "problemasabb"esetek vagyunk.de semikepp sem az amivel a sogorod illetett.

Kép
monyoka

Monyoka!
Nekem állandóan van valami bajom. Itt fáj-ott fáj mindig van valami
nyavajám. Nincs olyan nap, hogy azt tudjam mondani, de jó ma nem panaszkodtam! Ebből lassan kezd már elegem lenni, és a baba sem akar jönni.

Zsúka!
Húzzunk bele, és dolgoztassuk meg Mátrát :lol:

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Akkor ezt megbeszéltük. :D Este megmagyrázom a férjem 10 % progresszív gyors katonáival, na meg a 20% lassújával, hogy nyomuljanak, mert ma vagyok a 16. napon és az LH teszt valószínűleg ma már két csíkos lesz, mint ahogy múlt hónapban. :D

Esetleg tudna nekem valaki valamit arrról mondani, hogy mivel tudja feljavítani az orvos a katonaállományt? Ugyanis szeretnénk elsőként természetesen megpróbálni, majd utána ha nem megy és a férjem hajlandó az inszemre akkor belevágunk.

Zsúka
zsúka

agi nekem 14 eves korom ota faj a derekam.minden aldott nap.
reggel ugy kelek fel hogy gornyedve megyek ki a konyhaba,csak kesobb tudok fuggolegesbe allni.
ezzel elek egyutt.most akkor en is genetikai hulladek vagyok ?
plusz nekem sem jon a baba,rendszertelen a menzim,neha nem birom felemelni a bal labam mert becsipodik oda valami.
ezek ilyen dolgok.kinek ez jut kinek az.
ez nem jelenti azt hogy ne lennenk normalis emberek.

Kép
monyoka

Monyoka!

Nem vagy az!!! Te még jobban karba vagy tartva mint én :lol:

Kép
Kép
Ági279

Zsúka!

Húzzatok bele Katonák! Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági, Angie!

Ezt nem hiszem el... Pedig ezer százalékig biztos voltam benne, hogy ma isteni jó hírekre jövök...:(
Ági, amíg meg nem jön, addig még ne adjuk fel, jó? A sógorodnak meg nagyon buta viccei vannak :evil: Én állat módon megsértődtem volna, lehet, hogy még el is küldtem volna valahova :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!

Segíts léccccci! Vagy én vagyok extra béna, vagy én vagyok extra béna, de hogy lehet letölteni a filmet??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én nem találok semmit, amire rá lehetne kattintani a letöltéshez... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Öhhöm, öhhöm, hát, megvan :oops: :oops: :oops: Ezer bocs, tényleg analfabéta vagyok...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Akkor végülis sikerült?
Csak a részek alján van az írás, akkor kell, és mentés, és megmondod, hoyg hová, milyen néven. menni fog. :)

Zsúka!
Jó, hogy írtál. Azt histte, teljesen el fogsz tűnni, és nagyon sajnáltam volna. Hajrá srácok :)
Figóra vadászösztön jön rá este 8 után. Ilyenkor mindent megtámad, amolyan játék ez neki, csak néha fájdalmas. Így vágnom kell a körmét.

Ági!
Hát elég furcsa a sógorod, én is berágtam volna.
Annak idején én is genetikai selejtnek tartottam magamat, amíg nem jött ,meg a negatív kromoszóma erdeményem.
De biztosan nem vagy az, hiszen mindannyiónknak vannak problémái, és hát nem vagyunk tökéletesek. A dokik ezt próbálják belém is sujkolni, hogy 2 petesejt megérlelése egyszerre márpedig természetellenes, amolyan hormonális hiba. De hát nem élhetünk így... és én ezt nem tartom genetikai hibának.
Az előbb említett videóban arról is szó van, hogy a "meddőség" (inkább várakozásnak nevezném) korunk népbetegsége. És hogy a férfiaknak a spermiumszáma 1900-ban 100 millió /ml volt, most meg alig érjük el a 60 milliót. Azért ez is befolyásolja. de ezek inkább környezeti hatások, mint genetikai betegségek. De nézzétek meg, érdemes.

Kép
narco

Ági!
A sógorod buta dolgokkal viccelődik. Jól tetted, hogy nem sértődtél meg rá, de tényleg megérdemelte volna. Remélem, leállítottad. És eszedbe nem jusson elhinni, amit mondott.

Kicsit elszomorodtam (a munkahelyemen jött meg), de aztán már túl is tettem magam rajta. Ha másképp nem jön össze, októberben úgyis össze fog jönni. Addig lehet, hogy megcsináltatom a hormon vizsgálataimat, hogy készen legyenek az eredményeim, hogy azzal még nem húzódjon a dolog.

Anikó!
Azt hiszem, te mondtad, hogy szívesen leírod, hogy milyen vizsgálatok kellenek ahhoz, hogy megállapítsák, hogy inszemre vagy lombikra lesz szükségünk. Megtennéd, hogy e-mailben vagy priviben megírod nekem. Nagyon-nagyon megköszönném.

Azért jó dolog is van. A házunk nagyon szépen halad. Már kész van a pince szint. Dobok egy képet róla:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz!
Nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok de így utólag. :lol: És szerintem is tuti,h. a drága kis Moszatkákat érzed. Tényleg elvileg a jövő heti UH-n már talán a nemüket is megtudod. Elárulod majd nekünk? És ugye raksz majd fel róla képeket? :)
Mindenképp rakok majd nektek fel sok-sok képet az esküvőről. Lassan elkezdek örülni is neki.
Én is én is szeretném látni a videót. Nem tudod hol lehet a régi szülőszobás videókat megnézni?

Anikó!
Hol találom a Kaális topicot? Meg szeretném én is nézni a 3-as ikreket. Add át üdvözletemet Katinak! És neked is nagyon köszönök Mindent. Az sms-eid nagyon jól estek. :lol:

Kacsa!
Köszönöm Neked is. Megpóbálom mindenképp pozitívan látni a világot. Neked meg mihamarabbi babát kívánok.

Évi!
Ez gyönyörű történet. Én bizony most beállnék, csak legyen újra baba a pocimban. :roll:

Dido!
Örülök,h. tetszik a vonalzóm. Valamit ki kellett találnom. A párom szeretne ikreket, hisz a nővérének a fiai is ikrek. Mondjuk már 18 évesek.
Örülök,h. a genetikus ilyen rendes volt, azt viszont igazságtalannak tartom az állam részéről,h. pont ilyen dolgokon akar spórolni. Nem értem, akkor miért csodálkoznak,h. egyre kevesebb gyerek születik ma Mo-on.

Timika!
Megfogadom a tanácsaitokat és pihizek. Kristófka hogy van? Azt szerettem volna még mondani,h. a párom mivel a Lorealnal dolgozik (ők forgalmazzék a Vichyt is) ezért ha gondolod én tudok neked hozni jóval olcsóbban mint a gyógyszertári ár. Ás másnak is nagyon szívesen, bármit. :)

Annácska!
Örülök,h. neked is tetszik a vonalzóm. Az életkedvem? Hát igen, sok mindenkinek köszönhetem ezt a lassú, de kedvező változást, és Te is köztük vagy! :lol:

Angie!
Drága nagyon sajnálom,h megjött. Te, akinek akkora hite van,h bárkinek jut még belőle, légy erős. És hidd el jönni fog hamarosan a baba, nem mondom,h várj meg engem, mert szeretném,h. mire nekem megint a pocimban csücsül egy kis tündér, te már érezd is majd a kistündéred mozgását. Jobb is,h. így történt ha beteg voltál Drága, hisz emlékezz vissza én is elkaptam egy csúnya vírusfertőzést és lehet,h. Bubika azt nem bírta ki. :cry:
Tudod mit? Gyönyörű lesz a házatok és az is ahol épül. Próbálj meg most ennek is örülni, mint én az esküvőnek (pont én beszélek) és ha minden kötél szakad, akkor októberben együtt leszünk babásak. :D DE addig még van 3 HÓNAP!

Niki!
Nagyon örülök,h. minden rendben van Veled és Buborékkal is. Leírod nekem ,h. mit is érzel? Annyira kíváncsi vagyok.

Norwell!
Mi újság? Kende baba hogy van?

Évi79!
Nagyon örülök,h. minden rendben Veletek is. Bizony most te vagy a dobogó legfelső fokán, és nagyon örülök. :lol: Vigyázz magatokra nagyon. (Remélem egyszer én is eljutok az aranyéremhez) :oops:

Ági!
Annyira sajnálom, pedig egész reggel róla beszéltem Apának. Hogy milyen jó lesz. Dehogy vagy te genetikai hulladék, ilyet ne is halljak. Nem te vagy az egyetlen,akinek mindig van vmi baja. Mi azért is vagyunk egymásnak,h ha van vmi bajunk elmeséljük. A sógorodat nem küldted el melegebb éghajlatra?! :evil:

Zsúka!
Dejó,h. látlak, már hiányoztál. Bizony jó lenne ha végre mindenki átmehetne a narancs részbe, és onnan nem is eshetne vissza. Esetleg egy szőrös kis ostor nem lenne jó? Hajthatnád a kis katonákat! :wink:

Monyo!
Neked is nagyon remélem,h segít az a doki.

Most megyünk Apávl strandolni. Ha már nekem nem lehet jó, legalább neki az legyen. Ő fürcsizik én meg napozok és olvasgatok majd.

Sok puszi! Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak pár szót...

Ági!
Sajnálom a nega tesztet... :cry:
Azért még hátha...

Angie!
Mit is írjak...? Csak ismételni tudok, sajnálom. :cry:
A házikó szépen alakul! :D

Pupy!
Erős csaj vagy!
Még pihenj szerintem! Semmi torna! Főleg nem hasizom!!!

Zsúka!
Drukk a 10 % progresszív gyorsnak! :wink:
A kiskatona mennyiséggel úgy látom Nálatok sincs gond... Továbbra is mondom (és biztos nem utoljára :lol: ), Cink+Maca Vibe-et a párodnak. Nekünk segített, még a morfológiánk is javult... Nálatok ezt nem is nézték vagy azzal minden rendben?

Niki!
Örülök a jó eredményeknek! :)

Dido!
A nőgyógyászról kérdeztem, hogy u.a-e? Legközelebb jobban fogalmazok :oops: , hogy ne csak én értsem :lol: ...
Kíváncsi vagyok, mit mond, hogyan tovább?

Mindenki mástól bocsi, hogy most nagyon célirányos voltam :roll:
Most eltűnök egy kicsit, mert Apa kapott 1 hét szabit és lerongyolunk a telekre pihizni... Mátra kedves, légyszi írd be a táblába jul.14-21-ig pihi Apával+ 2 kutya :D :D :D
Puszó Nektek! (Junkó duplacsíkjáról kérnék értesítést! :wink: )
Brill Kép
brill

Brill!
Nagyon szuper nyaralást kívánok neked :lol: és persze apának és a két rosszcsontnak is :lol:

Pupy!
Köszönöm a gratulát.
Elképesztő, hogy milyen erős vagy. ez fogja majd elhozni az áhított sikert. :)
http://www.kanditv.hu/faab.htm címen van egy rakással, ha tényleg ilyesmit szeretnél nézegetni.
A strand miatt csakazért is irigyellek, mert én még napozni sem tudok, akkora a pulzusom. De nagyon jó szórakozást kívánok nektek. Lasan majd te is fürcsizhetsz.

Kép
narco

Pupy!
Hogy mit is érzek? Hát olyan tompa püfölést belülről, egyszer a kezecskéivel egyszer a lábacskáival, aztán van olyan is, hogy a popóját ki akarja dugni a hasamon, na az feszíti ám rendesen, de olyankor még látni is, sokszor akartam már lefotózni, csak olyankor sosincs kéznél a gép.
Most meg hogy jön a hidegfront aztán még forgolódik is a drága. A doki mondta a múltkor, hogy nem is a hőmérsékletváltozást érzik, mert nekik állandó hőfokjuk van odabenn, hanem a levegőben valószínű az ionokat meg a nem tudom miket. Mesélte, hogy most felmérést készítenek, hogy az egyes szüléseknél milyen volt az idő, páratartalom hőfok stb. feljegyzetelik mindig.

Angie!
Először azt hittem föld feletti pinceszint, de aztán már láttam a turpisságot. És sajnálom a mensit.

Ági! Sajnálom, de azért még reménykedek a csodában és hogy rossz volt ez a teszt, vagy korai vagy valami.

Köszönjük mindenkinek az együtt örülést a jó véreredményeknek.

kancellárka

Brill!
Hiányozni fogsz! Jó pihizést! Rátok fér :)
Viszlát egy hét múlva!
Kép

Pupy!
Te olyan drága vagy! Még te vigasztalsz engem. Szerencsére én még sosem sírtam a negatív teszt vagy piroska látványa miatt. Csalódást érzek, de aztán pár perc, és minden megy tovább. Persze, a te esetedben nem lehet csak úgy menni tovább. Ezt kifejezetten a mensire értettem. Jó, hogy ilyen pozitív vagy, és meg is van rá az okod, hiszen te már megfogantál, és ez több reményt kell hogy adjon, mint nekünk, akik még meg sem fogantunk, és nem is lehetünk benne biztosak, hogy menni fog ez a szextől.

Zsúka!
Brillapunak sokat javítottak az eredményein azok a dolgok, amiket szedett. Én javaslom, hogy szedje a férjed is. Az én férjemnek is szednie kell, mert eleve 1 ml-ben csak 20 millió volt, és ebből a 20 millióból sem mozgott elég intenzíven. Lehet, hogy nálunk is ez a gond.

Évi79!
Nov. 1-jén van az átadás kulcsrakész állapotban. Már nagyon várom.
Vendég

[quote="Évi79"]A írta:Évi79ngie!

HÁRMAN fogtok költözni! (minimum!)

Ez szerintem is így lesz. Tuti babó meg fogja Angie-t kímélni a pakolástól, nálunk is így volt, eladtuk a lakást és utána héten megtudtuk hogy Buborék ott lapul a pocakomban. Apa örült, hogy cipekedhet :)

kancellárka

Niki! Évi!
Édesek vagytok! Bár úgy lenne!
Vendég

Lányok!
Ma rövid napot csináltam magamnak, ezért most elbúcsúzom töletek a hétvégére. Hétfőn jövök. Addig is sok-sok puszi MINDENKINEK.

(Azt hiszem, lecserélem a katicákat, mert a piros színükkel mindig idehívogatják Piroskát)
Vendég

Aniko!

Köszönöm, aranyos vagy :) Az itteni topic tali jo ötlet :)
Igen, gyönyörü a kislany, a multkor en altattam el!

Dido!

Köszi a drukkokat, ideertek :)
Azert felhaborito, hogy csak fizetös kromoszoma vizsgalatot lehet csinalni mert ‘nincs ra keret’.

Judit
jucmuc

Jucmuc!
Pedig nálunk ez nem is olyan nagyon ritka, hogy nincs valamire keret. Egy csomó olyan embert tartunk el, aki soha életében nem fizetett a fillér TB-t sem. Szociális juttatás az persze egy rakás van. De hát ez Magyarország.

Kép
narco

Sziasztok!

Ági, Angie!
Nagyon sajnálom :cry: , tényleg nem erre számítottam :cry:

Brill!
Tényleg félrertettelek, bocsi :oops:
Nagyon jó pihenést kívánok Nektek :D !

Anikó!
Igazad lett. A doki azt mondta, hogy bármeddig szedhetem a gyogyit amíg terhes nem leszek.

Így gyogyi nélkül ma csak egy 14 mm-es tüszőm van ball oldalon, és 7 mm-es a méhnyálkahártyám. Hát ez nem túl bíztató, mikor mindkét baba annak idején a 13-14. nap körül fogant. Most félek, hogy most hogy nem szedem a gyogyit, nem fog rendesen működni a szervezetem. Megint elbizonytalanodtam nem tudom, hogy mit csináljak, lehet, hogy mostmár nem csak a progi miatt kellene a clostil, hanem azért is mert már magától nem képes megfelelően nőni a tüszőm :cry: ?!?!?!? Vagy szerintetek ez vissza fog állni? Vagy ilyenkor mi a teendő, ha már eltelik a 6 clostilos hónap és még nincs baba????? Már nem akartam menni egy ideig tüszőnézőbe, de most mondta a doki, hogy újra meg kellene nézni majd, hogy mekkorát nőtt...nem tudom, hogy elmenjek-e?????????
A rákszűrésem egyébként a szokásos P2 lett.
Azért is vagyok bizonytalan, mert mostanában fáj a jobb mellem és nekem 21 évesen a bal oldalon volt egy fibrómám, és így most elküldött a doki mell uh-ra, mert, hogy a hormon kezelés elősegítheti a fibróma kialakulásást is. De ha meg nem szedem, akkor meg nem nőnek a tüszőim megfelelően. Mit csináljak...?????? Tudom, hogy nem dönthet senk helyettem, de Ti mit csinálnátok????
Egyébként holnap elmegyek ahhoz a nőgyógyászhoz is, akit a genetikus ajánlott. Kíváncsi vagyok, hogy ő mit mond majd.

dido
dido

Dido!

Pont ezt akartam javasolni, amit az utolsó modatodban írtál: kérd ki egy másik orvos véleményét is. Szerintem egy próbát megér. Nem nagyon akarom azt elhinni, hogy már csak hormonokkal telenyomva tudnál "működni". Azért lehet, hogy még egy utolsó tüszőnézőbe elmennék ehhez a dokihoz, és utána elmennék egy másik orvoshoz is. Ha nem szimpi, vagy akármi, még mindig maradhatsz a mostaninál, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anikó!
Nem kell bejelentkezni, de. felhívtam őket és azt mondták, hogy minden hétköznap 8-16 között lehett menni hozzájuk.

Éva!
Az a fontos, hogy minden rendben Veletek, és örülök, hogy végre pihengetsz.

Ági!
Még csak most olvastam igazán vissza, és teljesen ledöbbentem a sógorod "viccén". De szerintem azért mond valaki ilyet, mert talán ő maga az. Nem is értem az embereket, éppen elég ez nektek, ő meg meggondolatlanul beszél össze-vissza.

dido
dido

Évi!

Igen én is arra gondoltam, hogy ha nem jön be az új doki még akkor is visszamehetek a régihez.
Nagyon remélem, hogy a szervezetem visszaáll, mert a tüszőéréssel nekem ezelőtt nem volt problémám. De azért most egy kicsit beparáztam. Vagy csak meg kellene várni amíg kiürül ez a gyogyi? Mennyi idő alatt ürül ki? De ez meg hülyeségnek hangzik, hiszen ez a gyogyi pont azért van, hogy nőljön az a tüsző, tehát ha még nem ürült ki akkor jó irányba kellene tolnia a dolgokat. Nem értem én ezt... :(

dido
dido

Dido!

Hát, ezt a kiürülést én se értem... De azért azt, hogy most még csak 14 mm a tüsződ, nem nevezném tüszőérési problámának. Az is normális, ha egy-egy hónap kimarad, nem? Mármint ha egy ciklusban nem érik tüsző. Mikorra hívott vissza UH-ra? Szerintem még nézzetek rá egyszer, utána meglátod mit javasol ez a doki, és akkor is még mindig eldöntheted, hogy meglátogatsz-e e gy másik dokit. Még mindig ajánlom az enyémet. (Évi a dokifelelős :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

A jövőhét péntekre, de akkor nem leszek itthon, után való héten meg már lehet, hogy nem lesz mit nézni :?

dido
dido

Dido!

Értem... :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Annyira jó, hogy veletek meg lehet oszatni mindent és tanácsokkal láttok el! Próbálok mindent rettentő professzionálisan csinálni, mert nagyon félek, nehogy megint baj legyen majd a babával.

A jó hír: ma meglett a férjem vizelet lelete, amiben kiderült, hogy semmiféle baktérium nincs. Ennek rettentően örülök:)))) 3hete csináltak nála andrológiai vizsgálatot és akkor a spermája tökéletes volt. Jelenleg a prosztata gyulladására 10 napig 250 mg-os Tavanic-ot szednie.

Narco: eseleg meg tudnád nézni, hogy ez okozhat valamit? Egyébként köszönöm a tanácsokat. Elvileg jövőhét csütörtökig szedi, mi szombaton megyünk nyaralni. A gáz csak az, hogy nekem most vasárnaptól kezdődik elvileg a termékeny időszakom! Ti mit tennétek a helyemben????

Angie: megkérdeztem anno a dokit, hogy próbálkozhatunk-e, ő azt mondta igen, de én rettentően félek, nehogy baj legyen. Hetekig nem szeretnék várni, de lehet, hogy egy pár nap még kellen?!

Monyoka:
Olyanó, hogy valakiknek elsőre bejön a PG 53. Mindenesetre én rendületlenül nézegetem, plusz majd csinálom a rózsaszín dobozos tesztet is. Hátha megsegít minket is.

Pupy:
Nekem anno azt mondta a doki, hogy 6 hétig semmilyen tornát ne csináljak, utána 6 héttől 12-ig lightosat, utána már nyugodtan lehet. Ráadásul nekem elég gáz volt, mert 40 napig véreztem a szülés után és úgy volt, hogy csinálnak mégegy küretet. De
szerencsére elmúlt. Annak ellenére, hogy 21 hetes terhes voltam, nekem 3 hónapos türelmi időt írtak elő - viszont mi utána még vártunk meg úgy éreztem nem állt helyre a hormonháztartásom. Szerintem ezt mindenki érzi....A második mensimtől már minden okéra beállt (27 nap), viszont a bőröm, ínyem, stb. nem volt még jó. Ezért vártunk. Nekem 4 hónap kellett.

Kancellárka:
Köszi a tapasztalatodat. Eddig nekem sem sikerült kivennem belőle semmit, de erősen szugerálom:)

Dido:
Az Istenhegyi Klinkia szuper jó, nagyon ajánlom mindenkinek. Nekem ott vették észre, hogy beteg a babám, mindenki rettentő kedves és segítőkész. Rögtön jött egy genetikus is...Akinek nagy hálával tartozom: Dr. Gasztonyi Zoltán =Szent Istvánban van egyébként főállásban). Abszolut profi.

Puszi nektek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Dido!
Ha volt normális tüszőrepedésed, akkor miért kellett Clostyl? Miért kellett beleszólni egy egyébként jól működő rendszerbe?
Ha azt mondták, hogy a progival van gond, akkor miért nem azt pótolták?
Szerintem feleslegesen szedettek veled egy olyan gyógyszert, ami problémásabb esetekre kellen. Számomra értelmetlen dolgok ezek. Én biztosan nem szednék be több gyógyszert, csak akkor, ha végre valaki normálisan leül velem erről beszélni. Szerintem más megoldást kellene találni.

Kép
narco

Sziasztok lányok!
Magyünk vidékre ismét!
Sok puszi mindenkinek, és nagyon szép hétvégét is.
:lol:

Kép
narco

Sziasztok Lányok megjöttem! :D
Megint csak Katival találkoztam!
De ugy néz ki hétfőn hazajöhetnek és majd ő mindent elmesél nektek! :D
Jol vannak mind a ketten!Nagyon probálgatják a cicizést!Mindenkit puszil és köszöni ahogy ilyen sokat gondoltok rá és a jo kivánságokat!

Nárcisz!
Én a filmet végig bőgtem!
Jo pihenést nektek!

Angie!
Privi ment!
Nagyon szépen halad a házatok!

Pupy!
Drága,én köszönöm hogy a bizalmadba fogadtál és megirtad nekem az smst!
Igen, ez egy nagy lépés tőled amit ma is tettél!Le a kalappal elötted!

Brill!
Ki a második kutyi?
Jo pihenést a telken nektek!

Dido!
Szerintem is kérd ki a másik orvos véleményét is!
Abbol gondoltam hogy akarja hogy tovább szedd mert annak idején(másfél honapja) amikor az orvosomnál voltam aki szontén a Sotén volt ő is kézzel lábbal erősködött miért is kell nekem ez a gyogyszer!És a nyálkahártyád attol vékonyodott el!Mert ennek a gyogyszernek az a mellékhatása!Nekem a 24-ik napon 6mm-es nyálkahártyát mértek az utolso gyogyszeres honapban!Én akkor döntöttem ugy hogy ennek semmi értelme nálam!Saját véleményem,hogy ne szedd tovább és menj el másik orvoshoz mert lehet hogy más irányba kellene lépni ebben a dologban!És ez a gyogyszer egy honap alatt teljesen kiürül!Jol tudom Narco?

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Mátrával beszéltem!
Mindenkit puszil de nem tudott mostanában jönni!Nem tünt el jol van minden rendben nála csak ezerrel apázik :D !
Puszil mindenkit és amint tud jön!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Timika!
Nem kaptam privit ... :( Nekem nagyon nem megy ez a privizés. :( Küldj mail-t! kb.0414@freemail.hu

Dido!
Még ne add fel! Nekem is 14 mm-s volt a nagyobb tüszőm a 12. napon, Closty mellett és bennem még éldegéll a remény. Bár az LH-m még ma is negatív ... Azért még reménykedem, hogy hátha mégis megérik és megreped ...

kacsa14

Hello Lányok!
Anyuéknál beugrottam egy kicsit hozzátok.

Didó!
Szerintem ne akadj ki, mert a szervezeted rátámaszkodott a gyógyszerre, hagyta, hogy dolgozzon helyette, és egy kicsit biztos elfelejtette, hogy hogyan is működött addig. Lehet, hogy kell két-három hónap, amíg visszabillen a helyére. Addig pedig légy türelemmel. Peteérésed is biztos lesz, csak nem a 13. napon, hanem 16-17. körül. 3-4 nap alatt még pont annyit nőhet, hogy ki tud repedni. Nem gondolkoztál azon, hogy LH tesztet csinálsz? Lehet, hogy első lépésben nekem is Clostylt fognak ajánlani, de én biztos 3 hónap sikertelenség után nem szednék be egyetlen szemet sem. Neház tanácsot adni, inkább csak azt tudom mondani, amit én tennék.
Nem is értem, hogy miért kell nekünk ennyit szenvedni a gyerek összehozásában. Egyeseknek hihetetlen, hogy milyen egyszerűen megy a dolog. Csak rá kell gondolniuk, és már nő is a pocak.

Ma nőtt egy kicsit a házunk :)
Kép
Vendég

Szia Angie!
Szépen nő a házikótok! Jól olvastam, hogy ami már áll az a pince rész??? De hát az a fsz. Vagy nem? Mekkora lesz?

kacsa14

Sziasztok!

Ági!

Sajnálom.

Kati!

Nagy nagy gratula!!!

Most csak ennyi, mert még mindig nincs netünk, és valami partizánakciónak köszönhetően nagyon mostoha körülmények között netezek, és csak az utolsó oldalt pörgettem át.

Mi jól vagyunk, lassan sikerül eligazodnom, hogy melyik dobozban turkáljak:-) Kinga is elvan, hasa fáj továbbra is. Nagyon tetszik neki a bordűrje, ott méltatlankodik, hogy beszél a kis állatkákhoz, és nem válaszol neki senki. Ma szereli össze neki egy ismerős az ágyát, úgyhogy megpróbáljuk átköltöztetni a szobájába. Dunakszi nagyon bejött, rengeteg gyerek van, és jó hallani a csipogásukat. Anikó, ha látsz egy csajt kenguruval kószálni, akkor azok mi vagyunk. Én nem értem, kb. egy óra üvöltés után beteszem a csajt a kenguba, és nem túlzás 30 másodperc múlva kidől. Addig tarthattam, simogathattam minden elképzelhető pozícióban nem segített. Úgyhogy ott tartok, hogy nem érdekel, hogy ki mit gondol, nálunk ez néha életet ment.
Anikó tudja, voltunk Gauland Mária dokinéninél, mindent rendben talált, sőt megdícsérte, hogy mennyire ügyesen tartja magát, és milyen fejlett a gerince, ugyanis ott is produkciózott a drága, majd egy kicsit megkínozta, ugyanis megnyitotta a tbc oltás utáni gumót és kinyomta a gennyet. Hát volt nagy sírás, de a gyógytejci hatott :-). Egyébként nem vállalt minket, Tirtl doktornőt javasolta. Tudsz róla valamit?
Bocsi lányok, de most a levelezőm sem működik:-(
Na mennem kell, nem is kotnyeleskedek többet.
Ja és a hasfájást csak kinőni lehet, ezt most sokan megerősítették, és azoknál a babáknál gyakori, akik gyorsan gyarapodnak. Kinga alsóhangon öt kiló, 4.85 volt szerdán szóval egy haspók,
kész tokakirálynő, bár most, hogy aktívan percekig nyomja a fekvőtámszt, meg teper a lábaival, így kissé szálkásabb, de még mindig jellemzi a konyhásnéni kar. Jaj sz a fiú, akire bepöccen, ilyen karral nem szeretnék egy taslit kapni :-)

Na megyek most már tényleg, mindenkinek szép napokat, kellemes nyarat, és sürgesséteke meg a matávosokat kedves boszik, hogy legyen netünk.

Pussz:

Juca

tjuca

Sziasztok Lányok!

Juca!
Sajnos doktornéni ügyben nem tudok segiteni mert mi maradtunk a réginél és ő a Svábhegyi Gyerekklinikán van és a belvárosba van a magánrendelője!De ha gondolod az oviban kérdezősködöm kit ajánlanak!

Lányok!
Most elbucsuzom tőletek egy hétre!Nagyon fogtok hiányozni!Vigyázzatok magatokra nagyon!És mindenkinek ezerrel mennek a drukkok!Szeretnék egy-két zebrára hazajönni! :wink:
Mindenkinek ezer puszi! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Jó volt tegnap a strandon, bár a strand elég kicsi volt. De Apa így is úszott jó nagyokat, irigyeltem is érte, de én is belementem a vízbe. Beleáltam bokáig a gyermekmedencébe. Ott láttam egy anyukát akinek az ölében lehetett egy 10-12 hónapos baba és a pocakjában kb. egy 5 hónapos pocaklakó. Csodás volt. Mondtam Apának,h. én semmi másra nem vágyom az életben csak erre.

Nárcisz!
Nagyon szépen köszönöm a linket. Még egyenlőre nem tudtam letölteni a kandi-filmeket,mert Apa máshonnan tölt most filmet.De már alig várom,h. letöltsem. Igen valóban szeretném ezeket nézni,mert úgy érzem, ezek a szülések erőt adnak nekem és bátorítanak,h. igenis hamarosan nekem is lesz megint pocaklakóm.
Sajnálom,h ekkora a pulzusod, de kárpótoljon érte a két kis moszatod. És gondold csak el milyen jó is lesz, majd jövőre már a két kis Moszatkával együtt fürcsizhettek. : lol:
Megtudnád nézni,h. a Zyrtec okozhat-e valamilyen gondot? Mert a párom panaszkodik,h. lehet,h. visszatérnek az allergiás tünetei, és megint el kell kezdenie a Zyrtecet. Viszont ha ez okozhat valamit, akkor mindenképp megvárjuk a telet a próbálkozással.
Jó hétvégét!

Brill!
Örülök,h. te is itt vagy. :D
Oké, megfogadom, semmi torna. Jó pihit kívánok Nektek Apával és a kutyukkal!

Niki!
Köszönöm,h leírtad nekem,h milyen is mikor Buborék megmozdul. Várom a további kellemes és csodás élményeket.

Angie!
Köszönöm a soraidat. Ugyanezeket a mondatokat mondtam el tegnap Apának is. Hogy mi annyiban szerencsések vagyunk,h. Bubika megfogant, és ráadásul nagyon hamar, tehát valószínű ezzel nincs gond. Azt megh. miért is hagyott itt minket csak a Jóisten tudja. Sajnos a szövettan sem mutatott ki semmit. Gondolkodtam esetleg még a sárgatest elégtelenségen, de azt a hőmnek jeleznie kellett volna, és nem esett le a 12 hét alatt, mondjuk nem is ment 37 C fölé. Nárcisz? Szerinted?
Nagyon jó lenne ha a november 1-je meghozná a sikert mindkettőnknek, de Neked mindenképp!! :)
Nagyon tetszik a pár a vonalzódon. Szerintem így egymás kezét fogva tuti jön a Babó! :D

Dido!
Mi volt a nőgyógyásznál?

Évi!
Nem raknál majd 1-2 képet Dóricicáról?? Úgy örülné(n)k!! :lol:

Heni!
Nagyon örülök,h. minden rendben van a Párod eredményeivel. :) Egészen biztos igazad van, érezni fogom,h. mikor áll készen a testem az újabb Babára. Igazából azt érzem,h ez az egyetlen dolog ami igazán vigaszt tudna nyújtani. De azért vigyázok és nem kapkodjuk el, hisz Apa is 2 hónapig steriodokat szedett a hajára, és azt is megvárjuk míg kiürül.

Anikó!
Nagyon köszönöm, persze,h. a bizalmamba fogadtalak. Mi újság Veletek? Marci? Élvezi a nyarat? És rengeteget köszönhetek a Topicnak is. Ha Ti nem lennétek még rég a padlón csúsznék sírva. :oops:
Nagyon jó pihit kívánok és várunk vissza! Hiányozni fogsz!

Mátra!
Nagyon örülök,h. Apázol! Érezzétek nagyon jól Egymást!

Kacsa!
Én is drukkolok a kis mikropetédnek!

Juca!
Örülök,h. jól telik a nyaratok Kingácskával. Egyre jobban tetszik Nekem Dunakeszi. Megpróbálom Apát rábeszélni,h majd nézzünk el oda, hátha meggyőzöm,h odaköltözzünk. Bár nemrég költöztünk ide és nagyon jó itt.
Remélem hamarosan elmúlik a pocifájás, addig is sok-sok tejcit,h. megnyugodjon a kis Drága.

Sok puszi!
Kép
Vendég

Sziasztok! (a szüleimnél vagyok, és gondoltam, gyorsan beugrom)

Anikó!
Éhen fogunk halni, ha elmész :lol:
Érezzétek nagyon jól magatokat, és ti is vigyázzatok nagyon magatokra. Én nem tudok neked zebrát igérni, de Junko nagyon esélyes.

Kacsa!
Nem lesz nagy ház, csak mivel lejt a telek befele, a hátsó részt kihasználtuk, és építettünk egy nagy pincerészt, amiben van egy kétkocsis garázs (az a nagy nyílás a ház oldalán, csak még a földet el kell előle hordani), kazán, pince, mosókonyha, tároló. Felül, az utca szintről nézve a földszint 98 m2. Nem lesz nagy, 2 kis 11 m2-es szoba egy 15m2-es háló, és egy 40 m2-es konyha+nappali. Egy nagy fürdő és egy kis zuhanyzó-wc-s fürdő külön a mi hálószobánknak. A hálónkon lesz egy hatalmas kétszárnyú erkélyajtó, ugyanez a nappalin, ami a körpanorámás dombokra, erdőre, szántóföldekre néz. Jaj, már alig várom, hogy elkészüljön. Ma is voltunk kint, mert jött a banktól az értékbecslő. Leesett az állam, hogy mekkorát haladtak ma regge 7-től 10-ig. Itt egy újabb kép. Már felrakták a falakat tegnap óta az ablakokig. Fantasztikus vállalkozót fogtunk ki. Gyorsan, precízen dolgozik, problémák nélkül. Miliméter pontossággal. Még az értékbecslő is el volt ámulva, hogy milyen pontosan egyeznek a tervvel a méretek.
Kép

Bocsánat, hogy itt ömlengek az épülő házunkkal, de most tényleg ez ad örömöt, és ezzel próbálom megvigasztalni magam, ugyanis tegnap este egy kicsit elhatalmasodott rajtam a hitetlenség, hogy nekem nem lehet gyerekem. Láttam magam körül a sok kisbabás szülőt, és most először éreztem azt, hogy nem örülök neki. Nagyon rossz volt. Még a fejemet is elfordítottam, hogy ne lássam a babakocsikat. Félelem fogott el, hogy mi van, ha összeférhetetlenek vagyunk a férjemmel, és nem találnak majd semmi okot, csak egyszerűen nem jön össze a gyerek.

Elnézést, hogy így kitálaltam, de most nagyon rossz.

Puszi MINDENKINEK.
Vendég

Ági!
Mi újság? Megjött?
Vendég

Sziasztok, lánykák!!!

Iszonyú rég nem voltam, ugyanis a t-online "korszerűsítés" címszó alatt három napig megszabadított minket a nettől... :evil: :evil: :evil: Tisztára ki voltunk akadva, persze a számlán a végösszegből nem vonják vissza majd a három napos kiesést...

Kati!
Óriási gratulációm, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Pupy drága!
Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy, nagyon sokat gondoltam Rád! Hogy haladtok az esküvői előkészületekkel?

Angie!
Nagyon jól haladtok a házikóval! Mikorra tervezitek a költözést?

Ági!
:cry: :cry: :cry: Pedig nagyon drukkoltam Neked...

Nálunk minden rendben van, szerdán voltunk védőnéninél, és 3980-nal mérlegeltünk!!! :D Nem is csoda, van olyan nap, amikor másfél óránként cicizünk (pl. a tegnapi), mert Kende fiam nem hajlandó máshol elnyugodni. Most meg már fél tizenkettő óta alszik, mint akinek fizetnek érte... :lol: Érdekes, hogy mennyire változóak a napjai. A fürdést is kezdjük megszeretni, mert az az "okos" anyja rájött, hogy a nagy vízben érdekesebb, mint a kicsiben... :lol: A sárgasága teljesen lement, már a szemén sem látszik.
Az éjszakát egyszeri ébredéssel végigalussza, aztán hajnalban 6-7 körül szokott ébredni még, úgyhogy ebből a szempontból nagyon jó kisfiú. Meg minden szempontból... :D Holnap lesz három hetes! :D

Bocs, hogy nem írtam mindenkinek, de ébredezünk, itt a cici ideje azt hiszem.

Puszilok mindenkit, megpróbálok még jönni!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?