Sziasztok!
Megint jó rég voltam.
De most nagyon jól érzem magam, vendégeink voltak, kicsit gyerekek nélkül csaviztunk, olyan jó volt! Remélem most már többször megtudjuk ezt csinálni, mert bár nagyon imádok Velük lenni azért ezek a nyugodt órák is hiányoznak.
Amica! Üdv. újra itthon!! Majd mesélj, hogy milyen a háromgyerekes élet! Nagyon érdekel!
Reni! Gratula az új kocsihoz! Mi úgy-ahogy kész vagyunk, még pár dolog hiányzik a konyhába is, pl. lesz 2 szekrényen ilyen füstüveg meg a mosogatónál a hátlap hiányzik meg pár fogantyú. Remélem jövö héten meglesz és fotózok. Vettünk rattanszéket itt Sopronban az JYSK-ban.
Nicika! Mennyi idös is Szinti? Én 6 hónapig csak anyatejet adtam Noelek, utána kezdtem a gyümit majd a fözit. Kap most tejpépet is, ezt nem adtam volna de alig hízott, söt, elkezdett fogyni, úgyhogy most több kaját kap meg tejpépet. Meg még szopizik is.
Nadine! Olyan édes Dorka, kis mosolygós!!!
Eszti! Jók a Balcsis képek. Én is szeretnék majd elmenni a gyerköcökkel a Balcsira meg ide-oda Magyarországon. Eddig minden évben külföldön nyaraltunk, szeretném ha nem csak ezt látnák a gyerekek, szép helyek vannak itt is.
Vero! Bio zöldséget Ausztriában a Sparban vettük annak idején. Sajna itt Sopronban nincsen, legalábbis én nem hallottam róla. A Mátyás K. utcában van egy zöldséges de szerintem ott nincs. Az állomáson meg van egy biobolt de ott meg zöldség nincs.