Sziasztok!
Liv:)
Voltunk a "fütyis doktorbácsinál"
még szerdán. A János Kórházban Dr. Pirót Lászlónál. Csak azért írom le a nevét, mert őt is nagyon tudom ajánlani, ha valakinek szüksége lesz még kukidokira
. Totál jó fej volt velem és Zsombival is, megvizsgálta (nem repesztette be a fütyijét!), aztán felírt Ftorocortot (enyhe szteroid tartalmú kence), amivel minden este fürdés után kell bekenni a kukkert, aztán óvatosan "tornáztatni"
. Szerinte van esély rá, hogy ettől majd kitágul a szűkület, mivel nálunk teljesen ép a terület, nincsenek hegek (mi nem húzogattuk, mert olyan szűk volt, hogy nem is lehetett), van elég bőr, stb. Most kenegetünk tehát mi is, de nálunk még sok javulást nem észleltem. Persze ő is csak három hét múlvára hívott vissza, addig kell próbálkoznunk így, aztán majd annak fényében, amit akkor lát, lehet szó esetleg a műtétről. Remélem, nem lesz rá szükség!
Nagyon örülök, hogy nálatok már ennyit javult a helyzet!
Pocó
Nem tudsz bekukkantani Fanni torkába? Mi a múlt hét végén mentünk el dokihoz, mert mackó belázasodott, de már előtte napokkal ugyanazt csinálta, mint Fanni. Aztán kiderült, hogy tüszős torokgyuszija volt.
Móni
Nagyon ügyes Lilid van neked! Zsombóc kevésbé lelkesen nyelte az antibiotikumot. Örültem, hogy végre vége lett a kúrának!
Azért ahogy írtad, jó sokára sikerült kideríteni, mi a baja Lilinek.
Moszi
Én utaltam nemrég, ezek szerint az sem ment át? A bébiszitterköltségbe beszállás szerintem is jó ötlet. Tuti sokat segítene Tonyóéknak. Meg még arra gondoltam, hogy augusztusban utalhatnánk picit többet nekik, hogy az iskolakezdésben tudjunk segíteni. (Itt persze főleg a nem iskolás korú manók szüleire gondolok. A többieknek nem hiszem, hogy lenne "fölösleges" pénzük ekkortájt...)
Nikk
Még mindig magad alatt? Bandó gyönyörű nagy fiú lett már!
És gázotok is van végre!
Tehát, fel a fejjel!!!
Esküvőtök mikor lesz?
Pledit
Gyere ám most már sűrűbben!
Maccs
Jó téged is olvasni. Kár, hogy csak sutyiban tudsz jönni. Azelőtt olyan jó hosszúakat írtál
Jó, hogy Lilivel viszont nyugisabban tudsz foglalkozni. Drukk, hogy minden rendben legyen a hitellel!!!
Virgi
Te is gyere, ha kipihented a vizsgák fáradalmait! És csak ügyesen vezetni ám!
Kormi
A fiókád és a rózsáitok is gyönyörű
. Levi sokkal idősebnek látszik a koránál. Anyukádék akkor nem vicceltek a bilire szoktatással... Azért ügyesek! Mi még csak ott tartunk, hogy ha nincs Zsombin pelus, akár órákig sem pisil-kakil, azután viszont már csak akkor szól, amikor elindult a termés kifelé.
Na, most ennyi! Holnap megyünk vissza a Balcsira, de azért, ha tudok, bekukkantok ide is.