Sziasztok lányok!
Kata!
Akkor, ha jól értem, Te még nem vagy babás? De majd leszel, gondolom feküdnöd kell meg minden egyéb megszoritás, aztán szépen kihordod igy. Van ilyen, ha akarod, sikerülni fog. Mérlegelni kell, hogy akarom-e annyira, hogy mindent bevéllalok arra a 9 hónapra. Ugy érzem, Te nagyon akarod. Különben fiatalok is vannak ilyen helyzetben, az én dokim pl. azt mondja, nem a kor a kockázati tényező, mert 20 évesnél is bármi előfordulhat, és a 40 évesnél mehetnek simán a dolgok. Ha sok baj van, azok adódhatnak össze, de erre itt álljon az én példám, Emesét problémamentesen hordtam ki, igaz, minden szavát betartva a dokinak. De nem irigylem érte hogy elvállalt, nem vagyok könnyü eset (szó szerint sem). Viszont megbeszéltük már a következő babát
.
Kedves Erika!
Ez már szép eredmény, hogy végig alszik, reméljük igy is marad. Szoptatsz még? Raknál fel képet?
Emese születésétől végigaludta az éjszakát, persze először csak kb. éjféltől 1/2 7-ig, aztán mindig kicsit nyult az időszak, mostmár hónapok óta 1/4 9-kor elbucsuzunk és reggel 1/2 8- 8-ig alszik.
Fiam is igy csinálta 6 hetes korától, lehet ez családi vonás, mi is szeretünk aludni
Én a Szt Imrében, dr. Parragh Attilánál szültem, akit csak Krizsa doki mulhat felül. De nem, mert Neki más a szakterülete.
Kedves Lola!
Üdv itt! Jót nevettem, majd csinálunk valami meccset lehet.(Priviben ment még 1-2 szóváltás, le lettem döngölve, de visszaadtam)
Andi kedves!
Nem vagyok 1 nagy fenomén, de ugy csináltam, hogy rákattintottam a más meglévő vonalzójára, és akkor bejött ez az oldal. Ott elég könnyen meg lehet csinálni, a bonyolult a beillesztés. Be kell hozzá kapcsolni aBBCode-ot,aztán a kódra kattintani, és két [code] közé beilleszteni. Ha jól emlékszem, de Unique segitett nekem is, a babás topicon elérhető.
Kismokus!
Nekem is jött emil, de sajna
akkor megyünk nyaralni, igy nem megyek. Pedig ott találkozhattam volna a kedvencemmel
Orsi!
Látom Te jártál erre a kapcsolatépitésre, nem tudtam hogy kapcsolódsz a könyvhöz. Nem válaszoltál, ha lesz az ujabb lombik, lesz segitséged a fiuknál, vagy hogy oldod meg azt a 2 hetet?