Új privát üzeneted érkezett!

Erika :)
199 Ft??? és ez eredeti chicco??? szerintem én nagyságrendekkel többért vettem. Melyik oldalon találtad?
igen, most indulunk tesóért :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi!
Köszi a módosítást, jól előreugrottam a táblázatban :D :D :D
És köszi a bíztatást mindenkinek :!: :!: :!:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Erika!
Betettelk a táblába. :) Nagyon szívesen.

Orsi!
Igen még olyan penes a dolgog de azzal is kell ám szúrni. :( Tutd mindig cseréled rajta a tűt, de egyáltalán nem is érzed mert annyira vékony. :)

Lois!
Szívesen és drukk hegyek mennek feléd. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Icsilya
6 nappal ezelőtt a www.chicco.hu oldalon néztem, de sajna most nem tudtam megnézni mert fejlesztés alatt van.

Zseboroszlán
nagyon szépen köszönöm, és hol lehet megnézni? Mert én eddig mindig csak véletlenül akadtam rá.

előre is köszönöm szépen mindenkinek

Mostmár tényleg szép álmokat mindenkinek!
erika13

Katyerina!
Remélem rendben ment minden, és Veled vannak a babák!
Zsebike!
Most látom csak, hogy én vagyok itt a legöregebb! :( Gyerünk Lányok, mindenki essen teherbe, azt mondjátok, a kor is számit! :lol:
Rakok én is 1 képet Kép
Velencén készült

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Meg 1 másik, ez van a táblában is Kép
Mindenkinek lesz egyszer ilyenje :)

melcsi1967

Erika!
Majd mindig itt amikor firssítek és rakok fel álltalában minden oldalra jut egy de ma már nem firssítettem majd holnap és akkor az új uh képek is bekerülnek jó. :)

Melcsi!
annyira aranyos a lányod gyönyörű úgy megfogdosnám. :)
A kor is számít ahogy a statisztikákban le van írva de elég sok "idős"-nek sikerült már előbb mint nekem úgyhogy senki ne keseregneje sikerülni fognak azok a babák.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Melcsi :)
gyönyörű kislány!!! :D

Zsebi :)
jah, tudom, hogy kell szúrni... de legalább nincs benne az a direkt bőrszúrkálás :D :D no, meg nem is fáj :D :D
szuper, hogy van :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziaztok!

Zsebikém rólatok álmodtam! Gyönyörű egészséges babócáid vannak! Várjuk a híreket! :lol:

Orsi!
Köszönöm szépen a válaszod! De közben Zsebi őrangyalom is közbeszólt és megszerezte nekem Hidas doktorúr telefonszámát, és már be is jelentkeztem hozzá. Nagyon izgi...
Azt hiszem kb. megint egyszerre lombikozunk :P .

Pusza Zsu!
bzsuska

Zsuskám : úgy örülök, hogy ismét belevágtok, nem "vesztegetitek" az időt !! Szívből remélem, hogy most ez kárpótolni fog minden veszteségért !! Sok puszi !

UH-s lányok, izgulok értetek, nagyon várom a beszámolókat !! :lol:
mniki

Icsilya, akkor kb. egyszerre fogunk lombikozni, ugyanis eldöntöttük, hogy a komplett nyarat a kikapcsolódásnak szenteljük és szeptemberben kezdek el fogigátlót szedni, októberben meg jöhet aminek jönnie kell.

Én is 32 éves vagyok már, de Krizsa annyira édes volt amikor említettem, hogy nem vagyok azért már annyira fiatal az első gyerek szüléséhez. Le lettem teremtve, hogy ne mondjak ilyen hülyeséget, ha annyi idős lennék mint ő akkor aggódhatnék :)

Zsuzska, olvastad a Lelki köldökzsinór c. könyvet? Gondolom onnan indult ki az egész beszélgetés. Én is szeretnék majd a Hidashoz vagy a Raffaihoz járni, ha itt lesz az ideje.
zsizzsik

Én már tűkön ülök. Lányok, senki nem ért még haza az UH-ról ?
mniki

Zsuzska :)
továbbítanád nekem is?? :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Melcsi!
Csodaszép kislányod van!Gratulálok! :D

Orsi!
Milyen szurirol beszéltek?Bocsánat hogy igy érdeklődök de lemaradtam :oops: !

Lois!
Akkor uj időszámitás vette kezdetét mátol! :wink:
Nagyon drukkolok! :D

Már én is tűkön ülök hol vannak a lányok??????
Várom nagyon a képeket!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!
Megjártam ma az uh-t hát mit mondjak nagy élmény volt látni az én drágáimat hát beigazolódott nagyon ügyesek voltak és mind a három ott van egyformán nőnek és pulzált a szívük. Szívszorító érzés volt.
Nagyon boldog vagyok hog minden rendben aztán most várunk hogy hogy alakul a kis sorsuk siekrül-e mindnek maradni vagy sem.

Majd később rakok fel képet de egyenlrőe nagyon szarul érzem magam úgyhogy visszapihenek csak szerettem volna leírni nektek.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém : örülök, hogy a babócák jól vannak ! Te meg pihenj sokat ! Puszika
mniki

Zsebi!
Már nagyon rátuk, hogy jelentkezzetek!
Nagyon-nagyon örülök, hogy mindannyian (jó sokan :D ) jól vagytok!

Pihenj sokat!
kismokus

Azt hiszem nem tudok rendesen írni. :oops:
Szóval rátuk=vártuk
kismokus

sziasztok!

na megvolt a beültetés! három pötty csücsül a hasamban! :lol:
sajna mind a 6 eszkimót fel kellett olvasztani, mert 3 nem élte túl, de a másik 3 nagyon szép szabályos, megnéztem őket... :lol:
jujj, nagyon izgulok, most nem tudom hogy feküdjek ne feküdjek, mászkáljak mit csináljak??? :roll:

zsebi!
nagyon örülök az ultrahangodnak :lol:

aanda!
nálatok miujság?

ági!
küldöm folyamatosan a drukkokat, ramélem eljutunk a tesztig

köszi mindenkinek a szurkolást :D

ja és apósom is rendebn van holnap ő is hazamehet...

mindenkinek a legjobbakat
katyerina

katyerina!
Ha tényleg olyan szépek, akkor biztosan minden rendben lesz! :D
Egyébként milyen volt a beültetés? Meddig tart egy ilyen?
kismokus

Sziasztok!

Melcsi: hogy hogy Te vagy a legöregebb, miért hány éves vagy? Nagyon édes a picikéd!

Zseboroszlán
Köszönöm szépen.
Gratulálok a picikhez, biztos nagyon édesek. Pihenj nagyon nagyon sokat. Nagyon nagyon irigyellek, én is úgy szerettem volna hogy többen is legyenek, de azért nem panaszkodom, mert sokakhoz képest szerencsés vagyok hogy egyáltalán sikerült. Hátha lesz még nekem is, beszélgess velük - biztos már most is szófogadóak és minden úgy lesz ahogy Te és a Párod szeretnétek!
Mégegyszer gratulálok, és nagyon de nagyon vigyázz magatokra!

Katyerina
Neked is gratulálok, pihenj sokat, és Te is nagyon vigyázz magatokra!

Icsilya
Nagy nehezen sikerült vennem Chiccos cumit a 101. boltban (Tesco)
Igazad volt - a 2 db több mint hatszáz forint volt, mindegy a lényeg hogy van! De ha véletlenül vettél Te is az is jöhet.

Mégegyszer gratulálok mindenkinek!
erika13

kismókus!

köszi a biztatást!

a beültetés nem vészes, talán egy picivel tovább tart mint egy rákszűrés...
Amikor a katétert bevezetik a méhbe számomra az kellemetlen érzés, de igazán fájdalmasnak nem fájdalmas, inkább csak nem megszokott és kellemetlen. utánna félóra pihi.
nekem a tapasztalatom az, hogy a pihi alatt nem szeretnek beszélgetni a lányok, inkább mindenki az órát bámulja, ezért én ujsággal felszerelkezve érkeztem az őrzőbe, úgy nagyon gyorsan eltelt az idő...
katyerina

Zsebi :lol: :lol: :lol:
Ugye milyen fantasztikus mikor meglátod őket, meg hogy dobog, meg minden????!!!
Pihenj sokat, igyál sok folyadékot!
Hányingerre én B6-ot szedtem, sokat segített :)
Akkor most 6.hetes vagy?
nviki
Budapest III. kerület

Hu Zsebi!
Annyira örülök!Nagyon várom a képet mert ugyebár ritkán lát sok babácskát egyszerre az ember egy pocakban!Pihenjél sokat!Én is hányingerre a Magne B6-ot tudnám ajánlani!Mikor kell legközelebb menned?Mit mondott az orvos?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok Lányok!
Megjöttünk az Uh -ról!
Hihetetlen,de megvan mind 3 baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Kaáliban nem látták a 3.-at rendesen,de ekkorát tévedni!
Úgyhogy kérünk időpontot Pestre,aztán majd meglátjuk!
Adatok:42-44-42 mm-esek!

Zsebi!
Gratulálok a babáidhoz!

Katyerina!
Vigyázz magadra,pihenj sokat!

Dkata!Hol vagy?

puszi,Andi
aanda

Kép Kép

Andi
Kép
aanda

Sógorom segített képet felrakni!
A 3 baba akkor látszott jól,amikor a doki mozdította at UH fejet minden babánál külön-külön.
Hasam jó nagy?
Andi
aanda

Anda!
Ez csodálatos ultrahang kép! :D Ritkán lát ilyet az ember!Gyönyörűek!
Hu ez tényleg döbbenet hogy nem vették észre! :shock:
Gyönyörű nagy már a pocakod!

KépKépKépKép
aniko24

Aanda

Gratulálok! Gyönyörűek vagytok mindannyia!
Elfogott a sárga irigység, úgy szeretnék én is már megint terhes lenni. Nem volt egy leányálom, de kiemlékszik már a roszra. Nagyon de tényleg nagyon örülök neki, hogy sikerült.
Ki volt az orvosod a Kaáliban?
Ha szabad, megkérdezhetem, hogy hány petesejtet tudtak neked leszívni, és hogy hány termékenyült meg?

Remélem, hogy azért nem haragudtok rám - Zseboroszlán és Aanda, hogy ilyen irigy vagyok. (De lehet, hogy ez azért van mert nekem13-at szívott le a dokim, ebből mindössze 3-4 termékenyült meg, és a 3 beültetettből 1 fogant meg. Én ennek is nagyon örülök ahoz képest, hogy előszőr azt mondták, hogy ne is reménykedjünk, hogy sikerül.
De én úgy reménykedtem abban is, hogy marad fagyasztásra, de hát ember tervez és a sors végez.

Mégegyszer gratulálok mindhármatoknak
Katyerina
Zseboroszlán
Aanda

Sziasztok
erika13

Katyerina!
Szeritem pihenjél azért de a lényeg ne emelgess és ne hajolj amúgy nem azon múlik hogy ki mennyit fekszik vagy sem. Azért ügyik voltak a bobók hogy így felébredtek és most rajtuk a vilgá szeme. :)

Lányok!
Köszönöm szépen a szép szavakat. :)

Anikó!
Majd augusztus elején megyek hivatalosan legközelebb de jövő héten már lesz kedvenc orvosom úgyhogy megörvendeztetem a hírrel és így lehet előbb találkozom vele. :)
Az orvos egyenlőre azt mondta hogy várjunk hogy hogy alakulnak a babák.

Viki!
Igen fantasztikus érzés egyszerűen nem lehet leírni ezt az érzést. :)
6+5 napos vagyok pont ma. :)
Magne B6-ot szedek 3X1-et kajálás után. nekem nagyjából estére ilyenkorra rendeződik és jól érzem magam de egész nap mint a mosott..... rossz érzés de ki fogom bírni. :)

Andi!
Hát akkor jól megréfált titeket az a baba. :) Írok privit. :)
Gyönyörű a pocakod. :)

Erika!
Én nem bánom ha irigykedz de azért hidd el jó ha egy baba van a pocakban nem panaszkodom de azért az a legtermészetesebb. Most biztos megint valakinek kivívom a hargját aki azt se tudja mi a helyzet, de nekem ez a véleményem. De csodás érzés hogy többen lknak odabent. :)

Kata!
Mi a helyzet veled? Remélem mindent rendben láttak az uh! Sikerült a dokinál rákérdezni a progira?

Lányok akkor bemutatom a mi újdonsült nagy családunkat elöször egyesével majd csoportkép.:)
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Aniko :)
a gonal pen, a gonal stimus szurinak egy jól beadható formája. Olyan, mint az inzulinosok gyorstesztje, csak egy pici szúrás.

Zsebi :)
Örülök, hogy az UH jó élmény volt ma :D a babákkal minden rendben.

Erika :)
holnap vettem volna, örülök, hogy megoldódott a projekt.

Aanda :)
micsoda hírek :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Zseboroszlán
Ez már a frissített táblázat?
Csak azért kérdezem mert nem találom benne a pintyőkémet.
erika13

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat!
Még jó,hogy nem tüntettem el a régi 3-as UH képeket!
Nagyon fel vagyok háborodva a Kaálin,nem értem,hogyan lehet ekkorát tévedni!Nem a saját orvosom csinálta az UH-t szabadság miatt,hanem a főorvos!
Erika!
Én a győri Kaáliba jártam.7 petesejtet szívtak le,6 megtermékenyült,3-at kaptunk vissza.Érdekes,mert csak 3-4 sejtesek voltak,amikor beültették őket,így nem volt olyan nagy az esély a sikerre,és mégis!Csodák márpedig léteznek!Engem nem zavar,hogy irigykedsz,szerintem ez a természetes.Meglátod,nemsokára megint terhes leszel,addig is babázzál helyettem is!
Zsebi!
Olyan jók a képek és annyira örülök a sikerednek!

Puszi mindenkinek!
Andi
aanda

Zsebike,Andi! :D :D
Gyönyörűek a képek!Már vagy tizszer benéztem,hogy ujra meg ujra megnézzem őket!Egyszerűen csodásak!
Zsebi én egyetértek veled de nem feszegetem ezt a témát mert.... elég ha mi tudjuk miről beszélünk!
Andi,ez egyszerűen felfoghatatlan számomra hogy ilyen megtörténhet!Főleg egy főorvostol!

Katyerina! :D
Nagyon drukkolok a kis pacáknak odabennt! Kép

Orsi! :D
Köszönöm!Erről már én is olvastam.A Dévais topikba van egy lány aki feltett egy ismeretterjesztő filmet a használatárol!Pont akkor vezették ezt be amikor befejeztük az első lombikot igy én már ezt nem ismerem!De szerintem most is gonált fogok kapni mert arra jol reagáltam és akkor már biztos ezt a változatot!

Kata! :D
Várunk téged is nagyon!

KépKépKépKép
aniko24

hali,

jajj nagyon jók az ultrahang képek, szeretnék már itt tartani :)

zsebi
a 3 baba mellett döntöttél? bocsánat ha ez bunkóság volt, csak kiváncsi vagyok

aanda

helyes nagyon a pocid, őszintén szólva bennem is van egy kis irigység, de most ujra van esély :D

igyexem nem hajolgatni, meg emelgetni, de mindig akad valami amiért le kell hajolnom vagy odébb kell rakni, és ilyenkor totál rám jön, hogy ugy takarítanék, pedig utálom...

na megyek szeretkezem egyet az utroval...

joéjt
katyerina

Anikó :)
nálunk is gonallal ment a stimu, én is maradnék a régi protokoll mellett. Jól bevált, 11 tüsző, 11 petesejt, 9 megtermékenyült, 3at kaptunk vissza, és mind a 6 fagyasztott túlélte a fagyasztást.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Micsoda UH-k! Zsebike, Andi, gyönyörüek, még sose láttam 3-at egyszerre :D Na de ekkorát tévedni és a Kaáliban! :!:
És most mi a helyzet, Andi, meddig lehet dönteni? Gyönyörü már a pocakod, légyszi kérd meg a sógorodat, hogy csinálja már meg azt a mércét, hogy követni tudjuk a fejlődést.
Köszönöm a dicséreteket, továbbitani fogom az érintett hölgynek :D .
Erika, hát én már 39 éves vagyok :roll: . De mintha 20-nál megállt volna az idő, néha kicsit infantilisnek érzem magam :lol: Ez mondjuk jól jön a fiammal kapcsolatos gondoknál, mert nagyon közel érzem magam a kamaszkorhoz. :wink:
Katyerina, csak ++++++++++++++++++ gondolatok, sikerülni fog!
Nem lehet tudni, mitől függ a siker. Nekem juniusban 11 és 8 sejtesek voltak, aztán mégse.
Pörikével 8 és 7 sejtesek, és a 3-ból Ő maradt. Mindkét esetben ugyanaz az eljárás ment, Pörinél 9 sejtből 6 termékenyült, most meg 4 sejtből 2.
Kata, nem irtál :roll:

melcsi1967

ERika!
mert hülye vagyok. De holnap megcsnálom bocsi hogy lássad. :)
Kép

Katyerina!
én úgy olkdottam meg ha nagyon kellett valami ami lesett hogy térdből gugoltam le nem derékból hajoltam. :)

Anikó!
Nem döntötünk sehoy egyenlőre megvárjuk hogy hogy alakul a kicsik sorsa aztán ha majd kell döntünk, de még nem tudom hogy hogyan.
Tudod az a baj hogy az embernek van az esze és a szíve és a kettő nem ugyanazt mondja úgyhogy meglátjuk mindenesetre nagyon elgondolkodtató amit az orvosok mondank.

A sikert szeritnem sem lehet tudni nézzétek meg az én estetem az első három lombiknál mindig sokkal több petesejt lett több embiró sikerült és mégsem maradtak velünk most meg mind a három úgy gonolta mi legyünk a szülei. A természet csodákra képes. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Zseboroszlán
Kösziszépen, miért haragudnék, nem haragszom én az ég világon senkire, de mégis igen haragszom mégpedig a sorsra. Úgy elbeszélgetnék vele, hogy miért pont mi miért. Az utcánkban is van közvetlen szomszéd egy 4 gyerekes család, pár házzal arrébb egy 5 gyerekes család, hát mitne mondjak amiket hallottam róluk (5 gyerekesek), így az utcán nem lehet abból látni semmit, de amiket elmondtak hát az nem semmi, hogy hogy élnek. De mindegy ez van ezt kell szeretni, ez az én és a férjem, és még kitudja hány ember sorsa (de a TV-t hallgatva egyre többen jutnak a férjem sorsára, ezzel kell együtt élni, ezt kell szeretni. De én úgy elbeszélgetnék vele!!!!!!!!!!!!!!!!!! a SORSAL

Csak Úgy - ez az én véleményem: a 3 picikéről -- én már az első találkozáskor megmondtam a dokimnak, hogy ha úgy sikerül nem lesz szelektálás, ha 3 akkor 3, ha 2 akkor 2, ha 1 akkor 1 és kész. Nem kockáztatnám a többiek sorsát sem, és kitudja mi történhetne a többiekkel, és miért pont őt miért miért, és ha a többieknek baja esik, vagy mind angyalka lenne? Hát én biztos, hogy a falba verném a fejem
erika13

De jó az ultrahang kép!! GRATULAAAAAAA!! dE JÓ LENNE, HA MÁR ÉN IS TUDNÉK ILYET MUTATNI, DE MAJD CSAK ELJÖN AZ ÉN IDŐM IS!! :-)
Én vagyok ám, csak nincs időm írni!! Annyi a meló!! Nesze neked pihenés.
Meg tegnap még állatorvoshoz is mentünk, mert a nagyobb kutyumnak mind a két lábát megszúrta az a hülye toklász,és begylladt. De szerencsére nincs komoly baj!!

Velem semmi extra nincs, nem fáj semmim, nem érzek semmit, csak tegnap mikor felálltam a wc-ről egy ponton begörcsölt a hasam, de kb 5 percig tartott.
Ági28

Zsebi, Anda, nagyon jók az UH képek! Zsebi, mi már egy párszor megállapodtnk szerintem, hogy egy véleményen vagyunk ami a 3-as ikrekkel kapcsolatos dilemmát illeti. Szóval továbbra is maximálisan megértelek és nem irigyellek ha döntéshelyzet elé kerülsz.

Erika, én is azt szoktam mondani, hogy attól mert még egy nőnek megvannak a szaporítószervei sőt termékeny is és szülhet akárhányszor az még nem jelenti automatikusan, hogy jó anya is válik belőle. Sajnos én is több példát látok a közvetlen környezetemben, hogy mennyire nem alkalmasak emberek több gyerek nevelésére. Ez persze nem jelenti azt, hogy mi szuperanyák leszünk, csak talán ez egy pozitívum a negatívumban, hogy több lehetőségünk van lelkileg felkészülni, no meg a kapcsolatainknak is egy próbát jelent az egész lombikos tortúra.
zsizzsik

Zsebike, Anda :P
Csodásak a babók!
Ahogy olvaslak Benneteket, már úgy várom, hogy kezdődjön nálam is végre a 3. lombik! Valahogy úgy érzem, ennek tényleg sikerülnie kell!
Puszi,
Fanni
fanni73

Jo reggelt lányok!
Orsi! :D
Köszönöm a válaszod,ez lett volna a következő kérdésem!De mire megkérdeztem volna te beelőztél! :lol:

Zsebike! :D
Igazábol Katyerina kérdezte,de nem baj hogy nekem válaszoltál mert én is kiváncsi vagyok az érzéseidre és majd a döntésedre!Ez érdekes érzés ami ilyenkor kavarog az emberben!Amikor nekem 2X3 babát tettek vissza akkor szentűl megvoltam győződve hogy bárhogy is alakul bárhogy is történjen nem fogok beleszolni a természetbe és jöjjön amennyi jönni akar!De mivel sajnos egyik sem sikerült igy átélni a döntést nem tudtam pedig biztos megrogytam volna akkor!Ezt neked és az orvosodnak kell eldönteni!A szivfájdalom abbol is fakad hogy amikor telefonál az ember a biologusnak hogy érdeklődjön mennyi van mennyi termékenyült meg stb.... már akkor imádod őket mikor még csak számokban beszélnek roluk!És érzed hogy mindegy hányan vannak a "csészében" azok az én gyereim mind mind!És már akkor kötödsz hozzájuk borzasztoan!De itt mást is mérlegelni kell és ebbe nem szolhat bele senki más csak te a jozan ész és az orvosod!
Bocsánat ha valaki nem igy gondolja ezek csak az én érzéseim amiket tapasztaltam magamon!

Melcsi! :D
Gondoltam hogy te egy ilyen belevalo csaj vagy!Az irásodon érződik abszolut!Mennyi idős a nagyfiad?

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!
Köszönöm az érdeklődést és hogy vártatok!
Gratulálok a hármasfogatokhoz, gyönyörűek! (Változatlanul tartom, hogy azért nehéz helyzet, ahogy Zsebi írta, 1-2 baba fér el igazán, de ez egy CSODA! GYÖNYÖRŰEK!!!)
Kedden azért nem jelentkeztem, mert annyira fájt a fejem és kínzott a hányinger, hogy csak annyira telt tőlem egész nap, hogy feküdjek és jeges innivalókat kortyolgassak... :roll:
A tegnapi nap meg nagyon hosszú volt, és tartogatott ám meglepetést. Írtam nektek, hogy nálam a 2 baba az elég rizikós a méhnyak műtét miatt... Aztán felmásztam az ágyra, és már kerestem is a szememmel a fekete pöttyöt, amit most látnom kellene. Rá is jöttem egyből, hogy vmi nem stimmel, mert 2 pötty van, egy kicsi + egy nagy. Most akkor melyik a jó?! Nem vártam kettőt, mert 1 domináns tüsző volt, meg 2 kicsi. Aztán elmagyarázta a doktor úr, hogy itt viszont tényleg 2 baba tapadt meg, a nagyobban mutatta is a szikhólyagot, de a picike az nagyon picike, valószínűleg fel fog szívódni. Erre én teljesen beijedtem, mert ugye ez azért okozhat amott is galibát, a másik meg az, hogy most a szívem szakad bele, hogy a másik nem nőtt tövább... Lehet hogy az volt a baj, hogy egy petefészekben érett az összes tüsző, ugye aki először odaért a jó helyre, annak nagyobb esélye volt. Persze az agyam magyarázza, hogy arra az egy babára kell összpontosítani, de lehet hogy az a baj, hogy nem is vártam többet. Szóval furdal a lelkiismeret, féltem mindkettőt, egyiket a másiktól, nem merek örülni, pedig egyébként meg boldogság és melegség van a szívemben.
De itt úgysem tehetek semmit, próbálok optimista lenni, jövő héten megyek újra uh-ra. Később kellene, de szabadságra megy az orvosom, és még ő akarja megnézni (ez nagyon megnyugtat). Képet majd próbálok feltenni, de az enyémen még csak kis pötty van, a szikhólyag a monitoron látszott, de a képen nem. De azért nagyon szép kép, imádom.
Még egyszer gratulálok a pocaklakókhoz, szorítok a "projekt" előtt állókért, és Aanda, gyönyörű a pocakod!

Kata
dkata

Ja, és amit elfelejtettem! Köszönöm a válaszokat progi-pótlás ügyben. Nem csináltak vérvételt tegnap, viszont az uh-n megmutatták, hogyan virágzik a sárgatest, láttatok már ilyet? Én még soha, tényleg olyan mint a virág, nagyon szép, én hármat láttam. Ezek szerint működik a petefészek, és elégnek kell lennie a Duphastonnak. Azért én szeretném a 9. hétnél tovább szedni, mert állítólag addig kell, de nálam a 9. hét környékén volt a baj a múltkor. (És a lepény csak a 12-14 héten vesz át teljesen, ezért szeretném addig szedni, remélem lehet.)
Szép napot mindenkinek!
Melcsi, gyönyörű a kislányod!
dkata

wouuuu ! Úgy tűnik itt megszaporodunk jövőév elejére, sokan dupláztok, tripláztok :lol: :lol:

Zsebikém : csodaszép a felvétel, megértem, hogy nem tudsz betelni vele ! Én csak azt kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Ti szeretnétek :wink:

Aanda : néztem egy nagyot, hogy a Kaáliban nem látták a 3.babót.
Te most pontosan mennyi idős vagy ? Szépen gömbölyödik a pocid :wink:

Kata : Neked is gratulálok !!! Hidd el Kata, sokszor az ember nem is tudja, hogy ikerterhes volt, mert normál esetben nem néznek UH-val csak a 11. hét körül. Ne emészd magad emiatt, bár megértem, hogy félsz, de biztos vagyok abban, hogy nem lesz baj !!!
A Duphastont nehogy abbahagyd a 12. hétnél hamarabb !! Akkor is csak fokozatosan, simán el lehet húzni a 13.-14. hétig !
mniki

Huhh lányok odavagyok meg vissza, ezek az ultrahangok :D :D :D
Gratula a mamiknak :!: :!: :!:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Aniko,
teljesen egyetértek a gondolataiddal és az érzéseiddel.
A multkori fagyiknál nagyon rossz volt hallani, hogy egy nem ébredt fel, egyik meg részben sérült.
az első nagy dilemma volt, hogy felolvasszanak e még 3-at és csak az épeket kérem vissza vagy vállalom a sérültet is. Igaz, hogy molekuláris biológus vagyok és csináltam már marha embrióból sejt leszívást, de rögtön elfelejtettem mindent és jött, hogy istenem mit is jelent, hogy sérültek sejtek...
aztán ugy döntöttem, hogy megadom az esélyt neki (csak nem élt vele :( ), meg mi van ha a másik 3 mind jó lesz akkor 2-őt ki kell dobni?
szóval nehéz volt már ez is, ha meg már megtapad akkor meg iszonyat súlyú lehet a döntés...

Most meg igyekszem nem idegeskedni, de nagyon instabil vagyok...
egyre nehezebb a várakozás...

A kismamáknak még1x gratula

Kata, te nem teszel fel képet?
katyerina

Sziasztok!
Zsebike megnéznéd az emailod?? Nagyon fontosat írtam!!
Köszi szépen! Sűrgős!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?