Angie
Köszi szépen a gratulát!
Nekem is hihetetlen, hogy eltelt 1 év és Kristóf már több mint 4 hónapja itt van velünk…
Mikor fogsz tesztelni? A genetikai vizsgálat szerintem csak ajánlott, de nem hiszem, hogy kötelezővé lehet tenni egy olyan vizsgálatot, ami elméletileg - igaz, csak 1%-ban – de vetélést is okozhat…
Szisszka
Köszi, aranyos vagy
Kristóf jól van, bár ma olyan volt, mint akibe belebújt a kisördög, szinte egész nap kézben volt, ha letettem 2 perc után elkezdett sírni
És nem akármilyen hangereje van a kissrácnak
És a hab a tortán: ma egy pelenkázás alatt háromszor pisilt le…
Állatmenhely nyitáson már én is gondolkoztam – csak ugye ez is pénz kérdése…
Niki
Nem hiszem, hogy vashiányos lennék, mert egyrészt szedem az Elevitet, másrészt van egy elég friss vérképem, ahol ugyan a doki kérése ellenére sem néztek vas forgalmat, de a haematokrit és haemoglobin szintem rendben van, ami valószínűsíti, hogy nem vagyok vashiányos. Te mit szedsz? Nálunk direkt szóltak a cukorterheléses vérvétel előtt, hogy egy citromot nyugodtan csavarjunk bele a lötyibe – így is felejthetelenül pocsék íze volt…
Évi
Szegénykém, akkor tudod miről beszélek…
Elméletben tudtam, hogy szoptatás alatt elkezdhet hullni, de soha nem gondoltam, hogy ilyen mértékben
Szerintem ha megválogatod, hogy mit adsz majd inni Dórinak és miből, nem lesz semmi gond a fogacskákkal.
Annácska
Csatlakozom a többiekhez: Peti tündéri édes, te pedig nagyon csinos vagy!
Mi baja van Annamarinak? A tornázással vigyázz, mert elapadhat a tejed tőle.
Mátra
Kirázott a hideg, mikor olvastam, amit a kolleganőd kisfiáról írtál… mindig ledöbbenek az ilyen történeteken…
De az is elég brutál, amit a gyerekekről írtál, hogy 80%-uk még nem látott hideg-meleg vizes zuhanyzót, stb…
Anikó
Neked mennyi ideig kellett használnod a Vichy ampullákat? Most, hogy írtad, hogy tényleg használnak, én is fogok venni
Ági
Remélem már csak terhesgondozásra kell elmenned hozzá!
Narco
Te hogy állsz most a doki kereséssel?
Jó éjt mindenkinek! Lányok, bocsi a hülye kérdésért, de mi az az iwiw?