Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jadey!
Sajnálattal olvastam, hogy mekkorát csalódtál a vk-ban. Így már nem is bánom annyira, hogy nem tudtam elmenni. Egyébként én is örülnék annak, ha valamikor újra össze tudnánk jönni, mert nekem is hiányzik egy jó kis duma parti. A jövő héten még lábadozom, de utána tőlem bárhol és bármikor összehozhatnánk egy babanetes bulit. A legjobb lenne valahol a szabadban, de ha az időjárás úgy kívánja akkor is kitalálunk valamit.
Az újpesti piacon hol vetted a szoptatós melltartót, mert engem is érdekelne. Esetleg meg tudod mondani az árusító hely számát vagy hogy hol található? Legfeljebb, ha bonyolult leírni akkor szívesen csatlakozom hozzád egy újabb körút során (feltéve, ha még tervezel oda kimenni).

Gesztenye
gesztenye78

Jadey!

Olyan édes vagy, hogy hiányoltál! :) Lassan 10 napja nagyon beteg vagyok, elkaptam a gyerektől a tüszősmandula-gyulladást, + migrénem volt 4 napig, mikor volt az a lehűlés, aztán ráment a gyulladás a szememre, begyulladt és bedagadt, mikor végre elkezdték az antibiotikum-kúrát. (eddig vártak, hátha spontán gyógyulok, meg tudod háziorvos nem mer gyógyszert adni kismamának, nehogy baj legyen, aztán neki kelljen vállani a felelősséget, úgyhogy "egy kismama mindent kibír" gyógymódot alkalmaztak)
ja, aztán még a derekam is bedurrant, úgyhogy teljes volt a leépülés. Egy hétig ki sem bírtam kelni az ágyból.

Mára már csak a torokfájás és a takonykór maradt.

nagyon szép a kisfiad!!!! :D :D

Amúgy Krisszivel tartom telcsin is a kapcsolatot, ha lenne valami nagy gond, ő beírná, úgyhogy miattam ne aggódjatok!

Fj!
Kösz a SCS-es infokat!

Ákata!
Üdv itthon!

Napraforgó!
ne aggódj, nekem a 16. hét óta 2 cm. a méhnyak, és a külső méhszáj nyitva van! Domit is így hordtam ki, csak feküdtem, nem lett semmi baj, ennél a babánál már le se fektettek, csak kímélő életmód.
Az igaz, én nem ikreket várok.
Sok pihi, magnézium, kalcium, fekvés, nem aggódás!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok,

Dögrováson vagyok :cry: Tegnap olyan jól esett a kocsiban a légkondi, most meg majd meghalok, úgy fáj a torkom, és erősen szédülök is.
Csak azért írom, mert olyan jól esik kicsit panaszkodni... :oops:

Napraforgó,

Jobbulást neked is. a lényeg, hogy a babák nálad is jól vannak.

Kata,

Mit mondtak a dokik, meddig lesztek egyben?

Krisszi,

hülye dumák a terhességgel kapcsolatban: engem legújabban a férjem őrjít meg, mióta az anyjától hallotta, hogy minden sérülés, ami rajtam "keletkezik" majd meglátszik a babán. Azóta nem vakarhatom a szúnyogcsípéseimet :roll:
Én már anyámmal is "háborúzok" lévén, hogy gyereknevelés ügyben tök ellentétesek a nézeteink, és ő egyszerűen nem érti meg, hogy én máshogy fogom csinálni, mint ahogyan ő. És a gyerek még meg sem született!!

Jadey, Csengő,

Most már nagyon kiváncsivá tettetek, mi volt a VK-ban! Az a csaj nagyon gáz, de gondolom, nem ő volt az ok, amiért kiborultatok. Melyik dúla volt agresszív? Tényleg nagyon kivi vagyok :?
Jadey, egyébként miért is ne talizhatnánk többet? Elvégre már mindannyian ráérünk :lol: Már beszéltem rolexxel, hogy jövő héten elmegyünk egy vásárlós körútra, esetleg összekapcsolhatnánk ezt egy talival.

Basszus, lefekszem, mert folyton el akarok ájulni. És nem kapok levegőt!!! Ti éreztetek már ilyet?!

Puszi
Kata
sz_kata

Mamy,
hát, a kórházi tapasztalatokat inkább kihagytam volna, de igazad van, optimistán innen (is) nézi az ember a dolgot :wink:

Sz_Kata,
orvosok ilyesmit nem mondanak. Ha a vérnyomás/labor rendben lesz, akkor úgy szülök, mint bárki más, ha viszont a leletek azt indokolják, azonnal császár. A dokim ezt úgy magyarázta: a toxémiát a méhlepény okozza, addig nem múlik el, míg meg nem szülöm a bébiket (és a méhlepény ki nem kerül belőlem). Viszont nem mindegy, hogy a toxémia milyen fokozatú és rosszabbodik-e. Ezért kell a folyamatos orvosi kontroll. Egyébként a kismamák 6 százalékát érinti ez a gond, és sok hajlamosító tényező van. Sajna, nálam mindegyik adott volt (első baba, 30 feletti életkor, ikerterhesség, esetleges öröklődés anyutól), az lett volna a csoda, ha kihagyom... Egyébként a 36. hétig szeretném húzni a bébikkel, akkor a súlyuk, fejlettségük már optimális lesz.
Gyors gyógyulást neked! Torokfájás :cry:, de a szédülés :cry: :cry: Vigyázz magatokra!

Rejo,
neked is minden jót! Rémes lehet a tüszősmandula-gyulladás! Arra sajnos csak antibiotikum jó.

Ma késő délután irány ismét a kórház :cry: Lehet, addig már nem jövök. Ezesetben puszilok mindenkit és nagyon jó egészséget nektek! A kórházban fekvőknek, betegeknek pedig gyógyulást és kitartást!

Puszi - Kata

ákata2

Hello Lányok!

Reggel írtam egy igazán hosszú levelet és elszált és nagyon mérges voltam! :twisted: :twisted: :twisted:

Most gyorsan Ákatának, mert már megy vissza a kórházba! :cry:

Nekem kb 1 hete mérték a babókat és akkor voltak 1760 ill. 1840 grammosak körülbelül!
De azt mondták a súly nem is annyira számít mint a kor. a 35. héttől nyugodtan jöhetnek mert addigra már mindenük kellőképpen fejlett, mégha 2 kg körüliek is.
Amit a méhben nem híztak azt viszonylag gyorsan behozzák idekint!

A hasam nekem is nagy lett és egyre kényelmetlenebb.
Már lassan semmilyen pozicióban nem tudok aludni....
Pihenj sokat és vigyázz te is magatokra!
Én pénteken megyek kontrolra és majd kiderül, hogy haza jöhetek-e vagy bent kelll megint maradnom.

KépKép
napraforgo13

Sziasztok!
Nagygyerek es apja alszik....

Sajnos en nem tudok aludni, amit Akataek is irtak, mar nagyon nagy ahhoz a pocim...

Napraforgo es Akata! Drukkolok nektek, hogy minel tovabb kihuzzatok a babakkal! En csak egyet varok, de mar ugy vagyok vele, ha erett a tudeje es minden oke, miattam johet:)
A korhazat viszont nem irigylem, csak tul lesztek ezen is.

JAdey, Szkata es a tobbiek!
EN orulnek a talinak, csak ne kelljen sokat atszallnom...Szoval nekem a MArgit sziget idealis. Persze szervezzetek nyugodtan mashova, igy is lehet hogy eppen olyan nap lesz, hogy menni sem tudok.

Ez a cikis dula ezek szerint volt maskor is? Ilyen stilussal csodalkozom, hogy egyatalan valaki felkeri...Jadey, teljesen igazad van, en annyiban vagyok mas mint Te, hogy ha engem cseszett volna igy le, en elbogom magam az igazsagtalansag miatt. Persze ezek a hormonok...Nekem mar az is szar volt, hogy ketsegbe vontak hogy a nagyanyaim babai meghaltak. Vagyis az altalunk emlegetett statisztikat.
Az orvosokat en csak azert tamadom, mert nekem az elso, elveszetett terhessegemkor iszonyat bunkokat fogtam ki. Viszont nem fizettem, es a halapenz miatt nem az orvoskra, hanem a kismamakra vagyok merges, mert igenis csak azert fizetek, ha van valami szolgaltatas. Ha nincs plusz, nincs love...

Napok ota azon agyalok, mit vegyek meg a kisfiamnak, de nem jut eszembe semmi, pedig ugy szeretnem, ha ot is legalabb akkora kenyelem varna, mint a nagyobbikat.......

csengo 34+3
Vendég

Sziasztok!

ÁKata - köszi, Neked meg minden jót és élvezd az itthonlétet! :lol: Kedden megyek a dokimhoz, beugrok majd Hozzád is, jó?

Csengő, Jadey - elég gáz lehetett a VK az elmondottak alapján. Felejtsétek el az egész kellemetlen incidenst :(

SzKata - ez a szúnyogcsípés-vakarás-tilalom téma új :lol:
Azt utálom a legjobban, - találkoztam pár ilyen emberrel, persze ők az élet más területén is ilyen mindentudónak hiszik magukat - ha valaki egyszer már szült, lehetett az 60 éve, olyan bennfentesnek hiszi magát és osztja az észt kérés nélkül mindenkinek és ellentmondást nem tűrve jelenti ki a baromságokat. "Ezt és ezt majd biztosan nem fogod bírni!" meg hogy "ez biztosan így fog majd történni" Pont az a lényege a várandósságnak meg a szülésnek is, hogy NINCS KÉT EGYFORMA, nem? Aki szült, már tudhatná és lehetne ennyi esze, hogy nem általánosít a saját tapasztalatából.

Na jó, eldugulok, jók legyetek :lol:
puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

krisszi

Napraforgó,
köszönöm, és vigyázok magunkra! De Te is ám! Csak semmi cipekedés, rohangálás! :wink: Pénteki vizsgálathoz drukkolok. Nekem holnap reggel lesz labor, drukkoljatok nekem is, hogy jók legyenek az eredmények...
Én is úgy gondolom, hogy a 36. héten már bízvást jöhetnek a csajok :lol:

Csengo,
nemtom, a Te kórházad milyen, a klinika sokkal jobb, mint vártam/várhattam. Itt nem a sokcsillagos hotelszolgáltatásokról, hanem az orvosi és nővéri hozzáállásokról van szó. Nem nyűgként, hanem emberként kezelnek, van mosoly és kedvesség bennük. Kívánom, neked is ilyen jó tapasztalataid legyenek...
Dúla: én inkább szülésznőt választottam. Elvégre neki úgyis velem kell lennie, plusz ott lesz a férjem is, az orvosról nem is beszélve. A dúlával már kész tumultus lenne :wink: Ráadásul mi van akkor, ha ellentétes tanácsokat ad, mint a szülésznő, és ott vitatkoznak a fejem fölött...

Na jó, most zárom soraimat, készülődök...
Puszi mindenkinek!

ákata2

Krisszi,
örömmel várlak :lol:
Jaj, nem hittem volna, hogy ilyen rövid egy hétvége... Nade nem sírok, ez is nagy szó, hogy itthon lehettem.

Puszi mégeccer.

ákata2

Rejo!
Hát, neked mostanában jól kijutott a problémákból! Jobbulást és vigyázz magadra.

Sz_Kata!
Nekem szédüléssel és iszonyatos gyengeséggel kezdődött hétfő este, majd csütörtöktől jó kis hasmenéssel folytatódott. Állítólag most van egy vírus, ami már azelőtt ledönt a lábadról, hogy tényleges jele (hasmenés, hányás, láz) lenne. Vigyázz magadra és neked is jobbulást.

Ákata!
Sok erőt és türelmet kívánok a kórházi túléléshez és várunk vissza a jó hírekkel.

Gesztenye
gesztenye78

Gesztenye,

Hát igen, szédülök és a hányás-hasmenés is megvolt már :cry: Alig van erőm, fájnak a végtagjaim, és baromira utálom, hogy szarul vagyok. Bár én abban bízom, hogy rajtam gyorsan mennek át a dolgok, és holnapra már kutya bajom sem lesz. Most fekszem, hátha kipihenem

Ákata,

Akkor drukkolok, hogy a méhlepény is úgy gondolja, hogy a 36. hétig meló van! Amúgy tényleg "készen" vannak a babák a 36. héttől.

Csengő,

Nem nagyon éretm ezt a vk-s sztorit, de elég lehangoló, hogy már a klubban is a veszekedés megy. Azért majd meséljétek el, hogy mi volt pontosan.
sz_kata

Sz_Kata,

Először is jobbulást!!!
VK: Konkrétan egy vidéki dúláról volt szó, aki szerintem nem fog sokszor megjelenni.. (szerintem a L.Zsuzska, aki nagyon édi, vágta, h nem szimpatizáltunk vele) Nem volt kellemes a személye, már a bemutatkozása is fura volt. Szinte kereste az alkalmat, h mikor köthet belénk elég cinikus és arrogáns stílussal. Szerencsére Jadey elég talpraesett volt és ki merte kérni magának.
Pl. belekötött a "levezetni" egy szülést szófordulatba, de nem kedvesen, hanem támadóan- mintha mi lennénk a hibásak ezért a kifejezésért..etc.etc.
A végén már az egésznek olyan kicsengése lett, h vesszen az összes gonosz orvos, mert mindnek éppen színházba kell szaladnia azért csinál ezt meg azt.. (röviden) Persze, az uzsonnázó hölgyemény tetőzte a feszültséget a helyes comment-jeivel.
Meccset néztek lányok?
Puszi,R
rolex

Igen nezzuk a meccset a gyerekkel:) Apa kinn locsol.

Igen vegulis nem volt veszekedes, hanem az a no volt bunko. Szoval en meg elmegyek a klubba, de nem esem hasra tovabbra sem a dula szotol. Amugy nekem is L zs volt a kedvencem, meg persze ha emlekeztek ra BSZ Erika. O egy csinos tipusu kis noci, de nagyon kedvesen szolt mindig. Szoval en kettejukben gondolkodtam es vegulis Erikat kerdeztem meg, hogy elvallal e. Mivel o igent mondott igy Zsuzsat mar nem kellett megkerdezni.

Kata, gesztenye es a tobbiek. A rosszullet nem hangzik tul jol..Legyetek tul rajta hamar!

csengo
Vendég

Csengo,

Ő tényleg nagyon helyes. Az ő és L.Zs. személye vonzott igazán eddig. Szerintem a H. Gyuri is aranyos. Nálam kilőve a dúla project- a kórház csak egy felnőtt hozzátartozót enged be a szobába és az a férjem lesz. Mind1, nem is ezért jártam én eddig oda...Remélem ez a pénteki nap egy kivételes eset volt.

Jobbulást mindenkinek.
Rolex
rolex

Sziasztok!

SzKata - jobbulást!!! Pihizz sokat, igyál sok folyadékot!

Akinek aktuális: szoptatósnak is tökéletes (mély gombolású) hálóingek 1500 forintért vannak az Asia Centerben, gyönyörű, rövid, kapucnis (!) köntös 2200 forint. (Kicsit sz@r érzés, hogy nem a magyar termékeket támogatom, de sajnos ennyiért és ilyen - viszonylag jó - minőséget csak kínait lehet kapni. Meg ez úgyis amolyan egyszer használatos lesz, arra tökéletes, hogy összemaszatoljam a kórházban. A jobb oldali szárny második emeletén vettük. Ja, láttam édi és elég olcsó bébirucikat is, de az már nekünk mind megvan)

Mit csináltok ma?
Puszi,
Krisszi

krisszi

Még valami eszembe jutott: megvettem a "Csodálatos újszülött" c. könyvet, mert annyira dícsérték a Kismamában. Háááát.... Nem rossz, de inkább kölcsönözzétek ki a könyvtárból, nem ér 2500 forintot.
(a baba első egy-két napjáról szól, inkább pszichológusi szemüveggel, nincs benne semmilyen babaápolási tanács vagy ilyesmi.)

Pusz,
Krisszi

krisszi

Bujka:
Keve - ősi árpádkori magyar név, jelentése kövecske/kavics. Én találtam, és páromnak annyira megtetszett, hogy ragaszkodik, két neve legyen a gyermeknek. Nekem is nagyon tetszik.

Sz_Kata:
Köszi az Avent Isis-es tippet - nem tudod melyik csomag a VIA üveges, avagy a cumisüveges van leértékelve és hogy kb. meddig? Mert mi nem kapunk Cora katalógust sajnos.

Jadey, Csengő, Rolex:
Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtam pénteken elmenni, de muszáj volt befejeznem a munkám (este 1/2 8-ig) - de ennek fényében nagyon gáz lehetett.
Zabálós csaj - nagyon durván hangzik... Beszólós dúla - a szélsőségeket én sem szeretem.

Krisszi:
Utazóágyat visszavittem, és visszavették, aminek nagyon örültem, mert kevés a helyünk a lakásban.
Katának kitartást kívánok a 36. hétig - tök jó lesz neki, mert már babázhat, amikor én még csak várom majd a szülést.

Napraforgó:
Vigyázz magatokra nagyon!

Puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973

Sziasztok lányok,

Párom tegnap elment Lengyelorszógba ezüstért, amúgy együtt szoktunk menni, de most nemigazán lett volna szerencsés bevállalni 16 órás utat :D Annyira hiányzik, hogy szinte semmit sem aludtam múlt éjjel...Most meg a nagy melegtől nem tudok szundizni :cry:

Rejo, Szkata és Geszti: Ti aztánjól kifogtátok, remélem már jobban vagytok és a hátralévő néhány hétben már kutya bajotok sem lesz!!! Gyógypuszik persze továbra is mennek!!!

Csengő: Bőgés: Igazából én is mindig sírok, ha megbántanak, de ez a nő annyira felbosszantott, hogy időm se volt igazán elérzékenyülni, de jól esett volna elpáholni :lol: Csak vicc volt. Az erőmet arra tartogatom, ha a gyerekeimet piszkálják, akár hasonlóképp :lol:
A csaj egyébként most volt ott először.
Nekünk jó lenne a Margit sziget. Akkor! Ötletek, időpontok??

KépKép
Kép
jadey

Ez vmiért lemaradt az előbb: Folyt.köv :)

A csaj egyébként most volt ott először.
Nekünk jó lenne a Margit sziget. Akkor! Ötletek, időpontok??

Gesztenye: Melltartók: A színpadot kell keresni, pont ott van a nő, szőke hajú, kb 55-60 év körüli, amúgy hálóingeket árul. Ha gondolod, elkísérlek majd. Amúgy egy barátnőm mondta, hogy a Baross u.-ban a Gólya MELLETTI bababoltban 2800Ft-ért vett pamutból.

A Várandósok klubbjáról még annyit, hogy én tuti nem megyek többet, de éppen azért nem írtam le a történteket, nehogy elvegyem más kedvét... Lehet, hogy rossz a hasonlat, de én természetgyógyászokhoz, sőt ,látókhoz sem mennék sosem, valahogy idegenkedek az ilyenektől 8)

Puszi Nektek!!!

KépKép
Kép
jadey

Jadey!
Sajnálom, hogy nemtudtál a pároddal menni, de igazad van én se merném bevállallni. Tudom milyen rossz amikor nincs otthon a szeretett úr.Nekem a férjem minden este későn jön haza, mert rengeteg munkája van és minden este úgy várom , hogy jöjjön haza. :cry: Amikor meg haza jön evés ,fürdés és alvás na meg egy kicsi beszélgetés, de leginkább napközbe értekezünk telefonon. Sajna nálunk is olyan meleg van ,hogy szinte már elviselhetetlen. Bízom, hogy jön estére egy kis esső és lehűti a levegőt. Még főzni sincs kedvem ,de muszály mert 3 éhes szájat kell jóllakatnom.
baboka

Hi!

Képzeljétek hétvégén mondom a páromnak, hogy nézzünk már be a soroksári úton lévő Asti boltba, mert valahol olvastam hogy 50%-os leértékelés van. Stb. Hát elmentünk nézelődni. És hazajöttünk egy kisággyal, matraccal, ágyneművel, meg vettünk egy mellszívót is. :lol: Még jó hogy volt nálunk pénz. :shock: De úgy örültem neki hogy legalább már ezek megvannak. És ez még mindig semmi. Mondjuk a matrac drágább volt mint a kiságy. Ugyan volt 4900Ft-ért akciós kókuszmatrac, de amikor megfogtunk akkor már nem is tetszett annyira. Ugyanis az IGAZI-t nem árazgatják le, csak valami koppintott fajtáját. :roll: Úgy vagyok vele hogy erre áldoztam, remélem megéri. És mégis ő a mi első kisbabónk, kinek vegyem meg ha nem neki??? :roll:

Dorka
Hmmm…. Utazó ágy. Szerintem engem érdekelne. Meg tudnánk beszélni valahogy hova kéne menni stb. Ezt kb. mennyire lehet összecsukni??? Van róla képed esetleg. :?: Mert én most hétvégén láttam egy sötétkék macisat a auschanban, de az 10E volt. :cry:
Aha, most olvastam hogy visszavitted. Sajnálom. :cry:

Rolex
Kedves tőled. :) Legalább te könnyeztél helyettem nekem nem ment, pedig várták. :oops: De tényleg rendik voltak, most még itt ülök az asztalomnál, tele van lufikkal. Mint egy babazsúr. :D Ez lesz az utolsó hetem, még gondolkozom nekik valami búcsúajcsin, meg hoztam tortákat is. :lol:

Fj35
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy amikor megyek hozzá, akkor majd bemutat a gyermekorvosnak, aki előre kiírja nekem ezeket a babaápolási termékeket, (egy másik baba nevére) mert ugye az enyém még nem lesz akkor meg, így már tudom vinni a kórházba stb.
Szóval rendi. :D

Krisszi
Ezt a gyomorégéses sztorit nekem is elsütötték. És utána megkérdeztem (vicces kollegától) hogy még valami hülyeséggel tud-e szolgálni??? :lol: Mert hogy már a 2 héttel ezelőtti UH-on mondta a nő hogy haja van a babámnak. Aztán elvicceltük, de azért ez még a jobbik eset. Meg amikor egy ffi magyarázza, hogy amikor majd leszáll a pocak :lol: Az vicces, neki mitől száll le, max a sörtől. :lol:

Szopis melltartó
Voltam a triumpban, ajánlottak 4 és 6E körül. Akkor inkább kijöttem. Most láttam az Intersparban hirdetnek akciósan 2-3E között nem tudom pontosan mennyiért. Én vettem is, habár nem valami sexi darab. :roll: És trimphot hirdet, de nem találkoztam a dobozon ezzel a felirattal :roll: . De legalább van már ez is. Huhh…

Jadey
Újpesti piacra, a híd alattira gondolsz, ott a síneken??? Azt hiszem én is megnézem akkor.
Mi volt a vk-ban??? Érdekelne nagyon!!! :?:
Időközbe olvastam, hát kellemes kis csevely lehetett? :roll:

Babanet találkozó
Ti kaptatok infót? Nekem küldték a freemailemre, hogy lesz babanet találkozó. 2006 júli 29-én. 9-18-ig, a II. kerület Hárshegyi út 3. VI. kerület nyári táborában.
Ha gondoljátok oda is lehetne menni, ott aztán biztos sok pocakos lenne :)

Na most még visszamegyek kiélvezem az utolsó hétfőmet :wink:

Sziasztok:Bettus
bettus79

Sziasztok!

Ma "reggel" 11:15-kor kletem, szörnyű milyen mekeg van, nem tudtam éjjel aludni, reggel meg rámjött a szokásos hülye köhögés meg orrdugulás. remélem ez nem árt a babának, de eléggé mocorgott közben. Voltam már vele orvosnál több helyen is de egyik se tudta megmondani mi ez, pedig már évek ota tart szünetekkel. de valamikor már annyira elviselhetetlen.
Ma délután megyünk férjemmel Pestre az orvoshoz, remélem minden rendben lesz. meg még megkérdem a véleményét a fürdésről.

Bettus
Ha jol emlékszem te is a Szőnyi dokihoz jársz. te tudod hogy mennyi nála a szülés? mert én még nem kérdeztem meg, valahogy az olyan fura lenne megkérdezni, vagy nem? Ja és még az hogy te említetted hogy nála is akarsz szülni? mert hallottam már olyan orvosról hogy nem vette egyértelműen hogyha hozzá jár vki attol még nála is akar szülni. pedig sztem ez egyértelmű.

sziasztok megyek, mert lassan majd indulni kell.

üdv: Heni
hettie

Sziasztok!

Gesztenye!
Sajnálom, hogy nem volt esőtök végül. Nálunk tegnap is esett :D Most olvasom, hogy lehet, hogy este volt egy kis égi áldásotok? :wink: Én most is kémlelek ki folyamatosan, nem süt ezerrel, de ebből eső ma biztos nem lesz :(
Barátnőddel mi a helyzet? Megszületett a baba? Vagy még jól érzi magát odabenn?

Hettie!
Remélem a dokidnak is okés lesz a zsömi+tej! Csak azért, mert az én dokim kifejezetten a cukros lötyihez ragaszkodott. Ez a fél liter Nálatok tényleg röhej! :evil:
Ez a köhögés-orrdugulás nem allergia véletlenül? Erre nem vizsgáltak még?

Mamy!
Sajnálom, hogy Nálatok sem volt eső :( Bár lehet, hogy estére kaptatok egy kis égi áldást?! :D
Cukorról én is ezt tudom, hogy a doki felírja és a kismaminak kell kiváltania és vinnie a vérvételre.

Krisszi!
Én is így szoktam lenni az IKEA-val: veszek egy ilyes kis bigyót, megy olyan kis bigyót, hisz alig kerülnek valamibe. Aztán a pénztárnál dobok egy hátast, hogy mennyi lett a végösszeg :roll:
Szerencsére a környezetem nem talál meg ilyen hülyeségekkel! :D De én is a hajamat tépném tőlük... :?

Rejo!
Már én is épp keresni akartalak, de gondoltam még a mandulagyuszi. Na azért ilyen betegséglistára nem gondoltam. Sajnálom :( De remélem, ezzel cirka 5 évre minden nyavaját letudtál! További és tartós jobbulást! :D

Kata!
Gondolom, hogy nem olvasod már...
Még most talán jól is jön a kórház (ha a kórházi benntartózkodást jónak lehet tekinteni), hisz otthon tényleg nem tudnál pihenni a felfordulásban. Drukkolok, hogy a Lányok megérkezése előtt még haza tudj jönni úgy igazán! :D
A gyerekorvosos infokat elküldöm emilben!

Napraforgó!
Hú, Te is kórházban jártál? Te is eszembe jutottál párszor, hogy nagyon eltűntél, de látom, nem önszántadból...
Drukkolok, hogy a Babóca ne nagyon nyomakodjon ott lefelé és sokáig benn maradjanak!!! Nagyon pozitív, hogy kellemes tapasztalatokat szereztél a kórházról!
Szorítok a pénteki kontrollra!

Sz_Kata!
Jobbulást!!! A klímák tényleg nagyon alattomosak tudnak lenni :( Engem is taccsra vágott régen (idén még nem volt belőle gondom), de ilyen ájulós érzés nem szokott lenni, maximum a fejem, karom szakad szét, nagyon fáj, ahová a hideg vágott. Ha nem javulsz, nézesd meg magad dokival!!! De most olvasom, hogy már hánysz és hasmenésed is volt :cry: Nagyon sajnálom! Akkor a diéta: főtt krumpli, sok folyadék!!!

Dorka!
Keve :D Akkor ráéreztem az ősi magyar vonalra!
A Cora-ban a két etetőcumis változat van akciózva a mellszívóval.

Csengő!
Hidd el, az én fejemben is állandóan kavarognak a gondolatok, hogy mit vehetnénk még Beninek. Mi plusz dologként - ami Marcinak nem volt - vettünk potom 3-4000 Ft-ért egy pihenőszéket az Auchanban. Nem nagy durranás, de a lelkemet nyugtatja. Mivel Marci decemberi baba, így legalább tudtam egy-két rövidujjú bodyt venni Neki, de Nálatok ez sem játszik...
Ti nem vesztek Mikinek valami ajándékot a kistesó megérkezésekor? Mi tervezünk valamit (pl. hintaló), és úgy kapja majd meg Marci, hogy a kisöccse hozta Neki.

Bettus!
Párom is a Soroksári úti Astiba szokott járni, pláne nekünk még nagyker áron is adnak mindent :oops: Ja egyébként a mellettük levő épületben dolgozik a Férjecském! Milyen ágyat vettetek? Gratula a vásárláshoz! :D

TAJ szám: Kata kérdezte, de talán mindenkinek jól jöhet az info. A Baba nem kap automatikus TAJ számot. Az emlékeim elég halványak, de ha jól emlékszem, akkor a kórház által elindított anyakönyvezés során a TAJ kártya/szám elkészítési folyamata is elindul automatikusan. Amennyiben nem sürgős, akkor kivárható a 3-4 hét, amíg kipostázzák, ellenben be lehet menni a területileg illetékes Egészségbiztosítási Pénztárhoz. Ha valakinek van még ezzel kapcsolatban infoja, akkor pontosítson!!!
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... ya#paragr2

Gyerekorvos által felírt dolgok: nem csak fürdető- és popsikrémet ír fel, hanem lázcsillapító kúpot (Germicid C), köldök ápolásához 70%-os alkoholt és hintőport, K vitamint (Konakoin), D vitamin (Vigantol). Azaz nekem 7 db receptem van. Ha ezt a védőnéni mind fel tudja írni az csak jó, de tényleg jó a baba születése előtt a gyerekorvossal is találkozni. Nekem bejött :D

Kórházi bennfekvés: Mamynak igaza van, hogy meg kell látni az esetleges kórházi befektetésben a jót. Nekem szerencsém volt, mert Marci születése előtt nem nagyon kellett kórházban feküdnöm, viszont annál nyomasztóbb volt a szülési bennlét, mivel azt sem tudtam, hogy mi hogy működik. Meg kellett tanulnom, ki a csecsemős nővér, akihez Marci bajával mehetek, ki a nőgyógyászatis, akihez a sajátommal. Nekem az a pár nap sajnos nem volt jó élmény. Persze szerepet játszott benne, hogy azt sem tudtam, mit kezdjek a Törpömmel, pláne erősen be is sárgult. Egyszóval elveszettnek éreztem magam.
Most hogy áprilisban benn voltam, már teljesen más volt a helyzet és ismét szokhattam a helyzetet. Most, szűk 1,5 hónappal a szülés előtt semmiféle rossz érzés nincs bennem a kórházzal kapcsolatban szerencsére, remélem utána is ezt fogom majd mondani, hogy minden szép és jó volt :D

Ez a VK tényleg elég érdekesen hangzik! Az ember lánya tényleg azt hinné, hogy a dúlák földre szállt angyalok, oszt nesze neked! :? Remélem egyéb rossz élményetek nem lesz!

Macifülkének továbbítom a jókívánságokat! :D Köszönöm a nevében is!

KépKép

KépKép
bujka

Az előző levelemet visszaolvasás nélkül küldtem, ezért furi a formája és még az aláírásom is lemaradt.
De mentségemre legyen mondva, hogy itt nálunk diliház van a köbön. Csajok itt mindent lehet, csak pihenni nem. Vidéknek hívják, vagy mi a szösz, ahol éppen lakunk egy családi házban, de ez maga az őrület. Most jön egy kis nyavajgás, de valamikor ki kell jöjjön belőlem, mert becsavarodok! Ha valakit nem érdekel, ne olvassa!
A szomszédunkban házat építenek: megy a betonkeverő, ordítanak a melósok, csiszolnak-fúrnak-faragnak :arrow: hangzavar!
Az utcán kb. 2 percenként elhúz egy robogós, motoros, amik épp a végnapjukat élik (mármint a gépcsodák, de lehet, hogy a sofőrök is :lol: ). Mi saroktelken műkszünk, úgyhogy tök jókat lehet előttünk farolni, kavicsot kaparni azokkal a rohadt robógókkal! :twisted:
Emellett sréchen szemben egy kocsma-fuvarozócég működik, aminek ismételten fenomenális hanghatásai vannak, mind hajnal 5-6-kor (értsd diesel teherautók zaja, gázolaj pöfögése), illetve éjjel 11-12-kor (kocsma "kedves", illuminált vendéköre).
Emellett 2 naponta tüzet gyújtanak a 30 fokban a vadbarom szomszédok (értsd: rohanás a kertben száradó ruhákért, ablak-ajtó bezár :arrow: lakásban megfullad), a kutyát némelyik az utcán tartja, így a környék összes kutyája (amiből van ám rendesen errefelé) végigugatja a fél napot.
Szerintem nem csoda, hogy áruljuk a kecót, ugye?! Remélem találunk egy arra hivatottat, aki megveszi ezt a szörnyeményt!

Bocsika az offért, de tele van a púpom. Ja és emellett összetehetem a kezeimet, hogy Marcikám tud aludni ebben a csatazajban!

Puszi: Melinda

UI: BOCSI!!!!

KépKép

KépKép
bujka

Heni
Igen úgy volt hogy hozzá járok, és nála is szülök, de aztán most már az István kórházban szülök egy másik dokinál. Úgy hallottam nála 80 körül mozog egy szülés :oops: . Többek között ezért is „cseréltem le” őt :? . A kórházat pedig azért mert az Istvánban soha nem kell várni órákig az Uh-ra, és a szülőszobák is sokkal emberségesebbek. Mindegyik 1 ágyas nem pedig függönyös elválasztási lehetőség. :shock:
De mikor hozzá jártam én megkérdeztem tőle hogy a szülésnél is számíthatok-e rá? És mondta, hogy persze ez természetes.
Ja és még annyit, hogy a 24 héten akit ajánlott szülésznő már be volt táblázva, engem már kérvényezni kellett volna. :shock: Mikor ezt valakinek elmesélem elhűl, hogy mik vannak, mert ilyenről még senki nem hallott :?: :roll: . Az a dolga, hogy szülést segítsen, ha napi 5 db- akkor annyit. Jól néznénk ki hogyha kijelenteném a melóhelyemen hogy egy hónapban csak 5 ügyfelet szolgálok ki :lol: .
Szóval még sikerült időben váltanom, és remélem jobban jártam, amúgy már most jobban jövünk ki anyagilag, mert jelenleg a feléért járok vizsgálatra mint nála :roll: . De semmi bajom nem volt vele, csak a kórház meg az egész, és találtam jobbat, hát inkább mentem. De remélem neked semmi rossz tapasztalatod nincs. :D
Amúgy a Shöpiben a cukros port kell inni. :cry: Nekem még felírta a doki, de ezt már az Istvánban csinálták és örömmel dobtam a kukeszba, mert ott nem kellett. :lol:

Bujka
Most akciós volt 12.900Ft a Drivex (hu ilyen van,holnapra megkuksizom!?) kiságy. 60x120-as és sötétcseresznye színű. Nekem nagyon tetszik :lol: , kis rácsos minden oldala. Még várat magára az összeszerelés.
:roll:
Szerintem olcsóbb cuccok vannak mint a szomszédjában lévő OUtlet boltnak, vagy hogy a fenébe híják már :?: :roll: Annyi neve volt már.

Pusz nektek: Bettus
bettus79

Bettus:
Sajnos már visszavittem az utazóágyat. :cry:

Bujka:
Az az Asti hány szám alatt van a Soroksári úton?
Köszi az Anetes infot.

NEM BÍROM EZT A MELEGET - megyek haza zuhizni!!!

Üdv,

Dorka

boróka1973

Sziasztok!

Gesztenye, Rejo, Sz_Kata!
Jobbulást kívánok nektek, a francba ezekkel az alattomos vírusokkal, meg megfázásokkal... :cry:

Ákata!
Bár már biztos nem vagy otthon, de azért megírom:
Persze, tudom hogy kihagytad volna, hát ki megy szívesen kórházba?... De ha már menni kell, akkor nézzük a "jó oldalát" a dolgoknak. Kívánok még sok kitartást, ott legalább figyelnek rátok! Annak meg nagyon örülök, hogy jó benyomásod van a klinikáról, és a személyzetről. Látod, már ezért is megérte. :wink:

Bettus és többiek!
Én is kaptam mail-t a babanettől, hogy lesz találkozó július 29-én, és nagyon megörültem neki, de aztán lelombozódtam, mert beugrott, hogy sajna nem tudunk menni... :cry: Aznap családi összejövetel lesz. Hát ez van... :roll: De remélem azért sokan el tudtok menni, és majd beszámoltok, hogy mi volt, meg raktok fel képeket... :roll: Nagyon szép helyen lesz, az biztos!

És most egy kicsit magunkról ömlengenék :lol: :
Ma voltunk 4D uh-n a Kleopátrában!
Krisszi! Tényleg emlékezett ránk a nőci, és megint nagyon kedves volt.
Szóval a lényeg, hogy a Kislánykánk hatalmasat nőtt, ma töltöttem be a 33. hetet, (a gép szerint 33+2) és már most 2.3 kg :roll: :lol: Nagyon jó húsban van! A felvételek, hát azok tündériek lettek, próbálok majd feltenni pár képet, teljesen el voltunk olvadva!!! És ami a lényeg: megfordult a Kincsem, már lefelé van a buksija!!! :lol: 3 hete még harántban feküdt. Most a fekvése jó, és teljesen összegömbölyödött, most a lábait kulcsolta össze az arca előtt. De azért sikerült pár jó képet csinálni Róla, és most már aztán 10000 % hogy kislány!!! :lol: Aranyosan pislogott, tátogott, nyújtogatta a nyelvét, egyszóval kis tündér volt, és totálisan el vagyok érzékenyülve!!!

Puszi mindenkinek, még olvasok vissza egy kicsit, és rakok fel képeket!

Kép
mamy

A mai képek Gesztikéről :lol:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mamy

Sziasztok,

Már jobban vagyok, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! A torkom fáj még, meg gyenge vagyok, de egész éjjel kúráltam magam, mert mára bevállaltunk egy gyerekfelügyeletet a férjemmel, és szemétség lett volna lemondani. A kisfiú egy tünemény volt, de mindketten iszonyúan elfáradtunk, a férjem az első játszótéri etap után 11 órakor benyomta a szunyát, azaz beájult az ágyba :lol: Azt mondta, nem érti mások ezt hogy bírják minden nap. Húú, hát tényleg nem egyszerű, mi ketten egyszerre rohangáltunk :wink:

Bujka,

Köszi a TAJ kártyás ifókat, és részvét a kellemetlenségeért.

Bettus,
Az ASTi bolt pontos címe engem is érdekelne, mert én a soroksári úton, csak a baby outletre (régi megatoys) emléxem.

szoptatós melltartó: néhány helyen, tényleg hülyének nézik az embert, már ami az árakat illeti.

Néhány napja, nemes egyszerűséggel szétrepedt a fenekemen az egyetlen, még használható gatyám, és elmentem egy kismama boltba nacit nézni. Egy: az anyagok és a kivitelezés is egyaránt GAGYI, és mindezért 12 ezer forintot kérnek. Ilyen áron a Mangóban meg a zarában veszek gyönyörű, minőségi cuccokat. Egy póló, ami ujjatlan és tök egyszrű, két perc alatt varható szabás, 6000 Ft volt. Halál kiakadtam, és lesújtva jöttem el a boltból, egyszerűen, azt éreztem, hogy palira akarnak venni. Aztán a Promodban találtam nagyon szép felsőket, amik még jók is hatalmas pocimra. Csak egy gatyó vagy szoknya kéne...

Mamy,

nagyon szép a kislányod
:lol: és nem szégyenlős :wink: :evil:

Puszi Mindenkinek
sz_kata

Mamy,

az ördögöcske a végén véletlenül került ám oda, nehogy félreértsd! :lol:
sz_kata

Mamy,

Én voltam a Kleopátrában és én beszéltem rólatok a nővel, nem Krisszi. Bár egy kis betűcserével már stimmelek, mert én Kriszti vagyok :lol: :lol: :lol:

Tündéri a kis"nagy'lányod és eszméletlenül jó hír, hogy végre megadta magát és megfordult!!! Ezek szerint nem csak szép, de szófogadó is :D

A bizonyíték, hogy lány, pedig elég tutinak túnik :wink:

Ellentétben Gesztenyével Bencus szinte csak az ultrahangon alszik, de naggggyon mélyen...

KépKép
Kép
jadey

Sz_Kata, Jadey!
Köszi szépen a dícséreteket! Az ördögöcskét gondoltam, hogy véletlen!
Jadey, bocsi, nem tudom miért Krisszit írtam... :oops:
Természetesen tudom, hogy te voltál, mint fan! :lol:
Hát igen, most már tényleg ezer % hogy kislány, nagyon örülünk neki a párommal!!! :lol: Meg persze annak is, hogy befordult fejjel lefelé!
Puszi

Kép
mamy

Jadey!
Még azt akartam írni, csak nagy izgalmamban lemaradt, hogy érdekes, hogy Bencus a vizsgálat alatt bealszik. Nálunk általában fordítva van, amikor elkezdődött a vizsgálat, Geszti nagyon nyugiban volt, és akkor készültek a legjobb képek az arcáról, stb. Aztán pár perc után elkezdett őrülten mocorogni, és mindkét lábát összekulcsolva az arca elé emelte, sőt, az egyik lábfejét a füléhez szorította (!) én nem értem, kitől örökölte ez a lány ezt a tehetséget!... :wink: A nőci mondta is, hogy beirathatjuk balettra, biztos ügyes lesz. :wink: Ez perszer csak vicc, ilyenkor még baromi hajlékonyak, de azért ez lélegzetelállító, amit művelt! Alig lehetett rávenni, hogy elvegye a lábait onnan, de akkor meg a kezeit tette oda... :lol:
De azért Bencusról is nagyon szép képek készültek a múltkor, még ha aludt is! :wink:

Kép
mamy

Sziasztok!

Bettus!
Tudom, milyen lehet az ágyikó, ismerem ezt a márkát. Talán lengyel, és nagyon jó kis cuccaik vannak mind bútorban, mind textíliában. Szép lehet a színe is :D És az ára nagyon jó.
Az Outlet régen Megatoys volt, de mi itthon a Párommal a mai napig Megatoysozuk. Ki lehet egyébként ott is fogni dolgokat (pl. mi a pelenkázótáskánkat), de azért még így, hogy outletnek hívják, még így is elég húzós árai vannak a cuccaiknak :?

Dorka!
ASTI: Soroksári 110-112. Páromék a 108. alatt dolgoznak, ami egy sárga épület, KENWOOD felirattal, na attól van délre, a régi Megatoys fele. Biztos megtaláljátok :D Én a babarucijaikat nagyon szeretem, jó, formatartó anyagból és a méretezés tényleg jó, lehet rá adni. A Cora-ban is árulják a rucijaikat, de ugye nagyságrendekkel drágábban.

Mamy!
Gratulálok az uh-os élményhez és a husi Kislányhoz! :D És nem utolsósorban a menetirányba forduláshoz! Innen már csak nem lesz kedve elforogni a Leányzónak :D
A képek is csodaszépek, tényleg kis dundi pofija van már most! És a bizonyíték a nemét illetően 1000%-osnak tűnik! :lol:

Sz_Kata!
Örülök, hogy már jobban vagy! Mennyi idős a kisfiú, akire vigyáztatok? Jót mosolyogtam, hogy a Párod már délelőtt befáradt! Akkor nem is szégyenkezem magamon, hogy az ördögfióka Marcim így a 8. hónap vége felé erősen lefáraszt...
Bettusnak írtam az Asti címét.
Tényleg szomorú, hogy azon a címen, hogy kismama ruha aranyáron akarnak minden szir-szart a nyakunkba varrni... :evil:

Nálunk kora este olyan hatalmas zuhi volt, hogy az erkélyünkön legalább 2 cm víz állt. Ha nem csukjuk be az ablakokat, szerintem most 10 centis vízben úszkálhatnánk a lakásban. Ja és a zuhi alatt végig sütött a nap! Szép szivárványunk is volt :D Egyetlen bibi, hogy ahogy elment a vihar, semmi légmozgás, így a lakásban beszorult a levegő és még mindig 27-28 fokot üti :(

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Dorka és Sz_Kata!

Ja még ennyit akartam: www.astikids.com

Pusz: M

KépKép

KépKép
bujka

Mamy: Köszönöm! Tényleg érdekes. Amágy Bencus is ugyanúgy össze volt csomagolva, az első képen ha jobban megnézed, bal oldalt ott a lábszára és a hüvelykujja. A dvd-n teljesen jól látszk. :lol: Járhatnának együtt balettra :lol:
Ti mikor mentek legközelebb, egyáltalán mentek még, vagy a következő találkozás már testközelből lesz :D ?? Mi már csak egyszer tervezzük, valamikor a 34-35.héten. Tényleg, akkor most készülhetsz a sima szülésre, de klassz!!!!

KépKép
Kép
jadey

Mamy: Ezt hogy csináltad! A képek az előbb még más sorrendben voltak... Tutira. Mert hogy nézegetem át a leányzót :lol:

KépKép
Kép
jadey

Mamy: Ezt hogy csináltad!? A képek az előbb még más sorrendben voltak... Tutira. Mert hogy nézegetem át a leányzót :lol:

KépKép
Kép
jadey

Szkata: Rönci barátném tud egy tuti jó varrónőt a XI.-ben, én is szeretnék ellátogatni hozzá, olcsó-4-5 ezerért vannak mamagatyák, állítólag az ő gatyáit is árulja a Brendon tizenezrekért :twisted: Szerintem is pofátlanség és én sem vagyok hajlandó csak azért kiadni egy rakat pénzt, mert "kismama ruha". Én általában nagyobb méretú ruhákat és szoknyákat veszek (jelenleg 40-42-est) és szupi! Ráadásul jól néz ki. De a gatya az más. Ha gondolod, mehetnénk együtt, v. elkérem a címét. Pontosabban biztos megírná a címét.

KépKép
Kép
jadey

Bettus: Igen, az az a piac. Találtam egy-két jó cuccot, meg babaholmit is. Ráadásul 5 perc tőlem. A vk-ban lecseszett az egyik dúla, hogy azt mertem mondani: "levezeti a szülést" Aztán Csengőre és Rolexra akadt ki, amikor azt mondták, hogy régen nagy volt a csecsemőhalálozási statisztika. Szerintük egy se volt, nemhogy statisztika. No meg teljesen kiakadtak, amikor meg mertem kérdezni, hogy miért bojkotálják az orvosokat? Állandóan csak szapulják őket és már elegem lett ebből. Röviden ennyi. Lehet, hogy állandóan erről kéne beszélnem, mert hogy alacsony a vérnyomásom, most meg már az is elegendő, hogy rájuk gondolok :lol: és érzem, hogy emelkedik...

KépKép
Kép
jadey

Jadey!
Esküszöm, nem én voltam!... :? Mármint a képek sorrendjét illetően. Egyszer felraktam, és azóta nem variáltam rajta semmit. Tényleg, más sorrendben voltak?... :roll:
Hát valóban lehet, hogy jó kis balett-páros lennének ketten Bencus és Gesztike :wink: Hihetetlen, hogy milyen mutatványokra képesek, nem? Az ember csak ámul.
Már nem tervezzük, hogy megyünk 4D-re, ez volt az utolsó, azt hiszem. Ma léptem a 34. hétbe, ezért később már nem is nagyon lenne értelme, hiszen most már tutira kiderült a neme is, és láttuk is a kis bájos arcát, meg hogy minden rendben van, és ez a lényeg. Mostantól már csak hízni és nőni fog :wink: A 36-38. hét körül úgyis lesz még egy 2 perces szokásos dokis uh, amikor megállapítják a fekvését meg mégegyszer megnézik úgy általánosságban, még akkor látni fogom, utána meg már ÉLŐBEN! :lol: Igen, most már készülök a "rendes" szülésre, remélem hogy most már nem lesz kedve visszafordulni! :wink:

Bujka!
Köszi a gratulát! :wink: Nagyon remélem, hogy most már így marad! :wink:

Kép
mamy

Kedves Lányok,

nem sikerült feltöltenem az esküvői képet. Most el vagyok keseredve.. Azt írja, h hiba történt. Pedig sikerült miniképet csinálni a tapétából. :)
Ha máskor nem, akkor a találkozón megmutatom Nektek.
Kéne szerintem is találkozni!
Jó éjt mindenkinek,
Rolex
rolex

Sziasztok!
Vége a több napos gyerekfelügyeletnek. Utána pedig BAlcsin voltunk, most értünk haza. Sajnos Ákatáról lemaradtam. További drukk a kórházban lévőknek!

MAmy!
NAgyon örülök, hoygy befordult a lányka. Innen már 99%, hogy nem mozdul. A képek is nagyon jók, én a 24. héten voltam Ákossal és ugyanígy tartotta a lábacskáit, csak neki más volt köztük.
Ákos rengeteget mozog, nagyon aktív. Legyen hideg, meleg, vihar vagy szélcsend, reggel, vagy este. Hullámzik a hasam.
Végül én sem fürödtem a BAlcsiban. Annyian beszéltek le róla, hogy nem rizikóztam. Így viszont szinte elviselhetetlen volt az időtöltés, várni míg megfürdenek, fociznak a gyerekek, közben se ülve, se fekve nem jó, meleg van, beleizzadok a fürdőruhámba...
Sokkal jobban elfáradtam, mint egyébként. Ezen kívül az is zavaer, hogy nem mozgok eleget. Biciklizés nem jó, úszni nem merek, nyújtózkodós sportokat mellőzöm marad a séta meg a lájtos kismama torna.
piciri

Sziasztok!

Mamy!
Nagyon szép a kislány,és milyen szuper befordult helyére.
:)

Egyszerűen nem tudok aludni,4 órát sikerült az éjjel,csak forgok össze -vissza.
olyan mintha teljesen fel lennék éjjelente pörögve.
Na ,de nem is ezt akartam mondani,hanem tegnap képzeljétek voltam dokibánál,minden eredményem jó,csak egy bibi van már megint,sérvem van.
Azt ne kérdezzétek,hogy kerül oda sérv és mitől van,de nagyon érdekes.
Valaki hallott már ilyenről???????
Semmit nem mondott doki,ne törődjek vele ,majd szülés után elintézi.
Most azon gondolkodom lehetséges e a rendes szülés vagy nem.
És sajna elmegy egész augusztusba szabira,pont az utolsó héten fog visszjönni.Lehet nekünk ügyeletes dokival lesz dolgunk?

Na mindegy,majd átvészeljük dolgokat.
megyek mosogatni meg takarítani amíg nincs az a borzasztó meleg.

su
31+2
suezika

Piciri!
Örülök, hogy hallok felőled remélem megkaptad a multkori privimet?
Sajna a Balcsin én is csak fájdítottam a szívemet, mert én se mertem bemenni csak térdig. Pedig még a pici lányom is fürdött és nagyon élvezte. Most, hogy vége a gyerekfelügyeletnek, remélem sűrübben hallok rólad?

Mamy
A képek szuperek lettek ,mutattam a férjemnek és neki is nagyon tetszett. Ezek után azt hiszem majd ha kicsit később is de én se hagyom ki a 4D-t. Remélem mindkét babát fogjuk majd rendesen látni.
baboka

Mamy:

gratulálok a csodás kislányotokhoz! Tényleg jó húsban van :) :?

Suezika:
Sérved van? Köldöksérv?
És nem fájt vagy ilyesmi? Mert az az igazság, hogy a festés alatti fájdogálás miatt én is arra gyanakodtam, de dokim jelenleg egy hónapig elérhetetlen, így nem tudom megkérdezni.
De néha továbbra is nagyon erősen fáj - főleg este, és ha sokat eszem - olyan sebszerű érzés a köldökömnél.
És mit fog vele csinálni a dokker? Megműti?

Bujka:
Astis infot köszi.

Sz_Kata:
Nálam továbbra is legjobb gatyalelőhelyként az Árkádos C és A jön be, utoljára is vettem egy szerintem csini khaky színű halásznadrágot 5000-ért.
És kolleganőm meg a Délinél lévő Mammolában vett álomszép ujjatlan pólókat leárazva, bár nem tom mennyiért.
Ja, és a Mammut II-ben (3. em) levő új Kengurus üzletben is vannak lengatyák, és szép ruhák, felsők leárazva, de az én méretem sajnos nagyobb, nekem csak a felsők jók meg egy gatya.
ÉN SEM BÍROK JÓL ALUDNI a meleg miatt - de nappal is vacak...

Most éppen a füldugót használom, hogy éjjeli pisi után nyitott madárcsicsergéses ablaknál is gond nélkül vissza bírjak aludni - és működik. Ráadásul párom is és anyám is elutazott (tesóm is most fog), vagyis egyedül vagyok a héten - annyira rossz... :cry:

Ciao,

Dorka

boróka1973

Sziasztok,

Jadey,

Persze, hogy érdekel a varrónő címe. Kezdenek ugyanis ruhaügyileg áldatlan állapotok uralkodni itthon :roll: Hozott anyagból is dolgozik vajon? Mert nekem az anyag minősége a mániám...
Most tényleg joggal mindhatom, hogy nincs egy rongyom se, amit felvegyek :lol:

Bujka,

A kisfiú 2 és fél éves, pont abban a korban, amikor egy pillanatra se veheted le róla szemed. Tegnap óta, minden kismamát csodálok, aki kicsi gyerek mellé bevállal még egyet :wink:
Mondtam is a férjemnek, hogy a tegnapi nap tapasztalataiból kiindulva, már előre felejtse el a jól ismert pasis mondatokat, mint: "hogyhogy nem csináltad meg? egész nap itthon voltál. meg hogy mitől fáradsz el, nem is dolgozol... :wink:

Krisszi,

csecsemőgondozási könyv:
a tegnapi nap alapján, most már azt mondom, hogy a babaápolást valszeg nem könyvből fogom megtanulni :wink: Tegnap kicseréltem életem első pelusát, majd utána még kettőt, és az egyik bizony keményen kakis volt! :wink: :lol: És sikerült :lol: :lol:

Dorka,

Köszi a kismamaruhás infót. A héten nyakamba kapom a várost, és elkezdek vásárolgatni, és nem csak kismamaruhát, de a babaholmikat is. Nagyon be vagyok sózva, valamiért annyir azt érzem, hogy ez a gyerek meg akar lepni, és hamarabb érkezik, mint várom, úgyhogy a 35. hétre szeretnék mindennel elkészülni, csak hogy megnyugodjak :wink:

Szép napot mindenkinek,
Kata
sz_kata

Boróka!

Nem köldök sérvem van....
jobb oldali kisajakon van...
csak előbb nem akartam így konkrétan leírni,de akkor nem lehetett ezekszerint kivenni a cikis helyet... :oops:
su
suezika

Jadey, Mamy,

Csütörtökön én is megyek a Kleopátrába!! :lol: :lol: :lol:
sz_kata

Sziasztok Lanyok,

folyamatosan olvasom a forumot minden nap, de ebben a dog idoben egyszeruen nem tudom meg a gondolataimat sem osszeszedni, nem hogy irni.
Nagyon koszonom a gyerekorvossal es a babafurdeto feliratasaval kapcsolatos infokat, igy mar tiszta a dolog.
Gratulalok a gyonyoru 4D-s kepekhez! Meg mondom oszinten, hogy sem a paromat, sem engem kulonosebben nem izgatott a dolog, hogy elmenjunk 4d uh-ra, valahogy ez nalunk kimaradt. Igazabol mindig minden eredmenyem jo lett az orvosnal, igy nem is volt bennem egy olyan kenyszer, hogy feltetlenul el kellene mennunk 4d-re, hogy mindenkeppen alaposabban megnezessuk a kisbabat. Szoval ez igy nalunk kimaradt, de most mar mindenkeppen keso lenne, mar 36+2-nel tartok!

Sue,
sajnalom, hogy served van.
Az en orvosom is szabadsagon, majd csak aug 7-en jon vissza, en meg aug 9-re vagyok kiirva a legutobbi uh szerint. Szoval borzasztoan drukkolok, hogy ne jojjon elobb a pici, bar ugyanakkor mar annyira turelmetlen vagyok, hogy mikor bujik elo...
Kepzeld tegnap megint orulet volt a klinikan: odamentem reggel 8-ra es majdnem 12 volt, hogy vegeztem. Pedig csak egy vizelet, vernyomas meg CTG volt. A varakozasban az volt a legszarabb, hogy volt egy csomo kismama, akik fennhangon meseltek elmenyeikrol vagy korabbi szuleseikrol, de ugy hogy mindenki tisztan hallotta, amit beszeltek. Persze ok mindig a primitivebb fajtak, hat nekem nem volt olyan nagy elmeny oket hallgatni...

Most voltam masodszorra CTG-n, annyira jo volt, nagyon nagy elmeny...

Tegnap benn Pesten mar csak ugy vonszoltam magam a nagy melegben, mar nagyon nehezen megy minden... Ma nem is megyek sehova, csak az itthoni dolgokat intezem el (fozes, vasalas stb) de hat az is epp eleg, allandoan meg kell allnom pihenni, zuhanyozni mert nem birom mar ugy mint regen. El kezdett fajni a szemerem csontom ott lenn, de azt olvastam a konyvekben, hogy ez normalis, mert hogy a baba feje kezd befeszkelodni ott lenn. Emlitettem a orvosnak is tegnap, megerositette, hogy ez normalis es hozzatartozik a dolgok menetehez.

Jovo heten meg egy vervetel es CTG, aztan a 38 hettol mar hetente 2x kell jarni CTG-re, nem tudom hogy fogom birni a Pestre valo bejarast ilyen idoben...

Na jo, nem panaszkodom tobbet, sziasztok

Viola
fj35

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?