Sziasztok!
Pupy!
Remélem már jól vagy a műtétet illetően, kívánom, hogy mielőbb felépülj testileg-lelkileg egyaránt!Pihenj sokat, és rendezd a lelkedben a dolgokat, amihez sok erőt és kitartást kívánok!
Norwell!
Kende nagyon édi-bébi!Még egyszer gratulálok!És Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek.
Anikó!
egyébként úgy látom te tudsz vmi boszorkánymesterséget, mert a múltkor írtad, mikor Syry kismami lett, hogy egy páran követni fogják
Jó lesz vigyázni veled
Mátra!
A doki szerint is stimmel a 3 hét, de olyan dokinál még nem jártam, akinél majd szülni fogok, a szabi után keresek vkit.
Brill!
Nagyon tetszik a pingvines kép, amit Mátrának küldtél
Angie!
A te pocakosképed is nagyon tetszik!Úgy legyen!Én már mindenkinek küldtem egy-egy zebrát(remélem elég lesz
) gondolatban, úgyhogy már mindenki meg is kapta!!
Ugye lányok?
Kacsa!
Jópofa a versikéd, én is szoktam néha költögetni.
Milyen volt a hárpiánál?
Szerintem is a szuggerálás egy jó módszer, az is segíteni fog, hiszen mint tudjuk minden az agyban dől el.
Juca!
Én a Lencsér mellett voltam asszisztensnő 5 évig!!!!Nagyon aranyos, de ha ajánlhatok neked vkit az a Cserveny Mária , őt szerettem a legjobban!Annyira éreztem, hogy a Madarászban voltatok, a drnéni leírásából, és azt is tudtam, hogy őnála, mert ha a harmadiknál lettél volna a Vecseinél akkor róla nem ezt írtad volna.Szakmailag mind a három jó, de a Cserveny a legaranyosabb, a Lencsér már egy kicsit öreg, és fásult.Persze nem lebeszélni akarlak róla, de ha kérdezted volna, akkor a Cservenyt ajánlottam volna!
Nahát milyen furcsa, ha még Pesten laknánk, akkor találkoztunk volna!A munkatársnőm volt az asszisztens?Középmagas, barnaszemű, rövid lilás-szőkés hajú, rekedtes hangú, néha undok?
A hidrofiles fürdető az nagyon jó, a férjem is azzal mossa az arcát, és én is azzal fogom fürdetni a babámat.Mondta, hogy kell elkészíteni?Föl kell oldani egy tubusnyit(100grammot) egy folyékonyszappanos flakonban olyan forró vízzel, mint amilyen kijön a csapból(első gyerekes apukák mikróban olvasztják
), és jól összerázni, ha kihült lehet utánna használin, nem kell hűtőben tárolni, nem romlik el.
A nap jó rá, dehát ő még picike hozzá, a napi séta elég a napfényből, esetleg ha fa alatt árnyékba viszed, de babanaptejjel érdemes akkor is bekenni, mert láttunk már árnyékban hólyagosra égett babát.
Ha átmentek a Cservenyhez, mond meg neki, hogy Andika Tündérke üdvözli!
De a lencsérnek is megmondhatod, hogy puszilom, meg a Marcsinak is(asszisztens), ha kérdezik honnan ismersz, csak annyit mondj, hogy a neten levelezünk egymással.
Szóval nem akarok beleszólni, tégy belátásod szerint.Csak úgy megörültem, hogy ott jártatok, szerettem ott dolgozni.
A mostani dokinőm egy hárpia hozzájuk képest
Ja, és mielőbbi jobbulást!Ki fogja nőni, meglásd.Ennél nagyobb baja ne legyen, bár tudom most ez annyira nem vígasztal, csak tudod annyi szörnyű betegség van, ha választani kell akkor inkább ezt.
Na nem okoskodom tovább.
Niki!
Nagyon ari a pocid, már én is alig várom, hogy nőjön
Monyóka!
Nyugodtam beszéld ki magad, mi azért vagyunk, hogy meghallgassunk!Bizosan lemaradtam, nem is akarom a témát feszegetni, csak nem értem miért nem akarja a párod a vizsgálatot:szégyenkezik a vizsgálat kivitelezése miatt, vagy úgy gondolja, hogy nála nem lehet probléma?
Rólunk.
Voltam pénteken dokinál, annál akinél én is születtem
Megnézett UH-val, és mondta, hogy igen tuti a dolog, ott a baba!Sajna képet nem tudott nyomtatni, mert elromlott a nyomtatója
De majd úgyis megyek még dokihoz Debrecenben, biztos ő is fog csinálni egyet.Még nem tudom kihez fogok menni, de egy nevet már ajánlottak.
Furcsa, hogy a szaglása úgy kifinomodik az embernek ilyenkor, mint egy vizslának
Szerencsére a hasfájások már múlnak, ma már alig volt, egyébként pihenésre szűnik, de nem vészes, a doki azt mondta, hogy ez normális.Most már kezdem egyre jobban fölfogni, hogy mi újság van velem, pedig már annyira vártam a babát, mégis olyan hihetetlen.De lehet azért van, mert túl pesszimistán álltam a dologhoz, amit egyébként nem szoktam,mivel az ismerőseim körében min. egy fél év alatt jött össze a baba, nekünk meg ennél hamarabb.Sajnos egy kicsit azért aggódom, hogy tényleg minden rendben legyen, tudom, hogy ez ilyenkor szokásos aggodalom, de nehéz dolog, mikor az agya mást mond az embernek mint a lelke, mely szerint nem lesz semmi baj.
Van közetetek jogász, vagy olyan aki tudja a munkaügyi dolgokat?
Az a probléma, hogy a mostani munkahelyemen egy csajszi helyére vagyok fölvéve, aki most gyesen van
Nekem szeptember 30-ig van a szerződésem.Utánna kirúgnak?Mert hát gondolom nem vesznek fel egy 3. embert.De ha elmennék előtte táppénzre, akkor nem küldhetnek el.Legalábbis így tudom.Nem tudom hogy kéne csinálni, mert ugye a pénz szempontjából nem mindegy, hogy mi után kapom a segélyeket a szülés után.
Egyébként még nem tudják, majd 2 hét múlva a szabi után megmondom nekik.
Bocsi, hogy egy kicsit hosszúra sikerültem, de csak most volt időm visszaolvasni, és írogatni.
Jó 7végét nektek!
És szép álmokat aki még most is itt van.
Üdv: