Sziasztok!
Gesztenye!
Sajnálom, hogy nem volt esőtök végül. Nálunk tegnap is esett
Most olvasom, hogy lehet, hogy este volt egy kis égi áldásotok?
Én most is kémlelek ki folyamatosan, nem süt ezerrel, de ebből eső ma biztos nem lesz
Barátnőddel mi a helyzet? Megszületett a baba? Vagy még jól érzi magát odabenn?
Hettie!
Remélem a dokidnak is okés lesz a zsömi+tej! Csak azért, mert az én dokim kifejezetten a cukros lötyihez ragaszkodott. Ez a fél liter Nálatok tényleg röhej!
Ez a köhögés-orrdugulás nem allergia véletlenül? Erre nem vizsgáltak még?
Mamy!
Sajnálom, hogy Nálatok sem volt eső
Bár lehet, hogy estére kaptatok egy kis égi áldást?!
Cukorról én is ezt tudom, hogy a doki felírja és a kismaminak kell kiváltania és vinnie a vérvételre.
Krisszi!
Én is így szoktam lenni az IKEA-val: veszek egy ilyes kis bigyót, megy olyan kis bigyót, hisz alig kerülnek valamibe. Aztán a pénztárnál dobok egy hátast, hogy mennyi lett a végösszeg
Szerencsére a környezetem nem talál meg ilyen hülyeségekkel!
De én is a hajamat tépném tőlük...
Rejo!
Már én is épp keresni akartalak, de gondoltam még a mandulagyuszi. Na azért ilyen betegséglistára nem gondoltam. Sajnálom
De remélem, ezzel cirka 5 évre minden nyavaját letudtál! További és tartós jobbulást!
Kata!
Gondolom, hogy nem olvasod már...
Még most talán jól is jön a kórház (ha a kórházi benntartózkodást jónak lehet tekinteni), hisz otthon tényleg nem tudnál pihenni a felfordulásban. Drukkolok, hogy a Lányok megérkezése előtt még haza tudj jönni úgy igazán!
A gyerekorvosos infokat elküldöm emilben!
Napraforgó!
Hú, Te is kórházban jártál? Te is eszembe jutottál párszor, hogy nagyon eltűntél, de látom, nem önszántadból...
Drukkolok, hogy a Babóca ne nagyon nyomakodjon ott lefelé és sokáig benn maradjanak!!! Nagyon pozitív, hogy kellemes tapasztalatokat szereztél a kórházról!
Szorítok a pénteki kontrollra!
Sz_Kata!
Jobbulást!!! A klímák tényleg nagyon alattomosak tudnak lenni
Engem is taccsra vágott régen (idén még nem volt belőle gondom), de ilyen ájulós érzés nem szokott lenni, maximum a fejem, karom szakad szét, nagyon fáj, ahová a hideg vágott. Ha nem javulsz, nézesd meg magad dokival!!! De most olvasom, hogy már hánysz és hasmenésed is volt
Nagyon sajnálom! Akkor a diéta: főtt krumpli, sok folyadék!!!
Dorka!
Keve
Akkor ráéreztem az ősi magyar vonalra!
A Cora-ban a két etetőcumis változat van akciózva a mellszívóval.
Csengő!
Hidd el, az én fejemben is állandóan kavarognak a gondolatok, hogy mit vehetnénk még Beninek. Mi plusz dologként - ami Marcinak nem volt - vettünk potom 3-4000 Ft-ért egy pihenőszéket az Auchanban. Nem nagy durranás, de a lelkemet nyugtatja. Mivel Marci decemberi baba, így legalább tudtam egy-két rövidujjú bodyt venni Neki, de Nálatok ez sem játszik...
Ti nem vesztek Mikinek valami ajándékot a kistesó megérkezésekor? Mi tervezünk valamit (pl. hintaló), és úgy kapja majd meg Marci, hogy a kisöccse hozta Neki.
Bettus!
Párom is a Soroksári úti Astiba szokott járni, pláne nekünk még nagyker áron is adnak mindent
Ja egyébként a mellettük levő épületben dolgozik a Férjecském! Milyen ágyat vettetek? Gratula a vásárláshoz!
TAJ szám: Kata kérdezte, de talán mindenkinek jól jöhet az info. A Baba nem kap automatikus TAJ számot. Az emlékeim elég halványak, de ha jól emlékszem, akkor a kórház által elindított anyakönyvezés során a TAJ kártya/szám elkészítési folyamata is elindul automatikusan. Amennyiben nem sürgős, akkor kivárható a 3-4 hét, amíg kipostázzák, ellenben be lehet menni a területileg illetékes Egészségbiztosítási Pénztárhoz. Ha valakinek van még ezzel kapcsolatban infoja, akkor pontosítson!!!
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... ya#paragr2
Gyerekorvos által felírt dolgok: nem csak fürdető- és popsikrémet ír fel, hanem lázcsillapító kúpot (Germicid C), köldök ápolásához 70%-os alkoholt és hintőport, K vitamint (Konakoin), D vitamin (Vigantol). Azaz nekem 7 db receptem van. Ha ezt a védőnéni mind fel tudja írni az csak jó, de tényleg jó a baba születése előtt a gyerekorvossal is találkozni. Nekem bejött
Kórházi bennfekvés: Mamynak igaza van, hogy meg kell látni az esetleges kórházi befektetésben a jót. Nekem szerencsém volt, mert Marci születése előtt nem nagyon kellett kórházban feküdnöm, viszont annál nyomasztóbb volt a szülési bennlét, mivel azt sem tudtam, hogy mi hogy működik. Meg kellett tanulnom, ki a csecsemős nővér, akihez Marci bajával mehetek, ki a nőgyógyászatis, akihez a sajátommal. Nekem az a pár nap sajnos nem volt jó élmény. Persze szerepet játszott benne, hogy azt sem tudtam, mit kezdjek a Törpömmel, pláne erősen be is sárgult. Egyszóval elveszettnek éreztem magam.
Most hogy áprilisban benn voltam, már teljesen más volt a helyzet és ismét szokhattam a helyzetet. Most, szűk 1,5 hónappal a szülés előtt semmiféle rossz érzés nincs bennem a kórházzal kapcsolatban szerencsére, remélem utána is ezt fogom majd mondani, hogy minden szép és jó volt
Ez a VK tényleg elég érdekesen hangzik! Az ember lánya tényleg azt hinné, hogy a dúlák földre szállt angyalok, oszt nesze neked!
Remélem egyéb rossz élményetek nem lesz!
Macifülkének továbbítom a jókívánságokat!
Köszönöm a nevében is!