Új privát üzeneted érkezett!

De jelentkezz!!!Mert mostmár nagyon kiváncsiak lettünk!!

Kép
bea27

Azthiszem PETTYEK nincsenek!!

Kép
bea27

oké, oké, jelentkezem, amint tudok vmt...
Vendég

Kisördög

Ti már tavaly is próbálkoztatok nem?!Akkor sem akarta a párod?

málna2162

Sziasztok!

Eyg kis segítséget szeretnék kérni, mivel olvastam, hogy hőméröztek egy páram már közületek. A harmadik hónapja hőmérőzőm reggelente mindig ugyanabban az időben és eddig úgy tudtam, hogy ha leesik két mensi között a hőm akkor lehet baba. Viszont most idősebb kolléganőim állítják, hogy akkor ha plafonon van. Már nem tudom, hogy mi az igaz és elbizonytalanodtam. Tud valaki segíteni.
mona01

Mona!!Passzolok!!Én csak a saját tapasztalatommal tudom a dolgokat megmagyarázni!Nekem egy idő után szépen ment fölfele,aztán 37.1-nél stagnált!
Remélem segitettem!!
Bea

Kép
bea27

Málna!Privi!! :)

Kép
bea27

Szia Mona01

Ha leesik a hőd akkor vnan pé-d.
A hőmérőzősöknél biztosan tudnak neked segíteni.Ott vannak a profik.Mi is oda járunk tanácsért. :)

málna2162

Köszi a segítségeteket.
Üdv.
mona01

Málna!!Fennt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Privi!

Kép
bea27

Candi?????????????Dóri?????????Meli??????????Hoppá?????????Senki?????????

Kép
bea27

Szia Mona!
Az akkori párommal december közepén szakítottunk. Ő nagyon szeretett volna már babát, és addig mondogatta, míg engem is begőzölt, ami nem volt nehéz, mert nagyon szeretem őket. Ő anyagilag is meg tudta volna teremteni a feltételeket, volt lakása, és azt mondta, megoldjuk, hogy tanulhassak baba mellett is. Szerencsére nem sikerült a baba a 3 hónap próbálkozás alatt, és ő már annyira beleélte magát, hogy én viszont egyre tisztábban láttam azt, hogy még nem vagyok felkészülve rá, és előbb inkább tanulni szeretnék. Ezért szakítottam vele, mert neki már mások voltak a tervei, mint nekem, és ezt egyre erősebben akarta...ettől nekem elmúltak az érzéseim, mert láttam, hogy nincs közös megoldás. Így megbeszéltük közösen, hogy ez így tényleg nem fog menni, és békében elváltunk.
A mostani párommal szilvesztertől kerültem közelebbi kapcsolatba, először csak nagyon jó barátként, mert még nem voltam 100%-osan túl az előzőn. Majd január végén egy buli után egyikünk sem tudta tovább titkolni, hogy barátságnál már többet érez a másik iránt, így hivatalosan is egy pár lettünk. Azóta eltelt majdnem fél év, és most... :(
Vendég

Ja csak nem volt egyértelmű.Merthogy mindkettő dj.Azért volt egy kicsit zavaros,hogy most kikivel van.
Ha én lennék a barátod lehet,hogy hat hónapos ismeretség után nekem is gyors lenne a babaproject...
A szolnoki fősulit befejezted már?

málna2162

Na szóval!Úgy néz ki,hogy az egyik macskám beteg!!És,ha durva Rám,meg a babára nézve,sajna már ma elaltatjuk! :cry: :cry: Ő volt a kedvencem! :cry: Az a hülye Doki csak kilenctől-délig dolgozik,aztán meg délután egytől hétig,vagy hogy!!Még ez hiányzott!!!!! :cry:

Kép
bea27

Málna: Hát igen...nagy a kör, amiben mozgolódom. :) Ja és bocsi, az előbb Monát-írtam, nem tudom miért, úgy látszik már totál elhagyott az agyam. :( Hát gyors vagy nem gyors, de úgy néz ki becsúszott, és ez most mindkettőnk felelőssége ugyanolyan arányban. Akármennyire is nemkívánt a helyzet (minkét részről), most akkor is ki kell találnunk vmt. :( De én nem tudom megölni!
Vendég

Dehogyis!Délután négytől!!!Jó időbeosztás,mi??Addig itt fogok megőrülni!! :twisted: Mi jön még??

Kép
bea27

Bea

Sajnálom.
De (erős lesz amit most írok) a ti egészségetek most sokkal fontosabb!
De ha azt mondja az orvos,hogy nem kell alttni csak gyógyszerezni,azért akkor is tartsd magad távol tőle!

málna2162

Igazad van!!Ezt én is igy gondolom!!Majd az András intézkedik!!
Szerintem ÚGYSEM akarja a Doki elaltatni!Nem hive ennek!Viszont Mi attól tartunk,hogy megfertőzi a többi macskát!Elegem van!!

Kép
bea27

Ja és még mielőtt valaki rosszra gondolna, teljesen véletlen, hogy mindkettő Dj, bár ismerik egymást. Az első kapcsolatom 15,5-18,5 éves koromig tartott, ekkor kis szünet, majd jött az előző dj srác kb egy évig, majd a jelenlegi párom. Rajtuk kívül senki, még 1 éjszakás kaland sem volt. :) Tehát pasik terén sem vagyok túl tapasztalt. :oops:
Vendég

Kisördög

Hány éves a párod?
Az igaz,hogy most kettőtöké a felelősség,de erre kellett volna gondolni akkor is amikor nem védekeztetek. :shock:
Nyílván a barátod ,ha most elzárkózik a gyerek kérédéstől akkor a kapcsolatotok elején sem volt ez másképp.Akkor viszont azt is gondolhatja most ,hogy rászedted(persze csak ha terhes vagy)...Gondolom azzal Ő is tisztában van ,hogy nem a gólya hozza.
Lehet,hogy nem ilyen válaszokra számítottál,de én egy kicsit másképp látom a dolgokat.
Szerintem ha terhes vagy ne titkold sokáig.Üljetek le és beszéljétek meg és hagyjál neki gondolkodási időt.De ne egy-két napot,annál többre lesz szüksége, ha nem nyaggatod a témával könnyebb lesz neki is dönteni.
Mikor akarsz tesztelni?

málna2162

sziasztok.

szomszed topiklako vagyok.

kisordog.eloszor is nyugi.csak hogy picit megnyugodj a ciklus masodik feleben nekem is ilyen magas a hom megse vagyok terhes.

malna.igazabol miattad jottem.nagyon jo a gorbed.egyertelmu a pe.
a hod is jo.csak rozsaszinezel?biztos picit sem menzi?
azert kerdezem mert letelt a pe utanni 14 nap.ha jol latom 16 ik dpo-n vagy.Lehet hogy nem artana ujat tesztelned.a terheseg alatti verezgetes progihianyra utalhat.ezt targyaltuk parszor mar a homeros topikba.arra pedig gyogyszer kell hogy a baba megmaradjon.
nem akartalak megremiteni csak segiteni.
amugy meg nagyon nagyon szoritok.

Kép
monyoka

Vagyok csak nem engedett írni a gép, az előző meg elszállt Kép
Kellene ebédelni, de meleg van! Ti mit eszegettek?
Bea: nem tudni mi baja a cicának? Málnának igaza van / bár megszakad a szíve az embernek/ fontosabb a ti egészségetek mint bármi más. Sajnálom, hogy mindig van valami ....

Andi
candi

Igen!!De majd délután megtudjuk!

Kép
bea27

Málna:
Az az igazság, hogy tisztában vagyok/vagyunk vele, hogy ez óriási felelőtlenség volt, és igazából sokkal keményebb kritika is illethetne minket. Azt viszont nem értem, hogy miért szedtem volna rá? Szeptember óta nem szedek gyógyszert, és ő ezt a kapcsolatunk első percétől tudja. Így én úgy gondolom, hogy a felelősség hajszál pontosan 50-50. A párom 29 éves, de ennek ellenére semmi féle apai ösztönt nem produkál, sőt. :( Az eredményt azonnal tudni fogja, mert egyfolytában kommunikálunk, jelenleg msn-en, mert dolgozik, de este játszik, úh 7 körül találkozunk is, mert minden buliján ott vagyok. Már tűkön ül ő is, hogy mi van? Tegnap már megvolt a robbanás, kiabálás, vádlás, mert elég hirtelen haragú, és mindig fel is nagyítja a dolgokat...úh remélem ha megvan az eredmény, akkor már nem lesz akkora hajcihő. Tesztet délután tudok majd venni, és reggel szeretném megcsinálni, bár addigra ő már Pesten lesz, mert hajnalban egyből oda kell mennie, és csak este jön haza. Illetve a "One step" tesztről tudom, hogy napközben is meg lehet csinálni. Mi a véleményetek, csináljam inkább reggel, az a tuti? Még ha olyat is veszek, ami elvileg a nap bármely szakában elvégezhető?

Monyoka:
Köszi szépen a bíztatást! Bár már azt hiszem semmi nem segít. A tünetek is csak jönnek és jönnek...persze a mensi-s tünetek sehol, bármennyire is próbálom beképzelni őket. :(
Vendég

Nekem ez elég furi.
Te szeptember óta nem szeded a gyógyszert.De ha még fiatalnak tartod magad a gyerek vállalálshoz, és más terveid vannak, akkor nem igazán értem ,miért vállaltál(vállaltatok) ekkor a kockázatot.

Ha a párod is tudja ezt, akkor most miért van kiakadva ha jön a baba?!

És a szüleid mit szólnak?
Együtt élsz a pároddal?

málna2162

Málna: csak itt, csak most és csak neked / na jó, ha mást is érdekel neki is / www.keresztszemes.try.hu, ha van időd nézd meg! :wink:
Másik témához én nem tudok hozzáfűzni semmi okosat!
Szia Monyóka: hogy vagy?

Andi
candi

Mi ez Candi??Én rákattintottam,és nemjó a név!!

Kép
bea27

WWW.keresztszemes.try.hu így már kikeresi?

Andi
candi

Véletlenül sikerült egy vesszőt is beiktatnom :oops:

Andi
candi

Megnéztem!JÓÓÓÓ!!!!!

Kép
bea27

Te is megpróbálsz kézimun kázni? A szó igazi értelmében :oops:
Jó elfoglaltság, ha van türelmed hozzá! Priv ment

Andi
candi

Anyu szokott ilyet csinálni!Már csinált tájképet,meg nekem cicát :lol:

Kép
bea27

Akkor neki is hasznos lehet az ilen oldal, lehet mintákat levadászni róla! Megyek enni egy picit!

Andi
candi

De anyu olyat csinál,aminek már megvan a mintája,Ő csak kihimezi!Csak nmejut eszembe a neve! :oops:

Kép
bea27

Sziasztok!

Andi, jó étvágyat!

Kicsit zsúfoltabbra sikerült a péntekem, mint reméltem, szóval jövök, aztán megyek is.

Meli, szerintem is fontos, hogy meg tudjon nevettetni, meg hogy tudjatok együtt jókat nevetni. Nálunk ez megvan, bár nem élünk full harmóniában.
Bár néha aggódom, hogy mit fog tanulni szegény gyerek, ha apja+anyja néha megragad a 3évesek szintjén... :roll:

Bea, nagyon sajnálom, ha szegény cicádat el kell altatni, talán van más megoldás is :?

Málna, hurrá, ez gyönnnnyörű kis görbe :D
Máté igazán szókimondó kis emberke :lol:

Nektarin, irigykedem a ház meg a kert miatt, mindjárt itt a hétvége, tudsz tevékenykedni kedvedre

Zsizsik, ha Eszter már rosszalkodást tervez, tuti meggyógyult!

Nika, a vadvízi evezést én is szeretem. Bár az enyhe túlzás, hogy evezés, visz a víz... :D Legalábbis a mi esetünkben eddig nem nagyon kellett túl sokat piszkálgatni a vizet az evezővel 8)

Kata, hallgatsz a tickeredre, és tesztelsz ma?

Sziszi, nagyon jó hétvégét kívánok :wink:

És persze a többieknek is

Pusz

Musz

Musz

KépKép
muszkuru

Szijjasztok!!!!!!!!Mejjöttem!!!!!!!!

Bea drágám,a cica sajna tényleg nem maradhat,ha beteg!Sajnálom!!!!Tényleg mozgott a Picúr????Kit érdekel,hogy milyennek KELL lenni egy mozgásnak,te érzed.....

Málna!!!Ha csak Rózsika van,akkor valszeg babás vagy!!!!Fő,hogy fönn a hő!!!!!!!!!!!

Kisördög,valami nem tiszta nekem:elhagytál egy fiút,aki szeretett volna tőled babát,ez eddig OK,de aztán miért hagytad abba a gyógyszert?Összejöttél az új barátoddal,aki annak ellenére,hogy korban már érett,de még nem akar gyereket,de te miért most akarsz és miért tőle????Ne haragudj meg,de nekem ez nem világos!!!És abortuszt nem akarsz,nem is támogatom......akkor mi lesz???Bocs,nem akartalak megbántani!!!!

Candi,tökjó lehetett a növényvásárlás!!!!Szívesen elmentem volna veled :lol: :lol: :lol:

Zsizsi,azért ha tudsz,gyere majd többször!!!!Én meg irigykedek RÁD a te munkád miatt!!!!!!!!!!Olaszországba olyan gyakran mehetsz,amikor csak akarsz,utazhatsz,emberek között mozogsz.....ez nagyon jó!!!!!!!!!

Többiek????Kevesen vagyunk megint!!!

Kép Kép
meli1118

Igen!!Úgysem lesz eleltatva!!Van étvégya,meg minden,úgyhogy nagy baj nem lehet!!Ir fel a Doki a szemére egy krémet,és kész!!Csak én aggódtam bele túlságosan magamat a dologba!
Kevesen voltunk,de láttátok az "idegeneket"?? :shock:
Na csajok,viszont én már régóta ittvagyok,ezért veszek tőletek egy érzékeny búcsút!Majd este talán jövök!Szép napot mindenkinek!Puszi,Bea 17+5 :lol:

Kép
bea27

Megyek én is,majd visszanézek néha!!!Van egy kevés dolgom :x :x :x puszika

Kép Kép
meli1118

Szia Meli!

Anyukáddal mi a helyzet?Jobban van?

Igen Kisördöggel kapcsolatban ,bennem is hasonló gondolatok merültek fel.Meg még valami.
Igazából azt nem tudom eldönteni ,hogy most örül -e neki,vagy nem.Akarja -e vagy nem.
Itt mindenki gyereket szeretne.Van aki évek óta.Ha meg mégsem tudja megtartani?!
Mi nem fogunk tudni neki olyan tanácsot adni ami a mi elveinkel ellenkezik.Itt mindenki azért küzd,hogy végre legyen,és Ő még azt sem tudja,hogy örüljön e neki...

Muszkuru

Piszkálgatni a vizet :lol: Olyan jókat tudsz írni!!!
Máté eszméletlen.Minden reggel amikor felébred bemegy a hálószobába,megáll az ágynál és azt mondja:Apa aszik.
Mondom neki,hogy Apa már elment dolgozni nincs itthon.Fogja felhajtja a takarót és megnézi,hogy igazat mondok-e. :wink:

málna2162

Szia Málna!!!Anyu teljesen jól van,most épp Kisvárdán üdül a barátainál a pasijával!

Ez teljesen elevenembe vág....hogy tanácsoljak valakinek olyan dolgot,ami az elveimmel is ütközik és még a szívem is szakad tőle?????Nem hiszem,hogy túl kíméletes lennék!!!

Máté egy angyal,akármit is mondsz!!!!
Musz-nak isteni bedumálásai vannak,tökjókat derülök rajtuk :lol: puszika

Kép Kép
meli1118

Lányok!

Én elköszönök!Mindenkinek jó hétvégét!Pihenjetek,izéljetek.
Mi megyünk a Tiszához,legközelebb csak hétfőn leszek... :wink: Holnap reggel ha fent marad a hőm tesztelek,ti meg izgultok !!!! :wink:

Pusszancs mindenkinek!!!!

málna2162

Muszkuru: neked is jó pihenést hétvégére. Aztán viselkedjetek jól hétvégén, nem húzogatni a másik haját :wink:
Meli: legközelebb szóljak, eljössz? Én úgysem szeretek egyedül vásárolni, bár mindig így kell tennem :(
Bea: neked is jó pihit.
Hoppá: hová tüntél én is kiváncsi vagyok...?

Andi
candi

Málna: Kép Mostmár tudom kire ütött Máté. Te is egy kisördög vagy, kínzod a társaságot?! Jó pihenést nektek!

Andi
candi

Meli, jó lenne gyakrabban jönni, de most hivott a párom, hogy a bátyuskámnak mégis sikerült internetet varázsolni a gépünkre, úgyhogy esténként én is részt tudok venni a traccspartiban !!!!

Candi, én nem is tudtam, hogy kert tervezéssel foglalkozol.....de jó neked !! Néha cserélhetnénk lányok egymás között munkát, csak egy pár napra, biztosan izgi lenne !!

Szegény Muszkuru, te is csak kutyafuttában tudsz barátozni.... :cry: De azért egy jó kis vadvizi "piszkálgatásba" én is beneveznék......hihihi, olyan jóka tudsz mondani..... :P :lol:

Na most szaladok haza, megnézem az otthoni netet is !

Puszi mindenkinek !
zsizsik

Azt hiszem, most tisztázok újra pár dolgot.

Igen, felelőtlenek voltunk, egy hajszállal kicsúsztunk a számításból, és úgy néz ki következménye is lett. Azt hiszem ezen utólag csámcsogni már felesleges, bár tegnap még mi is ezt tettük. Mondjuk megérdemlem/jük a kritikát, úh mind1.
Én csak azért jöttem, mert meg akartam kérdezni, hogy mikor érdemes tesztelni? Majd végül jött pár kérdés, és és ezekre bőven kiöntöttem a lelekemet, és a félelmeimet. Nem kellett volna, utólag is bocsánat érte. És bocsánat azoktól is, akikben rossz érzést keltettem.
Most egy kis tiszta víz. A párom tudta, hogy nem szedek gógyszert, igen. És azért van kiakadva, mert nem akar gyereket. Felelőtlenség...megintcsak. A szüleim nem tudnak róla, de egy ideig még nem is fognak, először ezt nekünk kell lerendeznünk egymás közt. A párom hivatalosan nem költözött hozzánk, de végülis minden nap ide jön haza, és innen megy el dolgozni...tehát lényegében együtt élünk, igen. Ezek voltak kb a válaszok Málnának.

Meli és mindenki más:
Igen, elhagytam az előző páromat, mert ő már komolyan családot akart alapítani. Kezdetben úgy gondoltam, hogy oké legyen, elvégre szerettem, anyagilag is megvolt az alap a részéről, tanulhattam is volna a gyerek mellett. Először mondtam neki, hogy korai még nekem, de végül nem tudtam ellenállni neki, mert minden adott volt, én pedig imádom a gyerekeket, és akkor is vártam már azt az időt, mikor majd én is odaérek, hogy lehet. Ekkor már én is beleéltem magam. 3 hónapig próbálkoztunk, de én közben rájöttem, hogy lelkileg én mégsem vagyok még felkészülve rá, hiába van meg minden körülmény érzelmileg, és anyagilag is. Így szakítás lett a vége, mert ő görcsösen ragaszkodott a baba-projecthez, és nem akart várni addig, míg én is megérek hozzá lelkileg, és minden bizonytalanság nélkül akarom a babát. A gyógyszert már szeptemberben abbahagytam, mivel elkezdtünk próbálkozni, decemberben szakítottunk, és a dokim azt mondta, hogy ha így alakult, akkor tartsak még pár hóna szünetet. Ez még mindig tart.
Aztán összejöttem az új barátommal, igen. Csak a következő kijelentést nem értem, hogy honnan jött? Én NEM akartam babát tőle sem, mivel az előző páromat is ezért hagytam el annak ellenére, hogy szerettem még mielőtt elkezdődött a baba eröltetése. Ez a baba csak BECSÚSZOTT! Figyelmetlenek voltunk, és úgy számoltuk, hogy az a nap még belefér... :(
Összegezve a továbbiakat: a párom nagyon nem akarja a babát, én sem örülök neki, hogy megtörtént a baleset, mivel mint írtam, még nem vagyok sem lelkileg, sem anyagilag felkészülve rá. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a legszebb ajándék az életben, és képtelen lennék megölni. Tehát nem örülök, hogy ilyen hamar jött, mivel most nagyon nehéz lesz úgy megoldani a helyzetet, hogy senkinek ne fájjon, vagy ne legyen rossz. És pont ez a baj, hogy ilyen megoldás jelenleg nem létezik. Ha elvetetem, akkor abba én őrülök bele, ha megtartom, akkor a párom fog kikészülni, és nem hiszem, hogy meg tudna érteni, egyedül felnevelni pedig nem biztos, hogy képes lennék. :(
Hát talán ennyi, remélem mostmár kicsit érthetőbb a dolog. De a legfontosabb, hogy nema rról van szó, h nem akarom ezt a gyereket. Én a szívemben nagyon akarom, de nem biztos, hogy tudom vállalni. Nekem is könnyebb lenne, ha nem most jött volna, a párom nem akarja, és ez szörnyű érzés most. Ha ő akarná, vagy legalábbis elfogadá, akkor azt hiszem a nem megfelelő időzítés már mind1 lenne, túljutnánk rajta gyorsan.
Vendég

Candi!!Irtam privit!De mostmár tényleg mennem kell!Apa mindjárt hazaér,és megyünk az állatorvoshoz!Mindenkinek jó hétvégét! :) Ha tudok este jövök,ha nem majd holnap!Bea

Kép
bea27

És ezzel el is köszöntem, mert én itt csak "kínzom a társaságot". Megoldjuk majd a helyzetet, bizos vagyok benne.
Nektem meg sok sikert a babaprojecthez!
Sziasztok!
Vendég

HŰHA!!Miből maradtam ki?? :?: :?: :?:

Kép
bea27

Zsizsik: de jó akkor többet jössz? Hát cserélhetnénk néha munkát az biztos, bár Muszkuru hosszúra nyúlt " mítingjeit" nem vállalom! :wink:
Bea: válaszoltam!

Andi
candi

Nem is válaszoltál!!!Segitsetek!!Egyszer valamelyik őtök adott egy cimet a baba fejlődéséről!!Kéne a cim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Légyszi,légyszi...............................!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?