Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Valamit nagyon elronthattam, ha azt hiszitek (MÁR MEGINT :evil: ), hogy jól viselem, ha folyton tépik egymást a kölykök és mindhárom egyszerre sír... Mert mint írtam, abbéli aggodalmam miatt raktam őket büntibe, hogy ne bírjanak többet hajba kapni, meg rosszalkodni, mert közeledett az az idő, hogy szíjat hasítok mindkettő hátából. Végül jól sült el, hiszen 9-re már mindkettő aludt :twisted:

ÁÁÁhhhhháááá!
Hát itt a baj, hogy a csapból is ez folyik, mégha zárva is van. Hát nálunk zárva a csap, és nem is folyik belőle ilyesmi. Meg kell mondjam még nem láttam se a babát, se semmilyen riportot, csak tőletek tudok róluk 1-2 dolgot :roll: Kicsit alulinformált vagyok.

Gabuska!
Nem is tudom... Elolvastam mégeccer amit írtál, hogy hogy ajnározta az új babát és biztos rosszul esik a nagylányának...
Azt hiszem az öröm minden új jövevénynek kijár, mondom én, akinek 3 gyereke van és mindet ugyanolyan lelkesedéssel fogadtuk és ajnároztuk és szerintem Ti is ezt fogjátok tenni, ha lesz mégegy gyereketek, mert az hülyeség, hogy nem, mert akkor minek mégegy gyerek, ha csak azért nem mutatom ki iránta a szeretetemet, nehogy megsértsem az elsőszülöttet.
Kicsit zavaros lett az írásom, de most nem tuodm átfogalmazni sajnos, mert agyilag zokni vagyok. Szóval van az hogy Ti meg van utána a hülyeség, de azt valahogy nem úgy kéne írnom, mert így nem jó :lol: 8) Itt gondolkodom már 20 perce hogy an kéne átfogalmaznom, hogy ne legyen sértő, de nem megy :shock:

A párom rendszergazda a saját Kft-ben Van pár cég akikkel szerződése van. Ebben röviden az áll, hogy havonta megnézi a gépeket, vírusírtás, apróbb kis szöszmöszölések minden gépen. 3 havonta meg takarítás. Portalanítás, billentyű, ház, egár tisztítás.
Aztán meg ha valami bedöglik akkor jön a telefon, hogy nem megy, és ő menjen. Ez volt a múlt heti talinál is. Még oda se értünk, már jött a telefon, hogy baj van menjen, mert nem tudnak számlázni. Tegnap is volt valami gebasz és ott szívott 11-ig. De ez nem vészes, rég volt ilyen. Ha nappal történik már fel se veszem amikor közli, hogy el kell mennie valahová. De van amit el lehet tolni,mert nem vészhelyzet.
Egyébként meg lehet szokni, főleg, hogy a havi meló ha nincs riasztás 2 nap! Ellenőrzi a gépeket és kiviszi a számlát... Azért ez nem olyan rossz. Csak aza baj, hogy kevés cége van, jól jönne még pár db.

Natasa!
Szonja baba nagyon-nagyon gyönyörű az utolsó etetős képen!!!

Megkapták a gyerkőcök az oltást. Mégaszondják, hogy szabin van a dokink és menjek vissza jövő héten, de nem hagytam magam. Mikor olyan nehéz elindulni a 3 gyerekkel. 1 óra a készülődés. Először bepakolni a táskát, pia, pelenka, papírok, váltás ruhák mindháromnak. Előkészíteni az elmenős ruhát, friss hideg víz a kutyának, ma még a friss betont is én locsoltam mert párom megint ellépett valahova. Aztán a babakocsit előkészíteni, pelenka a Geri alá, utána öszekapkodni a gyerekeket, letusolni őket, utána magamat, mert addigra úgy nézek ki, mintha már zuhanyoztam volna pedignemis. Na és ha ezek megvannak és a Danci a babakocsiban a Gabira meg jó mérgesen ráparancsolva, hogy üljön a fenekén és ne koszolja össze magát, akkor öltöztetem a Gerit. És mindezek után megint úgy nézek ki, mintha zuhanyoztam volna.
Aztán séta és közben hallgatni, hogy a Gabinak most fáj a lába és fáj a hasa, nem bír menni... a lustaság. De ha a játszótéren vagyunk akkor órákig szaladgál, nem fáj a lába.
Szóval ezek után úgy gondoltam, hogy nem szeretnék jövő héten megint oltásra menni, így csak megkapták a helyettesítő dokitól. Geri kicsit sírt, sajnos nem maradt sok időm a vígasztalásra, mert a Dancit is megszúrták. És nagyon ügyes volt. Vagy a doki volt ügyes, mert szerintem meg se érezte a gyerek, vagy csak túl sok szúnyogcsípése van már és egy újabb már nem oszt-szoroz. Reggelre 14 új csípése lett annak ellenére, hogy az ágya feletti konektorba van bedugva az elektromos szúnyogriasztó.
Ja szúnyogriasztó... amióta használjuk tömegesen megjelentek a szárnyas hangyák. Ma reggel vagy 20-30 db nyüzsgött a földön vagy több és a sima hangyák meg kanibálost játszottak velük, vagyis támadták. Az még úgy beugrottmint reggeli ébresztő.

na mindjárt teszek fel pár képet a M. szigetről.

Kép
sasha

Tücsökmami!
Nagyon jó lehetett Szentesen!
Biztos élvezte a nyüzsit a Gergő, a gyerekek általában szokták:)

Na most resszkessetek, mert elárasztalak benneteket a képekkel!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
sasha

Hali!

Megvolt az oltás, szegénykém addig elvolt, de ahogy beleszúrta a dokinéni, elkezdte a sírást :cry: Sajnáltam nagyon :cry: Most Mbá épp Charlie-t énekel neki (a kiejtését is utánozza) szerencsétek, hogy nem halljátok! :lol: Dokinő jól felhúzott, állandóan azt mondogatja, hogy még hízhat Petike, mert nincsenek hurkái és meg tudja fogni a combján a bőrt, meg a hasa se olyen pufi golyó. Megjegyzem, mindig kaja előtt megyünk, így jön pont ki :shock: Szóval állandóan fogdosgatja a bőrét a gyereknek, hogy még hízhat... Nem tom miért baj az, hogy nem gurul a gyerek? Ha meg dagi lenne, az lenne a baj :evil: Mondott még mást is, majd holnap szóban mesélek.
Ja :evil: :evil: :evil: és olyan qrva jól felvágták az Istvánban a nyelvét, hogy megint fel kell neki vágni, mert nem vágtak eleget :evil: :evil: :evil:

Sajtiné,
hol találom a Marsi A-t fikázó topicot? Kíváncsi vagyok mit írnak szegénykéről. Én egyáltalán nem utálom őket, nagyon szimpi pár, csak már nagyon sok belőlük :roll:

Kép
mancs

A matuzsálem fa

Kép

Az egyik ágán a két fiú
Kép

A fa törzsénél
Kép

A romok
Kép

A mellette lévő kút
Kép

A kút belülről, a fiúk jól kipancsolták magukat
Kép

A mini állatkert, testközelből a gólyák serege
Kép

Gabi a pónilovon
Kép

Danci figyelmesen hallgatja a bácsit
Kép

Na egy fotó szemből
Kép

Kép
sasha

hosszú lábú gólya madár szabadon jön megy, ahová kedve tartja, mostépp a kacsákat látogatta meg az egyik
Kép

Teknős sereglet
Kép

teknősök, kiskacsák, nagykacsák
Kép

Az egyik paci, kidugta a fejét a kerítése felett, akár meg is simogathattam volna
Kép

pihenő páva
Kép

szarvas
Kép

na jó, ők rács mögött voltak:)
Kép

albínó
Kép

őz suta
Kép

ez már az órás virágospark széle
Kép

Kép
sasha

Az óriási park, ahová nagy bánatomra nem mentünk be mert...
Kép

jöttünk a játszótérre, ami akkora kb még 3x nagyobb még ami a képbe belefért. Volt olyan játék is amit nem próbáltak ki.
Kép

A vízesésnél
Kép

Apa a törpékkel
Kép

Gabi fagyizik, már másodjára. Egyébként ennél a tavacskánál dobta el kétszer a fagyiját
Kép

Danci a két tölcsérrel, na és hol a gombóc fagyi belőle???
Kép

Kép
sasha

Képzeljétek, apa elvitte a Gabit moziba!!! Most van a Gabcsim életében először és olyan izgatott vagyok. Olyan nagyon akartam menni én is, de persze nem mondtam és nem is mutattam, hiszen a kicsik miatt ha tetszik, ha nem, maradnom kell. De nem ám a filmre vagyok kiváncsi, hanem a Gabi reakciójára. Nem is a filmet nézném, hanem a GAbit, kb így: :shock:
Jött apa haza, hogy na Gabcsi, megyünk moziba, jössz velem (már párszor meséltem neki a moziról, mert ugye a tv-ben reklámozzák a filmeket és hozzámondják, hogy a "már a mozikban" és nagyon kíváncsi volt a mozira). Gabi felpattant és ezt mondta:
Igen! Szia.
Utóbbit hozzám címezte, még intett is a kezével,de már ment is volna. Egyébként most kezdődött 16:15-kor a film. Huh, izét nézik meg az autós animációs filmet. Cars. Magyarul mi is a címe???Ja, Verdák!

Kiskölkök még alszanak, aggódom, mindkettő ugye oltást kapott, csak ne legyenek lázasok.

Mancs!
Szard le a dokinőt, ha ilyen f@szkalap! Egyébként nem sovány a Petike!!! A talin láttam és tökéletes baba!
Egyébként hány kg?

Jujj tényleg, Gerit is ma mérték és ő 7300 g.

puszika

Kép
sasha

Sziasztok!
Eszti,....da ha már a gyerek ábredés nélkül átalussza az éjszakát akkor már a 2x-i kelés is sok. Emlékszem anno 3 óránként ébredni nem volt annyira fárasztó mint most 1x, 2x. De, a lényeg, hogy még egy jó ideig nem fogunk hétvégén 11-ig aludni :roll:
Sasha, nagyon szépek a képek amiket csináltatok! Nem csodálom, hogy élvezték a gyerekek a kirándulást. És jól látom?! a gombóc a pohártartóban?!
Ez téged nem fog megnyugtatni, de én még nem láttam testvéreket akik nem nyúzzák egymást és nem sír min. az egyik. Tudnék mesélni :lol: Ez majd csak nagyon sokára lesz jobb.
Mancs, sztem ha nagyon elégedetlen vagy a dokival akkor cseréld le. Az orvos szabadon választható. Ha meg bizti vagy benne, hogy téved akkor bólogass benn aztán felejtsd el amit mondott. Én ezt szoktam.

Voltunk tornázni :wink: Szerintem holnap ágyban maradok és kúrálom az izmolázam. De ha a jelenleg gomolygó felhők hoznak egy kis esőt meg lehülést akkor örömömben még járok egy esőtáncot!

Tücsimami, szépek vagytok! A narancs kendő kimondottan jól áll Görgőnek! Kicsit megijesztettél a "nem neki való még az esküvő"-vel, mert mi augusztusban megyünk.....

N

Kép Kép
natasa1975

Na most aztán velünk van tele a topik.

Danci felébredt és naggggggyon-naggggggyon nyűgös :roll: :roll: :roll:

Kép
sasha

Natasa, én Benyó születése előtt sem aludtam soha 11-ig, max. volt a 7 óra, szóval én azzal is kiegyeznék, ha mondjuk 2x-i ébredéssel aludna 9-7-ig. :)
Ennyire brutál ez a torna? Lehet, ki kéne próbálnom, talán Benyó is jobban aludna. És Szonja hogy viselte?
Akartam még tőled kérdezni, hogy mielőtt adtad most a meggyes almát, mindkét gyümit egy hétig vezetted be?

Csajok, és ha már egy-egy gyümi be van vezetve, akkor pl. a konzerveket, amikben keverve van, lehet adni?

Láttam pl. a Hipnek vannak almás-barackos teljes kiőrlésű gabonás cuccai. Akkor ha bevezettem az almát és barackot is, akkor már pl. ez is mehet?

És ti mikortól adtatok többször is gyümit a gyereknek? Mert hogy először csak egyszer egy nap, de mikor lehet mondjuk már délután is adni neki?

Jó sok kérdés mi?
Vendég

Eszti, OK majd legközelebb beszélek Bencével, hogy aludjon :wink:
Hááát, én csak a saját tapasztalatom meg elméletem mondom,....
1, nem gyümilével kezdtem hanem mindjárt péppel. Szonja a folyadékot ugyanis kiköpi a pépet benntartja. Igaz, amikor csak szívogatja a nagy barackot akkor levet szív.
2, első nap 2 kanál, második nap 4 kanál, ma már 60ml
3 adtam neki külön almát majd ma meggyes almát. Meggyet külön nem adtam, mert úgy nagyon savanyú.
4, a védőnő szerint keverhetem neki a gyümiket, de én annyira még nem akarok ráállni erre a kajára max ha nagyon bejön neki. Jelenleg eszik majd szopik normális adagot.
5, én üveges almát adtam, mert az édesebb és mégsincs benne cukor (elvileg)
6, a gabonás cucokkal még várok, de a sütőtököt, répát, krumplit ki fogom próbálni
7, Sztem akkor próbáld uzsonnára is a kanalas kaját ha már pl ebédre szopi helyet csak eszik. Meg majd jelző Benyó, hogy ennyire igényli a cicit még :)

N

Kép Kép
natasa1975

Tücsimami, nagyon vageszok vagytok ám, de Sasha képei is nagyon szépek. :) Amerre a párom született, ott rengeteg vadat lehet látni a szabadban, szoktuk is őket nézegetni. :)

Natasa, köszi. Ahogy látom, Benyó még nagyon igényli a cicit. :wink:
Vendég

Atyaúristen, lányok, képzeljétek, most evett a Danci. Nem fogjátok elhinni, én is alig hittem, de benyomott 4 szelet sonkás, majonézes kenyeret! (az 1 kilósból szeletelve) Én a héjától félig jóllaktam, aztán gondoltam most eszek egy szeletet én is és a felét nem elkunyizta. Úgyhogy a gyerekben most benne van 4,5 szelet kenyér, persze héja nélkül, de akkor is? Aztán meg ráküldött egy bögre tejet, én is megittam egy bögre tejet és jól is laktam. Hát mekkora bendője lehet egy 19 hónaposnak? A Gabi 1 hét alatt nem eszik ennyit, főleg nem egyszerre.
Inkább gyorsan el is raktam a kaját, pedig nem sajnálom tőle, de azért nehogy rosszul legyen

namegyek, mert megy a harc, most épp a két kicsike között. Khm, kissé korán kezdik. Épp az ágyon fekszik a Geri a BabyGym alatt és a Danci betámadta.

Kép
sasha

Sziasztok!
Most nincs időm visszaolvasni,de lehet,hogy még benézek éjszaka :roll: .Akkor mi is megyünk a talira TUTI :) de lenne kérdésem ezzel kapcsolatban.
1)Miket vigyek?
2)Megengedné e valaki,hogy ha Domi álmos lesz lefeküdjön valaki plédjére? :oops:
Mivel ölben viszem plédet már nem akarok cipelni.
Amúgy előre látom,hogy én egész idő alatt Domi után fogok loholni. :cry:
Tücsökmami ugye jössz???Mert nem akarom fölöslegesen vinni a habtapikat.
Mindenkinek további jó olvadozást . :twisted: Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

?????????

Kép
Kép
lldicsi

Halihóóó!

Sasha,
asszem félreértetted, amit írtam, ami persze az én hülyeségem, mert nem egyértelműen fogalmaztam. Szal nem az a baj, hogy ugyanúgy lelkesedik, sőt! Csak úgy adta elő, mintha most ismerkedne az apasággal. Mintha először született volna gyereke. Még régebben meg faggatták róla, hogy milyen érzés babát várni, hát egy árva mukkal sem említette, hogy neki már volt ilyenben része. Nekem tök úgy jött le, hogy tuti első gyerek. Mert persze, hogy az ötödik gyereknek is ugyanúgy örül az ember, de az első az akkor is első. Mármint az élmény. Hogy szülő lettél. Az azért mégiscsak az első gyereknél van.
Nem tudom mennyi idős a lánya, de lehet, hogy már olyan régen volt, amikor született, hogy emiatt.

Megint nagyon tuti fotókat tettél fel!

Geri 7300 g?! Livi is annyi! :wink: Érdekes, hogy mennyire különbözőek a gyerekek. :roll:

Tücsimami,
a múltkori talin odaadtam Bubeknek, mert arra gondoltam, hogy vele hamarabb találkoztok, mint ahogy a köv. tali lesz.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihóka Mindenkinek!

A holnapi találkozóra mi is mennénk Ádusszal. Feltéve ha nem kergetitek el az újonnan csatlakozókat. :lol:
Én kispestről megyek szívesen elviszek még valakit van három üres hely.

Az Orczy kert a Klinikáknál van ügyebár. És pontosan hol lesz a tali délben? Tuti hőség ígérkezik holnapra is.

Ma voltunk tanácsadóban, nagynehezen rávaettem magam, hogy délben elinduljunk. Erre fel doki néni szabin van.

Gabuska nem keserítelek el, de Ádusz kilenc kiló! :roll: (Lehet elefántot nevelek? :lol: )

Üdv.!!!!!

Kép
vanília

Hááááááj!

Vanilia!
Végre megismerünk Titeket is! 8) Mi Timiékkel metrózunk, de lehet, hogy Diának felcsillan a szeme az ajánlat láttán! :wink:

Az engem egyáltalán nem zavar, hogy melyik baba hány kiló, csak tényleg elképedek időnként, hogy mennyire mások a gyerekek. (Ezt mintha írtam volna már! :lol: ) A tápis topikban is van egy Lívia, egyidősek. Fél éves korukban Livi alig 6 kiló volt, a másik Livi meg 9, és egyik sem látszott se ducinak, se soványnak, tök arányosak, szóval döbbenet, hogy hol az a 3 kiló.
Az meg, hogy Beni 3 hónappal fiatalabb Livinél, de 2 kilóval meg pár centivel több, kifejezetten tecccccik! :wink:

Dia,
a pokrócok kihasználása teljesen ad hoc jellegű, mindenki mindenkién! :wink:

A Te Áduszodat is meg lehet gyömöszölni holnap? :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Az utolsó mondat természetesen Nem Diának szól, hanem Vaniliának. :oops:

Vanilia, olyan ismerős a neved, nem az Adyba jártál általánosba?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Apa, látod, ez a Boci Bözsis mesekönyvem!
Kép

De jó pucérkodni!
Kép

Ugye ez az enyém?!
Kép

Gyerekzárra ne dobjon ki pénzt senki, mert:
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Persze, hogy meg lehet gyömöszölni Áduszt! Bárminemű nyüsztölést imád a drágám. Nem az Adyba jártam.
A név onnan ered, hogy amikor regisztráltam magam, a mariann és minden kombinációja foglalt volt. Mint mindíg majszoltam épp egy vaníliás krémtúrót. Hát így :roll:
De mégis hol lesz a találkozó? Bazi nagy az a kert ahhoz, hogy megkérdezzek minden arra járó babakocsist, kendőst és gyereket sétáltatóst, hogy nem gabuska, vuka, ilba mancs és mancsbás ... vagy-e? :?

Kép
vanília

Sasha,
Petike 6050 gramm és 63 cm. Mbá szerint többet nyúlott, mint 1 cm (múlt hónapban 62 volt) szerinte akkor nem jól mérték. Mindegy. Nem idegesítem magam miatta, úgy látszik, neki ez a vesszőpíripája :lol:

Natasa,
én is maradok a "bőszen bólogatok"-nál :lol: Nem foglalkozom vele, csak már uncsi mindig ezt hallgatni :shock:

Dia,
a pokrócokról csak annyit, hogy én eddig 2x voltam, és mindig otthonfelejtettem a pokrócot. De sosem kellett végigácsorognom a talit hála Coolasának és Ilbának :lol: Sőőőt, Coolasa plédje nálam figyel. Hmmm... Lehet, hogy holnap megsétáltatom, kisebb a súlya mint a miénknek, és úgyis meghagyta a kedves gazdija, hogy vigyem a plédjét társaságba :lol:

Remélem, holnap tudunk menni. Elvileg Apósom visz minket, csak elfelejtettem neki szólni, de bizti itthon lesz. Ha meg nem, hát késünk kicsit. Haza meg Mbá visz, jön értünk.

Már hajtanak a mininapraforgók!!! :oops: :oops:

Kép
mancs

Pontosan én sem tudom hogy hol lesz, de ha abból indulok ki, hogy Kormiék is jönnek, akkor ott, ahol a múltkor. Tudom, ezzel sokat segítettem Vaníliának :lol: Ha a Bárka színpadnál lévő parkolóból jössz be, akkor mindjárt ott egy nagy rét, mellette a fák alatt egy kis játszótér-szerű. A múltkor emellett voltunk a fák alatt. Azért maradtunk ott, mert Kormi Benedekje ott játszott, és így szemmel lehetett őt tartani. Bár nem tudom, hogy most jön-e Benedek is, ha jól tudom, nagyizik. De ezt majd a Kormi megmondja, nem beszélek én senki nevében :lol:

Kép
mancs

A mininapraforgós mondatom után nem pirulós pofát akartam beszúrni, hanem ezt: :lol: :lol: De így jött össze.

Kép
mancs

Eszti,
konzervet nem szabad adni, a tartósító szerek miatt!!!!!!

Mi az egyes gyümölcsöket (meg mindent tuképpen) 2-3 napig vezettük be, utána ehetett annyit, amennyit kívánt. Általában tízóraira szokták ajánlani, de mi csakazértis :twisted: uzsira esszük.

Sasha,
most meg velünk ban tele a topik!!! :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
én az eredeti nevedre gondoltam. :D

Én is azért Gabuskázok, mert nem nagyon volt más szabad verzió a belépéshez, pedig úúúúúúúúúúúúútálom, ha túlbecéznek! Kedves, drága munkatársam például Gabucusnak is (meg még mi mindennek...) hívott, amit később leegyszerűsített Bucusra, majd Bucuskára. Normááááááááááááááááááális?!

Mancs,
Petike az Petike, ez már eleve garantálja a minőséget! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Még szerencse, hogy nyalizós ikon nincs...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Az Orczy nem a Nagyvárad térnél van?! Jujjjjuj, akkor jó, hogy írta Vanília. Pedig évekig jártam a 24-es vilivel és meg mernék rá esküdni, hogy a megállóban a N. térnél láttam mindig a feliratot, hogy Orczy-kert. Lehet, hogy az a megoldás, hogy a másik vége van a Klinikáknál? HELP!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

na asszonyok !
döntsük már el hol van az az Orczy kert :lol: :lol: :lol: :lol:

én 3-as metróval jövök és hol kell leszállni???????

Kép

Kép
sajtine

Halihó! Én a Klinikáknál lakok és a múltkor azért kellett jócskán sétálni, szóval a Nagyvárad téri metrómegállót ajánlom.
Most hulla vagyok holnap jelentkezem.
Pá!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

NAGYVÁRAD TÉREN VAN!!!!!!!!!!!!!!!!
2 bejárata van, egyik a vilimegállónál ahol Gabucuskácska :twisted: írta, a másik az Üllőin a bárka színpad előtt parkolónál. A Klinikák metrómegálló felé haladva. Az általam említett játszótér ahol a múltkor voltunk, az utóbbi bejárathoz van közelebb, de a másiktól sincs egyáltalán messze, 3 perc séta. Amikor én mentem, azt se tudtam merre induljak, szerencse hogy Coolasa pont akkor jött, így együtt bolyongtunk, míg Kormi meg nem szólított minket...
:lol:

Kép
mancs

Sziasztok!
Vanília!
Írtam pü üzenetet vagyis a telcsiszámom küldtem el.Amint Gabi is írta,szivesen lecsapnék az üres helyre legalább nem kell cipelnem a herceg sejhaját. :D
Szóval hívj délelőtt vagy sms-ez,hogy mikorra jössz értünk!Oxi :?: :wink:

Mindenkinek köszi a takaró eszmecserét. :lol:

Kormi!
Légyszi hozzad Benedek fiadat is majd eljátszik Domival! :wink:

Húúúúú,lányok már izgulok.Mindig az első a legnehezebb..... :lol:
Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Helló!

Akkor holnap! Tök jó! Ki lesz ott délre? Hogy felhívhassam, hogy merre is az arra???? :lol: :oops:

Timi,
Ugyi jön Tibimbo is? Mert akkor csak András lenne felnőttben pasi.
Meg ne csak ezért persze. :wink:

Eszti,
Köszi, értem!
Én hozzátápi ügyben nem nyilatkoznék, mi még mindig a max. 60g főzinél és 80g pépnél tartunk. Gyümi nuku, esetleg minimális a pépbe.

Én lemaradtam Palik Viliről. :cry:
De tegnap este hazafelé a 6-os legalább megvárt. :D
Amúgy ez egy ördögi kör.
A csapból is ők folynak, sőt, még 1 nappal a szülés után élő telefonos kapcsolás is van (ez szerintem már kicsit sokkkk). Viszont itt vagyunk mi (én), akik szomorúak, hogy nem láttuk Vilikét. Tehát, amíg Vilesz meghozza a kívánt olvasói és nézőszámot, addig fognak annyit fizetni, amiért ebbe belemennek.
Az már más kérdés, hogy ez nekem túl intim lenne nyilvánosságra hozni, a család az család, a munka az munka. Ismerek nagyon sok ismert embert, olyat is, aki nyilvánosan éli magánéletét, olyat is aki nem. Nekem utóbbi szimpibb.
DE, Marsi-Palik kettőssel semmi bajom, sok boldogságot nekik a kis Vilmossal.

Bubek,
76db-os.
Köszi a képeket!

Sajtine,
Jobbulást Zsófinak, még mindig mennek a puszik!

Tücsökmami, Sasha, Gabi,
Szupi képek!!!

Dia,
A legfontosabb: DOMIT!!! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Halihó,

az Orczy kert a Nagyvárad térnél van. Sréhen (ez milyen szó!!!!! - biztos valami német szóból ered... Ilba?) szemben az István kórházzal, a Haller út másik oldalán. Kispest felől az Üllői jobb oldalán, ahogy a Nagyvárad teret keresztezi a HAller u. utána rögtön.

Sajtine, a nagyvárad térnél szálj le. és mivel te újpest felől jössz, át kell jönnöd az aluljárón az Üllői túloldalára. (lépcső lesz szerintem sajnos... :( )

Sasha,
én még most is aszondom, hogy jó anyuka vagy! :D 3 gyerek az 3 gyerek. nekem van egy nagynénim, aki szintén 3 fiút nevelt fel, nem is akárhogy. Úgy hogy a férje kamionsofőr volt- és szinte sosem volt itthon. (Majd csak figyelj amikor kamaszodnak, akkor lesz az igazi haddelhadd...3 kamasz fiú...nem irígykedem.......na jó egy kicsit....én az ilyen kihívásokat szeretem! :lol: :roll: :wink: :shock:

Eszti,
Mi úgy kezdtük a hozzátápit - mintegy 5 és fél hósan mert akkor már szinte minent kinézett a szánkból :wink: -, hogy alma ment 2 hétig. először 2-3 kanál, aztán két nap múlva már amennyi neki kellett. aztán jött az alma-banán. ugyanígy. aztán alma-banán-barack-mandarin ugyanígy. Mindegyik egy másfél hétig - attól függően mennyire ízlett. ha nem ízlett, akkor egy kicsit tovább próbálkoztam vele. Most nem vegyítek ennyi gyümit, mert már kap krumlit is, és már nem szereti annyira a nagyon vegyes ízeket. És ezen a héten kezdtük azt, hogy egy nap kétszer kap, egy-fél2h körül és 4h körül a maradékot is. Ez össz olyan 120-160 mili között van általában.
Most épp őszibarack-sárgabarack-krumpli.
Én az üvegeseket próbálgattam egyet-kettőt, de azok nagyon nem kellettek Marcinak, így maradt a turmix....

2 hét múlva tervezem, hogy de is kap valamit, ami majd más lesz mint ami kora du van. még nem tudom mit. Jövő héten kezdjük a répát is. Nekem is aszonta a védőnő, hogy de adjam, de Marci de nem akar nagyon enni. Inkább csak iszik, és csak kicsiket. Szopizni is csak kicsiket szopizik.

Meg most nekem is meg fog jönni, és egyébként is sajnos kevesebb már a tejci. pedig fejek reggel-este. :cry:

Ilba, köszi - azok 3 pontosak!!!! Hurrrá!!!!

Húúúúúúúúú, holnap megint tali! De jóóóóóóóóóóóó! Már úgy várom! Marci mindig csak néz, amikor de pakolászok meg készülök, mert asziszi hangyás az anyja.... :lol: :lol: :lol:

Na jó éjt, nem tudom hogy még mit akartam írni.
ja:
Mancs! A POKRÓCOT NE FELEJTSD EL!!!! :lol: :lol: :lol:

És: tücsökmami, holnap 11 és fél 12 között megyünk kb. és viszem spongyabobot. :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja, tudom már mit akatam még:

Eszti,
Marci is kel éjjelente. fél1h-kor, 4h-kor meg 6h-kor. szerintem szomjasak a meleg miatt. Meg persze az esti tej már közelsem olyan dús mint mondjuk a reggeli, vagy délelőtti. Sajnos. Amit én este fejek, az úgy néz ki reggel a hűtőben, hogy olyan mintha víz lenne, a tetején egy kis fehér zsírréteggel.... :(

Viszont amit reggel fejek, az már 3 rétegű. alul van egy kics vizes rész, felette egy jó nagy rész tejes rész, és a tetején egy jó adag zsír. Mindig fel kell ráznom, mielőtt adom MArcinak. Nehogymár tejzsírt kelljen innia.... :lol:

NA mostmár tényleg jóéjt....

Ilba minket hívhatsz, hogy megmondjuk hol az arra :lol: , remélem odaérünk délre. A forgalomtól függ.

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja mégegy:
megkpata az is a képeket, aki nem írt vissza semmit?
Harmadszor is jóéjt.... :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Bubek,
nekem is jöttek képek, bocs, hogy nem írtam!

Benedeket nem tudom holnap vinni, még majd két hétig a nagyszülőknél van. Így én nem ragaszkodnék a játszótér melletti sarokhoz, de Dia Domija miatt lehet, hogy mégis kell a játszótér közelsége. Vagy ő még nem játszótérfüggő? Múltkor nem voltak jók a bébihinták, de ha azóta kicserélték őket, akkor a már ülni tudó babának jó mulatság lenne.
Viszek pokrócot, sőt ha kell, akár kettőt is vihetek, mi gyalog megyünk, a babakocsi meg elbírja.

Sasha,
nagyon jók a képek, tisztára kedvet kaptam tőlük a szigeteléshez :lol: Én ugyan elég sokszor jártam a M.-szigeten görényt sétáltatni, mégse ismerem elég jól. El tudnád magyarázni, merre van ez a játszótér? Mondjuk a vadasparkot se tudom. :oops:

Időnként kapok híreket a görénykékről, meg kell mondjam, sokkal jobb dolguk van, mint nálam. Teljesen eluralkodtak a befogadó családon, totál el vannak kényeztetve.

Ezt meg kell mutatnom, a párom ma fényképezte az erkélyünkön:
Kép

Ez meg akkor készült, amikor eltettem Leventét egy kis kacsavadászatra, s arra megyek be a szobába, hogy igen nagy a csend, s közelebb lépve sehol nem láttam Leventét. A szívinfarktus kerülgetett, de aztán kiderült, hová lett:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Gabuska!

Legalább pörög a topik és különben is szeretem Livit nézegetni!
A Gabuska becézéssel nekem nincs bajom, még egy Gabit se ismertem Gabusnak, se fiúba, se lányba.
Na akkor Marsi-Palik téma lezárva, jól elértettük egymást, de ezen nem kell annyira csodálkozni, (a felfogásom is hagy némi kivetni valót maga után, de) a forumon ugye nem lehet midnig minden egyértelmű.
Livike nagyon cukorfalat ahogy ott álldogáll egy szál nuncogóban :lol: És 7,3 kg? És hogyhogy nem gebe? Olyan jó kis pipihusija van, meg pocakja, meg azok a karok... A Geri se olyan hörcsögképű, mint pl a Danci volt ennyi idősen, bár a pocakja azért eléggé terjedelmes. Egyébként én se értem a különbözőséget, hogy hogy lehet, egy 3 hónapos és egy 11 hónapos egy súlyban, de úgy, hogy mindkettő normálisan nézzen ki :lol: :lol: :lol: (remélem nem félreérthető, vagy ha igen nem érted félre, most ez a heppem, kérdezgetni :wink: , de nem véletlen, nagyon sokszor fogalmazok kétértelműen és páran besértődtek már)
Gyerekzár :lol: :lol: :lol: Komolyan, némelik gyerekzárat vissza kéne vinni a gyártónak, hogy kenje a hajára. Én is néztem ezt a fajtát a konyhába a mosogató alatti szekrényre, de ha azt nyitná ki valamelyik úgy, hogy nem figyelek akkor nagyobb baj is történhetne: mosópor, öblítők, hypo, Domestos, zsíroldó, Cif... sorolhatnám még milyen veszélyes anyagok vannak ott.
Nincs rajta zár egyébként, mert így legalább nem lankad a figyelmem, ha arra jár valamelyik. Képzeld, nyugodtan szopiztatom a Gerit, aztán egyszercsak levarázsolja a zárat és beleiszik valamibe... brrrr.

Az Orczy kert a Nagyvárad téren van!!!!!! Eleget jártam arra télen a Dancival. A Heim Pál gyerekkórházzal szemben van, meg a SOTE-val. Az István kórházzal meg sréhen szemben, ahogy Bubek írta.

Bubek!
A "sréhen" szó leírva eléggé idétlen tényleg:))) Talán az átlósan jobban néz ki, de a lényeg a jelentése ua.:) Hát gondolom, hogy nem lesz leányálom a 3 kamaszodó pasi, de már előre tudom, hogy kivel lesz a legtöbb gondom... ez a Gabi lesz.

Mancs!
Ismerős ez a hosszúság-mérés-nemjó mizzéria. Danci elvileg 60 cm-el született, de még 6 hetesen is 58 volt :lol:
Egyébként súly ügyben az én gyerekeim nem mérvadóak, mindig átlagon felül gyarapodtak. Tudud, van az a táblázat a 3 vonalkájával és mindig vonalon felül mozgott a súlyuk. :?

Kormi!
Izé, ha nekem nem adnak pontos útvonal tervet én eltévedek akárhol.... De végiggondolva... Csak az Árpád hídi lejárónál lehet behajtani autóval, ezért onnan kezdtük a sétát. Aztán egyszercsak a sok séta után elérkeztünk az állatkertig. Aztán ahogy néztük az állatokat fetűnt, hogy látom a Dunát és a budai rakpartot... Ez mindt középtájt volt. Aztán elhaladtunk a Platinus strand mellett, hogy eljussunk a játszótérre, meg a Margit szállót is láttuk, meg valami hatalmas építkezést. Aztán megkérdeztünk 2 biciglis rendőrt, hogy hol van a játszó :lol: Ebből azt a következtetést vonom le, hogy nem az Árpád hídhoz van közelebb, hanem a másikhoz:))))
Jól látom Benedek befarolt a pelenkázó alá? :lol: :lol: :lol: Édes!

kicsit össze-vissza lett az irományom, de annyit írtatok, hogy nem győztem scrollozni.

pusz

Kép
sasha

Ildicsi!!

Sajna nem jött meg az üzenet. Így megpróbálom elküldeni a telefonszámomat én. De írd meg a tiedet a p.mariann@drotnet.hu címre. Valahogy csak összeakadunk.

Szia!

Kép
vanília

Na helló, Nagyvárad téren van az Orczy. :)

Gabi, rosszul írtam, a konzerv alatt én az üveges bébikajára gondoltam, a gyümikre. :)

Akkor délben, ugyi?

Ma jó éjszakát zártunk, egyszeri ébredéssel. Hjajjj, ha ez így lenne, azt nagyon bírnám. :)
Vendég

Jó reggelt!!!!

Mancsocskácska,
a Gabucuskácskáért megfizetsssssssz! :evil: :evil: :evil:
Én itt nyalizok, hogy Petike így, Petike úgy, és ez a hála! Fúúúúúúúúúj!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília!
Ok,küldöm a telcsiszámom. :wink: Csak tudnám miért van ez a pü ha nem használható. :roll: A múltkor Ilbának se ment el az üzi. :twisted:
Pusssz!

Kép
Kép
lldicsi

Vanília!
Kénytelen vagyok ide írni a számom mert nem megy el az üzi a freemail-en. :evil: 20/398-5026

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt!

Sasha,
köszi a majdnemútbaigazítást, ha odajutok, majd én is leszólítok egy rendőrt vagy mást...
Jól látod a képen, beküzdötte magát a pelenkázó alá, csak nem Benedek, hanem Levente. :wink:

Lányok, nálunk katasztrofális éjszaka volt! Kezdődött azzal, hogy Leventét majd két órán át altattam, délután sokáig aludt, s nem volt álmos. Olyan fél 10-10 körül aludt el. Nekem olyan 2 körül sikerült, előtte ott vártam, hogy mikor ébred az éjfél körüli szopira, de kihagyta, nekem meg fejni kellett... No meg éjfélkor jutott eszembe, hogy az a napozó, amiben ma vinni akarom Leventét, a szennyesben van, így azt is gyorsan kimostam. Aztán hiába próbáltam, nem tudtam elaludni, köszönhetően a melegnek, meg a párom zajszintjének. Múltkor láttam egy filmet a Spektrumon a horkolásról, abban az volt, hogy tartós halláskárosodást is okozhat. :wink: Végül 2 óra körül, a nappali kanapéján sikerült elaludnom. Levente 3-kor ébredt szopira, majd 6-kor végleg. Ez testvérek között is max. 4 óra alvást jelent részemről.

csináltam most az előbb egy édes képet Leventéről, de most megint hülye a gép, nem megy a fényképező felmountolása... Ha sikerül felraknom, majd megmutizom.

Kormi

Kormi

kormi

Sziasztok!
Mancsusz, van egy pofon egyszerű megoldás. Cseréljünk dokit :D Az enyém szupi elégedett lesz, hogy Petike nem hurkás és a tiétek is Szonjával, amiért hurkás.
Egyébként a Babafalván fenn van a WHO legújabb módosított súly és testtömeg-görbéje. Azon pl Szonja átlagos súlyú, de igen hosszú baba :lol:

Mi ma lehet sütőtököt próbálunk, mert az egész üveg úgy sem fogy el én meg IMÁDOM :P Az almát meg már unom.

Vuka, képzeld fel tudtam kellni és annyira nem rémes. Lehet csak holnap támad az izomláz? Ja, pénteken nem tudok menni, mert nem leszünk Pesten, de amúgy majd megpróbálok rendszerességet vinni a tornázásba főleg, hogy Szonja ilyen tündi-bündien viselkedett.

Csajok, lehet ma nem megyünk, de ez még ne dőlt el. Anyósék jönnek Pestre kezelésre és ha időben végeznek akkor jönnek unokázni :? Viszont ha megyünk (remélem) akkor most nem felejtem el a pokrócot, mert már ott figyel az autóban :wink:

Eszti, akkor Benő vette az agyhullámaim :D Szonjára nem hatott a telepátia,...2x ébredt, de most ismét alszik :!:

N

Kép Kép
natasa1975

Sasha, hogy sikerült a mozizás??????

Kép Kép
natasa1975

Natasa na ugye milyen jó volt a torna, ott megerőltetőnek érzed, de aztán nem is olyan vészes, nekem is csak ritkán volt izomlázam, szóval pont kellemes.
Jó lenne ha tudnátok jönni a talira.

Tegnap este még kimentünk a szüleimhez és ellátogattunk a pap bácsihoz is, hivatalosan is bejelentkeztünk a keresztelőre. Petra nagyon édes volt mosolygott ezerrel, a pap bácsi meg madárhangokat utánozott neki. Szóval tegnap is volt program bőven, estére hulla voltam.

Na most megyek vasalok, mert már nincs egy textil pellusom se, Petra meg nyáladzik ezerrel.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa,
hol van az a görbe a Babafalván? Nem találom. :cry:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka, igyekszünk,..igyekszünk :)
Keresztelő,.....őőőőőőőő :roll: Azért a madárhangokat én is meghallgatnám :wink:

Gabus, ha bemész az "Arhivumba" akkor ott a 2006. május alatt az első cikk. Egyébként megijedtem, mert a multkor még a főoldalon láttam!

N

Kép Kép
natasa1975

Süti a sütőben! :lol:

Én is megkerestem az új görbéket, eszerint Levente a normál tartományban van :lol:
cikk itt:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=192

Kormi

Kormi

kormi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?