Új privát üzeneted érkezett!

Drága Nikinozsó!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!
Örülök, hogy a meglepetés jól sikerűlt!

Kép

Sok puszit küld a Gilice család!

A babanetes találkozóra nem tudunk menni, mert akkor megyünk nyaralni.
Lányok, ti már biztos túl vagytok ezen, de engem annyira elszomorított. Elkezdtük intézni a Gyed-et, hiába az új anyakönyv, mellékelni kell az örökbefogadási határozatot, mikor leszünk vérszerinti szülők, ha mindig igazolnunk kell az örökbefogadást!? Nem is értem, hogy lennének a nevünkre anyakönyvezve, határozat nélkül, ráadásúl nem szívesen adom ki a kezemből az anyakönyvet.

Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Kata, nagyon szorítok! A Ti kisfiatok esete hasonlít Zsófi körülményeire.Kétgyerekes családnak lenni? Kicsit zűrös, kicsit nyűgös, de isteni... :lol: Mindennél többet ér , ahogy a testvérek között kialakuló kapcsolatot figyelheted. Eleinte látszólag Csengének kevesebb jut majd belőled és belőletek,de sok-sok pluszt kap a tesójától. Várom a híreket és szeretettel gondolok rátok!

Gilice, nem mondod?????Bár, gyanítottam, ez az egész nem egyszerű! Én az OEP-pel még várok, míg a végleges papírok elkészülnek...és terveim szerint semmit nem mellékelek. Szerinted rájönnek? Nincs ott akkora szervezettség! :?

Képzeljétek, megtaláltam azt a Baba szakácskönyvet, amit a tesóm most 11 éves kislányának vettem fél évesen. Szóval a könyv kb. 10 éves. A receptek rémisztőek. Már héthetesen tejbegrízt ettek a gyerkők. És ezt doktornő, meg csuda intézetek rektorálták.
Na, akkor most mi van? Akkor azok a gyerekek mind helytelen táplálkozás következtében selejtesek, vagy mi visszük túlzásba?
(Nem mindha szeretnék tejbegrízt adni Zsófinak!)
Majd ídézek belőle, szórakoztató!!
Mennem kell, szólít a kötelesség! ( Az egyes számú)
ggabszi

Jiny, nagyon szorítok, de tudom, hogy nem lesz komoly baj!!! :!: :!:
ggabszi

Sziasztok!

Jiny! Nagyon sajnálom ,hogy Dórika refluxos! Szorítok csütörtökön. Nagyon.

Marci-anyu!
Olyan jókat mosolygok Marci beszólásain:-)
Nikike tegnap odabattyogott megnézni a postaládát. Az áramszámla volt benne. Vitte az Apjához nagy örömmel és megszólalt: Nagyon Jó!

rkata! Előre is gratula a kistesóhoz:-)

gilice! Nekünk még mindig nincs Anyakönyvi kivonatunk! A munkahelyem kéri. Mi csak várunk és várunk. Lassan kezdek megint ideges lenni hisz a 30 nap is lejár amivel eddig kimagyarázták a dolgot. Ha megérkezik biz isten pezsgőt bontok és megfürdök benne!
Azt hiszem várok pár napot és ismét emelem a telefont! Lassan én leszek ott a mumus.

A találkozóra sajnos nem tudunk menni. 28-án indulunk üdülni.

Kép

Kép
töltike

Kata! Gratulálunk és szorítunk:):):)

Gilice, nagyon aranyosak a lánykák, ahogy így fogják egymás kezét.
Gilice, nálunk is többször kértek határozatot, a családi pótléknál is a férjem munkahelyén, mondta, hogy nem, és kész. Abban maradtak, ha majd valaki felülvizsgálatnál balhézik, akkor esetleg messziről bemutatja, mert nem tartoznak a fél cégre az ügyei.
Amikortól jogerős a határozat, vérszerinti szülőnek számítunk, ez benne van a születési anyakönyvi kivonatban is. Ezzel szoktam hárítani, viszont azt hiszem, a GYED-nél nekünk is be kellett küldeni a határozatot.
De a faluban a lakcímkártyához már nem adtam le, semmi közük hozzá.
Anyakönyvi kivonatot kérhetsz újat, akkor lesz kettő, és lesz mit beadni.

GGabszi:) A fiam 12,5 éves, és biza felnőtt minden gond nélkül az akkori könyveknek megfelelően, pedig akkor még tápszer helyett a feles tejet ajánlották, és stb. (Igaz, nem kapott:) Aztán Antóniánál, aki 9 éves, sem volt túl nagy változás, viszont Boldizsárnál én nagyon meglepődtem, hogy itt "mindenki" meghülyült:" :):):) És hol van a határ? És hová tűnt a józan ész?:):):) (Ja, és jól dolgozik a tápszerlobby.)
Bobi példa:
Valamelyik este férjem töpörtyűt evett, Bobi kunyizott tőle, kapott kis falatkát, aztán csak odament, szépen kivett egy nagy darabot, és majszolta befelé, mi meg elképedve néztük:)

Na megyek, felébredt a hármaska:) Ketteske nyafog, hogy unatkozik, egyeske a Balcsinál:)
Ja és négyeske dolgozik, így rá nincs gondom:):):)Ö
szuperboszi

Sziasztok Lányok!

Az OEP-nél tőlünk is kérni akarták a határozatot... Olyan furi volt, hisz fehéren-feketén vérszerinti gyermekünk névváltozását szerettük volna bejelenteni.
Ezt tudva a férjecském el se vitte magával, csak ámunlt, hogy most mi lesz?
Aztán amíg tette-vette a néni az iratokat, az uracskám előkapta a zseb-fotóalbumát: mindíg vele van egy 36-os sorozat az ő kis Büszkeségéről. :lol:
A néni belenézett, gyönyörködött - gondolom, testet ölthetett benne, kiért is van ez a sok intézkedés. Aztán szó nélkül megcsinálta az új tajkártyát...

Szóval így is lehet, csak emberség kérdése! :P

Én is teszek fel nosztalgia-képet!! :D Még csak három hónapos a csajszi, de már annyira más...

Kép Egy hetesen - desztvizet uzsizva...

Szép napot mindenkinek!!

KépKép
amneris

Sziasztok!

Rkata szorítunk nagyon, ilyen jó híreket öröm olvasni :D !

KeliMóni képet addig nem szeretnék feltenni, míg az öf határozat nincs a kezünkben. Ezen a héten készen kell lennie.

Az OEP-ről annyit, hogy az anyakönyvre rávezetik, hogy milyen ellátást és járulékot igényeltél a gyerek után. Lemásolják, majd egy pecsét kerül a hátuljára. Sajnos akkora a fejetlenség az ügyintézésben, hogy nem csodálkozom, hogy az eü így áll. Múlt héten közölték velem, hogy 10-étől rendszeresen utalják a tgyást. Ma beszéltem velük, hogy nem érkezett meg a pénz a bankszámlára, erre közölték, hogy nem, mivel postán érkezik és mivel Dávid hó közben született a különbözetett 13-án utalják!!! Nem értem az egészet, mivel múlt héten más infót adtak. Ez csak érdekesség.

Móni3 örülök, hogy veled volt tele a topic, így többet megtudtunk Csabikáról is. A szomszédnak csak a szája nagy, nem harap (reméljük). Sajnos mindenhol vannak ilyen emberek :cry:

Jiny csütörtökön szorítunk!

Szép napot midenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Rkata ez nagyon jó hír, gratulálok :D
Én is szeretnék már ilyen híreket megosztani veletek! :cry:

Rayo jó nyaralást!

Matiba, hogy vannak a gyerkőcök! A szemednek használt a mütét?

Moncsi3! A fórumot végig olvasni nem kis meló, sok-sok oldal vár még rám! :roll: Mindenki szinpatikus, a következő talit nagyon várom! :wink:

Jiny, szorítok nektek! Sokat gondolok rátok, remélem hamarosan azt írod, hogy minden OK!

A héten nekem is van egy nagy fiam, öcsém( 14 éves) nyaral nálunk.
Na megyek főzni, mindenkit puszilok!

Kép
vivi1

Kedves Nikinozsó
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK

Sziasztok

Miklóska múlt héten majdnem kórházban kötött ki. Kiütések voltak az arcocskáján, majd később égő piros foltokká alakultak. Rettenetesen viszketett neki. :cry:
Szerencsére jobban vagyunk, de kiderült ez a betegség bármikor előjöhet. Atópiás dermatitis. Szerencsére vagy sajnos járatosak vagyunk a dologban így még idejében elkezdtük a gyógyítást.
Most újra gyönyörü Miklóska arca. Ugyanazt a kenőcsöt kapta mint Robi.
Nagyon aranyos doktornénink van, a Heim Pál bőrgyógyászat főorvosnénije.

Most a fogacskák kínozzák
Úgy megijeszt néha, keservesen felsír éjszaka.

Sajnos a talira nem tudunk menni.

Képzeljétek az anyakönyvi kivonatunk még mindig nem érkezett meg. Felhívtam az anyakönyvi hivatalt a 31. napon és kisebb nyomozás után kiderült, hogy a gyámhivatal véletlenül nem küldött nekik, hanem a megyei gyámhivatalnak küldött kettőt.

Rkata
Drukkolunk :P nagyon.

Jiny
Minden rendben lesz.

Mindenkit ölel: süni :)
renóca

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást, a gratulákat elraktározom akkorra, ha már Vincus (vagy Vanda :wink: ) itt piheg az ágyikójában. :D

Gilice: abszolút átérzem, amit leírtál, én is ugyanígy voltam, az én önérzetemet is marhára bántotta, hogy mindenhol be kellett mutatni a határozatot. Ugyanezt gondoltam, mint Te, hogy mikor fogunk már "megszabadulni" az eredeti vezetéknévtől??? Aztán úgy döntöttem, teszek rá, nézegesse, aki akarja, csámcsogjon rajta, akinek jól esik, csak legyünk túl mielőbb minden papírmunkán. (Legfőképpen pedig legyen mielőbb új TAJ-kártya, azt gyűlöltem legjobban, hogy a receptekre az eredeti nevet kellett írni. :cry: ) Ha mindent sikerül elintézni, jó mélyre elsüllyesztheted a határozatot. :) Ne vedd a lelkedre!!

Amikor új helyre költöztünk és az új lakcímkártyákhoz kellett az adásvételi szerződés másolata, a párom gondosan letakarta a vételárat, úgy másolta le. Látni kellett volna az ügyintéző fancsali képét, amikor nem találta meg, mennyiért vettük (természetesen mindenki tudta, melyik házról van szó, ki az eladó - hiába, az ügyintézők kíváncsisága hatékonyabb az összes CIA-ügynöknél :) ), jót vigyorogtam a csalódottságán.

Jiny: Remélem, minden rendben lesz és Dóri hamar kinövi ezt a kellemetlen betegséget.

Tölti: nagyon tudják, mikor mit kell mondani, hogy megnevettessék az embert. :lol: Én tegnap Csengén becartam: kimentünk délután a kertbe pancsolni, ahogy battyogott a medencéhez, megszólalt: "Bojzasztó mejeg van.", és hatalmasat sóhajtott.

Szép napot mindenkinek!
Kata
rkata

Sziasztok! Olyan jó nézegetni a fórumon a nosztalgia képecskéket:-) Mennyit változtak a gyerkőcök!

Gyorsan én is kerestem a két büszkeségemről fotókat :D

Kép Nikike 1 naposan :-)

Kép Adaminó pár percesen:-)

Kép

Kép
töltike

Lányok!
Segítséget kérek. Szeretnék én is babafalvás vonalzót (mint a Madrié), létre is hoztam, megkaptam a kódját mailban. Hogyan kell beillesztenem a profilomba, hogy aláírásként megjelenjen, csak bemásolom oda a kódót??? Előre is köszönöm a segítséget.

Kizsó!
Én is örülök, hogy beszélgettünk, várom a jelentkezésedet.

Én nem szoktam panaszládaként használni a topikunkat, de annyira tele vagyok, hogy el kell, hogy meséljem nektek.

Május 27-én, születésnapom éjszakáján, bessuranó tolvajok látogattak meg bennünket, miközbe a férjem a TV előtt szünyókált és pedig aludtam a hálóban. "Csak" a 2 kézi táskánkat vitték el, okmányok, pénz, olvasó szeművegek, stb. - 200 ezer forint kár, amire a biztosító nem fizet, mert nem történt betörés. Nagy nehezen beszereztük az olkmányainkat, elmentünk nyaralni, bár én azóta sem tudok egyedül otthon aludni, mindíg azt képzlem, hogy valaki van a lakásban.
Errre ma reggel mi történt, indultunk volna dolgozni. A házunkon, az utca fronton elektromos szekcionált garázskapu van. Valaki egy dzsippel frontálisan nekiment, betörte és persze elhajtott. Ne tudjátok meg mit éreztem. A 4 szekcióbol 3 sérült, még a csavarok is kijöttek a falból, gazdaságosan nem javítható, új kapu 500 ezer körül van. Ezt fizeti a biztosító. Szerencse, hogy ki tudtuk hajlítgatni és tudjuk zárni a házat, mert az ügy átfutási ideje kb 1 hónap lesz. Romokben heverek, szomorú, hogy ilyen világot élünk.
Azt hiszem, ezek után körbe fogjuk kamerázni a házat.

Ne haragudjatok, hogy ennyit panaszkodtam.
Remélem, most már valami jó is történik majd velünk.

Tviky
tviky

Képzeljétek ma két "gólyahíres érkezik"
Egy kisfiú reggel született császárral 3040 gr. 51cm.
Egy kismamát pedig most vitt el a mentő, lehet,hogy ma még Ő is megszül.
Négy évvel ezelött ezen a napon 3 gyerekünk született (2 fiú és 1 kislány)
nikinozso

Rkata, ez csuda jó hír. Szorítunk nektek. :lol:

Jiny, remélem Dóri baba hamar meggyógyul. Csütörtökön szorítunk. :lol:

Süni, szegény Miklóska, nem elég ez a hőség, még a fogacskák is kínozzák. Küldök neki gyógypuszit. :lol:

Gilice, gondolom eddig TGYÁS-t kaptatok, tehát igazoltátok a jogosultságot. Én nem értem, hogy most miért kell a határozat. :roll:

Vivi1, a babanetes talira nem akarsz jönni :?:

Tviky, ijesztő ami veletek történt. Szomorú, hogy ilyen világban élünk.
Igen a profilodban az aláíráshoz bemásolod a kapott kódot. (bár nekem nem babafalvás van, de gondolom ezt is úgy kell)

Nagyon szupik a nosztalgia képek. Olyan jó újra megnézni őket, és rácsodálkozni mennyit fejlődtek. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok!

Olyan jó nézegetni a nosztalgiázós képeket. :)

Nikinozsó: Reméljük, egészséges baba fog születni, minden probléma nélkül. :) És ismét lesz egy pár, aki nagyon boldog lesz. :)

Lányok, bevallom, számomra elég nehéz beszélni a "néniről". Talán az is ok lehet, hogy a néni felkeresett anno minket. Ne értsétek félre, nem haragszom Rá ezért, sőt! Sajnálom, hogy nem segíthetek neki annyit, amennyit segíthetnék. Ok lehet még az is, hogy szinte eszembe sem jut, hogy a gyermekemet
nem én szültem.

Így egy kis versikét fabrikáltam Gergőnek, amit "megzenésítve" :D általam, dúdolgatok , ha problémát okoz neki az elalvás. :)
Tudom, kicsit realista és primitív, de számomra nagyon sokat jelent és mostmár Gergő is szépen befészkeli magát a karjaimba, ha meghallja. :)
Megosztom veletek, ha nem baj. :)

Apának és anyának volt egy álma
Egy édes, pici kisbabácska
De az álom sokat váratott magára,
S a szívükbe költözött a kisbabácska

Apának és anyának volt egy álma
Egy néni hasában nőjön a kisbabácska
S egy téli este felejthetetlen csodája
Megszületett a kisbabácska

A néni döntött, életedet ránk bízza
Apával és anyával éljen a kisbabácska
Boldog családként élünk már ma
Apa, anya és a kisbabácska

Apának és anyának van egy álma
Boldogan nőjön föl a kisbabácska

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Keli, nagyon szép, olyan "szívbőljövős! " :oops:

Kata, én is a recepteket utálom tiszta szívemből...nem is az a lányom, akit ráírok.... :cry:

Az ígért babareceptek( Kérlek, kérlek, ne hányjatok.... :lol: )

Joghurthab ( 10 hetes kortól)
Hozzávalók:boltból citromos vagy meggyes joghurthab ( 1 doboz)

Elkészítése:A meglangyosított (! brrrr!!!) joghurthabot összekeverjük, és cumisüvegből főzelékgumival vagy kiskanállal adjuk.

és a szörnyek szörnye:

Karamellás tojáskocsonya ( 5 hónapos kortól) EZ NEM VICC!!!

Hozzávalók: 1 db tojás, 2,5 dl tej, cukor, 2 evőkanál
Az elkészítésétől kérlek tekintsetek el, a gyengébb idegzetűek és gyomrúak miatt, de ha valaki feltétlenül szeretne ilyen csemegét adni a gyerekének, szívesen leírom neki!
A doktor néni véleménye az étekről:
Tápláló, könnyen emészthető, nagy kalóriatartalmú, lazítja a székletet, oldja a náthás, hurutos köhögést. Utána teát, vagy gyümöécslevet igyon a baba. Biztos siker, a nagyszülők is kedvelik.

Van még benne szalonnazsíros cérnametéltes baba túróscsúsza...stb.stb.

És ez a generáció még az élők sorában van! :lol:

Viccet félretéve azért egy-két jó tanácsot és arra érdemes receptet is találtam ( persze más életkortól).

Én rémesen válogatos és finnyás vagyok, bocs, ha valakinek bejövős recepteket válogattam-nekem sajna a langyi joghurthab cumisüvegből és a remegős tojáskocsonya-izé egy rémálom!!!! :roll:
ggabszi

Kelimoni!

Ez nagyon szép! Kép
Úgy látom lelki szemeim előtt, mikor már nagyobb lesz Gergő és majd kéri, hogy "Anya, azt énekeld el, amit szoktál kiskoromban, attól mindig úgy megnyugszom!" Kép
Annyira irigylem az ilyen embereket, mint amien Te is vagy, hogy képesek versbe önteni érzelmeiket! Olyan jó Neked!
Na, most jól kiérzelegtem magam, úgyhogy megyek is aludni! Kép
Jó éjt!

kizsó

Sziasztok!

Ma elkészült az öf határozatunk!!! El sem tudom mondani, hogy milyen jó érzés, így rakhatok fel képeket. Nosztalgiaként 7 héttel ezelőtt, pár órásan készült a kép, már akkor is hadonászott, vagy ahogy Apa mondja repdes:
Kép D20060524

Kép fürdés Így fürdünk!

Kép kanapén Így pihen a kanapén.

Holnap folytatom a mostani képekkel. Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Kizsó! Hát, ez a kis infantilis valami aligha nevezhető versnek :lol:
Ám amikor kicsi voltam, a nagyim mindig a "Rózsa rózsa labdarózsa levele... "C. dalocskát énekelte nekem alváskor. Sokat nagyiztam, mert harmadik gyermekként, naaagy korkülömbséggel nem nagyon értek rá engem nevelgetni. :(

És amióta a nagyi nincs :cry: , azóta is a fülembe cseng a hangja.

Napok óta szentimentális vagyok, biztos a hormonok. :?
Vagy a meleg? :( :lol:

KépKép
KépKép
kelimoni

Madri: nagyon-nagyon édes a picimanód!!!

Kelimoni: nem baj, sőt, nagyon is jó, hogy megosztottad velünk a versikét, én személy szerint nagyon köszönöm! És nagyon jó maga az ötlet is, ennél jobban nem is lehetne talán "elmondani" Gergőnek...
rkata

Lányok, mit kell kezdenem a babafalvás vonalzóm kódjával, hogy lesz ebből vonalzó a nevem alatt?

S.O.S. :!: :!: :!: :!:
ggabszi

Sziasztok!

Ma szuper napunk volt! Eljött a barátnőm a kislányával, volt közös pisilés,

Kép

aztán kimentünk újra a Macifarmra. Jaj, annyira édesek voltak a gyerekek, hogy az elmondhatatlan! :-)

Kép Így pihennek a macik :-) A lábát feltette a fára :-)

Mikor megérkeztek hozzánk Marci mindenre közölte, hogy az övé. Az Ő motorja, az Ő autója, az Ő játéka, az Ő stb-je. Egyszercsak beült az ölembe és azt mondta: az ööö, az ööö (nagyon gondolkozott), az ÉN ANYÁM!!! és átölelt... Hát, ez annnyyyira jó volt!!!

Kép Már megint adjak puszit Anyaaa??? :-)

Ja, és NEM cumizunk!!! :-) Néha még kérdezi Marci, hogy hol a cumija, de úgy tűnik elfogadta, hogy ha kidobta, akkor nincs...

Kép Marcim :-)

Jól elfáradtunk, de megérte! :-) Olyan jó nekem!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Szép jó estét mindenkinek!
Jiny!
Nagyon drukkolok Dóriért holnap, remélem a héten már nem borzasztanak el valami nyavajával.
Marcianyu!
Marci nagyon cuki ezeken a képeken. a kislány az, aki a szülinapján is ott volt? Készülődsz már Lili baba születésére? Ha van vezetékes számod küldd el sms-be és hívlak. Olyan jó néha dumcsizni veled.
Ggabszi sajna én nem tudok segíteni neked, mert én sem tudtam feltenni.
Kelimóni!
Ez a versike olyan aranyos, nekem nagyon tetszik, holnap meg is mutatom Szandrának.
Tviki!
Én is félek amikor egyedül vagyok éjszaka, mert egyszer hozzánk is be akartak jönni, csak a szomszéd épp akkor ért haza és kiabált, hogy menjünk ki.
Idióta módon mindenféle akadályt szoktam rakni a bejárat környékére, vizzel teli felmosóvödör, kisautók, kilincsre döntött partvis. Betörő legyen a talpán aki nem esik keresztül ezen azon, de így nyugodtabban alszom.
Madri!
Örülök, hogy tettél fel képeket erről a cuki fiatalúrról. mi van veletek?
Matiba!
Ugye már minden rendben van veled és a fiúkkal?
Sünikém!
Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltalak!
Moncsi!
Jó, hogy írtál, mikor küldessz Csabikáról képet, már nagyon kiváncsi vagyok rá.
Nikinozsó!
Gratulálok az új családokhoz.
Akit kihagytam volna bocsánat, majd legközelebb.
Nálunk szép nyugiban telnek a napok, de a gyerekek nyári elhelyezése igen nagy logosztikai feladat, mert ugye szabadsága nincs az embernek egész nyárra, de majd csak kezdődik már a suli...
simineni

Sziasztok!

Tviky! Sajnálom,hogy ilyen dolgok történnek.

Nálunk kétszer törtek be. Egyszer az emeleten aludtunk. Hajnalban mentem a mosdóba akkor látom a bejárati ajtó tárva nyitva. Meglepődtem. Megyek le minden szekrényajtó nyitva, kiforgatva. Én zavartam meg a rablót.
Épp előző nap jöttem haza a kórházból az első vetélésem után.

Eltünt az összes gyűrűm. Az eljegyzési és amit az anyósomtól kaptam. A kabátok az előszobából, a férjem aktatáskája, a mobiltelefonom és olyan 40 rugó körül. Ez egy csekkre volt kikészítve, másnap adta volna fel a férjem. A szemét betörő csak a pénzt vitte a csekk az maradt :lol:
A biztosító nem fizetett. Hiába én is biztosítós vagyok..

Szerencsénkre másnap telefonáltak,hogy a piacon egy konténerben megtalálták a férjem összes iratát. Így nem kellett minden egyes papírt ujra beszereznünk.

Rá 2 hónapra. Hajnalban zörgést hallunk. Felébredtünk és a férjem lassan leosont a lépcsőn . Akkor sikerült rájönnie ,hogy épp a zárat berheli valaki. Hangosan elordította magát, hogy takarodjon. Az elszaladt.. A zárat kívülről szétkapta ugyhogy mi se ki se be. Ismét rendőrség.. A lüke rendőr megszólalt,hogy mit izgulunk. menjünk nyugodtan munkába .. közlekedjünk az ablakon addig. Jobb,hogy nem tudta miket gondolok magamban (húzattam belé rendesen) :roll: :oops:

Azóta risztót szereltettünk. Alváskor mindent viszünk magunkal. A bandát elkapták akik garázdálkodtak.. Ugyhogy lekopogom azóta a környékünkön nincs betörés.

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Édesek a gyerekek, és nagyon örülök a nosztalgiafotóknak is, hihetetlen hogy repül az idő!

Csak a mi sorunk nem akar repülni. :cry:

Jiny! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! A refluxnak mik a jelei?

A régi szokásokról: Bárányhimlő: amikor a bátyám bárányhimlős lett, az orvos tiltotta a fürdést, mert hogy felázik, és elfertőződik, amikor én lettem bárányhimlős, akkor ugyanaz a doki azt mondta, hogy tömény kamillában lehet fürdetni, anyukám szerint nagyon jó volt, nem szenvedtem. Aztán amikor öcsém lett bárányhimlős, akkor szintén ugyanaz az orvos azt mondta, hogy nem szabad fürdeni. Szegény anyukám, igazodjon ki! Aztán hazament, öcsémet is megfürdette tömény kamillában. :D
Tejevés: anyukámnak elment a teje kb. 2 hónapos koromban, az egyik napról a másikra, a szomszédba szaladt át, hogy van-e tápszerük, nehogy éhenhaljak, igen ám, de akkoriban csak kétféle tápszert lehetett kapni, és nekem egyik sem ízlett. Így anyukám tehéntejet habart be liszttel, állítólag ezt nagyon szerettem, aztán 3 hósan meg már mindent ettem. Nem tudom, hogy összefügg-e ezzel, de a mai napig nem szeretem önállóan a tejet, csak ízesítve iszom meg, ha nincs más.

Betörés: Minket a nászútunkon raboltak ki, amíg bent aludtunk éjszaka az apartmanba, elvittek mindent, pénzt, útlevelet, Képzeljétek még a fogamzásgátlómat is! Ők már biztos tudták, hogy úgy sincs rá szükségem! :lol: Szóval ott álltunk spanyolban pénz és útlevél nélkül! Szörnyű volt, a mai napig nem tudtam kiheverni. Azóta a táskámat mindig beviszem a hálóban, és a fejem mellé leteszem a földre, sokszor ha éjszaka felébredek, odanyúlok, hogy megvan-e még a táskám. Az első éves házassági évfordulonkon meg kölcsönkértük anyósomék kocsiját, mivel nekünk még nem volt, és a megyénkben egy rövid kirándulást tettünk, amíg az arborétumba besétáltunk (kiderült, hogy zárva volt) addig a parkolóban feltörték a kölcsönkért kocsit. Mivel közvetlen az esküvőnk előtt is történt a családdal káreset, ezért amikor ki vagyok akadva, sokszor mondogatom, hogy el vagyunk átkozva! :D Lehet, hogy nem kellett volna összeházasodnunk! :wink: Na mindegy, azóta a házassági évfordulónk környékén nem megyünk sehova, biztos, ami biztos. :wink:

Rkata! Örülök a jó hírnek! :D

Tegnap a férjem meghozta a bababútort! A könnyem is kijött, amikor telefonált, hogy akkor ma hozza haza. Éjjel fél egyig szereltük össze a három osztású szekrényt, a kutyusunk végig ott volt velünk, megszaglászott mindent, mondogattuk neki, hogy ezt most kivételesen nem neki csináljuk, hanem a babának, és majd milyen jó lesz, hogy őrízheti a babát is, meg majd később játszótársa lesz. Remélem megértette. :wink: Mondtam még neki, hogy a játékokat aztán nem szabad kilopkodni, az a babáé lesz, ugyanis a drágalátos drágaságunk nagyon szeret mindent lopkodni, pl garázsból kerti kesztyűt, vagy a kalapácsot, írtó röhejes, amikor a kalapáccsal a szájában fut el előlem, a fejét féloldalasan tartja mert a kalapács vége lehúzza. :lol:

Megyek vissza a munkámhoz!
Sziasztok!

Tirza

Ui: köszönöm a babpihenőszékkel kapcsolatos információt! Már nézegetem az apróhirdetéseket.
tirza

Sziasztok!

Mennyi betörés, lekopogom nálunk még egy betörő sem járt :!:
Szomorú, te görizel mindenért, más meg csak úgy elemeli, megrongálja :evil:

Tirza! Én olyan érzelgős vagyok a napokban :cry: , naaaagyon baba hiányom van! Nem történik semmi csak várunk és várunk, most nem bírom a várakozást, tűkön ülök :!:
A babaszobátok biztos szép lesz! Mi nem vásárolunk, a vetélés óta nem merünk álmodozni. Tudod hogy van? Hiszem ha látom!

Ggabszi! Szerintem is fúúúj ez a két recept :!:

Atan! A babanetes talin töröm a fejem, de olyan kevesen leszünk a fórumról és mi olyan messze lakunk. :roll:

Madri! Nagyon helyes a kisfiad és milyen hosszú a haja, aranyos :D

Kelimoni, írtam neked emailt!

Mindenkinek sok puszi! Vár rám a konyha, megint főzöm kell :!:

Kép
vivi1

görizel = gürizel :lol:

Kép
vivi1

Vivi!

Felejtsd el a babonát! A vetélések előtt én sem vettem semmit, mégsem maradtak meg a babák! Hidd el nagyon jó gyógyír a szívedre a babás dolgok vásárlása. :) Felszabadultan vásárolgatok, hiszen nem kell az ostoba babonától tartani, örökbefogadásnál biztos hogy lesz kisbabád, csak azt a nagyon hosszúnak tűnő sort kell kivárni. :wink:
A másik dolog az, amit én sem akartam elhinni a XXI. században, hogy pl kiságy nincs raktáron, jobb esetben 2-3 hetet kell várni, mi a brendonban több mint 2 hónapot vártunk a bútorra! Röhejes nem?
Szóval, próbáld ki, menj el egy bababoltba! :D
Nemrégen vettem két bábot, még ez is örömet okozott, hisz elképzeltem, hogy milyen jó lesz majd a gyerekeinknek bábozni, és boldog voltam, hogy majd ők boldogok lesznek. Lehet, hogy már tényleg megbolondultam.

Azért nekem is vannak hullámvölgyeim (másfél hete legutóbb), akkor sírhatnékom van és nagyon türelmetlen és elégedetlen vagyok.

Mit főzől? jó ötleteket várok, olyan nehéz minden nap kitalálni! Pedig még csak kettőnkre főzők, mi lesz, ha majd legalább 5-en leszünk és mindenki mást akar majd enni! :D

Tirza
tirza

Sziasztok!

Jinyék túl vannak a vizsgálaton. :) Részletek Tőle!

Anya új szemcsit csináltatott ma, Gergő meg próbált :)
Istennek hála, neki nem kell szemüveg. De azt hiszem, ( most elfogult anyuci következik ) kitűnően állna neki. :lol:

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Csak egy gyors kérdés:

Jiny, ha bekukkantasz:
Szegedre a vizi vagy evezős sporttelepre kell vinnünk holnap a nagyfiamat, Pest felől érkezünk Szegedre, és azt mondták, valami Matyi telep vagy hasonló helyen van, de minden szegedi tudja hol.
Szóval a kérdésem, merre induljunk el a városban? Vagy tudnál egy pontos utcanevet mondani a környéken, mert a GPS odavinne, és akkor már csak onnan kéne tovább kérdezősködnünk...

Előre is köszi:)

Boszi
szuperboszi

Tirza!

Nálam ez nem babona, inkább aggódás. Egy kis táskában én is gyűjtögeteg, nemrég vettem 2 játékot. Járok bababoltba nézelődni, de még nem vásárolok nagy dolgokat. Babaágyunk már van, ajándékba kaptuk. A tárolóban alszik szépen becsomagolva.

Nem főztem semmi extrát, a tesóm kívánsága volt: gyümölcs leves, palancsinta. ( ma sem diétázunk, édes- édessel :lol: )
Tegnap lecsó volt, holnap hekket sütök. Ebben a nagy melegben nem akarok sok időt tölteni a konyhában.

Kép
vivi1

Kelimóni, Atan

Köszönöm a segítséget vonalzó ügyben, most majd kiderül, hogy sikerült-e.

Madri

Tüneményes a pici babátok, örülök, hogy végre megoszthattad velünk a képeket.

Jiny

Na mi volt? Már nagyon aggódom, ugye minden rendben van.

Kép
tviky

Kelimoni

Nagy kedves tőled, hogy még fel is hívtál a vonalzó miatt. Mégegyszer köszönöm.

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Most értünk haza. :) Dorkám bal füle teljesen rendeben van, tökéletesen hall vele. A jobb fülével pedig 30-40 dB-ig hall, ami kicsivel több mint a suttogás. Szóval teendő nincs. A gyerek HALL. :D
Persze jöttek azzal hogy majd négy évesen ha gondoljuk akkor adhatnak neki implantátumot, és akkor tökéletesen fog sztereóba is hallani. De az még olyan messze van. Így meg fog tanulni beszélni, hallani és érteni fogja amit mondunk neki. A lényeg ez. A műtétet egyenlőre nem támogatom, amikor majd 80%-os a másik füle is.

Az evéssel még mindig hadilábon állunk. :( Fogyott is, szomjas is, nyűgös is.... :(

Tirza! A reflux jelei nagyon változatosak... :( Ami nálunk jelentkezett: már több mint egy hónapja nem akart enni, a végén már csak napi 3! -szor volt hajlandó enni. Azt is hosszas üvöltés után. :( Amikor végre evett kicsit, akkor meg rövidesen visszahányta az egészet. Rengeteget csuklik, köhög. Nem kakil rendszeresen, pedig az evések 10 perces eltolódással mindig ugyanakkor vannak.

Tviky! Hihetetlen milyen emberek vannak!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Sziasztok!

Jiny, annyira örülök, hogy Dóri baba hallása rendben van!!!!
A reflux miatt nagyon sajnálom, nekem is egy rémálom, aggódtam is nehogy a lányoknál legyen, aztán kiderűlt, hogy Sárának van, de annyira enyhe, hogy szinte nem okoz panaszt.
Érezhető valami javulás a gyógyszer óta?

Kelimoni, Gergőnek nagyon jól áll a szemüveg!

Marcianyu, ez a páros pisilés nagyon izgalmasan hangzik!

Tirza, nem tudom, hogy mennyire sürgős neked a pihenőszék, én ha már nem használjuk eladnám. A Chiccot alig használtan vettem 8000-ért, a Hauckot újjonan akcióban 9900-ért, ennél biztosan jóval olcsóbb lesz! Ha esetleg érdekel szólj!

A férjem nagyon ügyesen megoldotta a Gyed-es ügyintézést. A munkáltatótól elkérte az igazolást, majd bevitte a papirokat az OEP-be, az anyakönyvbe azonnal bepecsételték az igénylést, a határozatot nem adta oda és nem is kérték! Kiváncsi vagyok, hogy hiánypótlásként reklamálják e?
Mikor megkaptuk az új anyakönyvet, a névváltozást be kellett jelenteni az államkincstárnál, bepecsételték a Gyest, a családi pótlékot, de az anyaságit elfelejtették és nem másolták le a határozatot. Aztán jött a telefon, hogy mi hiányzik és mehettünk be újra.

Lányok ilyen nálunk az ébredés, mikor belépek a szobájukba ez a kép fogad. Minden álmosság elmúlik, boldogság járja át minden porcikámat!!!!!!
Kép
Kép

Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok!
Nikinozsónak még1x erőt, egészséget és sok-sok boldogságot a megszületett gyerekeinkhez és a leendőkhöz 1aránt!
Lille most kaparintott először nagylányosan meggyet a kezébe és hát frenetic volt a hatás...
Jó nyarat, babásodjatok!!!!
Puszi,idusa Kép az első meggyek...
idusamoja

Jiny!
Annnyyyit gondoltam ma Rátok! Nagyon örülök, hogy jobb hírrel jöttél és remélem, hogy a refluxot is hamar kinövitek! :-)

Gilice!
Olyan szuper, hogy mosolyogva ébrednek! :-) Gyönyörűek a lányok!

Kelimoni!
Nem rossz a szemüveg.. !! :-)

Vivi!
Ránk nem vonatkozik a babona! Tapasztalatból tudom! :-) Mikor Marcit vártuk (és még nem tudtuk azt sem, hogy Marci lesz vagy Lili) én is féltem vásárolgatni. Az volt a rémképem, hogy nálam dől be a rendszer, mikor sorrakerülnénk majd senki nem akar már örökbeadni, "bezár" a Gólyahír meg ilyesmi. És nem így lett, itt van Marcim! :-) Szóval most lelkesen vásárolgatok, úgyhogy ha hamarosan nem talál meg minket a kislányunk akár ikreket is tudunk fogadni! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Jiny örülök az eredményeknek és remélem, hogy a refluxot Dori baba hamarosan kinővi. Nehéz időszak ez. :cry:

KeliMóni Gergőnek nagyon jól áll a szeműveg! :shock:

Gilice a lányok tüneményesek! Ezek a mosolyok!!! :D Nálunk is a férjem intézi a papírokat, már ismerik az ügyintézők :lol: és mondják neki, hogy ha legközelebb jön, akkor ehhez és ehhez az ablakhoz kérje magát. Én a zürösebb ügyeket intézem telefonon.

Marci_anyu Marci nagyon édes! És ezek a Marci mondta történetek mindig meghatnak.

Kép
madri

Jiny!
Annyira örülök. Tegnap, konkrétan, egész nap rátok gondoltam, Andrásnak is mondogattam. Délután hívtalak is mert nem bírtam cérnával. Miután nem vetted fel, késübb már nem akartalak zaklatni.

Puszillak, és őszintén örülök!

Tviky

Kép
tviky

Tviky! Nem volt nem fogadott hívásom... :( Majd este rádcsörgök, jó? :)

KépKép
jiny

Jiny, miattad néztem be...na, ugye, megmondtam, hogy ennek a tündéri kiscsajnak nincs baja! :lol: :lol: :lol:

A vonalzókészítő nem hagyja, hogy kettőt tegyek fel, így egy sem lesz! Ha egyik gyerekemnek nem lehet, a másiknak sem... :?

Zsófi ma kapta meg a kéthónapos oltását. Méltatlankodott, de elég jól bírta...anya kevésbé. Utána a férjem babusgatta amíg a doktornénivel beszélgettem, és kérdezte melyik lábába kapta. Mondtam, hogy nem tudom, én nem mertem odanézni. Balázs teljes mellszélességgel a húga mellett volt a bajban, végig fogta a kezét. :lol:
Zsófi baba nagyon aranyos, és elég jó húsban van a kisasszony!!Szóval, őt nem viszi el a cica... ( mint engem a mondás szerint, olyan törékeny kisbaba voltam...) Nagyon szeretjük, rendkivül kedves és barátságos kisbaba, egyszerűen egy tündér...egyszer biztos megtalálom a szárnyát! :lol: Bocs, hogy ennyit áradozok róla, de tele van a szívem szeretettel.

Balázs egyik pajtása is nagyon szeretne testvért már régóta, és Balázs a játszótéren azt mondta neki: látod, csak nagyon kell akarni, az én vágyam már teljesült! :lol:
Naaa, utána azért hozzátette, azért rossz is van abban, ha valakinek van kistesója: haza kell menni, ha éhes...hjja, sajnos!

Lányok, most egy kicsit eltűnök, nyaralni megyünk 10 napra!
Remélem Zsófi jól bírja majd a strapát!
ggabszi

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek: Zitus tegnap óta forog! :lol:

Tegnap délelőtt még azt hittrem, hogy véletlen: annyira megunta a hason fekvést, hogy egy huszáros karnyújtással a hátára hengeredett...
De aztán délutánra már rájött, hogy ha hasizomból felhúzza a lábát és lendít egyet a peluson, akkor "alul" már hason is van, "fölül" már csak át kell húzódszkodni, amit nagy szuszogások és nyögések kíséretében meg is tesz! :D
Gyorsan videóra is vettem - kár, hogy nektek nem tudom megmutatni! Édesen csinálja... :)

Mára mindez a legszuperebb játékká avanzsált! :P Ha leteszem hátra, ő tuti hasra fordul - ha meg hason altatnám, akkor háton találok rá...

Milyen gyorsan tanulnak ezek a kis huncutok! Igaz? :lol:

Ugye Lányok, ügyes csajszikám van? 8) Még csak nemrég múlt 3 hónapos, aztán má' itt tornázik...

Kép Forgolódni jóóóóó!

KépKép
amneris

Sziasztok!

Amneris!
Tényleg nagyon ügyes csajszikád van! :D Most már nem lesz egy nyugodt pillanatod, nem lehet majd csak úgy ott hagyni akárhol, pl. ágyon! :D Uncsitesó is növöget szépen? :)

Tviky!
Milyen gyorsan belejöttél a vonalzó, fénykép feltételbe! :D Ügyi vagy! Este meddig lehet téged hívni?

Gilice!
Annyira aranyosak a lányok, ahogy ott a képen mosolyognak! :D És tényleg minden reggel így kelnek? Az tök jó!

Jiny!
Örülök én is, hogy Dórival nincs nagyobb baj! :D Ez a reflux még mindig borzasztóan hangzik, hogy nem ihat ilyen melegben. Persze tudom én, hogy ez nem bünti, csak felnőtt fejjel rossz belegondolni.
Mihamarabb nőlje ki, azt kívánom! :D

Marci anyu!
Én is úgy szeretem a Marci mondtákat! :lol: Jókat szoktam kuncogni rajta! :lol:

Kelimoni!
Sejtettem én, hogy ilyen melankólikus hangulatban vagy, különben nem küldtél volna nekem ilyen emilt! :D Éreztem a telefonban is a hangodon, hogy valami nincs rendben, kicsit el vagy szontyolodva! :D Ha nincs igazam cáfolj meg! :lol: Ja, és Gergő csábos ebben a szemcsiben!

Süni!
Örülök, hogy jelentkeztél! :D Sajnálom, hogy Miklóskának ennyi baja volt, de most már legyen rendben minden, azt kívánom. :D

kizsó

Csak egy gyors Marcimondta: :-)

Apa: Régen Apának is volt motorja. Apa vezette a motort!
Marci: Apa is felvette a bukósisapkát? :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Ma én is gyors leszek, mert álmos vagyok!

Jiny, én is örülök, hogy nincs nagyobb baj :!: A reflux az amikor a gyomrszáj nyitva marad, és visszaáramlik a folyadék meg a gyomorsav? Az nagyon kellemetlen lehet! Dóribabának kívánom, hogy gyorsan gyógyuljon meg :!:

Marci anyu! Nekem is ilyen rémképeim vannak!!!!!!

Tviky! De jó látni az arcod! Tudod, én még senkit sem ismerek személyesen. Majd én is rakok fel képet rólam, de csak ha látni szeretnétek ki is az a Vivi1 :!: :wink:

Minden picurka aranyos mókuska :D , most megyek aludni!

Jó éjszakát!

Kép
vivi1

RENOCA hogy vagytok?Fogtundér???
RKATA már nagyon várjuk!!!!!!
TÖLTIKE kérunk még nosztalgi fotokat!
TVIKY panaszláda!!!!! Néha olyan jo itt kipanaszkodni magam .Sajna mindig van valaki akinek szinten ugyan az a baja vagy hasonlo es tud tanacsot adni vagy csak jobban at érzi és meghalgat.Sajnat azért irtam mert nem kivánom se3nkinek a bajt!IGENIS CSAK JO JOHET MOST!44444!!Nagyon jo a vonalzod!
JINY DÓRIKÁNAK SZORITUNK ÉS JOBBULÁST!!!!!!!
KELIMÓNI kimásoltam a versedet(bocsi) a szemuveegben olyan sármos!!!!!!
GGABSZI CSAK HALKAN SUGOM NEKUNK A DOKINENI MINDIG CSABIKA NEVET IRJA A RECEPTRE de ele irja a 8 számot.Olyan jo erzes!Na es a korhazban az agyan ami volt papir es a karszalagjara is mar a Csabika nevet irtak!Nagyon jol eset!Jo nyaralast !Balazsrol is olyan jo olvasni nagyon a szivembe zartam ano a talin.
MADRI képeket még!!!!!Nem érzed ugy hogy rohan az idő?Mar Csabikam is olyan nagy!
MARCI-ANYUNem is lehet eldonteni kinek a job4Olyan szépek vagytok!
SIMINENI Már nem sokara mi is domping mennyisegben rakunk fel kepeket!Megis untok majd minket!Nekunk Rotink van és megis elcsortak a biciglit a muhelybol,na es őt is egyszer .Az utca vegen van szinten egy ilyen bőhőm nagy dög a srac azt hite az ő kutyaja kolbaszol a sotetben engem nem látott, meg állt a kocsival es kinyitotta az ajtajat na a mi pici kutyank meg beugrot a hapsi meg elindult,egyszer csak mikor meglata hogyy futok az auto utan fék és kiugrot az autojabol a mi pici kutyank meg mar aludt is.Még most is rohogok a srác arcan.
TIRZA Kutyank nagyon orzi a babakocsit, ha meghalja hogy a lakasban felnyoszorog a pici fiam mar nez is be az ajton hogy mi van miert sir a kis gazdaja!Ő nem johet be!(na ez nem igaz)
VIVI1 Nagyon nehez de Tirzanak igaza van!!!!!
Más: NANÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
GILICE Mi is imadjuk a reggelek olyan jo kedvunk van egyfolytaban mosolygunk es anyanak nincs szive vissza aludni ilyenkor eleg hosszu a nap mert ő reggel 5 orakor kell.
IDUSMOJA Már ilyen nagyok vagyunk?
AMNERIS Nagyon de nagyon ugyi!!!De mi ezt tudtuk!!!!!
SUNI Mikloskat puszilom es szoritik neki!!!!!!!!!
Ma kaptuk meg postan a hatarozatott meg nem olvastam mert a ferjem ment dolgozni es o vette fel de IGEN CSABIKA A MI FIUNK!!!!!Hetfon meg egy telefon a gyamugyre mit kell meg tenunk es aztan vegre a nevunkre kerulhet!!!!!!
Tegnap meg kaptuk ajandekba a baba zenet nagyon jo Csabikam figyeli es nevet ha halja!
Anyosom mar 2 hete korhazban mert fajt a terde es kupal kezeltek meg leszivtak erre fol meg le allt a veseje.!Ugy feltem!De mar ugy nezki javul a helyzet!Na megyek mert hiv a vadon szava!!
Jo hetveget mindenkinek!
móncsi+3

Jaj még csak azt akarom leirni, hogy Csaladinetes a Golyahires es a Babanetes Lányoknak koszonok mindent mert nehez volt az ut eddig es nem igazan ment volna nekuletek!
móncsi+3

:oops: Már csak azt hogy az elso perctol kezdve imadom a homloka illatat!Na most már béken hagyok mindenkit! :lol: (igerem)
móncsi+3

Sziasztok!

Hazaértünk a hétvégi kiruccanásról. :) Nagyon jól éreztük magunkat, Gergővel fürödtünk is a Velencei-tóban. :) Apa nem mert a vízbe bejönni, mert szerinte naggyon hideg volt. :D

Megint a képek nézegetésével kezdtem:)

Gilice: Micsoda szeretetet sugároz a lányok arca. :) Mennyire szerethetnek Ők Titeket, ha így tudnak nézni. :)

Az ébredés nálunk is sima, nincs sírás, csak mosolygás. :)

Amneris: nagyon ügyi Zita baba. :) Hogy szalad az idő. :)

Madri: mindig megcsodálom a fiadat, számomra különlgesen szép kisfiú. :)

Marci anyu: Ez a kispasi? Gyönyörű. Hát még a beszólásai. :)
A páros pisi nagyon édes. :) És biztosan hatásos is. :)

Idusa: Milyen édes a leányzód és nagyon ügyes, ha tudja a meggyet enni. :) Gergő mindent egyszerre begyűr a szájába, aztán nem nyitja ám ki, hogy kivegyük. Néha a frász kerülget.

Gabszi: Sikerülnie kell a vonalzónak. Ha nem teszel hozzá képet, el kell férnie. Kizsónak is elfért. :) Újabb próba? :)

Kizsó: Hááááááát......:( Lassan összekanalazom magam. :)

Móncsi: nem jött kép a mélben :(

Matiba: küldtem sms-t, de vissza lett utasítva. nem jó a számod, ami a tábliban van?

KépKép
KépKép
kelimoni

Anyabálna meg Gergő pancsizik Kép

Fürdi után csak apát akartam ( meg egyébként is egész hétvégén :) Kép

Aztán jól kifáradtam Kép

Mégem akartam este aludni Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: