Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rendszeresen olvaslak titeket azóta, hogy mi is Kaálisok lettünk, de most írnom is kell!

Zsebi, Anda!

Muszáj gratulálnom az ikrekhez! Szuperek a képek, én még sose láttam hármasikrekről UH-t. És most egyszerre kettőtöknél is, fantasztikus!
Nagyon jó egészséget kívánok nektek, és szívből kívánom így ismeretlenül is, hogy minden úgy alakuljon, hogy Nektek és a babáknak a legjobb legyen!!!

Bocs, hogy csak így belekotyogtam! Sok-sok sikert, és gyönyörű babákat mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Zsebi, Aanda!
Teljesen oda meg vissza vagyok ezektől az UH-któl. :D
Nagyon szuper képek! Már vagy 10-szer megnéztem őket, de még biztosan többször is vissza fogok lapozni hozzájuk! :)
Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!
kismokus

Kiscsillag!
Nem kaptam meg az e-mailodat. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki! Köszönöm a támogatást!
Katyerina! Íme a kép, nagyon remélem hogy a jövő héten már a pöttyön kívül mást is látunk.
dkata

Kép uh
dkata

Kata!
Nagyon jo a kép és a kisebbik is teljesen kivehető!
Nem lesz baj mert nem lehet baj! :D Örülök,hogy jol vagy!

Katyerina!
Köszönöm,hogy egyetértessz velem és ennek nagyon örülök!
Tudom,hogy hülyeséget irok mert én sem tudnám betartani de ne idegeskedj és pihenj amennyit csak tudsz!Mennek az odatapaszto drukkjaim!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szia Évi!
Nem ismerjük mi egymást valahonnan???? :wink: :wink: :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Zsebi :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a Zsebi-babákhoz! Hú, de vicces vagyok:)
Azért az nem semmi, hogy nem vették észre a Kaáliban a 3-at.
No, de az a lényeg, hogy mind jól vannak. :lol:

Anda :lol: :lol: :lol:
Neked szintén gratula!
Szépek a fotók is!
nviki
Budapest III. kerület

Anikó!

De, valahonnan mintha ismerős lennél :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat mindenkinek!

Kata!
Gratulálok!Nyugi,minden rendben lesz,meglátod,a természet majd megoldja a dolgokat,drukkolok,hogy a kicsi is megerősödjön!

Viki!
Nálam tévedett az orvos,nem Zsebinél!Még mindig magam alatt vagyok ez miatt,nem értem,hogyan tévedhet ekkorát egy főorvos!Legszívesebben felhívnám és elmesélném neki az egészet,remélem,hogy olvassa valaki a fórumot a győri Kaálisok közül és visszajut a fülébe a dolog!

Zsebi!
Nem kaptam meg a prividet!

Évi!
Üdv. itt,írj magadról!

Andi
10+5
aanda

Lányok, olyan pörgős itt az élet, hogy már nem is tudom ki mit irt, kérdezett!
Kata!
Add át Magad az örömnek, aztán majd kiderül 2 hét mulva hogyan tovább!
Katyerina!
Drukkhegyek, +++++++++ gondolat-átvitel megy!
Anikó!
A nagyfiacskám 17 éves lesz decemberben. Imádnivaló amikor játszik vagy bohóckodik a kicsivel. Az a nagy melák mindenféle hülye képet vág, csiklandozza, gügyög Neki, csuszik-mászik Vele a földön. A férjem után Ő fogta meg másodjára, odaadta nekem, majd mikor látta, hogy milyen béna vagyok, azt mondta: Na jó mostmár visszaveszem, mert összevissza nyeklik nálad. Bébi meg ugy tud Ránézni... Aranyosak együtt, majd teszek fel képet, csak kicsinyiteni kell.
Évi!
Üdv itt!
Fanni!
Most Te jössz! Nem voltál Te ma délután az érdi Stop Shopban?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Kép
Kép
Ja és az avataromban is Ők vannak.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi :P
Helyes nagyfiad van, együtt pedig különösen aranyosak :wink:
Szerintem is én jövök... meg mindenki, akinek eddig még nem sikerült :)
Mostanában nem voltam Érden, a költözés csak decemberre valószínű, s addig csak hébe-hóba járok arra.
Puszi,
Fanni
fanni73

Melcsi! :D
Nagyon jo képű a nagyfiad!
Aranyosak együtt nagyon!
Nem csodálom hogy ennyire büszke vagy rájuk!Gyönyörű családod van!Megnéztem a babás topikba tegnap a picikédről a képet!Abba a ruhába zabálni valo!Nagyon csini benne!

Fanni! :D
Épitkeztek?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó :P
Szerencsére nem egészen. Új építésűbe költözünk, de egyelőre még várjuk az építési engedélyt. Augusztustól kezdik felhúzni... persze engedélytől függően... Hamar kész lehet, mert egy ikerház csupán.
Pusz, nagyon szép a kisfiad :lol:
Fanni
fanni73

Sajnálom, hogy a topic teljesen kezd más irányba terelődni, mint ami a lényege! A babások miért nem mennek át a babás topicba? Hisz az, azért van! Nem gondoltok arra, hogy másnak lehet, hogy fáj amit itt műveltek? És azért tünnek el...
Melcsi, Te egyátalán minek jársz már ide? Van két gyereked és sírsz, ahelyett, hogy örülnél neki! Más meg egyért is megtenne mindent! És boldog lenne, nem síránkozna!
Legyetek boldogok és áldjátok a sorsot, de ne bántsatok ezzel másokat! Biztos nektek se esne túl jól, ha az orrotok elött vidámkodnának a kismamák, miközben nektek nem jön össze. Örülök, hogy örültök, de ez nem ide való!
nice

Nice!
Nem tudom hogy mennyire vagy képben a topikot illetően ,de ha észrevetted volna én többször leírtam hogy nem írok ide a babáimról nem teszek fel képet mert nem szeretném senki szívét fájdítani és a lányok marasztaltak ha esetleg figyelmesebben olvasol.
Melcsi azért ír ide mert lombikozik mert kistesót szeretne talán an hozzá joga úgy ahogy te is ide írhattad hogy neked mi fáj.
Amúgy ha még egy kicsit odafigyelnél nekem sem csak úgy az ölembe pottynatak a babák úgy gondolom kő keméynen megküzdöttem értük négy lombikkal, de ha szerinted ez semmi akkor nem tudom még mit kell tenni hogy az ember ide is írhasson.
Két és fél éve vagyok a topik rendszeres aktív tagja együtt voltam már sok örömben és szomorúságban a lányokkal, ezáltal gondoltam maradok segíteni és csak akkor írok a babáimról amikor valaki kérdez. De azt hiszem hogy az ilyen emberek rontják el a topikot mint Te is vagy akik mostanában állandóan ránk lelnek hogy leírják hogy mi nem tetszik nekik akkor ne olvass minket nekem meg ez a véleményem

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Nice!
Miután "új felhasználó" vagy és ez az 1. üzeneted, nem értem a TE felháborodásodat.
Azzal egyébként egyetértek, hogy a babócás lányok A BABÁS TÉMÁKKAL átmehetnének a Kaális babás topikra.
Egyébként oda az megy át innen, aki akar, nem kell, hogy feltétlen babás legyen, ha nem bántja a baba téma (Pl én sem vagyok terhes, de főleg oda írok mostanában).
Korábban is felmerült ez a probléma, s az akkori babások mind átmentek a babás topik(unk)ra, mert akkor épp személy szerint nekem sem esett jól ilyen témáról olvasni...
A felvetéssel tehát egyetértek. Egyébként már Zsebi is javasolta :)
Fanni
fanni73

Kedves Fanni! Köszönöm, hogy elismerted az igazamat. Tudom, hogy milyen rossz és mit éreztek!
Zsebi! Nem azzal van a baj, hogy te megszenvedtél érte. Sose mondtam, hogy nem érdemled meg. Én teljesen másról beszélek! Te honnan tudod, hogy mondjuk nekem nem volt -e már 5. lombik és mégsem estem teherbe. Mert ilyen is van sajnos. Nem mindenkinek sikerül! Viszont ezt a topicot nem csak én olvasom, hanem inkább olyanok, mint én akiknek még nem sikerült és biztos vagyok benne, hogy nekik fáj! Ahogy Fanni is belátta. Az nem megoldás, hogy akkor ne olvassuk! Ez azért van, hogy igenis olvassuk és sorstársak tartsunk össze! Aki meg babás ő nagyon örüljön! Ez meg az én véleményem. Ja, és persze, hogy azt mondják, hogy maradj, mit mondanának mást? Nem akarnak ők megbántani senkit!
nice

Nice!
Én nem kérdeztem hogy maradjak-e egyszerűen leírtam hogy sikerült ennyi, majd nem írtam magamról semmit és ha figylesz látod hogy nem telik el nap hogy ne kérdezze meg valamelyiküjük hogy hogy vagyok mi van velem akkor legyek bunkó és ne válaszoljak?

Egyébként átézem a helyzeteteket mert énis abba a cipőbe voltam ahogy Fanni is írta én többször át akartam menni sőt ide tényleg CSAK akkr írok a babáimról ha kérdezik amúgy magamtól semmit.

De én nem fogom ilyeneken trenizorozni magam elszomorít az emberek hozzáállása.

Kedves topiktársaim!
Én ezentúl soha semmit nem írok ide magamról más fórumokon megtalálható vagyok vagy priviben aki szeretne kérdezni vagy érdekli hogy mi van velem nézzen át oda, de nekem nem hiányzik hogy ítélkezzen felettem és bántson olyan ember akinek foggalms sincs sok dolgoról. :(

Elszomorít amúgy hogy mostanában m inden héten van valamilyen "cirkusz". Na mindegy.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nice! Részemről csak annyit szeretnék hozzátenni az egészhez, hogy 3 vetélés után sajnos nem érzem azt a bizonyosságot a lelkemben, amit kellene, amikor az ember gyermeket vár. Sokkal inkább éreztem még idetartozónak magam, mint a babás topicba, hiszen még nagyon az elején tartok, és nálam pont az a cél, hogy ezen az időszakon túljussak - akkor leszek igazán babás. Ezzel szerintem Fanni is egyetért. De ez a társaság így nem építő, inkább lélekromboló. Szerintem pont ezekbe az esetekbe kellene kapaszkodni és reménykedni, hogy neked is lesz, lehet babád.
Sajnálom, ha részemről bárkit megbántottam azzal amiket írtam, célom pusztán az volt, hogy akinek szüksége van rá (mert esetleg hasonló történt vele), az erőt meríthessen.
De értem, amit írsz! A második vetélésem után 4 nappal volt karácsony, és utána született a keresztfiam. Fájt az érzés, hogy nekik van, az én boldogságomnak pedig vége szakadt, mégsem ronthattam rájuk, hogy akkor most sírjatok velem, mert nekem rossz.
Még egyszer, sajnálom, ha bárkit is megbántottam.
dkata

Lányok!

Igazsága mindenkinek van :D
Babásokra szükség van itt is, mert ők azok, akik a kérdéseinkre választ tudnak adni. Nagyon kérem, hogy ne menjen el senki a topikról, legalábbis úgy ne, hogy ide nem ír.
Katával egyetértek... én ugyanis a 9. héten vesztettem el a babómat, így megértem azt is, hogy nem érzi még magát biztos babásnak.
DE kell, hogy örüljünk egymás sikerének, mert ha az nem megy, akkor magunkba kell forduljunk kicsit. A sikertelenséggel együtt jár az irigység, ezt viszont ne dobjuk annak a nyakába, aki nem tehet róla és nem érdemli meg.
Szóval SZERINTEM, aki biztos babásnak érzi magát, az az örömét lécci a másik topikon ossza meg velünk, velem is, mert el fogom olvasni.
Aki még bizonytalan, kérdez, most kezd vagy folytat, annak SZERINTEM ez a fő topikja.
Igaz, hogy az utóbbi időben, mióta sok a babás öröm, többen is eltűntek. Tiko, vagy Kiscsillag pl.
A topiknak az a neve, hogy "Kaális párok fóruma", így ebből nem egyértelmű, hol a "topik téma határ". Mondjuk párok az utóbbi időben nincsenek, inkább mi leendő és gyakorló anyócák írogatunk. Nem is tudom. Lehet, kellene csinálni egy Kaális még nem babás topikot?
Mit gondoltok???

Fanni
fanni73

Bocs, már megint én :)
Javaslat:
"Kaális párok fóruma", tehát ez a topik legyen a felkészülők topikja.
Hozzunk létre egy "Kaális párok fóruma - babavárók" topikot azért, mert a babás topikon azok beszélgetnek, akik már a kezükben tarthatják a csemetéjüket, s ott főleg arról folyik a levelezés.
Így tehát ha tudni szeretnénk, hogy van Zsebi, vagy Anda, vagy Krisz (hova tűntél Krisz?) odamehetnénk megkérdezni.
??????
Fanni
fanni73

Fanni! Nekem is eszembe jutott! Vagy egy olyat, ahol a pocakosok vannak? Mert a babás fórumon meg gyakorló anyukák vannak többségben, itt meg maradhatnak a várakozók...
Egyébként emlékszem a Te történetedre, megsirattam, az enyém is hasonló volt. A nyolcadik héten még minden oké, vártam a 12. heti uh-t, és a 11. héten egy délután alatt vége lett minden reményemnek. De azt mondták, sokkal előbb történt, már nem is látszott a baba. Hát ezért nem fogok én már csak akkor megnyugodni, és magamat Babásnak tekinteni, ha a 12. héten túl vagyok, de leginkább ha már a karomban tarthatom.
dkata

Nahát Fanni! :lol:
Ugyanazt írtad, mint én! :lol:
dkata

http://www.kanditv.hu/faat.htm
Lányok ezt nézzétek meg!
Én végig bőgtem!Tiszta hülye vagyok!Csak 6 részletbe lehet de érdemes nagyon nagyon!

KépKépKépKép
aniko24

Kata :P
Igen, tényleg egyformát írtunk.
Én megfogadtam, ha még1x babás leszek (szeptember :wink: ), a 6. héttől minden héten megyek UH-ra. Az ugyanis megnyugtat majd... remélem. Te most hány hetes vagy?

Zsebike, Anda, Anikó, Melcsi, Kismókus, Kiscsillag, Tiko, többiek, akik ide írnak, mi a véleményetek a javaslatról???

Fanni
fanni73

Lányok!
Az én javaslatom volt hogy a babás lányok ide is tegyék fel a képeket!És én ezt vállalom!Engem lehet megkövezni ezért és nem őket!Ők nem akarták ide feltenni a képet ha visszaolvastok akkor látni fogjátok!Szegény Zsebi már vagy 100x szabadkozott és mentegetőzött e miatt hogy nem akar senkit megbántani ezzel!De semmi esetre sem szeretném ha bárkinek rossz lenne a szájize!És én alkalmazkodom és ha nem irnak ide akkor átnézek miattuk a másik topikba!De szerintem ők ide tartoznak!De ez a saját véleményem!

KépKépKépKép
aniko24

Engem sem zavar, ha a babások reknak fel képeket, mert külön örömmel tölt el, hogy van akinek sikerűl sok sok küzdelem után. És az sem baj, hogy a kérdésekkel van kihez fordulni!!

ÉN IS KÉREK MINDEN BABÁST, ÉS AKI MOSTANÁBAN LESZ MAJD BABÁS MINDENKÉPP MARADJON ITT!!
Ági28

Fanni!
Lehet egy másik topikot inditani szerintem is!Ha igy áll helyre az egyensúly akkor legyen.De ide pl.Melcsi is tartozik mert ugyan azokkal a problémákkal küzd amivel most mi!Ő is a babáért megy és mindegy mennyi gyermeke van már most ugyanabban a cipőben jár mint mi mindannyian!
De én még annyira zöldfülü vagyok itt köztetek hogy alkalmazkodom a döntésetekhez!
És én kérek elnézést mert én vagyok a hibás ebben a dologba ha valakit is megbántottam ezzel!Bocsánat! :oops:

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Nem haragszik Rád senki :P
Szerintem ez az egész olyan kicsit, mint mondjuk az ovi, ált. isi, meg a gimi. Imádod az ovistársaidat, később is jóban lehetsz velük, de Te már sulis vagy. Az ált. isiből még visszanézhetsz az oviba kicsit, de aztán már inkább a gimisek érdekelnek... Nem tudom, érthető?
Én már nagyon vágyom az ált isibe, sőt, a gimibe is, de még csak ovis vagyok, sajna :roll:
Persze van néhány ide is oda is tartozó leányzó, mint Te, vagy Melcsi, de Melcsi is meg tudja majd oldani szerintem, hogy ide a lombikos dolgokról írjon, oda pedig a gyermekeiről. Mint ahogy pl. Te sem írsz ide a kisfiadról... igaz?
Puszi,
Fanni
fanni73

Lányok!
Bárhogy is döntötök, nyitottam egy Kaális babavárók topikot :oops:
Puszi mindenkinek, szép hétvégét!
Fanni
fanni73

Sziasztok

Mindenkinek
Szerintem tudni kell elfogadni, hogy ez a helyzet, volt, hogy én is nagyon haragudtam a világra de rájöttem, hogy hülyeség, minek senki nem tehet arról amit az orvos tényként közöl és az ember csak sír sír és sír. Mi a férjemmel mikor még nem is volt a férjem megbeszéltük, hogy ha az egyikönknem nem lehet gyereke akkor is megoldjuk a dolgot. Sajnos a végén kiderült, hogy természetes úton egyikünknek sem lehet, és vannak olyan szerencsések akiknek a lombik után sikerül természetes úton, voltak sokan akik ezzel vigasztaltak engem is, de hát sajnos ez nekünk soha nem fog sikerülni, sajnos papír is van róla de hát ez van, az egyikünknél szervi a másikunknál génhiba, úgyhogy közölték ez van, és közölték, hogy kétféle lehetőségünk van arra hogy gyerekünk legyen, mi kiválasztottuk az egyiket, és szerencsénkre elsőre sikerült. Lehet, hogy szemétség de én irigylem azokat is akiknek hormonproblémájuk van, mert rajtuk általában tudnak segíteni gyógyszerekkel, és náluk besikerülhet spontán is. De sajna nekünk nem. És én ezért még mindig irigy vagyok, sajnálom ha ez zavar valakit - de akkor írja meg kész elfogadom ez van, ez vagyok én!

Sziasztok

Erika
erika13

Nice és kedves Fanni!
Igazán "kedves" ez a fórum megreformálási szándék, de légyszíves az én nevemben, -mint sikertelen próbálkozó- ne kampányoljatok. Nyugodtan hozzatok létre új topikot, ez mindenkinek szíve joga, és írogassatok ott, de ne akarjatok senkit "kitoloncolni" innen, pláne ne olyanokat, akik a lelke ennek az egész fórumnak.
Na ez meg az én véleményem!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Fanni! 6 hetes, és szerencsére a jövő héten is kell menni uh-ra. Utána pedig én is azt tervezem, amit te. Csak jussak el addig.
dkata

Lányok!
Szeretném valakinek felajánlani a tábla készítés jogát ha gondolja átküldöm amiben én dolgoztam ha nem akkor készít magának én nem szeretném már csinálni. Sajnos elment a kedvem. :(

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, ne csináld már..... :( Mit számít, ha két méltatlankodó mit mond, ha 28 másik fórumozó meg imád??? :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jaj zsebi ne csináld már. Szerintem a többség melletted van!!
Ági28

Meg úgy látszik, akinek nem tetszett ahogy mi "működtünk" lelépett...

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na most sajna el kell mennem, de Zsebi, ha mire visszajövök és te nem leszel itt, hát nagggyon szomi leszek :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Louis, Ági!
Köszönöm hogy marasztaltok és leírtátok a helyzetet. De én soha nem szerettem volna senkit bántani. Mindgi imádtam ide jönni, de most kicsit úgy rézem hogy elég volt talán érzékenyebb is vagyok mint máskor de nekem most ezek a dolgok egyáltalán nem hiányoznak hogy mostmár mondhatom hetetne megkapom valakitől hogy én ilyen olyan vagyok.

Úgy érzem sokat tettem a topikért én is sokszor átéreztm azt hogy másnak sikerült sőt neki elsőre és boldog voltam ha láttam az ő őrömét én abból merítettem rengeteg erőt.

Megértem a másik nézetet is és elfogadom épp ezért nem jövök ide mondom nem tűnök el megtaláltok.

Az meg hogy ennyi felé lett cincálva a topok nekem az a véleményem (biztos ez sem lesz népszerű) hogy most akkor lesz egy csapat akik épp baábások és nekik ki fog segíteni egymástól nemtudunk majd kérezni mert egyfelé járunk mindannyinan a régiek akik mrá babáznak nemfognak ráérni három fórumot olvasni hogy segítsenek, de ez az én véleményem senkinek nem kell vele egyet érteni ső ahogy szktam írni úgy kerek a világ ha minenkinek más a véleménye.

Szerettem itt lenni de ahogy Fanni is írta be kell látni hogy ezek szerint én már nem lehetek ovis.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Húúú!
Itt mindenki megbolondult? Én aztán elmondhatom magamról hogy igazán régi motoros vagyok a témában! És rengeteg jó kívánságot tanácsot kaptam az itteni fórumozóktól. Nem csak azoktól akik készültek a lombikra hanem a babásoktól is. Ez egy olyan fórum ahol kéz a kézben kísérjük egymást a céljaink felé. Az út igen nehéz ezt mindannyian tudjuk. És amikor beérünk a célba??? Ki dobjuk azokat az embereket akik szerencsével jártak? Ugyan miért ne oszthatnánk meg egymással a jó híreinket is? Én úgy vélem ahhoz hogy saját gyermekünk legyen igenis meg kell tanulnunk elfogadni a körülöttünk lévő kismamákat is. Én például tiszta szívemből örülök mindenegyes újdonsült kismaminak ezen a topicon, még akkor is ha nekem még nem sikerült anyává válnom. Ha másokra írigy vagyok azzal nem leszek előrébb. Persze az is igaz hogy fájdalmat érezhet az ember hiszen nagy az űr ami a lelkünket kitölti , de az űr nem szűnik hamarabb ha bántjuk a másikat.
Hát elég ritkán írok ide de ezt most nem tudtam kihagyni! Kár volt ezt a topicot elrontani. :cry:

Zsu!
bzsuska

loislane ne aggódj, nem léptem le! Senki nem mondta, hogy Zsebi vagy bárki más ne írjon ide, csak annyit, hogy nem ide való témát ne írjon, mert az bizony van akinek fáj, még ha neked nem is, de nem lehetsz ennyire önző, hogy te csak magadra gondolsz! Fanni nagyon bölcs vagy, hogy nyitottál egy várandós topicot. Senki nem akar kitoloncolni senkit! Értsd már meg, hogy valakit érzékenyen is érinthet a téma. :( És a topic címe kaális párok fóruma és nem, akikenk sikerült a kaáliban! Amúgy akinek sikerül, ők is csak a max. a 12. hétig járnak, járhatnak oda. Zsebi ne haragudj, nem ellened irányúlt, sajnálom ha magadra vetted! Leginkább Melcsi háborít fel, hogy még van képe képeket is kitenni és mellette sír, hogy neki nem jön a baba! Minek? Amikor ott van neki, másoktól meg elveszi a lehetőséget! Akinek sikerül az örüljön és ne síránkozzon! Ő már tudja milyen anyának lenni és lehet, hogy mi sose tudjuk meg! Na, ebbe gondoljon bele!
nice

Nice!
Ezzel megint nem értek egyet! Mi az, hogy Melcsi elveszi másoktól a lehetőséget?! Szerintem a saját lehetőségeit használja ki, és ezért minden tiszteletem az övé. Ez a topiv tényleg nem erre való.
dkata

Kedves lányok!
Én egy régi motoros vagyok - Zsebi és Bzsuska-féle generáció, babázom már -, benéztem ide, és nagy szomorúsággal tölt el, mi folyik itt. Amikor még aktívan próbálkoztam, és megéltem a hullámvölgyeimet és mindenki mellettem volt, akkor még csak 1 topik volt - a Kaális párok fóruma. Semmi más, nem volt szükség kettővel osztódásra... ez valahol rémisztő. Emezek ide menjenek, amazok oda... :( Mint a lágerekben, mikor szelektálták a beérkező embereket, az jut eszembe! Hát micsoda közösség ez?
Annak idején amikor Woodi meg Lara bebabásodott, utána jöttek a többiek, bizony emlékszem rá, hogy megosztották velünk a babás híreiket és mindenki önfeledten örült nekik, mert ez egy pozitív példa volt előttünk. Azt se felejtem el soha, hogy egy emberként hogyan örültek a csodababáimnak a sorstársak, annak is, hogy tettem fel az ultrahangos képeket...
Végül én is átmentem, mert beláttuk, hogy a babakocsi-vásárlást már nem itt kell kitárgyalni, de ennek óhatatlanul is az lett a következménye, hogy kettéosztódtunk és lemorzsolódott a régiek egy része. Zsebi meg szegény rohangált át hozzánk, én nem éreztem azt, hogy jól van ez így, de mindegy... :?

Nice, ne is haragudj, még egy megjegyzés, de ugyan Melcsi milyen lehetőséget vesz el másoktól...? ez nevetséges.

Az irigykedés nem old meg semmit.

Norka
Vendég

Nem azért mondom, de ezzel az erővel engem is ki lehetne túrni, mivel én nem kaális vagyok, és ez kaális topik!!
Ági28

Nice :!:
Amit írtál Melcsiről, azzal messzemenőkig nem értek egyet.

Lányok! :!:
Én jót akartam... de soha, senki nem tud úgy változást véghezvinni, hogy mindenki elégedett legyen. Erről szól a politika is... ami meg abszolut nem tartozik ide, csak eszembe jutott.
Bárhogy is lesz, részemről kiegyensúlyozottnak érzem magam és mindenkiről szívesen olvasok itt, ott, vagy bárhol.
Mindenki több topikon is levelezik, közte Zsebi, Ági 28, vagy Melcsi, így azt nem értem, miért baj, ha eggyel több van... de talán tényleg nem volt jó ötlet az új topik... nem tudom.
Én részemről elutazom 3 hétre... addig is szép élményeket a babásoknak, s drukkolok a babásodni vágyóknak.

Fanni
fanni73

Lányok, lányok!
Mi van itt? Ez az összetartó kis banda egyszer csak egymás torkának esik??? Mi lett az "együtt sírunk, együtt nevetünk" hozzáállásból? Most már csak "együtt síhatunk"???
Én igenis azt mondom, hogy kellenek ide a babavárók, sőt a babások is! Ki tudna nekünk tanácsokat adni, elmondani vele mi történt, hogyan mennek a dolgok! Csakis ők!!!
Kinek a sikereiből, örömből merítsünk erőt, ha nem az övékéből???
Csak egy kis példa: nem kell messzire menni, de pl. Icsilya Orsi is babás (minden hozzászólása végén ott van a kép csodás gyermekeiről), és mennyi kedves szót, pozitív gondolatot kaptunk, nem is beszélve arról, hogy adott "szakmai" tanácsot is. Az Ő gyerekeinek a képei nem zavartak senkit? Most, hogy kicsit nagyobb képek kerültek fel ennyien kiakadnak??? Eddig minden rendben volt, most meg kiborult a bili???
És mi lenne Zsebi nélkül itt??? Ő a topic fő hajtóereje! Mellesleg ZSebi tényleg többször is elmondta, hogy nem akarja a szívünket fájdítani a saját örömével, de én is azok között voltam, akik marasztalták! És marasztalom most is!
Babás, babaváró lányok! Kérlek Titeket, hogy ne hagyjatok itt minket!!! Persze azt is megértem, ha nincs többet kedvetek ilyen közegbe jönni. Nyilván nem tenne jót a lelkivilágotoknak! Főleg a babaváróknak, akiknek annyi kell vigyázni magukra!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk! Az utóbbi időben ez a topic nagyon fontossá vált nekem, nagyon sok információt, kedvességet kaptam (vagy ha nem nekem szólt, akkor csak láttam), és ez tette könnyebbé a várakozást, hogy mi is lesz velünk... Nem szeretném, ha elromlana minden...

Kismokus
kismokus

Nice!

Melcsi nem veszi el a lehetőséget senkitől. A Tb mindenkinek 5 lehetőséget ad a próbálkozásra.
Ha neki az első kettőből összejön egy baba, miért ne használhatná fel a másik 3 lehetőséget, hogy legyen kisteső is.

Igen is fontos, hogy a babások és a pocakosok is írjanak ide, mivel ebből mások gyűjtik az erőt, hogy tovább tudjanak haladni a sors fintora által kiszabott úton. Mi itt eddig úgy működtünk, mint egy igazi nagy CSALÁD.

Én aztán tudnék regényt írni arról, hogy 7-szer gyakoroltunk, mégsem jön a lurkó. Mekkora kibaszás a sorstól. Eddig azt mondtam, hogy az utolsó lehetőséget nem használjuk ki, tele van a hócipőm az egésszel.
Amint megláttam Zsebike uh-képeit, a többiek beszámolóját (Lara, Krsizta, Norka, ...) az uh-ról, azt mondtam: Nehogy már ne sikerüljön nekünk is.
Nem szeretnék ebből kimaradni.Ráadásul a férjemmel öriszülők leszünk. Amint megkapjuk az öribabát, már megyünk is a lombikra.

Örülök, hogy ez nem okoz gondot senkinek, pedig én aztán már csak a sorszámcsökkenésről tudok igazán írni. Se uh-ról, se rókakomáról nem tudok beszámolni.

Zsebike meg meg a mi tyúkanyónk.

Timi
latimi

Sziasztok

Nice
Kitől és milyen lehetőséget vesz el Melcsi? Ne őt bántsd ő nem tehet arról, hogy neki sikerült neked meg nem. Ne bántsál Te senkit.
Annak idején ha hamarabb ráakadtam volna erre az oldalra Nekem legalább is sokkal könyebb lett volna. Tanácsot kérhettem volna másoktól, de így tanácsok nélkül csínáltuk végig, szerencsére sikerült, és igen én is szeretnék még 1X (anyagiak miatt csak) nekifutni kistesóért - persza csak ha összejön. Úgyhogy kérlek szépen ne bántsá senkit. Senki nem érdemli meg, senki de senki. Ha nem tetszik ne gyere ide.
erika13

Lányok!

A vitával kapcsolatban már leírtam a véleményemet, és nagyon remélem, hogy még nem üldöztünk el egyetlen babavárót sem, mert az alábbi link-en található cikk leginkább nekik szól!
Nem hosszú, de nagyon érdekes: arról szól, hogy miért van hányingere a várandós nőknek.

http://index.hu/velvet/onleany/terhes060713
kismokus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?