Helló!
Valamit nagyon elronthattam, ha azt hiszitek (MÁR MEGINT
), hogy jól viselem, ha folyton tépik egymást a kölykök és mindhárom egyszerre sír... Mert mint írtam, abbéli aggodalmam miatt raktam őket büntibe, hogy ne bírjanak többet hajba kapni, meg rosszalkodni, mert közeledett az az idő, hogy szíjat hasítok mindkettő hátából. Végül jól sült el, hiszen 9-re már mindkettő aludt
ÁÁÁhhhhháááá!
Hát itt a baj, hogy a csapból is ez folyik, mégha zárva is van. Hát nálunk zárva a csap, és nem is folyik belőle ilyesmi. Meg kell mondjam még nem láttam se a babát, se semmilyen riportot, csak tőletek tudok róluk 1-2 dolgot
Kicsit alulinformált vagyok.
Gabuska!
Nem is tudom... Elolvastam mégeccer amit írtál, hogy hogy ajnározta az új babát és biztos rosszul esik a nagylányának...
Azt hiszem az öröm minden új jövevénynek kijár, mondom én, akinek 3 gyereke van és mindet ugyanolyan lelkesedéssel fogadtuk és ajnároztuk és szerintem Ti is ezt fogjátok tenni, ha lesz mégegy gyereketek, mert az hülyeség, hogy nem, mert akkor minek mégegy gyerek, ha csak azért nem mutatom ki iránta a szeretetemet, nehogy megsértsem az elsőszülöttet.
Kicsit zavaros lett az írásom, de most nem tuodm átfogalmazni sajnos, mert agyilag zokni vagyok. Szóval van az hogy Ti meg van utána a hülyeség, de azt valahogy nem úgy kéne írnom, mert így nem jó
Itt gondolkodom már 20 perce hogy an kéne átfogalmaznom, hogy ne legyen sértő, de nem megy
A párom rendszergazda a saját Kft-ben Van pár cég akikkel szerződése van. Ebben röviden az áll, hogy havonta megnézi a gépeket, vírusírtás, apróbb kis szöszmöszölések minden gépen. 3 havonta meg takarítás. Portalanítás, billentyű, ház, egár tisztítás.
Aztán meg ha valami bedöglik akkor jön a telefon, hogy nem megy, és ő menjen. Ez volt a múlt heti talinál is. Még oda se értünk, már jött a telefon, hogy baj van menjen, mert nem tudnak számlázni. Tegnap is volt valami gebasz és ott szívott 11-ig. De ez nem vészes, rég volt ilyen. Ha nappal történik már fel se veszem amikor közli, hogy el kell mennie valahová. De van amit el lehet tolni,mert nem vészhelyzet.
Egyébként meg lehet szokni, főleg, hogy a havi meló ha nincs riasztás 2 nap! Ellenőrzi a gépeket és kiviszi a számlát... Azért ez nem olyan rossz. Csak aza baj, hogy kevés cége van, jól jönne még pár db.
Natasa!
Szonja baba nagyon-nagyon gyönyörű az utolsó etetős képen!!!
Megkapták a gyerkőcök az oltást. Mégaszondják, hogy szabin van a dokink és menjek vissza jövő héten, de nem hagytam magam. Mikor olyan nehéz elindulni a 3 gyerekkel. 1 óra a készülődés. Először bepakolni a táskát, pia, pelenka, papírok, váltás ruhák mindháromnak. Előkészíteni az elmenős ruhát, friss hideg víz a kutyának, ma még a friss betont is én locsoltam mert párom megint ellépett valahova. Aztán a babakocsit előkészíteni, pelenka a Geri alá, utána öszekapkodni a gyerekeket, letusolni őket, utána magamat, mert addigra úgy nézek ki, mintha már zuhanyoztam volna pedignemis. Na és ha ezek megvannak és a Danci a babakocsiban a Gabira meg jó mérgesen ráparancsolva, hogy üljön a fenekén és ne koszolja össze magát, akkor öltöztetem a Gerit. És mindezek után megint úgy nézek ki, mintha zuhanyoztam volna.
Aztán séta és közben hallgatni, hogy a Gabinak most fáj a lába és fáj a hasa, nem bír menni... a lustaság. De ha a játszótéren vagyunk akkor órákig szaladgál, nem fáj a lába.
Szóval ezek után úgy gondoltam, hogy nem szeretnék jövő héten megint oltásra menni, így csak megkapták a helyettesítő dokitól. Geri kicsit sírt, sajnos nem maradt sok időm a vígasztalásra, mert a Dancit is megszúrták. És nagyon ügyes volt. Vagy a doki volt ügyes, mert szerintem meg se érezte a gyerek, vagy csak túl sok szúnyogcsípése van már és egy újabb már nem oszt-szoroz. Reggelre 14 új csípése lett annak ellenére, hogy az ágya feletti konektorba van bedugva az elektromos szúnyogriasztó.
Ja szúnyogriasztó... amióta használjuk tömegesen megjelentek a szárnyas hangyák. Ma reggel vagy 20-30 db nyüzsgött a földön vagy több és a sima hangyák meg kanibálost játszottak velük, vagyis támadták. Az még úgy beugrottmint reggeli ébresztő.
na mindjárt teszek fel pár képet a M. szigetről.