Sziasztok!
Végre ide értem. Irtó meleg volt egész nap, én meg növények után rohangásztam, meg öntöző alkatrészeket hajkurásztam. Jó lesz holnap egy kicsit itt a hűvösebben.
Bea: még mindig nincs net? Mi történt?
Málna: nagyon sajnálom, ha mégis megjön, de a hőd még bíztató, holnap úgy is meglátjuk igaz? A kép nagyon szép lett.Nekem sikerült kijavítani a hibát, jól néz ki, repesztette ahogy javasoltad!
A keresztszemeshez annyit, hogy érdemes belevágni, szerintem nem bonyolult, 3 éve nekem ez a kedvenc téli hobbim és nagyon jó mintákat lehet guberálni itt a neten!
Plútó: fini lett a bab? Én tegnep zöldbabot ügyeskedtem be, de már el is fogyott, kénytelen leszek ma is valamit alkotni
Sziszi: szerintem senkinek sem rózsaszínű mindig a házassága, de meg kell tanulni megbeszélni, sikerülni fog nektek is, csak végtelen türelem kell hozzá. A férfiakból néha nagyon nehéz kibogarászni, hogy mi a bajuk, nálunk sincs ez másképp, de ha összeszedem magamat és bírok egy kicsit erőszakos lenni, ki tudom húzni a méregfogat.
Egy pihenés, ami kimozdít a napi robotból sokat fog segíteni nektek is, biztos vagyok benne!
Hoppá: gyönyörű vonalzók, még 1-2.-t?
Muszkuru: nyulak tudnak úszni, eddig ezen nem is gondolkodtam..
Dóri: találtál valami érdekeset utazás ügyben?
Most nem tudok többet írni, mert rohannom kell tovább, de holnap leszek! Remélem ti is
Jók legyetek...de ne annyira