Sziasztok!
Rolex!
Az esküvői képek felrakásában nagyon jó vagyok ám!!! Úgyhogy, ha gondolod, küldd át nekem és én felteszem ide az oldalra. gyetvai.melinda kukac t-online.hu
Erika!
Azt hittem, ennyire lestrapáltak a srácok, hogy még mindig pihenitek. De a Balcsi biztos jó volt regenerálódásra
, bár nem fürdéssel tényleg elég gáz lehetett. Viszont most, hogy olvasom, a srácokkal voltatok? Akkor most pihenj!!!
Sue!
Éjszakai nem alvás detto nálam is megvolt most! Iszonyatosan rossz
Sérv
Egy volt kolleganőmnek volt sérve a terhessége alatt, de őt a dokija megműtötte. Nem is tudom, hogy mi a jobb, terhesség alatti műtét (én attól nagyon paráznék), vagy a dilemma, hogy lehet-e így "rendesen" szülni. Erre nem mondott semmit a doki? Hoppá, most olvasom, hogy nem egyszerű a sérved. Szerintem ezzel simán lehet hüvelyi úton szülni, legalábbis laikusként úgy gondolom.
Nekem is szabin lesz a két utolsó hetemen a dokim, de én kértem, hogy szerezzen nekem helyettesítőt, hogy ne az ügyeletesnél kelljen szülni, ha Beni nem várná meg a saját dokinkat.
Mozgásszámolás: már bocsi, de szerintem hülyeség, amit a dokid mondott. Mi van, ha épp alszik a baba és nem mozgolódik?! Én akár órákon keresztül nem érzem, aztán 20 perc alatt szétver bennem mindent... A napi 10 mozgást hallottam én is, úgyhogy no para!
Dorka!
Kitartást magányosan ebben a hőségben!!!
Sz_Kata!
Marciról már mióta elindult, nem tudom levenni a szememet, de azt hiszem, akkor ez még tart egy darabig
Néha már én is csodálom magamat, hogy bevállaltam Benit
, mert azért az Apukáknak mégiscsak más, hisz nem ők vannak a kisördögökkel egész nap... Szerencsére Párom már időben rájött, hogy azért mert egész nap itthon vagyok Marcival, nem tudok ugyanúgy mindent megcsinálni a lakásban, de a Párod legalább még gyerkőc nélkül rájött a dolog lényegére
Gratula a peluscseréhez! Az lesz majd tuti, amikor a háta közepéig kakis lesz a picurid és mindent cserélhetsz le rajta
Jó vásárolgatást Neked! Aztán vigyázz majd Magatokra ebben a melegben!
Viola!
Marcival még mi is lelkesebben mentünk a 4D-kre, két alkalommal. Beninél valahogy az 1-et is elegendőnek találtuk...
Te jó ég, Te tényleg mindjárt szülsz!!! Aztán jövünk Csengővel utánad
Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk felborítani az eredetileg felállított "sorrendet"!
Látom, sokunknak felmerül a doki szabadságolása körüli probléma. Már csak így van a nyári babákkal. Szorítsunk egymásnak, hogy egy kicsit lustik legyenek a Babócák, mert nekem is 19-ig szabin van és 18-ra vagyok kiírva...
Bizony, mindent ligthosan csinálj! Én is kezdem visszavenni a tempót, mert érzem, hogy máshogy nem megy. Honnan jársz be Pestre? Vigyázz ebben a hőségben Magatokra!!!
Mamy!
Benim is nagyon sokat csuklik: naponta min. 2-szer! Rázkódik a hasam és az alfelem is közben
Én is csak a jót látom benne, mert Őket ez állítólag nem zavarja (Marcimat a mai napig nem érdekli, Ő kinn lett nagyon csuklós
). És tényleg a magzatvizet nyelik ilyenkor félre, jó a tüdejüknek, úgyhogy
Bettus!
Utolsó hét a munkahelyen
No net otthon
Tényleg kukkancs be innen-onnan, hogy halljuk Rólatok!!!
Krisszi!
Zárójelesedre: teljesen megértem a dokit, biztos szörnyű élmény lehetett a baba elvesztése, és természetesen nem csak neki. Ennél komolyabb érv nekem nem is kéne a császár mellett...
Az eü-s jövőkép elég szörnyen hangzik
Ilyenkor úgy elgondolkodom, hogy hová a túróba kerülnek a befizetett milliárdok ebben a rohadt országban, ha még az eü-re sem jut???!!!
Szüléstarifák: nagymértékben függ, hogy Bp-ről, vidékről van-e szó, illetve a doki "felkapottsága", orvosi hierarcihában elfoglalt helye is erősen befolyásoló tényező. Én inkább nem írom le a saját dokimnak fizetendő összeget, mivel többször is említettem a nevét...
Látom, nem vagyok egyedül, épp most akartam panaszkodni, hogy milyen iszonyatos éjszakám volt. Alig aludtam és azt is feldarabolva: pisilni rohangáltam ki, izzadtam, forgóim durrantak be és fájtak iszonyatosan, hanyattfekve már nem kapok levegőt és még sorolhatnám. Már majdnem gép elé ültem 3 körül, amikor már cirka 10-szer voltam fenn. Őrületes ez a meleg. Pedig kinn egész jó idő lenne, mármint éjszaka, csak egy szellő sem rebben
De már én is a 25-26 fokos hétvégét várom, hátha valamennyivel jobb lesz a helyzet.
Egyenlőre kitartást mindenkinek!
Na pusz: Melinda (34+4)