Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok az évfordulóval kapcsolatban! Köszönjük szépen! Az este kellemesen telt
Krisszi!
Ígérem, ma csinálok pár fotót Marci szobájáról! Csak el ne felejtsem!
Gratula a babakocsihoz! De a linkből én nem jöttem rá,hogy melyik is lenne az... Nekünk sportbabakocsiban van 3 kerekűnk és én nagyon imádom, szerintem sokkal könnyebb lavírozni vele, mint a 4 kerekűvel.
Bali!
Dehogy vagy felelőtlen! Én inkább merésznek gondollak! Ne vedd rossz néven, vagy irónikusnak, de az én parázós gondolkodásom ezt mondatja velem, hogy nem mernék ügyeletesnél szülni. Különöbözőek vagyunk: rólam mintázták a paramamát!
Tényleg! Mi van az apás szüléssel?
Jelentem én kész vagyok mindennel, már ami a babaszobát illeti (Beni ágya még nincs összerakva
), kórházi cumó 80%-ra, minden egyéb 100%-os (ma mostam ki a fejvédőt, játéktartót a kiságyra)!!! Persze nekem helyzeti előnyöm van Marcival a hónom alatt
"Rágja a szalmát"??!! Az meg mit jelent? Most olvasom, tetszik! Szerintem már puhulnak nálunk a szalmaszálak!
Sz_Kata!
Kíváncsi vagyok az uh-ra! Milyen volt?! Ez az sms nekem is szimpi dolognak tűnik
Viola!
Köszönöm szépen a melltartó infot, szombaton lehet, hogy elnézünk a Máriába és veszek én is kettőt. A Cora-ban gondolom az általam említett Dorinát láttad. Tényleg nagyon jó és két év óta semmit nem veszített a tartásából, maximum sárgult egy picit. Azért megnézem a Máriásat is...
Nagyon szívesen az infokat
Babóca biztosan jól érzi még magát! Lehet, hogy tovább is akar majd maradni, mint "kéne"
Marci - ahogy már írtam is - semmit nem jelzett, nem nyitogatta a kiskaput ott lenn és hirtelen egyik pillanatról a másikra - igaz 5 napos túlhordás után - hirtelen "kipukkantotta" a burkot és beindultak az események. Most már annyira természetesnek tűnik, remélem valahogy Beni is így csinálja majd, mert magzatvízfolyáskor tudtam, hogy iszkiri a kórházba. De valahogy ez a fájásfigyelés valahogy nem tetszik, sok mindenkitől hallottam, hogy azt hitték, hogy itt az idő, bementek a kórházba, majd hazaküldték őket, hogy csak vaklárma.
Mamy!
Sajna arra már nem emlékszem, hogy mennyivel olcsóbbak a cuccok internetes rendelés esetén, de szombaton mi tutira megyünk és megkérdezem. Az autósülésnél úgy volt, hogy megrendeltük, visszaigazoltak és amikor volt elvihető darab, akkor küldtek emilt, hogy mehetünk érte. De mondjuk ez az ülés épp az egyik legkelendőbb cuccuk, úgyhogy azért kellett pár napot várni. A lényeg, hogy kaptok emilt, hogy lehet a cuccért menni.
A kinézett apróságokat pl. én szombaton megveszem, de amit én sem vennék meg látatlanban, illetve drágább is (Marcinak valami ajándék Benitől
), azt csak megnézzük és ha okés, akkor majd megrendelem a neten. De most olvasom, hogy nem cifráztok.
A törökbálinti Cora-ban sok volt még a mellszívóból. Ti hová mennétek?
Dorka!
Nem tegnap, hanem kedden melyik Cora-ban voltál? Nem hagyom ám magam!
Én folyamatosan hisztis vagyok: Marci hisztijei, nem evése, akaratossága, az iszonyatos zaj a ház környékén
no pihenés. Úgyhogy nyugi, szerintem normális, ha az embert kikészítik a körülötte levő dolgok néha. Pláne ez a rohadt hőség is.
Sajnálom a munkahelyedet! Mondhatom én, hogy ne légy ennyire lelkiismeretes, de ezt mindenki maga tudja eldönteni, mit akar, tud még megcsinálni. Kitartást mindenképp! És ha nem jönne össze a tanulmány, ne foglalkozz vele, Te mindent megtettél!!!
Bettus!
Nekem Marcinál volt 4 hálóingem és bizony kellett, mert volt, hogy napközben is cserélnem kellett, mivel sikerült összevérezni. Igaz, akkor december volt és nehezebben száradtak a dolgok, mert Anyukámmal mindig hazaküldtem kimosni őket. De jó volt, hogy volt több. Ja és nagyon izzadékonnyá vált az ember a szülés után (talán az izgalom is közrejátszott). Hajrá bevásárlás!
Utolsó előtti nap a munkában
, a neten
Holnap még mindenképp gyere!!! Emiled felírtam!
Gesztenye!
Jól sikerült a tegnapi nap, de semmi pikáns dologra nem "kell" gondolni. Én ebben a melegben már örülök, hogy úgy le tudok feküdni az ágyra, hogy levegőhöz jussak és a gyomrom, a baba ne legyen a tüdőm helyén. Nem hogy egyéb cifraság
Egyébként a harmadik évfordulónk volt
Szoptatós melltartó: mivel többen írtátok, akkor én beszámolok a saját tapasztalataimról. Marcinál "csak" kettőm volt, de akkor még a kórházban sem nagyon használtam, ha jól emlékszem. Most több lesz, mert már picit lötyibb a cicim a 1,5 éves szopi után, meg a régiek már elég sárgák. Indulásnak szerintem most elég 2-3, mert lehet, hogy a méretet sem lövöd be jól, mert azért a végén, meg ahogy beindul a tejcsi, még igencsak nő majd a cici
A kórházban jó, hogy ott van, és érzi az ember lánya, ha már nem kényelmes nélküle. Én talán még a belövelés után is kibírtam nélküle
Tényleg, ahogy Csengő is írja, itthon napokig kigombolt blúzban rohangáltam, mert ha hozzért valami a mellbimbómhoz sírtam a fájdalomtól. Bocsi a rémisztegetésért, de nagy valószínűséggel ez fog Veletek is történni, ha nem is ilyen hiperméretekben, mint nálam.
Teák:
Málnalevél tea: a méhszáj lazulásában, tágulásában segít, de csak a betöltött 36. héttől iható. Ilyenkor már a magnéziumot sem kell szedni, mert az meg épp ellene dolgozik.
Laktoherb tea: én a kórházban még nem ittam, csak amikor éreztem, hogy szükség van rá. Szülés előtt szerintem totál felesleges. Ha jól tudom ebben van édeskömény is (de lehet, a másik szopis teában van), ami viszont egyes babáknál pocifájdalmat okozhat, úgyhogy csak mértékkel. ÉS semmiképpen nem szabad a dobozon feltüntetett dózisban inni, mert az úgy nagyon erős és tutira megfájdul a baba pocakja. Én kb. 1 filtert tettem 1 liter vízbe. Erre még a kórházi védőnő is felhívta a figyelmemet.
Egyébknt tejcsinövelőnek nagyon sok mindent ajánlanak: magvakból készült sütiket, alkoholmentes sört (ez nekem is bevált), homeos bogyeszokat, tésztákat és még sorolhatnám.
http://www.presh.hu/babasarok/szoptatas.htm
Reggel jól megijedtem, hogy mi is a bajom, mert iszonyatosan sz@rul éreztem magam, hánytam, remegett a kezem. Aztán rájöttem, hogy az éhgyomorra lenyomott két, nem éppen zsírszegény fánk tehetett be nekem, de rendesen. Végül jobban lettem, de röhejes volt, ahogy remegő kézzel reggeliztettem Marcit, alig találtam el a száját
Most csak ettől a rohadt melegtől vagyok ki, de nagyon!!! Kitartást mindenkinek, hétvégén talán még levegőt is kapunk!
Puszi: Melinda (34+6)