Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés. Édesek a gyerekek, és nagyon örülök a nosztalgiafotóknak is, hihetetlen hogy repül az idő!
Csak a mi sorunk nem akar repülni.
Jiny! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! A refluxnak mik a jelei?
A régi szokásokról: Bárányhimlő: amikor a bátyám bárányhimlős lett, az orvos tiltotta a fürdést, mert hogy felázik, és elfertőződik, amikor én lettem bárányhimlős, akkor ugyanaz a doki azt mondta, hogy tömény kamillában lehet fürdetni, anyukám szerint nagyon jó volt, nem szenvedtem. Aztán amikor öcsém lett bárányhimlős, akkor szintén ugyanaz az orvos azt mondta, hogy nem szabad fürdeni. Szegény anyukám, igazodjon ki! Aztán hazament, öcsémet is megfürdette tömény kamillában.
Tejevés: anyukámnak elment a teje kb. 2 hónapos koromban, az egyik napról a másikra, a szomszédba szaladt át, hogy van-e tápszerük, nehogy éhenhaljak, igen ám, de akkoriban csak kétféle tápszert lehetett kapni, és nekem egyik sem ízlett. Így anyukám tehéntejet habart be liszttel, állítólag ezt nagyon szerettem, aztán 3 hósan meg már mindent ettem. Nem tudom, hogy összefügg-e ezzel, de a mai napig nem szeretem önállóan a tejet, csak ízesítve iszom meg, ha nincs más.
Betörés: Minket a nászútunkon raboltak ki, amíg bent aludtunk éjszaka az apartmanba, elvittek mindent, pénzt, útlevelet, Képzeljétek még a fogamzásgátlómat is! Ők már biztos tudták, hogy úgy sincs rá szükségem!
Szóval ott álltunk spanyolban pénz és útlevél nélkül! Szörnyű volt, a mai napig nem tudtam kiheverni. Azóta a táskámat mindig beviszem a hálóban, és a fejem mellé leteszem a földre, sokszor ha éjszaka felébredek, odanyúlok, hogy megvan-e még a táskám. Az első éves házassági évfordulonkon meg kölcsönkértük anyósomék kocsiját, mivel nekünk még nem volt, és a megyénkben egy rövid kirándulást tettünk, amíg az arborétumba besétáltunk (kiderült, hogy zárva volt) addig a parkolóban feltörték a kölcsönkért kocsit. Mivel közvetlen az esküvőnk előtt is történt a családdal káreset, ezért amikor ki vagyok akadva, sokszor mondogatom, hogy el vagyunk átkozva!
Lehet, hogy nem kellett volna összeházasodnunk!
Na mindegy, azóta a házassági évfordulónk környékén nem megyünk sehova, biztos, ami biztos.
Rkata! Örülök a jó hírnek!
Tegnap a férjem meghozta a bababútort! A könnyem is kijött, amikor telefonált, hogy akkor ma hozza haza. Éjjel fél egyig szereltük össze a három osztású szekrényt, a kutyusunk végig ott volt velünk, megszaglászott mindent, mondogattuk neki, hogy ezt most kivételesen nem neki csináljuk, hanem a babának, és majd milyen jó lesz, hogy őrízheti a babát is, meg majd később játszótársa lesz. Remélem megértette.
Mondtam még neki, hogy a játékokat aztán nem szabad kilopkodni, az a babáé lesz, ugyanis a drágalátos drágaságunk nagyon szeret mindent lopkodni, pl garázsból kerti kesztyűt, vagy a kalapácsot, írtó röhejes, amikor a kalapáccsal a szájában fut el előlem, a fejét féloldalasan tartja mert a kalapács vége lehúzza.
Megyek vissza a munkámhoz!
Sziasztok!
Tirza
Ui: köszönöm a babpihenőszékkel kapcsolatos információt! Már nézegetem az apróhirdetéseket.