Na szia mindenki!
Ha minden igaz, ma este elküldtem mindenkinek a képeket.
Sajtine, Mancs, Ilba, Gabi, Vuka, Natasa, Kormi, Sasha Ha valaki közületek nem kapja meg, szóljon lécci.
Húúúúúúúúúúú, Dia akkor esetleg kaphatnék én is Pampers kódokat?
De jó, így akkor már gyűlik a másik játékra is.
Kormi, remélem meggyógyulsz addigra, és tudtok jönni! (…és hozni fincsi sütit…)
Ilba,
Köszi, megkaptam a vonalkódokat! A délutáni posta hozta!
Már csak azt lécci áruld el, hogy mekkora pelusos zacsin voltak, mert eszerint jár érte pont. Addig nem tudom mennyi pontot számoljak. Köszi.
Most már én is kíváncsi vagyok Vilikére!
Zsófibaba, boldog hófordulót Neked is! És hamar-hamar meggyógyulni! Akinek ilyen szép hosszú szöszke haja nőtt, az nem lehet beteg!!!
Én hétfőn reggel szültem, és csütörtökön jöttünk haza.
Akkor most én is kakukktojás lennék? 3 kakukk egy fészekben az már sok(k)!!
Már úgy várom a szerdát!
Marci már képzeljétek dőlés nélkül egyedül ül, meg a mászás is egész jól megy már. De ha valamit nagyon meg akar szerezni, akkor inkább félig mászik, félig kúszik. Az apja mondta, hogy úgy kúszik, mint a katonák. A könyökét rakja egymás után. (Biztosan…én nem voltam katona…)
Ma olyan jót fürcsiztünk lenn a kölcsön pancsolóba, hogy csak na!
Ja és tegnap este levágtuk megint a haját. Így nem izzad annyira, és erősödik is. Olyan kis cuki kopcsó lett!
Kormi, télleg milyen volt az alvás egyedül Leventének? Ha holnap jobban vagy, írd már le, kíváncsiak vagyunk! Tehát tessék jobban lenni! (és sütni nekünk, és szerdán már holmi emlék lezs csak a mellgyuszi!)
Júúúúúúúúúúúúúúúj, Eszti, te is süssél valami fincsit! Én imádom kóstolni az ilyen sütiket! (persze csak ha nincs benne mazsola – a kis válogatós mindenségemet!!!!)
különben nagyon jók Benyóról a képek
Na jó, elteszem magam, már nincs meccs, amit kéne nézni, de még zuhi, meg fejés, meg mosogatás….
6 és fél hós pracli...