Új privát üzeneted érkezett!

Natasa, Kormi köszi!!!

Hát, Livi a 7,3 kilójával ippppppppeghogy a normál határ alján van. :wink:

Figyi jányok, mi, Timiék és Ilbáék csak 1 körül érünk oda, mert Beni és Livi most aludtak el, utána ebédelniük kell, Timiék meg velünk jönnek, így ők is sajna csak akkor indulnak, mint mi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, Ilba, Timi :( :( :( :( :(
(Pedig most végre én is korán odaérnék.)

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mi is csak később megyünk, inkább közelebb az 1 órához, mint a délhez. Megyek is, ezerrel üvölt, aludni meg nem alszik, de álmos, mint az állat :shock:

POKRÓC BEKÉSZÍTVE!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs

Bence még alszik, utána még eszünk, szóval mi is csak 1 körül érünk.
Vendég

És akkor a játszótérnél, ugye?

Amúgy Beni és Livicsek nem együtt alszanak ám :wink: , csak ahogy letettem a kisördögöt, jött az sms Ilbától, hogy Beni most aludt el.

Vuka,
a csiripelő papot én is megnézném magamnak! :lol:
Én tegnap vettem meg a keresztelő ruhát, megmutizom:
Kép
Van hozzá egy fehér bugyi is.

Ez a sapija, kicsi Livire. Elvigyem nektek?
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabus, a lényeg, hogy Livi egészséges! Amúgy is kire lenne dundika kéremszépen?!
Látom inkább 1 órás tali lesz,.... Mi meg már tuti nem megyünk :cry:
Ma max Tesco,.... holnap meg egy megaautózás

Ja, én hülye elnéztem és bár a sütőtökös üvegre 4 hó van ráírva ez amolyan rizses trutyi. Car egy ízzel. Először nem akartam, hogy Szonja megkóstolja, de aztán mégis. Hát, ahogy a kanál a szájához ért öklendezett. Aztán inkább jött a sárgabarack. Annak már csápolt és ki volt akadva, hogy csak 2 kanál a mai adag.
A kakiban még nincs jelentős változás. Max állagra egy kicsit sűrűbb. Elvileg majd a húsevésnél lesz igazán emberes (mert az állati fehérje lebontásánal keletkeznek szagos melléktermékek). Lehet komoly vegát nevelek Szonjából :roll:

Figyu, ha az Orczy kert felett megjelennek némi kósza felhők, küldjétek már Zugló felé! Köszi!

N.

Kép Kép
natasa1975

Gabus, nagyon szép a ruha!!!!!! Én nem eröltetem Szonjánál ezt a keresztelősdit (csak ha apuka ragaszkodik), de azért egy hasonló ruhában megnézném a csajom :wink:
No, augusztusban megyünk esküvőre akkor majd felöltöztetem nőcisre :)
Livi tuti gyönyörű lesz ebben a ruciban! És a frizuráját is megcsinálod, ugye? Annyira ennivaló azokkal a csatokkal!
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa,
keresztelőt én sem erőltettem, nagyszülők kívánsága volt. Hagy örüljenek! :twisted:

Hát, a csatokat muszáj betenni a hajába, mert a szemébe lóg. Azért frizurának nem nevezném, hogy véletlenszerűen, ahogy sikerül, betűzöm gyorsan a hajába! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska nagyon szép a ruha, majd elmondod hol vetted. Köszi a sapi nem kell, mert ált. a fehér keresztelőruhákhoz adnak, legalábbis amit kinéztem, ahhoz igen.

Petra is bealudt a szopinál, de egyből a babakocsiba tettem, így el tudok vele indulni, menet közben is alszik.

Natasa :cry:

Na megyek is, mert mindjárt indulunk.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Helllló!!!!

Most csak a képek, mert hulla vagyok, ráadásul a szaki lemondta a konyhafelújítást az előbb, "kicsit" ideg vagyok (vagyunk). :evil: :evil: :evil:

Viszont a tali szuper volt ismét!!!!!!!! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kormi, Ilba, Timi,
Zoli azt üzeni, hogy ne haragudjatok, de nagyon máshol jártak a gondolatai és nem sikerült pár szót sem váltania veletek, de majd pótolva lesz!!!! :oops: :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Nagyon jó volt végre személyesen is találkozni veletek. :wink:
Én is jöttem pár :?: képpel,igaz csak töredék mert kb:120-at készítettem. :shock: :lol:
Mindenkinek további szép estét!Puszi.Dia
Nagyon lassan megy a képfeltöltés. :evil: :evil:

Kép
Kép
lldicsi

Ne haragudjatok, én csak honap teszem ki a képeket, hulla vagyok!!!
Coolasa írt sms-t, jól vannak, azt is holnap megosztom veletek! :)
Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Áááááááááááááááááááááá nem sikerült feltenni a képeket,megpróbálom újból. :evil:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali ismét!A kis családom is jól érezte magát!Jól elfáradtam mire hazaértünk,amint látjátok Gabus képén a lányok is hamar kidőltek! :wink:

Gabus:

Én nem haragszom! :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
novum

Ja igen!

Az összepakolásnál találtunk egy mesekönyvet és egy csipogós kiscsirkét!Én elhoztam,a következő talira elviszem a gazdijának.Addig vigyázunk rá!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
novum

Mi is hazaértünk 1/4 4-re
Zsófi evett, megfürdettem és 4-től este 7-ig aludt.
Féltünk, hogy este mi lesz, de fél 10-kor elaludt megint.

Tali nagyon szupi volt.
Jók a képek is.
Majd én is teszek fel csak előbb fel kell tölteni az elemeket.

Hulla fáradt vagyok :roll:

jó éjt :!:

Kép

Kép
sajtine

Húú csajok, a tali nagyon jó lehetett, milyen jó sokan voltatok!:))))

Mostanában hulla vagyok. Most is hajnal 1-ig fent voltam, aztán 1x szopi, és 6 előtt keltett a Geri.

A mozi nagoyn tetszett a Gabinak és végigülte, de azért nyüzsizett is rendesen, de nem bóklászott.

Tegnap is elmentünk egy este 8 órásra, megnéztük a Túl a sövényen c. filmet. (tiszteletjeggyel) A Lurdyban voltunk és jól meglepődtem, mert az ilyen kicsiknek van ülésemelő. Az autóba való kis ülésemelő tökéletes megoldás és nagyon örültem, hogy gondoltak a kisgyerekekre is. GAbi véginézte, de az utolsó 20 percben már állt, gondolom elzsibbadt az a kis fokhagyma feneke :lol:
Amíg mi moziztunk addig a nagyi volt itt a két kicsivel. A Dancival jó sokat "beszélgettek", a Geri aludt, de mire hazaértünk a Danci is.

A Verdákat is szerette, amikor hazajött elmesélte nekem. A valamilyen autók azzal szórakoztak, hogy a traktorokat ilyesztgettég és bumm felborultak, aztán jött a nagy daráló és elzavarta őket, megvédte a traktorokat:))) Ennél kicsit érthetetlenebbül mondta el, de nagyon édes volt, nem akartam félbeszakítani, de utólag azért megkérdeztem apát, hogy mit mondot??? :lol:

Mondtam már, hogy jók a képek és nagyon irigy vagyok? :P Azt nem sorolom fel hogy, hány baba tetszik, mert mindegyik és nem is tudom melyik képet csodáljam.

Novum!
Először nem tudtam ki az a hamvas barack, csak csodálkoztam, hogy vajon melyik anyuka néz így ki, de azátn rájöttem, hogy neked van egy nagyobb lányod és tényleg. Istenem, 13 éves és kész nő. Nem félted őt a fiúktól? Most azért kicsit örülök, hogy fiaim vannak 8) Őket nem kell félteni a lányoktól :twisted:

Gabuska!
És miért mondta le a konyha felújítását, vagy ne is idegeljelek vele? :evil:

puszika

Kép
sasha

Sasha,
aszongya, túlvállalta magát.

Tök jó, hogy ilyen jól sikerült a mozizás! Én meg ezért irígy! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

nagyon jó volt a tali, tényleg.
Timi, mondd meg a nagylányodnak, hogy nagyon-nagyon csini tini, tényleg. Le a kalappal. Tibimbó majd ránézhet a körmeire, úgy fognak utána loholni a fiúk. :lol:

Nem tudom, hogy a társaságnak köszönhető-e, de Bence negyed kilenctől fél 6-ig aludt, és még most is újra, már tele bendővel. Ha ezen múlik, legyen minden nap tali!!! :)

Na most megyek, puszi, még jövök.

Vuka, ma takarítasz? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most én is mondom, szerintem is nagyon jó volt találkozni. Mindenki nagyon csini, a babája meg még csinibb. :D :D

Nekünk nagyon durva éjszakánk volt. Gergő 01.47-től pontosan 02. 47-ig (nem hülyéskedek) kisebb nagyobb megszakításokkal üvöltött, de úgy, ahogy a torkán kifért. Nem jöttünk rá mi baja. Pelenkáztam, enni nem akart, kis vizet azt ivott. Nem találtam bújó fogat, lehet hogy melege volt? Nem tudom, de hogy rohadt álmos vagyok az biztos. Mellesleg tegnapelőtt ugyanezt csinálta. Valaki mondja már meg mitől lehetett.

Sasha:
tőled akartam kérdezni, miért írtad a múltkor, hogy utólag már úgy gondolod, te rontottad el a Gabi kajálását. Márhogy erőltetted. Ez miből állt? Mert én most nem tudom eldönteni, hogy én erőltetem e vagy sem és úgy félek, hogy rosszul csinálom. Másnak olyan egyszerűen megy ez a hozzátápi. Persze kivéve Ilbát meg engem. :twisted:
Írd már meg léci, hogy mi volt az amit szerinted rosszul csináltál. Köszi

Timi:
Fanni szerintem is csodaszép. Kispetinek gúvadt is a szeme amikor mutattam a képeket, de nem szólt rá semmit :D Kamaszok... :P

Bubek:
a péntekben gondolkodom, nálatok pacsázni, ha nem jön haza a férjed korábban. Meg oda Peti el is tudna értem jönni elvileg, nem messze dolgozik.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ÚÚ, Tücsimami, a löttyedt hasamat igazán kiretusálhattad volna :oops: :twisted: :roll:
Vendég

jaaaaaaaaaaaaj, bocsesz :oops: :oops: :oops:

csak mint egy gép töltöttem fel a képeket, ne haragudj. meg sem néztem, de egyébként egyáltalán nem löttyedt :lol: látnád az enyimet :?
jaj, azért ugye nem lesz örihari :?: :roll:
Vendég

Tücsökmami!

Én is azt szerettem volna, ha úgy repked a Gabi a kajáért, mint most Szonjababa! De nem és mindig adtam neki a kaját. Na, még egy kicsit, nnnnaaa még egy kicsit.... Holott a szakik javasoltak akár 1-2 kihagyást is a hozzátápiban, hogy lenyugodjanak a kedélyek, hiszen nem lóverseny ez, nincs hová rohanni, ha a gyerek 6-7 hónapos koráig nem halt éhen az anyatejtől, akkor még két hétig tuti nem fog... mondanom se kell, nem bírtam várni max pár napokat. GAbi jóformán 1 éves koráig szinte anyatejen élt, mert amit mellette megevett az egyenlő volt a nullával, persze hullámzó volt, mert volt, hogy megevett egy üveg bébiételt, volt, hogy nem. 7-8 hónapos korában is még üveges bébiételt vettem neki és még akkor is a legtöbbször elég volt 2-3 napig!!! Ha véletlenül megevett 3/4 üveggel, már örömtáncot jártam. Igazán akkor kezdett el enni amikor elmúlt egy éves és a legtöbb felnőttkaját megehette. Bár akkor se vitte túlzásba. Sose volt egy nagy evő és az én véleményem szerint ott rontottam el, hogy nem hagytam neki elég időt. De aztán lehet, hogy alapból is ilyen lett volna, de ezt már sose fogom megtudni. Lehet, hogy ő a rossz evők táborába tartozik. Danci már más tészta volt, ő repkedett a kajáért elejétől fogva... Neki nem kellett idő semmihez.

Kép
sasha

Helló!

Most csak ennyi:

9kg, 75cm. :shock: :oops: :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Még annyi, hogy Diának 3, Gabinak 5, Tücsimaminak 3, Esztinek 2 és Korminak 3 e-mailben mentek a képek. Szóljatok ha nem ment át, többiek is jönnek, csak legyen időm.

Én is kérem szépen a képeket!

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó!

Látom Ilba voltatok tanácsadáson, nem semmi Beni mérete, szép szál legény lesz.

Nem tudom már ki kérdezte, de ma nem takarítok!!! :evil:
Ma du. mi megyünk vendégségbe, végre fölcammogung egy emeletet és a felettünk lakó szomszédot meglátogatjuk (1,5 és 3 éves gyerekek). Mindig csak a lépcsőházban dumcsizunk és már csomószor meghívtak magukhoz, persze még terhesen is fel akartam menni, mert állítólag neki is a Gajdos volt az orvosa és ki akartam kérdezni. Na most végre mondtam tegnap, hogy ma felnézünk. A kis Patrikot megfenyegetem, hogy nem jó dolog ám éjjel 11-kor fel és alá rohangálni. :twisted:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Jó rég nem voltam és csak úgy zajlanak az események, hogy csak kapkodom a fejem. Bár olvasni nagyjából tudtam fejés közben, na de írni..., mindig történt valami, na meg a kedvesem itthon van szabin és így több a program is.

Látom jól sikerült mindkét tali, és az állatkertezés is, nagyon jók a képek. (mint mindig) és édesek a csajok, ahogy ismerkednek az új ízekkel.
Livinek nagyon jó a keresztelős rucija, asszem ezután kijár neki a "Kis Hölgy" megszólítás. Kár, hogy a kalap nem jó rá. Nem lehet a varrásnál kicsit megbuherálni, legalább egy fotó kedvéért?

Na dehát mindenki tényleg egytől-egyig jól néz ki, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Novum nyaralós képeire (is) irigy, mi ülünk a fenekünkön. Majd megyünk jövőre nyaralni, esetleg ősszel valahová, de majd még meglátjuk, Bálint még nagyon kicsi manó.

Voltunk vasárnap bébiúszáson, nagyon fantasztikus volt. Bálint nagyon élvezte. Képzeljétek szinte első pillanattól kezdve, úgy taposta a vizet, mint egy vérbeli vízilabdás. Apukája meg kihúzta magát, hogy ez csak természetes, hiszen az ő fia. ( náluk a fél család búvárúszó, úgyhogy majdnem kötelező a víz szeretete)
Megyünk majd vasárnap is, akkor már kap a fejére is vizet ( bár fürcsi közben mi már megöntöztük) és talán merülünk is majd, meglátjuk.
Mancs és aki gondolkodik rajta, csak ajánlani tudom, legalább a próbát.
Biggyesztek ide képet az eseményről
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 465.09.jpg
[/img]
Kép

Kormi,
nektek is csak ajánlani tudom ezt a ballószögi helyet.
Nagyon kultúrált és tiszta a kinti és a benti rész is. Családoknak ideális.
A külső medencéről teszek fel egy képet. Ez úgy van kialakítva, hogy még gyerek, hogy van mélyebb, körforgós-áramlatos része, lehet ugrálni mély vízbe, van egy kis barlang rész és van egészen sekély része is.
1500 ft egy 3 órás belépő, amiben a babaúszás is benne van, de 300Ft-ért!!!!! lehet utána aqua-fitnesszelni is.
Szóval ennyit kedvcsinálóként, a többiektől bocsi!
Kép

És még valami. nem hiába írtad ám le a muffin receptet, hétvégén csináltam étcsokival és erdei gyümivel.
Íme a bizonyíték:
Kép

Bubek,
nekem is van vonalkódom, 78-as, ha kell szívesen elpostázom.

Na, ennyit, mert velem lesz tele a topic, de sebaj, lehet megint sokára jövök csak :twisted: :wink:

KépKép
kolmol

Ha van valakinek egy db. Pampers kódja, én is szívesen venném, mert nekem már csak egy db. kell, de Pamperst nem akarok venni, mert a Liberoból kevésbé jön ki a kaki. :)
Szóval Kolmol, én igényt tartok a tiédre, ha nem baj, Bubek! :)

Tücsimami, megbocsátok. :wink: Amúgy a hasamról mikor múlik el az a csík, ami függőleges, és a terhesség alatt keletkezett. Van másnak is ilyen?

Vuka, én kérdeztem :lol: Akkor jó vendégeskedést!

Ilba, büszke lehetsz nagyfiadra, és főleg, hogy minden kajára kanalaztok, becsülöm a kitartásod! :)

Sütöm a fasírtot, kész a zöldbabfőzi, de azért ez a muffin még iderepülhetne desszertnek. :)
Vendég

Hali!

A talin mi is nagyon jól éreztük magunkat! Azért húztunk el hamarabb, mert még mentünk vásárolni, és haza akartunk érni etetésre. A képeket majd Mbá felteszi ha lesz ideje, énmeg majd elpostázom mindenkinek a sajátját.

Küldjétek már át nekünk légyszi azokat a képeket, amin rajta vagyunk! Köszi!
Ja :!: :!: :!: :!: Dobjon már nekem mindenki egy e-mailt, mert vettünk új gépet és Mbá elfelejtette az Outlookból lementeni a címeket, így az egész odalett a francba.... :evil: Köszi! Sajna nem tudom fejből a címeket :oops:

Timi,
örülök, hogy végre találkoztunk, még ha nem is tudtunk sokat beszélgetni. Na majd legközelebb! Nagyon aranyosak a leányzók, és igaza van a többieknek, Fanni kész nő, asszem lassan előszedheted otthon a sodrófát, hogy péppé verd a gördeszkás lógó ülepű bőgatyás sapkahajú srácokat :lol: :lol: :lol:

Kolmol,
jó lehetett a babauszi! Előtte meddig próbálkoztatok a hidegfolttal otthon? Vagy nem szoktattátok? Ballószög hol van? És milyen hely?

Ilba,
Mbá pont mellettetek parkol le, gondoltam írok vmit az autótokra, de nem volt elég poros hozzá :)

Most elég pipa vagyok :evil: Petike szopizott, gondoltam míg alvás előtt játszik olyan 20-30 percet, addig gyorsan kiporszívózok. Erre nem volt játék, egyből álmos lett, nyűgi volt és most alszik is. Énmeg nézek, hogy most mit csináljak, mert port törölni porszívózás után szoktam, úgyhogy most azt se tudom csinálni. Lehet, hogy megkockáztatom a "távolabbi" szobát kitakarítani, de fosok, hogy ráébred :shock:
Voltunk csípő UH-n kontrollon, tök rendben van. A sebészeten megnézték a nyelvét, és nem kell felvágni, amit lehetett, felvágtak neki az Istvánban. Azt mondta a doki, hogy ha esetleg mégis kell vágni, az már a vastagabb részből megy, és kisebb bódításban, vmi elektromos izével vágják. Na ez az, amit nem szeretnék.
:evil:

Kép
mancs

Eszti,
nekem is ott van még, de naggyon halványan, már szinte nem is látszik. Nem tudom, mikor fog teljesen elmúlni. Zöldabfőzi? Fúúúúúújjjjj! :evil:

Kép
mancs

Mancs, de jó neked, nekem még alig halványodott, lehet, hogy így kell leélnem az életem???? :cry: :cry:
Vendég

Eszti elvileg egyszercsak el fog múlni. Egyébként még nekem is csak egy icipicit halványodott.

Na írtam egy levelecskét a német barátnőmnek, hát szörnyű, hogy az ember milyen gyorsan felejt.

Mancs küldtem egy levelet.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
mi nagyon szakszerűen nem készültünk az uszira, csak annyira, hogy nagy melegben hidegebb vízben fürödtünk, de ezt akkor egyáltalán nem vette zokon. Itt 32 fokos a víz és ez nem volt neki hideg. Bár úgy tudom ennél hidegebb vízben is van babauszi. Ezen kívül apukája szokta a szivacs tartalmát a fejére csorgatni, hát ez annyira nem tetszik Bálintnak, de sírni még nem sírt.
Ballószög itt van Kecsó mellett, talán közigazgatásilag ide is tartozik, csupán néhány km. A falutól különálló helyen van egy "idősek otthona" és mellette ez a fürdőhely. Egyébként egy szál idősebb korút sem láttam, egyrészt gondolom ilyenkor nagy a zsivaly, másrészt ilyenkor ki vannak tiltva a babauszis medencéből.
Szerintem, egynapos kiruccanást megér. Ha érdekel, vasárnap csinálok még fotót a helyről és megnézem egész napra mennyibe kerül.

Esztipeszti,
összesen 3db 78-as vonalkódom van, úgyhogy jut mindkettőtöknek.
Ide ha megírod a címed, szívesen elpostázom.
kolmol@fibermail.hu

KépKép
kolmol

Na helló!

Igen, voltunk tanácsadáson, amit végigüvöltött. :shock:
Érdekes, mert a betegrendelőben meg mindig vigyorog.
Már ehet húst, akár napi 15 dekát. Nem mondtam, hogy főziből 150g-ot mi kb. 3 napig eszünk. :oops:
Mostanra megháromszorozta a születési súlyát. Azt mondták, akkora, mint egy 1 éves. :roll:
Ja, kb. tegnap akkora volt, mint Szilvike, direkt mellé tettem. Remélem azért Apja hasméretét majd nem örökli. :lol:

Kolmol,
Nagyon jó lehetett tényleg ez a hely, jó, hogy Bálint ennyire élvezte.
Augusztusban nem jártok majd Pesten? Lehetne akkor egy tali, hogy el tudjatok jönni.

Eszti,
Mi is zöldbabot ebédelünk.

Mancs,
Kb. mostanáig gondolkodtam, hogy honnan tudtátok, hogy a mi autónk, mert ugye nincsen ráírva, hogy Molnár család, aztán András kisegített, hogy a múltkor a parkolóban összefutottunk.
És eddig totál hülyeséget beszéltem. :oops:
Szóval Apósék július 28-án reggel 7:00-kor repülnek Tenerifére. Képet lehet, hogy dobok fel, most pont itt vagyunk náluk és akkor megismerheti Mbá őket. Bár Apósom amúgy is észrevehető, elég nagy darab.

Akinek még nem küldtem a képet, este megkapja, de most nincsenek itt.

JUCUS??????????????

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,

csípő uh-n azért mentetek, mert korábban volt valami gond, vagy ez csak sztenderd rutinvizsgálat?
Muszály ilyenekre figyelnem, mert itt Kecskeméten semmi pluszt nem támogatnak, ezért résen kell lennem. Szerencsére a dokink ad beutalót, de csak ha kérem. Itt a hasi és koponya uh sem divat. Őrület.

KépKép
kolmol

Vuka,
köszi a levelet, megkaptam!

Ilba,
a pontos dátumot továbbítom Mbának :lol:

Eszti,
én úgy vettem észre, hogy a bőrömmel együtt kopik a csík is. Én hetente radírozom habtestem :) próbáld meg, hátha segít :)

Kolmol,
érdekel Ballószög, úgyhogy várom a képeket! Szeretnénk majd vhova elmenni pár napra hármasban, ahol fürdeni is lehet Petikével. Nyugídjas seggáztató fürdők kizárva.
Azért kellet mennünk csípő UH-ra, mert itt kötelező, a dokink adott beutalót, meg koponya UH-ra is. A csípőn volt némi eltérés a kettő között, a bal oldali picit gyengébb volt, de semmi komoly. Tornáztattam és kész. Ezért kellett a kontroll. De mi amúgyis csókosak vagyunk csípő- és Heim Pál ügyileg: Mbá keresztapja ott ortopéd sebész, hozzá járunk
:lol: :lol: :lol:

MINDENKI :!: :!: :!: :!:
KÉREK EGY E-MAILT MINDENKITŐL MERT ÚJ GÉPÜNK VAN ÉS A RÉGIRŐL NEM LETTEK ÁTMENTVE A CÍMEK... TEHÁT ADDIG NEM TUDOK KÉPEKET KÜLDENI, MÍG NEM ÍRTOK NEKEM :!: :!: :!: :lol: :lol:

Kép
mancs

Sziasztok,

Először is elnézést azoktól ,akiket még nem ismertem és be se mutatkoztam :oops: :oops: :oops: csak olyan sokan voltatok ott hirtelen :oops: :oops:

Elfelejtettem behozni a képeket, úgyhogy feltöltés csak holnap lesz :oops:
na eleget pirultam mára...

kolmol
azért kellett kontroll, mert az egyik oldalon fejlettebb volt a csípő, mint a másikon, igaz, ennek nem volt előzőleg se jelentősége, de mi kiváltságos helyzetben vagyunk, mert keresztpapám a Heim Pálban főorvos az orthopedián. Így az összes UH priviben történt.

Ilba,
majd kb 1-2 nappal előtte küldd el a nevüket mailben, mert be tudom előre ültetni őket jobb helyre (elég szűkek az üléssorok a gépünkön).

Kép
Kép
mancsbá

Keresztbeírunk az asszonnyal, na én bontom a vonalat :)

Kép
Kép
mancsbá

Na szomszédoltunk majdnem 2 órát. Petra nagyon aranyos volt, nagyon tetszett neki, ahogy Patrik ugrált, hangosan kacagott rajta, azt hittem majd megeszem. Bementünk a gyerekszobába, örült a sok új játéknak. Már haza kellett jönnünk, mert kicsit nyüglődött, letettem az ágyba és már durmol is. Szegénykém jól elfáradt, kimerítette a sok új élmény.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mancs,
küldtem mailt!

Mbá,
köszi, majd küldöm, itten a képen Após.

Kolmol,
hasi és koponya UH-ra mi sem mentünk, dokinéni aszonta hülyeség, majd ha baj lesz. Úgy legyen.

Vuka,
kép????

Ééééééés, az én kis lustának egyáltalán nem nevezhető kölköm (mert ugye le nem áll egy percre sem) megvan, hogy miért nem kúszott, mászott eddig.
Mert kedves szülei nem motíválták kellően. :D
Még szerencse, hogy Nagypapa rájött és a zenélő mobillal rásegített:
Kép
És aztán a megérdemelt pancsi is megvolt:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Ilba!
Köszi a képeket,én is küldtem 2 levélben.Nem baj,hogy 1200x900ra lekicsinyítettem? :roll: Sok levelem van a freemail-ben és kevés a tárhelyem. :oops:

Mancsbá!
Ugye Nekünk is lesz protekciónk? :wink: Esetleg nem lehetne a pilótafülkét is megkuksizni az uramnak? :wink: :oops:

Mancs!
itt a címem: ldicsi@freemail.hu

Mindenkinek cuppp,megyek vasalni. :evil: Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszönöm Fanni nevében is a dicséretet,nem elfogultságból mondom,de tényleg alakul a csajszi :lol: Most még nincs baj a fiúk terén,de ha elkezdi jövőre a középiskolát már előre félek az idősebb fiúktól.

Mancs.

Tetszett a jellemzésed a mai fiúkról :lol: Fanninak is tetszett!
Hát tényleg nem sokat beszélgettünk,de legközelebb bepótóljuk.Tegnap Petike nagyon nyugiba volt,még a hangját se hallottam.
E-mail:novumpontb.t@freemail.hu

Tücsimami:

Kispetiről nincs véletlenül képed?Fanni is megnézné ha lehetne :lol:

Ilba.
Szilvinek is pont ezek az adatai,ami Beninek,nem csoda,hogy egyformák voltak a talin :lol:

Kolmol:
Jól néz ki a muffin a képen!
A babauszis képeken a viz ilyen barna vagy a kép sötét?Nagyon furi látni egy ilyen pici babát a vizben,de látszik,hogy nem félt egyáltalán.

Sasha:
Hamvas barack kifejezés tetszett :lol:Először azt hittem rólam irtad,de rám inkább az érett barack lett volna a jellemző :lol:

Kép

Kép
novum

Sziasztok,
aakor most felteszem én is a képeket, egyet-kettőt csak mailben kaptok meg, mert nem pont olyan előnyösek, hogy kitehetném ide. :roll:

Kolmol, igen, nagyonszépen köszi, ha elküldöd.
Add meg lécci a mailcímed, és akkor küldöm a címemet. Nagyon köszi mégegyszer!!!
És igen, egyetértek Ilbáal, gyertek augusztusban fel egy kicsit Pestre, akkor amikor talizunk!!!
Jók a képek. Nekem is az ugrott be a bébiúszásosról, hogy ilyen sötét a víz?

Tücsökmami,
nekünk jó ha holnap jössz, már csak holnap lesz meleg!
Viszont gyalog kéne jönnöd, mert apa elviszi az autót. Ilyet sem írtam még le soha... :lol: De tök jó. Én nagyon örülök neki, hogy megszerezte a jogsit. Már egyedül be tud vásárolni, meg tud menni mindenhova. Nem kell bumlizzak vele!!! Nagyon király! Azt nem tudom mikor jön, szerintem csak ötóra felé.... Mi olyan 2h-körül szoktunk pancsolni, mert nem tudom Marcit napkrémezni, mert kipattogzik tőle.. Ezért inkább még árnyékba is csak 2h körül viszem le. (Kivéve a talikat :lol: )

Tök jó volt a tali megint. És nem akartok egyet jövő héten is? Most akkor megint egy ligetit? Ilba most nem tudja szervezni, mert őtk elutaznak Balcsira (miket tudok, mi? :lol: ), szóval most feltettem a kérdést. Mondjuk jövő szerda vagy csütörtök?
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... ri=0&tfi=5

Na jó, sok a szöveg, pedig biztos már tűkön űltök a képek miatt. MAjd küldöm őket mailben is...

Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok,
aakor most felteszem én is a képeket, egyet-kettőt csak mailben kaptok meg, mert nem pont olyan előnyösek, hogy kitehetném ide. :roll:

Kolmol, igen, nagyonszépen köszi, ha elküldöd.
Add meg lécci a mailcímed, és akkor küldöm a címemet. Nagyon köszi mégegyszer!!!
És igen, egyetértek Ilbáal, gyertek augusztusban fel egy kicsit Pestre, akkor amikor talizunk!!!
Jók a képek. Nekem is az ugrott be a bébiúszásosról, hogy ilyen sötét a víz?

Tücsökmami,
nekünk jó ha holnap jössz, már csak holnap lesz meleg!
Viszont gyalog kéne jönnöd, mert apa elviszi az autót. Ilyet sem írtam még le soha... :lol: De tök jó. Én nagyon örülök neki, hogy megszerezte a jogsit. Már egyedül be tud vásárolni, meg tud menni mindenhova. Nem kell bumlizzak vele!!! Nagyon király! Azt nem tudom mikor jön, szerintem csak ötóra felé.... Mi olyan 2h-körül szoktunk pancsolni, mert nem tudom Marcit napkrémezni, mert kipattogzik tőle.. Ezért inkább még árnyékba is csak 2h körül viszem le. (Kivéve a talikat :lol: )

Tök jó volt a tali megint. És nem akartok egyet jövő héten is? Most akkor megint egy ligetit? Ilba most nem tudja szervezni, mert őtk elutaznak Balcsira (miket tudok, mi? :lol: ), szóval most feltettem a kérdést. Mondjuk jövő szerda vagy csütörtök?
http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... ri=0&tfi=5

Na jó, sok a szöveg, pedig biztos már tűkön űltök a képek miatt. MAjd küldöm őket mailben is... :lol:

Jó éjt!

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja a legfontosabb:
Coolasa sms-e:
" Helo Bubek, képeslap helyett a Babaneteseknek: Az osztrák szálló főztje zer gut - sajnos. Total bababarát a hely, még Noémi hangereje a leszolidabb...
üdv, Coolasa"
Még nem írtam vissza neki...

Kép
----------------
B&M
bubek

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?