Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska örülök, hogy ilyen szerencsétek volt.

Tücsökmami, Esztipeszti üdv újra a körünkben, már nagyon hiányoztatok ám :!: :!: :!: :!: :!:
Kérünk sok képet az élménybeszámoló mellé.

Szeretnék kérni valamit a szerdai talira :roll:
Ha valaki akinek nem kell a babamagazinos kuponok közül az ABC Design utazóágy és a Baby Buddy biztonsági fürdető kuponja, odaadná nekem :?:
Előre is köszi :!:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Natasa torna kedden és pénteken van, du. 2-től 3/4 3-ig. Azt hiszem B épület és az alagsorában (kicsit eldugott a lejárat). Kb. 10 lépcsőfok visz le, ha a főbejáraton jösz be, akkor jobbra az 1. épület, zöld ajtó, fölötte, hogy gyógytorna (a lényeg, hogy nem kell a B épületbe főbejáratán bemenni, ennek külön bejárata van). A babakocsit a tornateremben parkolom le, tehát szem előtt van.
Sajnos nem biztos, hogy holnap tudunk menni, mert a védőnöhöz is kell mennünk tanácsadásra, ha nem lesz utána nyűgös Petra, akkor megyünk.

Ilba a múltkor nem találtuk meg az Orczy kertben a WC-t, de anni bokor volt, hogy mindenki el tudta intézni a dolgát. :wink:
Tényleg most is a játszótérnél találkozunk???

Vanília mi is voltunk tavaly a Bajai halászléfőző versenyen. Apósom osztálytársai be is neveztek. Na ott aztán volt tömeg és meleg rendesen, én örülök, hogy akkor még nem volt Petra.

Na megyek ebédelni, Petra bealudt a kajánál (hát igen, aki korán ébred), így legalább megint odaérünk 2-re a baba-mama klubba.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
én elviszem Neked a kuponokat! :lol: De ha esetleg vmi oknál fogva nem tudnék menni, elpostázom, vagy ha arra járunk felétek, bedobom a postaládába :lol: De 99% hogy megyünk szerdán :lol:

Ilba,
a múltkori talin én voltam az úttörő a bokorbajárást illetően :lol: :lol: Nem találtunk wc-t :roll: De vhol bizti van.
A házassági évfordulót ma ünnepeljük (tegnapi meccs miatt lett elnapolva -az én javaslatomra!!!!) megyünk vacsizni abba az étterembe, ahol az első randin voltunk :lol: Petikét megfürdetjük, szopi, letesszük aludni, aztán megyünk. Anyósom addig fent őrködik nálunk az emeleten. Netezhet legalább :lol: Tegnap kaptam egy hatalmas csokor rózsát Mbától! Még el is bőgtem magam... :cry: Anyósoméktól meg cserepes virágot és tortát kaptunk :cry: Olyan megható volt. Főleg, hogy ott vigyorgott Petike is. 1 évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy az 1. évfordulót már hármasban ünnepeljük. Attól féltem, nem fog összejönni, miután az első elment... :roll: :cry:

Gabi,
mai Blikk címlapja: Palik Vili hazament! Palik L.: "tökéletes a mi kisbabánk!" Marsi A.: "annyira hasonlít a fiam Lacira!" Hát az orrát tényleg az apjától örökölte szegény kis poronty. A cikkben leírják, hogy a SOTE II.-ről tegnap P.L. hazavitte kiccsaládját. A képen látszik, hogy Porsche terepjáróval jött értük. Nem tudom, én már tényleg hányok ezektől az érzelgős, csöpögős szenzációhajhász mondatoktól.... "a gyönyörű, nyugodt kisfiú átszunyókálta azokat a fanasztikus piilanatokat, amikor boldog szülei MA és PL végre hazavitték" Ja és Palik Vilike neve után beírták zárójelbe, hogy 6 napos! :lol: :lol: Naggyon komoly! :lol:

Kép
mancs

Megyek, takarítanom kell. Hozzánk szombaton jönnek 4-en babanézőbe. :shock:

Kép
mancs

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült az állatkertezés (már annak, aki eljutott). Nekem egyéb programom lett tegnap estére, összejött egy jó kis mellgyulladás, kb minden szokásos velejáróval. Így ma reggel le kellett modanom egy talit egy babaszobás anyukával, meg nem tudtam elmenni turizni, pedig mióta készültem rá! Reggel 7-kor még meg voltam győződve, hogy az ágyból sem tudok kimászni, de végül mg elmentünk Rossmannba is levárásolni, vettünk egy rahedli pelenkát. Hab a tortán, hogy kb fél 10-kor telefonált a védőnő, hogy fél óra múlva itt lesz nálunk, ugye itthon vagyunk... Minden előllevő cuccot bevágtam Benedek kiságyába, részemről ezzel megvolt a takarítás, hogy szalonképes legyen a lakás.

Kormi
(még akartam írni, pl Levente másik szobában altatásáról, de ennyit bírtam, piszkosul legyengített ez a vacak)

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

...és a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor Marsi Anikó odaordított orvosának: "szabadítsátok ki Vilit" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mancsbá

Mancsbá ez nagyon találó mondat! :lol:
Mancs előre is köszi a kuponokat!
Kormi ezt küldöm: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (remélem hatni fognak és jobban leszel)

Na és most már tényleg az utolsók, mert Petrával lesz tele a Bnet, de a mozgalmas hétvégéknek az a fényképdömping a vége.

Barackevés:
Egy kicsit savanyú így magában a barack, remélem a kerti jobb lesz
Kép

Azért fogom a tányért, nehogy elvigyék már, mert kezd egész jó lenni
Kép

Anyatejjel isteni a barack, ugrom is érte, nem értem miért nem adják gyorsabban
Kép
Egyébként szerintem extra pocsék tejjel a barack, majdnem hánytam tőle, nem tudom Petrának mi ízlet rajta :lol:

Azért a legfinomabb falatok mégiscsak a vonat és a kád:
Kép Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Mbá!
Te tényleg tiszta zizi vagy! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Beni boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!

Először is, hurrá, nyertek az olaszok!

Képtelen vagyok gyakrabban jönni, és ez idegesít.... :( :cry: :evil:
Marci egy angyal és egy kis ördögfióka egyben olyan erős akarattal, amilyen szerintem még az apjának meg az anyjának sincs. Pedig mindkettőnké erős. Benne duplázódott... :lol: Elképesztő küzdelmeink vannak...pedig még csak 6 és fél hónapos. Na jó, mindjárt 7...
De azért elvagyunk....az a lényeg, hogy mindig valami újat csináljunk. Izgi, és érdekes dolgok. Pl. együtt kirámolni a szekrényt, vagy fürdőkádat sikálni, vagy felmosni. Azt nagyon szeret. Ő a kenguruban fogja a felmosó fáját, és meg csak megyek előre hátra...tök izgi, mi? :lol: :lol:

Tücsökmami,
viszünk Benneteket, majd hívlak szerda de, hogy mikor érünk hozzátok.

Beni, boldog hófordulót!

Ja Mamacka, és Mancs, Áronbabának és Petikének is boldog hófordulót így utólag is!

Timi, Eszti,
jó hogy újra itt vagytok!
Timi, nagyon jó kis helyen voltatok, ide érzem a "pihentető illatokat" :lol: Télleg, sikerült egy kicsit pihenni is?

Eszti, neked nincsenek képeid?

Vuka, én szívesen elviszem Neked mindkettőt, nekünk nem kell.

Ilba, képzeld még nem kaptam meg a levelet... :cry: :cry: :cry: Remélem nem keveredik el a postán.... :roll:

Jók az állatkertes képek! Tők jók a gyerekek az egy babakocsiban!!! :wink:
Nem mentünk, mert kitakarítottam, amíg Apa elvitte Marcit sétálni. Ha állatkertezünk, akkor ez tuti megint elmaradt volna, de már nagyon muszáj volt., mert már télleg kosz volt... 4 órás mamut takarítás volt. Úgy elfáradtam tegnap hogy csak na.
A lepkeház üzemel? Látta valaki? Azt én annyira de annyira szeretem. Olyan szép lepkék vannak ott!!!

Figyelem, ha esteleg van még Pampers 50valahány, meg 70valahány darabos pelusról vonalkódja valakinek, aki nem gyűjti, akkor lécci, lécci hozzátok el nekem a talira. Már úgy néz ki hogy 1 db kell a játékunkhoz, és akkor elkezdenék gyűjteni egy másikra is!

Köszönöm szépen!!!

Na akkor pusszancs! remélem tudok még jönni szerdáig!
Este elkezdem elküldeni nektek a képeket. Akkor küldjem én is úgy, hogy mindenkinek azt amelyiken ők vannak, vagy mindet mindenkinek? Most még választhattok, úgy küldöm, ahogy szeretnétek! :wink:

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Vuka, köszi szépen az infót. Én se mondom 100%-ra azt, hogy megyünk. Csak puhatolódzom :)
Mancsok, én nem járatom a Blikket. Csak akkor vettem volna belőle ha Mancsbá szerepel a címlapon a napraforgócsemetékkel :D
Ilba, olyan nagy a fiókad, hogy az csoda! Boldog hófordulót!

No, én is teszek fel almazabis képeket (azóta nekünk is van előkénk.).... Kép Kép

Kép Kép
natasa1975

Mancs,
szerencsére nem olvasok újságot, max. a Sportot! Egyébként egy közönséges földi halandót vajon mikor engednének haza VASÁRNAP????????
De a picúrra kíváncsi vagyok milyen! :wink:

Eszti,
örülök, hogy hasonló jó dolgok történtek veletek is a pihenés alatt! :D

Aranyos a két kis falatozó csajóca!!!

Kormi,
mellgyuszi :cry: :cry: :cry:

Beni,
boldog hófordulót!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus

szerencsére nem olvasok újságot, max. a Sportot! Egyébként egy közönséges földi halandót vajon mikor engednének haza VASÁRNAP????????

hát nem tudtad? én se vagyok közönséges földi halandó! :twisted: :twisted: :twisted:
A GAbi csütörtökön született és vasárnap jöttünk haza vele...

Kép
sasha

Beni is csütörtök délután született és vasárnap reggel jöttünk haza. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Az én Benedekem szerdán született, és minket is vasárnap engedtek haza. A zárójelentést meg már csütörtökön megírták. Annyira kamu dolog ez a zárójelentés, ugye egy nappal később meg már mehettem vissza a szétnyílt gátsebbel....

Beninek boldog hófordulót!

Valamelyest jobban vagyok, bár még piszkosul fáj a mellem. Megyek, szunyálok egyet, most aludt el az óriástörpém.

Kormi

kormi

Szevasztok újra,

ÚÚÚ, nagyon megy az alma, meg a barack. Mi nyaralás után kezdünk, már várom, hogy fog tetszeni az ifiúrnak. :)

Beni, boldog hófordulót, húúú, de nagy vagy már! Tessék enni sok főzeléket, hogy még nagyobbra nőj! :)

Na jó, engem az bosszantott a legjobban, hogy az összes híradásban élőben közvetítették M.A.-t a kórházból......na neeeeeeee.....
És úgy áradozott, mintha nem tudnánk mindannyian, hogy milyen fasza kemény az első pár nap, hét.....

Na mendegy.

Ilba, én a múltkor az Orczy kert előtti parkolóban álltam meg, ingyenes, és a Bárka színházon keresztül lehet bejutni a kertbe. Ez ott van rögtön az Üllői út mellett. Ha kell pontosabb leírás, tudok azt is adni, de nekem is Tücsökmamiék magyarázták el. Az nagyon tuti hely. :)

Na, tolok pár képet, ha a babanet is engedi.

Ja, és a fiam végre újra hízott, két hét alatt 250-et! :) Anya totál megnyugodva. :wink:

Ki kéne találnom, hogy milyen sütit süssek a talira....

Kép Kép :roll: Kép Kép
Vendég

Kuponcserékről jut eszembe, én már megint nem kaptam meg az újságokat még mindig. :(
Most már dühbe jövök … :twisted: :twisted: :twisted:

Nincsen wc? Ez nekem most gáz lenne, keményebb napjaim vannak mostanság, de nagyon! :shock:

Mancs,
Hozd mán mutiba el Palik Vilikét lécci! :D Interneten megnéztem, de csak picibe látni. :roll:

Mbá,
Még mindig röhögök rajtad! :D :D :D

Kormi,
Jobbulást!!!!

Bubek,
Én csak azokat kérem szépen, amin mi vagyunk. Köszi!

Eszti,
Köszi, a részletek is érdekelnének. Nem tudom, hol van a Bárka színház. :(

Ha egyszer az én fiam is így tátog majd a gyüminek ….!
Egyébként tegnap is és ma is 60g pasztinák lement! Hajrá!

Köszi a kösuzöntéseket!

Na készülődöm, kolléganős pletyire megyek a Ráday utcába uzsi után.

Kép
Kép
Kép
ilba

Na újra itthon. Ma a környék összes kismamája eljött a klub du-ra, telt ház volt. Viszont valami van a levegőben, mert eléggé nyűgösek voltak a babócák. Szerencsére Petra hazafelé bealudt a kocsiban, ráfér az alvás.

Bubek nekünk is elég az, amin mi vagyunk. Előre is köszi!

Eszti tök jók a képek, még!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba, nem tudom merről jössz, én a múltkor a rakparton mentem, és az jó út volt. Fel a Haller u-n, aztán az Üllőin keresztül egyenesen, és az első megfordulási lehetőségnél megfordulsz, majd visszafelé és jobbra kanyarodsz rá az Üllőire, és ott rögtön jobbra lesznek üzletek és előtte nagy-nagy parkoló, nem lehet eltéveszteni. Ott bárhol leállhatsz, nem kell fizetni. A Bárka színház ott van a parkolóban.

Remélem érthető voltam. Ha nem, majd Bubekék elmagyarázzák jobban.

Most még azt nem tudom, hogy a Hallerről lehet-e balra kanyarodni az Üllőire, vagy csak én voltam béna és nem kanyarodtam balra. :shock:
Vendég

Húúúúúúúúúúúúúúúúú, micsoda égés!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy vasárnap nem engedik haza az embert, ha nem muszáj, azé' nem jön be az orvos zárójelentést írni... Igaz, ez nem szülészeten, hanem egyéb korházi osztályokon vóóóóóóót.

Vuka,
Livi is tiszta rapli volt ma, egész nap brühühüzött. Ha levittem azért, ha feljöttünk azért. Remélem nem tart el napokig, mert nem vagyok hozzászokva! :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, lányok, a Liberós kendő nagyon bejött! (Remélem, nem kiabálom el.) Nem veszi le magáról, tök könnyen fel lehet kötni és baromi aranyos benne! (Nem is vagyok elfogult! :twisted: )

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska akkor mi várjuk ezerrel a postást, mikor hozza nekünk is a Libero-s kendőt.
Az előbb kiakasztott Petra, evett, aludt, tiszta volt a pelenkája és csak hisztizett, szóval nem tudom mi van a levegőben, de nagyon kiakasztó. :?
Nemsokára jön a barátnőm, valami nagy baja lehet és lelki segítséget kért, remélem addigra mosolygós lesz Petra és akkor a barátnőm is megnyugszik. :wink:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vuka,
ha esetleg megjönne a taliig, hozzátok el!
Én úgy vidítottam fel most Livicseket, hogy adtam neki a pizzámból...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És ma egész nap pelenka nélkül volt itthon, takarítottam is fel kakit-pisit! De legalább szellőzött a popóóóóó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

nagyon szupik a képek mindenkiről :lol:
Állatkert tök jó lehetett.
Sajnos Zsófi még mindig lázas. Illetve délben szokott jönni a láz.
Ma már csak 37.5 volt.

Én is szerettem volna olyan liberos sapit . brühühühühü :cry:

Nálunk alakul a konyha :D

Szerdán nemtudom megyünk-e. Csak ha nem lesz láz.

Mancsék én is jót röhögtem rajtatok :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog HÉ-t.

Beninek boldog hófordulót.

Kormi jobbulást.

Gabuska mi szombaton mentünk haza a kórházból.
Az ügyeletes doki írta meg a zárót. :wink:

Nya megnézem Palik Vilikét az interneten :lol:
biztos nagyon érdekes lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine

Hol van Palik Vilike? Én nem találtam képet róla :cry:
Gabuska én nem vagyok olyan optimista, hogy szerdáig megjön a sapi, pedig jó lenne.
Én kint a szüleimnél szoktam Petra popóját szellőztetni és takarítani utána. :?
Én inkább nem vidítom fel Petrát pizzával, nem tudom mit szólna hozzá?! :shock:
Inkább beraktam a pihenőszékébe, már rég használta és most nagyon élvezi. Sajnos az elem időközben kifogyott, így nem rezeg. :evil:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ha ennyire érdekel titeket Palik Vilike, lesz a Fókuszban is.

Vuka,
én még mindig ott tartok pihenőszék ügyben, hogy apát győzködöm, hogy jó lenne venni...

Kormi

kormi

Vuka,
a pizzának csak a tésztájából adtam neki, nagy büszkén hordozta körbe a lakásban és közben figyelt engem, ha én beleharaptam az enyémbe, akkor ő is beleharapott az övébe. :lol:

Sajtiné,
és mitől lázas a kis sajtkukacka? :shock:

Hűha, a végén kiderül, hogy én vagyok a kakukktojás! Hétfőn éjjel mentem be, kedden reggel született Livi és PÉNTEKEN jöttünk haza. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Á, Gabi nem te vagy, mert én szerdán reggel mentem be és hétfőn jöttünk haza. :cry:
De ha ezen múlt volna, vasárnap is hazaengedtek volna, de Benyókám sárgácska volt. :roll:
Vendég

Na, mostmár láttam Palikvilikét, nyugodtan alszom! :twisted:
Nagyon aranyos, bár csak oldalról látszott a buksija.
Jót röhögtem, hogy a Palik többször jött le a lépcsőn a gyerekkel, hogy jó legyen a felvétel...
Az fura picit, hogy úgy beszél erről a kisfiúról, mintha ez első és egyetlen gyereke lenne, ha a Napkeltében nem hallom hétvégén, hogy van egy nagylánya is, nem is tudtam volna. Hogy eshet neki? :roll: Amikor mesélte a történéseket, teljesen úgy jött le, mint egy első gyerekes apuka élménybeszámolója. Hátmég ha a szülésnél is ott lett volna. Hogy bírta megállni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
vszleg a fogától lázas.
Pénteken voltunk a dokinál és ősem tudta az okát.
Egyébként más baja nincs.
Eszik, iszik.

megnéztem palikvilikét, de csak kis képet láttam róla.
Biztos nagyon okos már :lol: Fejben sakkozik stb. :lol: :lol: :lol: :lol:
de csúnya vagyok :twisted:

van egy fórum, bele olvastam úgy fikázzák szegény Marsi Anikót :wink: :shock:

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Hol látható ez a Vili gyerkőc???Most már én is kiváncsi vagyok. :)
Na jó akkor dél-fél 1re én is odacipelem a hercegemet az ölembe. :roll:
Mert ugye a drágám lábon nem óhajt közlekedni mégis csak egy herceg...... :roll: :wink:
Ilba!Tuti kapcs puszkót tőle :!: :wink:
Nekem megint van pár darab pampers vonalkódom és 2 nyuszkóm.Viszem és aki kapja marja..... :lol: Tücsökmami Neked is viszem a habtapikat. :wink:

Ui:Én szerdán szültem anno és vasárnap az ORVOSOM írta meg a zárót. :lol:
Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Én hétfő éjjel szültem és pénteken mentünk haza, pedig sokáig hitegettek, hogy csütörtökön mehetünk haza. (Jó lett volna)

Láttam Palik Vilikét a Fókuszban, most jól fogok aludni (remélem Petra is így gondolja).

Dia lehet, hogy kérek Pampers vonalkódot. Úgy örülök, hogy Ti is jöttek, végre Titeket is személyesen megismerhetünk.

A barátnőm hatkor jött és nemrég ment el, együtt fürdettünk stb... Tök jó volt ennyit beszélgetni. Ők jövőre terveznek babát, és egy csomó kérdése van.

Zsófinak továbbra is küldünk gyógypuszikat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek kis rendet rakok, aztán irány az ágy.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Na szia mindenki!

Ha minden igaz, ma este elküldtem mindenkinek a képeket.
Sajtine, Mancs, Ilba, Gabi, Vuka, Natasa, Kormi, Sasha Ha valaki közületek nem kapja meg, szóljon lécci.

Húúúúúúúúúúú, Dia akkor esetleg kaphatnék én is Pampers kódokat?
De jó, így akkor már gyűlik a másik játékra is.
Kormi, remélem meggyógyulsz addigra, és tudtok jönni! (…és hozni fincsi sütit…)

Ilba,
Köszi, megkaptam a vonalkódokat! A délutáni posta hozta!
Már csak azt lécci áruld el, hogy mekkora pelusos zacsin voltak, mert eszerint jár érte pont. Addig nem tudom mennyi pontot számoljak. Köszi.

Most már én is kíváncsi vagyok Vilikére!

Zsófibaba, boldog hófordulót Neked is! És hamar-hamar meggyógyulni! Akinek ilyen szép hosszú szöszke haja nőtt, az nem lehet beteg!!!

Én hétfőn reggel szültem, és csütörtökön jöttünk haza.
Akkor most én is kakukktojás lennék? 3 kakukk egy fészekben az már sok(k)!!

Már úgy várom a szerdát!
Marci már képzeljétek dőlés nélkül egyedül ül, meg a mászás is egész jól megy már. De ha valamit nagyon meg akar szerezni, akkor inkább félig mászik, félig kúszik. Az apja mondta, hogy úgy kúszik, mint a katonák. A könyökét rakja egymás után. (Biztosan…én nem voltam katona…)
Ma olyan jót fürcsiztünk lenn a kölcsön pancsolóba, hogy csak na!
Ja és tegnap este levágtuk megint a haját. Így nem izzad annyira, és erősödik is. Olyan kis cuki kopcsó lett!

Kormi, télleg milyen volt az alvás egyedül Leventének? Ha holnap jobban vagy, írd már le, kíváncsiak vagyunk! Tehát tessék jobban lenni! (és sütni nekünk, és szerdán már holmi emlék lezs csak a mellgyuszi!)

Júúúúúúúúúúúúúúúj, Eszti, te is süssél valami fincsit! Én imádom kóstolni az ilyen sütiket! (persze csak ha nincs benne mazsola – a kis válogatós mindenségemet!!!!)
különben nagyon jók Benyóról a képek

Na jó, elteszem magam, már nincs meccs, amit kéne nézni, de még zuhi, meg fejés, meg mosogatás….

6 és fél hós pracli...
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Helló!

Tegnap megint dühbe jöttem.
Tegnap valami lehetett a levegőben, mert a Geri egész délután sírt, kis megszakításokkal és addig egészen jól elbírtam a 3 kölökkel amíg apa is itthon volt, de aztán megint jött egy telefon a rendszergizdámhoz, és délután 5-kor elment itthonról, mellesleg éjjel 11-ig dolgozott.

Szaladgáltam a 3 gyerek között, mint a vadalma. Dancim így is leesett kismotorostúl a teraszról, jól megütötte a mellkasát, de nem volt vészes. (szoptattam a Gerit) Geri kiüvöltötte a tüdejét, aztán vissza cicire, de 5 perc múlva újra nagy csattanás és sírás. A kis szentem csak úgy elvágódott a teraszon, be a lakásba, de olyan szerencsétlenül, hogy mindkét lábán a két nagylábujjáról lehorzsolta a bőrt a körömvégnél az ujjbegyek irányába... Na ez a sírás sokáig tartott fél órát vígasztaltam, meg megint bekerült a kádba, meg Betadin, meg tapasz, Geri szegény még mindig sírt...
Na akkor megint Geri. Aztán valahogy bealudt. Megvacsoráztattam a gyerkőcöket, ez egy órás mutatvány volt most valahogy, de legalább ettek. Aztán kiteregettem a maradék vizes ruhát és a két kis csibész telelocsolta az ágyrészemet vízzel. 1 bögrével a dani, 1-el a Gabi, de ezt nem tudtam egészen addig amíg már 20-jára nem vesztek össze és jött valamelyik sírva. Folyamatosan piszkálták egymást. Na, dühbe jöttem. Bezavartam mindkettőt az ágyába és akkor látom a maradék vizet a bögrében az ágyon... Közben Geri újra sír... már mindhárom sír. A nagyobbak az ágyfogság miatt.
Geri megfüdetve, megszopiztatva(addig nagyobbak a büntiben), és Gábor meg időközben elaludt. 8 óra volt ekkor. Nem ébresztettem fel, de ha tudnátok milyen mocskosan alszik :roll:
Danci is 9-re már aludt. Ja és Geri este 9 óta alszik úgy, hogy nem ébredt még fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De kiatakarítottama konyhát, ha már ilyen korán elaludtak a gyerekek. Egyébként meg 10-ig kukorékoltak volna.

Köszönöm a képeket!!!!

Jó időt kívánok a talihoz csajok, mi sajna nem megyünk, ma dupla oltás lesz. Kap szurit a Geri (3 hós) is meg a Danci is (18 hós). Remélem megbírkózom velük, vagy lehet elcsábítom az apjukat is.

Már ne haragudjatok, de miért bántjáok a Marsi-Palik duót? Azért mert interjút adtak a szülés után, vagy mi velük a baj? Igaz én nem láttam, hallottam velük kapcsolatban semmit, tv elé rég nem kerültem Blikket meg sose hoz a postás :wink:

puszka

Kép
sasha

Sasha,
sztem csak annyi a gond velük, hogy sokat folynak a csapból. Még akkor is, ha ki sincs nyitva. :twisted:
Ami a Palikban nem tetszik, azt leírtam tegnap.
De őszintén mondom, hogy csak csupa jót kívánok nekik a babájukhoz! :wink:

Tegnap Livinek is szar napja volt, de ő nem harmadmagával adta a műsort, úgyhogy nem szólok egy szót sem...

Ezek szerint a párod nem munkahelyen dolgozik, hanem mindig otthonról hívják el? Húúú, én azt nem tudnám megszokni. Nem lehet könnyű így előre tervezni a dolgokat.

Az oltáshoz drukkolok, remélem nem viseli meg egyik gyerkőcöt sem!

Timi,
láttalak Titeket elsétálni az ablakunk aalatt tegnap! Azért nem hívtalak telefonon, hogy gyertek fel, mert Livi hisztériája nem dobta volna fel Szilvit. :cry: Persze lehet, hogy nagyon hülye voltam, mert talán felvidult volna, ha vendégek jönnek. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tegnap éjszaka Szilvi nem sokat aludt,úgyhogy elég fáradt voltam egésznap.Biztos a telihold miatt! :lol:

Dia,Natasa:

Hajdúszoboszlón voltunk!Egy apartmann házban.
Mehetnénk a talira együtt,de mi valószinű,hogy a kökire megyünk ki,igy csak a határ útnál tudnátok csatlakozni hozzánk.Jó ez igy?

Natasa:
Jó az almát evő kép!

Gabi:
Kár,hogy nem hivtál fel minket,Szilvi se aludt még :lol: Pont a CBA-ból jöttünk!Egyébként mi is láttunk titeket sétálni 2 felé :lol:

A nyaralás alatt Szilvi nem aludt az ágyában,ahogy letettem rögtön felébredt természetesen.
A lányok esténként sétáltak az éjszakai forgatagban.

Ilba:
Küldöm majd a cimet,de a talin is elmondhatom.
Szilvi már tesz egy pár lépést egyedül.de sose tudom lefotózni.
Boldog hófordulót beninek!

Bubek:
Egy vonalkódot én is viszek!
Pihenés az volt nekem,hogy nem kellett főzőcskézni :lol:

Eszti:
Nagyon édesek a képek Bencéről!

Sajtine.
Jobbulást Zsófinak és boldog hófordulót neki!

Kormi:
Jobbulást neked is!

Kép

Kép
novum

halihó,

én sem akarom bántani a Palik-Marsi párost csak tényleg uncsi már....
Vszleg a média sokkal többet tesz hozzá mint ő maguk.

Szerintem mi is szuper anyukák vagyunk, megszültünk és neveljük a csemetéket :lol:
Csak erről senki nem (hála a jó istennek :lol: :lol: )

Gabuska,
mikor Livi lázas volt akkor más tünete nem volt?
Egyszer csak abba maradt és kész?
Zsófinak mostmár csak hőemelkedése volt. De olyan bágyadka.
Nem az igazi.
Remélem csak a fogától van.
Doki nénik persze hétfőtől szabin van.
Eddig dél körül jöt a láz, vagy hőem. Ha ma is akkor elviszem megint az SZTK-ba. Helyettesítés biztos van.
Még egy kérdés: Lázcsillapítónak mit használtál? Vagy vegyesen?
És mennyi ideig, úgyértem hány napig kb?

Ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs rajta sapka akkor meg azért volt nyűgös Livi
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bubek,
köszi megkaptam a mailt.

Mancs,
nekem 1, 2 , 3 jött át
köszike.

Kép

Kép
sajtine

Novum,

nemtudom írtam-e, de tök jó, hogy vagytok megint :D
Nagyon szuperek a képek.
Hajduszoboszlót nagyon szeretjük mi is.
Voltatok a csúzdaparkban is?

Kép

Kép
sajtine

Gabuska,
majd nézd meg a www.hofi.hu

Kép

Kép
sajtine

Na itt vagyok, csak egy kicsit helyreraktam a háborús övezetet. Végre be lehet menni a konyhába, és remélem a lekókadt növényeim magukhoz térnek. Teljesen elfeledkeztem róluk ebben a nagy melegben, és amikor ma reggel megláttam az egyiket teljesen elfeküdve, rájöttem mit kell tennem.

Na most mennem kell, mert Petra is nagyon igényel, pedig még vasalnom is kellene.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Sajtine, sztem is irány az SZTK ha még mindig van láz! Az nem baj ha ilyenkor bágyadt Zsófi, mi sem egyformán vagyunk betegek. Extra gyógypuszikat neki!

Vuka, én már bekészítettem a tornacuccom. Szóval, nagyon akarok menni :) Majd estére kiderü mi lett a nagy akarásból :roll:
Nekem is kellene vasalni, de olyan melegem van,.....innen látom, hogy kacsingatnak rám a férjem ingei :lol:

Sasha,....én vagyok itt a legjobban lemaradva. Én nem láttam még a kis Vilikét :oops: Pedig nézek TV-t. Csak az aukát láttam a Napkeltében, de ari volt. Nekünk van egy ismerősünk aki a 4. gyerekről is úgy beszélt mintha az első lenne. Nekem ez olyan megható :oops:
Tele van lendülettel a leveled. Zajlik nálatok az élet. Annyira azért ne sárgulok az írígységtől a "mind a 3 sírt" résznél pl. A párjainkat meg össze kellene kötni! Az enyém nem rendszergazdi, de számítógépes,....no comment!

Bubek, köszi! Átjöttek! Ja, jó a pracli! :D

Szonja is ébredezik,....megyek puszilgatni :D

N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok,

hát nekünk is brutál éjszakánk volt, mondjuk mostanában egyre rosszabb.
A mai ébredések: 9-kor aludt el, éjfél, 1, 3, fél 5, 6. :shock:
Totál kész vagyok, mint egy zombi. Próbáltam nyugtatni, ringatni, simizni, Peti is, de semmi, csak a cickó. És már egy hete ez megy. Mi lesz így?

Valami ötlet valakitől? Ráadásul mindezt úgy, hogy két hónapig totál átaludta az éjszakát. Ja, és napközben nagyon vidám, kiegyensúlyozott, szóval nem is értem én ezt. :roll:

Szóval lehet, hogy holnapra nem sütök, mert alig állok a lábamon, és még egy csomó vasalnivaló van az egy hét kihagyás miatt.

Na jó, panaszból ennyi elég, de muszáj volt leírnom.

Zsófinak boldog 9. hófordulót! Tyűű, a mindenit! :)

Félre ne értsetek, nekem sincs ellenemre Palik-Marsi, sőt, mi Anikóval földik vagyunk, annyira, hogy együtt röplabdáztunk általánosban, egy csapatban.
Csak kicsit sok, hogy mindenhonnan ők folynak. De azért megnéztem ám én is tegnap a fókuszban őket. :oops: :lol:

Gabi, Balcsin használtuk a Vukos harit, éjszakára, nagyon pöpec benne Benyó. :wink:

Sasha, fejemet hajtom előtted, én ezt lehet, nem bírnám.... :wink:

Vuka, jó volt a vendégség?

Bubek, ügyike Marci, mondjuk eddig is az volt! :)

Ilba, ok a parkolóhely??

Pussz
Vendég

Natasa én tornának megfelelően öltöztem, nagyon remélem, hogy odaérünk, remélem nem lesznek sokan a dokinál és Petra most alszik a kajcsi után. Na megyek is etetni.
Remélem a tornán találkozunk. :roll:

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti, mit mondjak Szonja 1 órával előbb tért nyugovóra és egy órával később kellt, DE ő is cicizett 11:30-kor meg hajnalban avalamikor. Órát nem néztem, de már csicseregtek a madarak. Olyan 4 - 4:30 lehetett. Nálunk egyértelműen a fog a ludas, a nagy meleg meg az, hogy ők sem dolgozzák olyan egyszerűen fel hogy egyre jobban kinyílik nekik a világ.
Én már mondtam a páromnak ha ismét visszatérünk a gyakori kelésekhez akkor Szonja is visszatér közénk :D Egyenlőre ez azonban várat magára.
Vuka, ugye mehetek tornacipő nélkül? Én megszoktam a zokniban tornázást,.... Szonja evett egy kis meggyes almapürét. Most majd jön a cici és gondolom nem fog már aludni max majd ott nyekereg. Ma ugyanis végig aludta a délelőtti szokásosat. Sok sikert a dokihoz!

N.

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Köszönöm a jókivánságokat, a mellgyusziban az az egyetlen jó, hogy egy nap alatt letudom. Most már teljesen jól vagyok, s ha a párom beszerez némi margarint, sütök sütit is holnap.

Levente altatása:
teljesen ugyanúgy alszik Benedek szobájában, mint nálunk, ami mostanában azt jelenti, hogy kel szopizni 11 és 1 között meg 5 óra körül, majd 7-8 körül vigyorogva ébred. Most az éjjfél körüli ébredés után visszaviszem, 5 után már nincs erőm, velem alszik a nagyágyban. Ha marad ez az éjszakai 2 szopi, akkor tuti nem tudom majd Benedeknél altatni, kizárt, hogy ne ébredjen fel a nagyobb, aki ráadásul elképesztően éberen alszik. Lehet, hogy megpróbáljuk azt, hogy az első ébredésnél a párom altatja vissza, hogy leszokjon a szopiról. Mondjuk erre még a párom is rá kell vennem.

Sasha,
én elég nehezen boldogultam, amikor egyszerre sírt a kettő, nem is tudom, hogy bírnám (fogom bírni) hárommal. Anyám szerint az, hogy egy fiú esik, sérül, az tök természetes, azért fiú. Én még nem jutottam el eddig a felfogásig. Én egy ilyen naptól, mint amit írtál, már totál kikészültem volna, Te nagyon jól bírod.

Vuka,
nincs indokom, de nem megyek tornázni, most világ lustája lettem. Pedig csábító, hogy Leventének ott lesz mindkét kiscsaj...

Kormi

Kormi

kormi

Natasa nem is szabad ott cipőben tornázni, úgyhogy semmi gond a zoknival.
Petra most evett és be is aludt, úgyhogy mehetek én is kajálni.

Eszti nálunk Petra ezt május végén csinálta, hogy szinte minden órában felkelt és nehezen aludt vissza, pedig addig átaludta az éjszakát. Rettentően kivoltam, brutál 2 hét volt, aztán egyszer csak megint normalizálódott a helyzett. Most már valamivel jobb, csak néha van ilyen éjszakánk, egyébként ált. csak 1-szer kel (max 2-szer), de akkor csak a cumi kell, és már vissza is aludt. Szóval kitartás!

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Hellllllllllllllllllló!

Sajtiné,
Livinek az ún. három napos láz volt, hasmenés (napi 7 híg fosi) és 39 fokos láz. Utána meg kiütések. Ő egész nap lázas volt, 4 óránként kapott kúpot, közte a 2. órában panadol szirupot. De így is csak 38 körülre ment le, ha még annyira sem, akkor jött a hűtőfürdő. Pont 3 napig tartott a láz, utána 1 hétig pöttyös volt a felső teste.

Eszti,
örülök, hogy jó a hari, nincs véletlenül egy fotód, köhöm-köhöm... :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szóval szerintetek lesz ez még jobb is? Már nagyon várom.
ÚÚ, Natasa, ha Benyó csak 2x ébredne, az már nagyon jó lenne. :)

Gabi, sajna nincs, de majd ma este csinálok róla, csak olyankor már nem merem vakuval lefényképezni, de majd ügyesen csinálok. :wink:
Vendég

Halihó, itt vagyunk!

Gabus:
elhozod holnap a Spongyás dvd-t?

Jövő héten kiderül, mennyi hitelt kapunk, és hogy kell-e szerződést módosítani. Majd meglátjuk, ma jött az értékbecslő. Úgy tűnik nem vettük drágán a lakást, de ez még nem jelent semmit, nagyon nem volt szimpi a kisöreg, mondhatnám egy f@sz volt.

És most egy pár kép, mert már olyan régen láttátok a lurkómat :D

Szentesen:
Kép

hát ezt a kölcsön babakocsit nagyon utálta:
Kép

na itt volt az, amikor kb. 25 fotós kattogtatott a gyerekemre meg a párra, Gergő meg csak produkálta magát :)
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?