Új privát üzeneted érkezett!

Mátra!
Még annyit akaratam írni, hogy az unokaöcsém tartja a kapcsolataot az angyalokkal. Szerinte ők adják a babaákat. Ezt egyébként senki nem mondta neki, teljesen magától kezdte el mondani, de még az elejétől,a mikro nagyon picike volt. Ő szólt az én érdekemben is, hogy adjon babát. Bár szóltatok a múltkor, hogy nálatok az angyalok csak elvesznek, de én ebben nem hiszek. Szerintem adják is a babákat. :)

Kép
narco

Én nem tudom, nézzetek hülyének nyugodtan, de én ezt az angyal-témát elhiszem... Van egy hely a pelenkázó mellett, ahova mindig úgy néz a Dóri, mintha ő látna ott valamit, és hatalmasakat mosolyog neki... Olyankor én is odavigyorgok a saroknak, mert ha a lányomnak tetszik, akkor nekem is... Máshol ilyet nem csinál, csak annak a saroknak...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Narco :)
Nem vagy semmi, én tuti nem bírnék 22 órát utazni.
Mondjuk még mindig könnyebb pocakosan, mint kicsi babákkal :)

Aniko :)
Most még csak a neurológus által mutatott tornákat csináljuk. A lányommal mi is jártunk a Gézengúzba (Annamari mozgássérült), de Petivel nincs olyan nagy gond csak a nyaka lazább volt egy kicsit. Ha nem zárják be pénzhiány miatt a Gézengúzt akkor szeptembertől járni akarunk tornázni és úszni is hozzájuk.

Mátra:)
Úgy látom itt a babák komoly beszélgetésbe csaptak :D
Remélem most nem szól bele a kicsifiam :lol:

Gyorsan dobok pár képet. A hétvégén Zalaegerszegen voltunk az Aquvacityben. Apáék dolgoztak, mi meg pancsiztunk :)
Úton:
Kép
Aquvacityben:
Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Ez tök jó! Peti baba igen szép, ás te is nagyon jól nézel ki. :)
Mikortól lehet picibabát strandolni vinni?
Belevitted a vízbe is? Vagy csak kint voltatok. Már alig vároma strandolást, mert ugye a néplavórba most nem mehetek, csak természetes vizekbe. Pl tenger :lol: , ami hamarosan meg is lesz remélem.
22 óra egyébként nem sok. Spanyolország busszal 32 óra, na az durvább volt. Igazából ígyis-úgyis vizesedek, tehát tök mindegy, és nem ráz annyira, hogy kirázná belőlem a babákat.

Kép
narco

Nárcisz
Hát igen, de sajnos vannak sokan olyanok, akiket nem érdekel, hogy milyen ára van annak, hogy bundába bújhassanak :(
Én viszont az a fajta vagyok, aki minden kóbor cicust, kutyust befogadna... de a párom nem engedi. :( Viszont egyszer, ha sok sok pénzem lesz, szeretnék egy nagyon szép állatmenhelyet :)

Niki
Én is törtem a fejem, amikor megkaptam az iwiw meghívóm... de végül csak beadtam a derekam. Nagyon sok olyan emberrel tudtuk így felvenni a kapcsolatot, akikkel azt sem tudtuk hol keressük egymást.

Évi
Igen, én is fent vagyok iwiw-en :)
Én is hiszek az angyalokban :)

Szisz
szisszka

Nárcisz!
Én nem mondtam. Sőt, azt hiszem Anikó adta fel az angyalokban a reményt és haragudott is rájuk és rá is "rászóltam" Én is hiszek az angyalokban és én komolyan kértem dóri segítségét.
A kollégánőm kisfia 3-4 évesen megkérdezte az anyját és a nagyanyját, hogy ők miért nem köszönnek a nagyapának és játszhat-e azzal a kisfiúval, aki a pápával van. A nagyapa 6 évvel azelőtt halt meg és a kisfiú az anyuka testvére volt, aki kicsinek halt meg. Persze nagy sírás lett a dologból és a gyerek megtanulta, hogy nem beszél ezekről a dolgokról, csak nélhány embernek.
Szóval én is hoiszek az angyallokban, abbanm, hogy van valaki, aki segít nekünk. Mert ezt egyedül nem lehetne elviselni.
A táborban az egyik kollégámmal egy éjszakát beszélgettünk majd' végig Istenről, a hitről, az egyházról. Elég érdekes beszélgetés volt. Minden esetre az unokatesódnak szólhatnál a mi érdekünkben is :oops:

Évi!
sohasem lehet tudni, hogy mit látnak. Ő más szemszögnől látja a dolgokat, Szemben van veled, stb. Akár még angyal is lehet. Sőt.
Ja! Megkapta a puszikákat????????????!!!!!!
mátra

Hello Lányok!

Örülök, hogy ilyen szépen beindult a topik. Látod Mátra, hogy neked milyen vonzerőd van!

Mátra!
Várjuk a beszámolót. Nem ám csak egy valakivel megosztani. Kérjük mi is. Itt mindenki mindenre kíváncsi, és érdekel minden kis részlet. De hiszen Téged is :D

Évi77!
Annyira édesen írtad Dóri angyalkás történetét. El is képzeltem, ahogy mosolyog a sarokba. Szerintem meg azért mosolyog, mert gondolja magában, hogy én oda be nem állok, ha majd egyszer anyu megdorgál, és sarokba állít :lol: :lol: :lol: De az angyalkás verzió nekem is jobban tetszik.

Anikó!
Hát persze, hogy reménykedtél! Csodákból sosem fogy ki a világ, és mindenki bízik benne, hogy előbb-utóbb egy csoda őt is eléri. És valjuk be, mindannyiunkat ért már csoda, csak sokszor természetsenek vesszük, és eltekintünk fölötte.

Nyuszifül!
Kívánom, hogy valamelyik növény elszorja a magját minél előbb a pocakodba. Drukkolok nagyon!

Niki!
Én valahogy nem tudok beszélni annak, akiben nem hiszek. Bár egy jó bő héttel ezelőtt írtam priviben Rollynak, hogy egy rövid pillanat erejéig olyan érzésem volt, hogy ez az én hónapom, de Pupyval aznap történtek a dolgok, és minden ilyen érzésem elszállt. Én tényleg nem alapozok a tünetekre, mert én mér éreztem mindent, és éreztem semmit is, és mindig megjött. Csak várok türelmesen (azaz türelmetlenül) :)
Örülök, hogy azért túlélted a vizsgálatot.

Dido!
Meddig kell nélkülöznünk Téged? Nem akarod beíratni Mátrával a táblába, hogy mindenki tudja? Jó pihit! Hova mentek?

Szisz!
Jó hogy írtál! Én is fenn fagyok az iwiw-en. Csak én bajban vagyok, mert a nick-ek alapján sosem találok meg senkit. Kacsát sem tudom, hogy kell megkeresni. Anikó például megtalálta.

Anikó, te hogy csinálod?
Vendég

Annácska!

Beleszólhat, hátha neki is sikerül a közvetítés! Csak most már nehogy úgy járjunk, mint nagyanyám a szilvával fiatal korában. Mindenkitől szilvát kért, mert nekik nem termett a fájuk és sziolvásgombócot akart enni. De senkinek nem termett a fája. Aztán mentek ide-oda az emberek és szereztek szilvát és akinek szólt nagyanyám, azok hozták a szilvát előbb-utóbb. A végén még befőzni is tudott. :lol:
Szóval, ha lehet, akkor egy azon babát találjanak meg a gyerekek, mert hirtelen kettővel, hárommal nem tudom mit kezdenék :roll: :lol:
Csodás Peti baba! Rajtad sem látszik, hogy nem rég szültél, ügyes vagy.
mátra

Annácska!
Tündéri a kisfiad. Én is azt a kérdést teszem fel, hogy ilyen hamar be lehet vinni a vízbe, a közmedencébe? Én nagyon szeretném, ha a gyerekem hamar megtanulna úszni, és azt mondják, hogy 1 éves koráig van meg benne a búvárreflex, utána pedig elfelejt mindent, és rendesen meg kell tanítani úszni.
És hogy te milyen csini vagy! Ezt hogy csináltad? Mennyit híztál a terhesség alatt?
Vendég

Annácska
Peti Baba gyönyörű, Te pedig fantasztikusan nézel ki!

Angie
Huh, hát nem tudom, hogy kell nick-ek alapján keresni... :(
nekem az itteni nick-em nincs is kiírva iwiw-en.
Nektek ki van???
szisszka

Lányok!

Én mára elköszönök, mert nemsokára hazaér a párom és lecsap a gépre! :lol:
Holnap jövök!!!

Szisz
szisszka

Szisz!
Eltünt az üzenetem, de biztos, mire ezt újból bepötyögöm, előkerül :)
Tehát: Én az igazi nevemmel regisztráltam magam. Az Angie nick sehol sem szerepel. Az a baj, hogy sokunknak itt a topikban nem tudom a teljes nevét. Mégis valahogy rámtaláltak egy páran. Biztos megvan a módja, de én még nem jöttem rá. Pedig én annál a cégnél dolgozom, aki az iwiw tulajdonosa :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Bevallom én voltam hitetlen! Kép Haragudtam rájuk Brill miatt és persze sajnáltam magamat is borzasztoan!De mivel akkor többen a fejemre koppintottatok igy gyorsan bocsánatot is kértem tőlük!

Annácska!
Annyira édes a kisfiad!Nagyon csinos vagy!Ezt nevezem! Kép Már akkor is voltak gondok az alapitványnál amikor mi jártunk!Mi jártunk baba uszásra is az Aqincumba volt akkor!Nagyon jo volt de az én gyerekem a 33 fokos vizben is kockára tudott fagyni! :roll: Igy azt hamar abbahagytuk és maradt a torna meg a masszázs!Emlékszem kedden és csütörtökön kellett mennünk Békásmegyerre!De jártunk becsülettel!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
MINDENKINEK távábbi szép napot, csevegést.
Én mára: Kép

Kép
Vendég

Itt vagyok.... lassan összeszedem magam annyira,h. jönni tudjak. Ma voltam a árójelentésért és megvizsgáltak,mert voltak enyhe fájásaim. A vizsgálat borzalmas volt, és most vérzek is, gondolom ettől. De kicsit pihizek, csak csinálok Apának mákos gubát.

Minden nap beleolvasok és láttam,h hiányoltatok. Tudjátok már ezért megérte ez a drága kis lény aki bennem volt,h. megfogant, mert így közétek tartozhatok. És nagyon szeretlek Titeket!

Kati!
Óriási gratula Petrához!! (Ha nekünk kislányunk lesz, nekünk is valószínű,h. Petrának fogják hívni)
Vendég

Pupy!
Kép
Örülök, hogy itt vagy, és jobban vagy.
mátra

Pupy!
Drága,jo hogy megint itt vagy! Kép Mi is boldogok vagyunk,hogy egy ilyen nagyszerű ember közénk tartozik!Pihenjél amig ez a vérzés nem rendeződik!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Még egyszer köszönöm Mindenkinek a sok-sok gratulát + drukkot, a melóhoz és a növekvő petémhez is!!!

A melóhelyen van egy kismami (14 hetes), az ő helyét fogom átvenni. Nem is tervezték a babát, sőt igazán nem is nagyon akartak gyereket, erre tessék ott kuksol a kis manó a pociban! Mi meg itt strapáljuk magunkat ...

Csináltam du. egy LH tesztet, de tiszta negatív. Igaz, a mérete alapján még nem volt érett, ahhoz még nőnie kell picikét, hogy elérje a repedési méretet. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy megreped-e ...

Annyira, de annyira türelmetlen vagyok, tudom, hogy nem jó, de nem tudok mit csinálni. Próbálok nem foglalkozni a témával, de állandóan csak a baba körül forog az agyam ...

kacsa14

Narco!
Gratula a jó eredményekhez + a házassági évfordulóhoz!

Évi!
Dóri fogacskafájásaihoz kitartást!!! Küldök neki sok fájdalomcsillapító puszikát!

kacsa14

Lányok!

Ha most a napi 1 Closty-tól nem is reped meg a tüszőm, akkor szerintetek, ha emelünk 2-re, akkor már jó tüszőm lesz?

Meg ugye riogattak PCO-val is, de ha most érik pete, akkor talán lehet, hogy mégsincs olyan nagy gond???

Tudom, nem vagytok dokik, de most csak ezen jár az agyam, hogyha természetesen nem is jönne össze a terhesség, akkor legalább pete legyen, amit be lehessen ültetni, stb.

kacsa14

Pupy!
Örülök, hogy újra itt vagy. Én tavaly a műtét után találtam a topikra, de nekem nagyon sokat segített.
Sajnálom, hogy fáj a pocid, és hogy vérzel még. Pihenj sokat és majd elmúlik. Szerintem hagyd azt a gubát most a Férjedre, ne erőltesd túl Magad.

Niki!
A lényeg, hogy rendben van Veletek minden. Lesz még ilyen terheléses cukor vizsgálat?

Nárcisz!
Igen, hozzá megyünk. Még nem tudok véleményt mondani, mert nem sokat beszélt a telefonban, majd holnap kiderül minden.

Annácska!
Peti baba nagyon édes :D , Te pedig tényleg nagyon csini vagy :shock:

Sziszka!
Én is fent vagyok az iwiw-en, és nagyon tetszik, mert megtaláltam 1-2 olyan embert is, akivel nagyon régen találkoztam, és most újra tartjuk a kapcsolatot.

Angie!
Csak 1 hétre megyünk Hajdúszoboszlóra vasárnaptól.

Szép estét Mindenkinek!

dido
dido

Dido!
Örülök, hogy sikerült elintézni a dokit. Nagyon várom majd a bezsámolót holnap. Mindenképpen írj majd, hogy milyen volt, és miket mondott! :)

Kacsa!
Köszönöm a gratulát.
Egyébként én ledolgoztam a 180 napot a terhesség előtt, és az az igazság, hogy nem bántam meg. Ha nem dolgozok ennyit, akkor most nem kapnék táppénzt, és bármi előfordulhat. Bár nem kaarlak ijesztgetni, de ha tudod, és van még hozzá erőd, akkor biztosítsd be magad. A jogszabályok igen bonyolultak, de érdemes rajtuk kiigazodni.
Mindensetre drukkolok a mikropetédnek, ami már bizotsan nem mikro. De sabaj, mejd picike lesz a babád is :)

Pupy!
Jó,hogy itt vagy, és ez a lényeg. Most kihevered gyorsan ezt az estet, aztán belevágtok újra, és akkor már minden rendben lesz. Puszika :)

Kép
narco

Kacsa!
Nyugi! Most már nem lesz semmi baj. Ne pörögj túl. :lol: Olyan jó olvasni a lelkesedésedet. Csak szépen lassan, mindent.
Szerintem nem lesz PCO, bár Narco az orvos nem én, és jövő hónapban a clostival lesz baba is.

Élménybeszámoló. Hosszú lesz, lehet nyugodtan ugorni. :lol:

Azt már írtam, hogy a megérkezésünk utáni órában mentem a kórházba a sérült gyerekkel. Az első délután és este az ismerkedés jegyében telt, sokat játszottunk együtt. 32 gyerek volt végülis. Szegények 80%-a nem látott még hideg-meleg vizes zuhanyzót, így volt, aki 3x is fürdött első délután. Aztán rájöttem, hogy az angol wc használata is gondot okoz, így a használt wc papír a boileren kötött ki :shock: ez már nekem is sok volt. Felmerült az iskola szerepe is. Na ezt a nehézséget áthidaltuk, tábortűz, identitás stb. Vasárnap délelőtt dolgoztunk velük elég keményen, közben főzték az ebédet. Mindent magunknak készítettünk. Az ebéd délután 3-4 körül lett kész, ugyhogy bevetettük a zsíros kenyér hadműveletet. Aztán jöttek a nagy kérdések kicsi gyerekektől. Én cigány vagyok-e. Nem. Akkor miért állok szóba velük. passz. Miért van a kortrárs segítő főiskolás kislánynak olyan jó illata, pedig ő is cigány. Miért nincs nekem gyerekem. Miért nincs nekem testvérem. Szóval a kultúrák közötti különbséget igen jól éreztem. Arra azért rájöttem, hogy eddig nagyon hiányzott a mozgás. sokat tollasoztunk, labdáztunk a gyerekekkel és marha izomlázam lett. Persze táncoltunk is, Zorbát is többek között és cigánytáncot, ami szinten rég kimaradt már az életemből. Most meg a mozgás hiányzik. Voltak vendégek a Bárka színháztól, bűvészkedtek, játszottak velük. Igyekeztünk sok élményt nyújtani. Voltak átsírt esték és az a kislány nem akart hazajönni kedden. :lol: Volt gyomorrontás, mert az ő kis gyomruk nem szokta a rendszeres evést, most akartak pótolni mindent. Még jó, hogy vittünk szódabikarbónát. Olyan is volt, akinek nem volt senmmi baja, de inkáébb megitta a szódabikarbónás vizet, csak rá figyeljünk többet.... Éjszakába nyúló tábortüzek, csillagfigyelés, hullócsillag, beszélgetés felnőttel, gyerekkel, leendő sajáttal, Istennel, szóval jó volt. Már nem emlékszem azokra, amik ott bosszantottak. :wink:
Talán csak az, amiért ezek a gyerekek, ilyenek lettek.
mátra

Lányok!
Restellem magam, de nagyon köszi a dicséreteket :lol: :lol: :lol:

Mátra :)
Szólok a fiamnak, hogy ugyan azzal a babával beszéljen mint Dórika :)
Azért annak van előnyei, ha egyszerre két baba születik :lol:

Évi :)
Nagyon édes amit a lányodról írtál :) Én is hiszem, az angyalok létezését :D

Nárcisz :)
Bevittük Petit is a vízbe, de csak a lábiját lógattuk bele. Annyira nem tartottam tisztának a viszet, hogy babaússzunk, meg hideg is volt ahhoz :D

Angi :)
A babaúszást csak meleg vízben erre fenn tartott medencében ajánlatos csinálni.
Ez a búvárreflex dolog is megér egy misét, ha érdelek titeket leírom.
A pocakosodás alatt 8 kilót szedtem fel, de még van rajtam 2 kiló, igaz ennek nagy része a mellem. Lassan neki kell állnom tornázni, hogy az erőnlétem újra a toppon legyen. Bár most hogy így belegondolok naponta többször feljövök gyalog a harmadikra (nincs lift a házban) teli csomagokkal, meg gyereküléssel, ez is tuti segít :lol: :lol: :lol:

Anikó :)
Mi is az Aquvincumba jártunk úszni, akkor Stofi tartotta, na meg Békáson a tornát is :)

Pupy :)
Örülök, hogy benéztél. Millió puszi a homlokodra :)

Mindenkinek szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Narco!
Tudom, ismizem a jogszabályokat, könyvelő vagyok ...
Van folyamatos jogviszonyom, úgyhogy egyelőre emiatt nincs gond. Viszont én nem akarok most amiatt halasztani, hogy megvárjam a próbaidő végét. Így sem a legegyszerűbb a helyzet és sosem lehet tudni, ha most halasztanánk, lehet évekig nem jönne össze, most meg lehet, összejön elsőre-másodikra ... Ha biztosra tudnám, hogy mondjuk fél év múlva ott lesz a baba a pocakban, akkor nem izgulnék, de így nincs ahhoz erőm, hogy csak azért halasszunk, hogy hátha összejön elsőre és akkor lehet, hgoy próbaidő alatt kirugnak ... Benne van a pakliban, de nem érdekel!!! Valahogy megoldanánk azt is, nem jönne persze jól, de most nekem a baba mindennél fontosabb!!!

Mátra!
Igyekszem nem túl pörögni. De hogy csináljam???? Várom az ötleteket!!!

kacsa14

Most mentem fürcsizni, utána bepótoljuk a tegnapi összebújást, mert a nagy orvosi utasításra való szexelés nem igazán jött be ... LH szerint még úgysem késtünk le semmit ...
Petécskéknek még úgyis nőniük kell, ha egyáltalán megrepednek ...
Ha meg mégse, akkor a sors ígya karta, akkor taposom otvább a próbaidőm és azzal is előrébb vagyok a gyes, gyed felé ...

Szép álmokat!

kacsa14

Annácska!
Nekünk is az uszást Stofi tartotta de a tornát és a masszázst egy Reni nevű fekete haju lány!Nagyon kedves és aranyos volt!Stofit is nagyon birtam mindig kiküldött minket "felengedni" a zuhany alatt!És elcsodálkozott hogy mennyire fagyosszent az én drágám!
Nekünk a buvárreflex annyira nem jött be mert jo nagyokat nyeltünk a vizből amiből gyönyörű hányás lett a vége!De ennek nem is ez volt a lényege ha nem a gyogyitás!De egyszer benéztem egy teljesen hétköznapi babauszásra!És amikor a nő lenyomta a babát és a vizalol hallottam a keserű sirását akkor azt mondtam ha a gyogyuszással végzünk akkor veszem a kalapom és tovább állunk!Nekem erre nincs szükségem!Igy amikor már rendben volt minden akkor befejeztük az uszást!És most a kisfiam fél éve jár uszni és gyönyörűen uszik!Elöbb nem is tudták volna megtanitani mert nem tudja összekoordinálni azt a mozgást ami az uszáshoz kell!Mindenhonnan elküldtek minket ezzel a válasszal!

Mátra!
Nem csodálom hogy mindenki arra kért hogy ird le az élményed!Ez egy csoda ahogy te irsz és ahogy fogalmazol!Olyan elolvasni mintha én is ott lettem volna!Már alig vártam a beszámolot!

KépKépKépKép
aniko24

Dido!
Várom hogy holnap jelentkezz!Nagyon szoritok! Kép

Kacsa!
Megrepednek azok a peték ne aggodj!Minden rendben lesz!Nincs megfelelő gyogymod arra hogy nem lehet tulparázni, egyszerűen neked kell majd rendet tenned a gondolataidba!De az is elfog jönni!Teljesen azért azért nem lehet erről lepattanni de kicsit lehet fékezni rajta!

KépKépKépKép
aniko24

Kacsa!
Jó kérdés. Így visszanézve egy évet, hááááát nem tudok okosat mondani. Talán a türelem szót használnám, de az sem mindig kifejező.
Szóval figyelj magadra és várj, és örülj az új munkahelynek, no meg nekünk.-ó :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
mátra

Kacsa!
Igen, így gondoltam én is. nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen, és a Clostyl elérje a hatását, mert az egy nagyon jó gyógyszer (mi gyártottuk :) )

Annácska!
A plusz 2 kiló határozottan jól áll nkeed ne aggódj :)
Mondom, hoyg iszonyat csinos vagy, és én seha nem fogik így kinézni. Na mindegy.

N

Kép
narco

Pupy Drága!
De jó, hogy írtál!

Timika!
Nem voltam még a dokinál, mert még várakozok.
Pénteken csinálok tesztet, és majd csak utánna hívom.
Biztos elmegyek hozzá!

Anikó!
Délután akartam írni, hogy jól vagyok, minden rendbe,
de csak most birok írni. Most már nem vagyok jól :(
Elkezdett fájni a pocakom,és a fejem se normális.
Megint az a nyanvadt klíma, de nélküle megsülnék.
Örülök az 1cn!

Holnap jobban igyekszem :oops: most csak ennyire futotta.

Kép
Kép
Ági279

Angie :) Köszi szépen a gratulát! :D Nekem is hihetetlen, hogy eltelt 1 év és Kristóf már több mint 4 hónapja itt van velünk…
Mikor fogsz tesztelni? A genetikai vizsgálat szerintem csak ajánlott, de nem hiszem, hogy kötelezővé lehet tenni egy olyan vizsgálatot, ami elméletileg - igaz, csak 1%-ban – de vetélést is okozhat…

Szisszka :) Köszi, aranyos vagy :D Kristóf jól van, bár ma olyan volt, mint akibe belebújt a kisördög, szinte egész nap kézben volt, ha letettem 2 perc után elkezdett sírni :? És nem akármilyen hangereje van a kissrácnak :wink: És a hab a tortán: ma egy pelenkázás alatt háromszor pisilt le…
Állatmenhely nyitáson már én is gondolkoztam – csak ugye ez is pénz kérdése…

Niki :) Nem hiszem, hogy vashiányos lennék, mert egyrészt szedem az Elevitet, másrészt van egy elég friss vérképem, ahol ugyan a doki kérése ellenére sem néztek vas forgalmat, de a haematokrit és haemoglobin szintem rendben van, ami valószínűsíti, hogy nem vagyok vashiányos. Te mit szedsz? Nálunk direkt szóltak a cukorterheléses vérvétel előtt, hogy egy citromot nyugodtan csavarjunk bele a lötyibe – így is felejthetelenül pocsék íze volt…

Évi :) Szegénykém, akkor tudod miről beszélek… :cry: Elméletben tudtam, hogy szoptatás alatt elkezdhet hullni, de soha nem gondoltam, hogy ilyen mértékben :cry:
Szerintem ha megválogatod, hogy mit adsz majd inni Dórinak és miből, nem lesz semmi gond a fogacskákkal.

Annácska :) Csatlakozom a többiekhez: Peti tündéri édes, te pedig nagyon csinos vagy! :lol: Mi baja van Annamarinak? A tornázással vigyázz, mert elapadhat a tejed tőle. :!:

Mátra :) Kirázott a hideg, mikor olvastam, amit a kolleganőd kisfiáról írtál… mindig ledöbbenek az ilyen történeteken… :shock:
De az is elég brutál, amit a gyerekekről írtál, hogy 80%-uk még nem látott hideg-meleg vizes zuhanyzót, stb… :shock: :(

Anikó :) Neked mennyi ideig kellett használnod a Vichy ampullákat? Most, hogy írtad, hogy tényleg használnak, én is fogok venni :)

Ági :) Remélem már csak terhesgondozásra kell elmenned hozzá! :wink: :lol:

Narco :) Te hogy állsz most a doki kereséssel?

Jó éjt mindenkinek! Lányok, bocsi a hülye kérdésért, de mi az az iwiw? :?: :oops:

KépKép

KépKép
timika

Jó reggelt!
Ismételten köszönöm a sok nyuktatásért! Talán, ha túl leszünk ezen a hónapon és lesz tüszőrepi, vagy ha nem is, de a köv. ciklusban az emelt dózis mellett már lesz repi, akkor kicsit megnyugszom. Mert még mindig azon parázok, hogy nincs rendes peteérés. Hogy velem van a baj, én nem tudok petét érlelni, az én szervezetem nem bírja /legalábbis nem bírta/ a túl sűrű szex-et és ezek azért eléggé megtörik az ember ego-ját, önbizalmát. Próbálok nagyon figyelni, hogy ne boruljak ki, de ez nem mindig sikerül. Tegnap este is csak a pityergésig jutottunk, mert fáradt is voltam, Apa is elég passzív, LH is negatív... Ma éjjel nem alszik itthon Apa, hátha kicsit megnyuugszom, aztán a nagy viszontlátási örömre megérnek a peték is + bennünk is a vágy...

Timika!
Az iwiw egy "nemzetközi ki kicsoda" nevű oldal, ahol ismerősöket lehet keresni, találni. Ha gondolod és adsz egy email címet, szívesen meghívlak és megnézheted személyesen is, hogy mit is tud ez a rejtelmes 4 betű. :)

Ja és én is gratula az 1 éves évfordulóhoz!!!

Na mentem összevakarom magam és indulok a napi robotra. Totál ki vagyok ütve egyébként, mióta újra dolgozom, háztartás szalad, én álomkóros vagyok, semmire nincs időm ...

kacsa14

Kép
Kép
mátra

Ági?????
Mi újság???

Kép
narco

Jó reggelt!
Na ma már jobb a hangulatom, megihattam a reggeli tejemet.

Anikó!
Persze persze a remény hal meg utoljára, de mindennek örülni kell és most piroska van ennek örülünk :)

Annácska!
Jó erre látni és jó, hogy hoztál nekünk képeket. Peti baba nagyon édes

Sziszka!
Sajna van másik oldala is az iwiw-nek. Sok olyan ember megtalál akit nem akarok már. És szerencsére viszont akit akarok azt meg tudok találni. Nekem ez döntött a mérleg másik oldalára.

Angie!
Hát itt a bibi, hogy nem hiszel benne. Hinni kell, még ha nem is beszélsz hozzá, hinned kell, hogy neked is lehet és lesz is kisbabád és akár most is. Sajnálatos ami Pupyval történt, de nem szabad úgyállnod a dologhoz hogy veled is hasonló rossz dolgok történnek csak.

Mátra!
Még hogy te nem tudnál hirtelen több babával mit kezdeni?! Pont te akinek a világ is beleférne a szívébe?! :)

Pupy!
Kitartás és várunk vissza nagyon, mert mi itt mind szeretünk!

Kacsa!
Én is egy kismama helyét vettem át és olyan jól ücsörögtem a székében, hogy most az én helyemet fogják átvenni! Hajrá!

Dido!
Remélem nem lesz több ilyen. Holnap kiderül, mert akkor mehetek az eredményért reggel. A védőnő szerint nem lehet gond, de ő csak az alkatomból indult ki.
Dokihoz sok sikert remélem tud segíteni.

Timika!
Ez csak egy tipp volt, de amúgy több anyukától hallottam, hogy szülés után hullott a haj, de elmúlt. Én Ferro-fol Gammát szedek, az elevitet nem bírta a gyomrom, megrekedt belül minden. De ez most jó, az meg majd csak most derül ki, hogy a vasszintemet hogyan tartja karban. Ez a tegnapi cukros nő brutál volt, mert estére belilultak az ereim, a másik nőnél még egyszer sem. Szóval asszem rossz nőt fogtam ki.

Úszás: Baba úszást 3 hónapos kórtól már el lehet kezdeni, sőt ekkor még simán benne van a magzatvízben való lubickolás emléke.

Szép napot!

kancellárka

Jó reggelt!

Narco!
Fájdogál a pocakom még mindig. Reggel kiváncsiságból
megmértem a hőmet, 36.9 lett. Ez kevés, vagy elég???

Kép
Kép
Ági279

sziasztok.

koszonom jol vagyok.

agi holnapra mennek a drukkok.szoritok erted:)

annacska.peti baba nagyon szep,mindig egy ilyen kisfiu volt az almom:)

Kép
monyoka

Jó reggelt MINDENKINEK!
(a matricám megtévesztő, mert el kezdett előről számolni, de még nem jött meg, de már faj a hasam :()

Niki!
Abban hiszek, hogy lesz gyerekem, de a tünetek alapján nem merek abban hinni, hogy ez baba. Bár a tegnap esti hancur előtt mondtam a férjemnek, hogy vigyázz a kicsinkénkre. Ő egyből, hogy miért, te már tudsz valamit? Aztán mondtam neki, hogy nem-nem, csak ha esetleg mégis.

Pupy!
Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy, és hogy hamarosan jönni tudsz. Nagyon várlak! Addig is jobbulást. Puszi.

Mátra!
A beszámolód megható volt. Köszönöm! Szegény gyerekek, nem tehetnek róla, hogy ilyen szülők nevelik őket, csak az a baj, hogy ha ebből a körből nem törnek ki, akkor ők is ilyen gyerekeket fognak nevelni.

Ági!
Ahogy itt a lányok mondják, a poci fájás még jót is jelenthet. Drukkolok a holnapi teszt miatt. Ha mindketten lebabásodtunk, akkor egy nap különbség lesz a gyerekeink között :)

Dido!
Tényleg, már említetted Hajduszoboszlót. Az az egy hét is nagyon jó lesz, főleg, ha ilyen szép marad az idő. Érezzétek nagyon jól magatokat.

Annácska!
8 kiló :?: :!: :?: :!: Nagyon kevés! Szerencsés alkat vagy. Én biztos akkora leszek mint egy ház. Eleve magas vagyok, és ha nem figyelek oda, pillanatok alatt magamra szeked 4-5 kilót baba nélkül is. De inkább leszek nagy ház, csak bérelje már valaki ki a pocakomat :D

Lányok! Ma nem biztos, hogy tudok még jönni, mert a külföldi anyacégtől vannak itt a nagy vezetők, és körbeugrálás lesz ma egész nap.

Puszi MINDENKINEK! Egy kicsit drukkolhattok, hogy szombatig ne jöjjön meg. Szombaton tesztelek.
Vendég

Ági!
Hát így fogalmam sincs. Igazából ahhoz kell hasonlítani, ami eddig volt.
Mikor tesztelsz? nem ma? Tegnap minthy elérted volna a 28. napot nem?

Kép
narco

Monyoka!
Nagyon szűkszavú vagy. Hiányzol ám nagyon! Nincs kedved megosztani velünk a lelkecskédet? Ha nyomja valami, ne engedd betokosodni. Nekünk kiöntheted, tudod!

Kacsa!
Repedni fognak a tüszők, ne aggódj.
Vendég

Angie!
Hát nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
narco

Köszi Nárcisz!
Ha tudnám, hogy mikor volt ebben a hónapban peteérésem, és úgy lenne, mint a legutóbbi két ciklusomban, hogy 12. és 13. napon, akkor már reménykednék, mert nekem a DPO 14 de max 15 nap szokott lenni, tehát ha 13. napon volt PÉ, akkor ma meg kellett volna jönnie. Ha most később volt, akkor még holnap, holnapután megjöhet.

Ági!
Ez elélg magasnak tűnik, de valóban azt kellene tudni, hogy mennyi az alaphőd a PÉ előtt. Én nem mértem hőmérsékletet ebben a hónapban, sőt az előzőben sem, mert ráuntam, meg nem is akartam olyan nagyon figyelni már magam. Azt hiszem, 4 napja nagyon korán felébredtem, és nem tudtam visszaaludni az erős napsütés miatt, és akkor reggel mértem meg kiváncsiságból (pont kéznél volt a hőmérő, mert a megfázásom miatt esténként megnéztem, van-e hőemelkedésem), akkor 36,6 vagy 36,4 volt, ha jól emlékszem, ami alacsony, de azóta sem jött meg.
A pocim nekem is fájdogál, és mindig azt hiszem, hogy megjött, mert érzek vmit, futok a wc-re, de csak váladék (egyelőre :)).
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Nagyon szépen köszönöm a lelkesítést, de valahogy úgy érzem ott fent még nem akarják, hogy babánk legyen. Valahogy az 5. hónap után nagyon ráálltam erre a baba témára, talán mert tudat alatt ezt tápláltam be magamnak. Annyira vártam, hogy elmúljon a mensi, mert sokaktól hallottam, hogy az a rózsaszín dobozos ovulációs teszt mennyire szuper. Erre drága férjem prosztata gyulladást kapott és antibiotikumot szed. Megkérdeztem a dokit, hogy most mikor lehet próbálkozni, azt mondta, hogy pénteken lesz meg a vizelet eredmény és ha abban nem találnak semmit, akkor akár már most. De én nem merek kockáztatni. Túl fájdalmas volt ez az időszak, amin átmentünk...:(( Szóval addig, amíg szedi az antibiotikumot nem akarunk próbálkozni, de szerinted kell utána szünetet hagyni, hogy kiürüljön? El vagyok keseredve.....Ráadásul hétfőn utazunk Ciprusra és minden tökéletes lett volna. Pont jövőhétre számoltam a peteérést, erre..... Na mindegy..Tudom, hogy nem ezen az egy hónapon múlik, de sajnos rettentő türelmetlen kezdek lenni....

Monyóka!

Nekem ez a PG 53 egyenlőre még nem mutat semmit! Én néztem már mindenhogy és állandóan csak buborékokat látok! Mindenesetre nem adom fel, hátha csak az előző hónapom volt ennyire gáz...Plusz csinálom a másik ovulációs tesztet. Hátha majd valamelyik bejön.

Képzeljétek, az unokatesómnak kiderült, hogy régebben fertőződött, így szerencsére minden oké a babával és nem kell semmiféle plusz vizsgálatot , meg tabit csinálni. Hála az égnek, hogy vannak jó hírek is.

Puppy!

Nagyon örülök, hogy most már tudsz írni a fórumba és jobban vagy! A szép idő is melegítse a lelkedet!

Mindenkinek további szép napot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

heni nekem sem mutatott semmit jopar honapon keresztul.de kb 2-3 honapja 25 cn korul elkezdett pafranyosodni.
ekkor meg nem tudtam(nem hittem el) hogy lehet pe-,m.viszont mult honapban a homero is igazolta.
ebben a honapban pedig amikor bepafranyosodtam akkor csinaltam egy lh tesztet ami pozitiv(eleg halvanyan,de csak egy darab tesztem volt nem tudtam masnap is csinalni)
plusz a hom is szepen lassan felkuszott.
tegnap mar 37,1 volt.
kizartnak tartom hogy ennyi bizonyitek mellet ne lett volna pe-m.

angi azert vagyok szukszavu mert igazsag szerint semmi erdekes nem tortenik velem.varom a menzit,most ebben a honapban nem igazan bizok.

lanyok tud valaki szegeden olcsobb lh tesztet?anyunak valami 4000 ezerert akartak adni.erre o vett 1 darabot.sokra nem mentem vele.viszont pozitiv lett.maskor a 10(5 ot kettevagtam) darabbol egy sem lett az.

Kép
monyoka

Heni!
Én úgy tudom, hogy az antibiotikus kiürül a szervezetből pár nap alatt. Nem kell hozzá több hét, persze, attól függ, hogy melyik gyógyszerről van szó
Nárcisz!
Javíts, ha rosszul mondom. Ha abbahagyhatja a gyógyszer ma, akkor jövő hét elejére már akár ki is tisztulhat annyira, hogy lehet hancúrozni. És abban igazad van, hogy ezek a legjobb alkalmak a megtermékenyülésre.
A rózsaszín dobozos teszt nekem is minden hónapban kimutatta az LH csúcsot, és szerintem jól, mert 15 napra rá mindig megjött, és nekem 15 nap a PÉ utáni időszakom (DPO-nak rövidítik angolul).
Én továbbra is bízok benne, hogy hamarosan jön a babátok :D:D:D
Vendég

Monyoka!
Az Evidence lh teszt ezerpárszázforint és általában nincs a patikákban, viszont meg lehet velük rendeltetni.

Heni!
Én a PG tesztet úgy ahogy van kidobtam, semmit nem láttam benne, csak a nagy homályt.

kancellárka

Monyoka!
Bocsánat, ha túl egyenes voltam! Nekem úgy tűnt, de elfogadom, hogy csak ennyi mondanivalód volt. Nem akarom, hogy szomorú légy.
Még annyit akartam, hogy az LH teszt nem úgy működik, mint a terhességi tesztek. Ott a halvány csík nem pozitívat jelent, csak akkor pozitív, ha a teszt csík erősebb a kontroll csíknál.

Délben jönnek a németek, addig még kihasználom az időt, és írogatok, de úgy látom, megint kevesen vagyunk!
Vendég

koszi kancellar.megbeszelem anyuval:)

Kép
monyoka

Angie!

Vissza néztem :shock: PÉ előtt 36.4 és 36.5 általában közvetlen PÉ előtt még lejebb megy. 2-3 hónapja én sem mérem, mert bele fáradtam.
De jó is lenne, ha egyszerre babásodnánk :wink:
Nagyon egy cipőben járunk. Nekem azért vannak plusz nyavajáim, mármint "nyűgös, álmos, fáradt" vagyok.
Sose nem szoktam nyűgös lenni, eddig nem is tudtam, hogy milyen az.
De nem jó.

Narco!
Mostanában mindig másként fájdogál. Most is más, mint a múlt hónapban.
Ma vagyok 28, de megvárom a holnap reggelt.

Kép
Kép
Ági279

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?