Sziasztok Lányok!
Gyönyörű szép napot MINDENKINEK, akinek jó a kedve, annak még jobbat, akinek pedig rossz, annak felvidulást kívánok! Ma már sokkal jobb a kedvem, elsősorban Nektek köszönhetően. Jó látni, hogy ismét életre kelt a topik. Szerencsére, a hasam sem fáj, de amit az Évi77 írt a kavicsról, az nagyon ismerős. Mintha valami nagyon motoszkálna odabent hol az egyik oldalon, hol a másikon, hol pedig fent, vagy lent. Vándorol bennem a motoszkálás, mint zsidóban a fájdalom
Most vagy megjön, vagy nem jön meg. Napokon belül ki fog derülni
Mátra!
Welcome back! Na még csak egy egészségügyi főiskola hiányozna a diploma palettádról
Azért egy elsősegély tanfolyam is megtenné, szerintem. Egyébként az nem kötelező a gyerekekkel foglalkozóknak? Jó hogy újból itt vagy velünk. Örülök, hogy sikerült beszélgetned a párod (:)) lányával. Ezek fontos momentumai az életünknek, és nagyon kellenek.
Zsúka!
Örülök, hogy jöttél. Jobban vagy már egy kicsikét? Tudom, hogy a férjecskéd eredményének nem igazán lehet örülni, de ahogy Anikó is írta, lehet ezen változtatni. Egyébként a 30%-ból is egyszer eljut 1 a helyére. Egyáltalán nem reménytelen. Biztos fognak vitamint szedetni vele (a férjem is ezt teszi), ami majd javítja az eredményeit. Kitartást! Én nagyon drukkolok Nektek!! Én téged egy pozitív, vidám embernek ismertelek meg, tudom, hogy nem fogod feladni, csak túl sok mindent történt mostanában, amit nehéz feldolgozni. De menni fog, tudom! Pusszancs, és légyszi nem felejtsd el megöntözni az Aloe Vera-t
Didó!
Én inkább nem reménykedek, de ti csak nyugodtan tegyétek helyettem is. Köszönöm!
De jó, most akkor indulhat az igazi nyár, pihenés? Lazítsatok, élvezzétek a nyarat, a napsütést, és ne gondoljatok egy kicsit olyan erősen a babára. Lehet, hogy pont akkor fog jönni. A clostyt akkor most teljesen abbahagyod? (én javasolnám)
Jucmuc!
Tündéri a barátnőd lánya. Képeslapba illő! Cuki. Adj neki egy nagy puszit, ha látod legközelebb. Gyönyörű virágot növeltél. Remélem ugyanilyen szép egészséges petéket is fogsz majd növeszteni. Drukk!!! Köszi a híradót Junkóról. Kár, hogy nem jött össze a találka.
Junkó!
Már várunk vissza! Elkészült a baba? Szerintem igen.
Anikó!
Most akkor örülsz az 1 cn-nek? Gondolom, a lombik miatt igen, mert akkor nem csúszik olyan sokat. Persze, itt már a napok is számítanak, amikor ennyire vár az ember valamit. A kis Petráról nagyon várom a képeket. Mostanában nem nagyon főzicskézünk. Pedig ma pont nincs kajám. Küldesz valami finit? Az ablak tárva nyitva.
Pupy!
Hiányzol! Gondolok Rád!
Syry
Terhességi tünetek? Émelygés? Gyere mesélj!
Kacsa!
Örülök az új munkának. Neked aztán gyorsan megy a munkahely szerzés
A tüszőcskéknek is nagyon örülök. Bízzunk benne, hogy repedni fognak. Küldöm a repidrukkokat!!!! Kerestelek a WIW-en, de nem talállak.
Évi77!
Képzeld, az unokatesóm kisfiának 8-9 hónapos korában bújt elő az első kis fogacskája. Azt mondják, hogy fiúknál később jön. A doki mindig viccelt, hogy majd faragnak neki fából. Már 17 hónapos és még mindig csak 8 foga van. Dórikának jó hamar előbújtak.
Brill!
Nektek van már konkrét időpont a lombikra? Nagyon drukkolok. Neked már egyszer sikerült. Most biztos újból sikerülni fog, és ott is marad(nak) a pici(k).
Ági!
Már alig várom 14-ét. Reggel tesztelsz? Drukk-drukk-drukk…………………….
Biztos kihagytam valakit, de most sajnos nincs időm visszanézni. Rengeteg a munkám. Még benézek.
Puszi,