Sziasztok!
Bocs, hogy csak ily ritkán jelentkezem, de nálunk most teljes a káosz.
Remélem, azért egyszer még ismét nyugi és rend lesz, és mindez még a babánk érkezése előtt megtörténik. Azt hiszem, most eljutottam én is a fészekrakáshoz.
Übi, remélem, tegnap minden rendben ment és teljesen jól vagytok! Sokszor eszembe jutottál tegnap, nagyon szorítottam értetek. Jelentkezz mielőbb!
Beeb, szép nevű angyalkáid lesznek!
Mielőtt bemész a kórházba, jelentkezz majd, jó? Meg valahogy tudasd velünk, hogy hol fekszel. Egyelőre "járok" az előkészítőre (most kedden nem jött össze, mert Dévainál volt jelenésünk), szóval szívesen meg is látogatlak, ha gondolod, úgy gyorsabban megy az idő.
Ügyetlenség - tipikus kismami tünet.
Legalábbis nálam tutira.
Férjecském jól tűri.
Ugyanilyen kellemes kismami tünet a feledékenység, mennyivel szebb szó, mint a butaság. Pedig néha már holt hülyének érzem magam.
Valakitől hallottam: A család iq-ja állandó marad, csak hát gyermekünk okosodik, így sajna én hülyülök.
Eddigi "legremekebb" napom: Elkevertem a bankkártyámat, azt hittem, sikeresen elhagytam. Kerestem egy délelőttön át, még a Tesco-ba is elmentem miatta. Sehol semmi. Férjecském hazajött, két órán át kereste szegény. Ügyi volt, meglett! Egy üres videosdobozba becsúszott.
Még szerencse, hogy nem tiltottuk le. Ezek után beindítottam a mosogépet és elmentem virágot locsolni. Sikeresen levertem két virágot, férjecském rendberakta. Bementem a fürdőbe valamiért, ahol addigra bokáig állt a víz. Mert nem is tudom kicsoda, kádmosás után elfelejtette visszaakasztani a mosógép csövét.
Férjecském kedves volt, feltakarította. No ezek után megmelegítettem a vacsit, amit sikerült letálalnom.
Férjecském mosolygósan csak annyit jegyzett meg, hogy jobb lenne, ha most már lefeküdnék a tv előtt, abból baj nem lehet.
Hát ennyit az ügyetlenségemről... Nem tudom, lehet-e ezt még fokozni.
Azért remélem, helyrerázodóm még egyszer!
Próbálj meg nem figyelni az "okoskodókra"! Én csak olyan Dévais ikres anyukákat ismerek, kb. ötöt, akik 38. hétig hordták babájukat, mindegyik 3 kg körüli súllyal született, és remekül megy a szoptatás is nekik. Igaz egyszerre szoptatják a kettőt és néha adnak pótlást is, de ez nem attól függ, hogy ikrek vagy sem. Minden ok lesz Veletek is és remekül megoldod majd tutira!
Húha Zsófi, tényleg nincs sok hátra! Izgi!
Nagyon szorítok ám! És drukkolok, hogy Samu még várjon egy kicsit, hogy kibarátnőzhesd magad!
Bár eddig is hallgatott anyucijára, még pihenni is tudtál, nem? Szófogadó kislegényed van, tuti ez a kívánságod is teljesül.
Hát igen, ezek a parás kérdések bennem is megvannak, csak még elhessegetem őket... Nyilván már nem sokáig fogom tudni tologatni.
Mangó, drukkolok, hogy sikerüljön egy jó vízvezetékszerelőt találnotok! Cukor hogy sikerült, túlélted? Melyik változat is volt Neked? Munka
Részvétem, ebben a nagy hőségben.
Volt valaki a keddi előkészítőn? Mi volt a téma és mi lesz a jövő héten?
Frissitő lehűlést kívánok mindenkinek, bár nem tudom, van-e rá esély!
Melba