Sziasztok!
Jó rég nem voltam és csak úgy zajlanak az események, hogy csak kapkodom a fejem. Bár olvasni nagyjából tudtam fejés közben, na de írni..., mindig történt valami, na meg a kedvesem itthon van szabin és így több a program is.
Látom jól sikerült mindkét tali, és az állatkertezés is, nagyon jók a képek. (mint mindig) és édesek a csajok, ahogy ismerkednek az új ízekkel.
Livinek nagyon jó a keresztelős rucija, asszem ezután kijár neki a "Kis Hölgy" megszólítás. Kár, hogy a kalap nem jó rá. Nem lehet a varrásnál kicsit megbuherálni, legalább egy fotó kedvéért?
Na dehát mindenki tényleg egytől-egyig jól néz ki, látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Novum nyaralós képeire (is) irigy, mi ülünk a fenekünkön. Majd megyünk jövőre nyaralni, esetleg ősszel valahová, de majd még meglátjuk, Bálint még nagyon kicsi manó.
Voltunk vasárnap bébiúszáson, nagyon fantasztikus volt. Bálint nagyon élvezte. Képzeljétek szinte első pillanattól kezdve, úgy taposta a vizet, mint egy vérbeli vízilabdás. Apukája meg kihúzta magát, hogy ez csak természetes, hiszen az ő fia. ( náluk a fél család búvárúszó, úgyhogy majdnem kötelező a víz szeretete)
Megyünk majd vasárnap is, akkor már kap a fejére is vizet ( bár fürcsi közben mi már megöntöztük) és talán merülünk is majd, meglátjuk.
Mancs és aki gondolkodik rajta, csak ajánlani tudom, legalább a próbát.
Biggyesztek ide képet az eseményről
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 465.09.jpg
[/img]
Kormi,
nektek is csak ajánlani tudom ezt a ballószögi helyet.
Nagyon kultúrált és tiszta a kinti és a benti rész is. Családoknak ideális.
A külső medencéről teszek fel egy képet. Ez úgy van kialakítva, hogy még gyerek, hogy van mélyebb, körforgós-áramlatos része, lehet ugrálni mély vízbe, van egy kis barlang rész és van egészen sekély része is.
1500 ft egy 3 órás belépő, amiben a babaúszás is benne van, de 300Ft-ért!!!!! lehet utána aqua-fitnesszelni is.
Szóval ennyit kedvcsinálóként, a többiektől bocsi!
És még valami. nem hiába írtad ám le a muffin receptet, hétvégén csináltam étcsokival és erdei gyümivel.
Íme a bizonyíték:
Bubek,
nekem is van vonalkódom, 78-as, ha kell szívesen elpostázom.
Na, ennyit, mert velem lesz tele a topic, de sebaj, lehet megint sokára jövök csak