Új privát üzeneted érkezett!

Kép
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Akkor újra kezdem :roll:

Timika!
Kristóf csodaszép. Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy megszorongatnám!

Kendemami!
A tiédre is ugyan ez a sors várna :lol: Na jó, várok még néhány hetet... :wink:

Kacsa!
Gratulálok az új munkahelyhez. Ez sokkal jobb lesz hidd el, és ha jól élrzed magad, akkor a baba is előbb jön és az sem mindegy, hogy mennyi pénz után számolják a gyest...

Ági!
Most akkor jól éretettem, hogy nem mentek nyaralni, ugye?

Pupy!
Hogy vagy kiscsillagom?

Csibe!
Jó pihenést, várunk és persze a képeket is!

Éva!
Virág tündéri :) Ezeken az UH képekenm még én is látom őket. Bár művészet lenne nem látni :roll:

Anikó!
Ciszta? NEm jön meg és a teszt negatív? Jó az a teszt? Muszály várni az UH-ig, nem lehet felhívni az orvost????

Angie!
Remélem javult már a kedved...

Én kicsit pihentem, TV, Ti, alvás nem volt...
előbb tudtam, hogy hol van a kórház Ózdon, mint a táborban a zuhanyozó :evil: 1 órája nem voltunk ott, már megtörtént a baj és rohanhattam a gyerekkel, aki a focipályán (! :evil: ) kiálló vasba lépett. Ennyi vért még nem láttam gyerekből kifolyni :shock:
Aztán már alakult, balesetek szempontjából. De rájöttem, hogy Eü végzettséget is kell szereznem melléjük. :evil:
A legjobb az volt, hogy jött velem a párom (:)) kislánya és átbeszélgetett éjszakák után közel kerültünk egymáshoz.
Nagyon hiányoztatok.
mátra

Timi!

Eléggé megszenvedett szegénykém a fogacskával, fáj neki, nyűgös, sehogy se jó, még kézben sem... Nehezen alszik el, sikítva ébred, ömlik a szájából a nyál, és mindent rágna szegény. Most lehet a legrosszabb neki, mert már töri át az ínyt a fogacska, de remélem, ha kibújt teljesen, akkor megkönnyebbül majd kicsit... De van, akinek úgy jön ki, hogy észre sem veszik,nektek is ezt kívánom, mert amit ez a szegény manó szenved, az elég iszonyú... :cry: Vannak mindenféle "csodaszerek" amivel kenegetni lehet, és állítólag zsibbasztja az ínyt, hát az kb. semmit sem ér, a hűthető rágókákkal egyetemben... Na, jól kipanaszkodtam magam...

Ági!

Voltak tüneteim (szerintem sose fogom elfelejteni), de tipikusan menstruáció jellegűek. (Hallod, Angie?! :lol: ) Inszem után egy héttel kezdődött a szédülés, hasszurkálás, derékfájás, cicifeszülés, mint amikor készül megjönni. Ami viszont nem mensis volt: kívántam a piros gyümölcsöt, mindegy, hogy mi volt, csak piros legyen :wink: Meg volt egy olyan érzésem, hogy pici, de nehéz kavics van a hasamban. Ezért hívtam Dorcuskámat a 18. hetéig Kavicsnak. :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a meló gratulációkat!!!
Kép

Du. vooltam uh-n is, a jobb oldali 5-6 mm-s pete 12 mm lett, a bal oldalon pedig nőtt egy 14 mm-es. Azt mondta a doktorbácsi, hogy mától másnaponta huncutkodjunk, aztán a 21. napon progi vérvétel, hogy volt-e tüszőrepedés. Mondta, hogy nem tudja garantálni, hogy meg is reped a tüsző, de az már jó, hogy legalább ő is pozitívabban állt a dologhoz.

Mátra!
Örülök, hogy a párod kislányával jól alakul a kapcsolatod!!!

Anikó!
Mostmár ismerlek iwiw-en!!!

Na mentem, elkapom Apát orvosi utasításra!!! Kép

Szép estét Nektek!!!

kacsa14

Évi!

Szegény kislány! Minden foggal így fog szenvedni vajon, vagy ez csak az elsőnek a hatása? Adj neki egy puszit helyettem és csendben figyelmeztesd az ígéretére. Lehet, ha azzal foglalatoskodik, akkor nem figyel annyira a fogmanóra...
mátra

Kacsa!
Akkor hajrá! Bízzunk benne, hogy úgy lesz, ahogy Te/ti szeretnétek...
mátra

Mátra!

Oké, eszébe juttatom! :wink: A puszikát holnap átadom, mert talán végre sikerült elaludnia. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem lesz ilyen gyötrelmes a többi fogacska!

Kacsa!

Na ugye, hogy nincs itt semmi baj?! Csak nézegessetek szorgosan a paplan alá, és meg is lesz az eredménye :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

Én is bejelöltelek az iwiwen. Legalábbis remélem, hogy te vagy az... :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Rendben, de holnap már kamattal add át! :lol: Csúnya fogmanó

Juca, Sxry?

Vagy voltatok csak az én figyelmemet kerülte el? Mert akkor bocsika :oops: :oops:

Én elteszem magam holnapra. Ja! Nem garantálom a 6 órás táblát :lol:

Szép álmokat és hasznos, tevékeny éjszakát, akinek kell :) Persze annak is , akinek nem :oops:
Kép
mátra

Kacsa!
Nagyon jo hir!Szerintem itt a lányok többet tudnak! :wink: Mert nem akarom mondani hogy megmondtuk.....DE MEGMONDTUK!Tessék apát becserkészni ha már felirták! :wink:

Mátra!
Irok neked! Kép Nem tudom mi az oka hogy nem jön meg mert most gyogyszert sem szedek! :evil: Ezért is zavar!De a teszt jo volt!Ma délután is csináltam egyet mert biztos ami biztos :wink: És tök negativ!Még mindig az ablakban van és egy csik virit rajta!Átvilágitottam meg meglámpáztam de csak egy csik van!Igazábol ebben a honapban nem is érdekelt ez az egész dolog de amikor késik ami nekem gyogyszer nélkül sosem szokott igy az ember elkezd kombinálni és ohatatlanul reménykedni!De nem tesztelek többet!Megjön amikor megakar! Kép

Évi!
Szegény kis bogárka!Nagyon rossz amikor a fogacska áttöri az inyt!Mi is megszenvedtük!Volt egy D betűs hűsitő gél amivel kenegettem az inyét amikor nagyon feszitett neki!Meg kellett neki egy kis Panadol Baby amikor már elszakadt a kis "cérnája"!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

De aranyos vagy, hogy ilyen alaposan megvizsgáltad a tesztedet! Ez a lehető legrosszabb, ha nem jön meg, de a teszt is negatív :(
A Panadol baby mire jó? Fájdalomcsillapító? Szerintem a hűsítő gélből a Dentinoxra gondolsz, nem? Sajnos nem segít, csak kb. 10 percig elcuppog vele, de ennyi. Majd csak túl leszünk már ezen is :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:) Sajnálom, hogy Dóri így megszenved a fogacskával :( :( :( Én is küldök neki sok-sok gyógypuszit! Kristófnál egyelőre még nem ilyen rossz a helyzet, bár az előbb megint felébredt, úgyhogy gyorsan odafeküdtem mellé és még "cumizott" egy kicsit :lol:
Bocsi, ha már kérdeztem :oops: , de neked nem hullik a hajad? Nekem sajnos nagyon - ha így haladok, Kristófnak lassan több haja lesz, mint nekem :twisted:

Anikó :) Sajnálom, hogy nem jön meg és a teszt is negatív :( Murphy :twisted:
Egyszer egyébként engem is altattak, hát utána én is olyan állapotban voltam, mint most Kati - azt sem tudtam mit beszélek és minden 2. mondatnál elaludtam :lol: :lol:

Mátra :) Kristóf nevében köszönöm a bókot! :D Remélem a következő topik talira el fogunk tudni menni és akkor majd jól megdögönyözheted :D Akkor a legédesebb, mikor kacag - meg tudnám zabálni olyankor :lol:
Tök jó, hogy közel kerültetek egymással a párod kislányával! A balesetet sajnálom :(

Kacsa :) Örülök, hogy szépen nőnek a tüszőid! :D Látod, nem szabad feladni!

Ági :) Elmentél végül a dokimhoz vagy hogy döntöttél? :?:

Na, megyek zuhanyozni, aztán alvás. Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Kati!

Nagyon sok boldogsagot kivanok Nektek! :P

Aniko!

Draga, nagyon remelem, hogy nem ciszta van a dologban!
Köszi a nyugtatast, most is erzem a pocim fajdogal kicsit, ugy mint ovulazio elött, csak az a furcsa, hogy nekem mindig a 15-16.napon jelezte idaig. Remelem holnap reggel jelzi a gepem :roll:

Sajnalom, hogy pont arra az idöre esik a lombik, de anyukad es a ferjed segitsegevel biztosan meg tudjatok majd oldani valahogy a pihenest is. Hisz ez annyira fontos.

Niki!

Nagyon aranyos vagy, köszönöm szepen! Ideertek a drukkok, mar faj is a pocom :)

Pupy!

Draga, nagyon sokat gondolok Rad!

Anita!

Udvözöllek! Mielöbbi babasodast kivanok Neked :)

Gigi!

A lombikkal kapcsolatos dolgokhoz nem ertek sajna, de tiszta szivembö kivanom, hogy mielöbb sikerrel jarj :)

Angie!

Sok kismama erzett menzis görcsöket amikor teherbe esett :lol:

Evi!

Sajnalom, hogy Dorikanak faj a kis foga remelem nem tart sokaig :wink:

Kacsa!

Orülök, hogy ilyen hamar sikerült munkat talalnod, es raadasul tetszik is! :)

LANYOK!

Junko mindenkit puszil, hetfön jön es mesel! Sajnos csak telefonon tudtunk beszelni, nem volt idejük erre eljönni.
De majd ha legközelebb jönnek Olaszorszagba akkor összehozzuk a talit is.

Jo ejszakat mindenkinek!

Judit
jucmuc

Majd elfelejtettem:

Zsuka!
Ezt Neked küldöm: remelem jo kedvre derit a kalam :)
Kép

Ez a gyönyörü kislany pedig az egyik baratnöm kislanya Kép
jucmuc

Sziasztok :)

Tudom, megint ezer éve nem jelentkeztem, de soha nincs időm.
De azért most majd összeszedem magam és megpróbálok többet jönni.

Pupy :)
Rettenetesen sajnálom :( Hidd el együtt érzek veled!
Írtam levelet.

Kati :)
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :)

Évi :)
Szegény lánykád :( Most hogy írod rájöttem, hogy Peti hamarosan itt fog tartani :) Hogy rohan az idő :)

Mátra :)
kérlek tegyél majd vissza a táblába :) Köszi!

Petike egyébként jól van, csak kicsit lustika a mozgásában. Már egy hónapja tornáznunk kell minden nap, mert a nyakát nem akarta tartani. Most már kezd alakulni, de még folytatnunk kell a gyakorlatokat szeptemberig. Élvezi a tornát, szinte végig röhögi az egészet. Ennek nagyon örülök, mert annó a lányom végig ordította az egészet és nagyon rossz volt.
Holnap rakok fel képeket :)

Mindenkinek szép álmokat! A pocakosoknak boldog gömbölyödést a próbálkozóknak sok sikert!

Puszi
Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!

Töredelmesen bevallom, hogy tüzetesen nem tudtam visszaolvasni lemaradásomat, de azért igyekszem képbe kerülni.

Kati!

Gratulálok a kis Petrához és minden jót és szépet kívánok! :)

Jucmuc!

Gyönyörű a virág, nagyon köszönöm. :D

Ági!

Millió drukk a teszteléshez. :D

Anikó!

Szorítok, hogy ne jöjjön meg, annyira megérdemelnéd ezt a babát. :)

Mátra! :)
Örülök, hogy itt vagy és élményekben gazdagodva jöttél haza. Részletes beszámolóra is kiváncsi lennék. Orvos?

Dido!

Nem rontod a levegőt, ebben a hónapban reméljük Nektek is összejön. :D

Nárcisz!

Mi van Veled? Lehet, hogy az én figyelmemet kerülte el, de nem láttalak. :(

Pupy! :)

Minden nap eszembe jutottál, remélem valamit javult a kedved.

Angie!

Ne temesd el ezt a hónapot. Tudod, amíg nem jön meg........ :D

Brill, Duddu meséljetek!

Üdvözlöm az új tagokat a csapatban. :D

Bocsánat, akinek nem írtam, de többre most nem futatja. :(

Velünk annyi történt, hogy van egy elég rossz spermiogram leletünk. :( További kivizsgálásokra megyünk 24-én a Szabolcs utcába. 30% jó és mozog a többi 70 nem csinál semmit.
Reggel megyek UH-ra megkapom a szúrim, aztán megbeszéljük a dokival hogyan tovább.

Kisbabáknak hatalmas puszit küldik, de tessék átadni mert számon kérem.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Kati!
Gratulálok a kis Petrához!!! Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok Nektek!!!

Brill, Anikó!
Én is kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd, és mit fog vizsgálni.
Nem a genetikus és a nőgyógyász nem ugyanaz a doki.

Mátra!
Nekem még csak most esett le, hogy Ózdon voltál táborozni?!?!?! Mondjuk most pont nem voltam otthon, de legközelebb majd úgy időzítünk. A strand melletti campingban voltatok?

Angie!
Sajnálom a poci fájásod, de remélem azért ma már jobb kedved lesz. Én azért drukkolok Neked amíg nem jön meg!!!!!!!!!!!!!!!!(és ne jöjjön)

Zsúka!
Sajnálom a rossz eredményt, de itt a topicban volt már ilyen és egy kis rásegítéssel jobb lett az eredmény. Drukkolok, hogy Nálatok is így legyen.

Annácska!
Jó olvasni Rólatok. Várom a fotókat.

dido
dido

Jo reggelt Lányok! Kép
Tudtam én hogy nem hagy cserben PIROSKÁM csak kicsit megtréfált! :shock:
Mátra Drága javitanál kérlek 1 cn.De ahogy lenni szokott pont egyszerre irunk!

Évi!
A PanadolBaby paracetamol tartalmu és jo fájdalom csillapitásra is!Ugyan ugy mint a felnőtteknek ami van.

Annácska!
Örülök,hogy jol vagytok!Jo olvasni rolatok!

Timika!
Én a Vichyt ajánlanám és ha az sem jön be akkor a Varga cseppet!Mind a kettő hajhullásra van!És gondolom most csomoba jön!Sajnos ezzel megszenvedtem én is annak idején!

Dido!
Én tudtam hogy nem ugyan az a két orvos!Vagy valamit rosszul irtam? :oops:

Zsuka!
Köszönöm aranyos vagy!De nem hagyott sokat reménykedni! :?
Sajnálom a párod eredményét! :( De biztos adnak neki is valamit ami segit!

Narcisz!
Nem ér igy eltünni! :roll:

Jucmuc!
Akkor most kitolodik a peteérésed!
Gyönyörű a virágod!Nagyon édes a kislány kis csuda-pofa!Az a hajszerkezet?....Nagyon komoly! :lol:

Pupy!
Nagyon várunk!

KépKépKépKép
aniko24

Kép
Kép
mátra

Jó reggelt mindenkinek.

Anikó!

Ez megint így volt... :P Pont a táblát tettem föl.
Sajnálom, de így kezdődhetnek a vizsgálatok, ugye?

Dido!
Ózdon, Farkaslyukban voltunk a gyerekekkel. Szép hely, de ráférne egy nagy felújítás. Ilyenkor mindig megállapítom, hogy ha lenne pénzem...

Zsúka!
Sajnálom apa eredményeit. A részletes mesélés inkább majd mail-ben, mert nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá. Tudod, ha én elkezdek élménybeszámolót tartani...
:lol:
mátra

Sziasztok!

Anikó!

Sajnálom Pirost, de majd szeptember a Tied lesz. :D

Mátra!

Várom e-mailen. :D

Ma reggel voltam a dokinál kielemzetük a hormoneredményemet és azt mondta minden rendben van. Láttam a referenciaértékeket is és a prolactinom is a határon belül van, volt peteérésem, a progeszteron is jó. Öszzegezve a doki közölte, hogy nem ad coragon szúrit, mert először a párom eredményét kell rendberakni, ami ugye nem jó. Ha csak abban a hónapban volt 27 napos a ciklusom és a többiben 30-31 napos akkor minden rendben van -és ez egy próbálkozás lett volna- ha a 16. nap körül van a peteérés tehát nincs szúri. Azt is mondta, hogy velem úgy néz ki minden rendben van, de ha a párom eredményét nem tudják feljavítani akkor inszem lesz a dologból. 3 hónapig nyugi van, ugyanis a kezelés eredménye csak ezután értékelhető, vagyis 4 hónap, mert 24-én megy a Szabolcs utcába és augusztusban a doki szabadságon van, szóval én idén tuti, hogy nem leszek babás. :(

Ja és azt nem is írtam, hogy a nővérke közölte a telefonba, hogy negatív a toxoplazmám erre kiderül most, hogy lezajlott éppen mostanában egy fertőzés, mert nem ment vissza a normál értéktartományba még az eredményem, ezt majd ismételni kell. El is felejtettem kérdezni, hogy ez most azt jelenti, hogy én védett vagyok?
Leírnám a párom eredményét, valakinek volt hasonló eredménye és tudtak valamit kezdeni vele?

Koncentráció: (x10/6/ml): 10,0
Progresszív gyors:10
progresszív lassú:20
nem progresszív:20
nem mozgó:50

Előre is köszönöm

Zsúka
zsúka

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, minden fél órában olvastalak titeket.

Még csütörtökön írtam utoljára, de az volt, hogy az nem nagyon érdekel senkit, így befogtam egy kicsit, hátha untok. Igazából ez egy picit pihenő is volt nekünk.

Kati!
Nagyon nagyon gratulálok neked.

Kép

Zsúka!
Igazából "örülök", hogy végre sikerült tovább lépni. Sajnálom, hogy a kiskatona vizsgálat eredménye nem a várakozásoknak megfelelő, de ez is előrelépés, hogy kiderült, és ennek fényében tudtok cselekedni. Mondjuk ez egy könnyen orvosolható probléma a babagyártás szempontjából. Tudnak segíteni, és eza lényeg.

Pupy!
Hogy vagy?

Mátra!
Fárasztó a nyári táborozás, de nekem mindieg nagy élmény volt, bárhová mentünk is. :)

Na még a nap folyamán írok mindenkinek.

Rólunk csak annyit, hogy ma voltunk vércukor, meg mindenféle vérvizsgálaton végre. Szétlőtték mindkét karomona vénámat. Vettek le cytológiát is, ami véres volt, erre teljesen bepánikoltam, de mindta a doki, hogy terhességi tünet. Mondtam is neki, hogy nemcsodálkozom, mert az orrromon keresztül szoktam mostanában menstruálni. Viszont a méhszájam teljesen zárt, és elengedett a doki bácsi nyaralni is. :)

Amiért még nem írtam, mert hétfőn házassági évfordulónk volt, és bűnöztem, mert kaptam a férjemtől egy nagy-nagy dinnyét. Hétvégén a Dunában álltam, persze szigorúan csak combközépig, de az is lehűtött.
Illetve tegnap kaptam egy nagyon szomorú dolgot. Egy videófilmet az iwiw-en. Élő állatokat nyúztak meg benne, hogy bundát készítsenek belőlük. A kis állatka még bőr nélkül is élt. :cry: :cry: :cry: :cry:
Erre én egész nap bőgtem, a férjem meg vígasztalt. :cry: :cry: :cry:
És megfogadtam, hogy ezentúl sem fogok semmilyenállati eredetű bundát hordani....

N

Kép
narco

Zsúka!
A nap folyamán megy majd a mail. Nekem van Maca Wipe kapszulám a párodnak. Azt hziszem Brillnek van ezzel kapcsoltaban tapasztalata. Szívesen átadom, én csak megvettem, de nem kellett, ott áll a dobozban.

Lányok!
Nincs valakinek ismerőse a Műszaki Könyvkiadónál?????
mátra

Sziasztok Lányok!
Gyönyörű szép napot MINDENKINEK, akinek jó a kedve, annak még jobbat, akinek pedig rossz, annak felvidulást kívánok! Ma már sokkal jobb a kedvem, elsősorban Nektek köszönhetően. Jó látni, hogy ismét életre kelt a topik. Szerencsére, a hasam sem fáj, de amit az Évi77 írt a kavicsról, az nagyon ismerős. Mintha valami nagyon motoszkálna odabent hol az egyik oldalon, hol a másikon, hol pedig fent, vagy lent. Vándorol bennem a motoszkálás, mint zsidóban a fájdalom :D Most vagy megjön, vagy nem jön meg. Napokon belül ki fog derülni :D

Mátra!
Welcome back! Na még csak egy egészségügyi főiskola hiányozna a diploma palettádról :D :!: Azért egy elsősegély tanfolyam is megtenné, szerintem. Egyébként az nem kötelező a gyerekekkel foglalkozóknak? Jó hogy újból itt vagy velünk. Örülök, hogy sikerült beszélgetned a párod (:)) lányával. Ezek fontos momentumai az életünknek, és nagyon kellenek.

Zsúka!
Örülök, hogy jöttél. Jobban vagy már egy kicsikét? Tudom, hogy a férjecskéd eredményének nem igazán lehet örülni, de ahogy Anikó is írta, lehet ezen változtatni. Egyébként a 30%-ból is egyszer eljut 1 a helyére. Egyáltalán nem reménytelen. Biztos fognak vitamint szedetni vele (a férjem is ezt teszi), ami majd javítja az eredményeit. Kitartást! Én nagyon drukkolok Nektek!! Én téged egy pozitív, vidám embernek ismertelek meg, tudom, hogy nem fogod feladni, csak túl sok mindent történt mostanában, amit nehéz feldolgozni. De menni fog, tudom! Pusszancs, és légyszi nem felejtsd el megöntözni az Aloe Vera-t :D

Didó!
Én inkább nem reménykedek, de ti csak nyugodtan tegyétek helyettem is. Köszönöm!
De jó, most akkor indulhat az igazi nyár, pihenés? Lazítsatok, élvezzétek a nyarat, a napsütést, és ne gondoljatok egy kicsit olyan erősen a babára. Lehet, hogy pont akkor fog jönni. A clostyt akkor most teljesen abbahagyod? (én javasolnám)

Jucmuc!
Tündéri a barátnőd lánya. Képeslapba illő! Cuki. Adj neki egy nagy puszit, ha látod legközelebb. Gyönyörű virágot növeltél. Remélem ugyanilyen szép egészséges petéket is fogsz majd növeszteni. Drukk!!! Köszi a híradót Junkóról. Kár, hogy nem jött össze a találka.

Junkó!
Már várunk vissza! Elkészült a baba? Szerintem igen.

Anikó!
Most akkor örülsz az 1 cn-nek? Gondolom, a lombik miatt igen, mert akkor nem csúszik olyan sokat. Persze, itt már a napok is számítanak, amikor ennyire vár az ember valamit. A kis Petráról nagyon várom a képeket. Mostanában nem nagyon főzicskézünk. Pedig ma pont nincs kajám. Küldesz valami finit? Az ablak tárva nyitva.

Pupy!
Hiányzol! Gondolok Rád!

Syry :?: :?: :?: :?:
Terhességi tünetek? Émelygés? Gyere mesélj!

Kacsa!
Örülök az új munkának. Neked aztán gyorsan megy a munkahely szerzés :) A tüszőcskéknek is nagyon örülök. Bízzunk benne, hogy repedni fognak. Küldöm a repidrukkokat!!!! Kerestelek a WIW-en, de nem talállak.

Évi77!
Képzeld, az unokatesóm kisfiának 8-9 hónapos korában bújt elő az első kis fogacskája. Azt mondják, hogy fiúknál később jön. A doki mindig viccelt, hogy majd faragnak neki fából. Már 17 hónapos és még mindig csak 8 foga van. Dórikának jó hamar előbújtak.

Brill!
Nektek van már konkrét időpont a lombikra? Nagyon drukkolok. Neked már egyszer sikerült. Most biztos újból sikerülni fog, és ott is marad(nak) a pici(k).

Ági!
Már alig várom 14-ét. Reggel tesztelsz? Drukk-drukk-drukk…………………….

Biztos kihagytam valakit, de most sajnos nincs időm visszanézni. Rengeteg a munkám. Még benézek.
Puszi,
Vendég

Jucmuc!
Igan nagyon jó eza kép a barátnőd kislányáról. Micsoda kék szemek. Bár most megköveztek, de inkább olyan manós, de semmi baj vele. :)

Angie!
Teljesen felspanoltak a tüneteid. Mikor csinálod a tesztet????? :)

Anikó!
Akkor most örülni kell a mensinek? :lol:
Kicsit izgultam,a mikro írtad, hoyg nem akar megjönni, és játszik veled. Gondoltam, ez így nem túl igazságos, de akkor belevágtoka kezelésekbe, és eza fgontos. Szurkolok ám nagyon!!! :lol:

Kép
narco

sziasztok.

kati gratulalok Petra babahoz.Igen szepek a meretei.Sok sok boldogsagot.

Kép
monyoka

Monyóka!
Mi újság veled?
Megnyugodtatok már lelekileg?
Van valami előrelépés?
Ja és még azt akartam kérdezni, hogy ti nem tudtok Magyarországra átjönni orvosi kezelésre? nagyon sokat hallottam már ilyenről, hogy Debrecenbe, meg Nyíregyházára járnak orvoshoz a határon túlról.

Kép
narco

Sziasztok!
gyorsan írok egy két perces beszámolót.
Minden rendben velem/velünk. Tegnap voltam terhesrendelésen. Elküldtek vérvételre, ekg-ra háziorvoshoz stb. Genetikára is mennem kell, mivel 35 fölötti vagyok. (épp átléptem a határt de akkor is kell.) Közérzetem jó, viszont elég fáradékony vagyok, napközben is bármikor tudnék aludni. Jelentem leszoktam a kávéról. Egész jól ment. Persze az első két-három nap szenvedtem mint a kutya, de most már nem is kívánom.
Émelygés nagyon ritkán van és csak rövid ideig tart.

Pupy
szomorúan olvastam a történteket. Kívánom hogy mihamarabb helyre jöjjön a lelked. Ez biztos időbe telik, de a férjed és a barátaid melletted állnak. Legközelebb minden rendben lesz, meglátod.

Anikó
sajnálom az 1. cn-ot. Augusztusban akkor lombik?

Üdv mindenkinek, most sajnos többre nem futja a meló miatt.
syry
syrynx

Sziasztok Lányok!

Mátra!
Drága ez Murphy!Én már meg sem lepődöm azért is irtam oda a végére! :wink:
A menzinek most örülök mert igy uj időszámitás vette kezdetét!Ennek a ciklusnak a 21-ik napján kezdődnek a szurik és a következő ciklusba lesznek a vizsgálatok vagyis egy vizsgálat egy (ultrahang)mert a többivel már megvagyok és a stimulálás élesbe!Ma délután felhivom a doktornőt hogy akkor mikor is akar majd látni?!

Narco!
Az ilyen állatos filmek engem is nagyon megráznak!Nekem a vágyam hogy egyszer egy menhelyet létesitsek és kiirnám ide az autopályára 2 méterenként hogy hozzám hozzák az állatokat és ne az autopályán engedjék szélnek!Már megmentettem itt egy párat!Én megállok és berakom a kocsiba gonolkodás nélkül!
És végül is miért nem irtál eddig?Köszönöm a szurkolást aranyos vagy!Igy ebben a ciklusba elkezdődik!

Angie!
Kép Csak halkan drukkolok!Ma "bolonyai vakaroni"lesz!

Zsuka!
És miért kell várni az inszemmel?Mert ott kicentrizik a fiukat és csak a jokat teszik fel!Vagy ahhoz is kell hogy több legyen?Ha a toxoplazmán átestél akkor te már védett vagy egy életre!Hu de jo neked!Nekem még tavaly szeptemberben negativ volt az eredményem amitől leesett az állam!

Ági!
Hogy vagy?

Brill!
Ti végül mit beszéltetek meg?Következő ciklus neked is?Én most eldöntöttem hogy több tesztet nem csinálok többet a lombiknál sem inkább megvárom a vérvételt mert most kicsit megcsömörlöttem megint ettől a sok negativ tesztől!

Évi!
A fiuknak tényleg késöbb jön a fogacskájuk!A kisfiam első szülinapján készült képeket 4 fogacska viritott a szájában!Nagyon édes volt!Dorinak ennél sokkal több lesz!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Anikó :) Sajnálom a pirost, de így legalább hamarabb elkezdhetitek a stimut... A Vichy ampullákról én is hallottam már, csak eddig azért nem vettem, mert iszonyat drágák :( :( :( 12 db 8000 pénz :( Neked használt? És meddig tartott a hajhullásod? Nekem főleg hajmosás után brutál, ami kijön, bár mondjuk egy szimpla fésülködésnél is elég sok marad a fésűn :cry:
Ha beszélsz Katival, puszilom!

Annácska :) Én is örülök, hogy írtál :D Olyan régen lehetett olvasni rólad :( Annamari még mindig odavan a kisöcsiért? Semmi féltékenység?

Zsuka :) Örülök, hogy a te részed rendben van! Ez is nagy dolog!

Narco :) Hú, nagyon kiakadtam azon, amit írtál, mert én nagyon szeretem az állatokat! Mondjuk pont ezért soha nem vennék fel bundát! Legszívesebben azt nyúznám meg, aki ezeket a szegény kis állatokat bántja! :evil: :evil: :evil:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Ja, csak érdekességképpen leírom: tegnap volt 1 éve, hogy megtudtam, hogy Kristóf beköltözött a pocakomba :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
timika

Timika!
Gratulálok az évfordulóhoz! És már itt is a kis édes babóka veletek.

Nárcisz!
Én nem is akarok mélyebben belegonolni, amit az állatkákról írtál. De még így is el kezdett ismét fájni a hasam. Egyébként már harmadik napja ilyenkor (11 és dél között) el kezd fájni úgy a hasam, mintha meg akarna jönni. Azért köszi a drukkokat. Felét átirányítottam Áginak, a többit megtartom, hátha mégis :)
Mi volt a gond? Miért nem volt kedved bekapcsolódni?

Anikó!
Kérem a vakarónit! Már korog a gyomrom :!:
Hajrá lombik!
Lehet, hogy Zsúkákénak előbb a természetes megtermékenyítést akarja a doki, aztán ha 3 hónap alatt sem javulnak a kiskatona eredmények, akkor próbálkoznak inszemmel.

Syry!
De jó, hogy jöttél, és hogy minden rendben. Sokat gondolok Rád! Tudod, belőled merítem a reményt! Nekem is lesz genetikám, ha összejön a baba, mert elmúltam 35. Miből áll ez a vizsgálat? Légy szíves írj róla bővebben, ha túl vagy rajta. Mikor mész? Nagyon-nagyon érdekel! És ez kötelező? Nem lehet kibújni alóla?
Tök jó, hogy ilyen jól viseled. Hihetetlen, hogy már a 10. hétben vagy. Gyere többször, ha tudsz!

Monyóka!
Jó, hogy itt vagy! Mi van veled, drága?

ÍRJATOK!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem... :oops: de elég sokat dolgoztam mostanában. :(

Anikó
Sajnálom, hogy megjött :(
De fel a fejjel, előre!!! :) A következő hónap a ti hónapotok lesz!!!
(a próféta szóljon belőlem :lol: )

Zsúka
Sajnálom a párod eredményeit, de van megoldás, és ez a lényeg!
Láttunk már szép babákat születni inszemből, sőt olyat is hogy inszem előtt költözött be a pocaklakó! :wink:

Nárcisz
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! :)
Azt a kisvideot én is megkaptam iwiw-en, kb. 2 másodpercet tudtam belőle megnézni, majd elkapott a bőgés :(
Nem értem én, hogy lehetnek emberek ilyen gonoszak :cry:

Angie
nagyon drukkolok, hogy az a motoszkálás AZ a motoszkálás legyen! :wink:

Syry
örülök, hogy minden rendben veletek!

Timika
Örülök, hogy írtál!
Gratulálok az évfordulóhoz!
Kristóf hogy van?

Monyókám
Mi újság veled???

Lányok!!!
Mindenki fent van iwiw-en ???

Szisz
szisszka

Anikó!
Nem, dehogyis. Csak ketten érdeklődtetek a genetikusről Brillel és ő kérdezte meg, én pedig globálisan válaszoltam Nektek. Bocsi :oops:
Akkor most örülünk a mensinek ugye :roll: ?!?!?! Már mindjárt itt az agusztus.

Nárcisz!
Akkor nagyon boldog házassági évfordulót Nektek így utólag is :D és szerintem bűnözzél csak nyugodttan máskor is.

Zsúka!
A 4 hónaptól még simán lehetsz babás az idén, hiszen az még csak november, csak 2007-ben fog kibújni a csöpség, de ilyen szempontból pedig a 2006-ról mi már amúgy is lecsúsztunk. Különben pedig az is lehet, hogy megilyed a babóca és hamarabb jön :wink:

Angie!
Igen, már most vasárnap utazunk, úgyhogy a jövőhéten nem is leszek. A clostilt most nem szedtem be, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd pénteken a doki, de most nem fogom szedni egy azt hiszem.
Nem mondok semmit...., csak drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Syry!
Örülök, hogy minden rendben Veletek!

dido
dido

Anikó!
Nem, dehogyis. Csak ketten érdeklődtetek a genetikusről Brillel és ő kérdezte meg, én pedig globálisan válaszoltam Nektek. Bocsi :oops:
Akkor most örülünk a mensinek ugye :roll: ?!?!?! Már mindjárt itt az agusztus.

Nárcisz!
Akkor nagyon boldog házassági évfordulót Nektek így utólag is :D és szerintem bűnözzél csak nyugodttan máskor is.

Zsúka!
A 4 hónaptól még simán lehetsz babás az idén, hiszen az még csak november, csak 2007-ben fog kibújni a csöpség, de ilyen szempontból pedig a 2006-ról mi már amúgy is lecsúsztunk. Különben pedig az is lehet, hogy megilyed a babóca és hamarabb jön :wink:

Angie!
Igen, már most vasárnap utazunk, úgyhogy a jövőhéten nem is leszek. A clostilt most nem szedtem be, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd pénteken a doki, de most nem fogom szedni egy azt hiszem.
Nem mondok semmit...., csak drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Syry!
Örülök, hogy minden rendben Veletek!

dido
dido

Sziasztok :)
Anikó :)
Sajnálom a mensit :( De annak nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan látod a dolgokat :)

Mátra :)
Köszi, hogy visszatettél :)

Zsuka :)
Nem tényleg nem túl jó a prod eredménye, de annó itt Stella javasolta a Ginsenget. Egy próbát megér :)

Narco :)
Az orrom nekem is folyton vérzett a pocakosodás alatt, amint megszültem azonnal abbamaradt :) Kitartás!
Hová mentek nyaralni?
Gratula a házassági évfordulóhoz :)

Angi :)
Remélem ez a kis motoszkálás jót jelent :) Drukkolok!

Timi :)
Aranyos vagy :)
Gratula az évfordulóhoz :)
Azt azért nem mondanám, hogy semmi féltékenység, mert van bőven. Az öccséért oda van, nagyon büszke rá, folyton puszilgatja, de azt nehezen viseli, hogy most már nem csak ő van.
Nálatok?

Sajna most nem maradt több időm, mert a fiacskám antennái érzik, hogy bekapcsoltam a gépet és ilyenkor egyből anya kell :lol:
Képeket nem felejtettem, még ma rakok fel :)

nbnnnnnnnnnnnnnnnnn mcmmmmmmmmmmmmmmiuuuuuuuuuuuuuuhbYNNNNNNNNNNNNNNNNNNYj jííj

Ezt Petike írta nektek :lol: :lol: :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Puszi Mindenkinek!
Szerintetek van értelme annak hogy egy-két hétig, vagy egy hónapig elkezdjek fogamzásgátlót szedni, hogy elinditsa a normális működésemet? Hallottam ezt valahol, lehet hogy hülyeség. A menzim össze-vissza jön meg ( 32-42 nap között), a hőmérségletemből alig lehet valamit megállapítani ( ebben a hónapban 36,4 fölé nem is ment, csak alatta cikk-cakkozott, volt hogy 35-8 volt), és ráadásul babát is szeretnénk már, de lassan két éve hogy semmi.
Vérvizsgálaton voltam, de azt mondta a doki, hogy minden rendben. Tanácstalan vagyok. Próbálok keresni valami természetes módszert ami segítené a fogamzóképességet, vagy esetleg rendbetenne.
Köszönöm előre is !

Pusz: Nyusz
nyuszifülû

Kati!
Gratulálok! És üdvözletem Petrának idekinn!

Syry!
Genetika nem kötelező, csak elküldenie kötelező a dokinak, amúgy még lesz egy beleegyező nyilatkozat, akkor lehet még eldönteni akarod-e.

Sziszka!
Nem én pl nem vagyok iwiw-en, nem is szeretnék. :)

Angie!
Nekem sem volt semmi tünetem mensis fájdalmakon kívül, mikor Buborék beköltözött. Viszont megbszéltem vele mensi előtti héten hogy jó lenne ha most nagyon kapaszkodna :)
A genetika nem kötelező még 35 fölött sem. Sőt engem vastag nyaki redővel sem tudtak rávenni, hogy elmenjek. Itt semmi nem kötelező ami kicsit is kockázatos.

Timika!
Hajhullás akár vashiánytól is lehet, szoptatás alatt is kéne pótolni. Nekem már most attól hullik.

Anikó!
Hurrá! Mondtam én, hogy a negatív teszt hozza a piroskát :) Hajrá előre!

Narco!
Jó nyaralást! Én is épp ma voltam brutálcukros vérvételen és valahogy nem tudtam a nő hülye humorát értékelni, mikor nyújtotta a poharat és közölte, hogy na akkor ma ő ad nekem reggelit. A vénáim egyben vannak, kiskori tünet, akkor rengeteget vettek vért és már kidülledve maradtak az ereim, csak választani kell.

Zsúka!
Sajnálom a párod eredményeit, de legalább már tudjátok merre induljatok, én drukkolok, hogy hamar rendeb lehessen hozni a dolgot.

Mátra!
El sem hiszem, hogy mész nyaralni, na végre! Egy kis pihenés asszem már rád fér, remélem fogsz is.

Jucmuc!
Juj az a virág! Ha tudnám most eloroznám tőled, de most csak így virtuálisan. Ez a kedvencem! Örülök, hogy használnak a drukkjaim :)

Évi!
Sajnálom Dóri fogszenvedéseit, szegényke. Amúgy a hűthető rágókáról eddig mindig azt hallottam, hogy nem jó semmire, inkább adnak a csöppöknek valami hideg fémet (kiskanál) az sokkal jobb nekik.

Üdv minden újnak! Elég jól meglendült a csapat most :)

Mi jól vagyunk, bár ez a mai cukorterheléses kicsit megviselt, de majd kialusszuk. Pusszantás mindenkinek!

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Dido
Hova mentek nyaralni?

Nárcisz
És Ti hova utaztok?

Annácska
De örülök, hogy írtál!!!
Nagyon várom a képeket Peti Babáról :)

Nyusz
Először is szia! :)
Sajnálom, hogy két éve eredménytelenül próbálkoztok. :(
Én már hallottam ilyet, hogy fogamzásgátló szedését javasolják (azt hiszem azért, hogy az rendbe tegye a rendszertelen menzit)
Sok sikert, erőt és kitartást kívánok a pocakosodáshoz!!
Párod volt már vizsgálaton?

Lányok!!!
Javítsatok ki légyszi ha hülyeséget írtam!!!!!!!

Szisz
szisszka

Syrynx!
De legalább megnyugszol utána, ez így is jó nem?
Vérvételre vagy chorion biopsziára mentek?
Szerintem nem lesz semmi baj, a vizsgálattal sem. :wink:

Anikó!
Hát én mindig nagyon szurkolok neked.
Állatkákról: próbálok segíteni, de én nem tudok így. Valahogy nem tudnék egy kóbor kutyát felvenni az utcán. Ha lenne menedék telefonszám azt viszont felhívnám, hogy találtam egy kutyát. És nem engednék el egyet sem. Szegény Figónak is inkább mindenféle gazdát keresek, de nem ereszteném szélnek (pedig sokszor megígértem már neki, amikor szemétkedik…) .Gyűlölöm azt, ahogy az állatokkal bánnak. Nem is tudom, hogy mit tudnék tenni, igazából a tehetetlenségem miatt bőgtem tegnap nagyon sokat

Annácska!
Örülök, hogy írtál, és majd tudsz jönni gyakrabban is. Nagyon hiányoztál nekem.
Görögországba megyünk nyaralni. Busszal 22 óra lesz, de nem megyek repülni, mert parás vagyok (bár szerintem azt sem úsznánk meg 7-8 óra állás, ülés nélkül). Ez egy kis üdülőhely, ahol nászúton is voltunk, Nei pori. A www.flogi.fw.hu - n vannak róla szép képek.

Timika, Sziszka!
Szerintem már azzal is elérnénk célt, ha senki nem venné ezeket a termékeket, és akkor nem kellene így bánniuk az állatkákkal. Ugyanis így nem dobják le a bundájukat. De miért vagyunk mi az egyedüliek, akik azt mondják, hogy ilyen áron nem kell??? Szerintem inkább ez elgondolkodtató.

Angie!
Hát lehet, már nem kellenek a drukkjaim, mert kapaszkodik erősen. 8)
Nagyon kíváncsi vagyok.

Dido!
Ahhoz a genetikushoz mentek? :)
Milyen volt az első telefon beszélgetés? Örülök, hogy hamar kaptatok időpontot.
Bűnözésből nem lesz hiány. :wink:

Kanci!
Akkor szerencséd van.
Igazából az a bajom, hogyha nem eszek felkelés után azonnal, akkor epét hányok. De aztán nem volt semmi baj.
Nálunk engedik a citromot is, hogy limonádé legyen, bár abban is van energia, de ht nem vitatkozom.
:wink: :lol:

Kép
narco

Anikó!

Köszi a tanácsot, beszereztem egy üveg Panadol babyt, de remélem, hogy feleslegesen! Inkább ne fájjon szegény törpinek. Nem csúnya fogmanó, hanem ócska dög fogmanó :evil: Remélem a sok szenvedésért cserébe extra szép és egészséges fogacskákat hoz! De sajnos én úgy tudom, hogy akinek ilyen korán kibújika foga, az sajnos nem lesz egészséges. A családban sajnos bejött, mert a nővéremnek, és az ő középső lányának is így volt. Korán jött, korán el is romlott :(
Akkor most ugye örülünk Pirinek? Persze jobb lett volna, ha úgy másfél évig nem látod, de így legalább időben kezdődhet a stimu a lombikhoz! Nagyjából egyszerre fogtok kezdeni egy barátnőmmel, csak ők Győrbe járnak, mert a kisfiuk is ott "készült", és a tesóért is oda mennek vissza.

Timika!

Dehogynem, úgy hullik a hajam, mint a veszedelem :( Már gondoltam, hogy szálanként összegyűjtöm, és egy hónap múlva már csináltathatok saját hajból parókát :evil:
Ne tudd meg, hogy irigyellek a klíma miatt! Mindenemen folyik a víz :)
Látom Te is számon tartsz minden Kristóffal kapcsolatos évfordulót :) Nekünk jún. 28-án volt az egy éves évfordulója Dóri becuccolásának. Ill. akkor tudtuk meg :)

Mátra!

Én szeretnék élménybeszámolót kapni!
Beszéltem Dórival az ügyetekben... Ezt mondta, idézem szó szerint: "heőőőőőőő behhhhhh" Ez annyit jelent Dóriul, még nem talált olyan babát, akit Lilinek hívnak, de rajta van az ügyön, és közeledik a megoldás :) (Ugye jól emlékszünk, hogy a Lili tetszene nektek???)

Zsúka!

Én is a ginsenget hallottam, hogy állítólag jó hatással van a srácokra. Meg a tökmag, a sok E-vitamin miatt. És akárhogy is számolom a 4 hónap még belefér ebbe az évbe, legkésőbb karácsonyi ajándék lesz a zebrás teszt! :)
Hogy van a gyönyörű kerted? És a fű kinőtt, ahol pótoltad?

Nárcisz!

Utólag boldog házassági évfordulót kívánok nektek! A vérvételt sajnálom... :(

Syry!

De jó, hogy minden oké! Ügyes vagy a kávé-mentességgel!

Sziszka!

Én is iwiwezek! Te fent vagy?

Niki!

Én lemardtam valamiről? Miért kellett újra regisztrálnod? Vagy hülyeséget kérdezek???
Jó, hogy túl vagy a cukorterhelésen, biztos rossz lehetett. Nálunk csak tej-kifli kombináció volt, de láttam pl. a Szent Imrében is fél citromokkal álltak sorba az anyukák a labor előtt. Ők is tehettek a cukros szmötyibe.

Nyuszi!

Most lehet, hogy állat hülyeséget írok, de én úgy tudom, hogy a fogigátló csak tünetileg kezeli a rendszertelen mensit. Nem teszi helyre a dolgokat, mert csak megvonásos vérzést eredményez. Sőt, lombiknál éppen azért adják stimu előtt, hogy leállítsa a petefészek munkáját. Nem jól tudom? Bocs, ha nem. De én nem kezdeném el a saját fejemtől szedni, csak ha kifejezetten az orvos javasolja. természetes módszerként a cickafarkfüvet hallottam, palástfűvel és zsályával kombinálva 1/1 arányban.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bocsika, de a honlapon mégsincsenek képek Nei poriról. Na majd megpróbáljuk pótolni, mert ahgy nézem mindenféle hülyeség van rajta :)

Kép
narco

Köszi szépen a segítséget!
A párommal minden ok, ezer százalék hogy velem van a gáz. Érzem is, látom is. Sajnos.
Aloe verát ittam két hónapig ital+tea, kétszer egymás után pontosan 32 napra meg is jött, volt középidőm is (hő alapján gondolom), de nagyon drága mulatság, valami kímélőbbet szeretnék.
Cickafark+palástfű+zsája? OK megpróbálom. Napi egy csésze, vagy amennyi belémfér? Filteres vagy főzőcskés füves?
A multkor macskakarmot akartam venni és keresztülröhögték a fejem, hogy mit akarok én ilyen dolgokra amikor ez viszér ellen van. :oops:

:D Puszi Nyusz
nyuszifülû

Évi!
A kisgyermekkori fogromlás inkább a cumizás, cukros italok miatt van. Semmi baj nem lesz, ha már elkezdődött. Csak nagyon vigyázzatoka fogacskáira. Szopi laszkása után egyből mehet a poharazás, akár csőrösből, akár vastag falú, vagy műanyag bögréből.
Így nem fog elromlani a fogacskája.

Kép
narco

Évi!
Hát ha nem szólsz én észre sem veszem, hogy a másik nickkel vagyok.
Ez amúgy még régi-régi újraregisztrálás, beregisztráltam ezzel a nickkel, mert ezt használom mindenhol, és nem kaptam meg a visszaigazoló mailt mert a citromailt nem szerette a rendszer, hát újraregisztráltam, de egyszer csak megjavult ez is. És úgylátszik legutóbb reflexből a mindenhol használt nickkel jelentkeztem be, azóta meg automatikusan.
De most átjelentkeztem :)

kancellárka

Nyuszifülű!

Részleteket sajnos nem tudok... Sztem napi 2-3 csésze nem árthat, ízesítés nélkül. Gondolom. Hogy filteres, vagy nem, az sztem mindegy.

Nárcisz!

Remélem igazad lesz. Gondoltam én is, hogy a sok cukros löttytől romlik a kölkök foga, nem is szeretnék majd ilyesmit adni neki. Csak egy technikai kérdés: mi a különbség a cumisüveg és a csőrös itatópohár között? Azt tudom, hogy melyik melyik :lol: , de miben más a kettő? Esetleg a csőrösből csak annyit iszik, amennyire szomjas, a cumisüveg meg folyton lóghat a szájában? Vagy miért? Mert a tesóm gyerekei szerettek pl. úgy elaludni, hogy lógott ki a szájukból a cumisüveg, benne a kakaóval. Reggelre megitták. Gondolom ez se tett jót nekik... Ezért jobb pl. a csőrös? Tényleg nem tudom.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Niki!

Na ugye, milyen kis szemfüles vagyok??? :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Mond meg Dórinak, hogy a Fanni, Flróra, Rebeka is jöhet. Egyébként meg teljesen mindegy. Ha nem túl szemérmes a fiúk között is keresgélhet.
Azt mondják, akik ezzel foglalkoznak, hogy a gyerekek addig, amíg nem beszélnek, addig tartják a kapcsolatot a másik oldallal. Úgyhogy még van ideje. Nem vagyok türelmetlen :lol:

Annácska!
Ez természetes. :) Peti baba pedig kiválóan fogalamz. :)

Nárcisz!
Gratula az évfordulóhoz.

Angie!
Amit a kressz tanfolyamon tanultunk, annak elégnek kell lenni. De pl. az, hogy hogyan juttassuk el a karunkat a 200 méterre lévő nemtudommelyikautóbatettemamentőládátjajistenemmostmilesz kolléganőhöz, hogy jól fejbeverjük, még megtanulnám :twisted: Vagy az énnemnyúlokhozzámertvérzikbüdöséscigányisagyerek :twisted:
Szóval viccet félretéve jó lenne, ha kicsit többet tudnék. A legénynek végül csövet ültettek a sebbe, aztán talán ma össze is varrták neki. Ha anya elvitte. A gyerek sírva kérte, hogy maradhasson a táborban, mert otthon elfertőződik a sebe, olyanok a körülmények. No comment.

Az élménybeszámolókat pedig mindjárt elküldöm.
mátra

Mátra!
Hát ez aztán tényleg jó élmény lehetett. Sajnálom szegény kis szerencsétlent. Bár egyet soha nem tudtam megérteni: a szegénység miért jár együtt a kosszal, mocsokkal. Egy 75 Ft-os hipót, egy régi rossz vödröt, és egy kimustrált pólót mindenki be tud szerezni. Na mindegy.

LÁnyok!
Köszöjnöm a gratuklációt! Mi is elég büszkék vagyunk magunkra :wink:

Évi77!
Valószínűleg a cukros lé, ami tönkreteszi a fogakat, meg az, ahogy írtad, hogy mindiga szájukban lóg.
Erről Norbi is beszélt az egyik műsorban, hogy cukrozzuka tejet, a kakaót, a teát. Sajnos én is így nőttem fel, borzalmasak a fogaim, de megpróbálom rendben tartani. Ma már azt javasolják az anyukáknak, és több bizonyítékot is tudok, hogy be lehet tartani a poharazást. A másik szerintem a közvetlen érintkezésen múlik. A cumit az egész szájnyálkahártya, a fogak levákumozzák, így nincs ami kiöblítse a cukrot. Míg a szakaszos ivás között nem áll a cukros léa szájban. valami ilyesmi lehet.

Kép
narco

Évi!
Nagyon jokat irtál nyuszinak mert a fogigátlot azért adják hogy leállitsák a petefészek működést és igy a stimulálással annyi petét érlelnek amennyire szükség van!És tényleg nem megoldás ez arra hogy a ciklust rendezze!Csak ha az orvos mondja!
Hajhullásra nekem a Vichy vált be nagyon mert a vérembe semmit nem találtak és széttárták a kezüket:-ez természetes!Amikor megmár foltokba nem volt hajam és mindenki azt hitte valami sulyos betegségen vagyok tul akkor kezdtem el a Vichyt használni!Tényleg nagyon drága de nekem nagyon jol bevállt akkor!De hasonlo jokat hallottam a Varga cseppről de azt még nem probálltam!

Narco!
Hu de jo lesz az a nyaralás! :D
Már nálunk is lázban ég a család!

Syry!
Nagyon hiányzol ám nekünk!Még mesélj!Genetikai vizsgálatra neked is a Istenhegyi uton lévő Géndiagnoztikai központot tudnám ajánlani ahol a 12-ik héten vérből megcsinálják ezeket a vizsgálatokat!Nekem is lebeg a fejem felett a magzatvizvizsgálat(lombik miatt) ha összejön a baba de én félek tőle és nem fogom engedni!Inkább majd ide elmegyek meg ultrahangra valami speckora!

Niki!
Én is örülök hogy megjött de azért icipicit reménykedtem!De hát annyira azért nem és a végén már átment bosszankodásba! :evil: De most már megnyugodtam! :D

Dido!
Most már örülök igen! :D Csak ezzel az öt nap csuszással kicsit tolodik és még az is kérdéses a következő mennyire fog megtréfálni?!Igy nem is mert a doktornő időpontot adni ha nem azt mondta hivjam ha következő menzim megjön!És akkor annak az elején ultrahang! :shock:

Szisszka!
A proféta! :lol: Remélem! :D
Most már én is csak előre tekintek! :D

Timika!
Gratulálok az évfordulotokhoz! :D Katinak feltétlenül átadom pénteken szeretnék menni hozzá!

Annácska!
Hova jártok tornára?Minket annak idején a Gézenguz alapitványhoz irányitottak mert az én kicsifiamnak nagyon laza volt minden izülete és későn kezdte a felállást mert ugy kilengett a kis csipője mint egy hastáncosnak!De a tornázástol és a masszázstol amit ott megtanitottak nagyon szépen helyre jött!

Juca!
Merre vagy?Költöztök nagyon????

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Még annyit akaratam írni, hogy az unokaöcsém tartja a kapcsolataot az angyalokkal. Szerinte ők adják a babaákat. Ezt egyébként senki nem mondta neki, teljesen magától kezdte el mondani, de még az elejétől,a mikro nagyon picike volt. Ő szólt az én érdekemben is, hogy adjon babát. Bár szóltatok a múltkor, hogy nálatok az angyalok csak elvesznek, de én ebben nem hiszek. Szerintem adják is a babákat. :)

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?