Hát csajok, ami késik, nem múlik, piri váratott magára (illetve várta a fene), de megérkezett, 4 nap késéssel.
A hőm is a béka s...gge alatt, 36,6, szóval ennek a hónapnak is annyi.
Viszont ami sokkolóbb, a csúszás miatt a ciklusom is tolódik, és pont akkor ovulálok, amikor apa edzőtáborban lesz Csopakon
Mondtam neki ma reggel, hogy készüljön, hogy meglepem egy párszor...
Kocsiban utoljára szerelmünk hajnalán voltunk együtt
De azóta kombit vettem
, talán kényelmesebb lesz
Szóval 24-től valószínűleg kevesebbet leszek veletek, mert BP és Csopak között fogok ingázni
de az M7-en megtaláltok
Te Kata, ha apa hív, nem ilyen fejet kell vágni:
, hanem ilyet:
, vagy esetleg ilyet
Dóri, én most akár egész nap bírnék feküdni a napon, csak ne kelljen dolgoznom és a légkondis irodában ülnöm.
És kölcsönkérném Meli burzsuj medencéjét, az lenne a Kánaán számomra...
Szóval irigykedem...
Málna, sajnálom
De ha volt csík, akkor volt ott valaki. Magától nem csíkosodik a teszt, ugye. Csak biztos nem bírt megkapaszkodni
A vizsgálatok apával folytatódnak aug. 15-én, és utána januárban térünk vissza a dologra, egy olyan kékizébefecskendezős altatásos körbenézéssel.
Vacsira összedaraboltam ubit és paradicsomot, meg egy kis fetát, nyakonöntöttem mézes almaecettel, és a grillre rádobtam néhány fincsire fűszerezett cukkiniszeletet. Persze apa rögtön zokogásba tört ki, hogy HOL A HÚS
, úgyhogy a savanyúbabhoz szánt sonkát megsütöttem neki.
Gabi, köszönöm a receptet, imádok mindent, ami tejfölös!
Szóval veszek újabb adag sonkát, mert az erre szántat apa tegnap befalta, és ma este megcsinálom
Sziszi, lehet, hogy apa hozzáállása is segít, hogy nem vagy elkeseredve, ez jó.
Bea, eddig hogy álltad meg, hogy este 6 után nem ettél? Nekem ez sosem jön össze
, persze meg is van a hatása
Volt, hogy 6-7 körül még bírtam, aztán 10kor elszabadult a pokol