Lányok!
Igazsága mindenkinek van
Babásokra szükség van itt is, mert ők azok, akik a kérdéseinkre választ tudnak adni. Nagyon kérem, hogy ne menjen el senki a topikról, legalábbis úgy ne, hogy ide nem ír.
Katával egyetértek... én ugyanis a 9. héten vesztettem el a babómat, így megértem azt is, hogy nem érzi még magát biztos babásnak.
DE kell, hogy örüljünk egymás sikerének, mert ha az nem megy, akkor magunkba kell forduljunk kicsit. A sikertelenséggel együtt jár az irigység, ezt viszont ne dobjuk annak a nyakába, aki nem tehet róla és nem érdemli meg.
Szóval SZERINTEM, aki biztos babásnak érzi magát, az az örömét lécci a másik topikon ossza meg velünk, velem is, mert el fogom olvasni.
Aki még bizonytalan, kérdez, most kezd vagy folytat, annak SZERINTEM ez a fő topikja.
Igaz, hogy az utóbbi időben, mióta sok a babás öröm, többen is eltűntek. Tiko, vagy Kiscsillag pl.
A topiknak az a neve, hogy "Kaális párok fóruma", így ebből nem egyértelmű, hol a "topik téma határ". Mondjuk párok az utóbbi időben nincsenek, inkább mi leendő és gyakorló anyócák írogatunk. Nem is tudom. Lehet, kellene csinálni egy Kaális még nem babás topikot?
Mit gondoltok???
Fanni