Sziasztok lányok!
Köszönöm az érdeklődést és hogy vártatok!
Gratulálok a hármasfogatokhoz, gyönyörűek! (Változatlanul tartom, hogy azért nehéz helyzet, ahogy Zsebi írta, 1-2 baba fér el igazán, de ez egy CSODA! GYÖNYÖRŰEK!!!)
Kedden azért nem jelentkeztem, mert annyira fájt a fejem és kínzott a hányinger, hogy csak annyira telt tőlem egész nap, hogy feküdjek és jeges innivalókat kortyolgassak...
A tegnapi nap meg nagyon hosszú volt, és tartogatott ám meglepetést. Írtam nektek, hogy nálam a 2 baba az elég rizikós a méhnyak műtét miatt... Aztán felmásztam az ágyra, és már kerestem is a szememmel a fekete pöttyöt, amit most látnom kellene. Rá is jöttem egyből, hogy vmi nem stimmel, mert 2 pötty van, egy kicsi + egy nagy. Most akkor melyik a jó?! Nem vártam kettőt, mert 1 domináns tüsző volt, meg 2 kicsi. Aztán elmagyarázta a doktor úr, hogy itt viszont tényleg 2 baba tapadt meg, a nagyobban mutatta is a szikhólyagot, de a picike az nagyon picike, valószínűleg fel fog szívódni. Erre én teljesen beijedtem, mert ugye ez azért okozhat amott is galibát, a másik meg az, hogy most a szívem szakad bele, hogy a másik nem nőtt tövább... Lehet hogy az volt a baj, hogy egy petefészekben érett az összes tüsző, ugye aki először odaért a jó helyre, annak nagyobb esélye volt. Persze az agyam magyarázza, hogy arra az egy babára kell összpontosítani, de lehet hogy az a baj, hogy nem is vártam többet. Szóval furdal a lelkiismeret, féltem mindkettőt, egyiket a másiktól, nem merek örülni, pedig egyébként meg boldogság és melegség van a szívemben.
De itt úgysem tehetek semmit, próbálok optimista lenni, jövő héten megyek újra uh-ra. Később kellene, de szabadságra megy az orvosom, és még ő akarja megnézni (ez nagyon megnyugtat). Képet majd próbálok feltenni, de az enyémen még csak kis pötty van, a szikhólyag a monitoron látszott, de a képen nem. De azért nagyon szép kép, imádom.
Még egyszer gratulálok a pocaklakókhoz, szorítok a "projekt" előtt állókért, és Aanda, gyönyörű a pocakod!
Kata