Új privát üzeneted érkezett!

És a Dórinak mit jósolsz??És a Málnának??

Kép
bea27

Igen, írtam, a Bajja asszonyozás :lol: után, hogy tuti fiú, a Dórinak meg lány. Meg kérdeztem is, hgy szeretnétek-e tudni, hogy mi lesz, mert a Dóri azt írta, hogy ők nem.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bajja= Bejja, és ez a szín tetszik!

Kép

Kép

hoppá

[quote="hoppá"]
írta:
hoppá
Plutó, szerintem nálatok is pöcsös lesz a babó. De jó 8 hónap múlva kiderül. Remélem jegyzitek a jóslataimat :lol:

Hát a kínai nem tudom mi szerint is kisfiú. Mi kislányt szeretnénk, de csak kb. 51-49 %kal, szóval tulajdonképpen mindegy.
Ezért gondolkozom is rajta, hogy nem kérdezzük meg a nemét :wink: Legyen meglepi.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na megyek, apa hív :cry:

Holnap jövök, apával-bújásos-szerelmetes jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép

hoppá

Neked is jó éjt,Hoppá!!!

Kép
bea27

Én biztos nembirnám ki,hogy ne tudjam meg a baba nemét!Már alig várom,hogy megtudhassam!!Mondjuk Én alapból kiváncsi természet vagyok!

Kép
bea27

[quote="hoppá"]N írta:hoppáa megyek, apa hív :cry:

Holnap jövök, apával-bújásos-szerelmetes jó éjt mindenkinek.

neked is ilyen estét kívánok :wink:
És persze utána jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[bVajon ez milyen lehet ez a betű??Bocsi,csak ismerkedek!!][/b]

Kép
bea27

[quote="bea27"] írta:bea27n biztos nembirnám ki,hogy ne tudjam meg a baba nemét!Már alig várom,hogy megtudhassam!!Mondjuk Én alapból kiváncsi természet vagyok!

Lehet, hogy nálam is nagyobb lesz a kíváncsiság mint az elhatározás.
Eddig mindíg voltak a gyerekekkel kapcsolatban megérzéseim, kb. 10 hét után. Ezek 100%-osan be is jöttek :wink: Majd most is max. erre hagyatkozom, márha most is lesz ilyenem.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Ez nem jött be!!Még gyakorolnom kell!!Megyek,lefürdök,meg előtte benézek a hütőbe!És az is lehet,hogy bezárkózom egy kicsit bele!!Na,ezt jól megaszondtam!! :oops:

Kép
bea27

Hán yhetes vagy MOST??

Kép
bea27

Eddig kétszer voltam a Védőnőnél,és a múltkorihoz azt irta be a kiskönyvembe,hogy TANÁCSADÁS,a mostani dátumhoz,meg ÉLETMÓD!!Kiváncsi vagyok,hogy az augusztusi randinkhoz mit fog irni!!

Kép
bea27

oké! Jó étvágyat! Persze apához is :oops: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

6hét 2 napos vagyok :lol:
Stimmel is, mert tudom mikor fogant Bütyike :wink:
Orvosnál még nem voltam. Holnapra terveztem, de a dokim a héten szabin volt, majd reggel felhívom a rendelőt. utána két hét múlva hétfőn tudok menni, akkor pont 8 hetes leszek.
Jobb lenne előbb, na mindegy....
Nálad is lassú a Babanet?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na megyek altatom Krisztikét!
Jó éjszakát!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nálam is lassú!!!De ugye nemkell külön felhivni a figyelmedet arra,hogy HOZZ magaddal majd UH képet!?
Na megyek,mert bekapom a monitort!!

Kép
bea27

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Jó reggelt.

Hol vagytok? Málna, teszteredmény????? Naggyyooonnn kíváncsi vagyok :wink: Remélem, most éppen rápisilisz a tesztre, és jössz. Vagy nem tudsz pisilni?? Akkor figyelj: pspspspspspsp :lol: Így már jött, ugye :wink: ?

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

36,8 és a teszt negatív.Ez van. Majd a következő hónapban.

Bejja asszon

Ha locsi-pocsizni akarsz a medencébe akkor nem 9 órakor kell,hogy eszedbe jusson..főleg apának,kell időben hazamennie ,legalább 3-kor lekell lépnie ,hogy még lubickolhassatok :lol:
Anyuéknál akkora medence van,hogy Apa teljesen elfáradt az átúszásában...mentőövet is kellett neki dobnom:

Kép

Igaza van Hoppának,hogy a 3.trimeszterben fogsz gyorsabban hízni.
Nekem az orvosom megmondta,hogy max mennyit hízhatok ha minden a terv szerint megy.Minden alkalommal mikor mentem hozzá,olyan volt mintha vizsgázni mennék. Volt beugró kérdés... :lol: Mennyi a súlya Krisztike?! :wink:

Muszkuru

Na mit találtál ki vacsorára :!: :?: Az alatt a hosszú út alatt,míg átmentél az utca másik oldalára...Tényleg ennyi idő alatt hány fogást lehet kitalálni...az kevés...akkor Te nem is vagy tökéletes?! :lol: :wink:
Vizsgálatokkal hogy állsz?

Kis_plutó

Jól hangzik ez a savanyúbab,lehet ma meg is csinálom.
Beáztatod elötte a babot?

Hoppá

:lol:

Ezt tegnap este csináltam Máténak:

Kép

málna2162

Málna sajnálom, de mensi még sehol, nem igaz?? Tudod, a remény hal meg utoljára....

Hogy te megint milyen ügyes vagy!! Ez megint szalvéta dekupázstechnikával???

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

Piri még sehol... :wink: De tudod nekem napra pontosan jön meg.Ha jön akkor jön.A hasam kezd fájni.

Igen szalvétáztam.Tegnap találtam egy nagyon jó kis hobbyboltot... :oops: kicsikét vásárolgattam... :? Annyira jó szalvéták vannak...meg dobozok...meg...

http://www.hobbydekor.hu/
Van csomagküldésük is

málna2162

Candi

Sikerült javítani a kaspón?

málna2162

jó reggelt!

Málna sajnálom :cry:
Igen egy kicsit be szoktam áztatni a babot :wink: , mert nem szeretem szódabikarbónázni :oops:

Egész jól belejöttél ezekbe a szalvétásdolgokba. Nekem is nagyon tatszenek, de egyenlőre nincs rá időm, pedig a nyáron Adrikávl valamit majd csinálunk :wink: A múltkor rendeltek könyveket, le voltak árazva 100 ft-ra :wink: Rendeltem és is szalvétaképeset, rongybabásat, térbeni üvegmatricák, szalvétatechnika, mozaik, drótékszerek.....stb. Össz 14 db-ot. :lol: tök jók.

Ha valakit érdekel itt talál róluk bővebben:
http://www.cserkiado.hu

Szép napot:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna ez a hely is nagyon jó:
http://www.fagyongykreativ.atw.hu

Itt is lehet rendelni, és nagyon nagy a választék :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó

:oops:
Jó ez a cserkiadó...Már elis küldtema rendelést...

A fagyöngyöst ismerem,de azért köszi.Most kacérkodom a keresztszemessel,bár azt mondjál a goblein egyszerübb.Kötni is szeretnék megtanulni

málna2162

Kis_plutó

Ezt a szódabikarbónát nem értem :!: :?: :oops:

málna2162

Most hívtam a rendelőt, és még a héten nincs az orvosom, csak a jövő héten akkor meg nem tudok menni, csak következő héten hétfőn :cry: Kicsit csalódott vagyok. na nem baj.

Málna és milyen könyveket válogattál? Még jó, hogy nem vagyok kíváncsi ugye? Tudod melyik klassz nagyon a fakanálfigurás.
Eszembe nem jutna milyen dolgokat lehet fakanálból csinálni. :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Pont a fakanalast nem :twisted: De mindjárt elküldöm

málna2162

[quote="málna2162"]K írta:málna2162is_plutó

Ezt a szódabikarbónát nem értem :!: :?: :oops:

Aki gyorsan akar főzni, na meg az üzemi konyhákon, hogy hamar megfőljön tesznek bele egy késhegynyi szódabikarbónát, mert úgy nagyon hamar megfő, viszont másabb lesz az íze.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

[quote="málna2162"]P írta:málna2162ont a fakanalast nem :twisted: De mindjárt elküldöm

Egyébként hamar megkapod :wink: Kb. 2 nap múlva.
Hány db. könyvet sikerült kiválasztanod?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

megyek mert Máté felébredt :) Pusszancs

málna2162

Oké, helló.
Többiek Ti még nem dolgoztok? Helytelen. A Babaneten kell kezdeni a napot :twisted:
Most már én is megyek, megyünk reggelizni.
Szép napot mindenkinek:Gabi és Bütyike6+3

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Látom,jó kis társalgás folyt este.

Málna!
Mennyi ideig nézted a tesztet?nem lehet,hogy túl korán kidobtad megint,aztán meg mehetsz kukázni? :D
Szerintem még mindig csak korai volt a teszt :P
Nagyon jó lett a kép.Én is azt tervezem,hogy majd Tünci-bogár szobáját saját készítésű dolgokkal díszítem.legalább így lefoglalom majd magam valamivel :D Hol tudtál ilyen nagy szalvétát venni?vagy normál méretű,csak nem 4 egyforme minta van rajta?

Hoppá!
Remélem sikerült összebújnod Apával neked is :D

Kis_Plutó!
Ilyen babfőzeléket én is szoktam csinálni,tényleg nagyon finom :D
Tudom,hogy kíváncsi vagy már babóra,de ha jól emlékszem nálatok sem volt hüvelyi UH,vagyis nem baj,ha a 8.héten mész,addigra legalább már minden látszik.Nekem is a 7 hetesen látszódott először :D előtte csak a petezsák
Köszi a címet,majd én is átböngészem :D

Bea!
Gratulálok az 1 kilóhoz.És örülök,hogy hallhattad Óriáska szívhangját.Szerintem dec.19.-e a jó dátum neked.A tickerünk szerint ugyanis 8 nap van Óriáska és Tünci-bogár között,és én dec.27-re vagyok kiírva(a mensim nem számít,mert nem középidőben volt pé.-m)ebből kiindulva szerintem neked dec.19 :D
Legalább neked nagyobb az esélyed,hogy karácsonyra már otthon vagytok :D

KépKép
takido

Egy kicsit kifekszem a napra,amíg még nincs olyan meleg.Szerintem 40 percnél így sem bírom tovább,utána jövök :D

KépKép
takido

VÁÓ sikerült megjavítanom a régi tickerem :D

KépKép
takido

Takido

www.hobbydekor.hu

Innen lehet rendelni is.Én is itt vettem.
Hagyományos méretű szalvéta.Ha széthajtogatom akkor viszon nem 4 egyforma kép van rajta,naem két nagy.De vettem olyat is amin egy nagy kép van.

Így néz ki:

Hagyomásnyos méretű,feles kép:

Kép

Hagyományos méretű ,egész kép:

Kép

málna2162

Sziasztok,tegnap már nem jöttem,mert délután nem volt semmi dolgunk áés hosszú idő óta először végig tudtunk nézni egy 2,5 órás filmet.....meg perszer kiélveztük egymás társaságát kicsit intimebb formában is :oops: :oops:

Gabi,ma beáztattam a babot,este megfőzöm....úgy megkívántam tőletek.....van egy faja elektromos kuktám,nászajándékba kaptuk,komolyan mondom a világ legjobb dolga 8) belerakok mindent,bedugom,benyomon a gombot és a bab 30 perc (!!!)alatt megfő benne!Leveszem a tetejét,belekeverem a habarást és kész!!!!!Ha nem tudnék főzni,akkor is fantasztikus kajákat tudnék benne készíteni....hát még így(hehehe)

Málna,nagyon ügyes vagy,én az üvegfestés barátja vagyok,de ez a szalvétatechnika nagyon tetszik!!!Én is meg akarok tanulni kötni,gyerekkoromban tudtam,de mindent elfelejtettem....szerintem egy kis gyakorlással menne újra!!!!
Sajnálom,hogy leesett a hőd és a teszt negatív lett!!!Majd legközelebb!!!!

Dóri,gyanús nekem ez a kétféle szín!!!!!!!Csak nem ikrekre gyúrsz :?: :lol:

Képzeljétek,apósomék néhány éve vettek egy nagy mobil-medencét,valamilyen kemény műanyagszerűségből van,ovális és kb két méter hosszú,1 m mély!Azt mondták,hogy eleve nekünk ill.a gyerekeinkre gondolva vették,ők meg úgysem használják és nekünk adják!!!!!!!!!!!Gizda,mi....medencések leszünk....leássuk majd,teleengedjük vízzel,csináltatunk rá ponyvát,hogy ne másszon bele minden szarság....és akkor kedvünkre LUBICKOLHATUNK majd benne :wink: :wink:

Puszilok mindenkit!!!!!

Kép Kép
meli1118

Málna,egy ilyen szép szalvétával nagyon jó egyszerű dolgokat fel lehet dobni!!!!Pl egy régi sámli,vagy kispad....szekrény......kedvet kaptam,én is megtanulom....télen úgyis lesz egy csomó időm,megtanulok kötni is!!!Kötök a babónknak majd nagyon szép dolgokat!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

kedden reggel 36,85 volt a hőm, de tegnapra 36,4 lett és meg is jött.
Elkeseredve nem vagyok, mert annyi problémám van, hogy nem tudok ezzel foglalkozni.

Egy jó van benne, hogy 28. napos volt ez a ciklus. Talán helyre állnak a dolgok... :wink:

Málna,
légyszi írd be nekem a július 12. a táblába, köszi.
Vendég

Kép

Ebben a hónapban végre egy egész normális görbét sikerült produkálnom, ezért bizakodom.

Szerintetek?
Vendég

Szia Sziszi,sajnálom!!!A görbe tényleg jó és legalább jó a ciklusod is!!!Nem úgy nekem,akinek a múlt hónapban 36-napos volt!Én is örülnék,ha beállna kb 30 napra...jobban tudnék kalkulálni!!!
Miért van olyan sok problémád most?Csak ha nem vagyok tolakodó....hátha tudok segíteni valamiben!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Bea,bepótoltátok a tegnap elmaradt romantikus zuhanyozást????

Kata,te nem korrepetálsz diákokat???Nekem most is lesz 2 tanítványom a héten!!Jó egy kis keresetkiegészítés!!!!

CANDI????????!!!!!????

Kép Kép
meli1118

Hát csajok, ami késik, nem múlik, piri váratott magára (illetve várta a fene), de megérkezett, 4 nap késéssel.
A hőm is a béka s...gge alatt, 36,6, szóval ennek a hónapnak is annyi.

Viszont ami sokkolóbb, a csúszás miatt a ciklusom is tolódik, és pont akkor ovulálok, amikor apa edzőtáborban lesz Csopakon :(
Mondtam neki ma reggel, hogy készüljön, hogy meglepem egy párszor... :roll:
Kocsiban utoljára szerelmünk hajnalán voltunk együtt :oops:
De azóta kombit vettem :wink: , talán kényelmesebb lesz :lol:

Szóval 24-től valószínűleg kevesebbet leszek veletek, mert BP és Csopak között fogok ingázni :lol: de az M7-en megtaláltok :lol:

Te Kata, ha apa hív, nem ilyen fejet kell vágni: :cry: , hanem ilyet: :lol: , vagy esetleg ilyet :oops:
:D :D :D

Dóri, én most akár egész nap bírnék feküdni a napon, csak ne kelljen dolgoznom és a légkondis irodában ülnöm.
És kölcsönkérném Meli burzsuj medencéjét, az lenne a Kánaán számomra... :lol:
Szóval irigykedem...

Málna, sajnálom :(
De ha volt csík, akkor volt ott valaki. Magától nem csíkosodik a teszt, ugye. Csak biztos nem bírt megkapaszkodni :?
A vizsgálatok apával folytatódnak aug. 15-én, és utána januárban térünk vissza a dologra, egy olyan kékizébefecskendezős altatásos körbenézéssel.

Vacsira összedaraboltam ubit és paradicsomot, meg egy kis fetát, nyakonöntöttem mézes almaecettel, és a grillre rádobtam néhány fincsire fűszerezett cukkiniszeletet. Persze apa rögtön zokogásba tört ki, hogy HOL A HÚS :?: :!: , úgyhogy a savanyúbabhoz szánt sonkát megsütöttem neki.

Gabi, köszönöm a receptet, imádok mindent, ami tejfölös! :D
Szóval veszek újabb adag sonkát, mert az erre szántat apa tegnap befalta, és ma este megcsinálom :D

Sziszi, lehet, hogy apa hozzáállása is segít, hogy nem vagy elkeseredve, ez jó. :D

Bea, eddig hogy álltad meg, hogy este 6 után nem ettél? Nekem ez sosem jön össze :( , persze meg is van a hatása :(
Volt, hogy 6-7 körül még bírtam, aztán 10kor elszabadult a pokol 8)

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Musz!!!Szívesen kölcsönadnám a klafa medencénket,de abból szerintem majd csak jövő nyárra lesz valami...addig marad a slag.....így vigad a magyar.....A kombis szex az állat....felrázza egy kicsit az életet!!Milyen edzőtábor?Férjed sportoló?Az én ovulációm várhatóan 15-20 napon belül esedékes.....iszonyú hosszú lesz ez a hónap!!!!!!!!!!

Többiek,hol vagytok?????????Most ráérek és mindenki eltűnik?????

Kép Kép
meli1118

Nem sportoló, csak őrült. Aikidozik. Néha olyan állapotban jön haza edzésről...
De én ezt nem értem, mert nekem, ha fáj, abbahagyom. :shock:
Utoljára az ügyeleten (amikor az egyik hétvégi bemutató után ott kötöttünk ki...) a doki is azt mondta, hogy ilyen sérüléseket csak férfiak képesek okozni magunknak. A nők - ha fáj - abbahagyják. Erre az én drágám azt mondta: De hát ha ott vagy a színpadon, akkor nem lehet csak úgy elrohanni :!:
A fenét nem... :twisted:

Azért hosszú a hónap, mert hosszú a ciklusod! Én alapesetben irigyellek, kevesebb napot kell eltötened pirivel.
Nekem minden 26. napon itt ül a nyakamon ez a hülye csaj :evil:

Tényleg beszélnek kell a nyulammal a stickeremen, hogy kezdje el előről rágni a tulipánokat... Nem a 29. napon vagyok, hanem az elsőn...

Musz

KépKép
muszkuru

Aikido...nem rossz...levezeti a feszültséget és telerakja a testét kék-zöld foltokkal!!!
A piri az tényleg ritkábban látogat és keveset is marad nálam,de a várakozás....megjön-nem jön meg.....terhes vagyok? :arrow: teszt...nem,nem vagyok....de még mindig nem jött meg....ez felőröl...aztán a végén persze megjön és akkor újra mindent előröl....unom..ez van!

Kép Kép
meli1118

Hello csajok, termeltek, látom, de így is kell.

Musz-musz! Azért nem örültem, hogy apa hív, mert szívesen dumcsiztam volna még veletek, és csak azért hívott, hogy ne netezzek már ennyit :? . Amire én aludni mentem, ő már kb. 1 órája az igazak álmát aludta... Meg nem is volt kedvem hozzá... (mármint ahhoz...)

Nekem még nem jött meg, de semmit nem is érzek...

Meli, vannak magántanítványaim, de most nyáron nem igazán jönnek, mindenki nyaral, szabin van.. Meg, akik eddig voltak, épp ma derült ki kb. fél órája, hogy mindháromnak meg lett a nyelvizsgája :lol:

Kép

Kép

hoppá

Meli, ne und! Ilyen az élet, de tudod, egyszer mindenki elnyeri méltó jutalmát, azaz babás lesz :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

hoppá

Na, most megint tickerrel próbálkoztam... Lássuk a medvét...

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?