Új privát üzeneted érkezett!

Hali!Ma megint nem volt gép Levikém reggel hintáztatta a hintaszéket és sikrült neki valamit kihúzni így elment minden én meg nem tudtam mit és így megkellett apát várni este.

Viol!Annyira édes Dorka a képeken és ebben a sapiban csodaszép a mosoly
val együtt.
Grillezés milyen volt?
Hát az a baj,hogy ritkán vannak ilyen ötletei,de ennek a kis kevésnek is örülök.
Gábor majd rászánja magát a cserére.
A barátnőméklnél pl. a Csaba nem cserélt pelust,mert rosszul volt a kakaszagtól.Nálunk apuci az elejétől cseréli bár már őse nagyon szívesen mióta olyan szagos,hogy a másik hegyháton is érezni.
De minden apuka más!Hogy honnan akarok fogyni?Hát a combomról meg a csípőmről.
Vendég

Hajnus!Boldog 7.-hót Bencének a nagyfiúnak!!

[color=orange]Kola!Emlékeim szerint te is vékony vag
y!!
Gyékényes itt van Kanizsától 20-percre tök szupi hely csak a víz álandó jelleggel hideg,de a hely kárpotól emiatt.[/color]

Reni!Szia már hiányoztál!! :D :D :D :D

Teszel majd fel képeket a házról?Tök jó,hogy már a nehezén túlvagytok.Lara,hogy viselte?Első éjszaka,hogy telt?Nem volt neki szokatlan?De jó,hogy két hétre jöttök biztos tudsz majd találkozni mindenkivel.Gratula a kocsihoz!! :D
Mást is próbáltál már Laranak?

Ma én vagyok ZIZI ahogy Kriszti írta multkor.Reggel óta görcsben van a gyomrom a kurva pénz miatt annyira szarul álunk most,hogy a barátnőmnek a nászajándékba szánt pénzt augusztusba adom oda nekik.Megkaptam a gyedemet "64.000ft"El is ment az egész.Fasza mi?Tele a tököm az egész világgal legszívesebben kifutnék ebből a kibaszott világból.Ráadásul a Balázs is lehordott este jogtalanul,mert ugye hiába beszélek oda sem figyel arra amit mondok aztán persze nem volt igaza csak fújta a magáét.Ma vele is tele a kis faszom nem is baj,hogy vasárnap hazamegyek.
Na nem panaszkodom tovább elmegyek inkább vacsizni.

Amicáékról tudtok valamit????
Vendég

Nyugi Gabó, mindenkinek vannak ilyen napjai!
Holnap szebb nap lesz meglásd! Ráadásul neked van a legszebb husid! :P :P :P :P :P
Majd megpróbálom beszkenneltetni a képet az újságból, de nem ígérem, mert mident elfelejtek mostanában... :oops:

Reni,
Sztem egy házban mindig van mit csinálni!
Évekig szoptatni: :lol: :lol:

Eszti szupi a babakocsi kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :P 8) :P
Vendég

Vero!Hát ma már jobb.Bocsánatot nem kért nem az erőssége,de szexet kaptam.a 8-év alatt 1* kért bocsánatot azt is évekkel ezelőtt.Ha ő paraszt én is az vagyok.
Olyan jó lenne ha feltudnád tenni a képet!!! :D :D :D :D :D :D

Ja és tegnap este elfelejtettem írni,hogy[size=24] Mindenki szuperül néz ki!!!![/size]
Vendég

Na mégegyszer!
Mindenki szuperül néz ki!!
Vendég

Sziasztok!
Itthon vagyunk, mindjárt hazaérnek a nagyok is, két hete ötösben még nem láttuk egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ha tudok jövök!
amica

Amica!

Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! Legyetek nagyon boldogok!
Kép

A többiektől bocsi,hogy ismeretlenül idetoppantam.

Pusza Engi
engi

Amica!Üdv itthon és nagyon gratulálok a gyönyörű Ágneshez legyetek nagyon boldogok így 5-ben.
Vendég

Hajnus! Köszi a rizsnyák leírást! Lehet hogy kipróbálom! Hol lehet venni ilyen szitát és az hogy néz ki egyáltalán? Turmixolva nem elég?

Reni! Pontosan mikor jöttök Lövőre?

Gabó! Tudom nem nyugtat meg, de mi is szarul állunk anyagilag!

Amica! Örülök hogy végre otthon vagytok és együtt a kis-nagy család! :)

KépKép
nicika

Hát őszintén nem nyugtat meg,de az nem jó dolog,hogy ti is szarul álltok!
Vendég

Reni!Milyen tök jó képek vannak az iwiwen! :D :D :D :D
ezeket nem is láttam!
Vendég

Reni!A Galavics Anita nem rokonod?

Katusékkal mi van?
Vendég

Amica!Hívj fel telefonon mikor lesz jó neked,hogy felvigyem a 8.000-et.
Na én elbúcsúzom reggel tépünk haza ezerrel.

Jók legyetek!!!
Vendég

Halihó! :)

Megvolt a grillparti, tök jó volt, csináltam 90 db képet... :D Majd szűrök és dobok fel ide is... :)

Reni,
van iroda is a házban? Kinek és miért? :)

Gabi,
húúú, a pénz mindig ki tudja csinálni az embert. Mármint az, ha kevés van belőle... Fel a fejjel, lesz ez jobb is! :) És már itthon is vagytok!! :)

Amica,
üdv újra itthon, legyetek nagyon boldogok így ötösben! :)

nadine81

Sziasztok!
Fél 11 van, 3gyerekből még csak 1 alszik... és a férjem :D
Szép álmokat!
amica

Sziasztok!Amica!Üdv itthon!Sok boldogságot így ötösbe.Remélem Te is tudsz majd aludni még az éjjel :P Jól vagy?
Gabó!Jó utat hazafele!!!Meddig maradtok?
kola2

Na még egy utolsó kukk.Nem tudok aludni ezek a hülye vérebek szinte egyfolytába ugatják a korcsokat még jó,hogy a Levit nem zavarja.

Nadine!Hát nagyon szar ügy a lóvé kérdése minket most egy esküvő tett tacsra.Na,de talán majd valaki nyer nekünk a lottón!! :D :D :D
Jó sok képet csináltál.Dorka és Gábor is ott volt?Bár erre a választ majd csak akkor fogom megnézni ha haza jöttünk.

Kola!Szombatig maradunk! :D
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Igen van egy külön helyiseg amit irodanak hasznalunk, mert a Dieternek rengeteg aktaja van, meg itt van a szamitogep is! Ez az ö birodalma! :) Na persze az enyem is, ha netezesröl van szo. :)

Gabo!

A strandolos kep most keszült a heten az iwiw-en! :)
Az elsö ejszaka en is meg Dieter is tök szarul aludtunk, de Lara egyböl lenyomott 12 orat egyben! :)
Galavics Anitat nem ismerek, de itt a környeken (Sopron) rengeteg Galavics van!

Nicika!

Aug.13-an megyünk haza es ket hetig maradunk!
Kepzeljetek jön a sogorom meg a sogornöm is utannunk 5 napra!
Mar csak 5 het es otthon vagyunk!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
reni76

Sziasztok!

Üdv. otthon Andi!Leljed sok örömödet a már 5 tagú családodban és tudjál pihenni! :D :D :D :D

Reni!
Lassan belakjátok majd a házat.Biztosan furcsa volt az első éjszaka.Lara külön szobában alszik?

Viol!
Volt egy kis pia is a grillpartin?
Várjuk a képeket.

Niki!
Sima szőrőn is át tudod nyomkodni a rizsnyákot.

Gabóca!
Érezzétek jól magatokat itthon!
Majd helyrerázódtok az esküvő okozta anyagi sokkból.

Vero!
Örülök,hogy jó szolgálatot tesz a babakocsi.Szonja is szeretett benne lenni mert nagy helye volt.

Zsani!
Virágod,hogy van?

KépKép
eszti76

Niki!
szőrő=szűrő :D

KépKép
eszti76

Niki szerintem nem szabad annyi mindent próbálgatni kajailag ilyen pici babánál, főleg ha még hízik a tejcitől. Ha valamit szeret és nem fáj tőle a pocija, és eszi is, azt érdemes apránként növelni. Persze, ez csak az én véleményem, de ha nagyon sokfélét adsz neki az nem jó...
Vendég

Niki!
Csatlakozom a Verohoz véleményileg.Még nagyon kicsi Szinti a sokféle kajcihoz.Allergiát is kiválthat ha nem készült még fel a sokféle ételre a szervezete.
Szoptatod is még ugye?

KépKép
eszti76

ezt találtam még a rizsnyákról:

Rizsnyákot régebben házilag is készítettek.
Elkészítése: 80-100 g tisztított rizst megmosunk, a rizst éppen ellepő vízben megpároljuk, ezután forró vízzel egy literre feltöltjük és lassan egészen puhára főzzük. A rizs fajtája szerint ez igen különböző ideig tarthat. Háromszor nyomjuk át gondosan szőrszitán, közben nem szabad túl erősen keverni. A masszát forralt vízzel 1 literre töltjük fel. A rizsnyák hidegen megszilárdul, de a meleg tejben feloldódik. Ez a készítésmód azonban már a múlté, a tejhígításokkal egyetemben.
Vendég

Csecsemőkorban az egyik táplálásmódról a másikra való áttérést csak alapos okból és fokozatosan szabad keresztülvinni. Az átállás jelentékeny megterhelés a csecsemő emésztőrendszerére. Nemritkán hasmenéshez vezet, kivált nagyon meleg napokon. Az elválasztás is az átállítás egyik formája.
Néha azért kell átállni más ételre, mert a csecsemő nem jól tűri el addigi táplálékát. Ha már mindenképpen változtatnunk kell a csecsemő étrendjén, naponta csak egy étkezés alkalmával cseréljük ki a régit az újra, így 4-5 nap alatt fokozatosan át tudunk térni az új táplálékra.
Egyszerre csak egy változtatást vigyünk végbe.
Vendég

Sziasztok!

Megint jó rég voltam. :oops:
De most nagyon jól érzem magam, vendégeink voltak, kicsit gyerekek nélkül csaviztunk, olyan jó volt! Remélem most már többször megtudjuk ezt csinálni, mert bár nagyon imádok Velük lenni azért ezek a nyugodt órák is hiányoznak.

Amica! Üdv. újra itthon!! Majd mesélj, hogy milyen a háromgyerekes élet! Nagyon érdekel! :wink:

Reni! Gratula az új kocsihoz! Mi úgy-ahogy kész vagyunk, még pár dolog hiányzik a konyhába is, pl. lesz 2 szekrényen ilyen füstüveg meg a mosogatónál a hátlap hiányzik meg pár fogantyú. Remélem jövö héten meglesz és fotózok. Vettünk rattanszéket itt Sopronban az JYSK-ban.

Nicika! Mennyi idös is Szinti? Én 6 hónapig csak anyatejet adtam Noelek, utána kezdtem a gyümit majd a fözit. Kap most tejpépet is, ezt nem adtam volna de alig hízott, söt, elkezdett fogyni, úgyhogy most több kaját kap meg tejpépet. Meg még szopizik is.

Nadine! Olyan édes Dorka, kis mosolygós!!!

Eszti! Jók a Balcsis képek. Én is szeretnék majd elmenni a gyerköcökkel a Balcsira meg ide-oda Magyarországon. Eddig minden évben külföldön nyaraltunk, szeretném ha nem csak ezt látnák a gyerekek, szép helyek vannak itt is.

Vero! Bio zöldséget Ausztriában a Sparban vettük annak idején. Sajna itt Sopronban nincsen, legalábbis én nem hallottam róla. A Mátyás K. utcában van egy zöldséges de szerintem ott nincs. Az állomáson meg van egy biobolt de ott meg zöldség nincs.
mirama

Sziasztok!
Itthon minden ok! Csak mintha minden nap egy újabb atomtámadás lenne...
visszaolvasni nem tudok, majd lassan belefolyok az eseményekbe.
A gyerekek örülnek Ágnesnek, de egymást püfölik és elszoktak itthonról elég rendesen.
Engem is megviselt ez a két hét, főleg a korán eltöltött idő. Van dolgom lelkileg helyrejönni.
Ha tudok benézek!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
amica

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
mirama

Tyűűű, Amica nem a legtutibb az alvók és az ébrenlévők aránya nálatok... Kitartás! Ott az a gyönyörű Ágnes! :) Meg azok a szintén gyönyörű, huncut nagyobbak! :)

Gabi,
bár majd csak otthon nézed meg, leírom, hogy csak egyedül voltam a grillezésen. Gábor edzésen volt, Dorka anyuéknál. Mielőtt elindultam megetettem, aztán később hazarobogtam egy etetésre, és ennyi. De amikor megjöttem - fél 1 - már nem vittem fel Dorkát, szal lent töltötte anyuéknál az éjszakát. Reggel 7 körül jött a telefon, hogy menjek le, mert felébredt, vigyem a cicit. Felkaptam egy fürdőköpenyt, leballagtam nyomott fejjel és megetettem... :)

Reni,
és sógorodék hol alszanak majd, amíg itt lesznek Mo-on?

Eszti,
nem akartam túlzásba vinni a piát, így igazából el sem kezdtem... :) Egy krémlikőrt ittam, amúgy meg őszilevet és társait töltöttem az arcomba... :D

Mirama,
a gyerkőcök megint csak tündériek!! :)
A JYSK az a győri úti "ludas" áruház? :D :D Jó dolgok vannak ott? Árban milyen? Csak bútor?

nadine81

Íme néhány hangulatkép péntekről :)

Néhány kolléga :)
Kép

Főnök és főnökasszony a villa két végén... :D Kép

Ezeken pedig jómagam... :)
(Hozzáteszem nem tetszenek a képeim...)
Kép

Kép

Kép

nadine81

Pedig jól nézel ki a képeken! Mi bajod velük? Biztos írtad már, de Ök hol kollegák?

Igen, a Györi úton a ludas áruház a JYSK. Van egy-két jó dolog. Ágynemü, függöny, törölközö, szönyeg, konyhai és fürdö kiegészítök, díszpárnák, ülöpárnák, sátrak, kerti székek, asztalok, ágyak.....ilyesmik vannak. Szoktak lenni akciók, akkor van pár jó áras dolog. Egyszer megéri körülnézni.
mirama

Reni! Remélem ha itthon lesztek találkozunk és bemutatjuk egymásnak a csajokat is, hisz majdnem egyidősek! :)

Eszti! Szőrön? :) :) :)

Vero! Már két hete nem kapott semmit sem! Amúgy igazából a tök az amiből többet is megevett. Meg az almát és banánt próbáltam eddig! Ezt a rizses dolgot majd csak 6 hónapos kora után akarom megpróbálni! A hozzátáplálást is akkor akarom rendszeressé tenni. Most inkább csak kóstolgat, ízlelget. De nagyon ritkán kap amúgy dolgokat! A szopi a menő nálunk az esetek 95%-ában! :) Csak előre informálódtam rizsnyák ügyileg. Egy baba receptes könyvben olvastam és el nem tudtam képzelni hogy mi az!

Mirama! Szinti holnap lesz 5 hónapos! Édesek a gyerekek! :)

Nadin! Szerintem is csini vagy! Jól megnőttek a gömbölyű „haverjaid”! :)

KépKép
nicika

Te Niki,
ha "RÁJUK" :D gondolsz, akkor van benne valami... De hát valahol tárolni kell a kaját Dorkának... :) Ha nem rájuk gondoltál, akkor nemtom kire! :)

nadine81

Mirama,
hááát, úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás! :D :shock: :evil:
De majd csak lemegy valahogy.
A kollégák itt a hegykői fürdőn kollégák. Pénztárosok, recepciósok - mint én - és masszőrök. Jó fejek mindannyian. :)

nadine81

Jó reggelt! :)

Na, mi ez a punnyadás?? :) :)

nadine81

Szintinek Happy 5 hónapot! :)

nadine81

JO REGGELT MINDENKINEK!!!

Itt mar iszonyu meleg van! :( Mara 34 fokot mondtak!

Eszti!

Lara az elsö naptol a sajat szobajaban alszk egyedül es semmi gond nem volt a külön alvas miatt.

Viol!

Sogi meg soginö az anyueknal alszanak es lehet egy nap meg elmmennek Siofokra is. Miert kerdezted?

Nicika!

Remelem, hogy tudunk majd talalkozni!

LAnyok!

En 4-5 napig probaltam a sargarepat Laranal, de nem jött be nem akarta megenni. Most elkezdtem a sütötököt ezt viszont tökre szereti. Egy hetig gondoltam adom neki utanna meg beleteszem a krumplit . Ugye ebböl nem lehet baj, hogy tul sok fele kajat adok neki?

Kepzeljetek tegnap este olyan faradt volt Lara, hogy mielött megszoptattam volna elaludt. Este 5-kor evett es utanna ma reggel hatkor. Delutan sokat pancsizott, meg lehet , hogy a sütötök is teliti? Szerintetek?
reni76

Niki,
Azt hittem ennyi mindent adsz neki! :shock: De ha csak érdeklődsz, az más 8) :P Bár sztem a rizsnyákot felejtsd el,elavult kaja, és ha jól tudom hízlal is... én személy szerint legalábbis nem adnék a babámnak.
Tök durva, hogy már 5 hónapos Szinti!
GRATULA!!!

Ági jól eltűnt! Biztos élvezik az itthonlétet!

Andi!
Kitartás, nemsokára megszokják a gyerkőcök az új helyzetet! Az én nagyobbik fiam most serdülökbunkóvagyokésneveletlen-t játszik... :?
Majd abbahagyja! :P

Viol!
Jók a képek!
Vendég

Reni,

A "főzelékek" mind telítik őket, egyre kevesebbet szopik ahogy többet eszik. Nem sok szerintem amit próbáltál, főleg ha valamihez (répa) valami mást keversz, hiszem az elsőt már megszokta. A Nikinek is azért írtam hogy nem sok-e amit kipróbált, mert írta a tejpépet, sütőtököt, valami gyümölcspürét, rizsnyákot, és az már sok lenne, de félreértés volt, mert nem adta neki. Folyt. köv csak sír a pici...
Vendég

répa lehet tök is mindegy, ha valami mást keversz hozzá, az elsőt már megszokta, az nem okozhat gondot.
Vendég

Elaludt...
Szval, én úgy tudom a lényeg a fokozatosságon van. Pl, ha adunk nekik valamit, mondjuk sütőtököt, első nap csak egy kanállal szabad. Aztán minden nap egy picit többet, feltéve hogy :
-nem üti ki (ami lehet allergia)
-nem fáj a hasa
-nem hányja ki.
Ha "bejött" neki, akkor egy idő után lehet mást is adni hozzá, pl. krumplit. Én is így fogom csinálni, és valószínű hogy főzelékkel kezdem, mert a gyümölcsök elég savasak és okozhat hasfájást. Áronnál a főzelék volt a "menő" kaja 5 vagy 6 hónaposan, és azt hiszem 6. hótól a gyümi + gyümilé
Vendég

Reni,
[quote]S írta:ogi meg soginö az anyueknal alszanak es lehet egy nap meg elmmennek Siofokra is. Miert kerdezted?

Csak kíváncsi voltam... :)

Különben mi Dorkát 2 hónaposan tettük külön szobába, de a vártnál kevésbé paráztam, hogy mi lesz... :) Pedig nincs légzésfigyelőnk. Csak bébiőrző.
Lara a sütőtököt tökre szereti? Milyen érdekes... :) :)
A hosszú alvás valszeg tényleg attól van, hogy elnyomódott a nap folyamán. Még enni is fáradt volt... :)

nadine81

Vero!

Lara egy-par napja kapja a sütötököt, ma mar egy fel üveggel megevett. Semmi kiütes vagy rosszullet nem jelentkezett nala. Arra gondoltam, hogy egy hetig szepen lassan emelem az adagjat a tökböl es ha nem lesz semmi egy kis krumplit keverek majd hozza. A sargarepa temat azt hiszem elfelejtem nala, mert egyszerüen utalja. Talan majd egy-ket het mulva ujra probalom a tök melle kicsinyenkent vegyiteni.
Az anyu most azzal üldöz, hogy adjak Laranak almat es ez legyen az alap mindenhez, de en nem akarom, ha a tök bejön neki akkor hagyom az almat. Majd valamikor kap azt is, de meg nem. Mert valami ismerösünk azt meselte neki, hogy Mo.-on az alma az alap es szep lassan ehhez keverik hozza a dolgokat! Hat itt meg nem es en követem azt amit itt ajanlottak nekem. De latom te is inkabb fözelek parti vagy! :)
reni76

[quote="nadine81"]T írta:nadine81e Niki,
ha "RÁJUK" :D gondolsz, akkor van benne valami... De hát valahol tárolni kell a kaját Dorkának... :) Ha nem rájuk gondoltál, akkor nemtom kire! :)

Pontosan "rájuk" gondoltam! :lol:

Olyan hihetetlen hogy Szinti már 5 hónapos! :lol: :shock:

KépKép
nicika

Reni!

Szerintem teljesen jó a tök, ha azt szereti! Nem muszáj répát adni, de almát sem...
Főleg, hogy szereti a tököt (tökre :wink: ), és jól is alszik tőle!!
Csináld inkább úgy ahogy ott mondják, az anyukák mindig megpróbálnak beleszólni, viszont én sem hagyom az enyémnek.

Megyek a héten 6 hetesre!
Juhéj! :?
Vendég

"gömbölyű barátaid" :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Kicsit benéztem, de mennem is kell.
Jól vagyunk. Mártont ma el kellett vinnünk oviba, mert nincs segítségem és alig bírtam az iramot. Közben a családban is sok gondunk van, majd ha tudok jönni mesélek.
Holnap viszem mérésre Ágnest, nem kölcsönöztem mérleget, pedig a kórházban külön felhívták rá a figyelmem, mert kicsi a súlya, de egyre ügyesebben szopik!
Ma összefutottam Gabóval a városban :D ,
épp szandált venni mentünk, mert lenyúlták Mártonét az oviban... egy hetet használta még csak! :(
amica

Sziasztok!Viol!Jól nézel ki a képeken!
Eszti!Köszönöm Virágom most jól van.Július 26-án lesz a mandula mütétje.Hát kiváncsi leszek,utána mennyit fog betegeskedni.
Amica!Remélem éjjel azért tudsz pihenni.Micsoda dolog ellopni egy gyerek szandálját :evil:
kola2

Amica,
te mindig összefutsz valakivel!!! :) :) :) Múltkor Ági, most meg Gabó! :)
A szandál-lenyúlás durva... Már egy óvodában is lponak?? Vagy véletlenül felvette egy másik fiúcska... :(
Az nagyon jó, hogy Ágnes ügyesen szopizik, hamar meg fog nőni és szép kis súlya lesz! :) Csak így tovább! :)

Zsani,
akkor júli 26-án izgulunk értetek, meg utána is, hogy ne legyen már semmi gond tovább!! :)

nadine81

Jó reggelt!Viol!Köszönöm!Milyen korai vagy :D Bár ebbe a melegbe nem lehet aludni :?
kola2

Zsani,
hja, a kicsi lányom már 6 óta fent van, igaz este 9 után aludt el, szal egy szavam sem lehet... :) Szal 6-kor kelt, evett, büfi, telerakta a pelust, tisztába tettem, utána fent volt egy darabig, vidámkodott magában, aztán 7-kor elaludt. Viszonylag hamar. Nem ringattam, letettem az ágyába, 2-3 percig sírdogált, de nem erővel, aztán egyszer csak hirtelen csend, mentem megnézni, hát aludt. 9 előtt keltettem, mert mentünk védőnőhöz és nem akartam olyan nagy hőségben vinni. Inkább lassan ébresztgettem, elvett, elmentünk, most megint alszik már 20 perce. Kíváncsi vagyok meddig... :)

És akkor egy körkérdés... :)

Ki mikor rakta járókába a gyerkőcöt?
Védőnő szerint már beletehetem, mert 2-3 hónaposan lehet már beletenni, mert minél kásőbb teszem bele, annál nehezebben szokja meg. Most, míg pici, hamar meg fogja szokni. Ti hogy csináltátok?

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?