Új privát üzeneted érkezett!

Sziszi, nem hangzik túl jól a helyzet. Nem lenne jó egy meglepi-hétvégét csinálni neki? Ha most úgyis többet keresel, lefoglalnál egy hétvégét, ami csak a tietek, picurkát meg "kölcsönadod" a nagyinak addig? És még szabit sem kellene kivennie, ha hétvégére szerveznéd :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Sziszi
teljes mértékben átérzem azt amin most keresztülmész....
Ez nálunk is volt+tetőzve amit nem szeretnék leírni. nekem Adri akkor 2 és fél éves volt.. nekem ő segített mindenből kilábalni :( Ráadásnak ezek után volt az elhalt terhességem...
Nekem az segített, hogy végre dolgoztam és emberek között voltam. Lehet, hogy hülyén hangzik, de ott kezdtem el magamat ujra nőnek érezni :) . Nálunk a változást a párom mandulaműtétje hozta. Akkor jött rá, hogy mennyire szeretem, és, hogy mi nem véletlen vagyunk együtt :wink: Azóta minden helyreállt, utána pár hónappal lettem terhes Krisztikével, és most ugye Bütyikével. Viszont azóta ő is másként értékel engem, nem csak egy feleség vagyok akinek kötelességei vannak, hanem ujra érzem, hogy a nő is akit megszeretett. :)
Tomi ügyes.Mi a pelussal azóta is "jóban vagyunk" nem akar pisilni sehová. Ja, bele a gatyába, de, hogy levegyük és wc-be v. csak úgy, azt nem..

sajnálom, hogy sorba "elhullanak" a párjelöltjeim :cry: Ugye van még valaki aki titkos esélyes? Hoppá?

pont most beszélgettük a párommal, hogy mind két gyereknek van az utcában korban hozzáillő játszótársa, jó lenne ha Bütyikének is lenne. Viszont erre esélyes nem nagyon van. De ez eddig tényleg úgy volt, hogy mindíg kettessével születtek a gyerekek, nem csak a mieinkhez, hanem amúgy is. Mondtam is, hogy abban nagyon bízom, hogy nem pocakon belül lesz játszótársa :shock: Tibi munkatársának lett nemrég 2 gyerekre még 2. Na, nem festem az ördögöt a falra, inkább elhallgatok....

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Végre ide értem. Irtó meleg volt egész nap, én meg növények után rohangásztam, meg öntöző alkatrészeket hajkurásztam. Jó lesz holnap egy kicsit itt a hűvösebben.
Bea: még mindig nincs net? Mi történt? :shock:
Málna: nagyon sajnálom, ha mégis megjön, de a hőd még bíztató, holnap úgy is meglátjuk igaz? A kép nagyon szép lett.Nekem sikerült kijavítani a hibát, jól néz ki, repesztette ahogy javasoltad!
A keresztszemeshez annyit, hogy érdemes belevágni, szerintem nem bonyolult, 3 éve nekem ez a kedvenc téli hobbim és nagyon jó mintákat lehet guberálni itt a neten!
Plútó: fini lett a bab? Én tegnep zöldbabot ügyeskedtem be, de már el is fogyott, kénytelen leszek ma is valamit alkotni :?
Sziszi: szerintem senkinek sem rózsaszínű mindig a házassága, de meg kell tanulni megbeszélni, sikerülni fog nektek is, csak végtelen türelem kell hozzá. A férfiakból néha nagyon nehéz kibogarászni, hogy mi a bajuk, nálunk sincs ez másképp, de ha összeszedem magamat és bírok egy kicsit erőszakos lenni, ki tudom húzni a méregfogat.
Egy pihenés, ami kimozdít a napi robotból sokat fog segíteni nektek is, biztos vagyok benne!
Hoppá: gyönyörű vonalzók, még 1-2.-t?
Muszkuru: nyulak tudnak úszni, eddig ezen nem is gondolkodtam.. :shock:
Dóri: találtál valami érdekeset utazás ügyben?
Most nem tudok többet írni, mert rohannom kell tovább, de holnap leszek! Remélem ti is :!:
Jók legyetek...de ne annyira :lol:

Andi
candi

Andi, hihihi, nem tudom, inkább nem próbálom ki, tud e úszni
Bár tegnap, ahogy a nagy melegben szuszogott mellettem, megfordult a fejemben, hogy belógatom a kádba... 8) de csak egy pillanatra :D

Milyen növényeket üldöztél?

MÁS: Ilyenkor látszik, hogy tényleg őszinték vagyunk egymáshoz, és törődünk egymással :!:
Van aki csak priviben mesél (pl én 8) ), és van aki nyíltan beszámol a gondokról is és próbál segíteni.
Én nagyon nagyon örülök, hogy ilyen klassz társaságba csöppentem :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!Sajna este elment a kábeltv,ezért nemtudtam jönni!!Meg aztán elmentünk vásárolgatni.Aztán olyan fáradt voltam,amire hazaértünk(Pedig kocsival mentünk!)Kicsit fáradékony vagyok mostanában!Ez a melegtől van,plussz még ugye a terhesség!De most mennem kell,mert jön Anyu barátnője,és elő kell vennem azt a rengeteg babaholmit (3 zsák+1 doboz),és babadivatbemutatót kell tatrtanom! :? Sok kedvem nincs hozzá!!Na mindegy! :x Na megyek!!De azért még benézek egyszer-kétszer!
Ja!!IGEN!!Sikerült az este! :oops: Bár nem a zuhanyzós,hanem csak a "Snassz"ágyas jött be!De JÓÓÓÓ volt! :oops:

Kép
bea27

Bea! Mi köze a kábeltv-nek a nethez? Vagy értsem úgy, ahogy gondolom :wink: ? Tudtátok, hgy Amerikéban akkor fogant a legtöbb gyerek, amikor áramszünet volt :lol: ?
Elképzelem a helyzetet:

Dear Johnny, nem túúúdom, what we tudunk ííígy csíínállni mi keten, áram nélkul... Youuu, don't you van kedv idebújni to me :wink: ? Na, ok honey, legyen this, amit you want.... És lőn sok-sok amerikai kids...

Itt a mese vége. Áramszünetet akarok!!

Kép

Kép

hoppá

Csökkentettem tickereim számát, nehogy sok helyet elvegyek :D

Sziszi, látom azóta nem voltál, de remélem jobb a kedved, és tudsz javítani a helyzeten :!:

Kép

Kép

hoppá

Candi

Ha a hollók tudnak vízalatt repülni...szerintem egy nyúlnak az úszás is menni fog :lol: Max.kap egy úszógumit vagy karúszót :wink:
Igazad van.
Aki azt állítja,hogy nincsenek problémák egy kapcsolatban és minden tökéletes...az nem mond igazat...
Aki ezt állítja, ott nagy bajok vannak, mert még saját magának sem meri bevallani.Mesébe illő kapcsolat ahol nincsenek gondok csak a mesében vannak...
Full harmónia...ja...

Muszkuru

Biztos valamilyen kúszót vagy futót :lol:
Nem mondod,hogy nálatok is előfordulnak problémák?!

Akkor is senki sem tökéletets?!Úristen hova kerültem :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Máténak akkora önkritikája van...Valamit csinál ha jó hanem jó és közli,hogy :MátéKA( :shock: )ügyes...
Most raktam tisztába és közölte velem,hogy a:kaki büdös... :D

málna2162

Hoppá

Verd ki a biztosítéskot :lol: :wink:

málna2162

Hoppá!!Hogy mi milyen viccesek vagyunk ma!! :wink:
Málna!!Máté szuper kölyök lehet!! :wink:

Kép
bea27

Ja!Még annyit,hogy KÁBELNETünk van!!! :shock:
És,ha nincs TV,net sincs!!Megyek,köszönök a néninek!!
Jaj...........................!

Kép
bea27

Nincs is még itt a nő!!Csak egy szomszéd férfi jött,mert Anyu a közös képviselő a házban!! :oops:

Kép
bea27

Sziasztok,indulok haza,leszakadnak a lábaim,annyit rohangáltam ma!!!Anyu árut hozott,3 óta azt rámolom :x :x :x

Málna,a párkapcsolatokban vannak hibák :?: :?: Én azt hittem rózsaszín fagyi minden....legalábbis VALAKI ezt akarta velem elhitetni....komoly...mindenki tökéletlen,nálunk is voltak olyan összeszólalkozások,hogy azt mondtam:kilépek,ha nem váltaztat....aztán változtatott és hozzámentem :lol: nem részletezem,elég az,hogy volt egy olyan munkahelye másfél évig,ahol teljesen kifordult magából....nem dicsekszek azzal,ami történt.......de nem volt jó....még szerencse,hogy velem megmaradt a jó kapcsolat,de a barátai teljesen elfordultak tőle egy időre....aztán itt volt a nagy kérdés,vele vagy nélküle?Jól döntöttem,még akkor is,ha magában hordozza annak a veszélyét,hogy megsérülök!

Én azt mondom,hogy jó,hogy van valaki,aki mellettem áll és minden nap megnevettet!!Ez kell....

Na puszi kedves barátnőim,majd még jövök!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Ahhhaa, így már értem Bea. Azt hittem ha nincs tv :arrow: automatikusan apa karjaiban "kell" kikötnöd. De így már tiszta.

Kép

Kép

hoppá

Látom ma mindenki hamar pihenni tért :wink:
Azt hiszem én is ezt teszem olyan álmos vagyok, pedig délután is aludtam :oops:
Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,

fáj a torkom. Normélis ez???? 30 fok melegben torokfájás???

Remélem mindeki jól aludt, ma nem lesz senki, akinek rossz éjszakája volt.

Bea, most elolvastam a tegnapi "termést" mégegyszer, remélem nincs harag a kábeltv-kérdés miatt :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,jó reggelt!!!Kata,én 3.napja ébredek torokfájással,de semmi más bajom nincs,ezért nem is gondoltam rá.....Nem vagy allergiás valamire?Attól is fájhat...szerintem nálam erről van szó!
Én remekül aludtam,tegnap dögfáradtan hazajöttem,még megfőztem a babfőzeléket,megöntöztem a teraszon(igaza van Áginak,ki kellett volna köttetni a vizet a teraszra)Kitakarítottam a fél lakást....szóval nem kellett altatni....

Ma lesz két tanítványom!Gratula,hogy a te diákjaid megkapták a nyelvvizsgájukat!!!Nekem csak kisdiákok vannak,én csak ált.sulist vállalok!!

Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Allergiás lennék? Ne hoszem, 2 nappal ezelőtt klímában ültem elég sok időt, a végén már fáztam. Szerintem az tett be...

Most, hgy mondod a babfőzeléket, tegnap este 9-kor(!) rábeszéltem a csaádot, hogy ugorjunk el kajálni... És én Jókai bablevest ettem, mert azt kívántam. Imádom a babot...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Sziszi!
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Majd borúra derü.
Biztos túl fáradt vagy munka, baba stb.
Jól jön a pihenés.

Csajok tudom nem sokat voltam a héten, mert helyettesítés helyettesítés hátán s nem volt időm internettelni.
Végig olvasni se tudtalak titeket csak átfutottam a dolgokat.
Ígérem nyaralás után többet jövök. Nem leszek július 25-ig nyaralunk Miskolc Tapolcán.

Mi tavaly voltunk Horváthba nászúton. Brac szigeten Supetarba. Mi is komppal mentünk át Splittől. Nagyon jó volt. Voltunk vadvízi evezésen Omisba. Ajánlom mindenkinek. Nagyon lightos, de mégis jó kis tréninig. Nekem is ez volt az első alkalom.

Sajnálom, hogy ismét jelentekezett a Piroska.

puszi Mindenkinek!
Írjatok sokat.

Valaki írta, hogy fertőzés ellen milyen kenőcsöt használ. Tudom tegnap olvastam,. Most nem találom. Légyszi írd meg mégegyszer.

P

Kép
nika04

Szia Nika!Canesten!Jó pihenést mindhármótoknak :lol: Azért gondolj ránk és mesélj majd,ha megjöttél!!!!

Kata!Én is imádom a babot!!!Hogyhogy a családot??Még nálatok laknak anyudék?Azt hittem már visszaköltöztek!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelit mindenkinek!
Nika: nagyon kellemes nyaralást és szép időt nektek és vigyázz magatokra! 8)
Muszkuru: különféle cserjéket,bokrokat , sziklakerti növényeket vásárolgattam összesen 400 db körülit , Apa nem ért rá bogarászni és ezt a kertet be kell fejezni még ma! De azért jó volt egy kicsit rohangászni! Napkrém, szalmakalap meg van már? 8)
Meli: akkor a te tegnapod is jó húzós volt és hogy sikerült a bab?
/ előbb az írtam baba / :oops: A kisdiákokkal még nehezebb lehet, nem?
Hoppá: az amerikai idillből kihagytad, hogy előtte azért még bevágnak egy két hamburgert, utána meg egy fél vödör jégkrémet. :) Nekem tetszett a másik vonalzó is :( Nekem is fáj a torkom, de ez biztos a hideg vizektől van.
Málna: te hangod megjött már? Ha Máté felfedezte, hogy büdi
amit gyárt, lehet, hogy most fog sikerülni a leszokás a pelusról?
Honnan ismerős nekem a hollók víz alatti repülése? Azt tudom, hogy az afrikai fecske elbír egy tököt!
Plútó: álomszuszi leszel? Látod ezért vasaltál takarítottál az elmúlt hónapokban, most kipihenteti veled Bütyi. Mi lesz az ebéd?
Bea: akkor ilyen kábelszünet lehet gyakrabban is, nem Apa intézte el? Remélem nem jön üres kézzel a vendég néni és ő is mutat neked pár ajándék ruhácskát! Azért később ha ráérsz gyere! Cicussal mi lett?
Sziszi: hogy vagy? Aludtál valamit?
Találtam egy jó kis oldalt , le lehet tölteni a programot ésnézelődni a világon körbe-körbe, pl, hogy merre mentek nyaralni. Még nem tudom teljesen, hogy működik, de ha gondoljátok nézegessétek meg www.googleearth.com

Andi
candi

Elfelejtettem: Kata: mikor lesz teszt? Ganús ez az esti bableves! Bár én is meg tudom enni bármikor.
És Málna: nálad mizu pirivel? Ugye csak rózsika maradt?

Andi
candi

Sziasztok

Candi

Holló színházban volt téma a víz alatti repülés.

A hőm 37,2 és csak rózsika van.
Kismamik tesztelt valaki Medi lab-bal?

málna2162

Sziasztok leányzók !!!

Ma be tudtam jönni dolgozni, mert a párom maradt otthon a kis "beteggel"..... tulajdonképpen teljesen meggyógyult, már majdnem rosszalkodott tegnap, úgyhogy minden ok ! Viszont hétfőtől szabadságon leszek 2 hétig, részben otthon, részben Alsópáhokon és Balatonnál, és sajnos az otthoni net kapcsolatot nem sikerült létrehozni.....úgyhogy nem valószínű, hogy naprakész leszek az információk terén.... :cry:

Málna, remélem, ez a rózsaszínezés csak álmensi lesz.... Mi is megyünk Horváto.ba szeptemberben, de mi Krk-re ! Punatba. Ti mikor mentek ?

Mindnekinek, aki nyaralni készül, vagy már ott van, jó pihenést kivánok !!

Kis_plútó, hogy viseled a meleget ? Van már terhességi tünet ? (hányinger, vérnyomás ingadozás stb ? )

Candi, jól írtad, tényleg 400 db cserjét és növényt vásároltál és ültettél ??? :shock:

Meli, annyira irigyellek, hogy növényekkel dolgozol, és is nagyon szeretek kertészkedni, és figyelni a növényeimet, ahogy növekednek, szépülnek.....
zsizsik

Helló csajok!!
Ittvagyok!!Málna!Te BIZTOS egyidőben méred a hődet?
Én valami hülye nevü tesztet használtam!A fene sem emléxik rá!Valamelyik fiok alján lapul!

Kép
bea27

Bea

Igen minden reggel fél 7-kor
Miért?

málna2162

Még annyit a tesztről,hogy amelyikeket a ROSSMAN-ban vettem mind negativ volt,aztán bementem a gyógyszertárba,és igymondtam a nőnek,hogy:valami hiper-szuper tesztet szeretnék!És AZT adta! :lol: Azóta,ha bemegyünk a gyógyszertárba mindig az jut eszembe,hogy a nő adta nekem a pozitiv tesztet! :wink:
Nagy dilemmában vagyok!!Mit csináljak vajon?Eric most volt beteg valami 3 napos lázas virusa volt,és két orvoshoz is elvitte a Tesóm!Ezzel még nem is lenne baj,de félek,ha lemegyünk elkapom!Illetve nem is magamat féltem,hanem a PICIKÉT!! :(
Mi vigyük Anyut le a Tesómékhoz a balcsira,vagy úgyis megy a Tesóm keresztfia,bizzuk rájuk Anyut???NEMTUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppá!!Nem sértettél meg!!Egyébként,amikor romantikáztunk akkor még javában volt műsor a TV-ben! :wink:
A kapcsolatokhoz meg annyit fűznék,hogy nekünk a 6 év alatt már egy csomószor volt olyan,hogy elhagyom az Andrást!Sőt!Neki is volt olyan,hogy összeszedte a holmiait,és elmegy!De mégsem tette!Hála Istennek!!De ez már régi sztori!

Kép
bea27

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így bepofátlankodom! Csak egy kérdésem lenne.
Elég erős a gyanúm, hogy egy baba landolt a pocakomban...ma vagyok a 32. ciklusnapon. Januártól így alakultak a ciklusaim, 31, 31, 29, 29, és a legutóbbi pedig 26. Szerintetek, ha ma tesztelek egyet, akkor kimutatja már a pozitívat? És ha negatív lesz, akkor elhiggyem? Vagy várjak pár napot, és csináljak másikat? Úgy emlékszem a 32. napon már kiderül az igazság. Semmi mensire utaló jelet nem érzek. Szerintetek? A hőm tegnap este 37.8 volt, ma reggel 37.3, mind2 hüvelyben mérve. Igaz nem szabályosan csináltam, mert este a városból való hazatéréskor mértem meg, mikor ki voltam melegedve, reggel pedig elfelejtettem ágyban maradva megmérni, így csak azután mértem, mikor kikísértem a párom, és elmentem wc-re.
Előre is ezer köszönet a segítségért, és mégegyszer bocsánat a zavarásért, de ennél nem tudtam job helyet, kitalálni, ahol kérdezősködhetnék.
Minden jót nektek!
Vendég

Azért,mert nem minden időben mutat eggyet a hőmérő!!Ezért kell mindig EGY IDŐBEN mérni!Nekem is volt amikor előbb mértem,és még nem volt olyan magas!Viszont volt,hogy a megszokott idő UTÁN mértem,és tök magas volt!Meg ágynyugalomban kell mérni,stb..........Én mindig a számban mértem a nyelvem alatt!!Emléxel?Még a lázmérőt is lecseréltem!Mert egy digitális volt,és egy hagyományos higanyosra cserélte ki!Még anno irtam is!

Kép
bea27

Kisördög!Este szerintem ne mérd!Azt reggel szokták!
Viszont ha reggel méred is,akkor CSAK egy időben tedd azt!
Szerintem a tesztel meg még várj egy pár napot,mert nembiztos,hogy kimutatja (hiszen csak egy napot késett a mensid!)Engem is itt a csajok eszéltek rá,hogy várjak még a teszteléssel egy hetet,és igazuk lett,mert az már POZITIV is lett!!Tudom,hogy ilyenkor türemetlen az ember,de bird ki!!!!!!És reggel egyidőben mérd,és ha 37 körüli akkor nagyon-nagyon gyanus!!!!Sok szerencsét!!Bea

Kép
bea27

Bea

Számban mérem minden reggel ,fél 7 -kor.Felkelés elött.Viszont ha megakarna jönni akkor napközben leesne...de nem esik...most is 37,2

málna2162

Nahát......................!És mikor gratulálhatunk??Hányadik napnál tartassz most?És mi volt eddig a max?

Kép
bea27

Nahát......................!És mikor gratulálhatunk??Hányadik napnál tartassz most?És mi volt eddig a max?

Kép
bea27

Sziasztok Lányok!

Mála!

Drukkolok Neked! Én is izgulok egy kicsit, mert mi lesz,ebben a hónapban, mert ugye múltkor késett 7 napot, aztán semmi.
Jaj ez a várakozás mindig, bár ez a hónap olyan gyorsan megy, hogy hihetetlen.
Szóval szorítok Neked:)
Nálunk a munkahelyen, ugyan nagyon jól érzem magam, meg minden rendben, de azért szívesebben lennék már otthon, főleg, most, hogy beköltöztünk a házba, olyan szupiiiii. A kert meg minden, annyi mindent tudnék csinálni.
:)

Kép
Kép
nektarin

Most nézegetem itt a naptáramat!Amikor a 29.napnál tartottam kezdtem el mérni a hőmet:36.6-al,aztán,rá egy nappal 36.7 lett,aztán36.9,aztán 37.0,és 37.1 között egészen a 37.ik napig 37.1 volt,rá egy nappal nem mutatott semmit a teszt,még kitartóan mértem,de még mindig 37.1 volt!Aztán rá egy hétre lett pozitiv!!Reméle érthetően irtam le,és segitettem valamit!
JA!!!!!Kiváncsiságból még a pozitiv teszt után mértem 1,vagy két hétig,és maradt a 37.1!!!!!Ápr.26.-án meg mentem a Dokihoz aki megállapitotta,hogy valóban terhes vagyok,és a 8mm-es petezsákban ott figyel egy 1mm-es embrió!! :lol:

Kép
bea27

Szia Bea!
Köszi szépen a segítséget! Tudom, hogy nem érdemes méregetni, csak reggel, ágyban, mielőtt még egy centit is mozdulnék, és lehetőleg mindig ugyanakkor. Csak már kínomban méregettem, hogy leesett-e esetleg, és akkor biztos megjön...de hát 37.8 nem éppen mondható alacsonynak. A reggeli 37.3 sem mond ugyan most semmit, bár nekem a normál hőm 36.5 körül van, tehát, ha le lenne esve, akkor kis mozgás után sem mutatna ennyit. Na mind1. :)
A ciklusom februárban volt utoljára 31-es, utána 2x 29-es, és legutóbb 26, tehát ha úgy nézükk, most beszélhetünk akár 6 napos késéről is.
Sajnos ez most nem az örömteli, izgatott várakozás, mert én még fiatal vagyok (21 múltam) és nem szeretnék még babát. Ha útban van, akkor csak becsúszott. Kiszámoltam, és ha megfogant, akkor csak 26 napos ciklus szerint lehetett, mert a 12. napon voltunk úgy együtt utoljára, hogy nem védekeztünk. Sajnos a párom rettentően ódzkodik a dologtól, és inkább nem írnám le, miket gondol arról, hogy most gyereke szülessen. Én odavagyok a babákért, és szeretnék már ott tartani, hogy bátran vállalhassam, de sajnos ez még nem az az idő. Természetesen az abortusz ki van zárva részemről, de szerintem el tudjátok képezlni, hogy ez így mégsem tökéletes boldogság, hogy most érkezzen egy baba, ha az apukája nem akarja őt. Így nem tudok felhőtlenül örülni neki, nem beszélve arról, hogy most készültünk kiköltözni Angliába dolgozni, és lediplomázni. Persze ez már a legkisebb probléma.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lettem, de valahogy kibukott belőlem, pedig nem terveztem, hogy ennyire kitárulkozom, mivel nem tartozom a topikotokba, és csak egy kérdésem lett volna.
Vendég

Kép

málna2162

sajnálom,hogy a Párod IGY gondolja!!Igy én sem szivesen vállalnám!! :( Igen,még jó fiatal vagy,de szeintem ez nem gáz!! :wink: Viszont a céljaitok miatt igy nagyon furcsa ez a helyzet!!Mindenesetre majd ÉRTESITS,hogy mi lett veled pár nap múlva,akár egy hét múlva!!Kitartás!!Fel a fejjel!!Bea

Kép
bea27

Málna!!Köszi!!!!!Mostmár értem!!!!!! :x :x :x :x

Kép
bea27

Málna: :D , drukk még mindig
Kisördög: üdv, halgass Beára, lehet, hogy kimutatná, de az is lehet, hogy még nem. Most csak türelem kérdése, hogy ki tudsz e várni még 2-3 napot... :wink:
Bea: Eric túl van már rajta? Semmi más tünete nem volt? Biztonság kedvéért azért jobb lenne, ha te nem mennél, ki tudja nehogy valami fertőző gyerekbetegség legyen. Jobb félni, mint megijedni! Elment a néni? Cicával mi van nem válaszoltál?
Nektarin: nincs kép az új kuckótokról? Kész van minden benne, vagy még kell barkácsolni?, mikor mész szabira?
Zsizsik: Örülök, hogy Eszti jobban van, gyorsan leküzdötte a betegséget! :D Ha nem találkozunk addig akkor nagyon jó pihenést és szép időt kívánok nektek a szabadsághoz 8)
A növényeket nem én ültettem el, arra megvannak az embereink, nekem csak meg kell terveznem, hogy mi hova és mennyi és milyen növény, tudod kerteket építünk... :P
Na lemerülök mgint a munka mocsarába :?

Andi
candi

Ja!!A lényeget nem is irtam!!Azthiszem hajnalban éreztem a babámat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bea27

candi!!A cica még mindig itt dekkol!!Várom,hogy visszajöjjetek a nyaralásból,és átpasszolom neked!!Nem igy beszéltük meg?? :wink: A néni még tegnap este volt itt!!Olyan 20:00körül jött,aztán valamikor 22:00körül ment el!!Már alig vártam!!!Mert nagyon fáradt voltam!!Tudjátok a sok meló!!!! :lol: Főleg terhesen!!Gyorsan lezuhanyoztam,megmostam a fogam,aztán mentem az ágyba!Apa is igy tett,de mire beért a szobába már el is aludtam! :oops:
Nemtudom,hogy mit csináljak!!Hiszen annyira várnak!!Mármont a tesomék!!

Kép
bea27

Tényleg Bea? És mit éreztél, mindent tudni szeretnék :D
Málna: micsoda mélységbe zuhant a hőd PÉ-kor, ez csak jótjelenthet, időzítés is tökéletes volt+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kisördög: remélem akkor minden az elképzeléseidnek megfelelően fog alakulni........

Andi
candi

Na tessék!!Jön a cicmből valami!!!! :x :x :x :x :x :x

Kép
bea27

Bea

Hogy te milyen kis harapós vagy ma...Csak azért raktam fel ,hátha tudsz valamit mondani rá...

málna2162

Nembiztos,hogy az volt!!De csak amolyan rúgás féle volt!!Semmi pillangó kisasszony,semmi remegés,buborékolás!!Lehet,hogy csak az emésztésem!!Majd a következő napokban kiderül!! :roll:

Kép
bea27

Én meg azért azokat a fejeket,mert rohadtul nemértek hozzá!!Ebben a Dóri a SZAKI!!!Neharagudj,nemakartalak megbántani!!!PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Kép
bea27

Bea: és meg tudta mondani az orvos Tesódéknak, hogy mi volt a baj Ericnél? Kiütése nem volt,vagy nincs?
Ezt a cicis dolgot azt hiszem most már meg kell szoknod, lessz ez még valamibb is :shock:
Cica: az egyik befogadott kandúrunk most sántult le és nem tudom elvinni a dokihoz, nem hagyja magát megfogni, úgyhogy most Luca széket játszik. Szóval nálunk ilyen veszélyes az élet, a Te cicusod nem biztos, hogy erre vágyik :roll:

Andi
candi

Lányok! Ezer köszönet a jótanácsokért, és a bátorításért! Most úgy fogalmaznék, hogy iszonyatosan be vagyok sz*rva...félek, hogy mi lesz! A legjobb megoldás az abortusz lenne, ha baj van, de akármennyire is próbálom edzeni magam a gondolatra, egyszerűen nem megy! Mindig is elleneztem, és tudom, hogy én ezt képtelen lennék megtenni! Nem tudom szokatani magam az ellenekzőjéhez, és nem is hiszem, hogy menni fog! Akkor is el lennék keseredve a jövőm miatt, ha a párom bátorítana, és elfogadná, ha már becsúszott. De nem így van! :(
Azt hiszem holnap reggel csinálok egy tesztet,mert nem bírok tovább várni. Aztán ha kell, megismétlem. Ma délután megveszem egy közeli nagyobb városban, mert úgyis mennem kell, mert a párom este játszik (DJ). Itthon nem tehetem, mert a fellelhető kb 4-5 gyógyszertárban mindenhol van egy patikus, aki valamelyik szülőmet ismeri, dm-ben és rossmann-ban pedig a páromat...Szal pech. :(
Jelentkezem, amint tudok vmt!
Mégegyszer köszönök mindent, nagyon aranyosak vagytok!
Vendég

Bea

Elvileg lehetett az Eriknek úgynevezett 6.típusú gyerekbetegsége.2-3 nap lázzal jár.Ha a láz lemegy utánna jönnek a pöttyök.Olyan minta bárányhimlő.az is 2-3 napig tart.Azt,hogy fertőző -e azt nem tudom.Máténak tavaly volt ilyen betegsége.Szerintem kérdezd meg az orvosodat.De valszeg nemfogja tanácsolni a látogatást... :(

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?