Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Kata!
Akkor, ha jól értem, Te még nem vagy babás? De majd leszel, gondolom feküdnöd kell meg minden egyéb megszoritás, aztán szépen kihordod igy. Van ilyen, ha akarod, sikerülni fog. Mérlegelni kell, hogy akarom-e annyira, hogy mindent bevéllalok arra a 9 hónapra. Ugy érzem, Te nagyon akarod. Különben fiatalok is vannak ilyen helyzetben, az én dokim pl. azt mondja, nem a kor a kockázati tényező, mert 20 évesnél is bármi előfordulhat, és a 40 évesnél mehetnek simán a dolgok. Ha sok baj van, azok adódhatnak össze, de erre itt álljon az én példám, Emesét problémamentesen hordtam ki, igaz, minden szavát betartva a dokinak. De nem irigylem érte hogy elvállalt, nem vagyok könnyü eset (szó szerint sem). Viszont megbeszéltük már a következő babát :D .
Kedves Erika!
Ez már szép eredmény, hogy végig alszik, reméljük igy is marad. Szoptatsz még? Raknál fel képet?
Emese születésétől végigaludta az éjszakát, persze először csak kb. éjféltől 1/2 7-ig, aztán mindig kicsit nyult az időszak, mostmár hónapok óta 1/4 9-kor elbucsuzunk és reggel 1/2 8- 8-ig alszik.
Fiam is igy csinálta 6 hetes korától, lehet ez családi vonás, mi is szeretünk aludni :lol:
Én a Szt Imrében, dr. Parragh Attilánál szültem, akit csak Krizsa doki mulhat felül. De nem, mert Neki más a szakterülete.
Kedves Lola!
Üdv itt! Jót nevettem, majd csinálunk valami meccset lehet.(Priviben ment még 1-2 szóváltás, le lettem döngölve, de visszaadtam) :lol:
Andi kedves!
Nem vagyok 1 nagy fenomén, de ugy csináltam, hogy rákattintottam a más meglévő vonalzójára, és akkor bejött ez az oldal. Ott elég könnyen meg lehet csinálni, a bonyolult a beillesztés. Be kell hozzá kapcsolni aBBCode-ot,aztán a kódra kattintani, és két [code] közé beilleszteni. Ha jól emlékszem, de Unique segitett nekem is, a babás topicon elérhető.
Kismokus!
Nekem is jött emil, de sajna :lol: akkor megyünk nyaralni, igy nem megyek. Pedig ott találkozhattam volna a kedvencemmel :lol:
Orsi!
Látom Te jártál erre a kapcsolatépitésre, nem tudtam hogy kapcsolódsz a könyvhöz. Nem válaszoltál, ha lesz az ujabb lombik, lesz segitséged a fiuknál, vagy hogy oldod meg azt a 2 hetet?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Katyerina!
Sajnálom aposodat!Jobbulást kivánok neki!
Szoritok a kis eszkimoknak! Kép

Kismokus!
Én is kaptam értesitést erről a talirol!
Ez most az első ilyen nagyszabású?

Lola, Erika, Kata!
Üdvözöllek benneteket én is! Kép

Andi!
Akkor a sex dolgot már értem! Kép

Ági!
Már nagyon izgulunk! :!: :!:

KépKépKépKép
aniko24

Melcsi!
Volt egy megérzésem a privivel kapcsolatban! :evil:
Igazad van hogy a terhesség alatti problémák nem a kortol függnek mert én 26 multam amikor terhes lettem és végig feküdnöm kellett!És lehet hogy erre számithatok a következőnél is!

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Mi volt a baj, hogy feküdnöd kellett? És ha most is igy lesz, Marcid körül lesz segitséged?

melcsi1967

Katyerina!

Remélem férjed apukája jobban van, és neked is sikerül megnyugodnod keddig :!:

Ja és szívélyes üdvözletem minden friss érkezőnek!! :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jo reggelt Lányok! Kép

Melcsi! :D
Nálam az volt a baj,hogy 2000 márciusában csináltak nálam egy conizátiot amivel eltávolitották a méhszájat mert burjánzo selyteket találtak rajta!Azt mondta az orvosom hogy mostanában nem esek teherbe igy szép lassan kezdjük majd el a probálkozást!Én április 14-én menstruáltam utoljára mert utána egyből terhes lettem!És mivel nem volt méhszály igy nem volt minek tartani rendesen a babát!Szigoruan feküdtem és a 36 hétre megszületett a kisfiam mert tovább már nem lehetett huzni!Remélem ez idő alatt megerősödött a méhszájam annyira hogy nem lesz ennyire kiélezett a helyzet!De majd meglátjuk!Most igazábol az vigasztal hogy már nagy fiu és talán még segiteni is tud nekem!De még ezt meglátjuk,hogy lesz!

KépKépKépKép
aniko24

Szaisztok!!

Na pénteken megvolt a 4. inszem. Apa most 12 gyerekre való jó cuccot adott,és azt mondta a doki, hogy ahogy megnyitotta a méhszájat, ömlött belőllem a termékenységi váladék, és nem érti, hogy eddíg miért nem jött össze.
De mondta, hogy 3 hétig nem akar látni!! :lol: :lol:
Ági28

Anikó!
Huhh, ez aztán nem lehetett leányálom :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ági!
Szorítok nagyon nektek!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Köccike a szorítást!! :lol:
Ági28

Sziasztok Lányok!

Melcsi
Fogok felrakni képet csak ahoz a drága párom is kell, mert át kell variálni a képek nagyságát, és sajna én ahoz nem értek.
Sajnos már csak reggel és este kap a drágám cicit, akkor is épphogy van, de hát több mint a semmi. Szegénykém már a kórhárházban is csak cukrosvizet majd tápszert kapott. Itthon 2-3 hónapig volt csak kánaán, utána már kelleett a pótlás, (szegény anyukámra ütöttem-neki is kevés volt-az interneten olvastam valahol, hogy ez génhiba - az internet szerint én is és a férjem is génhibások vagyunk). Mostanában próbálom a krumplit-sárgarépát-baracklét-megylét nem sok sikerrel - csak a baracklét issza meg a többit kiköpi, de majd csak belejön.
Az éjszakai alvást szerintem én rontottam el, mert én már a kórházban is úgy akartam, hogy amikor ő fel kell - éhes - eszik, de azt mondták, hogy mivel kissúlyú (2670g) így keltsem fel és etessem meg! Én hülye meg szótfogadtam! Így sajnos az éjszakai alvás rászoktatása elég zűrös volt, de ha minden igaz most már tuti.

Nektem mennyi időbe telett, hogy a bébike megkedvelje a krumplit és társait?
erika13

SZiasztok!

Bár én is újnak számítok, Üdv az újaknak! :)

Ági,
nagy drukk neked! :)

Anikó,
megértem az aggodalmaidat ezzel a méhszáj-témával kapcsolatban! Nagyon jó, hogy a konizáció után ilyen hamar teherbe tudtál esni, és hogy relatíve sokáig ki tudtad hordani Marcit! :) Reméljük a következő terhességedre valóban még erősebb lesz a méhszáj, tudomásom szerint egy idő után szinte teljesen regenerálódik!
Sajnos a konizáció után nálam tovább kellett lépni, és sok egyéb dologgal egyetemben eltávolították ez egész méhynyakat, így már most tele vagyok parával, hogy mi lesz :shock:

Egybéként velem semmi különös, szedem ügyesen a fogigátlót! :lol:
angel37

Ági28!

Nagyon szorítok! Én kívánom, hogy 3 hétig tényleg ne látsd a dokit! :D
kismokus

Köszike!! Remélem nem is fogom látni!! :-) Nem mintha nem bírnám a fejét, csak hát nem vagyok rá kiváncsi!! :lol: :wink:
Ági28

Ági! :D
Hu ez nagyon jol hangzik amiket Dévai mondott!
Akkor mennek a drukkok! Kép

Angel! :D
Igen,én is azt hallottam,hogy regenerálodik és megerősödik!Remélem igy lesz nálad is és nálam is!Sajnálom,hogy neked ilyen mélységekbe kellett belemenni!De reméljük a legjobbakat!Nekem akkor azért volt nagyon veszélyes mert ami kicsi visszanőt az se megerősödni nem tudott se regenerálodni és a baba sulya ahogy nőtt egyre jobban nyomta!És erre egy volt csak a fekvés amit én szigoruan be is tartottam!

Lois! :D
Sajnos végig aggodtam az egészet és volt olyan aki nem is tudta hogy kisbabám lesz mert nem láttak nagy pocakkal!De mindennek ára van nekem igy adta a sors az egészséges babát!De nem sajnáltatom magam mert van egy gyönyörű gyerekem és amikor megszületett és a karomba tartottam egy szemvillanás alatt elltüntek a megprobáltatások!És minden olyan szép volt és természetes! :D

KépKépKépKép
aniko24

Ági!
Elsőször is neked írok nagyon angyon durkkolok hogy most sikerrel járjatok. Most fogom firssíteni a táblt milyen tesztidőpontot írjak neked?

Kata!
Köszönöm szpen a szép szavakat amit írtál nekem olyan érdekes mindig amikor valaki aki addig napont aolvasott minket beír és elmondja mennyire izgult értem/értünk. Tényleg köszönöm.
Most én is elvesztettem a fonalat akkor most babát vársz vgy miért is mész uh-ra?
Kép

Erika!
Köszönöm. Szerintem ha már ott lesztek a férjeddel hogy itt az idő akkor már ő is máshogy fogja látni és gondolni. Nézd csak meg szinte minden pasi azt mondja első felindulásba ő nem jön be a szülésre aztán meg alit lehet őket kint tartani.

Andi!
A róka családot már küldöm tovább nekem ennyi is elég volt. Én még most vagyok Kórház keresőben. Még függ a létszámtól.

Kavicska!
Mi van veletek? Öribaba?

Katyerina!
Nem jön jókor a betegség, bár az soha nem jön jókor, de mégis azt mondom próbálj most kicsit önző lenni és a babákra gondolni. Apósodnak jobbulást.

Mka!
Kép

Melcsi!
Azért nem hangzik valami jól ez a méhszáj téma remélem nem lesz most gond vele.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, hát elvileg 28.-án telik le a három hét, de ha két hét múlva nem jön meg, akkor szerintem hamarabb tesztelek.
Ági28

Kedves Angel és Anikó!
Nem is tudtam, hogy ennyien járunk ilyen "rossz" cipőben. Velem is ez történt 2000-ben. :cry: De én nem gondoltam, hogy ez idővel regenerálódik, úgyhogy nagyon jó, hogy írtátok!

Ági! Szurkolok nagyon!

Melcsi! A helyzet az, hogy úgy állok mint Zsebi, csak gondolom én 1 pocaklakóval. A teszt + lett, vérvétel rendben, és a héten megyünk az első uh-ra. Csak eddig már 3x eljutottam, sőt egyszer tovább is, és ezért nem akarom elkiabálni, nem is tudja senki csak a párom + én. (Meg ti, mert már nem bírtam magamban tartani, és ma egy barátnőmnek is el kellett mondanom, hogy ösztönözzem a Kaáli felé, mert már ők is próbálkoznak egy ideje. Egyébként csak a közvetlen baráti körömben még 3 pár jár ugyanebben a cipőben! Több helyen úgy, hogy az első gyerek gond nélkül fogant.)
Kérdezted, hogy kihez járok: Kovács Péterhez, bár én már szinte mindenkivel találkoztam, mert uh-ra rendszeresen hetvegen + húsvétkor kellett menni. Így én is Krizsa-rajongó lettem, de a saját orvosomat is nagyon bírom, és bízom benne. Ennek elenére mondtam neki, mikor a legutóbb gratulált, hogy még ne tegye, majd kb. 2 hónap múlva... Mondta is, hogy megérti. Úgyhogy NAGYON várom, mi a helyzet. A múltkor engem is elragadott a hév, és mivel 1-1 szép petesejt érett a jobb és bal oldalon, elképzeltem, milyen jó is lenne egy ikerpár. Aztán gyorsan meggyőztem magam, hogy inkább egyesével... még ha tovább is tart a várakozás. :lol:
dkata

Kata, Anikó :) :)

Igen, sajnos egyre több ilyen esetet hallok, igaz, eléggé ki vagyok hegyezve a témára :oops:

A konizált méhnyak tud regenerálódni, amit kivágtak az sajnos nem fog visszanőni. Nagyon remélem, hogy az egy db (valaha belső) méhszáj el fogja tudni látni a feladatát! A sok fekvésre számítok!

Kata,
gratula a pocaklakódhoz! :) Szorítok, hogy ne legyen semmi gond!
angel37

Kata!
Ez azért már jól hangzik (csak halkan az enyémmel is így vagyok). Mikor mész uh-ra nem szerdán, Mert akkor estelg össze is futhatunk. :)

Amúgy azt nem tudják hogy eddig miért jártál úgy? Mi lehetett a baj?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Aranyos vagy Angel, de még várjunk a gratulációval, ahogy Zsebi is írta. És ugye nálam nem is alaptalan a félelem. Én nem is tudom, talán a 35. hét után tudnék valamennyire megnyugodni, egy barátnőm épp a környékén tart, nagyon irigylem! Próbálok már most is sokat pihenni, pedig lenne mit csinálnom, de ugye az ablakok nem szöknek meg és a függöny sem mosódik ki magától, úgyhogy megvár a munka, jussunk túl ezen az időszakon.
Zsebi, te hányra mész? Nekem is szerdán kell mennem!
Fogalmuk sincs semmiről, hogy miért történt. Két esetben szerintem "kémiai" terhesség lehetett, nem ágyazódott be rendesen. A teszt pozitív volt, az uh-n meg csak megvastagodott nyálkahártyát láttak. A középső alkalommal mintha minden rendben lett volna, de a 11. héten elkezdtem görcsölni és egy délután alatt vége lett minden álmomnak. Karácsony előtt 4 nappal. Viszont azon a szomorú vasárnap éjszakán találkoztam azzal az orvossal, aki azóta támogat a háttérből, és remélem majd nála szülhetek. Sajnos akkor nagyon buta voltam (ugye ki voltam akadva a baba elvesztése miatt), elküldött vérvételre, de én nem mentem, mert azt akartam, mielőbb vége legyen az egésznek, műtétestől, mindenestől (abortuszos lányok vígasztaltak, hogy majd lesz még gyerekem), és rendes szülési fájdalmaim voltak. Szóval nem mentem vérvételre, pedig abból esetleg kiderülhetett volna vmi. Végül persze mindig azt mondták, hogy biztos genetikai rendellenesség volt. (De most a Kaáliban szűrtek bennünket, semmit nem találtak, 3 véletlen meg nincs.) A doktor úrral együtt progeszteronhiányra gondondoltam én is, mindent összeolvasva. Ezért is félek, elég-e a 3x1 Duphaston.
dkata

Kata!
Én minden lombiknál több progit kaptam most úgy indulta 3X2 utrogestan és 1 ampulla prigiszuri most meg mivel nincs utro 3X2 duphaston és maradt az 1 ampulla progiszur. De amikr a HCG-det nézték akkor ott néznek progit is ha alcson lett volna az érték akkor kaptál volna még szerintem biztos támogatást.

Mot nem lesz semmi baj meglátod én 8-ra megyek. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Én 11-re megyek, de nem Bp-en lakom, nem tudom, hogy sikerül odaérni, a múltkor is elkéstünk, mert baleset volt az M3 bevezetőn.
Azt mondta az orvos mikor felhívott az eredménnyel, hogy a Hcg és a progeszteron is határértéken belül van, és működő petefészek mellett ennek elégnek kell lennie. Csak ti mind többet kaptok, ezért is kérdeztem rá nála. Lehet hogy jó lenne most is egy vérvétel, hogy a progeszteronszint milyen. Szoktak ilyet csinálni, vagy esetleg kérhetem? (Megnyugtatna.)
dkata

Sziasztok!
Melcsi,
köszi a segítséget,
rákattintottam a vonalzódra,de nekem a szöveg sajna kínai,majd a sógorom talán meg tudja csinálni a vonalzómat.

Ági,
drukkolok!

Zsebi,Dkata,
én is szerdán megyek UH-ra!!!Sokat fogok gondolni rátok!
Remélem,hogy mind3-an jó híreket kapunk!
én 3x1 duphastont kapok,eddig elég volt ennyi is,a Kaális doki szerint már nem is kéne szednem,de én még akarom szedni legalább a 13.hétig,szerdán ez is kiderül.

Andi
10+2
aanda

Aanda! Én is szorítok mindhármunkért hogy jó hírt kapjunk, vagyis nem csak hármunkért, hanem a babákért is! Várom a beszámolókat majd!
dkata

Kata!
Hát nem tudom hogy szoktak-e ilyet csinálni vagy mi a szokás mert én most vagyok életemben először ebbe a cipőbe, de szerintem most biztos figyelnek minderne hogy ne legyen baj. Bár szerintem ha a progi szinttel lenne baj akkor barnázgatnál, de ez csak az én gondolatom

Andi!
Egész a transzfertől csak ennyit kapsz?
Fú tiszta izgi akkor szerdán mindenki dokihoz megy?: Ha nem is ide mert nem akarom fájdítani senki szívét de a babáson megoszthatnánk az uh-s képeket. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok! :D
Én annyira nagyon szeretném ha ide is felraknátok az ultrahang képeket!Olyan jo lenne nézegetni őket! :D Kép

KépKépKépKép
aniko24

Zsebi!
Transzfertől a 6.hetes UH-ig 3x2 utrót kaptam,azóta 3x1 dufit.
Képet sajnos nem tudok felrakni,mert nincs fényképezőgépünk.Szerdán még UH után felmegyünk a tesómékhoz,a sógorom talán tud majd segíteni.

Andi
aanda

Csajok :)
totál hülye vagyok... elfelejtettem felhívni a kaálit, hogy időpontot kérjek Krizsa dokihoz....
rémes vagyok!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Akkor iparkodjál, mert biztos szabi után elszabadul nála a pokol annyian leszenk. :)

Anikó!
Reészemről megoldható akkor majd megosztom veletek is az örömömet. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
pont ez a bajom nekem is :D
merthogy ugye még mensi előtt jó lenne menni, hogy a fogigátlót akár felírja. (de akkor meg nem tudok elmenni 3. napi vérvételre... hajjj.... akkor ezt elszámoltam :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya

csajok :) aki most kért időpontot K. dokihoz már augusztusra kapott? vagy még július vége elcsíphető?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Melcsi
Kép az első képen Ákos még nincs 1 napos Kép ez a két kép pedig az elmúlt 1-2 hétben készült Kép

Lányok

akinek pedig még csak UH képe van, ha tudja nem tennétek fel? Olyan jó őket nézegetni, az első felvétel-ek a leggyönyörűbbek. A legeslegelső - amikor látni, hogy van ott valami ami lüktet ütemesen, az valami gyönyőrű!

Mindenkinek egy hatalmas nagy kalappal!

Aanda

én az utrogestánt nagyon sokáig használtam, és csak a 14. héttől kezdtem a leszoktatást - az orvosom javaslatára szép lassan 1-2 hét alatt álltam le róla. Úgyhogy szerintem még használd, ártani nem árt - biztos tapadás!

Kívánok mindenkinek szép hetet és ahogy olvastam sokaknak még nagyobb kalap szerencsére van szükségük szerdán! Mindenkinek nagy nagy drukk! Remélem megírjátok majd az eredményt.

Szép álmokat mindenkinek kicsiknek és nagyoknak, és az icike-picikéknek is!
erika13

Szerdai Asszonyok, csodás UH-kat kivánok Nektek! Várjuk a képeket!
Erika!
A picikéd gyönyörü, már látszik hogy nagy csibész lesz! Nekem is van 1 fiam...
Anikó!
Meg a többiek, akinek ilyen baja van! Hát ez nem is egyedi eset a jelek szerint! Még nem is hallottam ilyenről. Ezek szerint a belső méhszáj megmarad? Mert másképp kicsuszna, gondolom.
Remélem, mostanra valahogy megerősödött, és kevesebb gondod lesz.
Andi, pedig elég logikus az a mércecsináló oldal. Remélem sógorod tud segiteni.
Ági, drukkolok nagyon! :D :D

Én mindkét alkalommal a 12.hét végéig 3x2 duphastont kaptam.

melcsi1967

Jo reggelt Lányok! Kép

Erika!
Nagyon édes a kisfiad!Gratulálok!Milyen kis édes picibaba volt!És milyen kis kopé nagyfiu lett belőle!

Melcsi!
Én is ebbe reménykedem!De ha az az utasitás hogy fekvés akkor zokszo nélkül végig vekszem!De amikor annak idelyén megműtöttek akkor azt mondta az orvos hogy ez idővel visszanő és gyönyörűen regenerálodik!Csak nekem akkor nem volt ideje :wink: !De majd meglátjuk!

KépKépKépKép
aniko24

Icsilya!
Remélem sikerült már rendezned valami, nekem a recepción már június végén is csak augusztusi időpontot akartak volna adni a Krizsa dokihoz a lányok :roll:
Rólam csak annyit, hogy mától ünnepélyesen elkezdtem szedni ezt a "nemszeretem" fogamzásgátlót....

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois : ejjjha, újra akcióban ? :lol: Tök jó, így már te is hamarosan kezded a stimut !!

Anikó, örülök, hogy írtatok a konizációról. Bár nekem a doki szerint "csak" méhszájseb műtétem volt 4 éve, de a zárójelentésemre konizációt írtak. Nem tudom, hogy van-e különbség, stb. nem is érdekel igazán, ami a lényeg, hogy azóta nem vérezgetek. De azért jó megnyugodni, hogy regenerálódik a méhszáj. :wink:

Kata : ne izgulj, elég az a Duphaston, ha esetleg barnázgatnál, akkor emelnék meg az adagot. Bár én azt vallom, hogy ennyi progipótlásnak elégnek kell lennie.
Ha meg nem emiatt fejeződik be a terhesség, akkor úgysincs mit tenni (lásd pl. nálam)
Nagyon drukkolok !!!
mniki

Kata!
Ne haragudj, tegnap a sok választól elfelejtettem a lényeget: akkor csak halkan, gratula a + teszthez!
Loiska!
Kezdődik az akció :D . Ezuttal sikeres lesz, a Mágusunk csodát müvel majd, hiszen kipihent és gyerekcsináló kedvü lesz! :lol:

melcsi1967

Sziasztok mindenkinek!

Nem tudjátok, hogy hogy lehet bejutni a táblázatba?

Illetve, hogy hol lehet Chicco-os cumisüveghez eredeti Chicco-os cumit venni? Mert én ahol próbáltam ott sajna sehol nincs, azt mondják, hogy nehéz megrendelni. Nem tudtok Pesten Chiccos boltot?
:lol: :lol: :lol:
erika13

Erika :)
Pesten????
iszonyú sok helyen van, mert én is most vettem. A baby planet boltok mindegyikében pl.

Kaptam időpontot. augusztus 10. jó későn :) de sebaj :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Icsilya

pl? Én nem Pesti vagyok, de ha írnál pár címet akkor a tesómat elszalasztanám (ő pesten lakik)-(a Nyugati környékén vagy a II. Üllői klínika környékén esetleg úgyahogy én is ismerős vagyok - de máshol még annyira sem)
erika13

milyen cumi kell? mert én csüt. megyek pestre, és utána elpostázom, ha gondolod.
én a III.kerületben tudok, de az a nyugatitól jó messze van.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Icsilya
és az anyagiakat hogy rendezzük????????????????
egyébként a Chiccós honlap szerint a pontos megnevezése: normál 1 lyukú latex etetőcumi 4 hónapos kortól - ajánlott fogyaszói ár: 199 Ft.
Jó lenne legalább 2 db.

Neked hány babád van?
erika13

Anikó!
Jaja, a kisfiaddal tényleg nem vártatok!
Remélem, hogy az évek mulása tényleg segitett.

melcsi1967

Erika :)
kettesével van csomagolva. de azért szúrd be a honlap linkjét, hogy jót vegyek. tuti, hogy a sima 1 lyukú kapható.
gyerkőcökről infó a csikon: 2 pasas, 21 hósak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

anyagiak: majd elutalod az árát.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Így még belefér a kezdés a terveid szerint?

Erika!
Aranyos a kisfiad. :)
Én szerkeszetm a táblát ha magírod az adataidat akkor belekerülsz.

Ime egy firss tábla:

Kép
Kép Kép Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Katyerina!
Mi újság veled remélem szépen felébredtek az eszkimok és már a mami pocijában pihennek. Ha van időd írjál.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi :)
így egy hónapot csúszunk, de hát azt én sem gondoltam, hogy még július legvége előtt időpontot tudnak adni. :wink:
szóval a kezdés belefér maximálisan. Úgy számolom, hogy aug. vizsgálatok, szept. fogigátló, okt. maga az akció :D :D
én maradni akarok a jól bevált stimunál és rendszernél, olyan jól ment a múltkor is.

a gonal pen még létezik??? olyan jó lenne, ha nem kellene szúrkálni :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Icsilya
Előre is nagyon szépen köszönöm, örök hálám. Sajna nem tudom beszúrni mert az ilyenekhez béna vagyok. de leírom amit alá írtak: normál 1 lyukú latex etetőcumi 4 hónapos kortól - ajánlott ár 199 Ft (olyan csúnya sárga színű mint általában lenni szokott)
Gratulálok a srácokhoz, ha jól olvasom akkor most mész majd tesóért nekik?

Zseboroszlán

Név: Erika
Intézet Orvos: Kaáli, Dr. Krizsa Ferenc
Miért: kiskatonák/petevezetők
Életkor:32 (a lombik idején)
Hogy sikerült: 1. lombik
Szülés ideje: 2006. 01.26.
Baba neve: Nagy Ákos Bence
Nagyon szépen köszönöm!

Holnap már itt a szerda: mégegyszer mindenkinek nagy nagy kalappal a holnapi napra, remélem, hogy mindenki csak is kizárólag jó hírt kap.

Mindenkinek szép álmokat kicsiknek nagyoknak és icipiciknek is!
erika13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?